Ark:Survival Ascended,és Evolved 1-2.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A dinok szintlepesekor kapott statokat (melyek visszamenoleg is emelik az egyes tulajdonsagokat, %-okat) es azok szorzoit sem vitted fel anno? Mert szerintem attol van ez a hatalmas melee dmg %
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.10.11. 21:33:41
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.10.11. 21:33:41
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Nincs felhúzva,alap esetben 1,0 van minden mindenkinek,a vad állatok az 1,0-ra van állítva.Azok az állatok akiket szelídítek,és a megszelídített állatok 2,0-ra,ezzel nincs irreálisan felhúzva.Az 100%,hogy rajtam kívül másnak sokkal vadabbul vannak beállítva.Szerver szorzó 8x stb,nekem 4x a megszelídítési sebesség,mert meguntam,hogy éhezik az állat 80 hp,és csak 3%-ot megy fel a szelídítés.
Te jártál már úgy,hogy egy tojásból két állat kelt ki?
Ja, akinek irreálisan fel vannak húzva az állatai, az nem csoda, h nem tart semmitől. 😊
Köszönöm!
Szerintem egyszerübb ha googleban vagy youtubon keresel rá az adott barlangra. Én nem találtam ilyen jellegü adatokat.
"Az idegen lények már régóta köztünk járnak. Úgy hívják magukat, magyarok"
Ami van a játékba barlangok,azokról vannak térképek,hogy hol vannak elágazások,milyen mélyek?
Amig leallas van, nem szamolja a tame idot. Sot, a legtobb esetben van par perces rollback is.
Ha a frissitessel valami gebasz adodik - nagy ritkan, de megesik egy-egy szervernel - akkor szokott hosszabb ideig offline lenni.
Ha a frissitessel valami gebasz adodik - nagy ritkan, de megesik egy-egy szervernel - akkor szokott hosszabb ideig offline lenni.
Akkor valami gebasz van, de már hiányolja más is a survivetheark-on, akkor türelem. CSak kicsit idegesítő, hogy online után 10 perccel max benn kell lennem, ha nem akarok 2 döglött tame-et. :S
Igen, lehetseges nemi elteres, de max fel ora szokott lenni nagyobb patch eseteben a legkorabban frissitett es a legkesobb frissitett kozott.
Perverz?De miért az én cápám is fullos,és nem félek neki menni senkinek vele,na jó az alfa tusonak nem mertem meg ezeknek Cnidaria,de szinte 3 harapásból bármit megölök 76 ezer hpja van,20 ezres közelharc
És öt is szeretik a delfinek😊
Utoljára szerkesztette: T62A, 2017.10.11. 16:37:21
És öt is szeretik a delfinek😊
Utoljára szerkesztette: T62A, 2017.10.11. 16:37:21
Perverz. 😊 Én víz alatt maradok a basilosaurusomnál, mélységben kicsit nyüszög, de mivel 35k életé van, ez nem nagyon hatja meg, és a felszín közelében brutálisan gyorsan gyógyítja magát. És szeretik a delfinek is. 😊
Úgy döntöttem,megkerülöm a szigetet,méghozzá a tenger alatt,hajóval már mentem,madárral is.Elővettem a cápát,nagyot néztem,mikor északon a jeges részen találtam egy 135-ős tusot de mit keres ott,az a rész ismeretlen,ráadásul csak egy volt tusoból,mosasaurt csak egyet.Ebből van a legtöbb Dunkleosteus egymástól nem messze,kettő,három.Meg a bálna.
Létezik, hogy vannak olyan official szerverek, amik később lesznek online? Enyémet még nem látom.
Officialon is egy ideje már 2x szorzó van a tamingre, és vannak hétvégék, amikor szintén nyomnak még egy duplázást. Saját szerómon pedig fix 4-re van állítva, szóval annyival nem durvább.
