Ark:Survival Ascended,és Evolved 1-2.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tegnap szelídítettem egy ilyen állatot Thylacoleo,felmegyek vele a falra,megfordulok,úgy hogy lefele nézzen,majd leugrok róla.Intézem a dolgaimat,és mire visszamegyek hátával fekszik függőlegesen a falon,úgy,hogy a lábai kifelé néznek,nem értem miért?Olyan idétlenül néz ki így.
Szia Ironman2!
Te egyedül játszol az ARK-al,vagy szerveren?
Egyébként jó a felhasználó neved.A kedvenc szuperhősöm,ő az akit simán el tudnék képzelni a jelenlegi világban is,csak
páncél kellene,tele kütyükkel.
Töröltem az ide nem illő kommenteket,ha továbbra is okoskodik,jelentsétek a moderátori topikban.Ennél többet nem tudok tenni.Kösz!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

436%-os pump shoti BP. Ehhez már 77 slot kell, 570-es longneck BP 99 slot igénnyel. Asszem lassan itt az ideje egy kis stack mod beizzításának. 😊
Most már egyszerűbb anglerrel merülni egy kört, és hazamenni 10 perc után jó sok ezer pearllel. 😊
Én úgy jártam ezzel az állattal az elején Thylacoleo repkedtem a pteranodonnal,majd egyszer csak lelökött a madárról,de akkor még nem tudtam,hogy mi volt az azt hittem a földről Carnotaurus sötét is volt.Visszarohantam a sassal,nézem a földet,akkor már világosodott,megint lelők valami,és fetrengünk a földön,én ütöm,és akkor láttam igazán az állatot először.A pteranodomat azt megölte ki is volt írva a képernyő tetejére pirossal.De a sasomat nem írta ki,de nem is találtam meg,és már jártam arra nem is egyszer.De ez nem a mai napon volt,hanem még az első madaraimmal.
Jabar
Thylacoleo nagyon szép és morci állat, egyszer lekapott a madaramról a vörös erdő közepén, volt pánik 😄 , az volt a szerencsém hogy ő messzebb ért földet, csakhogy én szikla szélén landoltam. :p

Van egy jó pár olyan vízalatti barlang, szoktak is egyik sarkába rakni ágyat meg ládát és ha megtelt lemennek érte állattal, bár már nem biztos hogy annyira kell a gyöngy.
Ha jól tudom befogni is szoktak úgy nagyobb vízi állatot hogy bentről lövik vagy valami ilyesmi.

"Jabar sa bu eeda murishani!"

