Ark:Survival Ascended,és Evolved 1-2.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
"Az idegen lények már régóta köztünk járnak. Úgy hívják magukat, magyarok"
Ez a játék steamos, és támogatja az nvidiát is. Arra gondoltam kipróbálnám a gépemen a SteamOS op rendszert. Ehhez szeretnék véleményt kérni, próbálta-e valaki ? Mi a véleménye, javítana a játék minöségen vagy inkább jobb ha meghagyom a windowst ?
http://store.steampowered.com/steamos/buildyourown?l=hungarian
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2017.08.20. 10:00:14
Bocsánat,hogy megint kérdezek tegnap majdnem ráment az egész napom,de nem sikerült,és már nincs ötletem.Találtam 2 db méhkast a szikla oldalán,és mindegyik a víz felett van.Az egyiknél vízesés is van adtam a quetzának is rovar riasztót,hogy az esetleges méhektől megvédjék.Szétlőttem az egyik méhkast ami a vízesésnél volt,én abban a hitben voltam,leesik és szépen kirepül a szárazföldre,de nem ott ragadt a sziklánál egy kis beugrónál.Odamentem a quetzával majd gyorsan leszálltam,de nem értem el,egy jó párszor megismételtem de nem sikerült,olyannyira hogy véletlenül lelőttem sörétes puskával,mert már elég sokan rám jöttek.Átmentem a másik helyre az a vörös erdőnél van azt is szépen lesebeztem,azért nem a quetzával sebzem mert le szoknak lökni,vagy leszállítanak a quetzáról,én nem tudom irányítani a madarat.Miután megsemmisítettem e méhkast,én azt hittem leesik mivel ott már tényleg nem volt semmi amiben megakadhatna,hát tévedtem,ottmaradt a helyén és azt sem tudtam elérni,olyannyira hogy meg is haltam,de kis híján a quetza is meg is ijedtem.Az ilyen helyeket hogyan lehet elérni biztonságosan?Nem szeretnék egyetlen egy állatot sem elveszíteni,főleg nem a quetzát.
Nekem igy szált el egy kártyám a fear játékban. Csúnya volt a grafika, hát frisitettem, majd felhúztam maximumra. Ment is szépen, mig kinem léptem a játékból. Aztán ennyi volt.
Ark esetében, nekem sajnos forditott a tapasztalatom. Bár nem tudom eldönteni a sok apró laggot a töredezettség mentesités okozza vagy a patch. De eddig ment szépen.
Töredezettségmentesités után bármit használok, az elsö alkalommal kicsit akadozik,de aztán helyre jön. Remélem ark is helyre jön majd
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2017.08.19. 15:19:54
Ma reggel meg olvasgattam és írták, hogy nem árt frissíteni az nvidia drivert is.. mondom teszek egy próbát..
Azóta jó grafikával nagy bázisnál 28-32 fps.. azon kívül meg 40+ nincs dx10 és sm4 sőt még low memory se.. és kurva jól néz ki így is a game..
Magyarán vagy a driver miatt.. vagy az 50 megás éjjeli patch miatt, de sokkal jobban fut, mint év elején.
Köszönöm a választ. Reménykedtem hogy ez az utasitás arra szolgál hogy a megadott idő múlva spawnolni fog az amit megölnek.
A lenyeg, hogy ha allando szervert futtatsz (lasd officialok vagy berelt nitradosok, gportalosok, stb.), akkor ezzel a paranccsal hetente egyszer ki van kenyszeritve az, hogy olyan allat is spawnoljon, amely valami miatt vagy blokkolva van, vagy olyan "elite dino" amely a szerver maximalis dino letszama/telitettseg miatt nem spawnol, estleg egyeb okok miatt nem tud megjelenni, stb.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.08.18. 15:00:32
Szerk: Ha backspace-el kikapcsolom az állat nevek megjelenítését, akkor viszont tökéletesen fut.
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2017.08.18. 06:20:48
Ebben az új patchban közzé tettek egy konfig utasitást.
ServerAutoForceRespawnWildDinosInterval=
Ezt sikerült valakinek kipróbálni, vagy érti valaki mire szolgálna pontosan ? Én sajnos még azt sem találom melyik ini fájlba való.
Error
bázis a piros körnél lakom a sziget és én köztem megjelent 2 cápa a kód jóvoltából.meg egy medúza.
De mivel most nincs fent, így nem tudom megmondani.. Ezért is érdekelne, hogy a mostani patch ért-e valamit... vagy csak a szokásos hazugság volt.
Idézem a patch noteot
"Huge perf gains, may vary based on system configuration due to upgrading to the latest Unreal Rendering code. After changing your in game settings, be sure to restart your clients!"
Nálam a Huge az nem 1 + fps-t jelent..
Amúgy meg SENKI nemtudja fejből, csak mi bebookmarkoltuk EZT az egyébként már sokszor linkelt oldalt, és onnan idézzük be neked azt amit neked - valamilyen oknál fogva -
sosem sikerül megnézni... 😛
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.08.17. 09:38:45
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2017.08.16. 21:11:18