Ark:Survival Ascended,és Evolved 1-2.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azzal csak át tudod adni másnak, szelíd dínó sosem lesz vad.
A dínók elengedése opció azt kellene hogy jelentse hogy szabadon engeded és Ő újra azt tesz amit akar. Megprõbáltam csak áll egy helyben. Van valami okosság ehhez vagy ėn értelmezem rosszul.....?? Köszönöm a válaszokat ha lesznek...
Köszönöm a tippet. Nem volt egyszerü elsöre de sikerült. Igazából videóra vettem de annyira bénáztam inkább nem reklámozom 😊
Sokat szenvedtem azzal hogyan támadjak az anyós ülésből de miután az meglett a többi már sima ügy volt. Mire végre sikerült felszállnom vele éjszaka lett, igy fent éjszakáztam 😊 Végre megvirradt, aztán köd, aztán eső.... és végre kitisztult. Meg is találtam a quetzát. Sikerült jó sokat mellé lőni, már majdnem meglett,.. eltört a puska és persze nem volt nálam semmi. Vissza bázisra, gyártás. Felpakoltam, aztán túlsúlyos lettem. Kipakolás, válogatás, ismét éjszaka és ismét köd....Ismét két szatyorral mellé löttem, és végre lezuhant. Hová ? a mocsárba. És ekkor derült ki nem lv 31-es hanem lv 135 ös. Juppi, vittem kibblet is. 23 db-ot amiből maradt kb 10 db. +67 szintet kaptam a 99,7% os tamelésre , igy lett lv 202-es <#worship>
Persze nyereg az óne. Túlélő futás a tenger partig, majd verseny úszás a cápalikkal. Az utolsó 100 méteren kidöltem,de szerencsémre már olyan közel voltam a szigetemhez hogy az újra éledés után a partról már oda tudtam hivni 😊 Már csak platformot kéne gyártani.
Utána egy fellül nyitott de zárt csapdát. Azt tervezem felkapkodok pár dinót, haza viszem, bele dobom a csapdába és tamelem öket.
Párat már ki is próbáltam, miket tudok felkapni,de a rex és hasonlók nem igazán megy, a többi sima ügy 😊
A videó.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Az idegen lények már régóta köztünk járnak. Úgy hívják magukat, magyarok"

Belinkeled,a videót,ha megkérlek?Kíváncsivá tettél.Azért is mert én hiába fütyülők,csak követnek,meg nem követnek.De hiába fütyülők,hogy támadjanak, csak állnak,és néznek lehet megint belenyúltak a játékba.Szerintem úgy vannak mint a pofa be című filmben amikor a pókról beszéltek(nem is kapizsgálják a témát)
Nálam van egy elég nagy üres egyenes terület ezt tele rakom kő alappal.Ahogy a széle felé haladok ott is van egy kisebb üres terület,de emlékezetem szerint hepehupás,oda szeretném rakni a mennyezetet,és nem fog rajta átbugolni állat,mert ez a rész hűtőnek lesz,ipari grill,ipari tűzhely,stb. Izlandon nekem van kis kedvenc,mennyezeten,de még egyszer se bugolt át.
Ez csak egy tipp volt, lehet, h nem is fog működni. Próbálhatod azt is, h az egész oszlopokon van, és mennyezetet használsz. Ezt én nem szeretem, mert könnyen átbugolnak rajta az állatkák.

Más: megvan a 14. mutáció a vérvonalon, fiú, 13420 élet, és 473% dammal bújik ki a tojásból. Szín mutáció nincs.
Köszönöm. Közben megnéztem egy videót erröl. Nagy sokára meg is találtam azt a zöld jelet. Mindig van mit tanulni. A gödörben kuksolva ha ezt használtam volna kitudtam volna mászni mert oda megy vagy akár le is száll a madár a jelhez.

A 196-os Thylo már jó szintűnek tűnik számomra. 😊 Én 135-150 között vadászom őket, most épp kígyó tojásra várok a kibbléhez. Van 4 thylom, de vicces módon még az islandról áthozott 118-as szintűnek van a legtöbb pont az életén, szóval ez í]y még nem jó. Szeretnék még vagy kettőt fogni.
PiszkosFred
Elso ulesre ulsz, attack this target futtyszoval megtamadsz valakit, ekkor felszall, gyorsan move to futtyentesz neki a levegobe valahova messzire, es kesz is, onnantol mar csak a move to-val iranyitod. Azt mondjuk bebindeled ideiglenesen az 1-es gombra es kesz is, csak surun kell futtyogni, kvazi pontokat adsz meg, ahova fog majd repulni.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Hát ez nem is olyan egyszerü. 😊 A levegöben ha nyomok E betüt, leugrok róla. Ha a földön áll, utasként ülök be nem tudom irányitani 😊

PiszkosFred
Hat megmondom oszinten, menet kozben nem probaltam meg atulni, lehet nem is lehet. Viszont amikor ott vagy a tapi elott, akkor a gyorsmenuje (kormenu) tartalmaz olyan opciot, hogy hova ulj be, elore, hatra, sofornek, stb.

