Ark:Survival Ascended,és Evolved 1-2.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez elég jó tipp, köszi. Quetzre szoktam néha rakni minigun turretet, ott praktikus, ha nem leesek a levegőből. 😊
Plö platós quetz, és telirakod tűzzel/fáklyával/légkondival.
Tipp: ha állaton ülsz, leszállás lőtt (E) betü nyomd le az A vagy D gombot és tartsd lenyomva, úgy nyomd az E-t.
Az Aval balra, a D-vel jobbra fogsz leszállni

De puska sincs a kezükben hogy rádlőhessenek 😊 Szóval a dinók is panaszkodhatnának hogy részrehajló a játék...

Ez a ragna érdekes egy térkép, vannak jó dolgok rajta, de a spawn az nagyon el van cseszve. Vannak területek ahol sehol semmi, máshol meg halomban állnak az állatok. nem forrott ki még eléggé a térkép..

Köszi a tippet.
Én amugy dinót se találtam ott. Akkor ezek szerint itt se nagyon érdemes házikót épiteni 😊
Szerintem részre hajló a játék. Én még egy dinót se láttam hogy fázott volna vagy melege lenne 😊

"Az idegen lények már régóta köztünk járnak. Úgy hívják magukat, magyarok"

Aha, leginkább gyógyitallal 😄

A ragna egyes részei eléggé el annak cseszve, felhúzhatod magadra az ascendant prémruhát meg a ruhásszekrényt is epic fortitudeval, akkor is fagyni fogsz. A megoldás nekem az volt, hogy szartam a ruhára, flak van rajtam, viszont van nálam egy nagy adag gyógyital azt amikor fél HPn vagyok hörpintek egyet.

Manapság már amúgy is szabály nálam hogy mindig van a hotbaron ebből, bármikor jól jöhet...

Üdv. Kiváncsi voltam most a Ragnarok pályából mennyi terület ami már elérhető. Kicsit körbe szaladtam. Vagyis csak majdnem mert egy helyen sehogy nem birtam átjutni a minusz 55 fokos hideg miatt. Ezt valahogy túl lehet élni ?
Még ennyi a zárt terület Ragnarokon. Ahol a piros X jelzi hogy meghaltam, ott futottam bele a -55 fokos hidegbe.

Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2017.09.05. 11:13:22

grebber

Next PC upgrade: 2022

Ami még eszembe jutott, és segítség lehet: doeddel ugyaní]y lehet követ farmolni, hóddal pedig fát. Brutális mennyiségű cucc összejön rövid idő alatt.
Dehogy jövök le az ankyval a quetzről, jól van az a platón, ahol van. Plö. A plató formát rád bízom, enyém nem ilyen, de az a lényeg, h az anky az állat bal oldalán legyen, mert mikor leugrasz róla, h arrébb sétálj a quetzzel, akkor jobb oldalra ugrasz le, és ha jó távolságban vagy az ankyval, akkor rögtön nyomhatod az e betűt, és vezetheted is a quetzet. Figyelni kell, h hová állsz az ankyval, mert néha zavarja a quetzet a repölésben, de idővel meg lehet találni azt a pontot, ahol jó. Praktikus még, ha kerítést teszel a plató szélére, ekkor nehezebben esik le az anky. Vagy falakat, rád bízom, akár körbe is falazhatod az állatot.
Arra figyelni kell, h fa, kő, tereptárgy leveri az ankyt a platóról, úgyhogy kell hozzá gyakorlás. Ha használod a classic flyers, amit javaslok, akkor pláne ami a platón van, az a súly csak harmadával terheli a madarat.
Nálam a platón van 2x3 foundation hosszában (saddle alá sűlyesztve), bal oldalt ceilinggel kitoldva a hátsó foundationról, majd rámpa lefele a földig. Quetz teherbírása akkor jön jól, ha véletlen mégis levered az ankyt, ekkor jó esetben csak a köveket kell kiszórni, obszidiánt, a többit fel tudja emelni. Enyémnek van 3500 teherbírása (teher quetzem 12k hp, 3.1k stamina, 200% speed mellett).