Rexivel, mint minden állattal lehet ügyesen fightolni, h ne sebződjön nagyon, meg lehet ész nélkül is. 😊
Rexivel, mint minden állattal lehet ügyesen fightolni, h ne sebződjön nagyon, meg lehet ész nélkül is. 😊
Tyű mekkora patch jött, ahogy nézem dugiba milyen file-okat írkál a steam, jött új ragnarok content. 😊
Közben két taming volt folyamatban, jobb lesz ha hamar letölti...
ps: ma meglett az első rexem (officialon azért egy bonyolultabb ahogy nézem), meglepően könnyen sebződik a lényektől, kell neki majd jó armor
Utoljára szerkesztette: danone, 2017.10.11. 13:33:42
Közben két taming volt folyamatban, jobb lesz ha hamar letölti...
ps: ma meglett az első rexem (officialon azért egy bonyolultabb ahogy nézem), meglepően könnyen sebződik a lényektől, kell neki majd jó armor
Utoljára szerkesztette: danone, 2017.10.11. 13:33:42
Helyedben a mentett, eredeti ini fájlt visszatenném, és próbálnám azzal.
Én akkor nyúltam az ini fájlba,amikor be lett állítva milyen szintű állatok jelenjenek meg.
Meg akkor,hogy a madár kitartása töltődjön vissza ha lebeg,pl quetzánál.
A játékon belül a karaktert állítottam 3,0-ra a kaja,és a vízen kívül.A vad dinokon kívül,és a kaja,víz 2,0-ra van állítva.Én mást nem nyúlkáltam bele,nem is mernék.Tótozni vele,nekem jelenleg jó a játék,egyedül a dinó neveléssel van gond,nincs bevésődés.
Meg akkor,hogy a madár kitartása töltődjön vissza ha lebeg,pl quetzánál.
A játékon belül a karaktert állítottam 3,0-ra a kaja,és a vízen kívül.A vad dinokon kívül,és a kaja,víz 2,0-ra van állítva.Én mást nem nyúlkáltam bele,nem is mernék.Tótozni vele,nekem jelenleg jó a játék,egyedül a dinó neveléssel van gond,nincs bevésődés.
Bár tudom ellenzed, de mégis lenne egy javaslatom. Nézz ki magadnak egy félre esö, békés helyet. Nézd át az admin parancsok listáját.
Használd az admin parancsokat. Minimum két okot tudnék felhozni ez mellett hogy miért lenne hasznos ez. Egyik az, hogy megtanulsz egy új ismeretlen dolgot. (Ha még nem használtad) Ismeret bővités céllal. Másrészt jobban megismerd a játékot és annak részleteit.
Az admin segitségével épits egy zárt bázist. Ahova nem tud se bemenni se kijönni semmi rajtad kivül. Próbáld ki, adja magadnak épitö anyagokat, Követ fát vasat, ami csak kell. Keresd ki az admin parancsok közül például a ház elemeit. Kő ház alap, fal, ajtó stb.
Spawnoltass különféle dinókat, majd adminnal tameld. Próbáld ki a keltetést adminnal.(Ebben lesz pár meglepetés)
Aztán ha ez megvan csinálj egy teljesen új szüz konfig fájlt. Változtass az értékeken egyesével, hol minuszba hol pluszba, figyeld meg ezek hatására mi hogyan változik.
A baby neveléshez is találhatsz ilyen dolgokat. Például tudsz adni magadnak bármilyen tojást. De ebben már lesz egy kis kutakodási feladat a googleban, mert amit adminnal adsz magadnak tojást terméketlen. Kell egy kissebb korrigálás hogy az keltethetö legyen. Azt is észre fogod venni azok a tojások amiket adminból szerzel bár lehet keltetni de gyengébb az életreje mint ami "természetes" utón lett.
De ezek a csúszkák segitségével kis türelemmel akár admin nélkül is tudsz tesztelgetni. Bár szerintem lényegében ezek a csúszkák is egy fajta admin használat. Szóval,hogy csúszkákat használod vagy konzolba irogatsz, vagy az ini fájlokat piszkálod meg szerintem ugyanaz.
De azt is tudni kell, ha valamit változtatsz az ini fájlban manuálisan, tehát beleirsz valamit, abban a pillanatban hogy akár egy millimétert elmozditasz akármelyik csúszkán abban a pillanatban a csúszkás admin fellül irja azt az ini fájlt amit kézzel irtál. Vagy ez vagy az. Mindig az érvényes amelyiket utoljára használtad.
