Ark:Survival Ascended,és Evolved 1-2.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudsz nekem segíteni,leraktam amit a mód berakott,de van vele egy kis gondom,a sárgát azt visszavettem mert külön gyűjtöm a kész trágyát.Viszont a nagy kékkel van némi gondom szinte csak a szart gyűjti,de azt annyit,hogy ha volna rá vevő simán eladhatnám,be lehet állítani,hogy csak a tojást gyűjtse?Nekem nem kell az ürülék.Én máshogy oldom meg a trágyának valót.
Na ezt nem magyarázza ki nekem senki, hogy ez a munka utáni fáradtság megnyilvánulása.
A tamelés és breed időkkel egyetértek (írtam lentebb is) de az ark az jelentős részben a farmolásról, munkáról szól, aki azt elkerüli akármilyen kifogással azzal én nem játszok.
(zárójelben: a jelenleg tribeban 5 emberből 4 aktiv teljesidejű dolgozó, és MINDEGYIK becsülettel farmol munka után/mellett. Az ötödik az akit kicsit noszogatni kell ezügyben néha... 😊 de megértő vagyok, egy 10-14 évestől nem szabad elvárni irreális dolgokat, engem is lasszóval kellett anyámnak elkapnia akkoriban hogy segitsek a házimunkában 😄 )
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.09.19. 15:40:14
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ha kiszámolod, mennyi idő kifarmolni a sok épitőanyagot és mennyi az a 6 C4, akkor elsirod magad... sajnos az ARkban - mint ahogy a való életben is - rombolni könnyebb és gyorsabb mint épiteni, a duplázással meg mégdurvább a különbség.
amúgyvárj már: te saját szerveren vagy szinglében tolod, nem? Vagy csak részeg vagyok?
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.09.19. 14:19:39
Utóbbi két napban megcsináltam a rexek breedelő helységét, a tojás keltetőt, vmit már van kb 25-30 fert rex eggem. Elkezdem őket breedelni, elég szép statjuk lesz, ahogy elnézem. Bár nem lesz türelmem fogni egy 2k feletti staminás rexet, az kb biztos, pedig jó lenne.
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2017.09.19. 14:02:54
De ez amúgy mind idő. Ha átverekszi magát 2 ajtón, és utána még várja 2, és még mindíg nincs bennt, akkor talán elmegy tőle a kedve. Pláne, ha a bázison belül is le van ajtózva minden.
Passzolom en is, nem jatszottam vele (hattrick az egyetlen online jatek, bar ott 2004 ota menedzselem a csapatomat) en sem, de azt lattam, hogy feszt ez ment a laptopjan es a telefonjan es valamit mindig alkotott 😊
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Melo után ha haza mentem első dolgom a gép elé ülés volt. Eleinte sokat veszekedett velem a feleségem de aztán belátta nincs más választása. Megértette,hogy nem kocsmába és nem haverozni járok hanem itthon vagyok. A tv müsorokban sem azonos az izlésünk, igy maradt a játék 😊 És igy telet el közel 10 év. Nyomtam ezerrel az online mmo játékokat. Voltak szép idök és voltak kellemetlenek is. Hogy mennyi pénzt költöttem összesen az ilyen "ingyenes" online játékokra ? Le sem merem irni,de maradjunk annyiban 7 számjegyü az összeg amit elköltöttem ez idö alatt. Hogy megérte-e ? Vissza tekintve nem.
A munkám során is ülök, itthon is ülök a gépnél,... és a kezdetekkor még nem voltak ilyen led meg lcd monitorok.
Az eredmény, elhiztam, és szemüveges lettem. Ma már próbálok mérsékletet tartani de ahogy irtad, ilyen napi 1-2 óra játékkal igen csak lassú a dolog.
A kivül állók ? Hát igen, számukra fura, hogy dinókat kergetek, vagy hogy ruhát gyártok. Föleg az idösebb rokonaim számára, mint például az apám. De például az anyám már viszont szintén játék függö csak ö megmaradt a tv-re köthetö kökorszaki konzoloknál. 😊
Pontosan azért amit irtál a tizenévesekről, mmo játékokban ha valaki jelentkezett a klánba, első kérdésem az volt, hány éves.