Amúgy singleplayerben elvileg csak be kell írnod, h destroywilddinos, nem kell elé sem a cheat, sem az admincheat. Enter kell utána ofc. 😊
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2017.09.05. 08:05:12
Bocsi, elfelejtettem mondani. Amikor tameltem a quetzalt, akkor még nem változott a kitartása. Viszont 1-2 nap múlva már igen.
Ha rajta ülök nálam is gyorsan megy le. Ez most vagy azért mert utolért engem is valami patch vagy mert a tamelés utáni relogin után már igy müködik. Ezt nem tudom,de fogy neki rendesen.

PiszkosFred
Ettol biztos nem. De ha mas nem, ott a \Steam\steamapps\common\ARK\ShooterGame\Saved\SavedArksLocal\ mappa, ezt utobbit mentsd el, es ha gebasz van, visszamasolod. Itt tarol mindent amit Localban csinalsz az Island terkepen.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Ok köszi.Azért remélem,ha netalántán kipróbálom remélem a saját állataim,nem hülyülnek meg,és mennek ahova ők gondolják.
PiszkosFred
Wikin ez szerepelt, aztan jott a "puding probaja" es kiderult, hogy nincs szukseg a setcheatakarmire, csak az "admincheat destroywilddinos"-ra, es kesz. Az utolso par kommentben mar csak ezt irtam en is, illetve a tobbiek is.

Azt mondtátok kell az a kód ami engedélyezi a többi kód használatát,annál adja be ezeket az írásokat.
ncc1701 #5358!
De magával az ankyval le jössz a quetzáról?Tehát nem úgy aratsz,hogy közben rajta vagy a madáron?Mivel a nyersanyagok a földhöz vannak közel.
Egyébként köszi a kitartás visszatöltési ötletet,tényleg visszatölti,de csak akkor ha leszállók,és közben lebeg,viszont a sasnál ezt nem lehet megcsinálni.
PiszkosFred
Ennyit szoktam es kesz, azonnal eltunik minden.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Indítási opciónak add meg azt, h -destroywilddinos. Ezzel minden indításkor újra spawnol minden.
Amígy nem vagy a helyszínen, addig sztázisba kerül minden állat, tehát nem bántja semmi a témelendő lényt. Igazából így biztonságosabb is, mintha ott lennél vele. A torporja, illetve az éhsége változik, erre figyelned kell.
Quetzre teszek platformot, ráállok az ankyval, elrepülök olyan helyre, ahol nem zaklatnak (islanden ott az obszidán hegy plö), letarolom, és hazarepülök vele. Ott a régebben linkelt módszerrel kipakolom, és örülés van.
Legyen két quetzed, egyik teherhordó platformmal, másik sima nyereggel. Platós quetzre érdemes rakni generátort, és chem benchet is a sparkpowder miatt.
PiszkosFred
Egyebkent halkan jegyzem meg, hogy kiprobaltam, es dedikalt szerver nelkul, sima localhost/singleplayer opcioval is MUKODIK a transfer.

0. backup mindenrol.
1. kattintottam a host/local, majd a play singleplayerre (Island map kivalasztva)
2. login utan Lucy nevu kedvenc pterammal elmentem a red obeliskhez.
3. Upload eloszor Lucy (cucc marad a foldon), upload aztan en (100-as karakter)
4. Exit main menu
5. Megint host/local majd singleplayer, de elobb kivalasztottam proba keppen a center mappot.
6. Nem krealtam uj karaktert, hanem letoltottema a 100-as karakteremet
7. A kek oblelisk elott spawnoltam a parton, futas az obeliskhez (god mode muszaj volt), es letoltottem Lucyt.
8. Es mar folytattam is a karriert a centeren (de ilyenkor ugyebar islandon nincs senki, hiszen egyszerre csak egy helyen lehet a karakter - bar a savegame manipulalassal megoldhato a parhuzamos jatek).
9. Ujra upload Lucy
10. Upload a 100-as karater
11. Exit to main menu
12. Host/Local, ismet kivalasztva Island
13. Es mar jon is a valasztas, hogy letolthetem a karakteremet (letoltottem) es mar spawnoltam is a jol megszokott pihe-puha agyamban.
14. Elmentem a Redhez es letoltottem Lucyt is.
15. Mind a dinom, mind en epsegben megjartuk a masik mappot is, es bar nyersanyagot nem tudok athozni, de dinokat, stb. minden tovabbi nelkul dedikalt szerver nelkul, siman singleplayer-t futtatva.

