Ark:Survival Ascended,és Evolved 1-2.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Volt már Deinom de eddig ezt nem vettem észre,hogy ilyent is tud... <#wow2>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Az idegen lények már régóta köztünk járnak. Úgy hívják magukat, magyarok"

Köszönöm már össze szenvedtem a dolgot. És köszönöm az infót a statról is.
Amissa pályán alapból nincs valgueros Deino de AH -ból vettem és tudom használni. Meg az a tojás amire véletlenül bid-et nyomtam mikor lejárt az idö limitje, megkaptam. Egy kicsit elfoglalom magam most ezzel a tenyésztéssel. Rákészülök némi bosozásra 😊
Ez a 2 gacha nagyon jól teljesit. 2-3 naponta ahogy vagy speci magom, ontják a cristályt, 30-40.000 element dustok. Konvertálom element szilánká és klonozok is közben. Csak még nem tudom eldönteni Yuti legyen a lovam vagy velona. 😊

Hozz létre egy külön admin karaktert (akár legyen a neve admin 😉), és menj oda valamelyik régi állatához/struktúrájához a srácnak, és amikor a célkeresztben van, írd be, hogy ForceJoinTribe. Akkor bekerül az a karakter (mármint az admin) a srác régi törzsbe. Utána csak be kell venni a srácot, átadni neki az ownert, és kilépni.

(Illetve van egy másik metódus amihez nem kell új admin karakter, de sokkal több parancs kell hozzá, ez szerintem egyszerűbb, de ha gondolod, akkor leírom azt is)
Utoljára szerkesztette: Bozi_Vilag, 2019.12.22. 19:23:15
Nem, hanem hogy 4 pontot tettek a súlyra.

Az, hogy mi mutálódott, utólag nem tudod megnézni. Azt az tudja, aki breedelte. Az első szám az a pont mennyiség, amennyivel született, a tötőjel után az van, amit rátettél, mikor szintezted.
Például vettem egy Yutit.
Erről mit lehet leolvasni ? 4 mutáció a súlyra ?

Az addig OK hogy látom a statjait de mit kell nézni, mit jelentek a számok ? 😊
Most egy újjabb házi feladatot kaptam. Egyik player kilépett a tribejából majd csinált egy másikat és elbukta a bázisát és dinót. Ezt kéne vissza állitanom, amit eddig még nem csináltam. <#pardon1>

Superspyglass mod plö. Ad egy távcsövet, amivel ha ránézel a dínóra, látod a statjait. Vagy ki tudod exportálni, és beolvasni az ark smart breeding című progival.
Ez az amit még szeretnék megtanulni. Ha van egy dinó és annak vannak mutációi, mit és hol kell nézni hogy lássam min mennyi pontja van ?

Kb megvagyok a tusó mutációkkal, 80 pont a hp-ben, 81 pont a sebzésen. Imprinttel kb 60k élet, és 750% sebzés. Hátha genesisnél jó lesz a víz alatti bosshoz. 😊 Már csak nyereg kellene.
Nincs maximum, és ez így működik. Ez csak annyit jelent, hogy ők egymás között már nem tudnak mutálódni. Ugye ha egy állatnak van 20 mutációja, az már nem mutálódik tovább. Ilyenkor szoktak befogni akármilyen lány velókat, és velük pároztatni.
Vagyis akkor hiába ir külön az apai és külön az anyai ágon is 144/20 mutációt ? Mert amiket lehet görgetni sorok, ott apainál 10 van anyainál meg 9 valami számok. Azt hiszem a pároztatások lesznek azok

Maximum bármennyi lehet. De ha több mint 19, akkor arra az oldalra már nem tud mutációt kapni.
Amiket vettem tőled kékes szinü velonákat pároztattam. A 74/20 mutációból 144/20 mutáció lett az utódnál. <#ijedt>
Mennyi a maximum ? 255 ?
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2019.12.21. 22:20:56

