Ark:Survival Ascended,és Evolved 1-2.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A. rosszul tudom
B. Megint babráltak valamit egy patchben és most már lehet (bár ezt kétlem, ez ugyanis könnyitene a játékon, olyat meg nem csinálnak 😄 )
C. van valami mod nálad fenn?
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.08.04. 09:14:50
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Pont eszembe jutott hogyha újra kell majd kezdenünk a játékot egy szerveren akkor hogy szereznék tapit...
Ha egyszer el kezded etetni és nincs benne kaja amikor enne akkor is veszít tudtommal (ebben nem vagyok biztos mivel nem láttam értelmét kipróbálni).
A narco/bogyó kábító cuccok etetése nem vesz le belőle.
Utoljára szerkesztette: Jabar, 2017.08.03. 14:52:10
"Jabar sa bu eeda murishani!"
Amúgy a víz szarabbul néz ki, a színek élénkebbek lettek, a karakterem szintjei nullázodtak, az engramok szintén, szóval újabb remek munka.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Nem volt kibble az a baj
Plant Species X Seed
https://www.youtube.com/watch?v=h4N5xDE9N1I
De mindegy, csináld ahogy neked tetszik 😊
Gondoltam megosztom veletek,legújabb élményeimet.Tudni kell én a Lábnyom részen van házam,találtam egy 112-es Therizinosaur a piros toronytól nem messze,sassal.Mondom haza ugrok a quetzáért,mire vissza értem elég messzire elment,de megtaláltam,a hülye marháját kétszer le kellet dobnom,mert bántotta a madaramat,a quetza az nekem egy kincs drágaság óvom,na szóval harmadikra mikor felvettem szerintem másképp helyezkedett el,mert lenyugodott bedobtam a szelídítő ketrecbe,vissza mentem a sasért,hogy ha kijönne,vagy bármi gond lenne ne a quetzának legyen bármi baja.Elkezdtem lőni a piros kábítóval,még jó,hogy nem a biot vittem,ez az elő állat amit a ketrecben szelídítettem meg,és bele csúsztam,szerintem még ismeretlen volt a hely,hogy meddig mehetek ki a szikla szélére olyannyira,hogy megölt gyorsan a másik sassal plusz új fegyver ami be volt készítve bio lőszer,addig jó is volt amíg be volt akadva,csak amikor kiszabadult,és el kezdett mászkálni,meg gondolom túl is izgultam 7085-ös volt a kábulat szintje,7200-as a jó lakottsága kiéheztettem először 6800-ra kapott répát,krumplit,kukoricát,citromot mondom ez hamar meg lesz,felment a szelídítés szintje 7 % és jól is lakott,huha mondom így fognak ám a plusz szintek csökkenni 55 plusz szintet kapott volna,kivettem a kaját,újra éheztettem 6000-re itt is csak 29%-ra ment fel,én még soha nem szenvedtem ennyit egy állattal sem,olyan gyorsan fogyott a kábult szinte már túl kellet etetnem,hogy el tudjak szaladni még plusz narkó bogyóért bio kábítóért,rendes narkó főzetért,és mindenre gondoltam vittem amit csak lehet,úgy tele raktam narkó bogyóval már a végére nem fért bele semmi .Az igaz megérte szép állat,és baromira szedi a rostot, szedi a fát,és a szalmát de az egy kicsit kevesebb mint a rostot,köszönöm a tippet akitől kaptam de szerencsére csak 2 szintet buktam az 55-ből 165-ös szintű lett a végére,bocs a sokat írtam volna.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Mukodes kozben sajnos sosem lattam, akarmikor is repultem arra nem volt nyitva a kozepen levo epulet komplexum, de mindig is gondoltam ra, hogy ki kellene probalni singleben, mert baromira tetszett a megvalositas. Egy valodi jurassic "water" park.
Sajnos aztan elkoltoztek a szigetrol es a tabor az enyeszete lett, de megragadt a kep a fejemben. 😊
Minden állatra megy, sokkal kényelmesebb igy mint ki -be hurcibálni az állatokat a breedelő házba/ból
Asztal parancsikon ARK Survival Evolved/Helyi játék/Helyi játék indítása
Amúgy ha kiveszem a classic flyerst, akkor visszakapom azokat a pontokat, amiket a speedre tettem. Szerintem így korrekt. 😊
Úgy örültem a quetzának,mondjuk most is,de én azt hittem a a platformra bocs ha nem ez a neve rárakok nagy tárolót büntetlenül annyi sújt rakok bele amennyit akarok,és a madár meg sem érzi.De legalább is az első próbálkozásra nem úgy tűnt,nem tudtam felszállni a madárral.
