Ark:Survival Ascended,és Evolved 1-2.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szépen fut,mondjuk nekem 1920x1080-ba játszok,meg játék közben megvan nyitva ez az oldal,és alkalmanként benézek,meg a hivatalos oldal is,ahol fel vannak sorolva az állatok arkEzek meg vannak nyitva.
Egyébként olyan érzés volt nézni a videódat,főleg mikor leugráltál a nagy sziklákról.Mikor az ember a vidámparkban a hullámvasúton ül,és fel le megy az emelkedőkőn,és a mellkasodban mintha fel menne valami,egyszer meg le. 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Az idegen lények már régóta köztünk járnak. Úgy hívják magukat, magyarok"
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Több memóriával,nem volna gond?
A resolution scale lentebb vitele 80-90%-ra viszont gyorssa, de egyuttal "homalyossa", a szeleket elmosotta teszi. TV vagy nagyobb kijelzon jatszva nem veszed eszre annyira, de a monitor elott ulve igen.
Próbáltam a tulajdonságok után de nem találom,vagyis de de nem tudom bejelölni,hanem azzal a mozdulattal,hogy rámegyek indul is a játék,kijelölni nem tudom úgy mint te.
Találtam tegnap egy 182-es szintű REXet 272-es lett belőle nőstény,De csak 28-asok jelennek meg e helyére,meg 77-es
Meg fogom próbálni később,mert még van egy kis dolgom
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A videó amit linkeltél meg nem jó. ha rákattintok a saját videó listám nyilik meg
Remélem most már jó
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.10.06. 10:49:25
Steamot megnyitod,Könyvtár alatt játékok, abban bal oldalon jobb egér gomb klikk az ark-ra. A legördülő menü alján Tulajdonságok és ott Inditási opciók.Abba lehet beleirogatni különféle dolgokat. Nekem ezek vannak elmentve egy listába.
-high /High beállitás
-useallavailablecores /Ezáltal a játék az összes CPU magot használja
-sm4 /A játék a Shader Model 4-et használja a szokásos Shader Model 5 helyett
-d3d10 /Az sm4 használatával a játék a DX10 helyett a DX11-et használja
-nomansky /Ez letiltja a részletes égbolt funkciókat, például sok felhőt és szupercsillogó éjszakai égboltot.
-lowmemory /Ez elindítja a játékot 4 GB memória módban
-novsync /Ez kényszeríti a Vsync kikapcsolását.
Össze válogathatod miket szeretnél beleirni. A szavak elején a kötöjel kötelező és szóköz közöttük. Van ezek közt olyan ami például kikapcsolja a csillagokat éjszaka és csak korom sötét lesz az égbolt. Én ugy vettem észre a -d3d10 a -nomansky és a -sm4 amik lényegesebb változást okoznak. Az én gépemen ezek nélkül szinte játszhatatlan annyira laggolok. A maximum amit kitudok préselni a gépemből úgy hogy élvezhető legyen a grafika de a játék is menjen elfogadhatóan az 12-18 fps. Tudom ez nagyon kevés,de azzal vigasztalom magam az emberi szem 16 fps-t már folyamatos mozgásnak lát. Viszont sajnos olyan terepen ahol sok a lombos fa már akadozik és 8-12 az fps em. Viszont fura,de helyi játékban jobban laggolok mint a bérelt unofical szerveren.Olyan pályák mint a crystal isles vagy a valhalla éppen csak elmegy,de shigoisland egész szépen fut. ugyanigy a The center laggosabb nekem mint az island.
Nézd meg ezt a modot. A képet róla. ha feliratkozól rá,és berakod helyi játékodhoz, 1 slotba akár 5000 itemet is tárolhatsz. Nem kell hozzá még engram sem.És nekem ugy tünik, bár nem nagyon foglalkoztam vele, hogy a súly is valamicskét csökken.
A videó amit linkeltél meg nem jó. ha rákattintok a saját videó listám nyilik meg.
(Kattints a képre)
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2017.10.06. 00:25:15
Akad
El nem tudom képzelni,hogy kevertem össze,ezt a módot raktam fel nem vettem észre SuperSmithy.
