Ark:Survival Ascended,és Evolved 1-2.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Minimális differencia, nincs átjárás és punktum. Durva lenne ha hozzáférhetnél az officiális szerverek adataihoz a saját gépedről 😛

Jabar
Azt hittem szintlépéskor autómatikusan resetel, akkor javítom, úgy mint régen már nincs. Max szinten nincs több leosztás.
Esetleg azt tudod hogy ha pl 2 szinten keresztül nem törlöd, akkor a 3. szintlépésnél 3x tudsz vagy nem jegyzi ezt meg?

"Jabar sa bu eeda murishani!"

PiszkosFred
Akkor megegyszer. Officialrol akarom ELhozni a sajat single jatekomba a dinomat 😊 Nyilvan nem forditva, nincs olyan jatek, amelyben ez lehetseges, hulye en sem vagyok.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Biztosan nem jó, ha kimész renderből, akkor nem tojnak. Ott kell afkzni mellettük mondjuk reggeli/ebéd közben és akkorlesz dögivel tojás.

Sztem ilyet nem tudsz csinálni, átvitel official és unofficial közt nem lehetséges. Gondolj csak bel, milyen durva lenne ha unofficialon adminként mindenkitől biztonságban előállítanál mindenféle OP dinót aztán megjelennél velük offin.

Én pont azért élek unofficial szerver clustern (3 szerver, átjárás CSAK köztük van) hogy ne jöhessen mindenféle ismeretlen offis megatribe hozzánk raidelni...

PiszkosFred
Jaja, egy szinten (adott level) egyszer, de single/sajat server eseteben aktivalhato a vegtelen reset lehetoseg.

Jabar
Nem tudom hogy működik még vagy sem, de ha kirepülsz render távolságból majd vissza, akkor tojhatnak tojást, ezt csinálgasd és több lessz mint amennyi kell. Persze minnél több álatod van annál jobb.

Rosszul tudod, van, de minden szinten csak egyszer használható.

PiszkosFred
Ugy dontottem, hogy felszamolom a karrieremet az official szervereken (a csapatom abbahagyta, nekem sincs mar kedvem egyedul menedzselni az egesz tabort), es inkabb jatszok fun uzemmodban singleben. Ezzel kapcsolatban lenne kerdesem, hogy a feltoltes/dino transzfer mukodik official server -> single player (host/local) kozott? A hofeher rexem egy eve velem van, ot nagyon sajnalnam elajandekozni vagy magara hagyni.

Ami vicc, hogy 850+ ora utan megkaptam a "tulelted az elso teljes nappalt+ejszakat" achievementet 😄 (lehet nem is hulyeseg singleben ujrakezdeni, legalabb begyujtom az achiekat)

Jabar
Mindwipe tonic, amitől újra rakhatod a pontokat tudtommal már nincs.
A papír az üstbe akkor kell ha saját magad készítesz receptet, ott te határozod meg hogy milyen alapanyagok kerülnek bele. Custom recipes néven találsz neten sokat.
A gyárilag meglévő receptek meg fent vannak wiki-n. Van ark wiki alkalmazás is vagy ha pl. kibble-t akarsz gyártani akkor az minden lényhez ott van Dododex nevű alkalmazásban is ami amúgy egy nagyon jó kis időzítő progi.

1. Tudtommal a sima (nem megtermékenyitett) tojásnál nincsenek ilyen timerek, az állatok random tojnak, de kb ugyanolyan gyakorisággal. Nekem olyan 20-30 perc után mindig tojik egy saját állat, legyen az dilo, quetzal, rex vagy giga. Sokszor ennyi idő alatt akár 3-4 tojás is van alatta, szépen egymásra tornyozva. Honnan szedted ezeket a számokat?

