Ark:Survival Ascended,és Evolved 1-2.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezért vittem csak 1 utánfutót. 😊
Én egyszer mentem el kér rex-el,meg 3 gigával,de elég is volt folyamatosan elakadtak,és a hülyéje nem tud kikerülni egy fát,azért vissza kell menni.
Hogyan tudtál hazamenni velük?Volt nálad nyereg spontán?
Egy jó ötlet ha nem ismernéd,én ha nem tudok felszállni egy állatra,mert mondjuk rám van fütyülve,hogy kövess,és magasan repül,én elkezdek futni,és amint követ megfordulok,meg megpróbálok olyan irányt keresni ahol van egy kicsi lejtő,és elég közel van a földhöz,akkor felszállok rá,ha nem,akkor ugrok egyet.
Még egy ötlet,én nem egyszer estem le állatról,mert a dupla W gomb helyett az E gombot nyomtam,én átállítottam a space mellett a bal kezemnél az ALT-ra,és a hüvelykujjammal,nyomom meg.
Egyébként én is jártam már így szikla közé ragadás.
Ha fütyülök,hogy kövess,követ,ha ne kövest,akkor nem követ,de a többi parancsot nem értem miért nem fogadja el, de a többi állat sem követi.Nálam is elkezdett repkedni amerre ő akart,körzött össze vissza,már mérgemben majdnem lelőttem.
Kicsit elvittem szintezni a két legnagyobb rex páromat a mocsárba, mert úgyis kellett plant-x mag, mivel azok elfogytak. Csapatszállító motorboat elég jól hasít, azon is van 4 auto turret, és vagy 7-8 plant-x turret. 😊 Szóval, 23000xp mellett van 30k életük, 800% körüli/feletti damage, ilyen 920-930-akat sebeznek. És még van 9 mutáció hátra, brutálisak. 😊
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2017.10.22. 10:07:55
Island pályán játszok most. Ugy rémlett mintha láttam volna quetzát körözni valahol. Gondoltam elmegyek megkeresem és teszek egy próbát a befogásra. Helyette útközben találtam egy hegyet aminek a tetején volt sok kristály. Ilyen alkalmat nem szabad kihagyni. Csak mikor leugrottam a szárnyasomról szépen beleugrottam egy olyan hasadékba ahonnan nem birtam kimászni. Próbáltam a relogint, de ugyanoda rakott be. Mig azon filoztam kb mennyi idö múlva halok éhen jött 2 Argentavis. A szárnyasomat megkajálták majd engem akartak megenni.Csakhogy nem értek el ha legugoltam. Igy aztán 2 Argentavissal mentem haza quetza helyett. 😊
És most lett elegem a pteradonokból. Hivogatom, probálok felugrani a hátára de csak köröz a fejem felett,egyszerüen képtelenség elcsipni jó ütemben az E betüt. Amikor sikerült az argentavist tamelni annak simán felugrottam a hátára a gödörből.

"Az idegen lények már régóta köztünk járnak. Úgy hívják magukat, magyarok"

Jabar
Én meg úgy jártam, hogy lementem a madárral a partra, mondom neki hozz halat pajti, erre elrepült az ellenkező irányba. Szerencsére közel volt a bázisom így másik madárral utol értem. 😄

"Jabar sa bu eeda murishani!"