Hja, es ennek most en speciel kurvara orulok, mert eddig azt hittem, ez igy nem fog menni 😄

Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.09.04. 18:49:28

Nekem ilyet ad be a kód beírása után,tehát nem hazudok,legalább ismét bizonyítok ark

És ezt írtam be,másolva
setcheatplayer true
Utoljára szerkesztette: T62A, 2017.09.04. 18:39:43
PiszkosFred
Nyilvan kell enter, egyebkent nem hajtodik vegre a parancs.

Kell enter is,vagy csak beírod,és kilépsz belőle?
PiszkosFred
TAbon nekem az extended hud info van 😊 Egyebkent egyszer, en ugy irom be mindig a parancsokat, amikor a konzol/parancssor/kurzor a kepernyon alul van, nem a felenel vizszintesen.

Te hányszor nyomtad meg a TAB gombot mikor elkezdted beírni a kódot?
PiszkosFred
Ezert irtam, hogy el kell telnie egy bizonyos idonek ahhoz, hogy az adott regio "lekapcsoljon". Pl ha napok ota nem jartal eszakon, akkor pl. ott nem sok minden valtozott. Az ugy nem mukodik, hogy elrepulsz valahonnan, varsz 10 percet majd visszamegy 😊, a rendszer ennel tobb inaktivitas utan aktivalodik.

A kodot ha en beirom, semmi uzenet nem jelenik meg, csak kiurul a terkep majd 10 perc alatt ujra benepesul. Az elso allatok megjelennek 5-10 masodperc mulva, a tobbi percek elteltelve, de kb. 10 perc alatt ujra nyuzsog minden. Nem tudom, miert jelenik meg nalad es mi, elvileg nem kellene.

Valamilyen szinten nem értem a hibernálást,kiszedem a csigából a cementpasztát,elmegyek de mire visszatérek messziről tele is van,akkor annak sem volna szabad termelődni amíg nem vagyok ott?
A másik említed a kódot,de titeket nem zavar az,hogy a kód beírása után tele van a képernyő írásokkal,és nem lehet tőle látni rendesen a játékot?Vagy mivel kapcsoljátok ki?
PiszkosFred
Nem szamit az ido. Ennyire nem intelligens a jatek 😊 Meg kell ertened, hogy egy-egy terkepen az egy idoben egyszerre jelen levo dinok szama veges. Egy szam, amelynel tobb dino nem fog megjelenni. Azt is meg kell ertened, hogy uj dinok csak akkor jelennek meg, ha mas, hasonlo kategorias dino meghal, es a helyukre szuletnek "ujja".

Vagyis mindaddig, amig nem kezded el olni a dinokat, addig nem jon helyettuk masik. Es meg akkor sem garantalt, hogy az szuletik ujja, amit szeretnel, ugyanis a terkepen meg van az is hatarozva, hogy melyik dinobol kb. mennyi lehet egyszerre elo. Minel magasabb szinten all a rangletran (nem feltetlen a taplaleklanc alapjan), annal kevesebb. Ezert latni csak ritkan titant, vagy gigat, mert ok a csucson vannak es ezert van rengeteg dilo, dodo, meg egyeb partmenti marhasag, amelyek meg a lista aljan talalhatoak.