Ez a kb 10 év alatt rengeteg játékossal találkoztam, akiknek kb 70%-a ilyen tizenéves. Egy kezemen megtudnám számolni ezek közül hányan voltak "kivétel" ebből a kategoriából. De akadt olyan tizenéves is akire azt lehet mondani le a kalappal elötte.
Számukra a sikerélmény az ami meghatározza hogy egy adott játék jó vagy nem. Ez sem kivétel ez allol. Egy pvp szerveren, első dolguk egy nagy és erös, lehetöleg a legjobb tribe-ba bekerülni hogy aztán élvezhessék a siker morzsáit, hüsölhessenek a siker árnyékában. De abban a pillanatban amikor csalódás éri már nem akar a részese lenni. Elöbb utobb az addig ellenségnek tartott tribe ban fog kikötni, ha az éppen sikeresebb. A másik az,hogy egy pvp szerveren ellenség nélkül megáll az élet. Egy nagy és erös tribe ha okosan akar gondolkodni, hagy némi élet teret a kisebbeknek is. Mert ha nincs ellenség megszünik a pvp lényege. Eleinte még szerettem én is a pvp-t. De aztán mikor azt láttam, hogy már a puszta jelenlétemre mindenki menekülni kezdett, meg könyörgött ne öljem meg, idövel elkezdtem megsajnálni az áldozatokat. Talán kinöttem ebböl, nem tudom 😊
"Az idegen lények már régóta köztünk járnak. Úgy hívják magukat, magyarok"
Én el nem tudnám képzelni hogy az Arkot az officialos rátákkal toljam. Single player életem alatt kikisérletezem, hogy a 4-5x harvest körüli ráta az ami nekemvaló - van benne grind, megmarad az "elértem valamit" érzés DE nem elvbiselhetetlenül hosszú, állatnevelésről nem is beszélve, azt egyszerüen elfogadhatatlannak tartom hogy NAPOKON vagy akár HETEKEN keresztül 3 óránként fel kelljen kelni egy játékhoz (imprintelés) - szóval ott a 8x-10x környéke a nekemvaló.
Farmville: nem játszottam vele, de úgy tudtam az nem igényelt AKTIV játékot sok órán keresztül, nem? Szóval ott napjában 1x 2x ránéztél azt kész...
Kb. egy evet huztam le parhuzamosan ket officialon (normal es prim+), de egy kezemen meg tudom szamolni azon jatekosokat, akik csatlakozasomkor is (mar) jelen voltak, es akiket a befejezesnel is "ott evett a fene" 😊 Rengeteg nagy lendulettel belekezdo jatekost lattam, akik nem huztak 2 hetnel tovabb, mert a kezdeti lendulet mar nem tartott ki odaig, amikor a kezdo tierbe tartozo dinok utani elettel, azok megprobaltatasaival (epitkezes, tervezes, farmolas/grindeles, targyak szerzese/cserebere, stb.) szembesultek.
Na persze olyan is volt, aki menet kozben jott ra, hogy ez a jatek nem az instant szorakozas kategoriaba tartozik, vagyis csalad/haztartas/melo/stb utan este leulve a gep ele fel orara-egy orara, akkor nem biztos, hogy ez a jatek legjobb valasztas.
Mondjuk az is ketsegtelen, hogy egy kivulallo (meg ha nagyon kozeli csaladtagrol is van szo, akkor is) szemeben teljesen elmebetegnek tunok en is azzal, hogy kepes voltam/vagyok ennyi idot elcseszni egy virtualis homokozoban. Bar ilyenkor mindig megkerdezem, hogy "hogy is volt anno a farmville-lel?" es mar meg is vagyunk 😊
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.09.19. 10:57:15
Az elmút 3 hétben Ragnarokon (ami pedig nem kicsi térkép, jó sok zuggal, barlanggal) egy 3 fős tribeot kergetett a törzsből az egyik srác (szándékosan megölték az egyik passziv állatunk, az nálunk egyenlö a hadüzenettel, ami addig tart amig az ellenfél a szerverről el nem megy 😄, bármit megtalálunk tőle wipeoljuk,állat épület mindegy), és hiába bújtak bárhova, megtalálta őket.
