Ark:Survival Ascended,és Evolved 1-2.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
*szerk: therizinosaur, ahogy lentebb irtak, arra gondoltam 😄
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.07.29. 15:11:58
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Vannak állatok ami a fémet,van ami a fát,követ gyűjtik,van olyan ami a rostot is tudja szedni,gyűjteni?Sarlóval tudom lehet csak sokáig tart.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Plusz jött egy valag infó arról, hogy mi várható ezalatt az idő alatt.
Ragnarok's new release date on console and upcoming PC update will now also be the 29th of August. This extended time will allow further development of the map and you guys can expect a gigantic update, even bigger than we initially thought.
On the date of release, the overground of the world will increase by approximately one quarter, which is near-enough a 'TheIsland-sized' expansion; the update will feature new biomes, a coastal Wyvern canyon, an epic boss encounter, new engrams, and something secret the Ragnarok team are cooking up! We will also be adding their custom creatures to our main game, which will allow players to transfer them via the CrossARK system, so you'll be able to bring over your Ice Wyverns to The Island, The Center, and Scorched Earth!
Over the next few weeks, you will see a lot of priority placed on the PC and multiplayer versions of the game, now that we're completely wrapped up with our gold master. We are planning some immediate patches to take care of community concerns, as well as some mid-month goals and more going forward.
First of all, there will be a lot of focus on PC Performance this month (don’t worry console-users, you’ll be receiving these updates too!). We will be porting over a lot of the improvements we made on console, as well as working with our industry partners to bring up that PC performance to get you the best possible experience.
Secondly, we will be immediately (as I type this the engineers and gameplay programmers are working on the update) showing some love to these aspects of the game:
Multiplayer Bosses; let's face it, they're ridiculous, we know why and we're going to fix it. You'll soon be able to enter the boss arenas and fight bosses at reasonable difficulty, it'll still be a challenge, just no longer a monumental/near-impossible task.
The Baby-to-Juvie-Stasis issue; that's also getting fixed. For those not familiar, this is the problem where baby-creatures are entering stasis which (sort of) prevents them from ageing, and therefore they're not eating from troughs which result in death.
The Center & Under the Mesh; we're going to be implementing a technical solution to stop jerks from going under the map and raiding people. This one will take a little bit longer, but we'll have it in as soon as possible.
That's not all though! We will be releasing a major version update in the middle of the month which will significantly assist with DDoS mitigation, resolve the exploit which has allowed players to dupe, and of course not to be forgotten, but allow players to rent PC-dedicated Console Servers! We're also going to create an option to stop creatures from following you with their big heads (we'd do this one sooner, but it requires a major version update, so we thought it best come with the other significant changes mentioned above :p).
Not to mention, we'll be taking care of server crash-exploits as and when they happen, working on server performance so that you will have a smoother and stable experience.
Thank you so much for your patience the past few months and all the support! We will make sure that ARKs launch is a successful one and the game is in a healthy state. It's going to be a hectic few weeks ahead, and we're very excited! We still have a lot more planned for ARK, and even after release, the journey will continue!
Utoljára szerkesztette: Ainz, 2017.07.29. 13:04:59
Az új patch PS-re semmit jót nem hozott, még a release-t megvárom, aztán ha az sem javít a játékon akkor lehet hagyom 😞
De legalább van ELITE 😄
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2017.07.29. 12:50:00
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2017.07.29. 11:57:49
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.07.29. 11:10:16
Most első körben összefarmolok vmi 90-120 stack metal ingotot, kelleni fog 60-80000 hide, fiber már egyszerű, mert arra a therezino eléggé OP.
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2017.07.29. 08:34:25
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.07.29. 08:07:07
Heti egyszer elég bejelentkezni és etetni? ha jól tudom 8 nap után ajánlja fel a dinokat claim-re, igaz?
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2017.07.28. 19:45:02
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
ebben a videóban benne van
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2017.07.28. 14:05:45
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Nem szokásom dicsekedni,így most sem teszem,csak megosztom veletek az örömömet.Vasárnap óta hajtok quetzára,Vasárnap láttam egyet 1-es szintűt,ügyes voltam,nem vittem magammal a tápot mondom így neki sem állok.Hétfőn láttam egyet 24-es szintűt ott meg bundás ruhám nem volt,mivel bement a havas részre,ráadásul még a hajómon sem volt csak a házamnál.Hazamentem mindent felpakoltam,biztos ami biztos,ne hiányozzon semmi.Kettő sassal elindultam,de a hajóval.Odaérek közben láttam egy 4-es szintűt.mondom elkapom próbálom a kampót rálőni a sasra a levegőbe,nem megy már vagy 5x próbálom még jó,hogy volt ejtőernyőm,megint felszállok sikerült rálőnöm a sasra a kampót az istenért sem akarja követni a quetzal. Mondom ezt nem értem,ez Hétfőn volt,nézek egy videót,igen csaltam,hogy tudnám befogni.Mondja a videóba a srác,el lehet kábítani skorpióval,ott vagyok jobb oldalon a húsevő szigettől nem messze az öbölben.mondom elmegyek fogok skorpiót,fogtam is vagy 3-at. Újra quetzal vadászat,Kedd sehol sincs az egész térképet bejártam.Csütörtök reggel 9-től kerestem valós óra,nem játékbeli,durván 18:00,18:30 körül találtam egyet,egy 1-es szintűt.A skorpió 7-9 szintű.de én mit kergettem 19:15 körül esett csak le,belecsípett egymás után 2x elrepül utána megyek még 3x. Közben elfáradt a sasom,leszállok elmegy a skorpió támad mindenkit,volt olyan egymást követő nagyon kis szünetekkel megcsípte a skorpió 6x még mindig repül,lejjebb ereszkedett ott adtam neki bio kábított,hallom,betalál,még mindig tovább repül,mondom ha nem lehet az enyém én megölöm.Végére szerintem jóval többször megcsíptem,még lejjebb ereszkedett,és a hegy oldaláról egy lövéssel elkábítottam,eddig ez volt a legnehezebb állat ami beszelídítettem,és csak 1-es volt.
Illetve tegnap volt 3 mutációm is pterán, health, stamina, és weight. Megtartom mindet, szaporítom az új bázis apukát. 😊
De kapsz még egy pro-tippet, az arkot át lehet állítani magyarra, steamen a játék tulajdonságainál van egy inditási opciók beállitása (angolul tudom: set launch options) gomb, és ott ird be hogy -culture=hu...
De innentől kezdve jó dolgod ,lesz, mert ha bármit képrdezel sztem mi az angol gombokat/menüket/neveket tudjuk, jó szórakozást arra hogy kitalálod az nálad milyen néven van 😄
ui: nem, erről sem csinálok youtube videót 😛
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.07.23. 21:10:13
Vagy igy, vagy ugy, nem 2 perc megtanulni angolul, vagyis nyugodtan kerdezz tovabbra is, ahogy eddig, es ahogy tudunk, lehetosegeinkhez merten valaszolunk is, ahogy eddig!
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2017.07.23. 18:42:58
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2017.07.23. 16:19:45
Én a játékon belülre gondoltam,az igaz nem írtam.A látótávot mivel tudom növelni a játékba,hogy előbb észrevegyem a sziklákat,ha hajózok mert a sziklák letolják az állatokat a hajóról?