Ark:Survival Ascended,és Evolved 1-2.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondjuk ezt az apai-anyai ágat még emésztenem kell, mert ha mixelem őket, és nem figyelem, h melyiken mennyi van, akkor elég hamar ki lehet szaladni a 20+20-ból, ezt pteránál tapasztaltam.
Mert eddig úgy csináltam, h volt 1-1 bázis rexem, amit vad rexekből mixeltem össze. Ezeket pároztattam, majd a jó mutációt megtartottam, és onnan a mutálódott egyedet pároztattam a bázis rexxel, de jöhetett hp-stamina-damage, nem számított. De ezzel a módszerrel gyengébb lehet a végeredmény, mint a fentivel.
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2017.08.15. 08:19:07
Ami viszont összejött, breedeltem egy argentet, mert quetzzel az apróbb állatokat vacak felvenni, és az lassabb is. Egész jó lett, 3.5K HP, 3K stamina, 650 weight, és 250% speed, mert csak erre raktam eddig, meg vmi 370% damage. Imprint természetesen 100%-os. Van 8k xp-je, legyaktam vele 4-5 alpha raptort. Most kap még pár pontot hp-ra, damaget felviszem neki 400%-ra, h kerek legyen, meg tán pár pontot kap a stamina is, mert szeretem ha egy madár átlóba át tudja szelni a mapot leszállás nélkül. Ugye betelepedtem a blue obihoz, mert kell a gyors kapcsolat az islandes bázisommal. Elég gyors, sportos élmény madárka lett. 😊
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2017.08.15. 08:10:54
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Vagy nálad ez valamilyen mod a szerveren hogy nem dobálod el a cuccaid ?
"Az idegen lények már régóta köztünk járnak. Úgy hívják magukat, magyarok"
Hogy lehet e vagy sem, szerver beallitastol fugg, azt nezd meg!
Hanem azt szeretném kérdezni, hogyan lehet azt repülő dinóval felvegyek másik dinót és elvigyem ? Nem tudom eldönteni hogy azon kivül hogy béna vagyok, vagy a repülő dinónak kell olyannak lennie ami tudja ezt, vagy én nem találom ezt a billentyü gombot ? Másik dinót felkapni és levegöbe emelni, azt lehet vadon élővel és tameltel is vagy csak egyik félével ?
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2017.08.14. 20:41:27
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Vagy a mostani quetz nemesitő projektem, 3 him, 11 nöstény dolgozik az új generáción 😄 2 perc alatt lebreedelem az egész bandát a szabad ég alatt az udvaron...
Én is ódzkodtam ettől a módszertől, de teljesen felesleges ez a bezárom őket egy szobába, ki be cipelem őket buli...
De mégha működött volna is, ki akar telepakolni több 100 / 1000 kilós teherbirású állatokat kővel? Mitöl jobb ez mint rátelepedni az U-ra egy percig?
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.08.14. 15:42:12
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2017.08.14. 11:46:51
Pároztatásra javaslom followoltasd magadra a két hódot, kapcsold be a wanderinget, majd kezdd el nyomogatni az U gombot (stop all). Igy nem kóborolnak el egymástól, kb 1 perc alatt lemegy a szex, utána csak le kell kapcsolni a wanderinget és kész vagy.
Nem kell épitkezni, nem kell pakolgatni, és akkor párosodnak amikor te akarod.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.08.14. 11:08:34
Amúgy mi nem ketrecezünk, 2 magas vas korláttal van körbezárva egy terület, 2 hetente talán 1x van olyan hogy valamelyik bogár prison break főszereplőjének képzeli magát, de akkor se jut ki a bázisról, szóval előbb utóbb megy vissza a helyére 😄
Foundationra nemszabad tenni őket, állandóan bebuggolnak.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.08.14. 11:04:56
Ráasdásul a modok verziószámára nagyon kényes a rendszer, ha nem pontosan azonos a szerver és kliens gépeken a verziószám, garantált hogy nem fogsz tudni csatlakozni - ami azért vicces mert a játék verziószámánál nincs ilyengond, egy újabb kliens gond nélkül csatlakozik egy régebbi szerverhez ha a NAGy verziószám (a pont előtti, pl 264.36 esetén 264) azonos - jelenleg pl a hydra cluster amin játszunk 264.36, mig a klienseink már 264.52...
Szóval a modolt szerverek adminjainak nagyon résen kell lenniük, mert ahányszor akár EGYETLEN modot is updatel a készitője, a szerver elérhetetlenné válik a játékosok számára.
Elvben léteznek rá nem hivatalos scriptek, toolok amik segitenek ezügyben, nincs konkrét gyakorlati tapasztalatom de a fórumokon úgy láttam az ark server managert sokan használják - http://arkservermanager.freeforums.net/ a FAQban is emliti hogy van mod updater része.