Laktak tutajon, volt hogy barlangba költöztek, mentek a térkép legszélére, vizesés mögé, napi szinten megváltoztatták a törzsnevet - nem használt, nemtudtak elbújni.
Egy hozzáértő ember tudja ezeket a spéci helyeket, de ha nem is vagy hozzáértő, a youtube tele van direkt ilyen videókkal - szóval sokat ne várj a rejtőzködéstől, az nagyon ideiglenes védelem. Főleg ugye mert repkedni kell, farmolni kell, tehát előbb utóbb kiszúrja valaki merefelé tevékenykednek az illetők.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.09.19. 10:28:41
Nekem az a tapasztalatom, hogy akikről te beszélsz az a 10-14 éves korosztály, ők azok akik az arkban elvárják hogy minden könnyen, gyorsan, instant jöjjön, és általában - természetesen vannak kivételek - ők azok akikkel pont az arkot nem jó együtt játszani, mert nem képesek hosszútávú célokért kitartóan dolgozni. Volt ilyen tribetagunk is, kikopott, szerveren is ismertünk párat, azok is eltüntek idővel, mert az Arkban aki nemtud hosszú távon "dolgozni" az eltűnik a süllyesztőben.
Szóval örülj is ha ezek nem jönnek a szerveredre 😄
Az elmúlt 9 hónapban a szerverünkön az összes problémás ember ez a kategória volt. Belső raidek, gerinctelen ármánykodás, a közös munkában való részvétl elkerülése, magas elvárások másokkal szemben (pl etesd az állatait, impriteld be mert ő csak ledobja a tojást) kétszinűség és viszonylag rövid idejű szerveren történő jelenlét MIND ilyen korcsoporthoz kötődik.
Nálunk amúgy 4xes a harvesting és népszerü a szerver.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.09.19. 10:19:24
Én az aktiv védelemben hiszek (turretek és xplantok) illetve a diplomácia/barátság/kapcsolatok erejében.
Egy helyen látom értelmét a vastagabb falaknak: a turettornyoknál.. de ott is csak a tornyok lábánál, max 2-3 magasságig, hogy a suicidelő C4-el befutó embereknek jópár kört meg kelljen tennie amig deaktiválni tudja a tornyot. Ott megéri az a pár extra fal (de az max ugye 10-12 darab, nem több 100 😄 ). De lehetőség szerint a ház körül a sziklaoldalakra telepitem a tornyokat, gyalog elérhetetlenek, madárral meg nem tudják letankolni, nincs az a röpcsi ami 20-30 turert össztözét kibirja, főleg ha még be is van lassitva xplantokkal.
Jelenleg ennyi van meg belölle. A videóban az épületen kivül más tanulság is van. Kicsit elsokaltam a speed-et 😊 Nem egyszerü betalálni egy szük ajtón 😊
Valamikor régen, mikor még nem volt ennyire elterjedt az internet a játékosok többsége helyi, single player módban játszott. Nagyon sok játékhoz jelentek meg csít kódok. Mint például a god mod, sérthetetlenség vagy unlimited lőszer és hasonlók. AZok a játékok szinte mind valamilyen lövöldözös játék volt, vagyis olyan amiben minden fixen elöre megvolt adva. Vagy végig csináltad a pályát vagy nem. Na ez például csalás volt. Önbecsapás, de ennek ellenére mégis sokan kedvelték ezt. Nem kellett kinlódni hanem csak darálni a több száz ellenséget.... Te ezt kevered az admin funkcióval. Egy online játékban, mint például az mmo játékokban ezért is vannak adminok, vagy GM-ek ki hogyan ismeri öket. Beirnak pár kódot a megfelelö helyre és elindul egy event, vagy megnyilik egy dungeon.... avagy felépül egy palota. Nem a palota felépitése a cél, hanem egy event, egy játék mód a palotában, Vagyis a palota csak egy eszköz. Ahogy egy adminnak csak egy eszköz egy forcetamelt lv 10 milliós dodo...
