Ark:Survival Ascended,és Evolved 1-2.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha nem megy, kerj segitseget a tesodtol, mert nem szeretnem, ha valamit rosszul csinalnal es emiatt nem tudnad folytatni a felbe hagyott jatekot.
Ez rendes tőled!
De neki nem szólok semmi esetre sem,mert ő az a fajta,ha neki kell valami akkor azonnal,ha nekem akkor meg 2 hét múlva, és sose jelenik meg,ha mond egy időt és akkor sem azt csinálja meg ami kérve volt,régen kértem,hogy csináljon meg ezt azt,meg mutasson meg,de ő nem jó tanár,mivel ő tud mindent,így csinálja,de gyorsan,lépj ide meg oda,meg amoda,és nem lehet követni olyan gyors,mert közben nem jó mappába lép be,össze vissza kattogtatott.
Nagyon szépen köszönök,minden segítséget,így már nekem is könnyebb beállítani,hogy tudom a lépéseket,melyik mappa,után melyik következik,és végül mibe kell állítani.
Viszont van egy rossz hírem,csináltam mentéseket,utána beírtam ezt OverrideOfficialDifficulty=5.0,ide sajátgép\windows 10(c😉Programfájlok(x86)\steam\steamapps\common\ARK\ShooterGame\Saved\Config\WindowsNoEditor\ mappában található GameUserSettings
A másik beírtam a kódokat,tele lett a képernyőm írással,de úgy,hogy alig láttam tőle,mondom magamnak talán a második kód után eltűnik,hát nem tűnt el mondom beírom az elsőt még egyszer hátha,akkor sem.Az első kódot kilépés előtt próbáltam meg még egyszer,de előtte mondom elmegyek körülnézni vannak-e nagyobb szintű állatok,nem találtam de viszont a sasom úgy döntött,nem szolgál tovább,és elhagy,fogta magát,és csak el kezdett kirepülni a bázisomról,ha nem fütyülök utána,hogy kövessen szerintem elmegy,utána látom a vízben fogy valamiknek az élete,vagy nem,sebzik egymást ez a jó szó,mert volt zöld számok,meg sárga a sebzés jele.Mire oda érek egy cápa kilóg a vízből halott,na mondom ez jó,elmennek az állataim,meg megdöglenek,mire látom ez nem is az én cápám mert ez csak 16-os az enyém meg 62-vagy 64 valahogy így,mondom hol a cápám? át ment a mellettem lévő szigethez,de már öli egy másik cápa,meg az a rázós medúza,meg is halt.Úgy,hogy kiléptem,és a mentést visszaraktam,lekopogjam,az állataim tartják a pozíciójukat.Nekem úgy is jó ha majd idővel cserélődnek nem kell kód,nekem a szint beállítás a fontos.Mert van mikor elfelejtek indításnál átállítani.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
- DestroyWildDinos (ez meg torli az osszes dinot a terkepen, majd ra par percre ujra megjelennek,de mar 5-150-es tartomanyban),de csak a vadon élő dinok tűnnek el?
Ezert irtam oda, hogy stb. 😊 Nem akartam az egesz .ini-t beilleszteni, felesleges. Egy sort kell a tetejebe beszurni es kesz. Termeszetesen ne torolj ki semmit sem, csak ird hozza ezt az egy sort, felulre, es kesz!
> Hogy legyek admin,vagy mi az?Én egyedül játszok.
Lehozod a konzolt (alap esetben TAB gombbal) es beirod egymas utan ezt a ket parancsot:
- SetCheatPlayer true (ez aktivalja az ilyen trukkoket)
- DestroyWildDinos (ez meg torli az osszes dinot a terkepen, majd ra par percre ujra megjelennek,de mar 5-150-es tartomanyban)
ELOTTE MINDENKEPPEN CSINALJ MENTEST A SERVERROL (SINGLEPLAYER IS SZERVERNEK SZAMIT). Van a steamapps\common\ARK\ShooterGame\Saved\SavedArksLocal\ konyvtarad, abban van minden, amivel epp jatszol, ezt vagy tomoritsd be, hogy meglegyen kesobb, vagy masold at valahova, a lenyeg, hogy legyen egy masolatod beloel, ha esetleg valami rosszul sulne el. Ha minden jol megy, nem lesz ra szukseg. Ha valami gubanc van, visszamasolod az eredeti tartalmat es folytatod a jatekot.