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2017.10.10. 20:10:52
Használd az admin parancsokat. Minimum két okot tudnék felhozni ez mellett hogy miért lenne hasznos ez. Egyik az, hogy megtanulsz egy új ismeretlen dolgot. (Ha még nem használtad) Ismeret bővités céllal. Másrészt jobban megismerd a játékot és annak részleteit.
Az admin segitségével épits egy zárt bázist. Ahova nem tud se bemenni se kijönni semmi rajtad kivül. Próbáld ki, adja magadnak épitö anyagokat, Követ fát vasat, ami csak kell. Keresd ki az admin parancsok közül például a ház elemeit. Kő ház alap, fal, ajtó stb.
Spawnoltass különféle dinókat, majd adminnal tameld. Próbáld ki a keltetést adminnal.(Ebben lesz pár meglepetés)
Aztán ha ez megvan csinálj egy teljesen új szüz konfig fájlt. Változtass az értékeken egyesével, hol minuszba hol pluszba, figyeld meg ezek hatására mi hogyan változik.
A baby neveléshez is találhatsz ilyen dolgokat. Például tudsz adni magadnak bármilyen tojást. De ebben már lesz egy kis kutakodási feladat a googleban, mert amit adminnal adsz magadnak tojást terméketlen. Kell egy kissebb korrigálás hogy az keltethetö legyen. Azt is észre fogod venni azok a tojások amiket adminból szerzel bár lehet keltetni de gyengébb az életreje mint ami "természetes" utón lett.
De ezek a csúszkák segitségével kis türelemmel akár admin nélkül is tudsz tesztelgetni. Bár szerintem lényegében ezek a csúszkák is egy fajta admin használat. Szóval,hogy csúszkákat használod vagy konzolba irogatsz, vagy az ini fájlokat piszkálod meg szerintem ugyanaz.
De azt is tudni kell, ha valamit változtatsz az ini fájlban manuálisan, tehát beleirsz valamit, abban a pillanatban hogy akár egy millimétert elmozditasz akármelyik csúszkán abban a pillanatban a csúszkás admin fellül irja azt az ini fájlt amit kézzel irtál. Vagy ez vagy az. Mindig az érvényes amelyiket utoljára használtad.
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2017.10.10. 20:10:52
Én csak a csuszkákon állítottam.
Valami retardált ini beállítást eszközöltél a game.ini, vagy a gameusersettings.ini-ben. Itt keress rá az imprint szóra, és vesd össze a configoddal.
Sziasztok!
Keresünk magyar törzset, ahova be lehet csatlakozni, 3 főről lenne szó.
Nem szeretnék senkit sem megbántani, de 20 év alattiakhoz nem csatlakozunk, de jobban örülnénk inkább a 25+ korosztálynak. Mi is azok vagyunk, közel a 30 hoz és van aki már azt is átlépte. 😊
Kihívást szeretjük, így elsősorban hivatalos, vagy nem sok módosítással rendelkező szervereken érezzük jól magunkat. Dupla szorzó bőven elég mindenből, modokból pedig 1. max kettő, de a nulla a legjobb. 😊
Van pár óránk 400 és 650 között vagyunk, amit mi is tudunk, hogy ez még kezdő szintet éri el.
Jó társasághoz szívesen csatlakoznánk, ahol jól együtt lehet játszani, nincsenek arcoskodások és nagyképű viselkedések, hanem csapatmunka, játék és szórakozás.
Ha van olyan törzs, aki szívesen megismerkedne és felvenne bennünket, szívesen várjuk levelét. (ilyen felvételi elbeszélgetés és kérdez felelekből már kinőttünk) tudni fogjuk, hol a helyünk a törzsben! Egy szinten mindenkivel! Mi tisztelni fogunk mindenkit a törzsben, ameddig ennek ellenkezőjét tetteivel nem fogja kihívni.
ide várom a leveleket: gyaxyboy {kukac} gmail {pont} com
Köszönöm!
Üdv. GyaxyBoy
Utoljára szerkesztette: GyaxyBoy, 2017.10.10. 16:43:25
Keresünk magyar törzset, ahova be lehet csatlakozni, 3 főről lenne szó.
