Ark:Survival Ascended,és Evolved 1-2.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.09.01. 20:42:43
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Elnézve a videót, egyre jobban erösödik bennem a gondolat,hogy jobb gépre kéne cserélnem a mostani matuzsálemet.
"Az idegen lények már régóta köztünk járnak. Úgy hívják magukat, magyarok"
A hiba nem az Ön készülékében van.
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2017.09.01. 19:17:15
Arról lenne szó, ha a neten, akár firefox akár valami mással, videót nézek, és lejátszás közben az egér kurzor nyil, egy olyan területen áll meg ahol egy buborék tipp jelenik meg, akadozik a videó lejátszása a hang pedig gurgulázik. Nem tudom máshoz hasonlitani.
Ahogy elmozditom onnan azonnal megszünik ez a jelenség. Már régebben is kinlódtam ezzel sokat. Több variációt is kipróbáltam hogy kideritsem mi okozza ezt,de nem sikerült rájönnön. Illetve azt hittem hogy igen,de ugy tünik mégsem. Próbáltam azt hogy uninstaláltam a hang drivert, és hang nélkül játszottam le videókat de látszodott rajta akadozik. Aztán uninstalláltam más drivereket is ,de a hiba megmaradt. Aztán a gépem egyre többször lefagyott ha picivel több, nagyobb dolgokat töltöttem fel valahova, mint példáéul ftp-n.
Ekkor alaplapi hálozati csatlakozót használtam. Aztán vettem egy külön háló kártyát és a hiba elmaradt. Egészen mostanáig. Újra kellett raknom a windowst. Csak a minimálisan szükséges dolgokat telepitettem a játékhoz. A háló kártya még mindig ugyanaz. Nem szeretek windowst telepiteni, már a fülemen is az jön ki. Volt valakinek ilyen hibája ? Vagy van valakinek ötlete mi okozhatja ezt ?
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2017.09.01. 18:39:16
"Jabar sa bu eeda murishani!"
Nem egészen úgy sikerült ahogy elképzeltem, de egy próbát megért 😊 Viszont az eléggé vicces hogy egy zárt térből a falon át kipotyog minden
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2017.09.01. 16:52:15
A linkelt ficsör listában ott is van mi gyártható a grinderben
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2017.09.01. 15:23:29
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Kozben megkerestem, itt a fullos ficsor lista
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.09.01. 13:08:38
De a joan poop&egg collectort is nagyon tudom ajánlani. Ezen kívül van egy classic flyerem ugye, meg egy végtelenített grapling hook/ejtőernyőm. De ja, s+-on filózom én is nagyon. Ez a pull resources ugye nem egy hülyeség.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.09.01. 11:41:32
Mikor ark-ban csinálsz vmit, akkor előbb gúglizd ki, hogy kell profin csinálni a dolgokat. Különben csak magadat szopatod, utána pedig minket. 😊
És ja, obszidián súlyát nem csökkenti az anky.
A bányász quetzem, amit csak súlyra húztam elbír vmi 3750-et. Anklyóval pedig ráállok a platformra, és onnan bányászok. Irreleváns, h mennyit bír el az ankylo, a qutznek kell elbírni az anklyo-ban levő vas negyedét. Az anky nem mozdul sehová a platformról.
Az ankyt pedig a quetz fel tudja venni, bedobot a tamelő ketrecedbe, és kb annyi.
Az ankylos rész,ezt az "agyonbuzizod az állataid statját"-ra próbáltam példát írni,az első ankylom 23-as szintű volt elvitt vagy 280-400 kg-ot ha jól emlékszem.Kellett belőle vagy 4,hogy tudjak termelni fémet,és vagy ütötte a nyers fémet 30 mp így mivel alig sebzett,most elég 2-3 ütés.Tehát azzal ment el a játékban 1 napom mire a nővényevő szigeten tettem egy fél kört learattam a fémet,és jöttem vissza a kis bázisomra,na most a statot,ha állítva van az nem csak a quetzán állítódik,hanem minden állaton,de ezt te is tudod.Azóta találtam egy 72-es ankyt,meg is szelídítettem,meg egy 145-öst őt nem tudtam mert az állataim megölték.
Az ankylós részt nem értem, felálok a quetz platóra, és max fél óra alatt annyi fémmel repülök haza, ami bele sem fér az ipari kohóba.
Islanden a fő bázisom kb 3 behemoth gate kapu magas. De 2-nél tuti több. És dupla, 4x-es fal, fémből. 😊
Tudod, nem az a megoldás, h agyonbuzizod az állataid statját.
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2017.08.31. 22:06:06
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Game.ini
GameUserSettings.ini
Utoljára szerkesztette: T62A, 2017.08.31. 19:50:52
Ezek a stat cuccok nem nonstop müködnek, hanem csak akkor amikor valamire raksz 1 stat pontot ezekkel az értékekkel módositott értéket kapsz. Mint például a sebzés, ha alapból mondjuk 10 % ot növelne 1 rákattintás de ebben mondjuk 2.0 van, a dupláját adja. A dinók esetében ez a kitartás szintén igy van. Amikor stat pontot osztasz el, vagyis a lv szintjét növeled, oda ad többet.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.08.31. 19:30:20