Ark:Survival Ascended,és Evolved 1-2.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: T62A, 2017.10.09. 16:32:57
Centeren a nagy lava caveből már hoztam ki 145-ös, és 150-es megalaniát, és sikerült tamelni. Az is mekkora szívás, kiéheztettem, mert csak prime-om volt hozzá, 4x-es taming szorzó mellett pont megnéztem egy 45 perces sorozat részt, mert otthagyni nem lehetett, annyira zuhan a torporja.
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2017.10.09. 11:14:53
Olyan procim van mint ami oda van írva, több ram, jobb vga és szarul fut.
Ezeknél a minimum (mint a legtöbb cégnél) az nem az amin már élvezhető, még ha minden minimumra is van véve, hanem hogy elindul...
"Jabar sa bu eeda murishani!"
Szárazföldön ugyanilyen a pegomastax. Az amilyen pici, olyan agressziv.
------
Ha a szerver beállitásainál nagyobb szintű állatot találtok barlangban, azt GARANTÁLTAN nem lehet betamelni. Tehát alapbeállitások esetén pl 150 felettivel nem érdemes szórakozni, de gyanitom ha ugyanaban a barlangban 1650nél kisebbel próbálkoztok, az se fog menni, mert ez sanszosan barlangbeállitás, nem lényhez kötött.
Egyébként barlangja válogatja hogy melyikben vannak tamelhető melyikben meg nem tamelhető állatok, de irányelvként sztem működik, amelyik barlangban 150+os állat van az biztosan nem tamelhető állatokat tartalmaz.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.10.09. 09:34:41
Tudom nem ide tartozik, nem Ark téma, és valoszinüleg senkit nem érdekel ez, ezért bocsi. De kell némi motiváció 😊
Ha ennek lehet hinni, az én gépem megsem moccanna.
https://www.systemrequirementslab.com/cyri/requirements/ark-aberration-expansion-pack/16781
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2017.10.09. 00:06:32
"Az idegen lények már régóta köztünk járnak. Úgy hívják magukat, magyarok"
Elkepzelheto, hogy osszegyujtve minden receptet, targyat es dinot esetleg unalmassa es monotonna valik majd a jatek, de addig beletol az ember par szaz oracskat csak az adott mappon. De gaz ekkor sincs, van meg 2-3 terkep (addigra meg lesz +1) es lehet utazni vilagok kozott, uj dolgokat felfedezni, megtanulni, stb.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2017.10.08. 20:36:56
Nem pont igy értettem.
En csak azert kerdeztem ra bizonyos dolgokra, mert mielott azt mondod egy trike, anky es ptera dinoval rendelkezo uj jatekosnak, hogy ennyi volt a jatek, viszlatszevasz - akkor az azert....! Mondjuk azt, hogy o kb. a jatek 10%-nal vagy meg annyinal sem jar.
Unoffical szerverek ? Voltam néhányon. Volt is egy két jó szerver,de egy szinte kész tribe-ban mit kereshetek én ? Nem az a tipús vagyok aki segitségekből él. Szeretek mindent magam elérni. Igazán rendesek, nem félre érteni. Segitőkészek voltak , de mint új kezdö játékos én már nem sok minden ugymond értéket tudok hozzá adni egy fullos tribehoz. Igy szorultam saját bérelt szerverre. Azokon sem mindegyik pálya amin tudok játszani. The Island és Shigoisland, ezek azok amiken normálisan tudok mozogni. Mint a szerver adminja jó ideig azzal foglalkoztam mások játékát támogassam, szerezzek nekik jó napot, tegyem élvezetessé a játékot. És valóban kezdek önzö lenni, magamra gondolni hogy most már ennyi idö után jó lenne igazán játszani is, a magam kedvére. Jelenleg The center fut a szerverem, de ugy tünik lekell cseréltetnem a supportal mert nem a legjobb amikor 2x - 3x ugrok egymás után a vizbe. Visszaránt a lagg. Most megpróbálkozok The Islandal újra.
A baj az, rossz fiú voltam és a jézuska nem hiszem hogy fog hozni nekem egy jobb gépet 😞 Talán majd egyszer.
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2017.10.08. 19:51:18
Es ugyebar mire odaig eljutsz, vagy eljut a tribe, hogy megidezhess 1-1 bosst, mar az eleg sok melot igenyel, amelyhez kellenek dinok, megfelelo felszerelesek, stb. REngeteg mindent lehet csinalni az ARK-ban, csak ki kell tuzni a celt magadnak, magatoknak (torzsnek).
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.10.08. 17:34:17
Egy sandbox jatekban a terveket es celokat TE magadnak kell felallitani, kituzni, nem a jatek fogja megmondani, mit kell csinalnod. Ez egy homokozo, kapsz hozza vodrot, kislapatot es a tobbi rajtad all, hogy mit kezdesz vele.
