Ark:Survival Ascended,és Evolved 1-2.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez a mód se lehet jó,márciusban volt frissítve utoljára.
Az nem teljesen 100%, h ott fog spawnolni, ahol a térkép szerint kellene neki. Ez egy wiki szerű dolog, userek tapasztalatán alapul. Progit átírják, és kész, máshol is fog spawnolni.
A legvégére. Értelem szerűen ha a 2 helyett 5-öt írsz, akkor 5x annyi spawnol, mint amúgy.

Oviraptorból az alacsony szintűt javaslom. A hatóköre ugyanannyi, és ilyen 15-25-ösbe beleteszel pár nagy tojást, és készen is van. Javaslom a joan poop&egg collector modot. Annyi tojásod lesz, mint az állat. 😊 Azóta nálam van 1 hím, és 2-3 nőstény. Az állatok etetőjébe is dodo kibble kerül, mert az nem romlik, mint a hús.
Az is hülyeség,az élőhelyén nincs,de ahol narancssárga,ott előbb megjelenik,ma láttam egy quetzát a havas részen 164-es ha jól emlékszem,de mit keresett ott,nem is ott van az élőhelye.
"A Game.ini végére biggyezd ezt be:
DinoSpawnWeightMultipliers=(DinoNameTag="Gigant",OverrideSpawnLimitPercentage=True,SpawnLimitPercentage=1.0,SpawnWeightMultiplier=2.0)"
Teljesen a legaljára?
A másik,nem akarom nagy mennyiségben gyűjteni őket,tudom írtad,hogy felesleges a giga,találtam egy ovi raptort 112-est mondom megszelídítem,de csak bronto tojásom van az a legnagyobb nekem,adtam az oviraptornak egyet,és csak 5, valamennyit ment fel a szintje,megnéztem 40-vagy 50 tojás kellett volna,nekem annyi nincs is.Hagytam a fenébe,de a giga tojással hatékonyabb lett volna.
Ovis ritka, de ha adhatok egy tanácsot, ha lelsz egyet, akkor témeld be, mert hátha találsz hozzá egy párt, és akkor már szaporíthatod őket. Islanden van egy csomó ovisom, leltem vagy 10-et, és breedeltem is, centeren még csak 1-et leltem, de még nem volt hozzá sütim.
Jobb oldalt keresd a spawn command-ot. De a helyedben inkább sűrűbben spawnoltatnám. Ekkor megmarad a kresgélés izgalma, de lesz eredmény is.
A Game.ini végére biggyezd ezt be:
DinoSpawnWeightMultipliers=(DinoNameTag="Gigant",OverrideSpawnLimitPercentage=True,SpawnLimitPercentage=1.0,SpawnWeightMultiplier=2.0)
Ezzel dupla annyi giga fog spawnolni. Természetesen kell egy killallwilddino is utána. Ezt speciel én nem tartom csítnek, mert ezt a játékot multira tervezték, azaz mondjuk egy kis törzsben van 4 ember, aki nézelődhet.

