Ark:Survival Ascended,és Evolved 1-2.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jabar
Csodálkoznék ha csak 1,6 gb lenne a kieg :o

"Jabar sa bu eeda murishani!"

Nekem nem érkezik semmi letöltés 😞
Bár, mit akarhatok én a rendszer igényeket elnézve 😞
http://store.steampowered.com/app/708770/ARK_Aberration__Expansion_Pack/
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2017.10.20. 17:21:51

"Az idegen lények már régóta köztünk járnak. Úgy hívják magukat, magyarok"

danone
Amúgy ha valaki elkezd az új kieggel játszani, megtenné, hogy megírja melyik szerverre megy majd? 😊 Soloval játszottam eddig, de a tudat hogy vannak "ismerősök" ugyanazon a szerveren, jót tenne a túlélőtudatomnak 😄
ui.: 1,4gb letöltése megy éppen, szerintem a kieg.
Utoljára szerkesztette: danone, 2017.10.20. 16:47:48
danone
Nem tudom ki volt éppen online, de jött egy hír, hogy lesz nemsokára Aberration twitch, gondlom ez a release-t is jelenti. 😊
Akinek esetleg van egy kis ideje le tudná csekkolni, hogy a többihez képest a favagofarkasok szerver cluster mennyire laggol?
Régebben sok panasz érkezett rá, de azóta sok minden megváltozott rajta.
Kiváncsi lennék, milyen arányban használják a magyar emberkék a fordított verziót. Nincs erre statisztika?
DevLupius
Magyarítás - Pár napja megint ráküldtek a maradék szövegre (kb 40%) egy fordító programot, az eredmény katasztrófa lett, mivel még a régi hibák sem lettek mind javítva, így most keveredett az egész. Egyesével kéne megint átnézni az egészet mint a múltkor. Ha berakják a következő frissítésbe, akkor használhatatlan lesz a fordítás.

Gigabyte GA-B85M-D3H/ 16 GB DDR3 / Intel Core I7 4790 / GTX 1070 8 GB / 240 GB SSD / W10 x64

Szerinted all targetere van állitva ?
https://kephost.com/image/BdSr
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2017.10.19. 12:12:49

Nyilván véletlen all targetre voltak rakva a turretek. Mert különben nem lőnek véletlenszerűen. 😊
Nem emlékszem már, h online, vagy offline volt az a raid, amit neten láttam abbahagyni, de inkább onlineára tippelek én is. Amúgy igazából az a fontos, h iszonyat sok turret legyen egymás hegyén hátán, mivel akkor adott idő alatt akkora sebzést lehet kiosztani, h ha nem muszáj, akkor nem mennek a közelébe sem.
Számomra plö elektronika nem érték, polymer sem. Lőporra már kezdek rábólintani, mert azzal már meló van. A skulóval abszolút egyetértek, marha sok időm rámegy arra, h golyókat craftolok, pedig lévén single player mód, igazából alig fogy. Láttam olyan raid előkészületet, ahol a srác 10x-es szorzó, plusz stack mod mellett 4-5 órát craftolta a golyókat vmi 6+ fabricatorban. A spéci blueprintek már abszolút értékesek, valamint a tojások is lehetnek értékesek, ha nincsenek meg a szülő dínók. Nekem a legnagyobb veszteség nyilván a breedelt/mutálódott állataim elvesztése lenne. Mert ebben van sok időm.
Idönként körbe szoktam járni a fegyvereket,megnézni hiányzik -e lőszer. A beállitása szerint csak túlélöket és szeliditett dinókat támadna 2 perces figyelmeztetéssel. Az egyik oldalon mindkét fegyverből jócskán hiányzott löszer és javitásra szorultak a fegyverek. Nem tudtam mire vélni a dolgot. Aztán takarékossági okok miatt leállitottam a generátort. Majd késöbb egy tamelt dinóval leszáltam a ház tetöre, lementem és bekapcsoltam a generátort, a fegyverek azonnal müködésbe léptek. Elöször szivbajt kaptam hogy leölték a lv 210 es dinómat. Kikapcsoltam majd fel rohantam és akkor láttam ott fekszik egy halott bronto a ház mellett. A fegyverek a beállitások ellenére megtámadták a brontot, és a javitás a fegyverek használat miatt jött elö. Ez volt az amire elöször azt hittem valaki megtámadta az épületet és fegyvereket. Hogy ezt miként tette nem volt más ötletem arra tippeltem távcsövessel tette. A fegyverek beállitása szerint csak túlélöket és szeliditett dinókat támadna 2 perces figyelmeztetéssel ennek ellenére mégis megtámad mindent ami él és mozog azonnal.
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2017.10.19. 10:35:46

Dilók? Ki beszél dilókról?