Pl ha megolsz 10 dodot, akkor jo esellyel hasonlo alacsony rangu novenyevo fog helyette spawnolni, egy teknos, egy trike, egy lystro, stb. Ha megolod a hodokat, akkor helyettuk sem fognak egybol hodok szuletni, hanem lehet, hogy a veluk egy szinten levo allatokbol kapsz majd ujakat. Ahogy Rexek helyett sem fognak azonnal Rexek, vagy gigak helyett sem fognak gigak spawnolni. EZERT kell idorol-idore megtizedelni a helyi faunat, hogy legyen esely arra, hogy vegre spawnoljon olyan dino, ami neked kell.

Ilyenkor vagy fogsz egy/tobb ragadozot, es megolsz veluk mindenkit, vagy hasznalod a destroyallwilddino vagy ilyesmi parancsot, es akkor a rendszer oli meg az osszeset - kvazi reseteli az egesz terkepet - ujonnan szuleto dinokkal telepakolva.

Pacifista jatekmoddal - ami soran nem nagyon olsz dinokat, csak kenyszerbol - sajnos nagyon hosszu ideig fog tartani, mire spawnol egy neked megfelelo dino, ugyanis ha te nem olod meg, akkor az AI-nak kellene, de az AI nem fog mukodni olyan teruleten, ahol eppen nem vagy (lasd hibernacio megoldas a szervereken - amelyet ki lehet kapcsolni, de akkor nem art egy combos gep). A hibernacio lenyege az, hogy minden olyan teruleten, ahol epp nincs a jatekos, a vilag megall, pihen, hibernalodik. Nem fogyaszt eroforrast ilyenkro a jatek, gyorsabban fut, viszont cserebe nem vadasznak egymasra a dinok, nem repulnek el messzire, nem tojnak tojasokat, stb. Allnak es arra varnak, hogy a kozelbe menj, mert akkor aktivalodnak es ujra elkezdenek "elni". Mindaddig, amig megint ott nem hagyod oket hosszabb idore, mert persze nem azonnali a dolog, hanem el kell telnie nemi idonek, hogy a rendszer ugy erezze, "te mar nem megy vissza, leallhat az a regio, pihenhet".
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.09.04. 18:03:46

Bocs mindenkitől,a statot,azt a játékon belül lett állítva,és nem az ini jegyzettömbben.
Annyira idegesít,hogy nem találok Gigát.Ezt még szerintem nem kérdeztem,van a játéknak olyan funkciója,hogy meg van adva,hogy milyen idő tájba jelenik meg új állat?Mert én reggel kivilágosodásnál indulok el 04:30,05:00 órakor.Vagy ez hülyeség.Csütörtök óta keresek,egyet találtam,de mivel lecsaltam a partra,így gondolom eltűnt,mivel nem ott van az élő helye,mert ott kellet hagynom nem tudtam elaltatni,és akkor még nem volt meg a ketrec.
A fa tüskéket,én szoktam használni,ha nagyon muszáj,mondjuk a quetzánál,a fém tüskét sem sajnáltam.
PiszkosFred
Hat, az eppen szelidites alatt levo eseteben van kockazat, hogy epp megtamadja valaki (vagy az enyemeim veletlenul neki is kiosztanak egy-egy pofont a vad dinokat tamadva) es emiatt ugrik a progress, ilyenkor bele sem kezdek, megy a levesbe a dino es keresek masikat. Altalaban van a rexnel par fa tuske, amivel gyorsan korbe tudom keriteni addig a joszagot, hogy ne kozelitse meg semmi sem.

Ami a rexet es a harci pterakat illeti, siman otthagyom neutralra allitva oket, de termeszetesen minden esetben olyan helyen, ahol vagy nincs ellenfeluk (a terkep 90%-an nincs), vagy ha veszelyes a kornyek, akkor figyelmesen.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.09.04. 16:29:27

