Ark:Survival Ascended,és Evolved 1-2.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PiszkosFred
Le a kalappal, minden elismeresem, foleg a kitartas meg a tervezes/kivitelezest illetoen.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Köszi,komolyan gondolod mindegyiket?
Nem olyan rég olvastam Rae Apofisz ö is tudott szelídíteni valami alvós állatot barlangban.Igaz az enyém vízi.
Rohadt jó lett! Az enyém ehhez képest egy szánalmas putri. És nem szaroztál, jó bazi nagy területet kerítettél le. 😊

Barlangból viszont vannak erős kétségeim, h tudsz majd témelni, ha kicsalod. Elaltatni el lehet, kábítani is, de simán lehet, h hiába teszed bele a kaját, nem fog szelidülni.
Ismét sziasztok urak,és hőlegyek!
Megcsináltam a kaput kerítéssel.Amit tudni kell már akit érdekel a legtöbb része fémből van,a tenger felől,vagy inkább úgy írom a mélyebb víz felőli rész az fém fal,az oszlopok szintén fém,a belső része az kő fal,kb 5 fém behemót kaput emésztett fel,mert olyan dolgokat is lebontottam amit nem lett volna szabad,mert tökéletesre akartam,és nem szerettem volna a két kapu közé,berakni mennyezetet,hogy egy nagy nyílás legyen a két kapuból.Az 5 fém kapuból ugye 3 lerombolódott,de azt hiszem 1-et én magam mert nagyon mellé raktam,a vízbe nagyon nem könnyű építeni,mert mintha az áramlatok lökődnének,és amúgy is nehezen tudok építeni,hogy minden sarok,stb passzoljon.Ez sem lett 100%-osan tökéletes,látszik a két kapu nem egyformán fut egymással.Azt mindenkinek a saját dolgára bízok,hogy felesleges volt-e ennyi fémet felhasználni,vagy nem,nekem megérte,még akkor is ha 2 hetem ment rá,egyrészt láttam gigát ami a szelídítő ketrecet szinte 0-ra lerombolta,ma már egyszer építek de jól,és erősre.Szerintem maga a kerítés kapuval jó,nekem tetszik.
Csináltam egy videót is,ezért bocs,de nem nagyon szoktam videót készíteni.Egyébként akkora helyem lett sok tengeri állat fog elférni,láttam a barlangba egy 266-os szintű Mosasaurus,nem alfa.Remélem meglesz még.
Kapu
Ha megnézitek azt köszönöm.

Utoljára szerkesztette: T62A, 2017.10.04. 19:13:52
Azóta van a többi is, mióta megnyitották a harmadik negyedét a mapnak.
Jabar
ja, én azt hittem hogy csak a jég van ott :o

"Jabar sa bu eeda murishani!"

Nem, +1 féle van ott, mert megvan a 3 SEs és a ragna specifikus jégwyvern. Ami amúgy sokmindenre nem jó, mert a spéci támadása gyengébb mint a tűz/villám/poison támadás...

Jabar
Ragnán nem csak 1 féle wyvern van?

"Jabar sa bu eeda murishani!"

Hát itt most én a 111. lennék....

Abban igazad van, ha csak a sárkány kell neki akkor a Ragnarok jó - és főleg: ingyenes - alternativája az SEnek...

DE:
- főnix nincs ragnán és nem is lesz, és úgy tudom jópár más állat is hiányzik még a sivatagos részről (talán a Thorny... de lehet rég jártam arra - nem mintha bármire is jó lenne, de mégis)
- az SE-nek van egy nagyon sajátságos hangulata, amit a Ragna nem tud visszaadni, és itt nemcsak a spéci időjárásról beszélek, de úgy magáról a pályáról, olyan Mad Maxes az egész, az extra kihívásról nem beszélve. A ragna az inkább egy feltupírozott island (van benne nagyon sok érdekesség, de mégiscsak az) de a Scorched Earthet látni és játszani kell legalább egyszer.