Ugyanigy jelen esetben sem a kastély megépitése a cél, hanem annak használata egy más jellegü dologra.
Hiszen mutass részemröl bármely olyan irást amiben én hivalkodtam volna bármilyen eredményemre. Ha igy vesszük, például amikor gondod akadt a quetzával, mondhatnánk azt csaltam, hiszem summoltam egyet amit aztán force tameltem, majd videóra vettem az egészet amit megmutattam neked. Tettem mindezt azért mert segiteni szerettem volna a magam együgyü módján. Szerintem nem ez a csalás. És igen, a kastély épitö elemeknek komoly anyag szükséglete van, mint például 1 db alaphoz a 800 db kő, és hasonlók. Ezeknek a módoknak nem az a célja hogy boldog boldogtalan kastélyban éljen.
Én ezt arra próbálom használni hogy másoknak szerezzek egy jó napot, egy kis örömet. Én már csak ilyen vagyok. Ennek érdekében akár csalok is, ha az másnak örömet jelent. Mi több, a saját pénzemből áldozok mások örömére. Tudod 13 év kemény mmo kockulás után már nem sok örömet tud szerezni egy befogott dinó, egy felépitett kacsalábon forgó palota. Már kicsit mások azok a dolgok amik nekem örömet szereznek. Valószinüleg nem ismered a silkroad nevü játékot. Abban például 1 hónapon keresztül, minden áldott nap, napi 8-10 órán keresztül öltem ugyanazon a helyen, ugyanazokat a mobokat, csak azért hogy a végén 1 skilen 1 szintet tudjak emelni. És mégis, 2-3 évig játszottunk az ilyen játékokkal. Ebben az Ark játékban nekem nagyon úgy tünik a többség elvan kényelmesedve. Sokan elborzadnak ha csak 10x szorzó van a szerveren vagy csak 5x ös a harvest. Mint mondtam régi vágású gyerek vagyok. Nem célom hogy olyan emberek játszanak a szerveremen akik remegnek a 10x-es szorzókért. Ilyen tekintetben mazohista vagyok, és ez a szerver a hozzám hasonló emberek számára készül. Azoknak akik képesek hetekig dolgozni akár 1 lv szintért is. Nem szeretnék most személyeskedni, ezért csak annyit, inkább egyedül játszok mintsem olyanokkal akikröl irtam.
Gigát pedig nem kellett volna bespawnoltatnod, elég lett volna, ha 10x annyit generál a game, megmarad a témelés izgalma.
Neked ebből az eszközből,hány darabod van szétrakva?Mert gondolom nem fedi le az egész területedet.Tegnap majdnem megkérdeztelek,hogy most ez a mód mire is jó,de találtam róla videót.
Felépített egy kastélyt a játékba,és lehetne támadni?Az se két perc volt felépíteni,és mire az ember oda elérne,hogy támadjon,mennyit kell fejlődni,az se két nap volna.Én építeni szeretek.Vagy kóddal építette fel a kastélyt?😄
Nekem olyan lelkiismeret furdalásom van amióta a két gigát,illetve hármat,csak az egyiket meg kellett ölnöm,mert elfogyott a lőszerem.Tegnap sikerült egy hímet szelídítenem,egy 7-est,igaz kóddal,de nem bánom,ha már rossz dolgokhoz nyúltam,ne is legyen 180-as.Így lett kér nőstény,egy hím.A három állatból csak kettő kódos.Örülök is meg nem is,jó hogy meglett,de zavar,hogy így,csak az volt kihívás,hogy a ketrecben feküdjön el,itt sem sok lőszerem maradt,pedig több mint 200 db csináltam mindegyikből.13600-as volt a kábítója.
