Ark:Survival Ascended,és Evolved 1-2.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Nem olyan rég olvastam Rae Apofisz ö is tudott szelídíteni valami alvós állatot barlangban.Igaz az enyém vízi.
Barlangból viszont vannak erős kétségeim, h tudsz majd témelni, ha kicsalod. Elaltatni el lehet, kábítani is, de simán lehet, h hiába teszed bele a kaját, nem fog szelidülni.
Megcsináltam a kaput kerítéssel.Amit tudni kell már akit érdekel a legtöbb része fémből van,a tenger felől,vagy inkább úgy írom a mélyebb víz felőli rész az fém fal,az oszlopok szintén fém,a belső része az kő fal,kb 5 fém behemót kaput emésztett fel,mert olyan dolgokat is lebontottam amit nem lett volna szabad,mert tökéletesre akartam,és nem szerettem volna a két kapu közé,berakni mennyezetet,hogy egy nagy nyílás legyen a két kapuból.Az 5 fém kapuból ugye 3 lerombolódott,de azt hiszem 1-et én magam mert nagyon mellé raktam,a vízbe nagyon nem könnyű építeni,mert mintha az áramlatok lökődnének,és amúgy is nehezen tudok építeni,hogy minden sarok,stb passzoljon.Ez sem lett 100%-osan tökéletes,látszik a két kapu nem egyformán fut egymással.Azt mindenkinek a saját dolgára bízok,hogy felesleges volt-e ennyi fémet felhasználni,vagy nem,nekem megérte,még akkor is ha 2 hetem ment rá,egyrészt láttam gigát ami a szelídítő ketrecet szinte 0-ra lerombolta,ma már egyszer építek de jól,és erősre.Szerintem maga a kerítés kapuval jó,nekem tetszik.
Csináltam egy videót is,ezért bocs,de nem nagyon szoktam videót készíteni.Egyébként akkora helyem lett sok tengeri állat fog elférni,láttam a barlangba egy 266-os szintű Mosasaurus,nem alfa.Remélem meglesz még.
Kapu
Ha megnézitek azt köszönöm.
Utoljára szerkesztette: T62A, 2017.10.04. 19:13:52
Abban igazad van, ha csak a sárkány kell neki akkor a Ragnarok jó - és főleg: ingyenes - alternativája az SEnek...
DE:
- főnix nincs ragnán és nem is lesz, és úgy tudom jópár más állat is hiányzik még a sivatagos részről (talán a Thorny... de lehet rég jártam arra - nem mintha bármire is jó lenne, de mégis)
- az SE-nek van egy nagyon sajátságos hangulata, amit a Ragna nem tud visszaadni, és itt nemcsak a spéci időjárásról beszélek, de úgy magáról a pályáról, olyan Mad Maxes az egész, az extra kihívásról nem beszélve. A ragna az inkább egy feltupírozott island (van benne nagyon sok érdekesség, de mégiscsak az) de a Scorched Earthet látni és játszani kell legalább egyszer.
Amúgy ragnán a sivatag officiálisan még nem nyilt meg, csak át lehet buggolni, ugye? Vagy már lemaradtam?
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.10.04. 16:34:09
Amúgy az S+ modot nem is értem, miért nem teszik bele az alap játékba, annyira jó. Más kérdés, h én sem használom. 😊
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2017.10.04. 15:58:24
Van ötletetek,hogy ezt hogyan csinálja a srác?Csak a célkeresztet ráviszi az adott építő elemre,és lebontja anélkül hogy megjelenne az adott elem lehetősége,lerombol vagy,hogy közvetlen közel menne hozzá.Próbáltam én is azzal a kütyüvel,de csak csattog.
Utoljára szerkesztette: T62A, 2017.10.04. 15:34:03
Ha zavar egy dínó, akkor rá kell tenned a célkeresztet, majd admincheat destroymytarget. Kb ez volt az egyetlen cheat, amit használtam, míg nem szervereztem. De elötte vedd le a nyerget, mert eltűnik az is.
Therezinón én is mindig gondolkodom, de vmiért 50%-al lassabban fejlődik, mint egy rex. Amíg nem tekergettem az imprint szorzót, addig rex 4%-onként kapta a bónuszt, a therezino csak 3%, quetz pedig 2%. Hm. Viszont csak el kellene akkor kapnom egy megalosaurust, mert a therezinóim csak islandesek, 110 körül lettek befogva, és mutáció nélkül, csak az imprint bónusza miatt breedeltem őket, most ilyen 230 körüli a párom.