"Jabar sa bu eeda murishani!"
Tojás ügyében, és ha már mod, javaslom a joan féle poop&egg collectort. Elötte minden állatból volt 1 hímem, és vagy 12 nőstényem, meg oviraptorom, azóta elég 1 hím, és 2 nőstény, annyi tojás van összeszedve, mint a szemét. Ha nem lenne nehéz, csak azt enném hús helyett, mert nem romlik.
Egyébként apám mennyi tojást sikerült összeszednem az oviraptor óta,mondjuk kellet egy új rex is mert kegyetlen lusta volt a másik is,de így,hogy kettő nőstény van így azért jó,de majdnem lelőttem az elsőt.A többi állat az majdnem,hogy fossa a tojást,bírom a játékba ha kiszemelek egy állatot ami kell,az tuti,nem találok minimum 3 játékbeli napon belül,ami nem kell abból meg rengeteg van.
Valami frissítés kijöhetett nem rég a vörös fenyő erdőnél volt egy hód vár a sziklák alatt,és csákánnyal szét tudtam verni,másik helyen nem engedte.
Ja, és vegyük már észre, h a saját karakterünket is nerfelték, régebben 1 pont a speedre 2% sebességet adott, most már csak vmi 1.7%, ha jól emlékszem.
És gondoljunk bele abba, h vki officialon 10 nap alatt breedel egy quetzet, imprinteli (3.5-4 óránként tutujgatja), majd a statokat elosztja, utána ezt az egészet a hülye devek miatt dobhatja a kukába. Ilyen változtatások után az lenne a korrekt (állatoknál is), h visszakapom a pontokat, majd kiosztom újra. Nem ez a sunyi magatartás.
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2017.08.02. 11:48:30
Lehet hogy nem is vetted észre, de 1-2 patcchel ezelőt (talán egy hónapja) azóta az összes szárazföldi és vizi állat sebességét is visszavették a felére (de őket még lehet szintezni), gondolom ezt is azért hogy még izgalmasabb és kihívásokkal teli legyen a játék...
(nagyon szeretem az Arkot, nem véletlen van benne 1300 órám, de az ilyen és ehhez hasonló fejlesztői húzások miatt adtam rá negativot a steamen. Bármibe belekezd az ember, mire megszokja/eléri a célt, addigra tuti szétcseszik a devek vmi mondvacsinált okkal)
Utoljára szerkesztette: T62A, 2017.08.01. 17:10:46
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.08.01. 17:06:49
Nezd a dolog masik oldalat: te meg vadasztal csuzlival galambra, te meg verekedtel a haverjaiddal egy-egy focipalya/grund/"orabora fa" birtoklasi jogaert, es kepes voltal a csaladi videomagnot kilometerekre elcipelni, hogy atmasoljatok a posze narratoros rambo 1-et. O meg nem, o valoszinuleg ideje nagy reszeben csak a gep elott ul es a tevekenysege is arra korlatozodik, mint mostanra mar persze neked is (mint a jelenlegi generacionak). Nincs ezzel gond, de gondolj bele, ennyivel tobb es jobb a te helyzeted, tobb elmenyed van, tobb emleked, tobb meselni valod egy-egy pentek este a korsoval a kezben, vagy unokaknak a vasarnapi csaladi ebed utan 😊 Ezzel te nem kevesebb, hanem tobb vagy. Szerintem.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.08.01. 16:16:15
Szia
Köszi meglett nehezen,így hogy már tudom hol van,csak az oda vezető út volt nehéz,nektek gondolom könnyebb nekem sajnos szájba rágósan kell.20-22 éves voltam mikor lett az első számító gépem,nagyon most sem értek hozzá,igaz csak 35 vagyok,de az öcsém rég processorokat csereberélt mikor én még azt sem tudta,mi az a monitor.suliba abba az időbe csak az összekötést tanultuk. Köszi még egyszer,most kell megennem azt amivel resetelem?