Ark:Survival Ascended,és Evolved 1-2.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy jó ötlet ha nem ismernéd,én ha nem tudok felszállni egy állatra,mert mondjuk rám van fütyülve,hogy kövess,és magasan repül,én elkezdek futni,és amint követ megfordulok,meg megpróbálok olyan irányt keresni ahol van egy kicsi lejtő,és elég közel van a földhöz,akkor felszállok rá,ha nem,akkor ugrok egyet.
Még egy ötlet,én nem egyszer estem le állatról,mert a dupla W gomb helyett az E gombot nyomtam,én átállítottam a space mellett a bal kezemnél az ALT-ra,és a hüvelykujjammal,nyomom meg.
Egyébként én is jártam már így szikla közé ragadás.
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2017.10.22. 10:07:55
És most lett elegem a pteradonokból. Hivogatom, probálok felugrani a hátára de csak köröz a fejem felett,egyszerüen képtelenség elcsipni jó ütemben az E betüt. Amikor sikerült az argentavist tamelni annak simán felugrottam a hátára a gödörből.
"Az idegen lények már régóta köztünk járnak. Úgy hívják magukat, magyarok"
"Jabar sa bu eeda murishani!"
Végig zongoráztam az összes billentyüt, próbáltam billentyü kombokat de nem adta be. Nem hagyott nyugodni a dolog, már mérgemben összevissza nyomkodtam kattingattam..... és akkor egyszer csak... Szóval miután feltöltöm a karakterem, kilépek fömenübe és azon a lapon amit mutattál, elöbb kattintani kell az egérrel majd utána ESC és tádám, beadja kilépést 😄
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
--------
T62A
Piszkos Fred képén ott van a jobb alsó sarokban Download Survival. Illetve ha magyar a játékod akkor Ark Túlélő Letöltése gomb.
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2017.10.21. 21:20:56
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: T62A, 2017.10.21. 19:13:56
Nagyon szépen köszönöm,nagyon rendes vagy kitöröltem a LocalProfiles mappát,és az obelisz üres.Nagyon sokkal tartozok már neked,jó volna a részemről törleszteni feléd,csak nem tudom hogyan.Ha tehetek érted valamit szólj nekem,a legjobb tudásom szerint segítek is,vagy nem tudom kis mennyiségben fogyasztasz-e italt?Ha igen jövök egy sörrel,vagy kettővel.
Utoljára szerkesztette: T62A, 2017.10.21. 18:07:00
DE! Elotte persze ments! 😊
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.10.21. 17:57:14
De ha most ranezek a mappara, akkor talan a szitu a kovetkezo:
- A mappaban a "bak" veguek a jatek altal is hasznal biztonsagi mentesek, vagyis marad a localplayer.arkprofile vagy az arktribe.
- Utobbi .arktribe file(ok) a nevebol fakadoan inkabb csak a torzs cuccait tarolja - tippre. Elobbi viszont (.arkprofile) meger egy probat, foleg ugy, hogy tobb is van belole. Egy nalam siman csak "localplayer.arkprofile" - tippre ez a jelenlegi karakterem -, egy pedig egy 76561198052299484.arkprofile neven fut, tippre ez a feltoltott karakter eltarolva es egy egyedi "id-t" kapva.
- Az .arkcharactersettings fileok az elmentett karaktergeneralas soran beallitott opciokat rejti (kover, alacsony, ilyen haju, olyan labu, mittomen), azok sem hiszem, hogy segitenek.
- A theislandXXXX.ark meg a terkep mentese, ebbol is keszit maganak mentest a jatek, ezert van belole tobb is, datumokkal a nevukben.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.10.21. 17:52:40
Van két madaram,azt feltöltöttem,és lett belőle 4 mintha klonozva lettek volna
És mind a két profil egyforma 100-as szintű.
Utoljára szerkesztette: T62A, 2017.10.21. 17:42:32
kalap
https://imgur.com/a/54xWO
Én már nem egyszer bizonyítottam,hogy nem hazudok,megint fényképpel igazoljam az állításomat?
Azonban ha feltöltesz valahonnan, onnan eltünik. Vagyis szerintem te egy új karaktert kezdtél és ez zavart össze
Tudtok nekem segíteni,valamit nagyon összekutyultam.Láttam egy videót a ragnorok pályáról,ahol van jégsárkány,és nagyon megtetszett,feltöltöttem a profilomat,de sajnos nem jól figyeltem meg PISZKOSFRED képsorozatát,ezért bocs.Én azt hittem ha feltöltöm a profilom az obelisznél,akkor ott tudom kiválasztani a ragnor pályát,és egyből oda is rak,vissza rakott Izlandra,majd megint feltöltöttem,és így már két profil van feltöltve,de ugyan az,egyedül annyi változás van a két profil között,a jóllakottság kevesebb,mert valószínű,hogy másodjára már éhesebb voltam,meg kicsit ki is hűltem.Most ott vagyok,hogy nem értem feltöltöttem 2 db állatot,meg ruhát fegyvert próbából.Visszaraktam a mentést,és újra beléptem,úgy gondoltam onnan folytatom ahol abbahagytam az Izlandon,de mikor odamentem az obeliszhez,látom fel vannak töltve a fegyvereim ruháim,és a két madaram,de nem értem hogyan,mikor a feltöltött madaram a bázison van az egyik,a másikkal meg odarepültem az obeliszhez,és a fegyvereim is nálam vannak,vagy klonozva lettek?.Abban kérném a segítségeteket,szeretném törölni a feltöltéseket az obeliszknél,és majd egy újat csinálok de csak egy profillal.A jelenlegi profilom 100-as szintű,és ez a szint van kétszer feltöltve,vártam,hogy beadja a ragnor pályát,későn vettem észre,hogy piszkosfred kilépett,és a helyi játék indításánál válasza ki a másik pályát,már ha jól láttam.
..................................................................................................................................................................................................
Azok akik használják a pályák közötti játékot,és szerintem ezt még nem kérdeztem tőletek,ha igen akkor bocs.Na szóval,ha a napi játékot abbahagyod az arkban,tegyük fel valaki az Izland,és a Ragnorokon játszik.Ha Ragnorokon vagy amikor kikapcsolod a játékot,másnap mikor belépsz akkor újra a Ragnorokra kell menned,és az obelisznél át kell utaznod Izlandra,hogy a két pálya de egy profillal rendesen működjön?Vagy ez nem függ össze egymással?
Ezért nem szabad pl tutajon kiloggolni, mert a vizben ébredsz és megfulladsz instant.
Más: Nálatok is rendszeres, h máshol ébredtetek, mint ahol logoffoltatok? Épületen kívül, másik szobában? Ez azért egy pvp szerón elég para, kb úgy kell logoffolni, h mindent betesz az ember 1 vaultba.
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2017.10.21. 08:31:30
Ha PVE modban van a szerver, hiába állitom be, csak túlélőket támadjon, megtámadja a vadon élő dinókat is. Pvp módban viszont nem támadja vad dinókat.
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2017.10.20. 23:50:17
Kíváncsi lennék hogy frissen telepítve mekkora lenne.
"Jabar sa bu eeda murishani!"