Ez helyett super spy glass,én meg keresem a távcsövet.😊
Annyira nem szépen fut,mert valamikor kegyetlenül akad,és minden gyengére van állítva,ha brontóval megyek,és bogyót szedek megakad a farka,és szaggatva megy vissza,olyan a víz mintha olajos lenne,ilyen szivárvány színű.
A gépem amire 2 évet spóroltam,plusz a régit is beszámították:i3-6100 proci,8 GB memória, Ha jól tudom Ati radeon HD 7770 1GB videokártya.Felvétel közben 15 fpst mutatott a bal felső sarokban.
Megmondom őszintén nem nagyon szeretem a módokat,tűntek el dolgaim a mód levétele után,akkor volt olyan egy két funkció nem volt elérhető számomra a mód miatt,mire kibogarásztuk,hogy a mód okozza a hibát.Egy mód van fent ami a tojásokat összeszedi nekem egy tartályba.
Megkérdezhetem hogy milyen gépen tolod hogy ilyen szépen fut?
"Jabar sa bu eeda murishani!"
A modok közt van néhány nagyon hasznos is, ami még singliben is jól jöhet. Ilyen például a stackable mod. Ezzel rengeteg tárgyat tudsz egybe rakni. Mint például a fa vagy kő. Akár több ezert és csak 1 slotot foglalnak. Aztán ott van a sírköves. Bocsi most nem jut eszembe a pontos neve, valami death recovery talán,. Ezzel leraksz egy sírkövet és ha meghalsz nem kell vissza menned a cuccaidért hanem a sírkőből vissza kapod. Szintén hasznos lehet a home pigeon mod. Meggyürüzöd a mardarad, leraksz egy zászlót és ha meghalsz a madár magától haza megy, a zászlóhoz.Nekem tetszik még a More seeds mod is. Ezzel több féle növényt lehet ültetni. Automated Ark mod. Craftolhatsz keltetögépet. Craftolhatsz egy tojás kosarat. Ezt lerakod valahova és magától össze szedi a környékről a tojásokat. Kapsz benne még egy komposztáló ládát is és ahhoz egy kiegészitő ládát. Ez pedig az ürüléket gyüjti be magától. A ládát megpaokolod szalmával és magától átkerül egyik ládából a másikba a szalma és az ürülék ahol aztán szép nagy trágya kupac lesz belölle. Ehhez tudsz lerakni egy siló tartályt amiben tárolhatod ha túl sok lenne. Van mégegy mod ami talán jól jöhet arra az esetre ha valami komoly védelmet akarsz, nagyon erös massziv falat. Van a kastély épitős mod,az Advenced Arhitekture. Ebben nagyon sok kő kell az elemek craftolásához de viszont például a falnak 100.000 hp-ja van. Azt ütheti egy darabig bármilyen állat.Föleg ha dupla falat raksz.És még szép is 😊
Brontóm nincs, túl nagy. 😊
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2017.10.04. 20:28:31
Hu ha megint mód,komolyan mondom már félek tőlük.
A super spy glass modot mindenképp tedd fel. Utána, ha erős rex kell, akkor cseréld ki a gigágat configban rexekre. Viszont elötte csinálj olyan védelmet, ami 100%-os, mert hemzsegni fognak, tényleg 10-20-asával fognak mászkálni. Viszont válogatni jó őket ilyenkor. 😊 Én kettőt fogtam meg, igaz, napokig kerestem a két megfelelő rexet. Ez távcső nélkül esélytelen lett volna, be kellett volna szelidítenem több tucatot is, mire hasonlót lelek, ha egyátalán leltem volna. lammaer tuti tudna erről mesélni. Egy dolog tuti, láttam 150-es rexet 4k élettel, de 8k élettel is.
A másik milyen jó majdnem 5 perces a videó,ha jól emlékszek,és 2 óra volt a feltöltése.
Utoljára szerkesztette: T62A, 2017.10.04. 20:00:38
Ha én egyszer a fejembe veszek valamit,azt próbálom megcsinálni.
Most arra az útra lépem ha minden igaz mint ncc1701. El szeretnék kezdeni,én is erős rexet keresni,amit pároztatok,és legalább 4-et viszek magammal,valamelyik pályára,meg brontót,én nem fogok ostorral szórakozni.egyszer próbáltam,de több volt a homok mint a fekete bogyó,quetzát sast,pteranodont.
Utoljára szerkesztette: T62A, 2017.10.04. 19:55:04