Ark:Survival Ascended,és Evolved 1-2.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A hűtő tudtommal nem segit az organic polymer lebomlási idején, sem semmilyn más tartósító modszer (dinóban sem áll el tovább). Sztem még be se lehet rakni a hűtőbe...

A. rosszul tudom
B. Megint babráltak valamit egy patchben és most már lehet (bár ezt kétlem, ez ugyanis könnyitene a játékon, olyat meg nem csinálnak 😄 )
C. van valami mod nálad fenn?
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.08.04. 09:14:50

Caliph
fogj egy pterát meg egy bunkósbotot,öltözz fel melegen,és irány a tél ,keress pingvint,bunkózd le,dob organic polymert ami teljesen ugyanaz mint a gyártott,csak lebomlik,így érdemes hűtőbe rakni. A bébi pingvin több polymert ad szal azokat érdemes előbb lebunkózni.

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Ecsém, erre nem is gondoltam, marha jó ötlet 😄

Pont eszembe jutott hogyha újra kell majd kezdenünk a játékot egy szerveren akkor hogy szereznék tapit...

Rohadt kényelmes tapeharát fogni, mióta rámagrózik, ha rare flowert eszek. 😊
Ezt mondtam én is. Mikor már elkezd enni, akkor nem szabad kivenni a kaját belőle.
Jabar
Az hogy éhezteted és úgy etetsz vele vagy berakod és eszik amikor éhes semmi különbséget nem jelent hatékonyság szempontjából (ha ua a kaja természetesen).
Ha egyszer el kezded etetni és nincs benne kaja amikor enne akkor is veszít tudtommal (ebben nem vagyok biztos mivel nem láttam értelmét kipróbálni).

A narco/bogyó kábító cuccok etetése nem vesz le belőle.
Utoljára szerkesztette: Jabar, 2017.08.03. 14:52:10

"Jabar sa bu eeda murishani!"

Tikal
PS4-re is megjött a patch, Rex már nem fér be vagy ki a kapun, szóval most kéne 140 polymer hogy tudjak kijáratot építeni, de ott még nem járok a fejlődésben 😄
Amúgy a víz szarabbul néz ki, a színek élénkebbek lettek, a karakterem szintjei nullázodtak, az engramok szintén, szóval újabb remek munka.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
Pedig az építkezés a legjobb benne 😄 Utálom azt a sok behemot kaput, meg kocka házat mindenfelé amerre járok csak ezekkel találkozol 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Nem basztam el,mert mindegyiknél 55 szintet adott volna,de mivel így is úgyis csökken a hatékonysági szint lehet ha az elején azzal a kis éheztetéssel folytatom,még több szintet veszítettem volna,ami már nem derül ki attól,hogy el van kábulva ide oda rakom a kaját baja nem lesz tőle,szelídítés után ugyan úgy felkelt mind a többi,habár most hogy mondod,lehet valami nem jó mert a jobb lábát mintha húzná 😊.
Nem volt kibble az a baj
Használok egg collectort, az első mod volt, amit feltettem, mikor rájöttem, h ezt a játékot nagyon durván úgy íták meg, h minimum 3-4 ember játszik együtt.
Kígyót nem tudod témelni, csak moddal. 😊
Nagy crop plotba kell ültetni fertilizert adj neki bőven. Keress rá neten, nagyon praktikus védelmi növényke. 😊
Te figyelj már, témelés közben elég böszmeség kivenni tőle a kaját, gyakorlatilag elbaszod a hatékonyságát. El kell döntened az elején, h éhezteted-e, vagy semi, sebességben ugyanott vagy. De ha egyszer elkezdtél neki enni adni, akkor gondoskodni kell tóla, h végig legyen kajája, különben elb@sztad. A therezinónak meg esik a torporja, mint állat, ekkora szintűnek kell 7-800 narcotic. A 112-es körülit témelni 4-es szorzóval bogyón vmi 2-3 óra. Tapasztalat. 😊
Még valami találtam egy ilyen nővényt,odamentem és meglepő módon tudtam belőle szedni magot,mire lehet ezt használni,vagy csak dísznek jó?
Plant Species X Seed
Találtam egy videót,méghozzá azt keresem,hogy ezt az állatot,hogyan lehet megtalálni,anélkül,hogy bántaná a madaramat. Thylacoleo,és a videó nézése közben láttam egy állatot ami piros írást viselt azok szoknak pirosak lenni amit más meg szelídített,és el van engedve én a videóban látok egy kígyót is Titanoboa,mégis be lehet szelídíteni?
https://www.youtube.com/watch?v=h4N5xDE9N1I
Nem látom be hogy az hogy mennyi tojást breedelsz / keltetsz milyen szerepet játszik a történetben (kivéve ha vmi tojásgyűjtő moddal játszol és szabadon járkáltatod a rexeket, akkor értem de ezt ugye nemirtad oda, én alapjátékban gondolkotom nem a többszáz mod featurejaiban)

