Ark:Survival Ascended,és Evolved 1-2.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na, ahogy ezt beírtam, meglett a 281-es példány, 56 szint a hp-n, 13420hp-vel bújt ki a tojásból. Szín mutáció a tüskesoron, ilyan fos barnás-zöld.
No, ha már a mutációk nem jönnek, a hétvégén letettem kb 40-50 auto turretet, és kb 250 plant-x-et. Most fejeztem be 6500 skuló craftolását, már 3 fabrikátorban nyomatom. 😊
Belemegy az etetőbe, tobtam is bele egy 100-as csomag dodo tojást.
Megeszik a simát is,igaz ezt nem próbáltam,de szerintem a tojást kieszik az etetőből.
Témelt titanoboára figyeljetek, nem eszik húst az etetőből. Én fertilized tojásokat tettem beléjük, azt eszik. Lehet a simát is enné, nem tudom, nálam mostanában rengeteg fertilized rex tojás van úgyis. 😊
Lent volt,csak egy része belelógott a sziklába
Nem félreérted,én a sima tojás gyűjtésére gondoltam,annál hittem azt,hogy ha van 4 nőstény akkor tojnak ha mind a 4-nek van párja.
A másik ok, megkell várni mig le ereszkedik az a forgó izé a közepében.
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2017.10.23. 19:46:34

"Az idegen lények már régóta köztünk járnak. Úgy hívják magukat, magyarok"

Mint a valóságban. Tojást minden madár tojik de csak akkor lesz belölle valami ha a kakas tette a dolgát. A dinóknál is kell a pároztatás mert annélkül nem lesz kis dinó

Le is van töltve,ugyan azok a statjaim mint Izlandon.
De ha valamit nem is jól csináltam volna akkor meg írná,milyen szintet kell elérnem,de semmi,csak ezt írja sárgával 60/100
Utoljára szerkesztette: T62A, 2017.10.23. 19:45:39
NCC1701
Én még azt találtam ki a barlangokra,hogy az elején mikor kezdtem a játékot,és haladtam elég sok állatot szelídítettem meg tojás gyűjtésre,meg megtetszett,stb.Én azt hittem csak úgy lesz tojásom,ha az állatok párba vannak,tehát egy nősténynek egy hím,és dilophoszauruszból is van egy pár ami feláldozható,mert nem kell,de én magam megölni nem szeretném.Beviszem őket a barlangba,át állítom agresszívre az döntsön róluk a sors.
Az a lila, és más szinüek, level szinthez vannak kötve hogy mikor nyithatod meg. Ha feltöltöttél karaktert akkor le is kell töltened és azzal játszani.

Én a hoz gyűjtök tojást most,vagyis nem most mert közben átjöttem a ragnorokra is.De tervben van ez az állat,inkább kibblével szelídítem be,de csak 10 tojásom van jelenleg hozzá.
Köszönöm a válaszod,Azt nem tudod véletlenül,ha fel van töltve a profilom ami 100-as szintű,miért nem engedi kinyitni a lila forgó valamit ami az égből ereszkedik le?Nem jelenik meg a tárhely kinyitása felírat.
Ja, mondjuk az is jó trükk, h a plafonon végigmászol vele. Egy próbát megérhet. 😊
Én erre gondoltam,hogy jó állat lehet barlangba,mivel a barlang falán is tud mászni Megalania.
Legalább 50-100 állatot felneveltem már. Nem kell ott lenned.

A barlanga persze, most kardfogúval megyek, de asszem thylora fogok váltani. Centeren az mindenhol elfér, nagyobb, erősebb. Bár elég jó ez a saber, 8k élete van, és 600% damage. És iszonyat gyors.
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2017.10.23. 19:27:31
Mert a Ragnarok pályát még nem fejezték be. Vagyis pontosabban ha jól tudom egy valaki késziti, rajzol kézzel mindent. És idöröl idöre megnyitnak egy-egy részt.