2. Tojást a saját állataid akkor tojnak ha a közelükben vagy. Nem kell mellettük állnod, elég ha csak a bázisodon vagy valahol, akkor tojnak szépen. Ha elmész messzire, akkor az állataid sztázisba kerülnek (a szerver/játék nem kezeli őket hogy ne terhelje a processzort), ilyenkor leáll a tojástermelés

3. A tojásrakás gyakorisága nő, ha a nöstény dinók mellett van egy him - sok nőstény melé is elég csak egyetlen him (ilyenkor megjeleni egy kis szivecske a neve felett, jelezve hogy társ bónuszt kap), illetve ha wanderingra rakott oviraptor van aközelben (ilyenkor egy tojás ikon jelenik meg). Ez utóbbit érdemes telepakolni kővel, hogy ne gyalogoljon el a tojásfarmodról, a bónuszt ekkor is adja.

Ilyen tervrajzok nincsenek, de őszintén, ha lenne is csak csak magadat szivatnád vele ha nem tanulod ki. Gondold meg... van 1 darab tervrajzod, de amikor termelni akarsz azt több fabricatorban/smithyben/mortarban érdemes csinálni. Elkezded rakosgatni a tervrajzokat amikor akarsz ilyet gyártani?

Ha engram pontot akarsz spórolni azt a nyergeken tedd, nyereg blueprinteket garmadával találni dropokban/lootcratekben. Azok sokba is kerülnek. Esetleg fegyvereken is spórolhatsz, azokból is gyakori a BP.

Az alapvetö engramokat tanuld ki (nyersaanyagok, lőszer, épitőanyagok), ne BPre alapozz mert a saját életedet keserited meg vele.

Pont emiatt hajkurásztam napokig 150es vad hódokat, és próbáltam olyat találni aminek az alapsúlya 600 felett kezdődik... sajnos a legjobb 498 lett, amit azért ugye tovább lehet breedelni (imprint az akkor +20%), az már igen kellemes teherbirást össze tud hozni ha csak súlyra húzod.

Nyergeknél amúgy a súly sokszor nem is szempont, mert a fiber meg a hide foglal rengeteg slotot (miközben a súlya elhanyagolható), csináltam is rá egy egyszerü XLSes kalkulátort, amibe beirod mennyi nyersanyag kell (fém, bőr, fiber stb) és megmondja az hány slot és mennyi súly

Szia találtam egy videót,a mamut szedi a Ritka virágok.Kerestem a receptet,de mindenki csak megfőzi,de magát a receptet nem hozza létre senki,

9:20-tól nézd
Minek? Gúglizd ki, ami épp kell. Vagy telefonra van alkalmazás. 😊
PiszkosFred
Elobb rakj bele minden osszetevot es a papirt is, es aztan hozd letre a receptet! Regen csinaltam mar es akkor sem surun - ha azota nem valtozott, akkor igy mennie kell!

És főzés közben létrejön magától?Mert én próbáltam külön recept készítése,de ott nem mutat vizet,rostot stb
PiszkosFred
Amikor fozol a konderban, rakj melle ures papirt is!

Üdv mindenkinek!
Ilyen recepteket hogyan tudok létrehozni,hogy ne keljen mindig lefotóznom,hogy éppen egyes recepthez mi kell?
Utoljára szerkesztette: T62A, 2017.07.17. 07:04:08
Mod nélkül ezeket a sok alapanyagú recepteket csak Tek repricatorban tudod legyártani
A vad hód gyűjti a várába, de ha befogod, csak fát tudsz vele szedni.

Más. Mi van akkor, ha van egy mastercraft mosa saddlém, amihez anniy anyag kell, h nem fér el a smithybe? Kellene érzésre neki vagy 150 slot. Hm, eszembe jutott, asszem átmenetileg megnövelem a szerón a stack méretet. Mondjuk szerénytelen, mert vagy 8e bőr, 6e fiber, 5e fém, 3-4e silica pearl kell neki. 😊

Megvan a megoldás, egy hódban kell craftolni a cuccot. 😊 Persze kérdés, h ennyi fémet megbír-e? Nem valószinű. 😊
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2017.07.16. 23:37:07
Tikal
Fent jártam északon, és sárga meg lila tűzgömbös dinók harcoltak, ez mi a fene? 😄 Meg láttam egy Quetzelt 😞

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

ok köszi
A szelíd csiga termel cement pasztát,termel a hód is,csak kell hozzá valami?
Utoljára szerkesztette: T62A, 2017.07.16. 21:59:01
Csak akkor tojnak, mikor ott vagy. Mikor elmész egy területről, akkor hibernálódnak az állatok, meg sem mozdulnak.

