Ark:Survival Ascended,és Evolved 1-2.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sokat szenvedtem azzal hogyan támadjak az anyós ülésből de miután az meglett a többi már sima ügy volt. Mire végre sikerült felszállnom vele éjszaka lett, igy fent éjszakáztam 😊 Végre megvirradt, aztán köd, aztán eső.... és végre kitisztult. Meg is találtam a quetzát. Sikerült jó sokat mellé lőni, már majdnem meglett,.. eltört a puska és persze nem volt nálam semmi. Vissza bázisra, gyártás. Felpakoltam, aztán túlsúlyos lettem. Kipakolás, válogatás, ismét éjszaka és ismét köd....Ismét két szatyorral mellé löttem, és végre lezuhant. Hová ? a mocsárba. És ekkor derült ki nem lv 31-es hanem lv 135 ös. Juppi, vittem kibblet is. 23 db-ot amiből maradt kb 10 db. +67 szintet kaptam a 99,7% os tamelésre , igy lett lv 202-es <#worship>#worship>
Persze nyereg az óne. Túlélő futás a tenger partig, majd verseny úszás a cápalikkal. Az utolsó 100 méteren kidöltem,de szerencsémre már olyan közel voltam a szigetemhez hogy az újra éledés után a partról már oda tudtam hivni 😊 Már csak platformot kéne gyártani.
Utána egy fellül nyitott de zárt csapdát. Azt tervezem felkapkodok pár dinót, haza viszem, bele dobom a csapdába és tamelem öket.
Párat már ki is próbáltam, miket tudok felkapni,de a rex és hasonlók nem igazán megy, a többi sima ügy 😊
A videó.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Az idegen lények már régóta köztünk járnak. Úgy hívják magukat, magyarok"
Más: megvan a 14. mutáció a vérvonalon, fiú, 13420 élet, és 473% dammal bújik ki a tojásból. Szín mutáció nincs.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Megvan hogyan rakom szinte majdnem szintbe az alapot a mennyezettel,és bocs a kapkodásért,de hirtelen belekeveredtem,mit akarok csinálni.Nem a legjobb de szerintem jobb mintha a tetején lenne a mennyezet.
Építés
A Q szelidites is erre epul, beulsz az elso vagy hatso ulesre, es a madarat futtyogessel (menj es a tamadj paranccsal) iranyitod. Kisse maceras, de ha raerzel az iranyitasra, gyerekjatek. Szamomra legalabbis konnyebb, mint az argyra kampokat lovoldozni, vagy ejtoernyovel ugralni es ugy tamadni a q-t. A gond annyi, hogy a tapit befogni lopakodo uzemmodban kell, alcaruhaban lehetoleg, illetve amikor a szelid tapejara nyergeben ulsz, akkor kell lennie a kozelben egy aprobb allatnak, amit megtamadhat. Mert amig a foldon all, addig a "menj ide" futtyre csak a foldon fog kolbaszolni. De ha a "tamadd meg" paranccsal raengeded egy dodora, vagy dilora vagy valami limlom joszagra, akkor felszall a levegobe es onnan tamad. Na ekkor mar csak egy "menj ide" futty kell gyorsan, es onnantol addig marad a levegoben, amig akarod (anyos ulesen ulve nem fogy a staminaja). Futtyogve megkeresed a Q-t, elkezded kovetni, nyomod bele a nyugtatot, majd megint koveted, megnit lovod, stb. amig le nem esik az egbol.
Nyilvan, ha mar van Q-t, addig a tapi megoldas korulmenyes es felesleges, de elso Q-nal jol johet ez a technika.
Hja, es magas epuletek epitesenel nagyon jol tud jonni, hogy teljesen maskent (konnyebben) manoverezhet vele a jatekos, mint a tobbi madarral, vagyis precizios muveleteknel en pl ot hasznalom.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.10.25. 18:45:43
Platformot csak a quetzára lehet rakni ? Elég érdekes lesz a quetzát tamelni a földröl.Az egész pályán egyetlen egyet találtam, az is csak lv 30 as.