Kérdésedre válaszolva nyilván bespawnolhat témelő ketrecbe is, nincs tapasztalatom. Azt sem tudom, h arra spawnol-e, amerre nézel, vagy random irányba. Fene tudja, nem próbáltam, de próbálkozhatsz. 😊
Köszi
Akkor tudnék pont a szelídítő ketrecbe is spawnolni?
Nekem nem vágyam a csalás,nem is akarok ebben a témában vitatkozni senkivel,és nem is szeretném felhozni újra.Szeretem a kihívást,de egy idő után,amikor hiába való valami,sajnos muszáj feladni,ha van rá könnyebb módszer.Napokat töltök el azzal,hogy az égadta világon nem csinálok semmit a játékba,csak a földet bámulóm,és teszem a köröket.Megfogadtam a tanácsod,amit köszönök,mert tényleg jó,viccen kívül mondom.Délután nem játék belli 15:00 órakor beléptem a játékba,csináltam egy resetet,majd elindultam Gigát keresni,mindenhol megnéztem,legalábbis szerintem.Majd megint egy reset,megint mindent körbe néztem,de semmi.itt van este 8 óra,de nincs giga.Az igaz közben találtam egy Yutyrannus 189-es szintűt,elkaptam nem messze a szelídítő ketrectől,és becsalogattam,most azt szelídítem mert otthon van egy nőstény hozzá.Visszatérve szeretnék egy admin,vagy kódot ami gigát spawnol,nem kel nagy statos,meg hogy 100%-os legyen.Mondjuk hímnek örülnék legfeljebb kikeltetem,és ha szerencsém van akkor lesz 2 nőstény is,mert egy már van.Tudsz nekem egy admin,vagy kódot adni gigásat?Igaz még egynek örülnék,de azt csak tartaléknak,Ovis nem találok azt se eddig csak egyet,találtam,de nagyon még nem kerestem tovább,de az is ritka.Ami nekem van azt véletlenül vettem észre.
Utoljára szerkesztette: T62A, 2017.09.16. 20:12:44
A parancs egyik paramétere a tőled való spawn távolság, ha megnézed. És vad állatot spawnolsz természetesen, de forcetame paranccsal tudod tamelni 100% hatékonysággal. Ezt az is tudja, aki nem használja. 😊
Szia Rae Apofisz!
Azt mondtad hogy te szoktad alkalmazni az admin parancsokat,vagy kódokat.Szeretnék ez ügyben kérdezni,minden állatból lehet idézni,admin paranccsal?Ha igen,hova teszi a játék,közvetlen eléd,vagy meg kell keresned?És ez vad állat,vagy szelíd formában trimelődik?
Ez amúgy marha jól hangzik. 😊
PiszkosFred
Szervertol fugg. Nalunk volt egy Dino Shop nevezetu bolt (termeszetesen egy juzer csinalta, nem hivatalos bolt) es nala lehetett eladni vagy venni dinokat, esetleg bizomanyba beadni. A dodoktol kezdve a rexeken at volt minden a kinalatban, friss tamek, oreg/hasznalt dinok, stb. Vagy sparkpowderrel, vagy iron ingottal, vagy olajjal, stb. nyersanyaggal fizethettel, megvolt mindennek az ara (rakas nagy billboard jellegu tabla volt kirakv az arakkal, megnezted mi kell, osszeszedted es kifizetted). Votl taxi szerviz is, ha a bazisod a terkep masik vegeben volt, akkor nemi extra anyagert haza is szallitott - megsem jo biznisz, ha megvetted a friss allatodat es utkozben megeszik 😄

Ennek mintajara kezdtunk mi is egy Egg Shopba. Volt egy tojasfarm jellegu bazisunk, istentelen mennyisegu lowlvl female dinoval es boosttal (ovi, male tars, stb). Minden tojasnak meg votl az ara. Direkt volt egy resz, fozohelyekkel, vizzel ellatva, kinyitva (open statusszal) igy akinek gyorsan kellett egy kibble, mert elszamolta magat, vagy nem votl tojasa, eljott, megvette a tojast, megfozte a kibblet es folytatta a dolgait.

Aztan persze elmult minden, jott a x2-es default szorzo, jottek a hetvegi eventek, stb. vagyis picit csokkent a tojasok es a dinok "ara". Aztan ahogy lenni szokott, veget ert, mar nem volt igeny se tojas, de dino boltra. De amig tartott, jo buli volt 😊
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.09.16. 12:57:12

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Nem volt ára. 😊 Tényleg ilyesmi cuccokért lehet csereberélni?
PiszkosFred
Azzal probaltam eloszor, de aztan ugy voltam vele, hogy nincs az az isten, hogy en azt vegigcsinaljam, ujra es ujra 😄 Akkor meg azt hittem, a tapis modszer gyorsabb. Hat nem tudom, most azt mondom, hogy en megegyszer az eletben be nem ulok a tapi vendeg uleseibe... Akkor inkabb epitek egy bazi nagy tornyok es addig szobrozok ott egy ballisztaval, amig nem jon arra egy Q.

Tapival csak az volt egy jo 10 perc, mire rajottem, hogyan kell felszallni vele anyosulesbol, mert hat mozogni a foldon nem gond, de a Q az levegoben van ugyebar. Szoval buszke voltam magamra, meg minden, de basszus, soha tobbet...

Officialon vettem az elso Q-mat, egy alacsony szintut 2000 Sparkpowderert, ugy azert konnyebb volt befogni a kovetkezot.