Természetesen szelíd csiga kell a paszta termeléshez. De simán lehet őket témelni, csak kell hozzá süti. Sütihez pedig kell méz.
ncc1701 #4347
Nem szelíd csiga termel cement pasztát,vad csigák?
ncc1701 #4349
A vadállatok mellet sem állok mégis tojnak tojást.A méhet amíg nem rakod bele a kaptárba tudod addig valamire használni,pl másik állatokat megtámadni?
No, hát ha nem állsz ott mellettük végig, akkor azok az állatok nem fognak tojni.
Ilyet még nem találtam, ezeket ki kell tanulbi. Narcotikot sem leltem, se sparkpowdert, esélyes, h nincs is.
Nem, én azt állapítottam meg, h bugos vacak, mert therezinóval nem tudom szedni a hegyben a rare flowert, míg ankylóval tudom. Hód vár az megvan, van benne virág is, meg gomba, meg silica pearl is. Paszta nem nagyon kell, mert van 9 csigám. 😊
Méhkaptárt fene tudja, nem figyeltem, h van-e spoil timere. De kb bárhová leteheted.
Szerintetek polimer,elektronika tervrajz az van?Olyan sokfélét találtam már.
ncc1701 #4340
Bocs,sajnos nekem az Angolul nem mondott semmit,még agyaltam is rajta mi lehet az,de aztán feladtam,és lefordítottam magyarra rare flowert=Ritka virágok,így már értem,szerintem keress egy vad hód várat,és ott benne találni fogsz.Meg a piros nővényben is van,én találtam ma a hegyen,és bogyókat is ad,ha jól emlékszem kérdezted valamelyik hozzászólásnál.
A méh-el kapcsolatban,ha elkapod van idő meghatározva,meddig kell leraknod?
Utoljára szerkesztette: T62A, 2017.07.16. 18:00:31
ncc1701 #4341
Szia helyi játékkal megyek
drop
szia matrix tm ott napi szinten vagyunk
facebook csoport

Sziasztok tudtok egy magyar PVE szerót ahol azért néha játszanak is ? Szorzók mindegy
Volt ott játékos végig mellettük? Mert ha nincs ott senki, akkor nem tojnak. Ha hozzáférsz a szerverekhez, akkor ajánlom a joan féle poop @ egg collector modot.
Ok, ezt én tudom. De az viszont bug, h a therizino nem szed rare flowert. Pedig direkt kajára van húzva az az állat, amivel próbáltam.
Felveszed a méh királynőd e-vel, mikor már a tiéd, ekkor az inventorydban lesz a kaptár. Ezután leteheted bárhová a földre. De csak a földre, foundation, ceilingre nem megy. Onnan teszel bele rare flowert, és csinálják a mézet. Fontos, h nem szelídek, tehát álcaruha, és bug repellant kötelező etetéskor, és méz elvételkor.
Tudjátok mit nem értek?Az állatok,hogyan tojnak tojást,mármint időbe,megnéztem 4 állatot. DODO:neki 49M időnkén kellene tojnia,bocs a tudatlanságért,de nem értem. SAS: 2h 56M
DILOP: 1h 8m
REX: 4H 59M
kivittem őket egy helyre,kivéve a rexet. A dodo tojt 06:15 órakor 277 nap/utána 277 nap 09:30/10:20 majd abbahagyta sas semmi,dilop semmi.Nem értem az egészet,megromlik a tojás olyan 28-29 óránként.mégis egymáson van 3,de a többi állatnál miért nincs egyszerre sok.Ha a dodo tojik 49 M gondolom az percet jelent a játékba akkor 49 perc egy tojás,de akkor a sasnak is kellene 2 óra 56 percenként nem?Mindegyiknek van párja,sőt azt sem értem valamelyiknek nincs párja mégis tojik tojást,pl skorpió.Képzeljétek egy teljes napot vártam a kardfogú tigrisnél,hogy mikor tojik már tojást 😄
Az a baj,hogy nem rendszeresen tojnak a megadott időbe.
Utoljára szerkesztette: T62A, 2017.07.16. 11:04:27
Szerintem nem bug,a bal gombbal a a fémet,jobbal meg a bogyót,szerintem ez jó legalább nem kell folyamatosan üríteni az
állatot a bogyóktól,ha a ballal szedne mindent.
Szia ha van már méhed,annak hogyan csinálsz kaptárt?
Ankylo jobb gombbal szedi a növényből a rare flowert, úgyhogy ez megint vmi csinos bug.
Változó. Full ascendant szintű flakban nem fázol még -10 körül sem. 😊 Meg ugye fortitól is sok függ.

