Ark:Survival Ascended,és Evolved 1-2.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jabar
A hal neve mellett a szorzó hogy mennyi húst és pecázásnál mennyi loot-ot tartalmaz ha jól tudom.

"Jabar sa bu eeda murishani!"

Olaj mellé kell sparkpowder is ahhoz, h füstölődjön a husi. Elég lassú a dolog, én 5-6 szekrényben szoktam egyszerre párhuzamosan füstölni.

Pecázáshoz infók, h melyiket érdemes kifogni. Loot minőségével kapcsolatos szorzók.
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2017.10.15. 17:57:37
Nekem is lenne néhány kérdésem.
Gyüjtöttem be egy kevés olajat a tengerfenékről. Ez finomitatlan olaj. Beraktam a tartositó szekrénybe de nem tudom eldönteni hogy vagy sokat kell várni hogy füstölt hús legyen a sült húsból vagy finomitani kell valahogyan ? Illetve pontosan milyen olaj kell a tartósitó szekrénybe ?
A másik az hogy vannak azok a jelentéktelen kis halak, amiknek a neve után oda van irva például level 38 I 1,1 x Ez mi akar lenni ?

Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2017.10.15. 17:09:58

"Az idegen lények már régóta köztünk járnak. Úgy hívják magukat, magyarok"

Szélerömüvet az engramokban tudod megtanulni. Utána gyártani tudod, ha jól tévedek akkor az esztergagépen.(Már régen csináltam)
A generátor bár gázolajat igényel de számomra az jobb. Igaz az hangos de nekem a szélgenerátor nem akart ugy müködni ahogy én szerettem volna. Lehet csak rossz helyre raktam vagy valamit nem jól csináltam de sokszor leállt és igy aztán megszabadultam tőle.
Számomra a tartositó szekrény jobban bejön. Abba csak sziklapor kell és már tartosit is.
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2017.10.15. 17:03:07

danone
Tudnátok abban segíteni, hogy hogyan lesz a Ragnarok mapon szélerőművem? 😊 Több helyen láttam. Hozták másik szerverről? Mintha a S.E kiegben írnák hogy van, de azt nem vettem meg.
Én létrát épitettem be amin felmásznák a tetöre. 1 db mennyezeti helyet hagytam ki. Nem mindha fosztogatóktól tartanák csak gondoltam lekéne zárni az épültetet, ne legyen nyitott rés. Vagy 10x raktam újra a csapó ajtó keretet és az ajtót rá, De hiába. Vagy a létra miatt vagy nem tudom mi miatt de bármelyik oldalra állok a résnek, az ajtó mindig ugyanarra aperemre kerül fel. Az OK, hogy hol lefelé hol meg felfelé nyillik,de számomra hülyén néz ki.
Kiváncsiságból kipróbáltam ezt a létra dolgot. Gyártottam 20 db létrát és minden megtámasztás nélkül csak ugy a semmiben megáll. Felmászok rá, és rátudom épiteni a következöt. Mind a 20 db létrát összetudtam illeszteni. Liftet nem használtam még de videókban látottak alapján gyorsabban felmászok a létrán mint a lift megy. Nekem a lemászással szok lenni egy kis gondom. Forgolodok össze vissza mire beadja feliratot hogy lemászhatok 😊 Valahogy sose sikerül elsőre megtalálni. Csapó ajtóval meg az a baj hogy szük. Igy aztán 1-el hosszabb a létra mint kéne, és akkor is csak leugrok róla és lefelé is könnyebb megtalálni.

