Ark:Survival Ascended,és Evolved 1-2.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Köszönöm az ötletedet player harvesting damage így mát jó.Elmentem bányászni obszidiánt kb 1000 db bányásztam,meg vagy 500 kristályt,és tönkretettem vagy 4-5 csákányt.De így már jó egy ütésre a fába 123 db szalmát adott a csákánnyal,kőbe meg 9-et szerintem ez így jó.Egyedül is vagyok,és az órák csak úgy pörögnek.Elmegyek a nővény evő szigetre ankyluval 4 db elindulok az emelkedő felé,kiérek a végére,megfordulok megint termelődik újra a fém meg a kő stb,és mire visszaérek a kis bázisra már este is van,úgyhogy ez a reális szerintem.
Nem tudom mi van a nővényevő szigettel is,de eltűntek a vad ankylok összesen 6 db vad állatok vannak csak,viszont találtam egy trájkot ami 125-öst,és eddig ez a legnagyobb amit találtam,alakul a dolog.
Van közöttetek,olyan mint én,hogy szeret mindennel elbíbelődni az arkban építkezéssel stb?
Viszont - es lehet kapcsolodik az elozohoz, ki tudja - ami furcsa, hogy ma reggelre az erdok mintha ritkabbak lennenek... Island bizonyos reszeit ugy ismerem, mint a sajat lakasomat (csukott szemmel barmikor, barhova), de ma belepve a jatekba az erintetlen erdok (nem lettek fak kivagva, se allat nem tarolta le) fainak a szama/surussege mintha csokkent volna. Masnak is feltunik ez, vagy csak az en szemem bolondult meg?
Az etetés meg megy ládából, csak 30 secenként tudnak enni, ezért ha sok csiga van több láda kell. Ésmielőtt a sütit berakja az ember először bohyót érdemes, hogy a környéken ólálkodó többi növényevő abból lakjon jól.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.08.16. 09:30:43
Több idődbe tellett megirni a posztot minthogy élesben kipróbáld melyik megy. Ne legyünk már ennyire lusták...
Szóval sose lesz olyan, hogy itt acsodapatch, megcsináltuk az optimalizálást.
De hogy legyen valami konstruktív része a dolognak: javaslom az ACM mod használatát, ez egy admin tool grafikus felülettel, kényelmesebbé teszi a spawnolást meg adddolást. Én pl ezt használom amikor a saját szerveremen/játékomban le akarom tesztelni hogy egy elképzelés működik e, mielőtt a megvalósitásába belefogok egy szerveren.
Ha felkerül a patch.. írjátok már meg, hogy tényleg több lett-e az fps meg ilyenek... mert feleslegesen nem szedek le 100 gigát 😊
Előre is köszönöm!
Nem találom a hozzászólásodat,meg az őszintét megvallva kicsit összefolynak a betűk.Ha nem jól emlékeznék akkor bocs,úgy rémlik az írtad hogy etetnek kell a csigákat sűrűbben,és sűrűbben is kell sütiket főznöd.Az igaz,hogy nem 100% osan idéztelek,nem tudom hogyan csinálod,külön külön eteted,vagy egyszerre mindet?Biztos hallottál az etető ládáról,én elég közel raktam hozzájuk,de mégsem érzékelték,és külön külön etetni őket,úgy,hogy bent van a kő az sokáig tart,leállítani a vándorlást kivenni a követ,kaját adni,vissza a kő,vándorlás engedélyezése.Én közvetlen a láda tövéhez dobáltam őket sorba egymás mellé a láda kőré teszek bele 5 db sütit,megvárom elfogy-e ha igen adok még 5-öt,ha már ottmarad a kaja azt visszadobom a szekrénybe amiben eltartható sokáig a kaja,csak nem ugrik be mi a rendes neve.Ha ezt már ismered,akkor vedd tárgytalannak,én ma próbáltam ki,hogy csigáknál is működik-e,mind a többi állatnál is,mert a süti az mégis másabb mint a bogyó.
"Az idegen lények már régóta köztünk járnak. Úgy hívják magukat, magyarok"
Urak,és ha vannak hölgyek.Most őszintén HELYI JÁTÉKNÁL mekkora lehet a legnagyobb vadon élő állat szintje?
Mert kollégánk ez írta:
OverrideOfficialDifficulty=7 -nálam ez ennyi lv 210 ig dinók, elvileg
.............................................................................................................................................................................