Számomra, az offical szerverek nagy hátránya hogy nincs semmiféle mod a szervereken. Mész gyüjtöd a fát, követ meg más elemeket, tameled a dinókat, esetleg ültetsz valami növényt, épitgeted a házad, esetleg keltetsz tojásokból de ugy nagyjábol ennyi a játék. Persze vannak pvp szerverek, ahol unalomból lehet másokkal hadakozni, de számomra valami hiányzik a játékból. Az hogy nem látom a végcélt. Mert tegyük fel van egy egész dinó hadseregem, hatalmas ház a tribenak, különféle ültetvények, és hogyan tovább ? Pvp szerveren még csak akad némi izgalom hogy aggodok mikor rabolnak le,de pve szerveren ?
Hát én többek ezt ez miatt is választottam unoffical szervert. Rengeteg mód van Ark-hoz amik igy vagy ugy de lefoglalnak, leköti az embert.
Sajnos szép számmal akad olyan unoffical szerver ahol hatalmas szorzók vannak és 2 perc alatt lehet tamelni. De szerencsére akadnak nagyon jó szerverek is, ahol megfelelö az egyensúly és sokukon van valamilyen mod telepitve.Nekem nem szimpi a Ragnarok pálya,de példál elkezdhetnél búvárkodni.
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2017.10.08. 16:51:01
Tudnátok tanácsot adni? Van egy egész helyre bázisom (kezdő létemre persze), egy ankylo, egy trike meg a ptero, így van fémem is már bőven.
az új Ragnarok official szerveren játszom. Lehet kéne találnom valami húsevőt kalandozni, és elmenni felderíteni? Kicsit megragadtam. Még elmegyek keresek kristályt távcsőhöz, meg ilyenek, de úgy nagy általánosságban nem látom hogyan tovább. Nagyon persze nem akarom túlzásba vinni, kieggel mennék is új szerverre, de azért még kíváncsi vagyok mit tartogat a játék. 😊 Hosszú távon talán egy második bázis beljebb, de az nagyon sok idő, és kb fél nap alatt telerakták a mapot pilonokkal. A mostanit megoldottam a vizen Viking Bay-ben. 😊
Fényévekre érzem magamtól, hogy sárkányon lovagoljak, pedig volt akinek az első nap megvolt... (gondolom ideköltöztek). Talán nézzek el barlangba?
Szóval nincs krízis, csak pár ötletetek ha van, azt szívesen fogadnám. Köszi! 😉
Utoljára szerkesztette: danone, 2017.10.08. 12:52:17
A tusom elérte a maximális szinte,de fogy az oxigénje,de nem értem hogyan eddig nem is volt ott.Azoknál az állatoknál van oxigén akik szárazföldi állatok,és a víz alá megyek velük.Nem tudom neki visszatölteni,hiába úszok a víz felszínén,vagy megint valami mód szórakozik?Nem szeretném elveszíteni.
Az invertoriájába nem is mutat oxigént,csak kívül látom,ahol a jólakotsága van,meg az élete stb.
Utoljára szerkesztette: T62A, 2017.10.08. 12:31:50
A forgó valami egy cave loot crate, esetleg egy underwater loot crate, érdemes lenne vadásznod rájuk. Itt van egy map, bal oldalt tudod bekapcsolni, mire vagy kíváncsi.
Egyébként tegnap láttam egy 35-ös tusot majd kiderült,hogy alfa,még nem is láttam tusoba alfát.A barlangban megöltem egy alfa mosasaurt,és adott 100 db fekete gyöngyöt,igaz a tusom szinte üres volt gondolom azért,nem jelent meg a fekete súly csak a végén,meg megragadva öltem meg,előbb elkaptam,és úgy sebeztem.Írtam a mosasaurt nem sikerült megszelídítenem,mérgembe visszamentem a tusoval és kipucoltam,a barlangot először mikor bementem volt egy forgó valami,aminek a tárhelyébe volt nyergek,de miután visszaraktam a mentést,és újra bementem azon a helyen nem volt semmi.
Utoljára szerkesztette: T62A, 2017.10.08. 10:49:01
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2017.10.08. 09:49:19
Az osszes ARK (terkep) egy mestersegesen letrehozott, mesterseges okoszisztemaval rendelkezo allatkert jellegu (ur)allomas, ahol a jatekosok kulonfele korokbol levadaszott dns/genetikai maradvanyok alapjan lettek klonozva. Ezert van az, hogy a szigeten megtalalsz romai korbol klonozott jatekos feljegyzeset ugyanugy, mint a XX szazadbol szarmazo tudoset, stb. Az implantatumok univerzalis forditok, ezzel van magyarazva az, hogy nemet, angol, magyar, stb. egyutt jatszik egy szerveren, illetve emiatt erted meg a vilagban talalhato informaciokat, irasokat, stb. No meg ez tarolja a dns adataidat, ami miatt ujra tudsz eledni, ha meghalsz (respawn).