Hát igen,az azért nem jó dolog,főleg,hogy váratlanul csap le.Láttam azóta még egyet nőstény 28-as megkérdeztem a hímet mit szól hozzá?Azt mondta neki nem kell,kevés,jól van mondom keresünk másikat,azt mondja helyes 😄
Nem ám csak viccelek.
Megöltem alfa mosasaurt 2 db de nuku fekete gyöngy úgy,hogy marad a vízi skorpió.Láttam ilyet Tusoteuthis 210-eset durván 20-25 fokkal arrébb mint a szelídítő ketrec,remélem jól írom nem a 30 fok,hanem 50-55 foknál,elég szép út lenne odacsalogatni.
Van egy jó tanácsom akik szeretnek a vizalat tevékenykedni.Találtam egy kisebb barlangot,ami totál majdnem úgy néz ki,mint a húsevő sziget mellet ami van barlang.Van benne olaj,kristály,szilícium.Függőlegesen 90-95 fok körül,vízszintesen 35 fok.Nyilván aki ismeri annak nem újdonság,csavarogtam a cápával,mondom mik ezek a buborékok,aztán ott a barlang bejárata.
Thylo egy jó állatka, érdemes szaporítani, már feltéve, h találsz szép magas szintűt. De ha az én formámat nézzük, akkor lelek, mikor lelök a madárról, és ki kell nyírnom. 😊
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2017.09.30. 15:14:14
Találtam egy ilyen állatot Thylacoleo olyan szép szürke,közelítettem hozzá,majd mintha repkedett volna,végül leesett a földre felkaptam,és irány haza.Csak közben jutott eszembe,nem olyan nagy a ketrec magassága,mint a giga szelídítése előtt,mondom jó lesz az.Aha lövés közbe kiszaladt a sziklafalon keresztül,mondom ennek annyi,ez megszökött,a lököttje visszajött a ketrecbe,nekem jó.Csak ki az aki ha kiszabadul visszamegy,de szerencsére elkaptam,még nem láttam állatot a fán lógni,mármint vad állatot.Volt kígyó tojásom is kibblének 70-es volt az állat.Most meg 104-es,és az benne a vicc,hogy fémért indultam,de még lőszer se volt kész a kábításhoz.
köszi
Kb 50 tojásból 1 stamina mutáció, őt dobtam mert lányon volt, és egy szín mutáció, szép élénk zöld lett a rex. Sajna a pont wasted lett, így az is ment a levesbe.
100% hatékonyság sosem lesz, 1 szintet még kibblével is fogsz veszteni. Ha kiéhezteted, ha nem, ha bogyóval kábítod, ha narkóval, akkor is.
És minél nagyobb az állat, minél magasabb szintű, annál többször fog enni, illetve ez állat függő is.
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2017.09.29. 21:26:27
Bocs ha amatőr dolgot kérdezek,jó pár videót láttam már róla a szelídítésről,de nekem nem sikerül 100%-osan megőrizni a szelídítési hatékonyságot.Nem pántja semmi az állatot amit én szelídítek,én se bántom,megfelelő kibblevel szelídítem.Csökkenhet-e a szelídítés hatékonysága,ha néha magára hagyom?De nem tudja bántani semmi,mivel ketrecben van.Csökkenhet-e a szelídítési százalék akkor is ha nem teljes a kábulat?
Nézni szoktam néha a stark panzer videókat,pikk pakk megszelídít állatokat,majd rájöttem,hogy nálam nem jó valami,nekem 3%-ugrik minden evés után a szelídítés szint,ha számolunk 3 evés az csak 9%.Az durván 33-34 evés mire megvan egy állat 100%-osan,de addig rengeteg narkót megeszik.Nem csak a quetza miatt kérdezem,hanem az össze állat miatt. Admin paranccsal létre hoztam quetzát,úgy döntöttem,kiéheztetem,és megkapja a kibblét,addig meg néha rányomok a narkóra,nehogy felébredjen durván 1200-íg éheztettem ki,és csak 50% ment fel a szelídítés szintje,onnantól kész rémálom volt nyomatni a narkót,és 98,1%lett a szelídítési hatékonysága,de nem értem miért?Megfelelő kaja,mivel húsevő nem bogyóval,hanem narkóval kábítottam el,és ha jól emlékszem 1 + szintet vesztett,igaz nem sok de akkor is.Azóta feljebb raktam egy két dolgot a beállításokban,ami a szelídítésre vonatkozik,ha minden igaz.Van arra javaslat is,hogy az állat jó lakottságából,mennyi az az érték,ami ajánlott a kiéhezésre?Például egy 3000 jó lakottságú állat,ugyan annyi szintet kap,ha kiéhezik 500-ra,ugye 2500 lefogy.Mint az az állat kinél csak 500-at éhezik ki?
Akkor megszelidíted, ahol vagy a levegőben, nem kell repülnöd vele sehová. És akármilyen hülye helyzetben is van, nem fog kiesni. Amit érdemes csinálnod, h mielött elkezded lőni, magadhoz veszed a quetzed től az összes cuccot. Narkót, nyilakat, kibbléket, mert esélyes, h úgy esik rá a platformra, h nem éred el a quetzedben levő cuccot. Fogsz egy könyved, vagy nézel egy filmet, néha adsz neki narkót, és vársz. 😊
Ebben a videóban, mindjárt az elején, jól látom hogy a srác egy ablakon keresztül lép be a tároló dobozba és vesz ki cuccokat ? Eddig nem jutott nekem eszembe ez, pedig hatalmas ötlet. Egy külön zárt épület részben a tároló dobozok és egy ablakon keresztül lehet használni.