De mindegy, csináld ahogy neked tetszik 😊

Sziasztok!
Gondoltam megosztom veletek,legújabb élményeimet.Tudni kell én a Lábnyom részen van házam,találtam egy 112-es Therizinosaur a piros toronytól nem messze,sassal.Mondom haza ugrok a quetzáért,mire vissza értem elég messzire elment,de megtaláltam,a hülye marháját kétszer le kellet dobnom,mert bántotta a madaramat,a quetza az nekem egy kincs drágaság óvom,na szóval harmadikra mikor felvettem szerintem másképp helyezkedett el,mert lenyugodott bedobtam a szelídítő ketrecbe,vissza mentem a sasért,hogy ha kijönne,vagy bármi gond lenne ne a quetzának legyen bármi baja.Elkezdtem lőni a piros kábítóval,még jó,hogy nem a biot vittem,ez az elő állat amit a ketrecben szelídítettem meg,és bele csúsztam,szerintem még ismeretlen volt a hely,hogy meddig mehetek ki a szikla szélére olyannyira,hogy megölt gyorsan a másik sassal plusz új fegyver ami be volt készítve bio lőszer,addig jó is volt amíg be volt akadva,csak amikor kiszabadult,és el kezdett mászkálni,meg gondolom túl is izgultam 7085-ös volt a kábulat szintje,7200-as a jó lakottsága kiéheztettem először 6800-ra kapott répát,krumplit,kukoricát,citromot mondom ez hamar meg lesz,felment a szelídítés szintje 7 % és jól is lakott,huha mondom így fognak ám a plusz szintek csökkenni 55 plusz szintet kapott volna,kivettem a kaját,újra éheztettem 6000-re itt is csak 29%-ra ment fel,én még soha nem szenvedtem ennyit egy állattal sem,olyan gyorsan fogyott a kábult szinte már túl kellet etetnem,hogy el tudjak szaladni még plusz narkó bogyóért bio kábítóért,rendes narkó főzetért,és mindenre gondoltam vittem amit csak lehet,úgy tele raktam narkó bogyóval már a végére nem fért bele semmi .Az igaz megérte szép állat,és baromira szedi a rostot, szedi a fát,és a szalmát de az egy kicsit kevesebb mint a rostot,köszönöm a tippet akitől kaptam de szerencsére csak 2 szintet buktam az 55-ből 165-ös szintű lett a végére,bocs a sokat írtam volna.
Ok, de én mutációért breedelek, és általában megvárom, míg 30-40 tojás lesz, akkor keltetem ki őket, és csak az marad meg, ami megfelelően mutálódott. 100-200-ból tán ha 1. Szóval a módszered erre nem jó. 😊
PiszkosFred
Kb. ket hete kezdtem egy karriert singleben, addig jutottam, hogy leraktam egy 4x5 epulet alapjait es befogtam egy pterat, par dodot meg ket parat, es kesz, egyszeruen leblokkol az agyam, ha belegondolok, mit akarok (ujra/fel)epiteni es az mekkora meloval jar, igy aztan kilepek es hagyom a fenebe 😄 Majd egyszer, ha ramtor az ellenallhatatlan vagy, akkor talan...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Hát, praktikus értelme sztem nincsen, de ugye vannak emberek akik szeretnek elbibelődni az épitkezéssel még akkor is ha nincs gyakorlati haszna (lásd minecraft), szóval hajrá 😄