Nem tudom nálam van-e a hiba,de megint valami állítottak a játékon,eddig meg akartam támadtatni az állatommal egy vadon élő állatot füttyüléssel,megnyomtam egy gombot,jelenleg az egéren van,tehát megnyomom,és kijelöli az állatot,és az én állatom megtámadja,anélkül,hogy előtte rám támadna a vadon élő állat.Most hiába fütyülők,meg se mozdul.Tegnap találtam egy vidrát,vannak ilyen állataim Ichthyornis passzívra volt állítva mind a három.felkaptam egyet a vállamra,elmegyek vele halat vadászni/horgászni.Mondanom sem kell ki se jelölte a halat mire ráfütyültem,de azért megtámadta.Közben a másik kettő elkezdett repkedni,és a passzív ellenére megtámadta a vidrát ami a ketrecben volt,de nem értem hogyan,és miért.Azóta vidrát nem is találok,nem mintha szükségem volna rá,de elférne egy.Ha valami beválik a játékba azt minek kell kivenni,T gomb nyomva tartásával,és a vad állatra ráviszem a célkeresztet,majd támad azt a célpontot akkor sem mozdul meg,se akkor ha passzívra van állítva,se akkor támadd a célpontomat.
Így már rendben,térkép kiválasztása,és a játék maga ajánlja fel.
Hát ezt nem hiszem el 😄 Ilyen nincs és mégis van 😄
Végig zongoráztam az összes billentyüt, próbáltam billentyü kombokat de nem adta be. Nem hagyott nyugodni a dolog, már mérgemben összevissza nyomkodtam kattingattam..... és akkor egyszer csak... Szóval miután feltöltöm a karakterem, kilépek fömenübe és azon a lapon amit mutattál, elöbb kattintani kell az egérrel majd utána ESC és tádám, beadja kilépést 😄

PiszkosFred
Ahogy Apofisz irta elottem, amikor az uj terkepre "belepsz" a jatek keri, hogy krealj egy uj karaktert. De a jobb also sarokban ott van a lehetoseg, hogy ne ujat kezdj, hanem a korabban feltoltott karaktert toltsd le. Obeliszkhez csak akkor kell menned, ha dinot vagy cuccot is viszel at, mert azok ott varnak majd teged. De a karaktered az ugy fog meztelenul spawnolni a parton, ahol valasztod (east 1-2-3, south 1-2-3, stb.)

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Én ezen a lapon hiába nyomkodom az ESC -t nem adja be a kilépéshez a gombot ha nincs karakterem.
--------
T62A
Piszkos Fred képén ott van a jobb alsó sarokban Download Survival. Illetve ha magyar a játékod akkor Ark Túlélő Letöltése gomb.
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2017.10.21. 21:20:56

Nézegettem a képeket,valamit nem értek.Miután fel van töltve a profil,kilépek a főmenübe,és kiválasztom azt az új pályát amin játszani szeretnék,eddig ok.Írtad le kell töltenem azt a profil amivel a másik pályán játszottam,például jelen esetben Izland.Magát a letöltést az hol tudom az obelisznél,tehát el kell jutnom odáig,és akkor lesz egy profil két pályán,vagy miután kiválasztom,melyik pályán szeretnék játszani,maga a rendszer kínálja nekem fel,hogy töltsem le a profilt?Megnéztem még egyszer,de nem értem hogy azt a képet ahol a profilod tudod letölteni az hogyan tudod előhozni.
PiszkosFred
De, ki tudsz, es ki is kell.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem mondtam,hogy hazudsz. Csak feltételeztem valamit. Azt ha feltöltesz egy karaktert, nem tudsz kilépni a játékból csak ha elöbb csinálsz egy karaktert vagy letöltesz, mert nincs játékból kilépés gomb. (Vagy feladat kezelővel lépsz ki) És erre tippeltem.

Ok így már értem,és köszönöm.
Utoljára szerkesztette: T62A, 2017.10.21. 19:13:56
PiszkosFred
Az obeliszket fogd fel buszkent, metrokent, vagyis ahonnan el akarsz jonni, azon a terkepen odamegy az obeliszkhez, felszallsz (feltoltod a cuccost), kilepsz a fomenube, kivalasztod a kovetkezo allomast (terkepet) belepsz oda es leszallsz (letoltod a karaktert).