A lényeg, aki modolt szerver adminkodására adja a fejét az extra munkát vesz a nyakába 😞
Nem tudom,hogy offical vagy unoffical szerón játszatsz-e,de ha unofficalon, akkor a szerver adminját kéne megkérdezned a beállitásokról.
Elvben, ha megölsz egy dinót, helyette spawnol egy másik egy bizonyos idő múlva. Ezt nem tudom azonos-e a növényzet újra spawonolás idejével,de a lény az eredeti helyén fog spawnolni. Hogy hányas level szintü fog megjelenni az függ a beállitásoktól és a térképtöl is. Általában a terep felszinen minnél magasabb ponton van a spawn helye annál nagyobb szintü lesz. Én szerveremen például lv 210 a max wild dinó szint de mégse találkoztam eddig 150-160 nál nagyobb szintü lénnyel.
A dínók pedig tamelésnél is kaphatnak plusz level szintet. Ha pedig már tamelve van, szintén fejleszthetö. Ha pedig pároztatod öket szintén lehet nagyobb szintü. Lehetséges,hogy kellene egy admin parancs, megölni az összes wild dinót a szerveren, talán úgy más level szintü jelenne meg. És valóban nem értünk egyet 😊 Én nem hóddal cipeltetném a cuccokat,de izlés kérdése.
Amugy pedig, a videóban nem csaló mód volt, hanem admin parancs. És mivel több dologhoz is használom az admint, igy jobbára csak funolgatok egyedül, magamban. Olyan dolgokat próbálok ki amit nem lenne egyszerü admin nélkül. És mint láttad, ezt a videót direkt erre a célra készitettem. Ez a cheat fly parancs nélkül nem lenne egyszerü átfogó képet mutatni. De hogy más példát is mondjak, admin nélkül nem mostanában láéthattam volna például a mély tengerek legalját,hogy mi van lent, vagy mondjuk az elementális sárkányok lakhelyét sem. Ezt csak azért mondom,mert nem szeretném ha azok közé sorolnál akik admin cuccokkal tele tömik magukat majd azt állitják az nélkül tameltek lv 500 as rexet, meg ilyenek.
Vaagy például az atombombát se tudtam volna kipróbálni ilyen egyszerüen. 😊
https://youtu.be/fDdG0gYu_Ng
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2017.08.13. 22:40:17
Látom nem értjük,én azért öltem meg 2-3 hódot,mert ami nekem volt hód az kis szintű volt,és nagyon kevés sújt tud vinni.Szerettem volna ha megjelenne egy jóval nagyobb amit be is szelídítettem volna.Na most azóta valamiért eltűntek a
vad hódok,amikor voltak,és is kiszedtem ami kell,majd úgy hagytam,de valamiért nem töltötték fel újra,és ez miatt szedtem szét a végén.
A másik szerintem semmi gond a kerítéseddel,ez IZLANDON VAN?Ha igen mutasd meg légyszíves helyileg hol van,mert semmi olyan pontot nem láttam a videóban ami ismerős lenne.Egyébként mindenkinek a saját dolga mit használ,de ilyen csaló módot én nem használnék,felugrok az égbe,és a levegőbe futok.<#ejnye1>#ejnye1><#confused>#confused>
Utoljára szerkesztette: T62A, 2017.08.13. 20:11:05
Had mutassam meg az én kis "farmocskámat". Itt lv 1 es hód van a legtöbb. Szándékosan ilyen kis szintüt idéztem. A lényeg számukra a sekély tó és messze legyen onnan a tenger vagy más nyílt víz. A parton a viztől messze is épitenek várat. Most lemaradt a videóbol de amikor a vizben épitik a várat, a halak nem tudom miért, szó szerint rácuppannak a hód vár ágaira. Mintha felnyársalnák magukat és lesem jönnek onnan önszántukból. A várakat szándékosan nem romboltam le. És egyre több vár van, már szinte minden hódnak van saját vára.
Csak azt veszem ki ami szükséges. Például a ritka virágot, amit a méh kasba használok. A hódok gyártanak cement pasztát, és a csigák is ahhoz hasonlót potyogatnak. Van trágya, van kaja, akár pecázhatnák is a mézzel, hal hús is lenne.
Következö kisérletem a pároztatásuk lesz. Túl nagy a terület. A dinók önszántukból nem párosodnak csak ha "véletlenül" vándorlásuk során össze érnek. Vagyis tamelnem kellene egy hím és egy nöstény hódot, és kis helyre zárni öket, megtörténjen a párzás. Mivel a tamelt hód nem épit várat, tudtommal,.. viszont akár szabadon is engedhetem, ugysem tud elmenni a területröl.
Még egyenlőre keresem milyen más hasznos dinó van még ami tamelés nélkül is van valami haszna és nem ragadozó.