Egyébként ajánlom: Nitrado szerverek
Ha jól tudom a hivatalos szerverek is tőlük vannak, Németországi szervernél 15ms a ping-em saját szerveren
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Höhö.. látnád az enyémeket, főleg a belső tereket... csomó törzstársam klausztofóbiás a bázisainkon, nincsenek óriási terek, nekem a lefőbb szempont hogy minden könnyen elérhető, craftolásnál pl egy helyen állva és forogva elérek 3 fabricatort meg smithyt, 2 chembenchet, egy forgeot meg 2 vaultot... nem szép, zsúfolt, de NAGYON praktikus 😄
Minecraftban is, ha bármit épitek az csúnya, de optimalizált.
link
(nem az enyém, nem magam fényezem, csak adtam egy követendő példát - tömör, velős, a lényeget mondja mellékzönge nélkül)
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.09.18. 15:03:51
A lényeg, információk nélkül nem fog felfutni a szerver. Feltételeztem mivel 30 slotosat béreltél és itt is meghirdeted, az lenne a célod hogy élő, playerektől hemzsegő szerver legyen.
A modok kipróbálásáról annyit, hogyha te belépsz egy szerverre, ránézésre nem fogod látni milyen modok vannak rajta, az ark pedig ezen a téren eléggé szűkmarkúan méri az infót. Neked 1 perc leirni, kitalálni hogy milyen stack modot raktál fel meg minden mást is elég esélytelen ennyi idő alatt.
Az admin supportot meg te magad is láttad hogy fontos. Sajnos nagyon sok ilyen fellángolós szerver van, az emberek nem mérik fel mivel jár a szerver üzemeltetés, aztán 1-2-3 hónap múlva abba is hagyják. EZÉRT pl sokan bizalmatlanok új szerverre menni, főleg ha semmit nem lehet róla tudni.
A pingre meg muszáj figyelni, magyarok nem fognak küszködni kanadai szerverrel, laggol a játék magától is, észak amerikai szerveren játszani innen, pláne kompetitiv (PVP) játékmódban nagy hátrány.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.09.18. 14:58:05
Illetve, egyre tobb online survival jatek vezeti be peldaul a ping alapu korlatozast, vedekezes keppen a kinai botok ellen, illetve ezzel is probaljak a fejlesztok egyben tartani az adott terulet jatekosait. Itt, mivel te vagy az admin, nyilvanvaloan nem lehet gond ezzel, nem aktivalsz ilyen vedelmet. Peldanak okaert: a Conan EU szerverein 150+ pinggel mar nem jatszani, ami egy europainak nem gond, de egy kinainak mar igen (foleg vpnnel), es nem lennek meglepve, ha az Ark is atvenne (ha eddig nem tette mar meg) a modszert.
Melobol azert nem egyszeru belepni a jatekba es megnezni a szorzokat, beallitasokat, gondolom ezert kerdezett ra Lammaer erre. Illetve, egy gyors valasz megsporol egy rakas, esetenkent felesleges mod letoltest es telepitest, mert feltetelezem addig nem enged be a szerver, amig nincs szinkronban a kliens es modjai. De ez utobbi csak tipp, online egyetlen modot hasznalok, a prim+ -t, amely persze TC, nem mod, igy mas a kezelese is. A Structure Plust meg csak single hasznalom, szoval nem tudom, hogy mukodik, csak tippelek.
Ha kesz a kastely, szolj majd kerlek, ha addig nem is, de akkor lehet, hogy beugrom es megnezem. Mindig is csodaltam a kreativ epuleteket/epitmenyeket es azok alkotoit az en egyszeru es minden kreativitast nelkulozo kocka epuleteim/betonbunkereimmel szemben 😊
Ha ez egy hirtelen fellángolás lenne, nem hirdetném, nem osztanám meg róla az infókat. A synhostingnál bérelt szerver mindössze 6 slotos, az is kivan fizetve novemberig,de az ha letellik megfogom szüntetni. Többek közt azért mert ha pályát akarok váltani nincs rá lehetöség, irnom kell a supportnak, ugyanmár legyen olyan kedves állitsa át. ENnél a host havocnál kicsit másként van a webadmin de én magam is megtudom csinálni. Kicsit macerás,de megolható bármikor.