Más, rare flowernek is bevezettek spoil timert. Viszont nem tudok szedni a hegyekben levő kis pirosas virágúból. Nektek jön? Szép szintű therezinóval is próbáltam.

Megint más, epic küzdelemmel, de single playerben összejött a giant bee. 😊 Egy relatíve sík, üres mezőn leltem egyet hiveot, szép nagy épülettel körbe építettem, hagytam rajta 1 ajtót. Kinyitottam, bebelőttem, bezártam, render rangen kívül repültem, majd ezt ismételtem, míg széttört. Ekkor vagy 3x be kellett rohannom álcaruha+bug repellant kombóval, és ki pár perc várakozással, h tameljem a 0-ás slotra tett rare floverrel, és meglett. 😊

Ja, még vmi, fogtam egy 104-es tapeharát is islanden. Gyorsan ádoztam is egy bárányt a nyájamból a tiszteletére. Eddig még ez sem jött össze, úgyhogy termékeny napom volt. 😊

Még egy infó, bár talán észrevettétek, a sweet vegetable süti már nem ad annyi kaját a csigának, mint régebben, csak vmi 225-öt. A kaptárt pedig hiába ütöm szét, már nem tudom felvenni a kis táskát, h kivegyem belőle a mézet, ezért is volt fontos saját kaptárt fognom.
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2017.07.16. 00:35:55
Szia szerintem igen,bár én van mikor csak gatyába rohangálok,vagy legfeljebb egy bőr ruhát veszek fel.
Tikal
A hegyi részekre mar a bunda ruhában kellene menni nem? 😊)

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Azt hittem a frissítéssel lesz újra polimerem,de még mindig nem tudok gyártani.Lehet gyártok még egy eszterga gépet,hátha abban már lesz.
Fejből nem tudom melyiknél van a lábánál is,de úgy emlékszem valamelyiknél láttam.
Tikal
Igen, en is az eszak keleti hegyhez járok, de a lábánál még nem találtam... akkor elnézek a havas részekre

http://www.kepmegoszto.com/201707151515/596a158d5c50e-terkep2.html
Szia a pirossal jelölteknél én már találtam,kristályt,van ahol nincs sok.A hegy tetején vagy a hegy lábánál,a legtöbb a jobb oldalon van a kis sziget melletti piros körnél,legalább is amit én találtam eddig,a zöldbe nem vagyok biztos de fém az van ott,és ezek nem barlangok,de mindenféle képen madár kell hozzá.
Utoljára szerkesztette: T62A, 2017.07.15. 15:24:47
PiszkosFred
Barlangban is van, de az idoigenyes, mire bemegy, kitakaritod, stb. Inkabb menj eszakra (Island) es a havasi taj partszakaszain nezz szet, ott is van rengeteg.