Ott mered hagyni az állataidat,míg haza mész kibbliért?Nem félsz hogy bántják addig,vagy,hogy akit szelídítesz az megeszi?
Ne vedd bántásnak,de tényleg,vagytok egy páran itt az oldalon,habár nem ismerjük egymást személyesen,azért fórumon keresztül,és a hozzászólásotok alapján,kedvellek benneteket.Értem én,hogy nem használsz csákányt,de most elviszed az ankyt a bányász részre le kell jönnöd az ankyval,hogyan mész vele vissza ha tele van?Ja igen gondolom valamennyit kipakolsz belőle.A másik egyszerre kell figyelned két állatra,figyelsz a madárra,meg az ankyra is,hogy ne bántsa senki,ja meg irányítani,mert az anky magától nem kezd el ütni.Meg én nem építenék a quetzára idomtalan dolgokat,ami nem néz ki jól.
PiszkosFred
Veszek magamhoz nemi dodo tojast kajanak (mert nem romlik meg hamar), viszek valtoruhat (zonanak megfeleloen), viszek nemi narkotikumot es fegyvert (ha esetleg osszefutnek valami nagyobb szintu joszaggal, ami epp kellhet), majd raulok a vezer Rexre, followra rakok ket nagyobb harcokra fejlesztett pterat (ezeket azok miatt a szaros repkedo bizbasz dinok/rovarok miatt, akiket nincs turelmem levadaszni rex nyergeben ulve, illetve ezekkel gyorsan haza tudok ugrani kibbleert, ha talalok valamit tamelni) es hajra, aki az utamba esik, azt vagy megszeliditem, vagy sajnos a Rex bendojeben vegzi 😊

Az este nem problema, van boven eszkosz es felszereles a sotetseg ellen. Ha minden kotel szakad, akkor alttab reggelig.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.09.04. 15:55:52

Már írtam: abszolút semmi szükséged nincs arra, h farmolásnál nagy súllyal rohangálj. Pláne csákányozni, nem is tudom, mikor használtam utoljára. Tán hónapokkal ezelött.
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2017.09.04. 15:30:09
Én ölök állatot,ha éppen olyan állatot szelídítek,aki csak tojást gyártson arra jó a nyers hús.Szelídítettem egy ilyet Daeodon,de iszonyú sok kiváló hús kellet akkor kellet ölnöm nekem is,és rengeteg sima nyers hús lett és sajnáltam kidobálni.Az egész mappon hogy tudsz végigmenni,elég nagy,meg nem egy két játékbeli nap?Én reggel 06:00 elindulok megkerülöm a helyet a madárral,és már 10:00,11:00 óra.
PiszkosFred
Felreertes ne essek, mindenki ugy szorakozik, ahogy kedve tartja. Ha neked igy nyujtja a jatek azt az elmenyt, amiert leulsz nap mint nap ele, akkor hasznald igy! Nincs ezzel baj. Csak a tobbi adat nagyjabol stimmelt (illetve, annyira nem volt tulzo), viszont a suly az valami brutalisan el volt szallva, masfel tonna 😊

Az, hogy nem olsz allatot, szinten egy olyan felfogas, amelyet nincs se jogom, se lehetosegem kritizalni, hiszen mindenki ugy jatszik, ahogy akar. Furcsalni persze furcsalom, foleg egy dinokkal teli sandbox survival jatekban, de ha neked ez igy mukodik es szorakoztato, ki vagyok en, hogy ketsegbe vonjam? 😊 En speciel direkt ledaralom a fel mappot neha a Rexszekkel, hogy legyen uj spawn, mert anelkul sosem lesznek uj dinok, uj spawnok - szamomra pedig fontos, hogy legyen egy korforgas, haljanak es szulessenek a dinok, legyen valasztek. De, ahany haz, annyi vecedeszka, ahogy tartja a mondas.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.09.04. 15:09:13