Nekem még a grappling hookos módszerrel lett meg az elsőm, 62-es volt a kicsike asszem. 😊 De ja, volt vagy 2 óra.
PiszkosFred
En is tapival fogtam be, utaskent, vegig futtyogve es kergetve a nyomorult quetzt Islandon (kozben jo parszor elvesztve szem elol, mert berepult a fak koze en meg mire eszrevettem...). Biztos, hogy elszarakodtam vagy ket orat vele, de meglett. Meg is fogadtam, sose tobbet 😄

Jabar
Nem tudom hogy még működik e vagy sem, régen volt egy trükk hogy Tapejara nem vezető ülésbe átültél és ráküldted Quetz-re, így az repült utána te meg lőhetted 😊
Nem próbáltam csak olvastam, nincs quetz-em.

"Jabar sa bu eeda murishani!"

Madárra rá grappling hookozod magad, majd parancsokkal utasítod, h támadja meg a quetzet, és mikor utoléri, akkor passzívra teszed, és lősz kábítóval. Vagy ha van tapeharád, akkor beülsz az utas székbe, és onnan fütyülsz neki. Yutubon van pár video, solo quetz tame.
Tikal
Egyedül hogy fogtok be egy quetz-et?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Ja. Ugye lentebb írtam, h hemzsegtek a rexek. Eszembe jutott, h a giga helyett rexet spawnoltattam, de ezek szerint vhogy súlyozhatja, nem 1 giga helyett 1 rex fog spawnolni, hanem 500. Szóval, ha vki tenger sok rexet akar, akkor megvan a megoldás. 😊
A fene tudja, még sosem piszkáltam az állataim statját. Ha erősebb kell, akkor fogok/breedelek egy erősebbet, vagy taktikát váltok.
Ha az állatok %-ot kapnak szintenként,ez azokra az állatokra vonatkozik,akiknek nincs bele piszkálva a statjukba nem?Nekem nem alap állásban van,hanem 2.0 van,így azért többet kellene kapjon.
Mi a baja az államnak?
Az állatok %-ot kapnak szintenként, ennek mértékét az álladra rágúglizva megtalálod.

Meglett a HP rexem, sajna kevesebb pontot kapott HP-ra témelés után, mint szerettem volna, de így sem panaszkodom. Vadon vol 7980 élete, lett 10780. Ezt most jól keresztezem a 390% sebzésűvel. 😊 Sajna mindkettő lány, de megoldom.
Be van állítva,az állatok statja,ha szintet lépnek,akkor nagyobbat ugornak,a megszokottól.Majdnem minden 2.0-ra van rakva,elég sok állatnál be is válik,pl a rex 11 000 életereje van,adok neki egy szintet 12350 lesz,de ez csak egy példa,de tényleg elég nagyot lép előre,viszont vannak állatok akinél,éppen hogy csak megmozdul,nem egységesen kellene felmennie?Most nem arra gondolok,hogy minden hetes szintű állat pl 1235 életerőt ugorjon.Hanem míg a rex 1235-öt ugrik addig a giganoszaurusz meg 30 hp megy szintenként,vagy 150,most igaz pontosan nem tudom,de szembetűnő a változás.A 10-es szintű gigám 25 %-os a sebzése,teszek rá szintet,egyet felmegy 27 %-ra a többié majdnem 1000 ugrik,vagy talán valamelyiknél egy kicsivel többet is.
PiszkosFred
Normal 427-es es prim+ 02-es official szervereken jatszottam egy evig, mostanra par dino es egy partmenti bazis kivetelevel a korabbi gazdasag mar le lett epitve. Bar voltak mind a ketton magyarok, de nem hiszem, hogy az altalad emlitett surubben kommentelo forumlako kozul kerult(ek) volna ki az illeto(k). Ha igen, akkor udv es bocsanat, amiert 427-en az Egg Shop bezart, evileg Tobi-ita tovabb viszi a bizniszt egyedul 😊

Ujabban mar csak singleben szorakozgatok.

Én nem, mert ha van játékra időm akkor a saját szerveremen épitgetem a kastélyt.
+ megvan a domain a játékhoz. A honlapot is felkéne épiteni
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2017.09.15. 18:07:26

"Az idegen lények már régóta köztünk járnak. Úgy hívják magukat, magyarok"

Részemről csakis single player, saját szerón. 😊
Köszi.
Ti akik itt az oldalon fent vagytok,játszik valaki közületek együtt egy szerveren,csapatban?PiszkosFred ,lammaer ,ncc1701 ,Dzsihad ,Rae Apofisz ,Caliph ,Tikal ,Jabar ,stb.
De csak kíváncsiságból kérdezem.
PiszkosFred
meglatod, de egyebkent nem 😊
Ha nem mod, akkor halloween kornyeken szokott lenni csontvaz skin megszerzesere lehetoseg, talan azt hasznalta a sarkanyon is.