Amúgy ragnán a sivatag officiálisan még nem nyilt meg, csak át lehet buggolni, ugye? Vagy már lemaradtam?
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.10.04. 16:34:09

Értem,és köszi.Ezek szerint akkor a ragnorokon nincs az a nagy forróság gondolom,meg elektromos vihar.
Buktad, mert a ragnaroknek is van sivatagos része. Sárkány, és rock bigyó is van. Figyelj, azt csinálsz, amit akarsz, nem b@sználak át, de ha megkérdezel 100 ember, 110 azt fogja mondani, h inkább a ragnarok, mint az SE. Már csak azért is, mert a ragnarokon nem kell a generátort javítgatni.
Amúgy az S+ modot nem is értem, miért nem teszik bele az alap játékba, annyira jó. Más kérdés, h én sem használom. 😊
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2017.10.04. 15:58:24
Azok az állatok amik tetszenek,nincsenek is a ragnorokon. Sárkányt is csak itt mutat,Scorched Earth tüzes madarat is,Thorny Dragon,Rock Elemental
Köszi,akkor felejtős.Azt hittem ezt simán csinálja,nem móddal.
Mivel jobb a ragnorok pálya,a sivatagostól?
Ezt akármelyik mapon megteheted. 😊
Ja, ez az s+ mod, vagy ahhoz hasonló, már én sem vágom fejből.
Úgy értem ahogy most játszok Izlandon egyedül,nem másokkal,és nem mások ellen.
Bocs, de ott is van sárkány. 😊 A single map alatt nem tudom, mit értesz, van 4 "hivatalos" map a játékohz, az island, a center, a fizetős SE " sivatagos", és a legjobb a ragnarok.
Átírtam a pontokat ark-ra,lehet nem vetted észre,ott a videó,a videóban amit csinál.
Bocs,de nekem sárkány kell.Egyébként az is sinle mapp?
Nem az s+ mod demo gunjára gondolsz? Azzal leveszi az adott elemet, és elteszi az inventorydba.
ark
Van ötletetek,hogy ezt hogyan csinálja a srác?Csak a célkeresztet ráviszi az adott építő elemre,és lebontja anélkül hogy megjelenne az adott elem lehetősége,lerombol vagy,hogy közvetlen közel menne hozzá.Próbáltam én is azzal a kütyüvel,de csak csattog.
Utoljára szerkesztette: T62A, 2017.10.04. 15:34:03
Ragnarok mapra menj, ne a sivatagba. 😊
Köszi az ötletet,de nem hiszem,hogy valaha is használnám.Meg úgy is már tervezem,melyik,és milyen állatot viszek magammal a sivatagos pályára.Habár a fennakadt delfinnek lehet jó volna.
Torport is mutat ja. Meg a statjait. Azaz látod, h hiába magas a szintje, de ha vacak a statja, akkor nem kell kilőnöd.
Ez a mód super spyglass azt is mutatja,ha lősz egy állatot,mennyi van vissza a kábultságig,hogy kifeküdjön?
Ja, tegnap fogtam breedelések között két megatheriumot, h azzal szedjem a faszenet, pont egymás mellett volt egy 140, és egy 150-es. No, a 140-esnek nagyobb a damja, hp-ja vagy 1k-val, teherbírásuk ugyanannyi. Úgyhogy belőlük is fogok breedelni egy párt, és felszintezni, h a rexek ne okozzanak nekik problémát. 😊
Nagyon szívesen. 😊

Ha zavar egy dínó, akkor rá kell tenned a célkeresztet, majd admincheat destroymytarget. Kb ez volt az egyetlen cheat, amit használtam, míg nem szervereztem. De elötte vedd le a nyerget, mert eltűnik az is.
Na, ez azért elgondokodtató történet lenne. 😊 De a kitartás egy dolog, van mögötte mod is bőven. Ugye nem véletlen kérdezgettem dolgokat, egyrészről használom a super spyglass modot, ha ezzel nézel egy állatot, látod a statjait, így csak azt fogja be az ember, ami a legjobb. Igaz, onnan még szerencse kérdése, h tamelődés közben ne plö oxygénre menjen a pont. Ha meg az ember elfelejtette leadminisztrálni az adott állatot, akkor csak ránézek ezzel a távcsővel, és beadja, h mennyi volt a pontja születéskor/tamelés után, nagy segítség. Utána jön az, h nálam 55x-ös a növekedés, tojás hatch az vmi 100x-os, imprintet is felcsavartam, most egy rex plö 6x kér imprintet a 100%-hoz, és kb 2 óra alatt fejlődik ki. Plusz van egg collector, úgyhogy nálam 1 fiú, és 5 rex nonstop wanderingen van, mert ugye két mating között is random időt számít a játék, ami természetesen nálam sokkal gyorsabb, ez is 50-ed része. Annyit akarok ebből kihozni, h napi 40-50 tojást keltetek kb. Unofficialon is meg lehet ugyanezt csinálni, csak akkor nem 5 tojó kell, hanem mondjuk 50. Bár, ha többen vannak a tribeban, és van mozgás, akkor viszont lehet elég 10-15 is. Hozzá nevetségesen nagy terület, ami pvp-ben nem túl előnyös. 😊