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2017.10.25. 18:00:24
El is felejtettem mondani neked,írtad,hogy Szelídítesz jó statu nagy szintű Thylacoleo,ha jól emlékszek barlangászni.Elmentem kibblével,meg egy pteranodonnal méhkasra vadászni,van egy üvegházam,és van 5 db méhkas,és kb még 7 beférne,hogy tele legyen,nem azért mert szükségem volna rá,hanem jól nézne ki,és nem volna hiányos.Olyan frankón bele jöttem a méh gyűjtésbe,és semmi piszkos trükk nem volt,a pteranodonnal szétharaptam a méhkast,nem olyan erős,ha az volna egy harapással szétszedné a méhkast,és a királynőt is.Szétszedtem őket,érdekes módon valamelyikbe nem volt méhkirálynő,csak abba amiből kijöttek a méhek mikor bántottam a méhkast,volt olyan amiből 4 esett ki de szerintem egymáson lehetett több méhkas.Tízen egy méhet fogtam be,a vörös erdőnél.Találtam egy Thylacoleo nőstény 28-ast,mondom ez nekem nem kell,de muszáj egy kicsit megpiszkálni,mert hátha véletlenül arra repülök,és leszed a madáról.Sikerült lemászott,közben repkedek,találtam még egyet egy nagyon szép,ilyen vörössös szürkét 196-os szintűt,behatároltam hol vagyok,vissza a bázisra.Nekem két szelídítő ketrecem van egy nagyobb meg egy kisebb,de magas.Mivel az első állatom megszökött,de szerencsére visszajött,így stratégiát váltottam,Úgy döntöttem a kicsibe rakom,de előbb rakok bele 6 db kisebb csapdát,kettőt az egyik szélére kettőt a másikra,kettőt meg középre.Visszarohantam a quetzával puskával,bió kábítóval,a pirosból is vittem,meg narkót.Mire odaértem nem találtam sehol az elején,mielőtt elmentem volna még a földön mászkált.Meglett fent volt a fán,és várt engem.Kapott egy piros kábítót,megpiszkálás gyanánt felém kezdett rohanni,a quetzával felkaptam,és irány a kis szelídítő.Elkezdtem lőni ahogy mászkált kezdett bele a csapdába sétált.
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2017.10.25. 16:46:53
Ismét hoztam nektek videót 😊
Tegnap este, dolgom végeztével csak bambultam az semmibe, de aztán furcsa fény gömbökre figyeltem fel. Nem birtam megállni bekapcsoltam az adminban a repülést, egyre feljebb és feljebb mentem de nem sikerült megfejtenem a titkot. Csak tippem van hogy mik lehetnek. Ugy tünik mintha valahonnan nagyon messziröl érkeznének és random valahol le ereszkednek majd eltünnek. Elmentem egy-egy vélt helyszinre de semmit nem találtam.Ehhez hasonló imbolygó mozgást a bacenek csinálnak mikor még fent van a fénygömb.
Szerintetek ?
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2017.10.25. 16:21:03
Úgy elvan rontva ez a játék,tudom írtam már nem elég a fejlesztési pont,főleg átjöttem a ragnarokra van kút,tartósító só,stb,és csak 6 pontom van még.
Bár, ha jól meggondolom trükkösen lehet emelni az alapon is. Meg is van a video.
Amúgy breedelésre visszatérve, önmagáan állatokat pároztatni nem sok idő. Csak mikor mutációs céllal csinálja az ember, célzott statra, na az a sok idő. De a 95%-a automata, mod szedi össze a tojást, nekem csak ki kell keltetnem, és selejtezni a produktumot.
Szerinted a mennyezet részt ha kő alapra rakom,lejjebb lehet vinni a kő mennyezetet,hogy egy szintbe legyek a kő alappal,és egy kicsit se legyen feljebb?
Például nekem nem lenne se türelmem,se kedvem orrba szájba pároztatni,és ha nem olyan állat kel ki,leölni.A másik van egy nőstény rex,meg van egy hím rex,pároztatod,lesz egy hím,megint pároztatod a szülőket,lesz egy nőstény.Majd a két testvér rexet pároztatod egymással,hát nekem nem volna rá gusztusom,az igaz nem látsz belőle semmit,meg vérfertőzés se lenne,de én se tudnék lefeküdni,ha volna húgom,vagy nővérem.Én még statilag nem is vagyok elszállva,vannak nálam sokkal durvábbak.Igaz használok admin parancsot,de csak ha éppen szelídítek egy állatot,akkor legyen nappal,vagy valamit keresek,és hirtelen rám sötétedik akkor is,meg amivel a vad dinókat eltünteti,és újra megjeleníti.Én másra nem használom.Van aki meg már annyira hozzászokott,napi szinten használja.
Én olyanba lelem örömömet,hogy olyan dolgokat tudjak megoldani ,mint pl a tengerben a kapu,vagy a lift,stb
Utoljára szerkesztette: T62A, 2017.10.25. 14:08:08
Repülő nerf után jutottunk oda hogy tojást szerezzünk.
