Ark:Survival Ascended,és Evolved 1-2.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Esetleg azt tudod hogy ha pl 2 szinten keresztül nem törlöd, akkor a 3. szintlépésnél 3x tudsz vagy nem jegyzi ezt meg?
"Jabar sa bu eeda murishani!"
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Én pont azért élek unofficial szerver clustern (3 szerver, átjárás CSAK köztük van) hogy ne jöhessen mindenféle ismeretlen offis megatribe hozzánk raidelni...
Ami vicc, hogy 850+ ora utan megkaptam a "tulelted az elso teljes nappalt+ejszakat" achievementet 😄 (lehet nem is hulyeseg singleben ujrakezdeni, legalabb begyujtom az achiekat)
A papír az üstbe akkor kell ha saját magad készítesz receptet, ott te határozod meg hogy milyen alapanyagok kerülnek bele. Custom recipes néven találsz neten sokat.
A gyárilag meglévő receptek meg fent vannak wiki-n. Van ark wiki alkalmazás is vagy ha pl. kibble-t akarsz gyártani akkor az minden lényhez ott van Dododex nevű alkalmazásban is ami amúgy egy nagyon jó kis időzítő progi.
2. Tojást a saját állataid akkor tojnak ha a közelükben vagy. Nem kell mellettük állnod, elég ha csak a bázisodon vagy valahol, akkor tojnak szépen. Ha elmész messzire, akkor az állataid sztázisba kerülnek (a szerver/játék nem kezeli őket hogy ne terhelje a processzort), ilyenkor leáll a tojástermelés
3. A tojásrakás gyakorisága nő, ha a nöstény dinók mellett van egy him - sok nőstény melé is elég csak egyetlen him (ilyenkor megjeleni egy kis szivecske a neve felett, jelezve hogy társ bónuszt kap), illetve ha wanderingra rakott oviraptor van aközelben (ilyenkor egy tojás ikon jelenik meg). Ez utóbbit érdemes telepakolni kővel, hogy ne gyalogoljon el a tojásfarmodról, a bónuszt ekkor is adja.
Ha engram pontot akarsz spórolni azt a nyergeken tedd, nyereg blueprinteket garmadával találni dropokban/lootcratekben. Azok sokba is kerülnek. Esetleg fegyvereken is spórolhatsz, azokból is gyakori a BP.
Az alapvetö engramokat tanuld ki (nyersaanyagok, lőszer, épitőanyagok), ne BPre alapozz mert a saját életedet keserited meg vele.
Nyergeknél amúgy a súly sokszor nem is szempont, mert a fiber meg a hide foglal rengeteg slotot (miközben a súlya elhanyagolható), csináltam is rá egy egyszerü XLSes kalkulátort, amibe beirod mennyi nyersanyag kell (fém, bőr, fiber stb) és megmondja az hány slot és mennyi súly
9:20-tól nézd
Üdv mindenkinek!
Ilyen recepteket hogyan tudok létrehozni,hogy ne keljen mindig lefotóznom,hogy éppen egyes recepthez mi kell?
Utoljára szerkesztette: T62A, 2017.07.17. 07:04:08
Más. Mi van akkor, ha van egy mastercraft mosa saddlém, amihez anniy anyag kell, h nem fér el a smithybe? Kellene érzésre neki vagy 150 slot. Hm, eszembe jutott, asszem átmenetileg megnövelem a szerón a stack méretet. Mondjuk szerénytelen, mert vagy 8e bőr, 6e fiber, 5e fém, 3-4e silica pearl kell neki. 😊
Megvan a megoldás, egy hódban kell craftolni a cuccot. 😊 Persze kérdés, h ennyi fémet megbír-e? Nem valószinű. 😊
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2017.07.16. 23:37:07
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
A szelíd csiga termel cement pasztát,termel a hód is,csak kell hozzá valami?
Utoljára szerkesztette: T62A, 2017.07.16. 21:59:01
Természetesen szelíd csiga kell a paszta termeléshez. De simán lehet őket témelni, csak kell hozzá süti. Sütihez pedig kell méz.
Nem szelíd csiga termel cement pasztát,vad csigák?
A vadállatok mellet sem állok mégis tojnak tojást.A méhet amíg nem rakod bele a kaptárba tudod addig valamire használni,pl másik állatokat megtámadni?
Méhkaptárt fene tudja, nem figyeltem, h van-e spoil timere. De kb bárhová leteheted.
Bocs,sajnos nekem az Angolul nem mondott semmit,még agyaltam is rajta mi lehet az,de aztán feladtam,és lefordítottam magyarra rare flowert=Ritka virágok,így már értem,szerintem keress egy vad hód várat,és ott benne találni fogsz.Meg a piros nővényben is van,én találtam ma a hegyen,és bogyókat is ad,ha jól emlékszem kérdezted valamelyik hozzászólásnál.
A méh-el kapcsolatban,ha elkapod van idő meghatározva,meddig kell leraknod?
Utoljára szerkesztette: T62A, 2017.07.16. 18:00:31
Szia helyi játékkal megyek
facebook csoport
DILOP: 1h 8m
REX: 4H 59M
kivittem őket egy helyre,kivéve a rexet. A dodo tojt 06:15 órakor 277 nap/utána 277 nap 09:30/10:20 majd abbahagyta sas semmi,dilop semmi.Nem értem az egészet,megromlik a tojás olyan 28-29 óránként.mégis egymáson van 3,de a többi állatnál miért nincs egyszerre sok.Ha a dodo tojik 49 M gondolom az percet jelent a játékba akkor 49 perc egy tojás,de akkor a sasnak is kellene 2 óra 56 percenként nem?Mindegyiknek van párja,sőt azt sem értem valamelyiknek nincs párja mégis tojik tojást,pl skorpió.Képzeljétek egy teljes napot vártam a kardfogú tigrisnél,hogy mikor tojik már tojást 😄
Az a baj,hogy nem rendszeresen tojnak a megadott időbe.
Utoljára szerkesztette: T62A, 2017.07.16. 11:04:27
állatot a bogyóktól,ha a ballal szedne mindent.
Más, rare flowernek is bevezettek spoil timert. Viszont nem tudok szedni a hegyekben levő kis pirosas virágúból. Nektek jön? Szép szintű therezinóval is próbáltam.
Megint más, epic küzdelemmel, de single playerben összejött a giant bee. 😊 Egy relatíve sík, üres mezőn leltem egyet hiveot, szép nagy épülettel körbe építettem, hagytam rajta 1 ajtót. Kinyitottam, bebelőttem, bezártam, render rangen kívül repültem, majd ezt ismételtem, míg széttört. Ekkor vagy 3x be kellett rohannom álcaruha+bug repellant kombóval, és ki pár perc várakozással, h tameljem a 0-ás slotra tett rare floverrel, és meglett. 😊
Ja, még vmi, fogtam egy 104-es tapeharát is islanden. Gyorsan ádoztam is egy bárányt a nyájamból a tiszteletére. Eddig még ez sem jött össze, úgyhogy termékeny napom volt. 😊
Még egy infó, bár talán észrevettétek, a sweet vegetable süti már nem ad annyi kaját a csigának, mint régebben, csak vmi 225-öt. A kaptárt pedig hiába ütöm szét, már nem tudom felvenni a kis táskát, h kivegyem belőle a mézet, ezért is volt fontos saját kaptárt fognom.
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2017.07.16. 00:35:55
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Utoljára szerkesztette: T62A, 2017.07.15. 15:24:47