Arra figyeljetek, h szerver restart elött uploadoljátok fel a chibi dínót transmitterbe, mert amúgy resetelődik az xp-je.
Na, extinctionos dropnál spawnoló enraged dögök nem alfák. Kár, de ezek szerint vagy kipachelték, vagy valaki félretájékoztatott.
Egy kicsit alakítottam a szerverlistán,így legalább csoportokba lesz téve az egész,egy kattintással több szerver is elérhető a honlapokon.Flaming Skullsnak,és ANARHIA-nak nemtudom most hirtelen hogy van-e weboldal elérhetősége.Linkeljétek ha van.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Ja, de 500-as szintűek, szép xp-t adnak. 😊
Ja hát ja, azért nem túl sok, max 4-5 darab/drop
Mindig is jöttek. Alpha trike, és rex.
Mióta jönnek alfák a dropoknál?
A vírusirtók/blokkolól mindig a vírusok mögött járnak egy(több) lépéssel. Kevés az esély, h az ember legyen az első, aki belefut egy újdonságba, de mindig van első.

Más. Állítólag a chibi-dínókat extinctionon lehet szépen szintezni, el kell indítani egy piros, vagy lila dropot, és szép magas szintű alfák jönnek.
Én nem tudom,de szerintem az kizárt dolog hogy trójai vírusokat enged át,akkor eleve nem is használná 10 milka felhasználó,ennyi az Ublock Origin felhasználóinak száma,a hivatalos oldala szerint.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Nem tudom mi volt a neve amit régebben használtam reklám blokkolót de ugy blokkolta a reklámokat hogy közben trójai pacikat kaptam. Azota inkább kerülön azokat.

Az Auction House mod-ban lehet ezt megtenni. Amiről irogattunk lentebb ncc-vel
Nem tudom miért nem tudta használni,csak tippelgetni tudnák. Amit én vettem ncc-től azokat simán kikeltettem.
https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=898049820
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2019.12.19. 23:49:05

Volt olyan hogy a dinófarmunk annyi tojást termelt hogy azt se tudtuk hová tegyük őket,még a kibbléhez is sok volt,teli volt a nagy hűtő is vele.Mondjuk jó ötlet lenne vele üzletelni más cuccokért.LOL

Minden reggel úgy ment hogy kimentem a dodók alól összeszedni a tojást,mintha tyúkfarmon lennék.hehe A dilók piros tojásáról nem is beszélve.Nekem nagyon tojt mindegyik.Ja a farkasok is úgy elkezdtek szaporodni a ketrecben,azt hittem valami nimfomániás himet vittem oda,mert a sok nősténytől rengeteg kicsije lett.DDD
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.12.19. 23:44:52

Mióta lehet tojást vásárolni? <#idiota>

Mert sok hiba van a fórummal! Nekem se jelzett régebben privát üzeneteket.Egyelőre az a megoldás hogy sűrűbben kell törölgetni a sütiket a böngészőben,akkor megjelennek az üzenetek.Szerintem a reklámok teszik tönkre a fórumot,még jó hogy nem látom őket,mert nálam blokkolva vannak.

ublock origin a megoldás,az nagyon jó reklám blokkoló bővítmény,már több böngészőre is elérhető!
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.12.19. 23:38:00

Most nekem sem jelzett ironmannál
Lenne egy kérdésem.
Most jelzett az Sg egy piros csíkkal,hogy üzenetem van. és valóban ma irt privátba valaki de mellette van egy régi üzenet számomra.
Eddig miért nem jelzett hogy hahóó van egy üzenete ??!!

Semmi gond 😊
Úgysem adnák oda, mert pvp, és kinézhetném az összes bázist, más állatait stb
Értem és bocsi a félre értelmezéséért 😊
Ha hozzá férsz valahogy a szerver mentéséhez, ha például oda adja az admin, megteheted hogy letöltöd saját gépre és akár sajátodat is tesztelheted akár más valakiét.
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2019.12.19. 19:05:50

Nem, nem szeretem az addolást (kivéve játékhiba/szerberhiba miatt), de nem is tudnék, szerveren játszom, nem én vagyok a zadmin.
Csak néha le kell tesztelni valamit singleben mielőtt megteszem szerveren, "élesben". Pl. ilyen statú giga max szinten mennyit sebez, 20 ilyen rex megöli-e ezt vagy azt a bosst ember nélkül, egy ekkora nyereg mitől mennyit véd, satöbbi. És ugye olyankor nem a kicsit jobb és a kicsit rosszabb között érdemes lenni.
(Ugye egy ascendant nyereg simán van 80 és 150 között, és nincs kedvem így addolni ha nekem 110 és 130 között kellene)
Utoljára szerkesztette: Bozi_Vilag, 2019.12.19. 18:27:56
Ne vedd sértésnek de megvagyok lepödve rajtad. Ugy tudtam te nem szoktál addolni magadnak, vagy mi törpént ?