"Ha variálni szeretnéd a nappal és éjszaka hosszát. Nálam 90 perc egy nap, abbol 75 perc nappal 15 perc éjszaka
DayCycleSpeedScale=0.48263
DayTimeSpeedScale=0.73646
NightTimeSpeedScale=2.58125"
Ez mondjuk tetszik,nálam a játékbeli időnél 21:30 kor sötét van,és 04:30 világosodik,úgy hogy a napfény megjelenik.
..............................................................................................................................................................................................
"A harvest. Figyeld a számokat ennél és a Game.ini -ben magdottnál. A healt nem lehet egyenlő se több az amountnál.
HarvestAmountMultiplier=3.00000
HarvestHealthMultiplier=1.25000"
Ez nem jól van beállítva alapon,mikor telepíted a játékot?
Például a baconból lehet néha kapni Rozzant fejszét. És ha jól tudom valahogy craftolni is lehet. Ezeknek zöld az ikonja az inventoriban ha nézed
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2017.08.15. 20:24:07
Nyisd meg windows intézőtz és keresd meg ezt.
C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\ARK\ShooterGame\Saved\Config\WindowsNoEditor
Abban a Game.ini fájl- ban. ezt rakd be. Fontos,hogy ez a rész alá.
[/script/shootergame.shootergamemode]
HarvestResourceItemAmountClassMultipliers=(ClassName = "PrimalItemResource_Chitin_C",Multiplier=2)
HarvestResourceItemAmountClassMultipliers=(ClassName = "PrimalItemResource_Crystal_C",Multiplier=2)
HarvestResourceItemAmountClassMultipliers=(ClassName = "PrimalItemResource_Fibers_C",Multiplier=1)
HarvestResourceItemAmountClassMultipliers=(ClassName = "PrimalItemResource_Flint_C",Multiplier=1)
HarvestResourceItemAmountClassMultipliers=(ClassName = "PrimalItemResource_Hide_C",Multiplier=2)
HarvestResourceItemAmountClassMultipliers=(ClassName = "PrimalItemResource_Keratin_C",Multiplier=2)
HarvestResourceItemAmountClassMultipliers=(ClassName = "PrimalItemResource_Metal_C",Multiplier=2)
HarvestResourceItemAmountClassMultipliers=(ClassName = "PrimalItemResource_Obsidian_C",Multiplier=2)
HarvestResourceItemAmountClassMultipliers=(ClassName = "PrimalItemResource_Oil_C",Multiplier=4)
HarvestResourceItemAmountClassMultipliers=(ClassName = "PrimalItemResource_RareFlower_C",Multiplier=3)
HarvestResourceItemAmountClassMultipliers=(ClassName = "PrimalItemResource_RareMushroom_C",Multiplier=3)
HarvestResourceItemAmountClassMultipliers=(ClassName = "PrimalItemResource_Silicon_C",Multiplier=3)
HarvestResourceItemAmountClassMultipliers=(ClassName = "PrimalItemResource_Stone_C",Multiplier=2)
HarvestResourceItemAmountClassMultipliers=(ClassName = "PrimalItemResource_Wood_C",Multiplier=2)
HarvestResourceItemAmountClassMultipliers=(ClassName = "PrimalItemResource_Thatch_C",Multiplier=1)
Ezeket talán felismered. Thatch szalma, wood fa stb. Ezzel variálhatod itemenként hogy miből mennyi legyen.
Ez szintén a harvesthes tartozik. Ezt is állitgathatod.
PlayerHarvestingDamageMultiplier=1.000000
Ha esetleg nagyobb vadon élő dinó populációt szeretnél..
DinoCountMultiplier=4.0
Aztán nyisd meg ugyanitt a GameUserSettings.ini fájlt
Abban ez alatt kell lenie ezeknek.
OverrideOfficialDifficulty=7 -nálam ez ennyi lv 210 ig dinók, elvileg
DifficultyOffset=1.0 - ez általában 1.0, de nálam 1.85. A nehézségi szint
Ha variálni szeretnéd a nappal és éjszaka hosszát. Nálam 90 perc egy nap, abbol 75 perc nappal 15 perc éjszaka
DayCycleSpeedScale=0.48263
DayTimeSpeedScale=0.73646
NightTimeSpeedScale=2.58125
A harvest. Figyeld a számokat ennél és a Game.ini -ben magdottnál. A healt nem lehet egyenlő se több az amountnál.