PiszkosFred #5319.
Egyrészt ez úgy jött össze,hogy reseteltem a profilt,és elég sok pontot adtam a súlyra.Másrészt meg a GAME jegyzettömbben van a játékos karakter 3.0 állítva
PerLevelStatsMultiplier_Player<0>=3.0
PerLevelStatsMultiplier_Player<1>=3.0
PerLevelStatsMultiplier_Player<2>=3.0
PerLevelStatsMultiplier_Player❤️>=3.0
PerLevelStatsMultiplier_Player<4>=3.0
PerLevelStatsMultiplier_Player<5>=3.0
PerLevelStatsMultiplier_Player<6>=3.0
PerLevelStatsMultiplier_Player<7>=3.0
PerLevelStatsMultiplier_Player<8>=3.0
PerLevelStatsMultiplier_Player<9>=3.0
PerLevelStatsMultiplier_Player<10>=3.0
PerLevelStatsMultiplier_Player<11>=3.0

Azt tudom,hogy a való életbe,nem lehet ennyi kg-ot vinni.De dinokat sem lehet szelídíteni.Döntse el mindenki sok vagy nem ezt rátok bízom.Viszont azt elmondanám meguntam,elmentem csákányozni,és 400-500 kg-nál megértem rohangálni a quetzához, kipakolni.Például olyan helyekre ahol kristály van,de nem merem még az ankylot is használni,mert tele van veszélyes állatokkal,én meg szórakozásból nem ölök.A másik olyan gyorsan telnek a napok,és mintha hosszabbodnának az éjszakák,van olyan nem látok semmit csak a sötétséget,főleg repülve.
Valami hasonlo, de most nem vagyok a gép elött. Otthon így csináltam meg, még az islandon van a fő bázisom, de már egyre kevésbé kell rá támaszkodnom. Még asszem áthozom a méhet, ha tudom, sok blueprintet, a többi cucc maradhat. Amikor meg nem kell költözkodnom, akkor csak 1 szervert futtatok, amin vagyok. Érdemes arra számítani, h egy pálya kér 4-5G memóriát, tehát 2 pályához kell a 12G, 3 pályához pedig a 16G, és természetesen minél több player van rajta, annál több is kellhet.
PiszkosFred
Ha pedig nincs lehetoseg a #5334 -ben megfogalmazott megoldasra, akkor meg mindig ott vannak a konzol parancsok es adjatok magatoknak annyi xpt, amennyit az elozo karakterrel szereztetek, es igy bar a cuccok es dinok ugrottak, de a szint es az igy elerheto engram pontok megmaradnak/ujra elerhetoek lesznek es kvazi folytathatjatok a jatekot ott, ahol abbamaradt.

Masik dolog, hogy van egy 2016-os post a single playerben torteno terkep csere utani folytatasrol, de szerintem ez igy nem mukodik single/localhost jatekban. Bar, az is lehet, hogy igen, egy probat meger(het). 😊

Az "Ark Cross Travel" opcióra gondoltál?

Resonance multi gaming baráti közösség: http://resonance-guild.eu

Dedikált cluster szervert kell csinálnotok, amin fut egyszerre legalább 2 játék, nyilván különböző pályákkal. Utána az obeliszkeken keresztül tudsz cuccokat le/fel tölteni, illetve utazni a szerverek között.
Köszi, akkor marad az általad javasolt mod, ami nálunk sem működik valamiért, de majd teszteljük.

Még egy noob kérdés: most az "Island" térkép van beállítva. Ha mondjuk a Ragnarok térképen szeretnénk játszani (az tiszta sor, hogy a szerver admin menüben azt kell kiválasztani) akkor a régi, Islandos karikat át lehet e vinni vagy az adott térképen a karaktert nulláról kell kezdeni (az oké, hogy alapanyagokat , dínókat, stb. nem lehet átvinni)?