PiszkosFred
Meg officialon lattam az otletet egy [][][][][][] nevu (orosz vagy kinai) torzsnel, miszerint a novenyevok szigetet korbekeritettek behemot kapukkal (nem kis melo, de megfelelo dinokkal pikk-pakk megvan), epitettek egy baromi hosszu 5 savos hidat a szigetre (na ez baromi nagy melo, foleg a pillarok miatt) es az volt a torzs kelteto telepe.

Mukodes kozben sajnos sosem lattam, akarmikor is repultem arra nem volt nyitva a kozepen levo epulet komplexum, de mindig is gondoltam ra, hogy ki kellene probalni singleben, mert baromira tetszett a megvalositas. Egy valodi jurassic "water" park.

Sajnos aztan elkoltoztek a szigetrol es a tabor az enyeszete lett, de megragadt a kep a fejemben. 😊

Nincs, de sztem felesleges breedelő helységekkel szarakodni... fogod a két rexedet, magadra fütyülöd őket hogy followoljanak, benyomod a wanderinget és utána ráfekszel az U gomb nyomogatására (whistle stop all). Akkor nem bóklásznak el egymástól, szépen lemegy a szex azt leszeded a wanderinget.

Minden állatra megy, sokkal kényelmesebb igy mint ki -be hurcibálni az állatokat a breedelő házba/ból

Szétverni (sőt, inkább szétharapni a wyvernnel) egyszerűbb... ugye amikor kinyitod a hódvárat az összes hód rádaggrózik, szóval ha éppen nem vagy elég gyors a kipakolással akkor harcolnod kell (vizalatt hóddal nem egészséges). Szóval én leugrok a madaramról, gyorsan kikpom ami kell, aztán vissza és szétharapom. Hatékobnyabb/rizikómentesebb.

Srácok, létezik olyan breedelő helség/terv/akármi, amiből nem tudnak kiszabadulni a rexek plö? Vagy a therezinók? Komplett szilárd metal wallon átbugolnak néha.
Ezt a google pikkpakk megmondja, de tessék: C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\ARK\ShooterGame\Saved\SavedArksLocal. Már feltéve, h a steam mappád ott van, ha nincs ott, akkor aszerint keress. 😊
A mentés az hol található?
Bocs nem jól írtam
Asztal parancsikon ARK Survival Evolved/Helyi játék/Helyi játék indítása
Asztal parancsikon ARK Survival Evolved/Helyi játék indítása
Nem kell hagyni, hogyan indítod a játékot? Elindítod, join, kiválasztod a szerót, vagy local játékot indítasz? Mert utóbbi esetben a mentett játékállásodat ki tudod másolni, és visszarakni, ha vmi gond van. Ez mondjuk amúgy is javasolt időnként (mmint menteni), mert mondjuk ha megsérül a fájl, akkor szeva, lehet újat kezdeni.
Elírtam bocs hadlyuk/hagyjuk
Az utolsó választ azt köszi,a felső az nekem Kínai,azt a részt hadlyuk 😊
Ha szerverre csatlakozol, és nem te vagy az admin, akkor ez a mod kérdés eléggé akademikus, nem? 😊 Nekem saját szeróm van, így azt állítok rajta, amit akarok. Plö pegomastax helyére betettem tapeharát. 😊