Nem szeretnék senkit sem megbántani, de 20 év alattiakhoz nem csatlakozunk, de jobban örülnénk inkább a 25+ korosztálynak. Mi is azok vagyunk, közel a 30 hoz és van aki már azt is átlépte. 😊
Kihívást szeretjük, így elsősorban hivatalos, vagy nem sok módosítással rendelkező szervereken érezzük jól magunkat. Dupla szorzó bőven elég mindenből, modokból pedig 1. max kettő, de a nulla a legjobb. 😊
Van pár óránk 400 és 650 között vagyunk, amit mi is tudunk, hogy ez még kezdő szintet éri el.
Jó társasághoz szívesen csatlakoznánk, ahol jól együtt lehet játszani, nincsenek arcoskodások és nagyképű viselkedések, hanem csapatmunka, játék és szórakozás.
Ha van olyan törzs, aki szívesen megismerkedne és felvenne bennünket, szívesen várjuk levelét. (ilyen felvételi elbeszélgetés és kérdez felelekből már kinőttünk) tudni fogjuk, hol a helyünk a törzsben! Egy szinten mindenkivel! Mi tisztelni fogunk mindenkit a törzsben, ameddig ennek ellenkezőjét tetteivel nem fogja kihívni.
ide várom a leveleket: gyaxyboy {kukac} gmail {pont} com
Köszönöm!
Üdv. GyaxyBoy
Utoljára szerkesztette: GyaxyBoy, 2017.10.10. 16:43:25
Nana.. megkapták szerencsétlenek szintén anerfet, a tusóm is kapott egy jó 50%ost. OK, szintezni lehet, de árnyéka önmagának... igaz, a full sebességre húzott tusóm még mindig gyorsabb volt mint egy griff a mult héten (tribehaver akart lekapni róla 😄 )
Amúgya flyer nerfnek csak az egyik fele volt a teljesitmény probléma... mert valljuk be, az tényleg gáz volt (és még most is az - egy sprintelő sárkánnyal simán bele tudsz repülni egy bázisba azért mert a rendszer nem képes kirajzolni időben, buktam már is wyvernt 😞 ), hogy egy pterával be lehetett barrelrollozni egy több tucat turrettel védett bázisra... a baj az, hogy nem kezelték a flyereket egyedileg, orvosolva a konkrét problémákat, hanem adtak egy ilyen szőnyegbomázás szerű "megoldást".
Sztem pl a pterát még mindig kezelni kéne, mert az vicc hogy a PVP 90%a abból áll hogy pterával lekapkodják az embereket bárminek a nyergéből... a pterának se barrel roll nem kellene, se ellenség felkapás képesség...
Amúgya flyer nerfnek csak az egyik fele volt a teljesitmény probléma... mert valljuk be, az tényleg gáz volt (és még most is az - egy sprintelő sárkánnyal simán bele tudsz repülni egy bázisba azért mert a rendszer nem képes kirajzolni időben, buktam már is wyvernt 😞 ), hogy egy pterával be lehetett barrelrollozni egy több tucat turrettel védett bázisra... a baj az, hogy nem kezelték a flyereket egyedileg, orvosolva a konkrét problémákat, hanem adtak egy ilyen szőnyegbomázás szerű "megoldást".
Sztem pl a pterát még mindig kezelni kéne, mert az vicc hogy a PVP 90%a abból áll hogy pterával lekapkodják az embereket bárminek a nyergéből... a pterának se barrel roll nem kellene, se ellenség felkapás képesség...
Ugyanez a flyer nerf. Nem tudták megoldani, h a szerverek lekezeljék a túl gyors madarakat, hát lenerfelték őket. Oszt mindenki elfogadta, h ez most akkor így jó. Az már részletkérdés, h most egyes szárazföldi/vízi állatok milyen gyorsak lehetnek, mert oda persze lehet pakolni pontot.
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2017.10.10. 13:46:58
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2017.10.10. 13:46:58
"Régen be lehetett rakni hűtőbe de javították" az a szomorú hogy ezt javitásnak adták el, mi meg szépen el is fogadjuk....
Én csak SE-n neveltem sárkányt, ott a tartósító/füstölő szekrényben sóval nem bírta ki 2 imprint között. Régen be lehetett rakni hűtőbe de javították, úgy tudtam hogy a transferelgetős bugot is javították de akkor úgy látszik ha te azt még szoktad akkor nem.