"Az idegen lények már régóta köztünk járnak. Úgy hívják magukat, magyarok"

Az enyém?Én ha leszállok róla visszatölt a kitartás.
PiszkosFred
Edes.
Jo.
Istenem...

Iron! Ideje takaritani a topikban, mert ez egy ARK forum, nem a ovoda macis csoportja.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Nem igazán tudod arrébb vinni, mert ki fog esni a lukakon. De egy próbát megér, maximum befogod mégegyszer. És sima thatch-ból csináld, ahogy a videóban is van. Mindenképpen úgy repülj vele, h még nincs kiütve, és a shiftet ne nyomd, csak szépen lassan.
Na, megvan a video, amit kerestem. A sráci videóiból sokat tanultam régebben, pont ilyen csapdát szoktam csinálni. Nyilván az alaptól felfelé, mert a rámpák nem kellenek. 😊 Ami eszembe jutott, nem árt kitesztelned, h a quetzed mennyi ideig képes a levegőben maradni.

Amúgy egy bunkó pharaszt vagyok, ma megkaptam. 😊
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2017.09.29. 18:40:28
Azt tudod,hogy te nagyon rendes vagy,de komolyan.Ez a videó marha jó.ezt nem is gondoltam volna,de csak akkor jöhet ki,vagy bugolhat,ha nem az élőhelyén kapod el nem?Ha ott repked ahol az élőhelye van,és én berakom a ketrecbe,majd lebegek a bázisom felett,ahol az élőhelye van,akkor nem tűnhet el?
Quetznek csapdát kell csinálni, rárepülni, becsukni mögötte (szimpla 1-es helyen az már nem fér ki), majd a levegőben szelidíteni kibblével, úgy relatíve hamar megvan. Csak kell egy jó staminás quetz hozzá, ami képes 45-50 percet a levegőben egy helyben lebegni. Elvileg, és gyakorlatilag ez most is követhető út. A csapda kinézete annyira nem fontos, én 3x3-asat szoktam volt csinálni, és mikor berepül, mögötte bezárom. Viszont mikor bennt van, és el van, akkor már nem tudod vinni sehová, mert kibugolhat. Pláne, ha már el van kábítva.
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2017.09.29. 18:03:26
Az szép lehet,300 %.Egyébként igazad van a quetzával kapcsolatban.Vittem magammal közel 100 db kábított. Admin paranccsal létrehoztam quetzákat,volt olyan aki sikeresen kiszökött,és volt olyan akit én engedtem ki,mivel nem akartam 28-as szintűeket szelídíteni,ha már parancsot használok-használtam! Akkor legyen már egy nagy,viszont a lelkiismeretem meg mart-mar beül,és úgy gondoltam elkapok egy nagyobb szintűt azok közül ami kiszökött,vagy én engedtem el kompenzálás ként.De képzeld el nem bírtam elkábítani,igaz közel 10 db mellé ment,de nem tudtam folyamatosan lőni,mert elszökött,mire utolértem.Négy puskát raktam be a gyorsítótárba,így 4 lövést kapott egyszerre,csak a töltés idő sok,de még szabad,de el fogom kapni.
Itt úgy írja quetza 45 db leterítette volna,pedig annyit kapott bőven,csak nem folyamatosan.
Utoljára szerkesztette: T62A, 2017.09.29. 17:51:18
A classic flyersnek pedig pont ez a lényege. De lehet, h a jelen repülő állatodnak szintet kell lépnie, és csak akkor tudsz rátenni, fene tudja. Én így kezdtem el játszani, nekem ez a "természetes". Ha súlyra lehet húzni egy állatot, akkor sebességre miért nem? Ha megnézel egy imprintelt sabert, micsoda elképesztő sebességre képes. Vagy egy delfint, mennyire fel lehet húzni a sebességét, h gyorsabb, mint akármilyen repülő lény, pedig ott a közegellenállás jóval nagyobb. Szóval, számomra egy vicc, h nem lehet rakni a repülő lények sebességére. Az a másik vicc, h a vad quetz sosem száll le, viszont a szelidítettnek elfogy a staminája, és landolnia kell. Szóval, vannak bajok itt. Értem én, h pvp-ben gáz volt a túl gyors madár, mert a játék motorja ezt nem tudta lekezelni, de őszintén, ezt lesz@rom. Oldják meg máshogy.
A bányász quetzem sebessége 200%, ez sem lomha, de a felderítő, "fun" quetzemé majdnem 300%. Eléggé szépen repül. 😊 Rajta csak sima nyereg van, nem is platformos.
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2017.09.29. 17:33:26
Hát a célpont támadása meg a semleges ebből a szempontból ugyanaz (az állat megvédi magát ha megtámadják).
A célpont támadás annyival lenne több, hogy akkor is támad hogyha a környezetében lévő dinók meg te megtámadsz valamit függetlenül attól hogy a megtámadott visszasebezett e vagy sem. A semleges csak akkor száll be a buliba, ha téged vagy a közelében lévő másik baráti dinót sebzés éri.