Még arra válaszolsz nekem,tudom érthetetlen vagyok,az az igazság szeretem biztosra tudni a dolgokat.Ha a Ragnorokon vagyok,és ott lépek ki,akkor oda is kell visszalépnem,és onnan kell visszamennem az Izlandra?Azért kérdezem mert tegyük fel ha azt nem figyelném,nem tudom meghülyülne-e a játék működése,vagy nem egymást követnék a mentések.Mert ha ezt figyelnem kell,akkor valahova fel kell írnom mi volt az utolsó,belépési pálya,mert ha napokig nem lépek be,elfelejtem melyikbe voltam utoljára.Mondjuk eddig olyan még nem volt,hogy nem játszottam volna vele minden nap,de sohasem lehet tudni.Mert belépésnél,és a helyi játék indításánál,már bármelyik pálya válaszható a főmenübe.
PISZKOSFRED RÉSZEMRŐL BARÁTOM!
Nagyon szépen köszönöm,nagyon rendes vagy kitöröltem a LocalProfiles mappát,és az obelisz üres.Nagyon sokkal tartozok már neked,jó volna a részemről törleszteni feléd,csak nem tudom hogyan.Ha tehetek érted valamit szólj nekem,a legjobb tudásom szerint segítek is,vagy nem tudom kis mennyiségben fogyasztasz-e italt?Ha igen jövök egy sörrel,vagy kettővel.
PiszkosFred
Van meg egy LocalProfiles nevu mappa, de azt sosem neztem, de a nevebol adodoan az is lehet, hogy azt keressuk. Tenyleg csak tippelni tudok, sosem neztem tuzetesebben.

Amit írtál sorozat számot,tudom nem egyforma az enyémmel,nekem minden mentésemben benn van.Van vagy 15 db mentésem.Ne a holnapit írjam felül mindig,ezért van belőle több,hátha összeakad valami.Érdekes mert mind ugyan annyi KB
Utoljára szerkesztette: T62A, 2017.10.21. 18:07:00
Ok megnézem,csak amikor én írtam,közben jött az üzeneted.
Amit írtál "SavedArksLocal" mappat, én mielőtt feltöltöttem volna a profilomat mentettem,és kipróbáltam a feltöltést,megláttam,hogy valamiért két 100-as profil van feltöltve,kiléptem a játékból.Kitöröltem mindent abból a mappából SavedArksLocal,és amit előtte mentettem azt beraktam a játéknak a mentés mappájába SavedArksLocal. Utána elmentem az obeliszhez,és mégis bent voltak a dolgaim,madaraim.
PiszkosFred
Na most azert gondolom, hogy a "76561198052299484.arkprofile" lesz a nyero es ezt keresed (illetve nalad hasonlo szamsorozat, nem ez nyilvan), mert a Center mappaba benezve (ahova utaztam probakeppen) szinten ott van, akkor pedig egyertelmu, hogy ezeket kell torolnod es mindjart nem lesz duplazas.

DE! Elotte persze ments! 😊
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.10.21. 17:57:14

PiszkosFred
Nem tudom melyik tarolja a feltoltott karakter, melyik file a "puffer", ahogy Apofisz nagyon pontosan megnevezte. Sajnos sosem probalkoztam kulon-kulon a mentesekkel, en egy az egyben a "SavedArksLocal" mappat archivalom es masolom vissza, ha gond van.

De ha most ranezek a mappara, akkor talan a szitu a kovetkezo:
- A mappaban a "bak" veguek a jatek altal is hasznal biztonsagi mentesek, vagyis marad a localplayer.arkprofile vagy az arktribe.
- Utobbi .arktribe file(ok) a nevebol fakadoan inkabb csak a torzs cuccait tarolja - tippre. Elobbi viszont (.arkprofile) meger egy probat, foleg ugy, hogy tobb is van belole. Egy nalam siman csak "localplayer.arkprofile" - tippre ez a jelenlegi karakterem -, egy pedig egy 76561198052299484.arkprofile neven fut, tippre ez a feltoltott karakter eltarolva es egy egyedi "id-t" kapva.
- Az .arkcharactersettings fileok az elmentett karaktergeneralas soran beallitott opciokat rejti (kover, alacsony, ilyen haju, olyan labu, mittomen), azok sem hiszem, hogy segitenek.
- A theislandXXXX.ark meg a terkep mentese, ebbol is keszit maganak mentest a jatek, ezert van belole tobb is, datumokkal a nevukben.

Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.10.21. 17:52:40

Én nem kivenni szeretném,az megy hanem törölni,mert 4 madaram lett,és két egyforma,lelőni nem szeretném,őket.Én a profilfeltöltést szeretném törölni,mert kettő van belőle,és bele fogok keveredni ha,ide oda utazgatok a pályák között.
Van két madaram,azt feltöltöttem,és lett belőle 4 mintha klonozva lettek volna
És mind a két profil egyforma 100-as szintű.
Utoljára szerkesztette: T62A, 2017.10.21. 17:42:32
Tudom,hogy számotokra ez nem megfelelő bizonyíték.A képen lehet látni kapitány,kalapot,feltöltve is,meg nálam is.Nekem ebből a kalapból csak egy volt,madarat nem mutatok,mert úgy is azt mondanátok,hogy át van nevezve ugyan arra.A két profilt meg tudnám mutatni,de csak úgy ha megint feltölteném,és akkor már három lenne.Én is visszaraktam a mentést,de mégis ottmarad az obeliszben amit beraktam,pedig a mentés után raktam.Tehát mivel a régi mentést visszaraktam,így nem lenne szabad ott lennie,mivel előbb volt a mentés,de szerintem ez nem mentéstől függ.
kalap
PiszkosFred
Sorrend ez alapjan kiveheto
https://imgur.com/a/54xWO

Azt már cseszheted. Lokálban nem tudom, szerveren visszatenném a mentést, illetve azt a könyvtárat üríteném, ahová teszi a clusteres szerver az itemeket.
Kitaláltam mit csináljak,szerencsére megtaláltam piszkosfred 25 db képeit a profil feltöltésről.Nekem is megvan de valamiért össze vissza van keverve,nem sorba vannak,de megoldom átnevezem melyik után melyik jő,és így tudni fogom.Csak a profil törlést nem tudom hogyan csináljam,az nem lehet,hogy valamelyik mappában van elmentve,és onnan kellene kitörölnöm?
Akkor mit csináljak,hogy ne legyen két profil feltöltve?
Nem kell igazolni semmit, ilyen az ARK. Semmin nem kell meglepődni.
Szia
Én már nem egyszer bizonyítottam,hogy nem hazudok,megint fényképpel igazoljam az állításomat?
Az Island és a ragnarok két külön pálya. A feltöltést úgy értelmezd mintha valami közös pufferbe töltenéd fel és egy másik helyen meg majd le töltöd.Igy lehet költözni egyik pályáról a másikra.
Azonban ha feltöltesz valahonnan, onnan eltünik. Vagyis szerintem te egy új karaktert kezdtél és ez zavart össze