Amúgy ha kiveszem a classic flyerst, akkor visszakapom azokat a pontokat, amiket a speedre tettem. Szerintem így korrekt. 😊
Bocs,hogy érted mentsek előtte?Ez netes játék szerveren van elmentve minden,nem?Ha fejlesztés után kivennéd a módot,mi lenne a madaraiddal amit már megszerzett fejlesztésekkel?
Úgy örültem a quetzának,mondjuk most is,de én azt hittem a a platformra bocs ha nem ez a neve rárakok nagy tárolót büntetlenül annyi sújt rakok bele amennyit akarok,és a madár meg sem érzi.De legalább is az első próbálkozásra nem úgy tűnt,nem tudtam felszállni a madárral.
Bocs én nem jól írtam,nem a hódvárat vertem szét csákánnyal,hanem nem fértem a hódvárhoz,mert a szikla alatt volt,és amíg nincs méhem,amiből lesz méz,majd süti,utána csiga,addig marad a hód vár.És így szétvertem a sziklát a csákánnyal,és így fértem a hódvárhoz hozzá.
Jabar
a hódvárat minek vered szét? vedd ki ami kell belőle a többit meg dobd ki és eltűnik, csinálnak újat megint.

"Jabar sa bu eeda murishani!"

Visszaállítja a nerf elötti dolgaikat. Azaz tudsz tenni a sebességre is. És van rendesen staminájuk, nem kell kőről kőre repülni a pterával. Plusz a platformos quetzet csak harmadával nyomja a rátett állat súlya, ilyesmi. Ments elötte, úgy tudom, localban játszol, ha nem jön be, leveheted, de én a nerf másnapja óta használom, és nem okozott semmiféle gondot. Van negatívuma is, a nerfben megoldották azt, h ne legyen wasted pontja a repülő lényeknek, azaz a többi statjuk viszont jobb.
Tojás ügyében, és ha már mod, javaslom a joan féle poop&egg collectort. Elötte minden állatból volt 1 hímem, és vagy 12 nőstényem, meg oviraptorom, azóta elég 1 hím, és 2 nőstény, annyi tojás van összeszedve, mint a szemét. Ha nem lenne nehéz, csak azt enném hús helyett, mert nem romlik.
Szia,és mit tesz a mód,ha felrakom,mert nem szeretném ha megint összeakadna?
Egyébként apám mennyi tojást sikerült összeszednem az oviraptor óta,mondjuk kellet egy új rex is mert kegyetlen lusta volt a másik is,de így,hogy kettő nőstény van így azért jó,de majdnem lelőttem az elsőt.A többi állat az majdnem,hogy fossa a tojást,bírom a játékba ha kiszemelek egy állatot ami kell,az tuti,nem találok minimum 3 játékbeli napon belül,ami nem kell abból meg rengeteg van.
Valami frissítés kijöhetett nem rég a vörös fenyő erdőnél volt egy hód vár a sziklák alatt,és csákánnyal szét tudtam verni,másik helyen nem engedte.
A nerf óta ide-oda szórakoztak néha a sebességekkel, csak nem vettük észre. Plö a 272 speedes quetzem sebessége lement 230 körülre, majd visszacsinálták 260-ra. A rexek sebességét nerfelték 90%-ra, majd visszatették 100%-ra. De érzésem szerint sokkal több staminát használnak most, mint régebben.

Ja, és vegyük már észre, h a saját karakterünket is nerfelték, régebben 1 pont a speedre 2% sebességet adott, most már csak vmi 1.7%, ha jól emlékszem.

És gondoljunk bele abba, h vki officialon 10 nap alatt breedel egy quetzet, imprinteli (3.5-4 óránként tutujgatja), majd a statokat elosztja, utána ezt az egészet a hülye devek miatt dobhatja a kukába. Ilyen változtatások után az lenne a korrekt (állatoknál is), h visszakapom a pontokat, majd kiosztom újra. Nem ez a sunyi magatartás.
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2017.08.02. 11:48:30
Háttérinfó: volt egy nagy madár nerf (butítás), amikor megszüntették a madaraknál a sebesség növelésének lehetőségét, mert szerintük túl hatékony volt madarakkal utazni, illetve PVPben gondot jelentett a szervereknek hogy kezeljék a nagyon gyorsan mozgó állatokat.