Ha át tudok majd hozni sárkányt Izlandra,ugye nem csontváz formában fog megjelenni?Láttam videót róla,és ott ilyen,vagy valami mód lehetett fent az illetőnek.Belinkelni nem tudnám a videót,az az igazság nem most láttam csak emlékszem rá.
Igen szoktam,is minden nap menteni,csak jó volna ha már ott is fogom vinni.Akkor maradjon is meg.
Egyébként kár,hogy nem lehet szaporítani,így ugrott a tervem.Az volt,mivel van 4 fajta sárkány,mindegyikből lenne egy hím,egy nőstény,jó stattal,szaporítottam volna,és azt használnám,és ha meghal akkor szaporítanák újat,és folytatnám tovább.
PiszkosFred
Mivel singleben jatszol, igy siman csak csinalsz egy biztonsagi mentest az Island terkeprol es kesz is, ha barmilyen gubanc adodik, csak visszamasolod a fajlokat es ott folytatod, ahol az utazas elott abbahagytad. (amugy is erdemes 2-3 naponta - vagy akar naponta - mentest csinalni a terkeprol, ahol jatszol)

Sárkány nem szaporitható. Egy karakter egyszerre csak egy helyen létezhet alapvetően.

Attól ne félj hogyezt a funkciót megszüntetik, amióta bevezették sokan támadják a fejlesztőket emiatt, mert elég sok problémát behozott magával a játékba a hivatalos szervereken - többek között ennek a funkciónak a használatával tudtak kedves playyerek bármennyi cuccot megduplázni - ennek ellenére a legkisebb jelét sem adták annak hogy ezt kivennék.

Sárkánnyal kapcsolatban is kérdeznék,még nekem nincs,meg még fel sem töltöttem a profilomat a sivatagos pályára,még adatokat gyűjtök,ötleteket,tapasztalatokat.Sárkányt ha sikerül kikeltetnem,és egyforma állatot,van benne nőstény,meg hím,lehet őket pároztatni?
A másik ha feltöltöm a profilomat,és a sivatagos pályán vagyok,feltöltés nélkül nem is tudok az Izlandi pályán játszani?
Azért kérdezem,mert előrébb próbál járni az agyam,ha feltöltöm a profilom ami 100%-os,tudom ott előröl kezdem,majd a sivatagi pályán vagyok,és valamelyik okos az ARK fejlesztők közül,kitalálja,hogy megszünteti a pályák közötti utazást,vagy mondhatni,majdnem teleportálást,akkor ott ragadok a sivatagos pályán.
Köszi a választ,nem ezt azért írtam,hogy tudjátok mire gondolok.
Minden állatba max 300 tárgy fér, súlytól függetlenül tehát pl 300 stack szalma. A fekete súly szimbólum azt jelzi, hogy az állatban 300 tárgy van, igy nem tudsz beletenni többet még akkor se ha súlyra elbirná.

Hogy te ezt miért csak akkor látod amikor ráülsz, azt rejtély, mert annak semmi köze hozá hogy ülsz e rajta vagy sem.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.09.15. 15:49:55

Szeretném megkérdezni,ha egy állat súlyra nincs tele,akkor minek jelenik meg a fekete,mérleg az állat életereje mellett,ha rá
vagyok ültem?És azt lehet-e tovább fejleszteni?
Centeren a lava islanden, illetve a havas hegyekben nálam plö irreálisan sok rex van, szó szerint 10-es csoportokban vannak. Ilyet még nem láttam, de jó a választék. 😊
Mutatja azt is. 😊 Dam rexem már megvan, témelés után lett 390%-os. Nekem megfelel, nagyobbat még nem láttam, pedig nézem őket egy ideje.

Nálam a plantx-ek, és az auto turretek is all targetre vannak állítva. Hadd szóljon, rendnek köll llenni. 😊 Bár igaz, egyelőre míg nem breedelem ipari szinten a rexeket, addig elférek házon belül.
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2017.09.15. 13:01:33
PiszkosFred
Capak es egyeb vizi allatok spawnjait szerintem nagyon elcsesztek a vizes updateban. Olyan helyeken latok neha capat, ahol nem hogy nem szabadna spawnolnia, de kvazi fel sem uszhatott odaig a zatonyok, sekely viz miatt... Arrol nem is beszelve, hogy egyszerre 3-4 darab spawnol, de nem csak capabol, rajabol meg mindenfele vizi bolondsagbol.