HarvestAmountMultiplier=3.00000
HarvestHealthMultiplier=1.25000
Engem idegesít éledéskor a vakarózás. Ezzel ki lehet kapcsolni.
PreventSpawnAnimations=True
Mielött ezeket beleirod csinálj mentés a már meglévöről. Aztán nézd át szerepelnek-e már ezek az utasitások, ha igen elég átirni.
Remélem sikerült segitenem. Ha bármihez kell még ilyen parancs sor csak szólj. És figyelj arra pontosan irj be mindent, mert elég ha elirsz egy pontot tizedes vesszőre és már nem müködik.
Elnézést mindenkitől a sok irásért.
HARVEST AMOUNT 9.0
HARVEST HEALTH 9.0
RESOURCES RESPAWN PERIOD 0.1
De valami gond van olyan keveset tudok bányászni egy kőből,és ütésenként csak 1-el megy felfelé amit bányászni szeretnék egy obszidiánkőből 31 db obszidiánt tudtam csak kiszedni 31 ütéssel,nem értem mi lehet a gond?
Hát én tudok egy területet ahol a hódok spawnolnak és élnek. Ezt kiprobálom. kiváncsi leszek az eredményre.
Igen am, de ha menet kozben allitod at ezt a valtozot, akkor az eredetileg mar a vilagban levo dinokra nem fog hatni, vagyis uj populaciot kell teremtened. Ket lehetoseged van. Egy, manualisan, ketto destroywilddinos paranccsal. Mivel a masodik neki nem ment, ezert maradt a hagyomanyos modszer, miszerint leoli azokat a dinokat, amelyeket csak tud, es a helyukbe spawnolok mar az uj beallitas szerint erkeznek.
A gond persze az, hogy ha megolunk egy hodot, az lehet, hogy dilokent fog ujrateremni, vagy stegokent, stb. - vagyis sajnos a szerver/single nagyjabol veges szamu dinoval dolgozik es nem mindig az spawnol ujra, amelyet szeretnenk. Fugg attol, hogy melyik teruleten jatszik az ember (lasd hibernacio rendszere), melyik dinobol mennyi van eleve a jatekban (az aranyokat nagyjabol fenntartja a jatek, vagyis nem fog 4 kinyirt dodo utan veletlenul 4 giga spawnolni), melyik terulet van telitve, stb.
Felreertes ne essek, mindenkinek alkotmanyos alapjoga eldonteni, hogy mi szorakoztatja. Te erre hasznalod az Arkot es a parancsokat, mas arra, megint mas meg amarra. Amig mindenki szorakozik, addig nincs is gond.
T62A nem egy tank, a T54-es tovabbfejlesztett valtozata? Azt hittem onnan valasztottad a nicket, de ha nem, akkor elnezest.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.08.15. 19:13:24
Ki az?
De az életben maradásos küzdelemnek része a szerveren az összes dinó leölése csak azért hogy nagyobb szintü mob legyen ? Azt gondoltam hamár ehhez használ admin dolgot, akkor akár máshoz is használhatna. Én például olyasmire használom ezt a dolgot,hogy idönként ha már elunom magam, idézek valami erös mobot, például elementális sárkányt, és hagyom had garázdálkodjon a szerveren 😊 De például az is jó poén volt az lv 100000 meg lv 1 millió szintü dodó. Nem is olyan könnyü megölni mintazt gondolnánk elsőre. Tamelve támadásra használva például 10 db lv 1 es dodo megölte az lv 40 es dilót 😊 Szóval, csak az a kérdés mi a cél. Ami lehet egy dinó megszerzése, vagy lehet a cél amihez csak eszköz a dinó. De én azt gondolom, a játék készítői berakták ezeket a lehetöségeket a játékba. Volt vele valami célunk. Ettől a lehetöségtől ennyire változatos ez a játék, és ez benne a jó. Nincs két egyforma unofical szerver.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.08.15. 18:02:04
C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\ARK\ShooterGame\Content\Movies
Ezzel egy sötét képernyő lesz és nem fog füstöt lejátszani betöltés közben. Én még a menü zenét is kikapcsoltam, mert tök feleslegesen futatja ezek.