Sikerült elkapnom a quetzát,most már van 5 db abból kettő kódos,hogy zárt térben hoztam létre,majd szelídítettem,kettő nem kód által létrehozott,és nem fogságban lett megszelídítve,vért verejtéket izzadva.Az ötödik,kódos,de a szabadban lett elkapva igaz quetza szelídítő ketrecben,a levegőben.Így már a lelkiismeretem tiszta valamelyest.
(a szmájli ne tévesszen meg, komoly az ajánlat, ha egy kicsit is érdekel hogy mi van a tarsolyban dobj egy privit)
Illetve ugyanez Therizinóval lenne még egy csuda móka - régi álmom egy brutális Theri kinevelése, mert a dragon boss az ősellenségem a játékban, és a végső cél a sárkány legyőzése egymagam egy Therihorda élén, multiplayer szerveren... (azért a theri, mert ELVBEN a növényevőket kevésbé sebzi a sárkány legfőbb fegyvere - a tűzlehellet - és veggie cakeval tudják magukat automatikusan gyógyitani (percenként 10% HP), harmadrészt a theri a legerősebb nyövényevő erre a célra). Csak hát a meglévő dolgok fenntartása elviszi az ember idejét, nincs idő mókára meg kacagásra...
Ja, amúgy a therinek kell a megalo kibble...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.10.04. 09:28:42
Ezt a fajtákat azt hiszem kihagyom.
"Az idegen lények már régóta köztünk járnak. Úgy hívják magukat, magyarok"
Shigoislandon az egyik barlangban vannak Megalosaurusok, amik alszanak. Felkeltettem majd tameltem az egyiket. Hiába füttyögetek neki hogy kövessen, útközben lefekszik és elalszik. Vagy fél órán keresztül próbáltam kivinni a barlangból de felhúztam magam azon hogy állandóan elalszik és megöltem. Ez most mi akar lenni ? A barlang hatása vagy ez egy ilyen Bealszokszaurusz fajta ?
admincheat ce noweather
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2017.10.03. 21:04:17
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Nem akarom lelőni a poént ezért véleményt se irok róla 😊 De csak bekell irni a consolba egy parancsot.
http://ragnarokmap.wikia.com/wiki/Admin_Stuff
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2017.10.03. 00:12:21
Amugy néha figyelgetem az idöjárást, próbálok benne rendszert találni,de nem igazán sikerült eddig. Bár mindenki ellenzi de nekem van egy sejtésem. Arra tippelek az idöjárást valahogy befolyásolja vagy a napok száma vagy pedig az overide offical, a nehézségi szint. Mert ugye, ha azt vesszük az 1. napnak mondjuk január 1, akkor onnantól számolva valamennyire igazodik az évszakhoz. De ez csak tipp, viszont amikor inditottam a szervert még sokkal egyenletesebb volt az idöjárás, nem volt ilyen szélsöséges. Nappal 38-40 fok éjjel meg 5-10 fok... De akkor még a nehézségi szint csak 5-ösön volt. Most 15. Igazából ez a dinók level szintjét határozná meg, szerintem van más hatása is. Például shigoislandon van egy kedvenc helyem. Eddig az overide 7-esen volt, most hogy felhuztam 15 re megjelent olyan ragadozó ami eddig nem volt ott.
Azt a vulcánt még én se láttam kitörni de mintha olvastam volna valahol ehhez valami parancsot valamelyik ini fájlba...ez érdekel engem is, utána nézek 😊
Kérdeztem már ncc1701,de szerinte nem lehet befolyásolni.Te lég nagy mágus vagy az ini fájlokba.Lehet szabályozni a köd,és az eső idejét?Nálam minden 3-4 óránként van köd,és eső.De már nagyon unom,ha madárral repülök,és esik az eső olyan mintha sötét lenne,a víz meg fehér (szürke). Azt tudom lehet állítani a nappal sebességét,az éjszakáét is.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Megoldódott az 500 feletti longneck. Találtam dropban 585%-os legyártottat. 😊 Viszont észrevettem, h az 5 lány rex tojómból kettőn lett mutáció, sajna wasted pontba ment, színt sem kaptak, úgyhogy a mostani generáció már az elején el lett b@szva, de nem akarom őket kukázni, mert már kaptam 2 mutációt damage-re. Szóval, egy pont bukta, de ez van. És lett egy gyönyörű királykék rexem, ami alulról lila. Mellette van egy hp mutációja is, de már csak a színe miatt is megtartottam, kb szupermen. 😊