"Ez lammernál betalált, sziven ütötte mert ez az ő büszkesége, élete nagy müve." - be kéne szedni a tablettáidat, Beteges a fixációd barátom.... e cigi topikban nem is jártam, az meg hogy még büszke is vagy arra hogy valamit nem tudsz, téged minősit. Meg az is, hogy kritizálni az megy, de tenni valamit az már büdös.

Mert tudom hogy az FB ark csoportjában történt beszólásomra gondoltál, ahol FIKÁZOD a forditást - azt amit az emberek ingyen (!)megcsináltak NEKED is (mert ugye a nyelvtanulás is büdös), de azzal az erővel amit eltöltöttél hogy lefotózd megis javithattad volna, de nem. Én vagyok a a köcsög hogy szembesitelek azzal, mekkora .....ság az, amit csinálsz. De leginkább döbbenetes, hogy egy felnőtt emberben ENNYIRE HIÁNYZIK mások munkájának a megbecsülése, ez a 10 éves kategória....

"Lammaer. jó lenne egy kicsit szerényebb lennél és vissza fogodtabb."

Veled szemben? Kiharcoltad hogy ne legyek az, akárhány gyereked van és akárhány éves is vagy. Csak számolsd meg kinek hány konstruktiv hozzászólása volt ebben a topikban mondjuk csak ma vagy az elmúlt héten, utána utasitgassál.
Most is minek jöttél fel? Hogy szitsd a feszültséget, mert ehhez értesz, a konstruktiv dolgokhoz nem.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.09.29. 17:01:22

Egyébként készül a kapu,már ha érdekel.Egymáson van kettő,csak kellett a kettő közé rakni mennyezetet,ha kiveszem lerombolódik a felső kapu.Mindegy de legalább jól néz ki,azzal a kis hibával elmegy.
Én figyeltem a quetzák sebességét,és mind egyforma volt,ráadásul nem emlékszek,hogy lehetett volna fejleszteni nem volt mellette + jel.se ami villog,se ami nem.
Apám ez rám is illik "És internet és játék függő vagyok. Nem járok kocsmába se máshova, ennyi viszont jár"Én az alkoholt kegyetlenül megutáltam,14-éves kóróm óta rohangáltam naponta többször is a kocsmába,2 üveg sörért a papámnak,volt olyan este 23:00 kór is,és addig nem jöhettem haza,míg kocsmát nem találtam,de gondolom ez egy újabb rossz pont nekem.Na mindegy.
Ez a mod csak visszaadja, amit elvettek. Az élet nem is annyira lényeges, inkább az a fontos, h tudok tenni a sebességre. Islanden ez nem is ciki, de a center kb 4-8x akkora, nem mindegy, mennyi ideig repülök. A másik ciki pedig pvp-ben egy quetzes emberke kb öngyilkosság.
Amit írsz az a klasszik vonatozás. Nem mindegy a platform, és hová állsz az ankyval, mert van, h zavarja a repülésben, egy nagyobb sziklával levered, stb. Anno szerettem islanden a vulkánban bányászni, de nyilván megoldható máshol is, és elég jó fíling, mikor rájön az ember, h kéne 2 ipari kohó is. 😊
Nálam a célpont támadása van beállítva,és visszatámad,ha bántja valami.
Igen beszéltünk róla,azt hittem jó hozzá a kő kerítés alap is,az nem olyan nagy,mint a kő alap.
Utoljára szerkesztette: T62A, 2017.09.29. 16:03:18
"A csattogást biztos azért rakták bele, hogy ne gyalogolj egy madárral 😄"
Ez jó 😄
Alap (foundation) meg az oszlopok TETŐvel (simán ha csak oszlopot raksz le az kevés).