Ha ki akarsz cseszni valakivel, nem a dilóit lövöd, hanem minden mást is. Sárkányokat, madarakat, meg amire csak rálátsz, és az ellen a turret se véd. Őszintén, az ha lelősz valakit az nem károkozás, mert visszaspawnol.

Lődd le valakinek a breedelt / imprintelt állatát, mindjárt más tészta. És ahhoz még olyan komoly felszerelés se kell, egy szimpla alap crossbovval 3 perc alatt kiosztasz 10K (100 nyil, 95 sebzés / darab) sebzést egy nyereg nélküli állatra. És annyit lecraftolni nem idő, ellenben felnevelni sokkal több. Ha meg szines cuccaid netán puskát is van.. egy jobb sniperrel pikk pakk leszedsz mindent.

Sajnos az Arkban nagyon nincs arányban a védekezés költsége és ráforditött idő a károkozással szemben. Persze a való világ is igy megy....

Automata fegyvereket nem lehet távcsöves puskával sebezni, sem semmi mással, csak robbanóanyagokkal (C4, RPG, gránát).
---------
Blueprintek, robbanóanyagok, high end nyersanyagok (elektronika, polymer, lőpor), nyergek.. mind hasznos loot, olyan nincs hogy valakinek semmilye se legyen.
Ha pl bossolni szeretnél, máris van potenciális értékes zsákmányod - spéci rx tojások, spéci nyergek, ha sikeresen bossols lesz ott element is... 😊

Amúgy nálunk mostanában tudod mi a legnagyobb loot? A lőszer ami a turretekben van... és azt nem tudod megcsinálni hogy az se legyen. 22es csapdája, mert ha van turreted felrakva akkor automatikusan van zsákmány, ha meg nincs mert ezt is meg akarod tagadni a támadótól akkor meg bárki bemegy mert incs védelem.

De tény, sokaknak nemcsak a zsákmányszerzés de arombolás is élmény, tehát még azzal se tudod megvédeni magad hogynincs zsákmány.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.10.19. 10:24:50

Nekünk az ÖSSZES online raidünk loot nélküli volt... teljesen logikus hogy egy vesztésre álló ember kidobál mindent, hogy ne legyen semmi haszna a raidernek.

Olyat se nagyon láttam hogy offline raid sikertelen mert feladják a támadók. Online esetleg, de offline nem. Persze lehet azért mert én unofficialon játszok, nemtom.

Igazából sztem nagy meglepetések nem nagyon lehetnek... ha ránézel egy házra alapvetően látod mire számits, a turretek száma elég nyilvánvaló, az is seejthető a ház méretéből hogy mennyi vault lehet odabenn, az meg hogy hány vastag a fal kb ireleváns, met ahogy megbeszéltük nem a falon át szokás bejárni, tehát egy 50es stack C4 minden bázisba való bejutáshoz több mint elegendő.

Én már láttam olyat, h egy törzs elkezdte nagy erőkkel raidelni a másik bázist, majd abbahagyták, mert egyszerűen nem érte meg nekik folytatni. Ennyit el lehet érni jól tervezett bázissal, és védelemmel. De ha vki elvből, és csak azért is le akarja rombolni a másikat, és megvan az eszköze, akkor tényleg semmit nem tehetsz egy offline raid ellen.
A puffogtatásra annyit, h egy dolog dilókra lődözni, és másik dolog olyan emberekre, akiknek mondjuk 160-180 a movement speedjük.
Sajnos a C4 ellen nem túl sokat lehet tenni. Az én variációm, amit nem irtam le, hogy tegyük fel jön valaki aki van annyira felkészült hoz magával távcsöves snipert. Leszedi az automata fegyvereket amik maximális távolságra vannak állitva... Aztán szemre vételezés után észre veszi a felsö szinten csak üvegház ablakok vannak, alsó szinten van némi épitészeti szépség hiba. Azt feltételezi könnyü dolga lesz. Mondjuk neki áll rombolni, le is döl az egész ház. És a végén mit talál ? Semmit, mert nincs értékes cuccom. Még nyersanyagból is csak annyit gyüjtök ami éppen kell. Vagyis vinni nem sok mindent visz, max kiéli a rombolási hajlamát. Esetleg még el is gondolkodik azon vajon ez a fö szállás vagy valami kamu épitmény.Mert a helyzet az, szinte centiröl centire átvizsgálom az egész pályát, vagy ami jobban érdekel és jegyzem magamnak hol található gyöngy, hol van kristály, hol van sok kő, stb. Az hogy szétveri mondjuk az ipari gril sütöm.... ezek nem pótolhatatlan tárgyak.Persze bosszankodnák hogy idegen járt az otthonomban, de amit sajnálnák az a generátorom és a pár liter gázolaj.
És persze a házi kedvenc dinóim. Amit viszont sokan nem tudnak, hogy évekig játszottam call of duty-val snipe tdm stilusban, ami imádok.
Szerintem nem fog örülni aki okot ad rá 😊 Minden bizonnyal van akinek ez nem szimpi,de néha (na jó, sokszor) ha elunom magam, kicsit pufogtatok csak ugy passzióból és gyakorlásként 😊
Csak bár ne törne el olyan gyorsan.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Megvan a vérvonalon a 11. mutáció, megint damage, 461%-al kelt ki a tojásból 277-es szinten. Sajna a szép sárga színtől búcsúzok, default barna lett.

