Ark:Survival Ascended,és Evolved 1-2.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pl anno, amikor a sima x1 szorzokat duplaztak es egybol a dinok szintjeit is noveltek, mar aktiv volt.
"ARK: Evolution Event" 10/7 - Permanent Official Server 5.0 Difficulty Increase! - 2x Taming - 2x Harvesting - 2x XP GET READY!
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
"ui: a wikit te is olvasd el, mert az nem 5"
"A nehezseg 1-en 120-as allatot jelent, 5-on 150-es"
Valamivel kevertem az 5-őt?
Mivel a vad dinók szinteloszlása nem lineáris, a magasabb szintűek ritkábbak, igy a te szuper op dinóid nagyrészt 100 alatti dinókat kell hogy leküzdjenek, arról nem is beszélve, hogy te ugye célirányosan fejleszted őket (rexnek pl HP meg sebzés) miközben a vad dinók ugye véletlenszerűen osztják el a statjaikat, igy még nagyobb hátrányba kerülnek.
Végül, de nem utolsósorban az életed a magas szintű dinókkal könnyebb, hiszen a magasabb szintű állatok teherbirása is értelemszeren nagyobb, kevesebbszer kell fordulnod a metalfarm közben, az ankyk több metalt termelnek ki mert nagyobb a sebzésük, stb stb.
Tehát a magasabb nehézség nem teszi nehezebbé a játékot....
ui: a wikit te is olvasd el, mert az nem 5 😊
Magyarán attól is függ mivel szelídítem és milyen kajával?
Utoljára szerkesztette: T62A, 2017.07.23. 11:10:10
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.07.22. 20:54:32
Ha befognék kettő 50-est Trike,de ez csak egy példa,hogy mire számíthatok,tehát lenne mondjuk 800-as életereje,és lenne 600 Kg sújt bírna el,akkor valószínű,hogy minden 50-es Trike ugyan így van kiosztva,magyarán ugyan az a tulajdonsága?
Nyilván,magamnak is megválaszolhatnám a kérdést ha találnék 2 db egyforma szintű állatot,de erre még nem volt lehetőségem,és szerintem nektek nagyobb tapasztalatotok van,nálam mivel én idén Május vége óta játszok csak vele.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
,a legnagyobb,100 fölött még nem is láttam állatot,és 0,6 nehézségen játszok,alapon volt 0,1 de mondtátok ha feljebb viszem lesznek nagyobbak is,van is 23-27-34-39-41,de olyan sok az 1-2-3-6-os.
Utoljára szerkesztette: T62A, 2017.07.22. 15:08:20
Köszi a választ!
Azt tudod netalántán,ha 2 db állatot pároztatok ami ugyan olyan szintű pl 90-es,mennyivel lesz rosszabb a kicsinek az értékei,és melyik állatnak a tulajdonságát kapja meg jobban?Például a nőstény elbír mondjuk 1000 kg-ot a hím meg 600 kg-ot,akkor a kis dinó,mennyivel indul kb?
Nem hivatalosan, van ra mod, hogy reseteld a dinokat (sosem probaltam, csak lattam a workshopban) de egyszerubb, ha inkabb befogsz meg egyet, aztan meg egyet, egeszen addig, amig nem talalsz egy jo ankyt. Vagy, paroztasd oket, az is megoldas.
Szeretném megkérdezni,ha beszelídíttek egy állatot,mondjuk egy 39-es szintűt,és lesz belőle 56-os ha megetetném vele a reset ételt vissza ugorna 1-esre,vagy arra a szintre amin elkaptam magyarán 39-esre,vagy egyáltalán nem csinálna vele semmit az étel?
Meg akkor külön is megkérdezem,csak embereket lehet resetelni a pontokat,hogy újra kiosszam őket,vagy lehet állatoknak is?
Találtam egy 39-es ankynot,jó is lenne de csak 250 KG-ot tud vinni,viszont a jóllakottsága az 6128,nem bánnám ha fordítva lenne,6126 KG,kaja 250,vagy 3000-3000 mindegyik.
Utoljára szerkesztette: T62A, 2017.07.22. 14:02:15
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Nem is tudtam hogy mocsár az. 😊
Még csak fél perce voltam abba a világba és egyenesen mentem. És rám akaszkodott.
Mert én vagy a telefonnal fotózok,vagy a Prtsc SysRQ gombbal,de olyan nagy képet csinál,hogy nagyobb lesz mint 35 KB,ezért csinálok kisebbe képet.
Köszönöm a választ,azért kérdeztem,mert már estem le madárról,le is löktek,elmentem egy kicsit arrébb a madártól,de nem vettem észre a raptort,pedig mindig csinálók egy tisztelet kőrt,hogy van-e veszély lent.és rátámadt,közben engem is megtámadt,ép hogy fel tudtam szállni,ő meg csak tűrte némán.