Még olyat hallottam hogy Centerre viszik a tojást és ott közvetlenül a letöltő hely mellé rakják a dobozt sóval és ott nevelik a sárkányt mert ott több imprintre is eláll a tej.
Ott meg volt valami olyan bug hogy a tojás transfernél lvl1-es lett 😄
Még olyat hallottam hogy Centerre viszik a tojást és ott közvetlenül a letöltő hely mellé rakják a dobozt sóval és ott nevelik a sárkányt mert ott több imprintre is eláll a tej.
Ott meg volt valami olyan bug hogy a tojás transfernél lvl1-es lett 😄
"Jabar sa bu eeda murishani!"
Igaz, most hogy mondod nekem is rémlik 3 óra feletti szám 😊
hmm.. a wiki 5 órát ír só nélkül (10et sóval), ami sztem vmi elavult infó lesz... vagy a ragnarok is SE sebességű rohadással működik (mi mostanában ott keltetünk, bár régen a centeren is 3-4 óránként kellett forgatnunk atejet)... 😊
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.10.10. 09:35:16
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.10.10. 09:35:16
Inkább 3-4 óra az az idő, officialon legalábbis tipikusan 3:45 perc, meg ilyenek vannak két imprint között. Ez gigánál elég kellemetlen, mert az 1%-onként imprintelődik. 😊
Én addig birizgáltam most, h a rexem kb 2 óra alatt nő fel, ebben van 6-7 imprint, és kb 104% lenne. Sokat kell vele pöcsölni, mert nehéz belőni a számokat úgy, h meglegyen a 100%, ne csak 80-90%, mert hamarabb felnő.
Én addig birizgáltam most, h a rexem kb 2 óra alatt nő fel, ebben van 6-7 imprint, és kb 104% lenne. Sokat kell vele pöcsölni, mert nehéz belőni a számokat úgy, h meglegyen a 100%, ne csak 80-90%, mert hamarabb felnő.
Gyanitom hogy piszkáltad a növekedési szorzót, és a rexed hamarabb felnő mint 2-3 óra...
A bevésődésnek (imprintelés) az ideje mindig vhol 2 és 3 óra közt egy véletlenszerű és nem konfigurálható érték, ha egy állat a szorzóid állitgatása miatt hamarabb felnő nem tudod imprintelni. Ami elég komoly hátrány, mert pl minden statból elvesztesz bónusz 20%ort (egy 100%os bevésődés ennyit ad pluszban), plusz tovább 30% sebzést és sebzés csökkentést is (ha saját magad által imprinttelt állaton ülve harcolsz vele.
Az ark két beállitásból számolja ki hogy 1 imprintelés hány %ot jelent (ez egyik a növekedési szorzó -BabyMatureSpeedMultiplier, a másik az imprintelési intervallum - BabyCuddleIntervalMultiplier), ezekkel kell úgy játszani, hogy legalább 1 imprint minden állatnál beleférjen.
Gyanitom hogy te csak a sebességet nyomtad fel, a másikat meg úgy hagytad, igy egy rakás állatnál nem fogsz tudni imprintelni (amik gyorsan felnőnek).
Például a mi szerverünkön 8x-os a növekedési sebesség, igy pl egy pteranodon 4.5 óra alatt nő fel (az gyári 37 helyett), ebbe viszont legtöbbször csak 1 imprint fél bele, igy a pterák ilyenkor csak hetvenvalamennyi %-osak lesznek. Ha vki szerencsés a szerveren és az első és a második imprintet is 2 órásnak kapja, akkor van esély 100%os imprintelésre...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.10.10. 09:32:45
A bevésődésnek (imprintelés) az ideje mindig vhol 2 és 3 óra közt egy véletlenszerű és nem konfigurálható érték, ha egy állat a szorzóid állitgatása miatt hamarabb felnő nem tudod imprintelni. Ami elég komoly hátrány, mert pl minden statból elvesztesz bónusz 20%ort (egy 100%os bevésődés ennyit ad pluszban), plusz tovább 30% sebzést és sebzés csökkentést is (ha saját magad által imprinttelt állaton ülve harcolsz vele.
Az ark két beállitásból számolja ki hogy 1 imprintelés hány %ot jelent (ez egyik a növekedési szorzó -BabyMatureSpeedMultiplier, a másik az imprintelési intervallum - BabyCuddleIntervalMultiplier), ezekkel kell úgy játszani, hogy legalább 1 imprint minden állatnál beleférjen.