Plusz elkezdtem nagy turret towereket építeni. Elvagyok imrinting, breedelés közben, mint a befőtt. 😊
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2017.10.18. 22:18:46
Ilyet még nem láttam, csak olyat, h mikor látták, h bukják a történetet, akkor kiléptek. Onnan a támadóknak eléggé sietniük kellett.

Ja, a bosszú az más dolog. Az tökéletesen érthető. 😊
ORPvel az a baj, hogy az online raid arról szól, amint látja a védő hogy vesztésre áll, fogja és kidob mindent ami értékes, és 2 perc múlva nincs zsákmány.

Őszintén szólva, mi is raideltünk már kőházast - ugyanis egy kőházas tud ugyanolyan "szemétláda" lenni mint az alpha tribe, ahhoz hogy állatokat snipeoljon, c4el robbangasson nem kell vasház, csak egy fabricator meg egy kis kohó.

Jaja, jogos, és maximálisan igazad van. Mondjuk nem 2x2 ajtóm van, hanem 3x2, de a lényegen ez nem változtat, valóban aránytalanul könnyebb vmit lerombolni, mint felépíteni.
Például kb a 6. perctől. Sok c4, ok, de aránytalanul nagy pusztítás.
Másik, amit nem értek az, h vki még csak kőből építkezik, és azt raidelik, akiknek kb 100x annyi cuccuk van, nem is értem, mire számíanak, mit fognak találni? És örülnek a gunpowdernek... Tuti defaultból bekapcsolnám officialon az offline raid protectiont.
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2017.10.18. 17:48:41
PiszkosFred
Kene arkhoz scenario jellegu jatekmod is. Mindenki gyart tartalmat (akar bazist, csapdakkal, vedelemmel, akar mas jellegut, stb.) majd kozreadja es a feladat, teljesiteni/bejutni/ellopni, stb. az celnak meghatarozott dolgot. Biztos vannak mar hasonlo jellegu modok a workshopban, de ez szerverezett keretek kozott, akar toplistaval, stb. menne. A Neverwinter Online vagy ST Onlineban van hasonlo megoldas es mai napig az egyik legjobb dolognak tartom egy-egy online jatekban. 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Jaaa értem.. 😊
hát tudod, az a baj az ilyen atombunkerekkel, hogy az épités sokszorosan nagyobb költség, mint az hogy bemenjenek... mert neked 10x annyi épitőanyagba kerül az egész buli ami egy nagy bázis esetén horror költség, miközben neki csak 10x annyi C4 kell, mert egyetlen lyukat kell ütnie.

Meg gyanitom hogy az ajtók/bejáratok nem olyan erősek, már a quad ajtó is élhetetlen bázist jelent, pedig az még nagyon messze van a 100K hptól... és egy quad ajtón bemenni csak 8 c4 😄

De mintha errőlmár dumcsiztunk volna, és úgy emlékszem nem a célszerűség volt aszempont hanem az épités során érzett fun 😄
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.10.18. 16:28:44

Az elem nem 100k, hanem gyári. De van kint 2 réteg, közte 4 metal ramp 4 szögben, középen pillar, majd megint 4 fal. Számold ki, ez mennyi összesen. 😊 Egyik videoban láttam, h ha beállítom ezt a no collisont, akkor milyen szépen lehet építkezni. 😊
Hát, miután irtad hogy 100K Hps elemek vannak feléd, bármiféle épitési trükk felesleges 😊

A bázisom 3 réteg alapra épült, és 3 réteg ramp van köré téve. Igaz, ez csak 10x10-es a dínó peneket annyira már nem spiráztam, ott szimpla minden + sok turret.
Plusz az is vicces, mikor vki a kopasz plantot leteszi a földre, ahhoz elég csak odaszaladni és kivenni a fertilizert belőle.