Szia,jó is az ötlet,meg nem is,van egy olyan építményem,mint ha egy lépcsőház lenne,de lépcső az nincs benne,csak kő dőlt tető.Ennek az oldalán van a lift,ahol még kőből van az oldala is.A lift pont úgy esik,hogy a háta mögött még kő fal van,egy kicsit arrébb,meg üveg falak,de az üveg falba nem szeretnék építeni,mert amikor megyek fel olyan jól néz ki,hogy kilátok,a vízre,meg a bázisom egy részére.
A hatchframe helyzete. Magyarul nem tudom mi, de ez az a négyzetes plafon elem, amibe beleteszed az ajtót, ez nem mindegy, merre áll.
Mert azt feltételezi rajta állsz. Csinálj mégegy liftet. Az egyikkel fel a másikkal lefelé használd 😊 Biztosításnak meg létra.
----
Csapó ajtónál mi határozza meg hogy melyik oldalán lesz majd az ajtó ? Akárhogy forgolodok mindig ugyanarra a részre teszi rá az ajtót.
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2017.10.14. 23:20:12

Direkt van így. 😊
Köszi az ötletet,de elég hülyén oldotta meg a fejlesztők ezt a pont dolgot,hogy nem elég mindenre.
Birka, ja. Az egy praktikus állat, csak találni kell egy hímet, és nőstényt, onnan már tenyésztheted őket levágásra.
Például barlangokban kell a loot crateket nézegetni rendszeresen. És amikor már van sok blueprinted (1-2 vaultnyi), akkor resetelni magadat, és csak azokat az engramokra tenni, amire muszáj.
Birka hús,nem?Ha igen az sincs.Egyébként már pótoltam találtam egy 169-as hímet Therizinosaurust,már csak a tojások kellene.Csak azt nem tudom hogyan oldjam meg,hogy minden ki legyen fejlesztve amire szükségem van.Még mosasaurom sincs,de még a nyerset,és a platformot se tudnám kifejleszteni,mert nincs elég pontom.A többi dologról nem is beszélve.
Mutton príma neki.
Van közöttetek olyan aki ért a liftekhez,a játékbelire gondolok?Csináltam egy nagyon magasat,jól működik,az az egy gondom van vele,ha lent van a lift platform,nem tudom felhívni.Csináltam egy pin kódos,variálást de akkor sem jön fel,sajnos magára a lift sínre,nem tudok közel állni,hogy úgy hívnám fel,mert lezuhanok,ha teszek mennyezetet,akkor jó,de akkor meg lefele nem tud vinni,ha felfele megyek,úgy,hogy felettem van a mennyezet,és felérek,akkor meg lelők róla.
Tényleg?Hú de jó,akkor nekem is kell egy.Igen csak van egy gond,nincs ilyen állatom hímbe Therizinosaurus kibblének.
Meg a nyerget sem tudom kifejleszteni,nincs elég pontom,pedig egyszer már reseteltem,és be lett állítva a végleges fejlesztési pont.
Basilo vékonyabb, mint a cápa, jóval nagyobbat sebez, és jóval több az élete is. A villámos lények pedig nem hatnak rá, immunis rájuk.
Szia köszi de szerintem az se jó,mármint jó állat lehet,de ahova nekem kell oda nem jó.Van egy barlang a víz alatt,és van ott egy nyílás és nem férek le a tusóval,csak a cápával,de olyan sokan vannak,meg ebből is vannak vagy 8-an Cnidaria
Basilosaurus. Nem véletlen megyek azzal, jó erős lény, víz alatti alphákat is legyakja. Tusó sem gond neki, mert nem tudja megfogni. Kicsit nyüszög, ha mélyre kell menni, de nem kell vele foglalkozni. 😊
Sziasztok!
Bocs ha nem jót kérdeznék,vannak ezek az állatok Cnidaria nagyon utálom őket.A tusoról nem tud lelökni ha véletlenül megrázna,azt szeretném megkérdezni van-e olyan állat vízi ami kisebb a tusonál,és ugyan úgy nem, dob le a hátáról ha harcolnék ellene?
Mindig van frissítés. Most vmit a mutációkba is bekavarhattak, mert amilyen szépen indult, úgy beállt a földbe a dolog. Kb 2-300 tojásból egy jó sem volt az utóbbi 3-4 napban. Ha í]y megy tovább, kevés lesz az 5 tojó, be kell még fognom ugyanennyit.
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2017.10.14. 07:39:17
Jött valami frissítés?A Dilophosaur,és a Titanoboa,nem szokott egymással harcolni.Azt vettem észre,hogy a dilop nekimegy a kígyónak.
Sikerült a rex felnevelése 100%-os bevésődéssel.Köszönöm neked LAMMAER! Visszaállítottam a baba felnevelésre vonatkozó csuszkákat 1,0-ra,és így már voltak kívánságai.
Neked is köszi NCC1701 a kibble dolgot,még jó hogy több tápot csináltam,mert ankyt,és Lystro tápot is kértek,még néztem is.
PiszkosFred
Es ez tenyleg igy van, nagyon sok esetben latszolag a PC az eles betateszt, oda jonnek a hotfixek is, majd mindebbol tanulva jon konzolra a vegleges kontent. 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Vagy forditva.. mire konzolra eljut egy funkció, addigra a PCsek már jól leteszteltek nekik mindent, igy ők a javitott verziót kapják meg 😛