Kikötőbe a foundation a legjobb, szórd meg alaposan. De mint a héten erről már beszéltünk, tökmindegy hogy a kikötőben blokkolod az állatok születését (spawn), be tudnak buggolni kivülről is a falakon,/kapukon keresztül.

Szóval a valódi megoldás az amit már megtetél: a tusód meg a cápád hagyd semlegesen.

A vérességet NEM a modba rakták bele, a mod nélkül is véres egy állat ha a HPjának a nagy része hiányzik.

A csattogást biztos azért rakták bele, hogy ne gyalogolj egy madárral 😄

Bocs elfelejtettem,mit írtatok,miket kell lerakni,hogy vad állatok ne jelenjenek meg egy adott területen?Megérem ölni a cápákat az öbölben,most is azt vettem észre,hogy sebzés számok vannak a levegőbe zöld,a tusom,meg a cápám megölt egy alfa cápát,de megijedtem rendesen.
Köszi.Azt tudtam,hogy az elején véres míg el nem éri a teljes életerőt.Csak nem értem minek rakták a módba bele,meg ezt a csattogást.
"de nekem nem jön be Classic Flyers,egyrészt a madaraim életét is megnöveli,ami igaz,hogy jó,de én külön szeretem fejleszteni,tiszta vér volt tőle a quetza,ráadásul az csak a mód által kapott életerő."

Ez csak átmeneti állapot, kb ugyanaz mint amikot hirtelen szintezed az állatot HPre (mondjuk teszel 10-15 szintet egy rexnél életerőre), akkor véresnek fogja mutatni, hiszen a véresség attól függ mennyivel kevesebb az aktuális életerő a maximálistól. Ha adsz neki kaját és felgyógyul akkor többé nem lesz véres.

"Próbáltam az ankyval fémet bányászni madáron keresztül,de hol eltalálta,a fémet hol nem"
olyat csinálj hogy épitesz egy kis platformot a quetzre (mondjuk 2x2 foundation, és elöl, egészen a sarkára állsz az ankival a platformnak. Akkor mindig el fogja találni... az ankyplatformon keresztül nem tud ütni (logikus, hiszen falon keresztül se lehet sebezni).

Szia ncc1701
Ismét jár a köszönet neked,kipróbáltam a quetzás ,és ankyféle fém hordást,elég jó.Viszont én egy kicsit felturbóztam az ötletedet,igaz ezt a módot nem használom,kipróbáltam de nekem nem jön be Classic Flyers,egyrészt a madaraim életét is megnöveli,ami igaz,hogy jó,de én külön szeretem fejleszteni,tiszta vér volt tőle a quetza,ráadásul az csak a mód által kapott életerő.A másik meg idegesít mikor gyalogolok a quetzával,és ilyen csattogós hangot ad,mellékhangnak,vagy külön hang effekt.Próbáltam az ankyval fémet bányászni madáron keresztül,de hol eltalálta,a fémet hol nem.Visszatérve én úgy oldottam meg a fém hazahozatalát,elől a quetza,rajta egy anky mögötte egy sas,követési távolság nagy,aztán quetza,majd még 3 sas,mindegyiknél a követési távolság nagy.Rajta ülök a quetzán ráfütyülőm,a sast ami közvetlen utána jön,majd a sasra a quetzát,a quetzáról a sas,és így tovább.A második quetzán is volt egy anky tele fémmel.Annyit hoztam haza,tele lett az ipari kohó,meg egy fém szekrény 92 foglalt hely x 200 db.Olyan jól nézett ki mikor jöttem haza,mint egy vonat,egymást követték.És azért volt a két quetza között egy sas,nehogy egyik a másiknak az ankyját leverje.
Rendben Lammaer köszönöm a megtisztelő köszöntést és a választ is, számomra ez a segítség amit Te és Jabar írt. Köszönöm Nektek !!
Nagyon szépen köszönöm a segítsėget. Szép napot Neked!!!!
Én tudok oroszul, engem is tanítottak még általánosban 😄, szóval lehet nem is vagy sokkal öregebb nálam 😄