Én mindig az ágynál lépek ki,és ott is ébredek,bár nem tudom hogy a szerveres játék az másabb-e a helyi játéknál,hogy az kiszámíthatatlanabb.
Sziasztok!
Tudtok nekem segíteni,valamit nagyon összekutyultam.Láttam egy videót a ragnorok pályáról,ahol van jégsárkány,és nagyon megtetszett,feltöltöttem a profilomat,de sajnos nem jól figyeltem meg PISZKOSFRED képsorozatát,ezért bocs.Én azt hittem ha feltöltöm a profilom az obelisznél,akkor ott tudom kiválasztani a ragnor pályát,és egyből oda is rak,vissza rakott Izlandra,majd megint feltöltöttem,és így már két profil van feltöltve,de ugyan az,egyedül annyi változás van a két profil között,a jóllakottság kevesebb,mert valószínű,hogy másodjára már éhesebb voltam,meg kicsit ki is hűltem.Most ott vagyok,hogy nem értem feltöltöttem 2 db állatot,meg ruhát fegyvert próbából.Visszaraktam a mentést,és újra beléptem,úgy gondoltam onnan folytatom ahol abbahagytam az Izlandon,de mikor odamentem az obeliszhez,látom fel vannak töltve a fegyvereim ruháim,és a két madaram,de nem értem hogyan,mikor a feltöltött madaram a bázison van az egyik,a másikkal meg odarepültem az obeliszhez,és a fegyvereim is nálam vannak,vagy klonozva lettek?.Abban kérném a segítségeteket,szeretném törölni a feltöltéseket az obeliszknél,és majd egy újat csinálok de csak egy profillal.A jelenlegi profilom 100-as szintű,és ez a szint van kétszer feltöltve,vártam,hogy beadja a ragnor pályát,későn vettem észre,hogy piszkosfred kilépett,és a helyi játék indításánál válasza ki a másik pályát,már ha jól láttam.
..................................................................................................................................................................................................
Azok akik használják a pályák közötti játékot,és szerintem ezt még nem kérdeztem tőletek,ha igen akkor bocs.Na szóval,ha a napi játékot abbahagyod az arkban,tegyük fel valaki az Izland,és a Ragnorokon játszik.Ha Ragnorokon vagy amikor kikapcsolod a játékot,másnap mikor belépsz akkor újra a Ragnorokra kell menned,és az obelisznél át kell utaznod Izlandra,hogy a két pálya de egy profillal rendesen működjön?Vagy ez nem függ össze egymással?
PiszkosFred
Regi bug, en speciel mar csak a karamban alszok a dinok mellett (ott logolok ki), ahol kozepen nincs foundation csak a draga jo anyafold, akkor nem rak odebb a rendszer 😊

Én rendszeresen a "lépcsőházamban" ébredek plö. 4-5 foundationnal arrébb, mint ahol logoffoltam, érdekes dolog.
Ennyire azért nekem nem szokott gáz lenni, de apró csúszkálások történhetnek. Meg leginkább az történik hogy emeletről esik le az ember, vagy esetleg a foundationban ébred - szóval nekem leginkább függőleges irányú elmozdulások szoktak történni, vizszintesen nem jellemző.

Ezért nem szabad pl tutajon kiloggolni, mert a vizben ébredsz és megfulladsz instant.

Jabar
én rengetegszer a bázisom felett úgy 30m-el kelek és zuhanok le 😄

Nekem még frissit. Már kezdtem pánikba esni hogy ma nem játszok, mindjárt nyomozásba is kezdtem mit frissit 😊

VIssza az egészet, vmi folyamatban levő frissítés mehetett a háttérben, mert csak várni kellett. 😊

Más: Nálatok is rendszeres, h máshol ébredtetek, mint ahol logoffoltatok? Épületen kívül, másik szobában? Ez azért egy pvp szerón elég para, kb úgy kell logoffolni, h mindent betesz az ember 1 vaultba.
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2017.10.21. 08:31:30
No, vmit elqrtak ebben a frissítésben, mert nem indul a játék a gépemen.
Ez érdekes, enyém PvP-ben van, itt jól működik. Nekem ez kellett ahhoz, h fel tudjak kapni állatokat a quetzzel.
Megtaláltam az okát,hogy miért vadász le mindent a gépágyú attol függetlenül hogy hogyan van beállitva. Az ok pedig tök egyszerü.
Ha PVE modban van a szerver, hiába állitom be, csak túlélőket támadjon, megtámadja a vadon élő dinókat is. Pvp módban viszont nem támadja vad dinókat.
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2017.10.20. 23:50:17

Levették kb a felére az industrial forge benzin igényét. A change logban nem leltem semmi ilyet. 😊
Fenntartásokkal kezeld. Kb szorozd meg kettővel teljesítményt tekintve, mint amit odaírnak. És azon fog menni medium/high beállításokkal.
Jabar
Mert nem törli a frissítésekből maradt file-okat, nekem 81gb úgy hogy alap + SE + S+.
Kíváncsi lennék hogy frissen telepítve mekkora lenne.

Nekem már most 109gb az Ark mappa 😊

danone
Tuti nem, de a patch ami ahhoz kell lehet akkora. 😊