PiszkosFred
Igen, mire atmegy egy-egy patch az MS/Sony "vigyazo szemei elott", addig a PC-sek mar a patch altal elbarmolt dolgokat javito hotfixeket is megkaptak 😊

Hát az biztos hogy a célzás az katasztrófa... nem véletlen van legtöbbször rásegités konzolon az FPs játékokban...

Mondjuk pont most megyek venni egy x360 kontrollert a PCmhez, mert bizonyos játékokra meg az a jobb (pl Dark souls 😊)
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.10.13. 13:34:51

Fps jellegű játékot szopás konzolon tolni.
Hát... konzolosok nem panaszkodnak hogy rossz lehet az irányitás, de biztos vagyok benne hogy kontrollerrel kényelmetlenebb, picit körülményesebb mint a jó öreg billentyűzet/egér kombóval.

A rossz hir, hogyí a konzolosok nemtudnak együtt játszani egy PCsel, külön vannak a szerverek is.

Ez persze vhol érthető is, PVPben sztem egy kontrolleres óriási hátrányban lenne egy egeressel szemben - biztos nem csak ez az oka, pl a játék verziószáma gyakran eltér (az új dolgokelőször PCre jönnek ki és csak később, néha hetekkel-hónapokkal lemaradva konzolokra), márpedig akik egy szerveren játszanak azoknak muszáj hogy a játék ugyanolyan verziója legyen meg (minimális eltérés lehet, de több hetes/hónapos különbséget nem tudna kezelni a rendszer).

Hello!
Xbox one Ra akarom megvenni a jatekot. Eloszor is joystickkal nem nehezebb mint pc-n egerrel? Illetve pc-sekkel is tudom tolni? Ismerosnek PC n van meg... A PC m keves ehhez a jatekhoz.
Tényleg nem erős, csak 1200 feletti a sebzése. Kb mint a vizezett babapisi. :Đ
Szia nem volt bekapcsolva,lelökött a madáról,meghaltam.Ha jól emlékszem nem tudtam újra visszamenni,nem volt mivel.
Szerintem egy időre kapcsold ki a vándorlás engedélyezését, hátha elcsavarog megint 😊
Én már több dinót is vesztettem el. Többnyire azért mert nem találtam vissza. Ilyen esetre jó megoldás a Homing Pigeon mod, amit multkor emlitettem. Meg gyürüzöd a madarat. Bázison lerakod a zászlót, és ha meghalsz vagy le esel, magától haza repül a zászlóhoz.
Hogy ne kelljen a batyuért vissza menned ha meghalnál arra meg a Death Recovery mod ajánlott
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2017.10.12. 21:33:00