De láttam én már videon olyan komoly bázisokat offline beraidelni, h igazából az ember rájön, h az a legjobb védelem, ha vannak kompetens védők is (turretek, jó építés ofc alap).
Dehogy áll a ház amig megvan a középső oszlop... 😊

A pillarra épitkezés a lehető leggyengébb dolog PVPben, egy metal pillár ugyanis 2 azaz KETTŐ darab C4től szépen meg is semmisül (ugyanis pontosan annyi HPja van mint egy szimpla vasajtónak), még akkor is ha 100 pillárt raksz egymásra (mert elég csak az alsót kirobbantani és a másik 99nek is annyi, ez ugyanaz mint a falaknál).

Gyönyörű amikor egy ilyen bázist ostromol vki, pár C4 és leszakad az egész kóceráj, már lehet is bemenni a maradékba.

A foundation nemcsak 2.5x erősebb, de ha foundationokat stackelsz egymásra akkor azokat EGYESÉVEL kell felrobbantani.

Én is úgy építek, h egy esetleges támadás ne legyen egyszerű. A bázisomon most is 100 feletti auto turret van, illetve dupla annyi plant-x. Plusz bekapcsoltam a no collisont is, és olyan falaim vannak, h kb 80-100k hp-ja van. Azzal elszórakoznak egy darabig. Fenntről giant hatchframeket kell letenni sok rétegben, akkor hiába dobnak le stegót, nem esik a bázisra, minimális kárt tudnak tenni, miközben a turretek kivégzik őket.
Mondjuk nálam pvp a szerver, még mást nem láttam belépni rá. 😊 És azért pvp, mert pve-ben nem tudtam legyilkolni a baby dínókat, ha jól emlékszem.
Szimplán mondjuk elég lenne annyi, h nem belülről töltené be a bázisokat, hanem a csak, vagy elsőnek a külső elemeket. Amúgy tudtommal az s+-ban van nagy pillar, fal.
Ez ugye pvp miatt sem hülyeség, mikor távolról jó alaposan meg lehet nézni, h az ember mire számíthat.
A szerveremen szinte egyedül játszok,de ettöl függetlenül ugy épitkezek mintha pvp re kéne számitani. Az én taktikám, az lerakok egy oszlopot, arra mennyezetet, amennyit enged. Ez lesz a padló. Aztán körbe épitem sok sok oszloppal és végül a szélét rendesen alapra, falakat. Igy ha le is rombolnák akár az összes falat, a ház mindaddig áll mig a középső oszlop megvan. Kipróbáltam azt is akár egyetlen 1 oszlopra bármennyi oszlopot lehet rakni .Akár a maximum magasságig is. Másztam már fel létrán a felhök felett lévö energia pajzsig. 😊
Sajnos a levegöböl érkezö légi támadások ellen már kicsit nehezebb védekezni épitkezéssel. Ehhez gépágyúkat használok.

PiszkosFred
Egyszer valahol (ha jol emlekszem akkor az unreal motorral kapcsolatos) egy forumban olvastam egy olyasmit, hogy lenyegesen meg lehetne gyorsitani az egeszet, de ehhez ket dolog kellene, amelybol az egyik csak lehetoseg es nem garancia.

1, "a lehetoseg nem garancia" opcio az lenne, hogy tobb elore definialt epito elem lenne elerheto. Peldaul 4 egyseg magas falak, vagy 4x4-es sarok epuletreszek (16 foundation, a sarokhoz tartozo oldalan 4x4+4x4 wall - egyben), es igy tovabb. Mert akkor a motor tudna egyben kezelni az objektumokat, es nem 48 darabhoz kellene neki szamitasokat, megjelenitest, stb. vegeznie. Vagyis az ilyen objektum merge jellegu dolgokkal lehetne csokkenteni a megjelenitendo objektumok szamat (nem a feluletet nyilvan). Viszont mindez csak opcionalis, ha a jatekos tovabbra is egyenkent akarja felepiteni a bazisat, nem valtozott semmi, sot.