Therezinón én is mindig gondolkodom, de vmiért 50%-al lassabban fejlődik, mint egy rex. Amíg nem tekergettem az imprint szorzót, addig rex 4%-onként kapta a bónuszt, a therezino csak 3%, quetz pedig 2%. Hm. Viszont csak el kellene akkor kapnom egy megalosaurust, mert a therezinóim csak islandesek, 110 körül lettek befogva, és mutáció nélkül, csak az imprint bónusza miatt breedeltem őket, most ilyen 230 körüli a párom.
Egyébként köszi a quetzás ötletet ncc1701!
Sziasztok!
Sikerült elkapnom a quetzát,most már van 5 db abból kettő kódos,hogy zárt térben hoztam létre,majd szelídítettem,kettő nem kód által létrehozott,és nem fogságban lett megszelídítve,vért verejtéket izzadva.Az ötödik,kódos,de a szabadban lett elkapva igaz quetza szelídítő ketrecben,a levegőben.Így már a lelkiismeretem tiszta valamelyest.
Te, nincs kedved "bérmunkát" vállalni nálunk a Hydra clusteren? Az ilyen kitartó embereknek nem szabad a képességeiket szinglében elpazarolni... Kineveznélek Rexügyi és breeder miniszternek - kb itt tartunk mi is jelenleg a rexekkel... magas fizetés, luxuskörülmények, nyugis szerver, ha akarod saját bázis... Infrastruktúra (klimák, TEK etető) biztosítva, szabadon szaladgáló gigantók gyűjtik a húst neked 😄 a breeding szorzó 8as...
(a szmájli ne tévesszen meg, komoly az ajánlat, ha egy kicsit is érdekel hogy mi van a tarsolyban dobj egy privit)

Illetve ugyanez Therizinóval lenne még egy csuda móka - régi álmom egy brutális Theri kinevelése, mert a dragon boss az ősellenségem a játékban, és a végső cél a sárkány legyőzése egymagam egy Therihorda élén, multiplayer szerveren... (azért a theri, mert ELVBEN a növényevőket kevésbé sebzi a sárkány legfőbb fegyvere - a tűzlehellet - és veggie cakeval tudják magukat automatikusan gyógyitani (percenként 10% HP), harmadrészt a theri a legerősebb nyövényevő erre a célra). Csak hát a meglévő dolgok fenntartása elviszi az ember idejét, nincs idő mókára meg kacagásra...
Ja, amúgy a therinek kell a megalo kibble...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.10.04. 09:28:42

Az ark háttértörténetére utalt a kolléga, amit akkor fogsz látni ha sikeresen felemelkedsz a TEK cave legyőzése után... vagy megnézed youtubeon...

Én is kihagytam. Vmihez kellett volna a tojása kibblének, de nem volt érdemes vele foglalkoznom. 😊
Köszönöm.
Ezt a fajtákat azt hiszem kihagyom.

"Az idegen lények már régóta köztünk járnak. Úgy hívják magukat, magyarok"

Ejjel kovetni fog szerintem, nappal alszik. A troodont is ejjel erdemes tamelni, vannak ilyen allatok. 😊
De,hogy valami okosat is kérdezzek 😊
Shigoislandon az egyik barlangban vannak Megalosaurusok, amik alszanak. Felkeltettem majd tameltem az egyiket. Hiába füttyögetek neki hogy kövessen, útközben lefekszik és elalszik. Vagy fél órán keresztül próbáltam kivinni a barlangból de felhúztam magam azon hogy állandóan elalszik és megöltem. Ez most mi akar lenni ? A barlang hatása vagy ez egy ilyen Bealszokszaurusz fajta ?

Ragnarok pályán nem kell Alien 😊 Elég egy konzol admin parancs és el áll az eső. Shigoislandon ez sem müködik.
admincheat ce noweather

Újabb damage mutáció, már 263-as szinten, és 425%-al bújnak ki a rexek a tojásból. 😊
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2017.10.03. 21:04:17
Ezt hogy érted,az alien befolyásolja?Szóljak valami ufónak,hogy szálljon le a single játékomba?😊
Tikal
megsúgom:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
az Alien-ek befolyásolják az időjárást

😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Megtaláltam. Sajnos úgy nézem csak ragnarok pályán müködik. Singliben kipróbáltam,de létezik dedicalt szerverhez is, azt viszont talán máskor probálom ki, jelenleg nem ragnarok pálya fut.
Nem akarom lelőni a poént ezért véleményt se irok róla 😊 De csak bekell irni a consolba egy parancsot.