Én ezt a Ragnor pályát nem értem,a pálya felénél van egy átlátszó fal,ás nem enged tovább olyan mintha a pálya széle lenne,de az nem lehet,mivel ez a vonal a pálya közepén helyezkedik el.Tudja valaki mi ez?
És azzal mész be a barlangokba?
Én elmentem a sasnál a mocsárhoz keresgélni Baryonyx,és szerintem ezért nem lett 100 bevésődése.A rexnek meg a quetzának lett,mert szerintem végig ott voltam a bázison.
Ja, leltem sabernek 229-es ascendant nyereg blueprintet, úgyhogy elkezdtem barlangokba járni velük. Nem is ők a gyenge pontok, bár kettőt csak az elsőbe vittem be, több szívás volt velük, mint haszon, egy is elég. Hanem hiába van ilyen 1000 feletti durabilitije az armoromnak, csak leverik rólam. Mindenesetre most fogdosok thylo-kat, már van 4, kellene még 2-3 magas szintű, amiből tudok breedelni egy kiválót. Az magasabb állat, hátha nem ütnek engem is ha rajta ülök.
Csak, h tudd, official beállításokkal 50x van kívánsága 3.5 óránként. Szóval, az kifejezetten könnyű volt. 😊

Nyugodtan elmehetsz, csupán időre vissza kell érni. Telóra van egy rakat időzítő app, ami szól, ha beállítod.
Sziasztok!
Felneveltem a quetzát,hát nem volt könnyű.5 vagy 6 x volt kívánsága 37 percenként.
Ha valaki sárkányt nevel,az kb mennyi tejet igényel?Igaz ott még nem járok,de úgy vettem észre nem jó elmenni a bázisról addig amíg nevelsz egy állatot,mert a bevésődés nem lesz 100%-os.
Vajon hányan ismernek magukra erröl a képről ? <#awink>
(Én mindenképpen)
https://kephost.com/image/BUhW
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2017.10.22. 21:52:09

<#smile><#vigyor3>
Egy kis túl nagy projektbe kezdtem az épitkezéssel. Ha már unom a kőfejtést ilyesmivel szórakoztatom magam 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem arra gondoltam,hanem,hogy kiszabadítsd magad a gödörből.
De tudnák admin parancsot használni,de nem akarom használni. Látni, tapasztalni szeretném mire lehet jutni, hogyan lehet boldogulni azzal a konfiggal amit készitettem.
Itt-ott egy-két dolgon még finomitani kell. Van amit lejjebb van amit feljebb vinni. stb
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2017.10.22. 20:12:06

Én jelenleg quetzát keltetek,át akarom vinni a Ragnorokra. Egy 348,és egy 340-es pároztattam.
Hát igen most összejött minden neked grat. Ebben az esetben nem tudtad használni az admin parancsot,amikor futsz a levegőbe?Nem oktatás csak kérdezem.
Mivel gödörben álltam, két szikla közt, nem tudtam mozogni. Helyben meg nem birtam akkorát ugrani feltudjak mászni a sziklára. A pteradonomat hivtam, hogy ha sikerülne felugrani a hátára ugy sikerülne kikecmeregnem onnan. De túl magasan körözött és csak néha bevillant hogy nyomjam meg az E betüt a meglovagláshoz. De aztán valahonnan elökerült két argentavis. Megtámadott az egyik igy a pteradonom vissza támadott és mig harcolt az egyikkel én a másikat nagy nehezen elkábitottam. Nem tudom hány db tüskével de sok kellett. Mázlim volt mert rámesett. A grafika szét esett ugyan, bellülről láttam az argentavist 😊 de mig aludt, elkábitottam a másikat is, ami majdnem meghalt már és megölte a pteradonom is. Mázlim volt azzal is,hogy az elsö mikor beadta hogy adjak neki nevet, tán fél perc volt hátra a másodikból mert elfogyott a kaja. Szinte az utolsó falatokkal szelidült meg.. Sokat nem kellett bibelödnöm mert a sziklák miatt nem ért el rendesen és nagy néha sebzett csak. Amit én sem értek teljesen, van néhány hátas amit nyereg nélkül is megtudok lovagolni.
De például a pteradonhoz kell nyereg mig az argentavishoz nem. Vagy például a brontóhoz sem kell nyereg.Hogy ilyen a játék vagy esetleg valamelyik mod miatt van amit használok azt nem tudom,mert nem sokat foglalkoztam a repüléssel.
igy felültem az egyikre a másiknak meg fütyültem kövessen. Ami még mázlim volt hogy az egyik him a másik nöstény. Lehet keltetésbe kezdek. 😊
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2017.10.22. 19:05:26