Nem tudom ismeri-e valaki az Archlord nevü játékot. Ez sajnos már megszünt, illetve egy újjab verziója jött ki ami annyira bénára sikeredett hogy már alig játszik vele valaki.
Lényeg ebben az mmo-ban egy siege során lehet elfoglalni egy kastélyt. Klánok, szövetségek háboruznak egymás ellen. A gyöztes klán vezetöje lesz az adott szerveren az Archlord. Ezzel különleges tulajdonságokat nyer. Ilyen például egy különleges karakter kinézet, repülni tud sárkánnyal, hóesést tud csinálni a szerveren, stb stb. Ezt szeretném valamilyen formában átültetni ebbe a játékba. Ehhez azonban kéne épitenem egy nagy hatalmas kastélyt, vagy valamilyen épületet ahol zajlik ez az egész. Ez úgy müködne, egyszerüen átállitanám pve modról pvp modra mondjuk minden vasárnap. Ebben az épületben lenne egy trón terem ahova elkell jutni és az birtokba venni. Nyilván aki már győztesként birtokolja a következö vasárnap védö lenne. A kastélyba vezetö úton lennének nagy szintü dinók is,hogy ne csak ugy simán be lehessen masirozni. Csapdák is lennének amibe játékos eshet bele. Tervezém még továbbá azt is,hogy kivenném az engrammok közül az összes modern lőfegyvert. Maximum ij maradna. kard, lándzsa és ij. Lehetne valami nagyon nagy szintü dinó is ami tamelve van és a győztes ezt valahogyan átvehetné, birtokolhatná a következö siegeig. Próbáltam az ark dev kitet, gondoltam kipróbálom, tudok-e pályát vagy módot késziteni,de sjanos a gépem ahhoz annyira gyenge hogy kb 2 órát loadingolt de mégse töltött be. Ezért keresgélek a modok közt hátha vannak olyanok amiket társitva ezeket el lehetne érni valamilyen formában. Ehhez lenne valakinek javaslata ?
És lenne egy másik témám is. Terveimben szerepel az is hogy vennék egy domaint hozzá tárhelyet és létre hoznák egy ark magyar weboldalt. Bár nem lenne hivatalos csak amolyan fan oldal de ha ez össze jön lenne-e valaki aki segitene a létre hozásában ?

Épületet elfoglalni nem tudsz, le kell rombolni mindent. C4, rocket launcher, és társai. Ha be van lockolva a tágyak inventoryja, akkor még lootolni is csak úgy tud, ha rombol.
Van vmi death recovery mod, ami pont erre való. Leteszel a bázisodon egy sírkövet, ahol halálod esetén ott lesz a cuccod. Nekem vmiért nem működött rendesen, mikor teszteltem, de lehet csak én voltam a béna.
Ha nem te adminolod a szerót, akkor nem tudsz modot betenni, akkor viszont illyen a játék eset van. Vissza kell menni a hulládhoz, ezt egy szép zöld fényoszlop jelszi, és összeszedni a cumódat.
Egy kérdésem lenne. Még eddig nem pvp-ztem ebben a játékban és tribem se nagyon volt. Van egy elképzelésem amit szeretnék megvalósitani aminek a része lenne például az épület elfoglalása. Ehhez lenne a kérdésem,hogy ebben a játékban ha háboruzik egymással két tribe, a győztes elfoglalhatja-e a vesztes épületeit vagy más vagyon tárgyát ?

Üdv.
Sajnos ez a játék része. Ha rendesen be van állitva a szerver, bizonyos ideig egy nagy zöld sugár megy fel az égbe ott ahol meghaltál és ott megtalálhatod a batyudat.
A rosszabbik eset ha Hardcore mod fut a szerveren. Mert ez esetben ismét lv 1 es leszel ha meghalsz.
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2017.09.04. 09:20:46

Sziasztok!

Barátaimmal egy bérelt szerveren játszunk és lehet mi vagyunk bénák, de a szerver beállítások között nem találtunk olyan opciót, amely azt tenné lehetővé, hogy halál esetén ne veszítsük el a cuccainkat, azok nálunk maradjanak. A Conan Exile szerverbeállításai között volt ilyen opció (tudom, más játék, más fejlesztő) de itt nem találunk semmi hasonlót.

Olyan addont viszont már telepítettünk, ami elhalálozás esetén megmutatja, hol történt az eset és vissza tudunk menni a cuccokért.

A kérdésem az lenne, hogy van-e olyan szerver oldali beállítási lehetőség, amivel ki tudjuk kapcsolni a teljes inventory vesztést vagy nincsen?

Köszi a válaszokat!