Íme az én farmocskám. (A kerités minöségén lenne mit javitani,de lusta vagyok rá. Nem kinevetni az építészeti technikám 😊 )
https://youtu.be/LbhCjrfBRRI
Az ötleted jó is volna bár én ezt már alkalmaztam,csak rosszul,olyan ketrecet építettem kőből ilyen ajtó keretből 2 magasságút de ennek ellenére valahogy kiszöktek,vagy eltűntek,pedig az élőhelyükön csináltam,kiszedtem mindent ami kell a maradékot meg szétromboltam.igaz 2 megöltem,hogy ne 1-es szintűek rohangáljanak.Lehet azzal a kóddal ami eltünteti a vad állatokat,majd közvetlen vissza is jönnének,lehet újra megjelennének nálam a hódok,ezt nem lehet tudni,de így rossz,hogy a saját állataim oda mennek ahova akarnak a kód által,és olyan helyen is megjelenik pl cápa ahol előtte nem volt,pl sekély vízben nem szoknak lenni.Remélem sikerül beraknom a képet a piros körrel megjelölt helyeket tudom,ahol hódok szoktak lenni,de most teljesen üresek,1 hód van az egész játékba jelenleg nekem ami szelídített.
hód
Official szerveren tovabbra is lassan jeleniti meg a millionyi elembol epulo bazisokat es ott esik az fps, de pl singleplayerben, amit mostansag probalgatok, szinte tokeletes.
Hát én inkább mintha laggolnék a saját szerveremen. Kiváncsi lettem erre a méh királynő dologra hát bevetettem az admin cheat erejét 😊
Spawnoltam egy méh királynőt. Még szerencse lv 1-est idéztem. 5000 hp-ja volt a kasnak.Elöször harcba száltam god modban a méhekkel.
kb 10 perc ilyen fajta mészárlás után feladtam. Pedig csak lv 7 es méhek támadtak.
Aztán levertem a méh kast, majd force tame a királynőt. majd leraktam a kast. Aztán megnéztem egy videót a méh farmról. És igy rájöttem, tök egyszerübben is meg lehet oldani a dolgot. Csak arra célzok ezzel, a google valóban a barátunk 😊
https://youtu.be/X5pWkETWFPk
Az új frissítésekkel tapasztaltatok valami teljesítmény javulást ? Gondolok itt stabilabb vagy több fps-re...
Az óriás hódoknak is van egy saját helyük,egyeldugott kis tavacskánál, ahol a vízben és a parton is épitenek hód várat. AMit idönként kilehet rabolni, amit aztán újra épitenek a hódok. Első gondolat az volt milyen nagyszerü lenne tamelni öket és egy saját helyen lerakni, hogy had épitsék a várakat. Ám tamelve eszükbe se jut várat épiteni. Igy aztán, mikor találtam egy alkalmas helyet admin parancsal spawnoltattam pár hódot erre a helyre. Nem volt kedvem azzal bibelődni keressek valami repülő alkalmatosságot és felkapjama hódokat. Gyorsabbnak tünt a dolog igy. Lényeg az új helyen egy idö után elkezdtek várat épiteni. Bevannak zárva egy területre, nem tudnak elmenni. Ez addig müködik mig valaki nem tameli öket, vagy megnem őli őket valami más ragadozó. Mert ez a terület nem tartozik a spawn helyükhöz. Ráadásul van hogy egy idő után magától is despawnolnak. Még eddig nem tette ezt egyik sem,de elvileg létezhet.
Szerintem ez vonatkozik a méhekre is. Ha elviszed eredeti helyéről egy ideig lehet ott marad,de lehet elfog tünni magától is,despwanol.A hód vár pedig hódok nélkül nem épülnek maguktól. Én arra tippelnék a méh kas sem épül magától.
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2017.08.13. 09:44:32
A modok kapcsán lenne egy kérdésem. Amikor telepítek egy modot a szerveremre és van hogy a kliensem frissit valamit egy modban,majd ezt követően általában láthatatlanná válik a szerverem, vagy mod verzió eltérés miatt nem tudok csatlakozni. Ezt a modot honnan töltöm le a frissités során ? Amikor valaki készit egy pályát, egy modot, az felkerül valahova egy hivatalos szerverre és onnan töltögetik le a játékosok kliensei ? Be lehet valahogy állitani mondjuk egy pancssorral,hogy a szerver is azonnal frissitse a rajta lévő modokat, vagy kikapcsolni hogy a kliensem ne frissitse többé azt a modot ?
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2017.08.13. 09:31:01
Nem baj, ha visszaugrik, az "overrideofficialdifficulty" felulbiralja azt az 1.0-s erteket es 5.0-ra allitja be. Akarmi is van beallitva a csuszkaval.