Elvileg az egesz celja egy teszt, egy kivalasztas, melynek vegen a legjobb teszt alanyok (mi magunk) felemelkednek (ertsd, az uralomast iranyito AI/fejlett emberek koze kerulnek) es... hogy mi a konkret cel nem tudni. Elvileg a Fold megmentese abban az idoszakban, amiben az ARK jatszodik, es ehehz kellenek megfelelo emberek, akiket az ARK tesztalanyaibol valogatnak ki.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.10.07. 23:07:26
Például a löszer. Igazi pénzért lehet venni löszert. Nyilván mindenki fillérre kiszámolja mikor hányat lő, milyen mobot öl meg és abbol mennyi haszna lehet. És ebből ugy lesz pénz, hogy bizonyos összegeket ki lehet venni a játékból. Például van egy videó amiben megölne egy mobot aminek a dropja 7000 USD, és azt ki lehet venni a játékból.Vagyis képzeld el, megölsz egy boss-t és amit dropol van egy értéke amit kivehetsz a játékból, megkapod a számládra.De ebben a játékban akár részvényt is lehet venni, ingatlant vagy akár sörözöt nyitni, sztriptiz klubot vagy bármit
Szerintem ez kicsit hajmeresztöbb mint az idö utazás. Jól nézd meg ezt a videót, ilyen az amikor valaki 7000 USD kap egy játékban. A lényeg 04:20 tól
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2017.10.07. 23:03:30
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Viszont tetszik a videóban hogy szikla falra is lehet platformot épiteni nem csak fára.
Elkábítottam a 266-os mosasaurt,azt hittem hülyét kapok 50700-as a kábultsága,megcsináltam a ketrecet,de nem jött ki a barlangból 4 db szigony puskát tettem tönkre,és több mint 200 db kábító szigony lőttem rá.Maga a mozgása is fura volt mert nem támadott meg,és sajnos nem jelent meg az elkábítás,vagy öntudatlan alatt,rakj élelmet az invertoriájába,vagy tárhelyébe.Több órát csesztem el a semmire,ráadásul,majdnem 400-as szintű cápák is voltak bent a barlangban.<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#sir>#sir>
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Ja, sast én is úgy szoktam. Igazából ha tudom, minden állatot, nyugisabb. 😊
Spawnolt a bázisom mellett egy 100-as alpha t-rex. Elég szép xp-t adott, de nem húzta soká. Kedvenc rexemnek most majdnem 31k élete van, és 800% körüli damja. Ilyen 625.ös sebez mate boost nélkül. Ebből össze fogok szedni 4-et, és sorba fogom szedni a vad gigákat. 😊
Meghát, ha szabad igy kifejeznem magam, nem tudom ismered-e, én az Unreal Tournament-en nöttem fel 😊 Nagyon gyors futás, közben célzás és head shot. Az egyik féltve örzött kincsem az eredeti 1999-es cd lemezes kiadása. 😊
Amugy keresgéltem egy eszköz után a neten és tök véletlenül találtam az Ark -hoz is eladó dolgokat az ebayon. Csak az érdekesség kedvéért megmutatnám.Kiemelném a postaköltséget a linken 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2017.10.07. 19:10:37
Ezt az egész hosszú szöveget kell bemásolni egymás után ahogy van?
A másik nem tudtam volna ha pl sast találok azt megszelídíteni,mert sassal mentem,és nem a pteranodonal. Gondolom azt kérdezed,"ehhez mi köze van ,hogy milyen madárral megyek"?Ahhoz van köze,hogy én a sasokat is szelídítőketrecbe szelídítem,és ha sassal megyek,azzal nem tudok a résen kirepülni.De a pteranodonnal,meg kiférek.
DinoSpawnWeightMultipliers=(DinoNameTag="Rex",OverrideSpawnLimitPercentage=True,SpawnLimitPercentage=1.0,SpawnWeightMultiplier=2.0)
Amúgy ha nem tudsz alapot letenni, akkor oszlop + tetejére ceiling, az is blokkolja a spawnolást.
Szerintem a játék érzi,hogy az ember mit akar éppen szelídíteni.Elmentem REX-et keresni,a húsevő szigetre.Irtottam az állatokat,hogy újak jelenjenek meg.Találtam olyan jó sasokat,de csak utólag derült ki mikor már meghaltak 196-os szintűek.Olyan mérges voltam,mondom haza megyek,csinálok sasnak kibblét,visszamegyek 21-28-77-105,és a legnagyobb ami megjelent 182,hát mondom ez nem igaz.Remélem még nem írtam ezt le nektek,be volt szorulva egy pteranodon mondom szétverem a követ,hogy kiszabadítsam ne rebdessen szegény egy helybe,amikor kiszabadult akkor látom 210-es volt,hu mondom a rohadt életbe.