Ark:Survival Ascended,és Evolved 1-2.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Ha felviszed 2.0-ra, akkor megduplazod a populaciot, kvazi 32-80 000 dino fog megjelenni (spawnolni) a terkepen. Nem azonnal, hanem idovel szepen benepesedik majd a videk. Nyilvan nem lesz minden allatbol dupla, hiszen meg van hatarozva, hogy nez ki a taplaleklanc, de osszessegeben tobbet fogsz talalni egy-egy fajbol.
Ha visszabb veszed 0.5-re, akkor fele annyi joszag lesz, viszont fontos, hogy egy, nem lesznek felbevagott dinok (ez nem Tarantino/Rodriguez fele Jurassic Park), egyszeruen csak fele annyi lesz a letszam a szerveren, (8-20 ezer dino), ketto, a mar legeneralt dinok nem tunnek el, vagyis amig nem olod meg oket (vagy ok egymast), addig nem csokken a nepsuruseg (kill all dino parancs segithet)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.08.07. 16:32:41
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2017.08.07. 14:22:05
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.08.07. 13:29:02
Van ilyen csuszka, a "dino count", a host/local beallitasoknal az elso "general" fulon nagyjabol a kozepe fele. Minel nagyobb a szam, annal tobb dino spawnol a szerveren. Van egy maximalis limit, amelynel tobb allat nem lehet - ez anno gond is volt officialon a sok tamelt dino miatt nem jottek ujak - de azota valtozott, es sajnos fogalmam sincs mennyi most az a hatarertek. Bar, singleben ugysem szamit.
Ez altalanosan noveli meg a dinok szamat, nem egy adott teruleten, hanem szerver szinten.
1.0 az alap, 2.0 mar dupla letszam, vagyis jo esellyel ahol eddig 1 volt, ott most 2 lesz, stb. Szerintem 1.5 az aranylag meg vallalhato, a 2.0 sem rossz, de az mar nekem nagyon sok dino/m2.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.08.06. 20:46:58
Volt egy időszak amikor nem volt fémem,a rosszul beállított beállításban,most már van,hála nektek vagyis ha jól emlékszem PiszkosFred segített.Az lenne a kérdésem nem lehet beállítani az állatok létszámát,mármint milyen sűrűn legyen egy adott területen,Például a havas területen szokott lenni 1-2 farkas,és a beállításnak köszönhetően,lenne 5-6 egy területen,de írtam ez csak egy példa.Meg az is jó lenne ha be lehetne állítani,hogy az állatok levadászása,vagy egymás leölése után mennyi időn belül jelenjenek meg újra?Azért kérdezem mert én a lábnyom részen lakom,1 eltűntek a trike arról a részről,eltűnt a bronto,eltűnt a dilophosaurus,eltűnt a teknős.Amióta megvan a quetza nem láttam az égen egyet sem.Jó mondjuk az nem is baj,ha nem látnék egy 120-ast,csak rosszul esne mert jelenleg be sem tudnám szelídíteni.
Utoljára szerkesztette: T62A, 2017.08.06. 18:12:53
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Be van vezetve a hordóba a víz, van benne szalma rengeteg,bogyókból rengeteg, jópár water jar üresen de az istennek sem akar készülni a sör. Mi lehet a gond?
Jönnek be ÚJ szerverek, ezekre viszont NEM lehet átjönni a meglévő szerverekről (ez utóbbiakat legacy szervereknek hivják a továbbiakban), de természetesen az új szerverek közt megvan az átjárás, és a régi szerverek közt is lehet tovbbra is átjárni.
Szóval kb olyan mintha mostantól kezdve 4 új official cluster lenne (legacy PVE/PVP, új PVE/PVP).
Sztem egész jó ötlet, a kecske is jól lakik (újoncoknak nem kell veteránokkal versenyezni) és a káposzta is megmarad (az eddig épitett dolgok nem vesznek el). Azt hiszem már mennek az új szerverek, de ha nem, hamarosan menni fognak - nem nagyon követem az official világot, új cluster vagy sem, a transzfer miatt a PVP szopás... és amúgy is 1-2-3 hónap és az új szerverek ugyanolyan állapotban lesznek mint a régiek (megatribeok PVPben, szarrá foundationolt területek PVEben)
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.08.06. 08:07:29
Utoljára szerkesztette: T62A, 2017.08.05. 21:22:11
fizetős kiegészítő a játékhoz,teljesen új sivatagos map,új lényekkel
vagy moddal berakható elvileg
"A sárkány-t a scorched earth kiegben lévő területen tudsz szerezni (vagyis tojást amit ki kell keltetni, nem egyszerű)"Ez Izlandon merre van?
Amúgy fut nálad állandóan egy szerveren a játék vagy single player-t játszol?
Csak azért kérdem mert gyanítom a singel playerben csak akkor múlik az idő ha megy épp a játék, így pl hódok sem élednek újra ha te épp áztatod a lábad a strandon. 😊
"Jabar sa bu eeda murishani!"
A másik a videóban az egy sárkány amit látni lehet?Hol vannak Izlandon?Az biztos nem quetza mert tűzet tud hányni.
Hód pedig akad marha sok, hidd el. Csak miután kivetted a várból ami kell, rombold is le. Amúgy mivel legendásan jó fej vagyok, nézd meg ezt a videót. 😊
Az elején ofc senki nem úgy kezdte, h csiga. Mortarral, és hódvárral.
Ezt nem hiszem el megöltem 4 db hódot a hatból,hogy nagyobb szintűek legyenek,ne csak 1-es szintűek,egyet egy krokodil ölt meg a húsevő szigettel majdnem szembe egy kis gödörben,ahol van egy kis víz,a havas hegynek lábától nem messze,azóta azon a helyen csak egy hód bóklászót,de eltűnt az is.Nem akarnak visszajönni,és tudom a csiga ad cement pasztát,de mi kell a csigához,kell méh,mi kell a méhhez egy jó fegyver,vagy legalább kettő,mi kell a fegyverhez polimer,mi kell a polimerhez cement paszta,azon felül még mi kell a sütihez,fa nedv a fanedvet mivel csapoljuk le,fanedv csapolóval,a hoz mi kell cement paszta,még mi kell,hogy le tudjuk csapolni a fanedvet,fából készült fa platform,és a hoz mi kell sok cement paszta azt hiszem 600 db.Csak megválaszoltam miért nincs még csigám,és miért kellene nekem hód,néztem a térképet,hol mutatja őket,de olyan helyen is zöld-el van mutatva,a hol víz sincs,én eddig csak akkor láttam őket a szárazföldön ahol víz is volt a közelbe,próbáltam egy méhet elkapni,de a hülye parasztja nem esett le a földre,hanem a szikla szélén volt egy ilyen ki beugrónál,és csak egy felől fértem volna hozzá,de jöttek a méhei,és nem fértem hozzá,plusz meg a fegyver is beadta a kulcsot.Már vagy 3 napja nem találok.
Azert "jelenlegi", mert eredetileg lett volna, aztan masnapra meggondoltak es nem lesz, de a premierig meg ki tudja mi lesz.
Lenne egy olyan hule kérdésem,hogy lesz e a játék "megjelenésének" alkalmából ill.a miatt
globális WIPE vagy sem?
Előre is köszönöm!
Lyuk az ne legyen, de az hogy van egy icipici átfedés...nyilván ne úgy rakd le hogy a fal belelóg az ajtóba... 😛
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
illetve ha berakod csigába 1:30ra nő a spoil time
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2017.08.04. 11:28:58
"Jabar sa bu eeda murishani!"