Ark:Survival Ascended,és Evolved 1-2.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Jabar sa bu eeda murishani!"
Pecázáshoz infók, h melyiket érdemes kifogni. Loot minőségével kapcsolatos szorzók.
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2017.10.15. 17:57:37
Gyüjtöttem be egy kevés olajat a tengerfenékről. Ez finomitatlan olaj. Beraktam a tartositó szekrénybe de nem tudom eldönteni hogy vagy sokat kell várni hogy füstölt hús legyen a sült húsból vagy finomitani kell valahogyan ? Illetve pontosan milyen olaj kell a tartósitó szekrénybe ?
A másik az hogy vannak azok a jelentéktelen kis halak, amiknek a neve után oda van irva például level 38 I 1,1 x Ez mi akar lenni ?
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2017.10.15. 17:09:58
"Az idegen lények már régóta köztünk járnak. Úgy hívják magukat, magyarok"
A generátor bár gázolajat igényel de számomra az jobb. Igaz az hangos de nekem a szélgenerátor nem akart ugy müködni ahogy én szerettem volna. Lehet csak rossz helyre raktam vagy valamit nem jól csináltam de sokszor leállt és igy aztán megszabadultam tőle.
Számomra a tartositó szekrény jobban bejön. Abba csak sziklapor kell és már tartosit is.
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2017.10.15. 17:03:07
Kiváncsiságból kipróbáltam ezt a létra dolgot. Gyártottam 20 db létrát és minden megtámasztás nélkül csak ugy a semmiben megáll. Felmászok rá, és rátudom épiteni a következöt. Mind a 20 db létrát összetudtam illeszteni. Liftet nem használtam még de videókban látottak alapján gyorsabban felmászok a létrán mint a lift megy. Nekem a lemászással szok lenni egy kis gondom. Forgolodok össze vissza mire beadja feliratot hogy lemászhatok 😊 Valahogy sose sikerül elsőre megtalálni. Csapó ajtóval meg az a baj hogy szük. Igy aztán 1-el hosszabb a létra mint kéne, és akkor is csak leugrok róla és lefelé is könnyebb megtalálni.
----
Csapó ajtónál mi határozza meg hogy melyik oldalán lesz majd az ajtó ? Akárhogy forgolodok mindig ugyanarra a részre teszi rá az ajtót.
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2017.10.14. 23:20:12
Például barlangokban kell a loot crateket nézegetni rendszeresen. És amikor már van sok blueprinted (1-2 vaultnyi), akkor resetelni magadat, és csak azokat az engramokra tenni, amire muszáj.
Meg a nyerget sem tudom kifejleszteni,nincs elég pontom,pedig egyszer már reseteltem,és be lett állítva a végleges fejlesztési pont.
Bocs ha nem jót kérdeznék,vannak ezek az állatok Cnidaria nagyon utálom őket.A tusoról nem tud lelökni ha véletlenül megrázna,azt szeretném megkérdezni van-e olyan állat vízi ami kisebb a tusonál,és ugyan úgy nem, dob le a hátáról ha harcolnék ellene?
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2017.10.14. 07:39:17
Neked is köszi NCC1701 a kibble dolgot,még jó hogy több tápot csináltam,mert ankyt,és Lystro tápot is kértek,még néztem is.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Mondjuk pont most megyek venni egy x360 kontrollert a PCmhez, mert bizonyos játékokra meg az a jobb (pl Dark souls 😊)
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.10.13. 13:34:51
A rossz hir, hogyí a konzolosok nemtudnak együtt játszani egy PCsel, külön vannak a szerverek is.
Ez persze vhol érthető is, PVPben sztem egy kontrolleres óriási hátrányban lenne egy egeressel szemben - biztos nem csak ez az oka, pl a játék verziószáma gyakran eltér (az új dolgokelőször PCre jönnek ki és csak később, néha hetekkel-hónapokkal lemaradva konzolokra), márpedig akik egy szerveren játszanak azoknak muszáj hogy a játék ugyanolyan verziója legyen meg (minimális eltérés lehet, de több hetes/hónapos különbséget nem tudna kezelni a rendszer).
Xbox one Ra akarom megvenni a jatekot. Eloszor is joystickkal nem nehezebb mint pc-n egerrel? Illetve pc-sekkel is tudom tolni? Ismerosnek PC n van meg... A PC m keves ehhez a jatekhoz.
Én már több dinót is vesztettem el. Többnyire azért mert nem találtam vissza. Ilyen esetre jó megoldás a Homing Pigeon mod, amit multkor emlitettem. Meg gyürüzöd a madarat. Bázison lerakod a zászlót, és ha meghalsz vagy le esel, magától haza repül a zászlóhoz.
Hogy ne kelljen a batyuért vissza menned ha meghalnál arra meg a Death Recovery mod ajánlott
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2017.10.12. 21:33:00
Egyébként tudom fura a viselkedésem,de iszonyatosan örülök neki,nem egy nagyon erős sas,mert csak 44 szintes,de mégis ő az első sasom amit megszelídíttetem,és minden állatom fontos,még ha csak van akkor is vagy gyenge stattal rendelkezik akkor is,úgy örülök mint ha ajándékot kaptam volna,vagy mint egy gyerek karácsonykor.
Olyan jó dolog történt velem,el se hiszitek,írtam még régebben repkedtem egy sassal,és ez az állat Thylacoleo lelökött.Majd visszasiettem a pteranodonnal,és arról is lelökött,de azt meg is ölte,a sasról nem tudtam semmit,ki se írta,hogy meghalt,és csak nagyjából tudtam merre van,de nem találtam,egészen máig.Láttam a bázisomnál,hogy megjelent egy lila fényforrás,mondom odamegyek,hátha végre van lila fegyver tervrajz,gyorsan nyomtam egy admint,hogy nappal legyen.Megnéztem,hogy mi van benn,majd látom ezt az állatot a földön mászkálni Thylacoleo megnézem milyen szintű de eltűnt,ki ment a látótávból,közelebb megyek látom valamit sebeznek mert sárga számok mennek felfele akkor nézem a sasom van a földön,a régi első sasom,ráfütyültem,hogy kövessen,remélem megmarad,mert tiszta vér.
Ezt nézzétek meg,reppes sas.<#vigyor3>#vigyor3><#taps>#taps><#vigyor5>#vigyor5><#vigyor3>#vigyor3><#taps>#taps>
Mentem a sasal,és ez jutott eszembe.😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De amióta leed van meg elvben már vaultot se lehet raftra tenni azóta nincs hajóm...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.10.12. 12:42:49
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.10.12. 11:31:12
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Basilomnak van 35k élete, és 480% damage, és az nem egy vacak cápa azért.
Ne érts félre, én tőlem oda könnyíted, ahová akarod, csak tudj róla.
Utoljára szerkesztette: T62A, 2017.10.11. 21:42:17