Ark:Survival Ascended,és Evolved 1-2.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Az idegen lények már régóta köztünk járnak. Úgy hívják magukat, magyarok"
Amissa pályán alapból nincs valgueros Deino de AH -ból vettem és tudom használni. Meg az a tojás amire véletlenül bid-et nyomtam mikor lejárt az idö limitje, megkaptam. Egy kicsit elfoglalom magam most ezzel a tenyésztéssel. Rákészülök némi bosozásra 😊
Ez a 2 gacha nagyon jól teljesit. 2-3 naponta ahogy vagy speci magom, ontják a cristályt, 30-40.000 element dustok. Konvertálom element szilánká és klonozok is közben. Csak még nem tudom eldönteni Yuti legyen a lovam vagy velona. 😊
(Illetve van egy másik metódus amihez nem kell új admin karakter, de sokkal több parancs kell hozzá, ez szerintem egyszerűbb, de ha gondolod, akkor leírom azt is)
Utoljára szerkesztette: Bozi_Vilag, 2019.12.22. 19:23:15
Az, hogy mi mutálódott, utólag nem tudod megnézni. Azt az tudja, aki breedelte. Az első szám az a pont mennyiség, amennyivel született, a tötőjel után az van, amit rátettél, mikor szintezted.
Erről mit lehet leolvasni ? 4 mutáció a súlyra ?

Most egy újjabb házi feladatot kaptam. Egyik player kilépett a tribejából majd csinált egy másikat és elbukta a bázisát és dinót. Ezt kéne vissza állitanom, amit eddig még nem csináltam. <#pardon1>#pardon1>
Mennyi a maximum ? 255 ?
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2019.12.21. 22:20:56
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Más. Állítólag a chibi-dínókat extinctionon lehet szépen szintezni, el kell indítani egy piros, vagy lila dropot, és szép magas szintű alfák jönnek.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Az Auction House mod-ban lehet ezt megtenni. Amiről irogattunk lentebb ncc-vel
Nem tudom miért nem tudta használni,csak tippelgetni tudnák. Amit én vettem ncc-től azokat simán kikeltettem.
https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=898049820
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2019.12.19. 23:49:05
Minden reggel úgy ment hogy kimentem a dodók alól összeszedni a tojást,mintha tyúkfarmon lennék.hehe A dilók piros tojásáról nem is beszélve.Nekem nagyon tojt mindegyik.Ja a farkasok is úgy elkezdtek szaporodni a ketrecben,azt hittem valami nimfomániás himet vittem oda,mert a sok nősténytől rengeteg kicsije lett.DDD
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.12.19. 23:44:52
ublock origin a megoldás,az nagyon jó reklám blokkoló bővítmény,már több böngészőre is elérhető!
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.12.19. 23:38:00
Most jelzett az Sg egy piros csíkkal,hogy üzenetem van. és valóban ma irt privátba valaki de mellette van egy régi üzenet számomra.
Eddig miért nem jelzett hogy hahóó van egy üzenete ??!!
Úgysem adnák oda, mert pvp, és kinézhetném az összes bázist, más állatait stb
Ha hozzá férsz valahogy a szerver mentéséhez, ha például oda adja az admin, megteheted hogy letöltöd saját gépre és akár sajátodat is tesztelheted akár más valakiét.
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2019.12.19. 19:05:50
Csak néha le kell tesztelni valamit singleben mielőtt megteszem szerveren, "élesben". Pl. ilyen statú giga max szinten mennyit sebez, 20 ilyen rex megöli-e ezt vagy azt a bosst ember nélkül, egy ekkora nyereg mitől mennyit véd, satöbbi. És ugye olyankor nem a kicsit jobb és a kicsit rosszabb között érdemes lenni.
(Ugye egy ascendant nyereg simán van 80 és 150 között, és nincs kedvem így addolni ha nekem 110 és 130 között kellene)
Utoljára szerkesztette: Bozi_Vilag, 2019.12.19. 18:27:56
Bár kérdés, mit kezd az aki mondjuk márciusba veszi meg a játékot
Egy példa.
cheat giveitemnum 2 1 0 0
A 2 azt jelenti hogy ez egy Assault riffle.
Az 1 hogy 1 db
a két nullábol az első a szintje a második hogy kié lesz. Ha nulla akkor a tied.
Tehát cheat giveitemnum 2 1 5 0 hogy ez isteni szintü lesz. Ha ebből addolsz mondjuk 20 db -ot mindnek más lesz a statja.
A statjainak a modositásához már a Tcs reward nevü modot javaslom. Abban simán betudod állitani a stakokat is. De csak ruha és fegyver esetében. Dínohoz nem ismerek statosat csak azt hogy hányas szintü legyen és hogy vadon élöt spawnolsz vagy egyből tameltet.
https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1260983937
Van róla egy régi videom is.
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2019.12.19. 17:40:28
Tud valamelyikőtök olyan modot/parancsot, amivel konkrétan meg tudom határozni az addolt dolog adatait?
Értem ezalatt azt, hogy nem csak az állat szintjét határozhatod meg, hanem mondjuk hogy 50 pontja legyen ezen vagy azon a staton, vagy egy eszköz pontos duráját/sebzését.
(vagy akár olyat, amivel nem ilyet addolok, de már létezőt ilyen módon tudok változtatni)
Jobb mint a vault újradolgozásnál, amikor a bazinagy vaultfalak lyukasak lettek 😄
NPCReplacements=(FromClassName="Pegomastax_Character_BP_C",ToClassName="Turtle_Character_BP_C"😉
NPCReplacements=
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.12.18. 01:17:23
Amugy sok hely nincs. Mindössze 2. Hogy idegesitő lenne a sok kommentem ? Hát, nem kötelezö elolvasni. Inkább próbáld átgondolni miért vagyok idegesitő számodra.
(Apofisz, amugy elég idegesítő tudsz lenni, ezzel a sok hozzászólásoddal, hogy akárhová megyek, mindenhol a te nevedbe ütközök.)