Ark:Survival Ascended,és Evolved 1-2.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2017.10.23. 19:46:34
"Az idegen lények már régóta köztünk járnak. Úgy hívják magukat, magyarok"
De ha valamit nem is jól csináltam volna akkor meg írná,milyen szintet kell elérnem,de semmi,csak ezt írja sárgával 60/100
Utoljára szerkesztette: T62A, 2017.10.23. 19:45:39
Én még azt találtam ki a barlangokra,hogy az elején mikor kezdtem a játékot,és haladtam elég sok állatot szelídítettem meg tojás gyűjtésre,meg megtetszett,stb.Én azt hittem csak úgy lesz tojásom,ha az állatok párba vannak,tehát egy nősténynek egy hím,és dilophoszauruszból is van egy pár ami feláldozható,mert nem kell,de én magam megölni nem szeretném.Beviszem őket a barlangba,át állítom agresszívre az döntsön róluk a sors.
A barlanga persze, most kardfogúval megyek, de asszem thylora fogok váltani. Centeren az mindenhol elfér, nagyobb, erősebb. Bár elég jó ez a saber, 8k élete van, és 600% damage. És iszonyat gyors.
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2017.10.23. 19:27:31
Nyugodtan elmehetsz, csupán időre vissza kell érni. Telóra van egy rakat időzítő app, ami szól, ha beállítod.
Felneveltem a quetzát,hát nem volt könnyű.5 vagy 6 x volt kívánsága 37 percenként.
Ha valaki sárkányt nevel,az kb mennyi tejet igényel?Igaz ott még nem járok,de úgy vettem észre nem jó elmenni a bázisról addig amíg nevelsz egy állatot,mert a bevésődés nem lesz 100%-os.
(Én mindenképpen)
https://kephost.com/image/BUhW
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2017.10.22. 21:52:09
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Itt-ott egy-két dolgon még finomitani kell. Van amit lejjebb van amit feljebb vinni. stb
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2017.10.22. 20:12:06
De például a pteradonhoz kell nyereg mig az argentavishoz nem. Vagy például a brontóhoz sem kell nyereg.Hogy ilyen a játék vagy esetleg valamelyik mod miatt van amit használok azt nem tudom,mert nem sokat foglalkoztam a repüléssel.
igy felültem az egyikre a másiknak meg fütyültem kövessen. Ami még mázlim volt hogy az egyik him a másik nöstény. Lehet keltetésbe kezdek. 😊
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2017.10.22. 19:05:26
Viszont ha olyan cuccot lelsz, amit smithyben tudnál legyártani, de nem fér bele, akkor magas szintű, breedelt, imprintelt, súlyra húzott hóddal ki tudod cselezni, mert állatba 300/330? item fér.
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2017.10.22. 18:01:07
Elmentem a vulkán heggyel szembe,a húsevő sziget felé,ha jól tudom a nevét obszidián hegy.A ncc1701 ötletével,a quetza hátán ankyloval,fém gyűjtés közben találtam egy Doedicurus 175-öst hímet.Otthon van két nőstény mondom jó lesz párnak,nem mintha szaporítani szeretném,de legyen párja.Felkaptam a kisebb bázisom tetejére raktam addig amíg mindenbe nem raktam fémet,végzek a fém gyűjtéssel,úgy gondoltam az egyik quetza hátsó részét lezárom,mint egy ketrec,és oda berakom,mert ha felkapom,és úgy viszem,és elfogy a madárnak a kitartása,és leszállok akkor el fogja engedni,és leesik.Mondom így jó lesz elfér a ketrecben.Aha amint elindultam mintha a ketrecet kihúzták volna alóla,és leesett a földre.Úgyhogy maradt a felkapás,de nem nyomtam a shiftet ,hogy gyorsabban repüljön.
Utoljára szerkesztette: T62A, 2017.10.22. 17:01:57
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2017.10.22. 13:58:25
Amúgy ha nem lesz 100%-os az imprint, akkor a game.ini-ben levő babymaturespeedmultiplier-t, illetve a babycuddleintervalmultiplier-t kell birizgálni, defaultból mindkettő 1.0. Az első a növekedés sebességét adja meg, a második pedig azt, h milyen gyakran kér imprintet, illetve pontosabban mennyivel kevesebbszer kérjen. Elsőt növelni kell, másodikat csökkenteni, így kevesebb törődést fog igényelni. A kettőből próbál számolni vmit a gép, de ha a kettő aránya nem jó, akkor nem lehet 100% az imrpint, mert plö elöbb fejlődik ki az állat, minthogy kérné a következő törődést. Nálam most 55, illetve 0.073 az érték, így kb 93% fejlettségnél készen van a 100% imprint. Sokáig használtam a 25-0.04 értéket is, így ugyanannyiszor igényel törődést az állat, mint a hivatalos szerveren, csak nem 3.5 óránként, hanem 7-9 percenként. Ha pedig nagy a növekedés üteme (az 55 már vastagon ilyen), akkor az állat növekedés közben nem tud eleget enni, és véres lesz, ahogy megy fel a hp-ja. Vagy force feedeled, vagy idővel egészségesre fogja enni magát.
Lassan visszakerülnek a vad gigák, 3-4 rexemmel már simán legyalulom őket, de kellene már marhára vmi jó rex nyereg BP, egyszerűen nem akar esni.
Leírom röviden,a barátomnál láttam az ark játékot,először nem is tetszett,de aztán beleszerettem.A barátaim előbb kezdték el a játékot,mint én,mégis lehagytam játék órában őket,nekik van 85,meg 192 ark játékban töltött órájuk nekem meg van 1044.És nem azért mert több volna a szabadidőm,mint nekik,hanem ráuntak,én azért vettem meg,hogy használjam.
Ha már a steam-nál vagyunk,látom másnak 4-5 10-es a profil szintje azt hogyan lehet növelni?
Kikeltettem egy Argentaviszt,lehet nem jól írom legyen sast 87% os lett a bevésődése,de nem értem miért,minden megkapott ami kért,igaz csak két kívánsága volt,de nem is állítottam át a felnevelés sebességét,hagytam 1,0-án mint a rexeknél.Az igaz közben elmászkáltam máshova,meg közben szelídítettem másik állatot is.Lehet az nem tetszett neki.
Steam Halloween Sale: October 26, 2017 - November 1, 2017
Steam Autumn Sale: November 22, 2017 - November 28, 2017
Steam Winter Sale: December 21, 2017 - January, 2018
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11