Szerintem 300.
Annak nem tudom, van-e szint követelménye, de itt van a cucc. Azt írja, h első boss kill után kapod meg. Viszont 100 element, 150 black pearl, fini. Plusz gondolom kell hozzá egy TEK generátor is. Ehhez már a beta majom kell, plusz elementtel működik, nagyon cuki. Ami számodra ciki, mert tudtommal a beállított nehézségétől függően erősödnek a bossok is.

Viszont ha olyan cuccot lelsz, amit smithyben tudnál legyártani, de nem fér bele, akkor magas szintű, breedelt, imprintelt, súlyra húzott hóddal ki tudod cselezni, mert állatba 300/330? item fér.
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2017.10.22. 18:01:07
A tek az a 100-as szint alatt van?Nekem olyan még nincs.
Platón nem nagyon tudsz vinni vad/eszméletlen állatot. Kiesik, mint tapasztaltad. 😊
TEK replikátor a barátod, abban 600 hely van.
Találtam egy csörlős íj tervrajzot,csak az eszterga gépben lehet legyártani,de nem tudom.Kellene még kb 5 hely 2700 polimer van benn,de 3208 kellene,minden kivettem ami nem kell,hogy csak az legyen benn ami kell de nincs elég hely,most hogyan gyártsak belőle?
Írta Rae Apofisz,hogy elment quetzát keresni mert látott egyet,és aztán a quetza helyett talált kristályt,aztán meg sasokat.
Elmentem a vulkán heggyel szembe,a húsevő sziget felé,ha jól tudom a nevét obszidián hegy.A ncc1701 ötletével,a quetza hátán ankyloval,fém gyűjtés közben találtam egy Doedicurus 175-öst hímet.Otthon van két nőstény mondom jó lesz párnak,nem mintha szaporítani szeretném,de legyen párja.Felkaptam a kisebb bázisom tetejére raktam addig amíg mindenbe nem raktam fémet,végzek a fém gyűjtéssel,úgy gondoltam az egyik quetza hátsó részét lezárom,mint egy ketrec,és oda berakom,mert ha felkapom,és úgy viszem,és elfogy a madárnak a kitartása,és leszállok akkor el fogja engedni,és leesik.Mondom így jó lesz elfér a ketrecben.Aha amint elindultam mintha a ketrecet kihúzták volna alóla,és leesett a földre.Úgyhogy maradt a felkapás,de nem nyomtam a shiftet ,hogy gyorsabban repüljön.
Utoljára szerkesztette: T62A, 2017.10.22. 17:01:57
Felderítés gyanánt,sima natur profillal beléptem a Ragnorok pályára.Mondom megnézem hol vannak az obeliszkek,és milyen úton,és biztonságba tudnék odajutni,majd a cuccomért.Ha valaki hasonlót tervez,szerintem ez a legjobb hely HIGHLANDSE E,attól a helytől nincs messze szerintem,csak egy kicsit trükkös,én másodszorra,a nem tudom vörös erdő lehet ott is,én a vízben úsztam el előtte,mert a földből rám ugrott egy állat,és meghaltam.
Mondom: a szerver beállítása miatt hamarabb felnő, minthogy éhen halna.
Igen,de gondolom a sárkány nem eszik nyers húst,amíg nem nől fel,csak tejet,de azt meg nem hiszem,hogy az etetőbe tejet raknának,külön nem láttam,hogy a tárhelyébe raktak volna valamit.
Szerver beállítás kérdése. Ha elég nagy a növekedés szorzója, akkor hamarabb nő fel, és tud enni az etetőből, mint éhen halna.
Nézegettem,hogyan nevelik a sárkányokat,és furcsállom,hogy nem adnak nekik kaját,csak miután kér,jelen esetben tejet.Ha rexet nevel valaki annak adsz nyers húst már az elején,és attól nől,meg a szintje is.
Most néztem, valótlanságot írtam. Egyiknek van 860%, másiknak 890% damage. Ahogy elnézem, ezek már szintezés után bőven 1000% fölé mennek. És ezek nem a legnagyobbak már.
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2017.10.22. 13:58:25
Á, már én is elkurvultam, régebben csak 25-re vettem a breedig időt, most már 55x-ös, í]y 2 órán belül megvan egy rex. Régen meghagytam az alap imprinting követelményt, azaz 4%-ot kapott egy rex imprintnél, azaz 25x volt kívánsága, mint hivatalosan. Most már csak 7x kíván, kb 15 percenként, mikor nevelni kell, akkor építem a bázist mellette.
Amúgy ha nem lesz 100%-os az imprint, akkor a game.ini-ben levő babymaturespeedmultiplier-t, illetve a babycuddleintervalmultiplier-t kell birizgálni, defaultból mindkettő 1.0. Az első a növekedés sebességét adja meg, a második pedig azt, h milyen gyakran kér imprintet, illetve pontosabban mennyivel kevesebbszer kérjen. Elsőt növelni kell, másodikat csökkenteni, így kevesebb törődést fog igényelni. A kettőből próbál számolni vmit a gép, de ha a kettő aránya nem jó, akkor nem lehet 100% az imrpint, mert plö elöbb fejlődik ki az állat, minthogy kérné a következő törődést. Nálam most 55, illetve 0.073 az érték, így kb 93% fejlettségnél készen van a 100% imprint. Sokáig használtam a 25-0.04 értéket is, így ugyanannyiszor igényel törődést az állat, mint a hivatalos szerveren, csak nem 3.5 óránként, hanem 7-9 percenként. Ha pedig nagy a növekedés üteme (az 55 már vastagon ilyen), akkor az állat növekedés közben nem tud eleget enni, és véres lesz, ahogy megy fel a hp-ja. Vagy force feedeled, vagy idővel egészségesre fogja enni magát.