Ha nem megy, kerj segitseget a tesodtol, mert nem szeretnem, ha valamit rosszul csinalnal es emiatt nem tudnad folytatni a felbe hagyott jatekot.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.08.11. 23:25:15
A másik igaz,hogy megvan a
HarvestAmountMultiplier=9.000000
HarvestHealthMultiplier=9.000000
ResourcesRespawnPeriodMultiplier=0.100000
PvEDinoDecayPeriodMultiplier=1.000000
StructurePreventResourceRadiusMultiplier=1.000000
RaidDinoCharacterFoodDrainMultiplier=1.000000
"Ezek utan mar csak kinyirod a szerver osszes dinojat adminkent"Hogy legyek admin,vagy mi az?Én egyedül játszok.
Igy nez majd ki az eleje:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
OverrideOfficialDifficulty=5.0
DifficultyOffset=1.000000
ListenServerTetherDistanceMultiplier=1.000000
GlobalVoiceChat=False
ProximityChat=False
NoTributeDownloads=False
AllowThirdPersonPlayer=True
....stb.
Ezek utan mar csak kinyirod a szerver osszes dinojat adminkent es a spawn onnantol mar 5-so szintu beallitasok mellett erkezik, vagyis level 5 es 150 kozott.
Hozzateszem, hogy van a beallitasokban egy olyan opcio, a GENERAL ful alatt, alulrol a kilencedik, hogy "maximum difficulty". Ha ezt kipipalod, akkor is 150-re lesz felskalazva a maximum vad dino szint.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.08.11. 22:59:13
Mielőtt ide beírtam volna megnéztem a mappákat,vagy jegyzettömböket,és ezt találtam csak a Game jegyzetbe OverrideMaxExperiencePointsPlayer=0
OverrideMaxExperiencePointsDino=0
valamelyik üres de én csak simán rá kattintottam,és úgy nyílt meg,nem külön programmal. Segítesz nekem,de nem sürgős,ahogy időd engedi?
Amit te írtál olyan nincs nekem.
Utoljára szerkesztette: T62A, 2017.08.11. 22:49:00
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.08.11. 22:29:32
Szeretném megkérdezni nálad,a single palyerben a nehézségi szint hányasra van állítva,és milyen szintű állatok vannak,mármint mekkora a legnagyobb ami láttál,találtál?
Szállitás szembontjából hatékonyabb, pl a kő+flint súlya asszem kb 10x-e a belőlük készülő sparkpowdernek...
1. A destroywilddino vagymi parancs flottul mukodott. Ugy kitakaritotta a "szervert" (terkepet), hogy orom volt nezni. Egy pillanat volt az egesz, pedig en arra szamitottam, hogy kell neki boven ido. Sot, a parancs kiadasa utan kb. 1 perccel mar meg is jelentek az uj allatok, talan 5 perc volt, mire minden terulet - amit neztem - ujra teljes nepesseggel rendelkezett.
2. A stacking foundationnel kapcsolatos tapasztalatot mar leirtam este.
3. Kiprobaltam az uj karakter kezdest (mentessel a segge alatt batrabb az ember, ugyebar).
- Eloszor is direkt meghaltam es krealtam egy uj karaktert. Visszamentem a bazishoz es a dinokhoz. A bazist tudtam hasznalni, a tarolokbol tudtam lootolni, de a dinokkal nem tudtam mit kezdeni. Ha megutottem oket, megtamadtak 😄
- Reload. Masodik esetben unclaim az osszes dinonal, majd halal. Az ujonnan krealt karakterrel ismet vissza a bazisra. A lootok megmaradtak, a dinokat lehetett claimelni, igy bar epitkezni nem tudtam a kornyeken, de kvazi a cuccok es a dinok megmaradtak, igy a korabbi X szintu karakterem orokose lett a lvl1-es karakter.
- Aztan a reload elott meg gondoltam kiprobalom, es admin paranccsal einstandoltam a bazist. Ket parancs volt, amit probaltam. Van egy, amely az osszes "kapcsolatban levo strukturara" vonatkozik (giveallstructure, vagy ilyesmi), igy ezt kiadva az epulet (alap, falak, teto, stb.), az alapokon allo szekrenyek, munkapadok, stb., vagyis az egymassal tenyleg kapcsolatban allo cuccokat atirtam az uj karakter (es annak torzse) nevere. Az egyedulallo epitmenyeket es targyakat (kerites, standing torch, stb.) pedig egy masik paranccsal tudtam "elfoglalni" (givetome, talan).
- A vegen persze reload es folytattam, de a jovore nezve ugy fest, hogy ha uj karaktert akar valaki kezdeni singleben, akkor lehet orokolni par dolgot, ha nem akarja, nem kell az abszolut nullarol kezdeni.