Gyanitom hogy te csak a sebességet nyomtad fel, a másikat meg úgy hagytad, igy egy rakás állatnál nem fogsz tudni imprintelni (amik gyorsan felnőnek).
Például a mi szerverünkön 8x-os a növekedési sebesség, igy pl egy pteranodon 4.5 óra alatt nő fel (az gyári 37 helyett), ebbe viszont legtöbbször csak 1 imprint fél bele, igy a pterák ilyenkor csak hetvenvalamennyi %-osak lesznek. Ha vki szerencsés a szerveren és az első és a második imprintet is 2 órásnak kapja, akkor van esély 100%os imprintelésre...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.10.10. 09:32:45
Valahonnan ilyen 4h 15 percre emlékszem spoil time-ra. De lehet vmi videóban láttam, mert olyanom nem volt sose. 😊
Jó, h írtad a TEK ajtókat, az valóban poén cucc. Nem csak nagyban, hanem kicsiben is, így mindig bezárja az ember maga mögött, és nem tudnak beosonni.
Jó, h írtad a TEK ajtókat, az valóban poén cucc. Nem csak nagyban, hanem kicsiben is, így mindig bezárja az ember maga mögött, és nem tudnak beosonni.
Ha nem irod ki globalba hogy van olyanod, nem raidelnek be 😄
Apró multiplayeres exploit, de a tejet lehet frissiteni ha átviszed obeliszken/transzmitteren egy másik szerverre és visszahozod.
Amúgy a 4 óra nekem gyanús, úgy rémlik hogy az csak akkor igaz ha a hütőládában (a sparkkal üzemelő, mert a rendes hütőbe be se lehet rakni - hacsak megint nem moddoltatok vmit) tartósitó só is van mellette, amit viszont óránként kell betenni mellé (mert 1 stackben csak 6 van és 10 percig áll el). Szóval mi általában 2.5-3 óránként forgatjuk a tejet.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.10.10. 09:22:46
Amúgy a 4 óra nekem gyanús, úgy rémlik hogy az csak akkor igaz ha a hütőládában (a sparkkal üzemelő, mert a rendes hütőbe be se lehet rakni - hacsak megint nem moddoltatok vmit) tartósitó só is van mellette, amit viszont óránként kell betenni mellé (mert 1 stackben csak 6 van és 10 percig áll el). Szóval mi általában 2.5-3 óránként forgatjuk a tejet.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.10.10. 09:22:46
Dehogy röhögök - az egész TEKből számomra az alábbiak érnek valamit, fontossági sorrendben:
- TEK Transmitter: a no1, mondjuk főleg azért mert multiplayeren 3 szerveren élek, de még szervern belül is gyakorlatilag teleportként üzemel, mert ágyra úgy tudokspawnolni vele hogy nálam van minden cucc - ráadásul úgy hogy nem kell element az üzemeltetéshez. Szóval amikor bejött a TEK, ez volt az első amit épitettünk, és azóta is, minden bázis úgy kezdődik hogy TEK transmitter
- TEK ajtók/kapuk: legalább annyira jó mint a TEK Transmitter, igazi életminőség javitó funkció. Persze tudom hogy az S+ használóknak enélkül is van ilyen fukciójuk, de mod nélkül must have.
-TEK etető: ez nálam a harmadik a listán, főleg azért mert quetz breeding mániás vagyok, és az még a mi szerverbeállitásaink mellett (8x) is több mint 1 nap, valamint a quetzek zabálják a húst (főleg amikor 6-8 növekszik egyszerre), plusz amióta a wildcard ügyesen meggyorsitotta a rohadást (hogy ezzel adjanak értelmet a TEK etetőnek ugye) legalább annyi hús rohad meg mint amennyit a quetzek esznek.
- TEK replikátor: a nagyon spéci BPinknél van értelme, ugye a 600 slot az létfontosságú.