2. Elozohoz kapcsolodik a masik otlet, miszerint az epitkezes egy onallo, az adott foundationhoz kapcsolodo "instanceolt" vilagban zajlana. Picit hasonloan, mint a Fallout 4-ben az epitonezet, amelyet ugyebar a workbench helyzete hatarozott meg, de itt az adott foundation, illetve egymas melle elrakott foundationok altal kalkulalt epitesi terulet. Nyilvan, ha egy foundationhoz mondjuk 5 meteres "buborek" tartozna, akkor ha negyet raksz egymas melle 2x2-ben, akkor mar 8 meter, stb. (szamoknal hasrautottem).

Na szoval azt mondjak, hogy ha az epitkezes az instanceolt reszen megtortenne es leokezod (elerhetove teszed a kulvilag reszere is), akkor a rendszer az osszes objektumot osszeforrasztana egymashoz, vagyis csinalna belole egyet. Termeszetesen ha epiteni akarsz hozza (vagy bontani akarod), akkor az ujra instanceolt terulette valo bazisod ismet "szetesik" alkotoelemekre.

Egyetlen egy gond van ezzel, az pedig a objektumok, illetve elemeik sebezhetosege. A mergelt esetben meg kellene oldani vhogy, hogy a dinoktol, alfaktol, pvp szerveren masik jatekostol elszenvedett serulesek ismet csak egy bizonyos elemet erintsenek es ne az egesz "osszeforrasztott" bazist.

Lehet nem pontosan emlekszem mar, de valami ilyesmi volt az otlet.

Hogy mennyire eletkepes vagy nem, nem tudom, mindenki jokat vitatkozik ezen es mondja az otleteket, de sajnos a bazis es struktura megjelenites tovabbra is necces a jatekban. Gondolom ha egyszeru lenne megoldani, mar megtette volna a WC. Legalabbis remelem, hogy megtette volna 😊
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.10.18. 12:05:40

Szerintem ha vki még ddr2-es géppel nyomja, az nem fog egyből ssd-ért rohanni. 😊 Pláne, h csak az ark-nak már kicsi a 128-as, úgyhogy eleve 256-ossal kell indítani.
Attól független igazad van. Engem a fordítottja zavar, kellene vmi olyan beállítás, ami nem engedi, h kiürítse a memóriából a bázisom. Pont, h inkább használjon minél többet, amennyi csak van, de a 16-ot már nem használja ki, csak annyit nyertem a 8-16 váltásnál, h nem kell bezárnom mindent, mikor indítom a játékot, hanem a másik monitoron simán megy a chrome, youtube, bármi.
PiszkosFred
Probald ki SSD-re rakva a jatekot. Azon tul, hogy tenyleg nem art a 8 giga memoria (bar 16 lenne a legjobb, mert maga a jatek elvan 8-cal is, de a hatterben futo egyeb alkalmazasoknak igy jut meg egy kis mozgaster), nagyon sokat lehet sporolni (es egyuttal fpst nyerni) a resolution scale lentebb vitelevel, mondjuk 95-90-85%-ra. Nyilvan ez a kep es a megjelenites minosegenek a romlasahoz vezet (mosottabb texturak, korvonalak, stb.), de gyengebb gepen muszaj kompromisszumokat kotni.

Az elso login utani toltes foleg lemezmuvelet, regebbi es nem annyira gyors hdd-vel kinszenvedes, foleg ugy, hogy a rendszer kozben vert izzad, mert nem csak betolteni probalja a vilagot, de kozben az meg valtozik is. Plusz memoria es egy SSD ezen sokat segit.

Vagy 4x2G-val, bár én arra már nem nagyon költenék. Asszem a 2-es modulokat ilyen 2.5e pénzekért adják.
Igen, ennyi van a gépemben, 4x1 gb ddr2 1066 MHZ. Sajnos a bővitéshez alaplap cserével kell kezdenem.