Sztem ne menjetek bele ebbe a koros buliba, kinek az apukája erősebb buliba, sok itt az öreg, mint ahogy ncc-t is - de ez már kiderült ugye. Az Arkban amúgy rengeteg az "öregember", szóval meg fogsz lepődni ha esetleg majd mész szerverre is, hogy mennyi 18+ van... Pl az én 5 fős tribeomban 4 nagykorú van, és ebből kettő 40 feletti 😄

Maradjunk meg az Arknál. Az angolról már elhangzott aminek el kell, természetesen ha valakinek van kedve leforditani neked a wikit biztosan meg is fogja tenni, csak ne lepődj meg ha esetleg olyan kérdésekre nem kapsz egyből választ ami ténylegesen elérhető shakspeare nyelvén. Az nem azér van mert bunkó a forum vagy nem szeret téged senki, csak egy idő múlva uncsi ismételgetni a dolgokat.

Szóval Isten hozott a topikban. Kezdjük elölről az egészet sztem 😄

+1 😄

(mondjuk apófiszt azt nem csipem, de ahogy elnézem ezt érzékelte is - nem volt nehéz mert explicit le is irtam 😄 - és nem nagyon van már jelen. De ha irna egyszerüen csak ignorálnám, annál többet nem érdemel, meg hát publikus a fórum, nem az enyém)
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.09.29. 09:53:25

Téged se utál senki.. ha igy jött le akkor NAGYON félreértettél valamit, és most bocsánatot kérek...

Hát mi megcsináltuk, de még release előtt... akkor nem volt nehéz, egy barlangon kellett végigmenni ahol nehézségi fokozattól függően (+5, +10 vagy +15 szintet engedélyez) olyan 200-270es lények tömkelegén kellett átverekedni magad. Valami 40 állatot ehet bevinni, de mivel ilyen lávás barlang, valójában csak annyit érdemes amennyin emberek ülnek, mert ugye az AI hülye, és az állataid csak behullanak a lávába...

Mi 4-6 emberrel kényelmesen megcsináltuk bossolós rexekkel, kihasználva a nemlétező útkeresést is, tehát rengeteg lényt egyszerüen beagróztattunk puskával és néztük ahogy beesnek a lávába.

A legnagyobb kihivás az 1-2 giga lett volna (azok nem voltak 200asok, csak vmi kétjegyű), de egyrészt jó eséllyel azokat is be lehetett rántani a lávába, amelyik túlélte azt meg 3 rexxel belöktük (mert a rexek harabása meglepő módon ugyanúgy hátralökte a gigát is mint egy pegot). De nem lett volna gond széttépni se 😄

A release óta a ezután jön a végső bossfight, de arról tutivan videó (az ascension-ra keress rá), az nekünk nem volt, csak simán felemelkedtünk (a bevitt álatok elvesznek). Na oda lehet hogy kellene a sok állat...

Jabar
A kiegészítő itt úgy működik, hogy egy teljesen új térképet kapsz.
A meglévő játékod megmarad, viszont az hogy helyi játékban hogy tudsz közöttük mozogni, lényeket/tárgyakat áttölteni azt én nem tudom mert nem játszom nagyon helyin de vannak itt többen is akik igen.

Szint reset:

egy kondérba/főző cuccba rakd bele az oldal jobb részén az ingredients alatt felsorolt cuccokat + üzemanyagot (fa pl, csak figyelj hogy amikor szénné válik azt vedd ki gyorsan) és kapsz egy elfogyasztható cuccot amit ha betolsz újra oszthatod mind a stat pontjaidat mind pedig az engramjaidat.
Arra figyelj hogy szintenként 1x tudod ezt már csak megtenni.

"Jabar sa bu eeda murishani!"