A listán még fent van a TEK gnerátor is, de csak azért mert kell az etetőnek. A TEKből mindán más számomra hasznotalan, az engramok rég megvannak, elementünk is van, de sose craftoltam le semmi mást, csak ezeket.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.10.10. 09:19:49
- TEK Transmitter: a no1, mondjuk főleg azért mert multiplayeren 3 szerveren élek, de még szervern belül is gyakorlatilag teleportként üzemel, mert ágyra úgy tudokspawnolni vele hogy nálam van minden cucc - ráadásul úgy hogy nem kell element az üzemeltetéshez. Szóval amikor bejött a TEK, ez volt az első amit épitettünk, és azóta is, minden bázis úgy kezdődik hogy TEK transmitter
- TEK ajtók/kapuk: legalább annyira jó mint a TEK Transmitter, igazi életminőség javitó funkció. Persze tudom hogy az S+ használóknak enélkül is van ilyen fukciójuk, de mod nélkül must have.
-TEK etető: ez nálam a harmadik a listán, főleg azért mert quetz breeding mániás vagyok, és az még a mi szerverbeállitásaink mellett (8x) is több mint 1 nap, valamint a quetzek zabálják a húst (főleg amikor 6-8 növekszik egyszerre), plusz amióta a wildcard ügyesen meggyorsitotta a rohadást (hogy ezzel adjanak értelmet a TEK etetőnek ugye) legalább annyi hús rohad meg mint amennyit a quetzek esznek.
- TEK replikátor: a nagyon spéci BPinknél van értelme, ugye a 600 slot az létfontosságú.
A listán még fent van a TEK gnerátor is, de csak azért mert kell az etetőnek. A TEKből mindán más számomra hasznotalan, az engramok rég megvannak, elementünk is van, de sose craftoltam le semmi mást, csak ezeket.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.10.10. 09:19:49
Akkor tuti nem a gyári az ini fájlod ebben a tekintetben sem, mivel egy rex vmi 4 nap alatt nőne fel. Ez single playerben ha naponta 1-2 órát játszol,, akkor hetek alatt. 😊
Nem lehet hogy bevan neked másolva az amit még valamikor pár hónappal ezelött itt másoltam be neked ? Mert akkor lehet az ini fájlod tölem van és abban hogy mi volt... valami rémlik ezzel kapcsolatban....
Game.ini
[/script/shootergame.shootergamemode]
GlobalSpoilingTimeMultiplier=5 (ez nálam 5 igy például harvestből narcoberry stb, 50 perc szavatossági idő)
[/script/shootergame.shootergamemode]
GlobalSpoilingTimeMultiplier=5 (ez nálam 5 igy például harvestből narcoberry stb, 50 perc szavatossági idő)
Érdekes,tőlem nem kért semmit.Ezt akkor nem értem mi lehet nálam,adtam neki kibblét,meg nyers halat,de miután megkapta a nyers halat azt kezdte el enni,és nem a kibblét. Viszont nálam leketyegett az idő,elérte a 100%-ot felnőtt,és ennyi.
32500-as riot shieldért officiálon mennyi idő alatt raidelnének be, 5 perc? Víz alatti red dropban leltem. 😊
Persze, kiírja a játék, mikor leketyeg 0-ra a számláló, h mit kér. Ekkor van x időd neki teljesíteni. Azaz érdemes úgy indulni, h az összes 15 fajta kibbléból legyen mondjuk 5-10 db. Állatonként.
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2017.10.09. 20:02:58
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2017.10.09. 20:02:58
Tőled kérnek különböző dolgokat a rexek,amikor neveled őket?
Valamelyik ini-ben, de ha nem nyúltál hozzá, akkor ne keresgéj.
Tej hűtőben alapból 4 óra alatt megromlik. Ezért is szoktak egyszerre több sárkányt keltetni.
Tej hűtőben alapból 4 óra alatt megromlik. Ezért is szoktak egyszerre több sárkányt keltetni.
"imrint configból kompletten"Ez az állatnál lehet beállítani,vagy a játék beállításánál?A google fordító,ugyan ezt adja be,tehát nem tudom,mi lehet ez azért kérdezem.
Ha az alfa 50 db-ot ad,akkor ott is feljebb kell állítani,a megromlási időt,mert ha jól tudom a tej a legromlandóbb cucc
Ha az alfa 50 db-ot ad,akkor ott is feljebb kell állítani,a megromlási időt,mert ha jól tudom a tej a legromlandóbb cucc
Jut eszembe, sima sárkány 5 tejet ad, egy alpha viszont vagy 50-et, ha jól tudom.