Legalább nem csak úgy odavágják mint az előzőket.
Bár kérdés, mit kezd az aki mondjuk márciusba veszi meg a játékot
Na, lehet 100x annyi alpha állatot spawnolni. 😊 Kaptunk 5 szintet, de küzdeni kell érte.
Köszi! Ezt a random addolást ismertem, a cucc is több a semminél.
Addoláshoz én csak tárgyaknak tudok csak a minöséget, hogy például isteni fegyver.
Egy példa.
cheat giveitemnum 2 1 0 0
A 2 azt jelenti hogy ez egy Assault riffle.
Az 1 hogy 1 db
a két nullábol az első a szintje a második hogy kié lesz. Ha nulla akkor a tied.
Tehát cheat giveitemnum 2 1 5 0 hogy ez isteni szintü lesz. Ha ebből addolsz mondjuk 20 db -ot mindnek más lesz a statja.
A statjainak a modositásához már a Tcs reward nevü modot javaslom. Abban simán betudod állitani a stakokat is. De csak ruha és fegyver esetében. Dínohoz nem ismerek statosat csak azt hogy hányas szintü legyen és hogy vadon élöt spawnolsz vagy egyből tameltet.
https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1260983937

Van róla egy régi videom is.

Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2019.12.19. 17:40:28

Üdv!
Tud valamelyikőtök olyan modot/parancsot, amivel konkrétan meg tudom határozni az addolt dolog adatait?
Értem ezalatt azt, hogy nem csak az állat szintjét határozhatod meg, hanem mondjuk hogy 50 pontja legyen ezen vagy azon a staton, vagy egy eszköz pontos duráját/sebzését.
(vagy akár olyat, amivel nem ilyet addolok, de már létezőt ilyen módon tudok változtatni)
Áh, ARK már csak ilyen 😄
Jobb mint a vault újradolgozásnál, amikor a bazinagy vaultfalak lyukasak lettek 😄
Akker, van itt két quetzám, ugyanazon szülőktől, és más a színük. Érdekes.
VOlt szerver restart, cryo, feltöltés, amit akarsz, de semmi. Amúgy érdekes, hogy nem az összes régióról tűnt el a szín. Egyszer már jártam így, mikor a rexeket átdolgozták, akkor jó pár napi munkább ment a levesbe.
Ez megvan, de eleve a transzfert is tudod letiltani.
Bármilyen lényt ki lehet tiltani, vagy lecserélni. Csak annyi a lényege,hogy csere esetén olyant kell megadni a konfigban ami spawnol vele együtt. Mert például megalodon helyett nem valoszinü hogy fog spawnolni mondjuk trike. csak ennyi kell hozzá,
NPCReplacements=(FromClassName="Pegomastax_Character_BP_C",ToClassName="Turtle_Character_BP_C"😉
NPCReplacements=

Úgy tudom, be lehet állítani, hogy egyes mapokra milyen állatot tölthetsz le. Azaz islandról ki tudod tiltani a sárkányokat plö.
Annyira nem érdekel a dolog. Amúgy a gigák, és a tusók ilyene hirtelen, bár mintha az ankylóm, és a velóm is máshogy nézett volna ki picit. A giga háta, és oldala az érintett régió, de nem minden szín tűnt el, egy piros hátú plö megmaradt, de volt leparkolva egy zöld-sárga, illetve egy kék-zöld, azok most kopp fehérek. Albínók. 😊
Nálam nincs zene a főmenüben,pedig fel van húzva max-ra.