Az más, az a rubber banding, az mindig is volt és mindig is lesz.

Rex: miért ne lehetne, random az egész.. viszont: az a 4500 HPs rex, lehet hogy az ultimate sebzésü darab, szóal érdemes kialtatni és megnézni mire kapta a sok pontot, ha már HPra nem...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.09.15. 11:48:41

Az ichty azonban berepül ha olyanja van 😄

Cápák is hajlamosak beteleportálni... szóval az igaz hogy a foundation az muszály telken belül, de pár állatot célszerü neutralon tartani, esetleg Xplantokat hogy éőjenek a vadakra.

Fence kivételével bármelyik alap jó. Lehet az is, de az nem tudom, h blokkolja-e a spawnt. De pillar, a tetején ceilinggel is ugyanazt csinálja.
Szarul fog kinézni, de nem fognak meghalni a passzív állataid.
Melyikre gondolsz?
Wooden Foundation
Stone Foundation
Thatch Foundation
Tek Foundation
Wooden Fence Foundation
Metal Foundation
Tudom a google,de az is ezt adta be,és mi az hogy szerteszét,csak dobáljam tele,a bázisom össze vissza,az hogy fog kinézni?

Utoljára szerkesztette: T62A, 2017.09.15. 11:02:55
Tegyél le foundationokat szerteszét, akkor nem spawnolnak be.
Valamit ezzel kapcsolatban nem értek,ha nekem körbe van kerítve a területem,akkor ott megjelenhet vad dinó?Resetkór,megjelent 4 db Ichthyornis és mentek neki a passzívra állított állataimnak,és az egyik rohadt dög,felkapta a jó stattal rendelkező kis kedvencet és közben sebezte,mondom lesz ami lesz sörétessel ledurrantottam,de szerencsére,az állatom nem halt meg.
Ilyenkor félve merek resetelni,megjelennek cápák is ahol eddig nem szoktak,és a sekély vízben.
Utoljára szerkesztette: T62A, 2017.09.15. 10:56:49
Szerintem nyugodtan resetelj, mikor jólesik. Valamelyik újabb patchben jött plö az a szerver opció, h minden szerver restartkor nyom egy killallwilddinos-t. Nem féletlen.
Sziasztok!
Tegnap,késő este meglett életem első Gigája egy 7-es szintű,szerencsére beakadt egy sziklába,és olyan okos egy állat,mert felém fordította a fejét,mikor lőttem a madárról.A háromból egy megvan.Olyan furcsa volt ez a giga,az okos fejemmel,elfelejtettem vinni bio kábított,csak a piros sima volt nálam,az írja 46 db kell,ha az emlékezetem nem csal,kifeküdt de mire oda értem hozzá,a fele kábulat lement,de nem értem hogyan.Nem voltam tőle messze.Több mint 11 000 volt a kábulat szintje,elkezdtem etetni narkóval,úgy ment felfelé a kábulata,és érdekes módon nem csökkent,igaz unalom űzés gyanánt elmentem,kézzel szedni narkó berryt biztos ami biztos.Szerintetek,most hogy megvan,keressek tovább,hátha van,valahol,vagy megint kéne egy eltüntető,majd egy újra megjelenő kódot beírni?Az a furcsa ebben az egészben,hogy nem is a saját helyén ahol az élőhelye van találtam,hanem ott ahol a térkép szerint narancssárga.Van a vulkán hegy,szembe van az obszidián hely,és annak a tövében,ahol van egy folyó,és egy kis vízeséstől nem messze,a húsevő sziget felé,de nem a havasi oldal.Ott vannak a hódoknak az élőhelye is,sőt találtam egy nőstény 140-es hódot,mondom visszamegyek érte,jó lesz az enyémnek egy pár,mire visszamentem eltűnt.Csak a ló volt ott,meg ez Phiomia.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az még most is csinálja, h felteszem a quetzre, repülök vele, egyszer csak megáll, én megyek tovább, majd ezerrel visszaugrik. 😊

Feltettem egy super spy glass című modot. Aki nem ismerné, ez annyit csinál, h ha ránézel egy állatra, akkor látod a statját. Döbbenet, h 150-es rexeknek is lehet 4500hp-ja. Tegnap láttam egy 7920 életűt, ma kilövöm körülötte a többit, és betémelem, ő lesz a HP rexem. Ha lesz kedvem, még keresek egy magas staminásat is.
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2017.09.15. 10:37:38