Nem akarok a zsebedben turkálni, de 4G DDR2 memória használtan kb 5eft. Ennek a játéknak kell a 8G memória, de inkább a 16.
Arra voltam kiváncsi melyik érték hogyan változik az inditási opciók hatására. Ami elsőre szembe tünt az az hogy -d3d10 nélkül jócskán magasabb a cpu hömérséklet. De csinálhatok bármit az átlag fps-em 10-14 között mozog. Néha felugrik egy pillanatra 17 ig de aztán le is esik 8-ra.
Mindez abból indult, ismét megpróbáltam belépni offical szerverre, de sikereltelenül. Amint éledtem, félig kirajzolta valakinek a behemot kapuja egy részét, az fps le esett 1 re és megállt az élet. Feladat kezelövel tudtam csak kilépni. Aztán próba egy unoffical szervert, ott egy picivel jobb volt a helyzet. De amint olyan helyre érek ahol hatalmas épitmények, sok dinók vannak, lezuhan az fps, a gépem meg tölt eszeveszettül. De hogy a saját bérelt szerveremen miért megy rendesen egyszerüen nem értem. Nem a legszebb a grafika de megy. Ez is unoffical meg az is, de amiken jártam unofficalokon valami nem tetszik a gépemnek.
Hát ez van, sajnos.Lehet én is áttérek single modra. Az legalább ingyen van és ha hagyom kicsit töltögessen a háttérben akkor egész jól fut.
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2017.10.17. 23:29:13

Ahogy emlékszem a gépedre, kb 100%-ot mindenre, nem? 😊
Eddig még nem volt vele gondom. Csak kipróbálni szerettem volna, kiváncsi voltam mire mennyit ir.

Jabar
Mostanában vannak játékok amik valamiért nem komálják, be kell kapcsolni a silent módot ha crashel vagy nem indul tőle a játék.

Igen, köszönöm. Megvan 😊

Akkor viszont az msi afterburner csinálja. 😊
A frapsot használtam régen, a bandicam elött. Ez videó és kép felvevö játékokhoz. Ebben nem emlékszek ilyenre. Bandicam hosszabb videókat rögzit mint a fraps, azért tértem át rá.

Ezt a fraps című progi csinálja, ha jól emlékszem.
Ugy tünik nem volt megfelelő 😊 Ezt a baryt amugy sem szándékoztam megtartani.
Hanem azt szeretném kérdezni,hogy láttam több videóban is hogy játék közben a képernyőn megjelenitik a cpu meg gpu és egyébb infót a teljesitményről. Kerestem de nem igazán találom hogy ezt milyen módon teszik. Ez valami külön program vagy része a steamnak vagy a játéknak ?

Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2017.10.16. 11:02:59

Nem kell visszasietni, mert mikor nem vagy ott, akkor százisba kerülnek a lények. Egyszer kell visszamenni, de akkor a megfelelő működő koncepcióval.
Nyergem az nem volt, nem számitottam arra hogy vele futok össze. Viszont nagyon jól birta a gyürödést. Kezdett sötétedni és nem láttam jól mi mozog a bokorban. Rátámadtam,de hamar kiderült hogy egy 130-as pegomastax volt. Vagy valami hasonló. Pech. Megütött egyszer és éppen akkor koppant be az összes páncél rajtam. Még egy ütés és bekoppant a fegyver a kezemben, majd azonnal meg is haltam. Idöközben eddigra tameltem egy dilo-t is ami lv 130 as lett,de az utánam halt kb 5 másodperc múlva. Visszarohantam, a bary még ott volt. Kicsit nagy volt az arcom, bosszut akartam állni immár új páncélban,de ismét meghaltam majd már meztelenül ismét vissza rohantam. Éppen csak oda értem és akkor halt meg a bary. Egész végig küzdött, birta a bántalmazást rendesen.

Jabar
Jó kis állat, azt ugye tudod hogy ha rajta ülsz akkor a másodlagos sebzése ha vízben vagy aoe stun? 😊

danone
Köszi, közben rájöttem mi volt a gond, az engram menüben külön be kell jelölni jobb fenn, hogy a scorched earth-ös kiegészítők cuccait is mutassa... Ezért nem láttam <#banplz>
Köszönöm a válaszokat.
----
Egy kicsit elmentem vadászgatni, gyüjtögetni, izgalmat keresni. Belebotlottam egy Baryonyxba, igaz kis szintü de gyüjtögetésnek megfelelt.
Majd amire nem számitottam, patról cápa és medúza vadászat. A kezdők szerencséje 😊 Kicsit magas a loot db szám, egy kicsit vissza lesz véve. Itt még 25x -ös.
(A videó felvevő miatt kicsit akadozik,azért elnézést)

Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2017.10.15. 20:06:48

Gyönyörű citromsárga rex, újabb damage mutáció, 449%-al bújik ki a tojásból. Ez a 10. hp-dam mutáció a vérvonalon, félúton vagyok. 😊 Ez elött volt vagy 8 egyéb mutációm, ami ment a levesbe.
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2017.10.15. 18:46:14