Ebből is volt dilemma anno,mert voltam olyan ARK szerón,már nem emlékszem a nevére,ahol nem volt semmi szorzó.Milyen szar volt egyesével szedni a köveket,meg fákat,aztán az admin nagyon is ragaszkodott hozzá hogy ne legyen szorzó,mert azt mondta hogy az állatok a legnagyobb segítségek a játékban,és azt el kell érni,mert utána már egyszerű az egész.Csak ugye addig eléggé nyögvenyelős volt az egész. Nem mindenkinek volt a tameléshez kibble az elején,igy kénytelen voltál nyershúst,meg növényeket farmolni,szedni.Aztán egyre inkább olyan szerót kerestünk ahol könnyebb boldogulni.Ennek a játéknak kell szorzó,szinte azért kiabál,mert nagyon komplexxé tették az egészet.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.12.18. 01:17:23

Én tökéletesen egyetértek veled,anno a 7days topikban is felajánlottam hogy legyen egy közös nagy szerver,aztán sajnos nem jött össze,mert pár ember indított bérelt szerót ilyen-vagy olyan beállítással,én azt se tudtam melyikhez menjek,egyszer ide,egyszer oda,szóval eleve halott ötlet volt,pedig jó is lett volna ha kb 30-40 emberke játszik egy közös nagy pályán,és aki akar az beszállhat a támogatásba.G-portalon rohadt egyszerű a támogatás,csak el kell küldeni lóvét a linkemre aztán kész,azt a pénzt csak a cloud szerverre lehet felhasználni,sört nem tudok belőle venni.Nagyon egyszerü ötlet,és jól működik.Nemrég bővitették is a memóriákat a G-portalon,mert sokan panaszkodtak,és ez igy igaz,mert olvastam a fórumát neki,némelyik játékra kevés szerver memóriát adtak.Januárba indítottam a Conan szervert,de jó is volt,élt kb 5 hónapot,de az alatt az idő alatt csúcs volt,pl áprilisban húsvét ideje alatt teli volt a szerver,alig fértek be.Sokat tanultam idén a Conan Exilesből,még most is minden megvan az emlékezetemben,sajnos eljött a május,és leapadt a szerver,márcsak 1 ember ha volt rajta,nagyon sajnáltam,de meg kellett szüntetni,utána próbálkoztam a Valgueroval,és a 7DAys-el,de mindegyik csődöt mondott,aztán ősszel hagytam veszni a cloudot.A regisztráció még megvan,csak be kéne fizetni ha új szervert akarok indítani.

Én is örülök neked. Akkor örülünk egymásnak. Ezt megdumáltuk. 😊
Amugy sok hely nincs. Mindössze 2. Hogy idegesitő lenne a sok kommentem ? Hát, nem kötelezö elolvasni. Inkább próbáld átgondolni miért vagyok idegesitő számodra.

Az aukciós házat én is ismerem, egy külföldi szerveren játszottam vele. Az elv nagyon jó, de ahhoz sok player kellene. Például: kezdek ragna kék obinál, pár nyersanyagért legyártom a hozzávaló dolgokat, és 100 fémért kapok egy low pterrát. Fémet még egy kezdő is tud hamar égetni, és nem kell vacakolnia a befogással. Kezdésnek nagy segítség. Csak aztán leszoktak a nyersanyagos fizetségtől, és már coinokat kértek mindenért, amit persze pénzért lehetett venni. Innentől elvesztette a lényegét. Pedig milyen jó volt, amikor a saját tenyésztett agrijaimat árultam fémért, amiért meg sárkányt tudtam venni. DE az elv jó, és egyszerű, amíg megfizethető árat kérnek a dolgokért.
(Apofisz, amugy elég idegesítő tudsz lenni, ezzel a sok hozzászólásoddal, hogy akárhová megyek, mindenhol a te nevedbe ütközök.)
És még valamit. Tegyük fel van egy hely ahol beszélgethetnek az emberek. mint akár itt. Van 20 ember aki szereti a valguero pályát. Ebből a 20 emberből 10 ember az alacsony szorzókat szereti. Ebből a 10 emberből 3 ember azonos modokat szeret. Miért nem tudják megtenni hogy összedobják a pénzt és közösen bérelnek egy szervert ? Havi 6.000 ft ból már simán lehet bérelni normális szervert. Ez fejenként mindössze 2.000 ft.