Mivel próbaként fizettem elő rá, csak 1 hónapot fizettem be. Az ára kb 4000 ft/hó. Ennyit kibirok havonta. Egyszerre több hónapok befizetni az már kicsit húzosabb számomra.De ez ne tévesszen meg senkit hogy hónapról hónapra fizetem. Mint irtam ezzel egy idöben domaint is vásároltam és hozzá tárhelyet. Talán ez bizonyiték arra hogy nem hirtelen fellángolás. A domain 2 évre szól. Tehát minimum ennyi fizetnem kell a tárhelyet is. Ami havonta 650ft. Talán nem megyek csődbe. Idönként kevesebbet játszok, mert vagy nincs idöm vagy kicsit unom,de ezt a szervert minimum erre a 2 évre szeretném üzemeltetni.
Admin support egyedül én vagyok. Nem tartom valoszinünek hogy valaki be akarna szállni a fizetési dolgokba és cserébe admint adnák neki, Max játékon bellül de a szerverhez biztos hogy nem fog kapni senki. Hogy éjjel történne valami ? Hát ez benne van. Tegnap éjjel pont belefutottunk egy ilyen helyzetbe. A rajta futó egyik modhoz jött valami frissités. Bár elvileg automatikusan firssitené azt is a szerver de azt még nem tudom azt milyen idöközönként teszi. Ezért nem látszodott a szerver listában és nekem kellett a saját kliensemböl feltöltenem a friss modokat. Kellemetlen, de szerintem ennyi belefér. Akinek ez nem tetszik azt sajnálom, van más szerver is ahol játszhat. Ezt a sok modot pont játékosok kérték hogy tegyem fel. Ugyhogy...
Hogy milyen ráték és modok van fent ? Amennyi idö alatt ezt a kommentem leirtam ki is lehetett volna próbálni.
Én egy lehetöséget adtam a játékosoknak,hogy itt van egy stabil új szerver ahol lehet játszani. Én nem fogok se toborozni se kérlelni senkit hogy itt játszon. Sőt....
Tudom talán ez meröben más gondolkodás a megszokottaktól,de ez van.Régi módi vagyok 😊
Nalunk Igniter futatta a Dino Shopot, de o mar sajnos nem jatszik, igy nem tudom megkerdezni. (screen meg minden szarrol van, csak errol nincs - bar otthon meg azert megnezem) De a logika nagyjabol adott:
Olcsoert voltak lowlvl tamek, vagy mar hasznalt/nevelt dinok (emiatt keves maradek statponttal/szinttel), vagy konnyen foghato "common" dinok (ptera). Dragabbak koze tartozott a magas szintu nyersanyag dinok (anky, doed, castro), a Rexek, Quetzek, Argyk, stb. Mivel ez kb egy evvel ezelott volt, nem volt meg rakas ertekes dino (birka, csiga, stb.), amelyek biztos dragak lettek volna.
Nalunk a tojas farmon es boltban az arak 100, 200 es 500 spark/darab aron mentek attol fuggoen, mennyire volt ritka (es mennyi dinonk volt azt "kitermelni"😉. De nem votl kobe vesve semmi, volt, hogy mastercraft receptet is elfogadtunk, vagy barmit, ami eppen jol hangzott. 😊
Pl ha jól látom eleve egy modos mapon fut...
Ezeket érdemes lenne vhol leirni a hirdetésedben, mert sztem fontosabb infók mint az, hogy kastélyt épitesz a közepén 😊 Akár rögtön mehetne is a weboldaladra a részletes leirás...
ui: amúgy komoly hogy kanadában van a host, vagy az csak a toparknak a hülyesége?
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.09.18. 11:29:20
Esetleg azt tudod hogy pl dinóknál hogy lehetne árat meghatározni? (a bizományt az egyszerü, ott a vevő megmondja mennyi, aztán ráteszem a hasznomat azt kész... )
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.09.18. 11:22:22
Szeretnék veletek is megosztani egy kis infót.