Vagy a turret, de az elég sok lőszert meg tud enni és beaggróztat olyat is ami egyébként nem támadna (bronto)
Amit viszont utalok a pegoban, hogy ellentetben a tobbi kistermetu joszaggal, ez a baromarcu nekimegy a nagy testu passziv dinoknak is. A tobbseg nem tamadja meg peldault a szeliditett brontokat vagy egyeb termetes tarsait, de ez igen, ez addig ragja a labukat, amig - ha nincs vedelem, vagy "rex orkutya" - meg nem hal az allat. Egyszer beszabadult - valoszinuleg bespawnolt, vagy valaki nyitva hagyta az ajtot, mar nem tudom - a tojasfarm belsejebe... hat, bmeg, szepet pusztitott. "Orseg" persze volt, de epuleten kivul, igy volt meglepetes masnapi loginkor. Azota epuleten belul is vedem a tojokat 😊
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.08.11. 09:41:19
Mindenki rühelli szegény pegot, pedig én csipem. Ötletesnek tartom, mert nem azért idegesitő/nehéz/kihivás mert van millió HPje, óriási sebzése vagy éppen 2 harapásból letorporoz, hanem egy érdekesebb mechanizmus miatt.
Olyat még nem hallottam TSen hogy röhögés tört ki mondjuk amikor egy troodon kinyírt engem vagy vmelyik törzstársamat, de nagyon sokszor vigyorogtunk a pegomastax miatt, amikor a nagy csendbe vagy éppen raid közben felkiált valaki hogy "a k***a pegomastax, ellopta a c4 detonátort... ott szalad, kapjátok el... rohadt kis szemétláda gyere csak vissza... né meg b+, nem döglik meg, miből van ez? ... ja, level 150es, naná hogy az ..."
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.08.11. 09:25:47
@Tikal: látod nemis kell hajkurászni a madarat, szóval ne bántsd a deveket 😊
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.08.11. 09:17:09
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Valamit állítottak az időjáráson is? Folyamatosan rohadt meleg van, a házból ne lehet kilépni, mert rögtön szomjas az ember...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Így szoktunk linkelni
vagy így
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Tikal, 2017.08.10. 22:01:52
Hiaba ugyanaz a foundation, mint a default, de a mod miatt uj elemnek szamit, vagyis a mod deaktivilasa utan kukazta a rendszer azt is - meg emiatt a bazis felet 😄 De, a bekkap a mukodott, igy nincs para.
Kosz ncc a tippet save archivalasara, igy batrabban nyulok modokhoz is majd kesobb!
Egyébként nem tudom mi történik a játékkal,de tegnap is meg ma is,sorra hallnak meg a vízi állatok csak úgy.úszkál a delfin egyszer csak kijön a törzsével fejjel felfelé a vízből,és csupa vér,ma meg már cápát is láttam,méghozzá 38-ast.A delfinnél először azt hittem,én bolygattam meg azzal,hogy hozzám úszott,és nem volt nálam kaja,meg mondjuk kicsi szintű volt.De ez hülyeség már látom utólag,mert ott sem voltam,se ma se tegnap,pláne meg nem a cápánál,ja oda mentem volna megsimogatni a vad cápát. <#vigyor3>#vigyor3>
Amugy en a stackelheto foundation modra gondoltam, ERRE, nem a stack novelore.
Nem bele szólni szeretnék,nekem fent volt a stack mód,igaz nem találtam olyan módot ami frissen lett volna frissítve.Én amikor megvolt a mód,összeszedtem több mint 40 000 fémet, volt majdnem 1500 kiváló nyers hús,több ezer fám,meg szalma,kő,bőr.A tízezres mód volt fent,mármint tízezresével gyűjtötte,egymásra.Mikor kivettem a módot,minden eltűnt amit összegyűjtöttem.
arkmanager backup @TheCenter
Ezek a configban megadott helyre csinálnak komplett backupot. Azaz én nem a saját automatikus mentését használom. 😊
Bar lehet, ha sok a nyug a singlevel, hogy akkor inkabb berlek egy sajat szervert valahol havi par ezerert es nem kell ilyenekkel szorakoznom...
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.08.10. 12:53:10
Miert, meg szokott serulni? Ezt az egy modot akarom csak hasznalni, mast nem. Azert kerdeztem ra elotte, mert ha jon a release ho vegen, vagy barmikor egy nagyobb frissites, a mod meg mondjuk nem frissul es deaktivalnom kell, akkor ne legyen meglepetes, hogy hianyzik a bazis fele 😊
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.08.10. 12:49:16