Lehet hogy nem is vetted észre, de 1-2 patcchel ezelőt (talán egy hónapja) azóta az összes szárazföldi és vizi állat sebességét is visszavették a felére (de őket még lehet szintezni), gondolom ezt is azért hogy még izgalmasabb és kihívásokkal teli legyen a játék...

(nagyon szeretem az Arkot, nem véletlen van benne 1300 órám, de az ilyen és ehhez hasonló fejlesztői húzások miatt adtam rá negativot a steamen. Bármibe belekezd az ember, mire megszokja/eléri a célt, addigra tuti szétcseszik a devek vmi mondvacsinált okkal)

Repülő állatok sebességére van a classic flyers mod. Javaslom. 😊
Bocs ha nem jót kérdeznék,a mozgási sebességet,hogyan lehet fejleszteni azoknál az állatoknál akiknél nem engedi?Egységesen nem lehet fejleszteni,pl kitartás+közelharc,és ezáltal valamennyit megy feljebb a mozgási sebesség?
És igen. Megoldottam a tűzfalamon, h itthoni szerveren futtatott két szerver között tudjak utazgatni. 😊
PiszkosFred
Nem nem, nem kivankozok vissza a 80-as evekbe, barmennyire is buli volt es vannak aspektusai, amelyet barmikor elfogadnek mostanra, de a mai technikahoz es annak vivmanyaihoz mar hozzaszoktam 😊 Viszont az, hogy korabban szulettunk, nem hatrany, nem problema, hanem extra XP 😊

Utoljára szerkesztette: T62A, 2017.08.01. 17:10:46
Tata 😛

Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.08.01. 17:06:49

PiszkosFred
Pont errol beszelek, a mi generacionk tobbet latott, ha lehet igy sarkosan fogalmazni. 😊

A kettő nem zárja ki egymást - én csúzliztam meg tüzeket is gyújtottam, de a gépekhez is értek 😛 (41 éves fejjel)

PiszkosFred
Mindwipe tonik a neve es igen, azzal szintenkent egyszer tudsz resetelni pontokat. Ha aktivaltad a vegtelen lehetoseget, akkor szintenkent nem csak egyszer, hanem barmennyiszer.

Nezd a dolog masik oldalat: te meg vadasztal csuzlival galambra, te meg verekedtel a haverjaiddal egy-egy focipalya/grund/"orabora fa" birtoklasi jogaert, es kepes voltal a csaladi videomagnot kilometerekre elcipelni, hogy atmasoljatok a posze narratoros rambo 1-et. O meg nem, o valoszinuleg ideje nagy reszeben csak a gep elott ul es a tevekenysege is arra korlatozodik, mint mostanra mar persze neked is (mint a jelenlegi generacionak). Nincs ezzel gond, de gondolj bele, ennyivel tobb es jobb a te helyzeted, tobb elmenyed van, tobb emleked, tobb meselni valod egy-egy pentek este a korsoval a kezben, vagy unokaknak a vasarnapi csaladi ebed utan 😊 Ezzel te nem kevesebb, hanem tobb vagy. Szerintem.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.08.01. 16:16:15

PiszkosFred #4620
Szia
Köszi meglett nehezen,így hogy már tudom hol van,csak az oda vezető út volt nehéz,nektek gondolom könnyebb nekem sajnos szájba rágósan kell.20-22 éves voltam mikor lett az első számító gépem,nagyon most sem értek hozzá,igaz csak 35 vagyok,de az öcsém rég processorokat csereberélt mikor én még azt sem tudta,mi az a monitor.suliba abba az időbe csak az összekötést tanultuk. Köszi még egyszer,most kell megennem azt amivel resetelem?
Nem vonzott a basiló, ugye ő azért volt menő régen mert immunins a sokkolásra, ez mostmár annyira nem előny. Kipróbálni mondjuk sose próbáltam...