Régóta tervezek egy pteranodon felhőt csinálni, hogy kiteszteljem az mennyire lehet működőképes (ott ugye az útkeresés azért könnyebb) de mindig akad vmi más tennivaló 😊
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.07.21. 10:59:51
Másrészt ha éppen hozol haza tamelni valami vad állatot és elfelejtkezel a tureteidről előfordulhat hogy feleslegesen hoztad haza 😊 (persze meg lehet oldani hogy a tamelő ketrec odébb van a bázisodtól, de anakis megvana hátránya)
Szóval az én meglátásom szerint a turretek és xplantok csak éskizárólag PVPre valók, ott is kizárólag player only beállításban. (mert ha tamedra is engeded, akor pl faszán szétlövik afrissen kikelt bébiket, vagy az ellenfél egyszerüen csak bedobálja mások állatait hozzád hogy kifogyassza a lőszert 😊 )
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.07.21. 10:56:47
Neutral - ha megtámadják őt, vagy a közelében lévő baráti állatot/épületet, akkor visszatámad. ELMÉLETILEG (de még nem teszteltem ki), az hogy milyen távolságban védi a többi állatot a Targeting Range beállítástól függ, de ez nem 100%.
Agressziv - mindenre támad, ilyet PVPben ara használunk, hogy a házon belülre rakunk akármilyen kicsi/gyenge állatot agressziven, és ha illetéktelen jön be, nekitámad. Akár győz, akár veszit, az jó, mert igy a törzs logban megjelenik az áldozat neve.
Atack my target - na ez nekem nem 100%, elvben olyan mint a neutral, azzal a különbséggel hogyha az állataid vagy te megtámadnak egy másik állatot, akkor arra azonnal rátámad. A neutral csak akkor tenné azt, ha rád visszaüt a kiszemelt célpont.
-------------
"Abban is tudsz segíteni,hogy szeretném ha az állatom megvédené magát,ha bántják,de tartsa a pozícióját?"
Direktben nincs opció, de egy kis fumrmánnyal megoldható: vegyél egy passziv állatot, lehetőleg jó sok életerővel, ő lesz a horgony (én teknöst szoktam de bármi jó). Ülj fel rá, és a semleges (neutral) állataidat fütyüld követésre - nem téged fognak követni, hanem azt az állatot amin ültél. A követési távolságot állitsd medium vagy annál nagyobbra, vegyesen, és a biztonság kedvéért mind a "horgony", mind a semleges állatoknál állítsd be hogy "ignore group whistles" hogy még véletlenül se állitsd át őket később egy hibás fütty miatt.
Innentől kezdve a semleges állataid végzik az őrfeladatot (hogy mekkora távolságban az teszteld le, elvben ahogy irtam a targeting rangetől függ de lehet nem), de amint végetért a harc és a támadó halott visszajönnek a "horgonyállathoz".
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.07.21. 10:51:20
Az ilyen stack modokkal pont ez a baj, h amikor kiveszed, elveszhet sok minden. Kivetel elott az alapqnyagokat szet kell stackelned defaultra. De pont femet en nem tarolok, hanem epitoanyagot craftolok helyette.
Viszont mennyivel jobb lenne mondjuk egy járőröző hiéna vagy farkas falka aminek mondjuk meglehetne jelölni (akár valami lerakott tárgyal) az útját és harc után folytatnák. 😄
"Jabar sa bu eeda murishani!"
Jó lenne egy olyan hogy utána visszajönne az eredeti helyére, vagy valami póráz szerű.
Utoljára szerkesztette: Jabar, 2017.07.20. 18:38:53
"Jabar sa bu eeda murishani!"
Elkövetted azt a hibát, hogy feltettél egy olyan modot ami utoljára 2016 (!!!) augusztusában volt updatelve, tehát ez a mod semmit sem tud az azóta történt változásokró meg behozott dolgokról.
Elvben admin commanddal talán tudsz csinálni rendes hagyományos gyári fabrikátort (nem a k9ét), és azzal működhet. De én inkább javaslom a mod eltávolítását, mert egy 1 éve nem updatelt moddal csak bajod lesz, garantáltan.
A jövőben a saját érdekedben
1. Csak olyan modot tegyél fel amit folyamatosan fejlesztenek és karbantartanak. De azokat is csak NAGYON óvatosan
2. Ha bármi gyanús viselkedést látsz ajátékban, először a modra gyanakodj, a workshopban bogarászd át a commenteket. Sőt igazából telepités előtt nézd meg mit irkálnak az emberek, mert a modokra is igaz az hogy csúnyán bugosak lehetnek.
ui: ha képeet töltesz fel csinálj inkább screenshotot a steammel F12-vel, töltsd fel magadhoz steare és azt linkeld ide, mert ezek a mobilos képek.. khm.. em tul jó minőségűek.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.07.20. 16:52:54