Teljesen más érzés ha napokat "szopsz" mire nagy nehezen szerzel egy tojást.
Csalogatod a sárkányokat, megakasztod, becsapdázod őket, elég izgi. 😊
"Jabar sa bu eeda murishani!"
De részemről semmilyen sastól nem várnám el, h egy sárkánnyal felvegye a versenyt. Nem egy kategória. Griffin talán, de azzal is csak csalogatni szokták inkább. Csapda, és kilövik plö auto-turretekkel.
Viszont valamivel kompenzálnom kell az esélyeket,nemde bár?
Az se fer ha egy súlycsoportba vagyok más állattal,de mégis többen jönnek rám egyszerre,pl 3 sárkány 2 rex,a tengeren 4 cápa,és sorolhatnám,erről mi a véleményed.😊Igaz,hogy igazam van?
El is felejtettem,azon a szinten amin ti játszotok,szerintem én félnék is,főleg az állataim elveszését.
Utoljára szerkesztette: T62A, 2017.10.24. 21:12:03
Egyébként valószínű megint hallgatok ncc1701-re,vagy inkább az ötletét fogadom el.Annyira összedobom a háza/bázist,hogy alkalmas legyen sárkány nevelésére,és most jön ncc1701 ötlete addig amíg nevelődik építem tovább a házat.
Bár ez a két álláspont szembenállása olyan régi, mint kb az IDKFA jelentése 😄
Részemről pont az adja meg a szépségét, hogy tudom, sem én, sem más nem tud így előnyhöz jutni. Lehet már túl öreg vagyok, de az út nekem legalább annyira fontos, mint az eredmény. 😉
> De én helyi játékkal játszok.Most te csak akkor adtál neki tejet amikor aszt kért enni?
Hogy mikor kapott kaját, az az határozta meg, hogy mikor tudtam fogni egy max 50-es szintű nőstény wyvern-t. Azt elaltatva kapsz 5 tejet.
Ebből 1-et általában egyből odaadtam, és kettőt eltettem a két imprint-re. Néha sok volt néha kevés, de egyértelműen a szűk keresztmetszet a nőstény elfogás volt.
Ha mondjuk van 500 kajája jelenleg a bébi wyvern-nek, akkor 500/360= 1,38 óra múlva hal éhen ha addig nem kap semmit.
Ha nagyon alacsony a kajája, megeszi egyből amit az beteszel a tatyójába, de volt hogy én használtattam el vele.
Más kaját nem eszik semmit, csak a tejet, imprintnél is azt kéri.
Imprintél három lehetőség van:
- Egyszerűen megsimized
- Elviszed sétálni (max 20 mezőt, néha csak megmozdul és megkapod)
- Tejet kér
Tehát wyvern semmi mást nem eszik amíg fel nem nő, csak tejet.
Nagyon fontos még, hogy ne ijedj meg, a kaja és az életerő nem megy max-ra az elején! Tehát a bébi pl max 900-ig tud eljutni, míg a teljes kajája 3600 mondjuk. Belenyomtam csórikába kettőt mire megkérdeztem miért nem nő 😄
Nőni fog a maxig, ahogy nő felfele; ugyanígy az életpontja is.
Utoljára szerkesztette: danone, 2017.10.24. 19:05:54
Például cheat giveitemnum 318 10 0 0
És az egész levan tudva 5 másodperc alatt <#awink>#awink>
Filmen tetszett de a játékban ebben a formában nekem nem.
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2017.10.24. 15:14:07
"Jabar sa bu eeda murishani!"
De én helyi játékkal játszok.Most te csak akkor adtál neki tejet amikor aszt kért enni?Egyébként nem raktál az invertoriájába,vagy tárhelyébe tejet vagy más kaját?Tényleg kibblét nem kér egyáltalán?
Meg írtad az egyik lehetőség,de mi a másik?
Mármint amit megkajált azt osszam el 360-al?
A legnagyobb szívás a tej, mert ugyan preserving bin-ben sóval 10 órát elvan, de a só maga 2 óra alatt megromlik... Jótanácsként annyit, hogy 150 alatti wyvern-el ne kezdj szerintem, mert nagyon kevés kajával kezd (900/3600 pl egy 50-es) és sokszor kell etetni. Hogy megtudd mennyi idő van még hátra mielőtt éhenhal, oszd el az aktuális mennyiséget 360-al és megkapod órában.
Ha a 210-es szerveren vagy, tudok adni 175-ös poison wyvern tojást, meg használhatod a trap-et is.