http://ragnarokmap.wikia.com/wiki/Admin_Stuff
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2017.10.03. 00:12:21

Nem tudok róla,hogy lehetne szabályozni az idöjárást,de talán jobb is. Milyen uncsi lenne mindig sütne a nap,sehol egy vihar 😊
Amugy néha figyelgetem az idöjárást, próbálok benne rendszert találni,de nem igazán sikerült eddig. Bár mindenki ellenzi de nekem van egy sejtésem. Arra tippelek az idöjárást valahogy befolyásolja vagy a napok száma vagy pedig az overide offical, a nehézségi szint. Mert ugye, ha azt vesszük az 1. napnak mondjuk január 1, akkor onnantól számolva valamennyire igazodik az évszakhoz. De ez csak tipp, viszont amikor inditottam a szervert még sokkal egyenletesebb volt az idöjárás, nem volt ilyen szélsöséges. Nappal 38-40 fok éjjel meg 5-10 fok... De akkor még a nehézségi szint csak 5-ösön volt. Most 15. Igazából ez a dinók level szintjét határozná meg, szerintem van más hatása is. Például shigoislandon van egy kedvenc helyem. Eddig az overide 7-esen volt, most hogy felhuztam 15 re megjelent olyan ragadozó ami eddig nem volt ott.
Azt a vulcánt még én se láttam kitörni de mintha olvastam volna valahol ehhez valami parancsot valamelyik ini fájlba...ez érdekel engem is, utána nézek 😊

Ma jó napom volt, leltem egy fiú ovist, majd 5 perc múlva ugyanott spawnolt egy lány. Centeren a kék obi alatt levő bázisomnál spawnolt a parton. Úgyhogy most lehet őket szaporítani, ha kell. 😊
Nem én állítom, hanem a google. 😊
Szia Rae Apofisz!
Kérdeztem már ncc1701,de szerinte nem lehet befolyásolni.Te lég nagy mágus vagy az ini fájlokba.Lehet szabályozni a köd,és az eső idejét?Nálam minden 3-4 óránként van köd,és eső.De már nagyon unom,ha madárral repülök,és esik az eső olyan mintha sötét lenne,a víz meg fehér (szürke). Azt tudom lehet állítani a nappal sebességét,az éjszakáét is.
Nem hagytam abba,sőt élvezet lesz majd ujra játszani vele.Még a vulkánkitörést se láttam hogy müködik.Akkor még nem müködött mikor utoljára toltam.Ragnarökre is kiváncsi vagyok milyen.Viszont SC nem volt annyira élvezetes,még a sárkányokig se jutottam el,meguntam a sok homokot.DD

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Ami a társakat illeti,én több mmo játékban is voltam igy hasonlóan. Ragaszkodtam egy adott társasághoz,de aztán végül szép lassan a társaság elfogyott. Kinek magán életi gondok miatt, kinek ez kinek az miatt. Sok esetben egyedül maradtam a végén, vagy egy teljesen új, lecserélödött társaságban. Aztán azt vettem észre, bolyongok a neten, egyik játékról a másikra. De aztán felismertem a dolgot,hogy érzelmileg kötödök egy-egy virtuális társasághoz. Összekapcsoltam az adott játékot egy adott társasággal. Talán pont ezért lettem "magányos" harcos, mindenhol egyedül játszok. Hogy melyik a jó megoldás ? Nem tudom,de ha egyáltalában szabad javasolnom, ne kösd össze feltétlenül a játékot egy adott társasággal. Ne hagyd abba a játékot. Bár ugyan nem ismerlek,de olyan embernek tünsz aki bármikor találhat magának egy jó csapatot.

Most jegelem a játékot,de nemsokára visszatérek megint.Sokminden változott azóta amióta nem játszottam.Ha a társaim visszatérnek akikkel játszottam,akkor ujra nyomulnék.Igaz a héten nem mert meló van.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Arany ember vagy! 😊

Megoldódott az 500 feletti longneck. Találtam dropban 585%-os legyártottat. 😊 Viszont észrevettem, h az 5 lány rex tojómból kettőn lett mutáció, sajna wasted pontba ment, színt sem kaptak, úgyhogy a mostani generáció már az elején el lett b@szva, de nem akarom őket kukázni, mert már kaptam 2 mutációt damage-re. Szóval, egy pont bukta, de ez van. És lett egy gyönyörű királykék rexem, ami alulról lila. Mellette van egy hp mutációja is, de már csak a színe miatt is megtartottam, kb szupermen. 😊