Lassan visszakerülnek a vad gigák, 3-4 rexemmel már simán legyalulom őket, de kellene már marhára vmi jó rex nyereg BP, egyszerűen nem akar esni.
Köszi,nem is tudtam gondolom ez nem az arkhoz kiegészítő,hanem másik játékok?Nekem mondjuk elég a wot,meg az ark,ez a két játék kitölti a teljes szabadidőmet.
Leírom röviden,a barátomnál láttam az ark játékot,először nem is tetszett,de aztán beleszerettem.A barátaim előbb kezdték el a játékot,mint én,mégis lehagytam játék órában őket,nekik van 85,meg 192 ark játékban töltött órájuk nekem meg van 1044.És nem azért mert több volna a szabadidőm,mint nekik,hanem ráuntak,én azért vettem meg,hogy használjam.
Ha már a steam-nál vagyunk,látom másnak 4-5 10-es a profil szintje azt hogyan lehet növelni?
Le a kalappal előtted.Igaz mindenki úgy játszik ahogy akar,de bírom a kitartásod,mert nem egyszerű felnevelni egy állatot.
Kikeltettem egy Argentaviszt,lehet nem jól írom legyen sast 87% os lett a bevésődése,de nem értem miért,minden megkapott ami kért,igaz csak két kívánsága volt,de nem is állítottam át a felnevelés sebességét,hagytam 1,0-án mint a rexeknél.Az igaz közben elmászkáltam máshova,meg közben szelídítettem másik állatot is.Lehet az nem tetszett neki.
Ajánlom figyelmetekbe,hamaroisan kezdődik megint a nagy őszi-téli leárazáshullám a steamen belül:

Steam Halloween Sale: October 26, 2017 - November 1, 2017

Steam Autumn Sale: November 22, 2017 - November 28, 2017

Steam Winter Sale: December 21, 2017 - January, 2018

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

No, 12. mutácis rex megszületett, 12980 élettel bújik ki a tojásból, 279-es szinten. 😊 Már vártam egy HP mutációt, unalmas volt állandóan csak damage.