Szóval emelem a kalapomat előtted, ha mind az igaz amit leírtál. viszont azt kikérem magamnak hogy lustának nevezz. Nem ismersz szõval a jelzőket tartsd meg magadnak. Te nem azért vagy itt hogy segíts hanem hogy kioktass, mennyivel szebb lett volna ha úgy teszel mint Piszkos Fred, nem arcoskodik hanem segít. És ez a fórum erről szól és az olyanokról mint Ő. A továbbiakban kérlek kímélj meg magadtól, ha kérdezek vedd úgy ez rád nem vonatkozik. Lesz itt biztos néhány úriember vagy hölgy aki szívesen megteszi ezt helyetted is. Minden jót neked!
Akkor emelem a kalapomat előtted.
Amúgy pedig csak kis háttéeinfó rólam, 19 éves korom óta dolgozom, én még voltam 1 évet katona. Munka mellett csináltam felsőfokú papírt. Munka mellett jártam saját pénzből angolra, és munka mellett jártam/járok azóta is néha tanfolyamokra. Járok mai napig edzeni, nevelek gyereket, aki mára gyakorlatilag felnőtt. Szóval, köszönöm a leoltást, de nagy sikered nem lesz, ha egy linkelt oldalt nem vagy hajlandó megnézni, és annyit nem tudsz értelmezni, vannak rajta számok, illetve képek. Ezt az oldalt továbbra is nagyon ajánlom, mert ez egy nagyon bonyolult játék, és egyszerűen nem fogsz tudni vele játszani háttér infó nélkül.
Ma pedig, mikor mindenki zsebében ott van egy számítógép, amit telefonnak hívnak, és letölthetők rá ingyenes angol tanító programok már igazán botorság arra hivatkozni, h öreg valaki hozzá. A kevés orvosi esettől, mikor vkinek vmi idegrendszeri problémája miatt nem tud/nehezen tanul. Szóval, van erre egy szó: a lustaság. Mindezt nem cseszegetésből írom.
Bebuktad, 43 eves vagyok, tanultam oroszul. Ez nem fog bejonni, tobben vagyunk itt hasonlo korban.
Nem nagyon fogunk tudni segiteni, mivel 1-2 ember kivetelevel mindannyian angolul hasznaljuk. Szimplan nem tudjuk, h mi mire lett forditva a magyar verzioban. Ne hasznald a magyaritast, ne szivasd magad a sok felreforditassal, amivel meg segitseget sem tudsz magadnak kerni/keresni.
Szép jó reggelt mindenkinek! Köszönöm annak aki segített. Nem régen regisztráltam a fórumra, hogy miért is tettem, azért hogy segītséget kérjek, és ha tudok segítséget adjak. Nem érdekel hogy ki utál és ki nem mert nem tudok angolul, ncc1701 Te tudsz oroszul? Biztos hogy nem,ezért én nem vetlek meg, nem éltél még akkor amikor ennek a nyelvnek a megtanulása kötelező volt. Egész életemben dolgoztam reggeltől estig ,sem időm sem pedig energiám nem volt angolt tanulni. Hozzá teszem nagyon sajnálom.. De ez már így marad. Szóval szeretném világossá tenni hogy fusztrált gyerek szoba nélkül felnőtt vagy még nem felnőtt emberek kíméljenek meg engem és másokat is attól hogy kioktatnak szóban megbántanak embereket, csak úgy mert ez nekik az orgazmus. Ha tudsz a kérdésekre segítő választ adni tedd meg légyszives, ahogy ezt Piszkos Fred tette korrekt módon, amit mégegyszer tisztelettel megköszönök, ha nem tudsz akkor maradj csendben és ne oktass ki senkit. A fórumot olvasva szerencsére sok segítő ember van itt, azok pedig akik embereket sértegetni jöttek ide, úgy is lemorzsolódnak. Köszönöm hogy elolvastad és bocsánat az offért.szép napot mindenkinek
Utoljára szerkesztette: Profi1000, 2017.09.29. 04:57:36
Nem kell túlragozni. Ma már ordas nagy opás, ha vki nem ismeri az angolt minimális szinten. Mert ehhez a játékhoz egy erős alap szint bőven sok is.