Na, kezdjük az alapoknál. Kikel az állatka, nyomsz E-betűt, amivel a gazdája leszel. Ezután le kell tiltani a vándorlást, mert elkószál. Utána adni kell neki kaját, mert 10% fejlettség felett tud csak etetőből enni. És ilyenkor ha ránézel, akkor látsz egy órát visszaszámolni. Mikor 0-hoz ér, akkor fog kérni vmit. Hacsak nincs kikapcsolva az imrint configból kompletten.
"Nincs sárkányom, mert sem az islanden, sem a centeren nincsenek sajna. Csak vad nőstény sárkány ad tejet bekábítva. Fiúnál tejet ne keress, az teljesen mást ad. :Đ" Ez jó <#nevetes1>#nevetes1> <#nevetes2>#nevetes2> <#vigyor3>#vigyor3>
De gondolom,ha egy állat több dolgot szeretne amíg felnő,annak többször indul előröl az órája,mivel elkezdet nevelni,kér enni,majd indul egy új óra,és ha az lejár megint kérhet valamit.Nekem a rexnél nem kellett csinálnom,nem kért semmit.de 0-lán maradt a bevésődés akkor az nem jó?
De gondolom,ha egy állat több dolgot szeretne amíg felnő,annak többször indul előröl az órája,mivel elkezdet nevelni,kér enni,majd indul egy új óra,és ha az lejár megint kérhet valamit.Nekem a rexnél nem kellett csinálnom,nem kért semmit.de 0-lán maradt a bevésődés akkor az nem jó?
Lehet röhögni, az összes TEK cucc közül tudjátok, melyik kellene a leginkább? Az etető. Láttam vmi videóban, h milyen szép hatótávja van, most a bázisomon van 4 etető, konkrétan 1 tek cucc elég lenne. Úgyhogy megvan a cél: béta majom legyakása.
Az imprint-re gondolsz? Kb az a folyamat, miközben a lény felnő, és vannak kívánságai, amiket ha teljesítesz, akkor 30%-al kevesebb sebzést kap be, és 30%-al több a sebzése, ha az imprintelő személy ül rajta. Miközben vmi 20%-al nő minden statja, kivéve stamina, és az oxygén. A kívánság 3 féle lehet, sima cuddle (ez a legegyszerűbb), vagy azt kéri, h futkossatok kicsit (magadra fütyülöd, és egyenes vonalban fel-alá szaladsz vele), vagy vmilyen kibble (a 0-ás slotba kell betenni, amit kér, majd odamenni hozzá, és E-t nyomni). Ezt a kérhető kibble listát itt leled.
Nincs sárkányom, mert sem az islanden, sem a centeren nincsenek sajna. Csak vad nőstény sárkány ad tejet bekábítva. Fiúnál tejet ne keress, az teljesen mást ad. :Đ
Amit javasolhatok, h csak olyan lénynél pöcsölj vele, aminek kifejezetten jók a statjai. Azaz mondjuk több rexedből kibreedelted a legjobb statokat.
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2017.10.09. 18:47:51
Nincs sárkányom, mert sem az islanden, sem a centeren nincsenek sajna. Csak vad nőstény sárkány ad tejet bekábítva. Fiúnál tejet ne keress, az teljesen mást ad. :Đ
Amit javasolhatok, h csak olyan lénynél pöcsölj vele, aminek kifejezetten jók a statjai. Azaz mondjuk több rexedből kibreedelted a legjobb statokat.
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2017.10.09. 18:47:51
Szia ncc1701!
Szeretnék tőled kérdezni,mivel elég sok tojáskeltésen vagy túl.Mit jelent az újszülöttnél a bevésődés?
A másik nem tudom van-e sárkányod,játékbeli?Ha igen a megszelídített sárkány ha elkábítod a megszelídítettet az ad tejet?
Szeretnék tőled kérdezni,mivel elég sok tojáskeltésen vagy túl.Mit jelent az újszülöttnél a bevésődés?
A másik nem tudom van-e sárkányod,játékbeli?Ha igen a megszelídített sárkány ha elkábítod a megszelídítettet az ad tejet?