Az új szerverem elkészült, ami 30 slotos és ez fog megmaradni a 6 slotos helyett.
A szerveren pve mod fut hétköznap, de szombat-vasárnap pvp re vált a szerver. A pálya majdnem közepén egy kastélyt épitgetek. Ami ha elkészül bárki által szabadon támadható lesz. Akinek sikerül át törnie és átverekednie magát a dinókon eljutva a trón terembe sok sok értékes és hasznos dolgot zsákmányolhat. Csak gyözze haza vinni majd. 😊
Ezzel egy idöben pedig egy új honlap is születet. Sajnos idöm az nem túl sok van és a honlap még totál üres de ahogy idöm engedi ezt is épitgetem.
Az új szerver elérhetösége
HUN ArkLord szerver
és a honlap
http://www.arksurvival.hu/
Ha valaki kedvet érez a honlap fejlesztéshez az jelentkezzen bátran. És az is aki kedvet érez kastélyt épiteni.
A mod cuccait ki kell tanulni, 1 pont.
Ha jól tudom te nagy mágusa vagy a szaporításnak?Ha kikeltetted az állatot,akkor mindegy mivel eteted,azok közül ami szeret,vagy érdemes kibble-vel,hogy jobb statja legyen,vagy az nem változik a kikelés után?Csak ugye szintlépésnél.
Ez a mód nem csak azoknak jó akik 100 felett járnak a fejlesztésben?Mert nálam nem jelent meg semmi ott alul,mint a mintaképen Egg N Poop kollektor / inkubátor,100 felett még nem járok,nem harcoltam még az obeliszben.
Utoljára szerkesztette: T62A, 2017.09.17. 14:09:14
Ránéztem én is,mennyi kábító lőszer kell azt hittem elég lesz,Shocking Tranquilizer Dart Shots × 103,Tranquilizer Dart Shots × 206;Az első a bió,a másik meg a piros.Nekem volt a bióból 60-70 között,a pirosból,meg 170 db azt hittem elég lesz,64-es szintű volt a giga. A " therezino" Én ugyan abban a ketrecben szelídítettem,és nem nagyon bántotta magát a ketrecet.de ez csak úgy omlottak le a falak,már mérgemben elkezdtem röhögni.😄 Egy építő ipari cégnél jól jönne egy giga.Ha bontani kellene.
Igaz a kód/admin használatával könnyebbé lehet tenni magát a játékot.Én hozzá szokni nem áll módomban,és nem is szeretnék,mindenkinek a maga dolga mit csinál ez igaz,de én tuti nem használom,legyen meg a 3db gigám,és kész.Ma sikerült egyet megszelídítenem,most jelenleg van 2 nőstény.Szerettem volna egy hímet is be is adta,de elfogyott az összes kábítóm,és totál nullára szétverte a szelídítő ketrecet.
Az elrepülő dinók meg mindennapos dolog, elég idegesítő néha.
Régen amikor vasat/követ/stb törtél szét az is össze-vissza elrepült, messziről lehetett látni ha valaki bányászkodott 😄
"Jabar sa bu eeda murishani!"
hiba
Megöltek az állatok,egy másik állatot,és felrepült a hullája az égbe,és szétcsúszott.
Egyszer volt velem olyan megöltem egy brontot,és felrepül az égbe,majd bele a tengerbe.
Spawn Command
admincheat summon Gigant_Character_BP_C
or
admincheat SpawnDino "Blueprint'/Game/PrimalEarth/Dinos/Giganotosaurus/Gigant_Character_BP.Gigant_Character_BP'" 500 0 0 35
Utoljára szerkesztette: T62A, 2017.09.16. 21:41:33
Igazából a mod fórum oldalába érdemes benézni, a kommenteket megnézni.
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2017.09.16. 21:35:55
Ez a mód amit te feltettél,milyen gondot okozna neked,ha ma holnapra kivennéd a játékból?Eltűnnének azok a tojások amit a mód ideje alatt összeszedtél,meg a kibble is?