Tudom,már a bázisomon van,védett helyen,és kiváló húst kapott a visszatérés örömére!
Egyébként tudom fura a viselkedésem,de iszonyatosan örülök neki,nem egy nagyon erős sas,mert csak 44 szintes,de mégis ő az első sasom amit megszelídíttetem,és minden állatom fontos,még ha csak van akkor is vagy gyenge stattal rendelkezik akkor is,úgy örülök mint ha ajándékot kaptam volna,vagy mint egy gyerek karácsonykor.
Adj neki kaját, rendbejön. 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Sziasztok ismét!
Olyan jó dolog történt velem,el se hiszitek,írtam még régebben repkedtem egy sassal,és ez az állat Thylacoleo lelökött.Majd visszasiettem a pteranodonnal,és arról is lelökött,de azt meg is ölte,a sasról nem tudtam semmit,ki se írta,hogy meghalt,és csak nagyjából tudtam merre van,de nem találtam,egészen máig.Láttam a bázisomnál,hogy megjelent egy lila fényforrás,mondom odamegyek,hátha végre van lila fegyver tervrajz,gyorsan nyomtam egy admint,hogy nappal legyen.Megnéztem,hogy mi van benn,majd látom ezt az állatot a földön mászkálni Thylacoleo megnézem milyen szintű de eltűnt,ki ment a látótávból,közelebb megyek látom valamit sebeznek mert sárga számok mennek felfele akkor nézem a sasom van a földön,a régi első sasom,ráfütyültem,hogy kövessen,remélem megmarad,mert tiszta vér.
Sziasztok!
Ezt nézzétek meg,reppes sas.<#vigyor3><#taps><#vigyor5><#vigyor3><#taps>
Mentem a sasal,és ez jutott eszembe.😄
Saját szerómról azokat kitiltottam, de ha teszel le plant-x-eket, akkor az lelassítja, másrészt pedig motorboat eleve lehagyja. Plusz pár turret, és csak skulóval kell győzni a dolgot. 😊
ja, ebből a szempontból oki, én is használtam sokszor hatchframeket tető helyett, meg gateket és vaultokat falak helyett. Utóbbi különösen praktikus, mert amellett hogy 2 fal vs 1, még tárolóhely és összehasonlithatatlanul erősebb is.

De amióta leed van meg elvben már vaultot se lehet raftra tenni azóta nincs hajóm...

Tegnap felapplikáltam mások ajánlására egy bulders helmet modot. Marha jó, fel lehet venni vele a lerakott cuccokat, tetszik.
Pluszban nyer vele 2 elemet. Ugye 4 foundation vs 2.
Nem rossz ötlet.. mondjuk sztem egyszerűbb a partközelben úgyforogni a tutajjal hogy a part vagy egy parti szikla simán csak kitolja az állatot a falon keresztül... alapesetben ez idegesitő feature az arkban, de erre pl teljesen jó 😊
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.10.12. 12:42:49

PiszkosFred
Jaja, en is ugy mentem mindig, hogy "zsebben" volt 1-2 tartalek kapu a kipakolasnak szuksegszeru bontas miatt 😊

Ugye? Mióta a rex nem fér ki a kis kapun, rombolhattam le mindíg, de ez elképesztően jó ötlet. 😊
PiszkosFred
Maga a hajo meg hagyjan is, kvazi a szokasos megoldas felturbozva. Ami szamomra uj es legalabb annyira zsenialis/kreativ, az a dinok "kirakasa a hajobol" az also trapdoor segitsegevel. 😊 Ki kell probalnom.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.10.12. 11:31:12

Raft mester milyen faja giga trapping hajót csinált már.
Caliph
előfordulhatnak akár hármasikrek is,szóval készülni kell a keltetésnél kajával 😊

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Aha, persze. Egy cápa, ha jó szintű, van kb 10k élete, sebzése meg ha mákod van, 450%. Vs 75k, és 2000 valamennyi %. Ne kábíts már. 😊
Basilomnak van 35k élete, és 480% damage, és az nem egy vacak cápa azért.
Ne érts félre, én tőlem oda könnyíted, ahová akarod, csak tudj róla.
szerintem,de igen.Megmondom őszintén nem is baj,bementem a tusoval második barlangba,de ott annyi állat van,és egyszerre jönnek rád,vagy 5-en 400 szinttel rendelkeznek,és ugye egyedül vagyok.
Utoljára szerkesztette: T62A, 2017.10.11. 21:42:17