NCC1701
Megvan hogyan rakom szinte majdnem szintbe az alapot a mennyezettel,és bocs a kapkodásért,de hirtelen belekeveredtem,mit akarok csinálni.Nem a legjobb de szerintem jobb mintha a tetején lenne a mennyezet.
Építés
Köszönöm a válaszod,akkor is át lehet ülni az anyós ülésre ha egyedül játszol?Gondolom ehhez egy külön gomb van beállítva,hogy ne az első ülésbe üljön.
PiszkosFred
Harom hely van, egy a sofornek es ketto az utasoknak. Amig a sofor vezet, az utasok szabadon harcolhatnak, nyilvan a nyeregben ulve, de barmerre lovoldozve.

A Q szelidites is erre epul, beulsz az elso vagy hatso ulesre, es a madarat futtyogessel (menj es a tamadj paranccsal) iranyitod. Kisse maceras, de ha raerzel az iranyitasra, gyerekjatek. Szamomra legalabbis konnyebb, mint az argyra kampokat lovoldozni, vagy ejtoernyovel ugralni es ugy tamadni a q-t. A gond annyi, hogy a tapit befogni lopakodo uzemmodban kell, alcaruhaban lehetoleg, illetve amikor a szelid tapejara nyergeben ulsz, akkor kell lennie a kozelben egy aprobb allatnak, amit megtamadhat. Mert amig a foldon all, addig a "menj ide" futtyre csak a foldon fog kolbaszolni. De ha a "tamadd meg" paranccsal raengeded egy dodora, vagy dilora vagy valami limlom joszagra, akkor felszall a levegobe es onnan tamad. Na ekkor mar csak egy "menj ide" futty kell gyorsan, es onnantol addig marad a levegoben, amig akarod (anyos ulesen ulve nem fogy a staminaja). Futtyogve megkeresed a Q-t, elkezded kovetni, nyomod bele a nyugtatot, majd megint koveted, megnit lovod, stb. amig le nem esik az egbol.

Nyilvan, ha mar van Q-t, addig a tapi megoldas korulmenyes es felesleges, de elso Q-nal jol johet ez a technika.

Hja, es magas epuletek epitesenel nagyon jol tud jonni, hogy teljesen maskent (konnyebben) manoverezhet vele a jatekos, mint a tobbi madarral, vagyis precizios muveleteknel en pl ot hasznalom.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.10.25. 18:45:43

Megkérdezhetem,annál a madárnál máshova is lehet ülni,és mit lehet vele elérni,ha máshova ülsz?Több hely van rajta?
Köszönöm.

PiszkosFred
Fogj egy tapit, ulj az anyosulesre es hajra, vadaszd le ugy.

ez ismerős nekem is,nálam volt olyan 3 x fordultam,és mind a 3 x hoztam csigát,de a másik 2 szerencsére nem tűnt el addig amíg az utolsót hoztam,és egyszerre lettek szelídítve.
Tegnap össze szedtem pár db dodo-t és beraktam a baromfi udvarba. Arra gondoltam ráér tamelni öket, De mára eltünt az összes. Despawnoltak valószinüleg <#falbav>
Platformot csak a quetzára lehet rakni ? Elég érdekes lesz a quetzát tamelni a földröl.Az egész pályán egyetlen egyet találtam, az is csak lv 30 as.
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2017.10.25. 18:00:24

ncc1701
El is felejtettem mondani neked,írtad,hogy Szelídítesz jó statu nagy szintű Thylacoleo,ha jól emlékszek barlangászni.Elmentem kibblével,meg egy pteranodonnal méhkasra vadászni,van egy üvegházam,és van 5 db méhkas,és kb még 7 beférne,hogy tele legyen,nem azért mert szükségem volna rá,hanem jól nézne ki,és nem volna hiányos.Olyan frankón bele jöttem a méh gyűjtésbe,és semmi piszkos trükk nem volt,a pteranodonnal szétharaptam a méhkast,nem olyan erős,ha az volna egy harapással szétszedné a méhkast,és a királynőt is.Szétszedtem őket,érdekes módon valamelyikbe nem volt méhkirálynő,csak abba amiből kijöttek a méhek mikor bántottam a méhkast,volt olyan amiből 4 esett ki de szerintem egymáson lehetett több méhkas.Tízen egy méhet fogtam be,a vörös erdőnél.Találtam egy Thylacoleo nőstény 28-ast,mondom ez nekem nem kell,de muszáj egy kicsit megpiszkálni,mert hátha véletlenül arra repülök,és leszed a madáról.Sikerült lemászott,közben repkedek,találtam még egyet egy nagyon szép,ilyen vörössös szürkét 196-os szintűt,behatároltam hol vagyok,vissza a bázisra.Nekem két szelídítő ketrecem van egy nagyobb meg egy kisebb,de magas.Mivel az első állatom megszökött,de szerencsére visszajött,így stratégiát váltottam,Úgy döntöttem a kicsibe rakom,de előbb rakok bele 6 db kisebb csapdát,kettőt az egyik szélére kettőt a másikra,kettőt meg középre.Visszarohantam a quetzával puskával,bió kábítóval,a pirosból is vittem,meg narkót.Mire odaértem nem találtam sehol az elején,mielőtt elmentem volna még a földön mászkált.Meglett fent volt a fán,és várt engem.Kapott egy piros kábítót,megpiszkálás gyanánt felém kezdett rohanni,a quetzával felkaptam,és irány a kis szelídítő.Elkezdtem lőni ahogy mászkált kezdett bele a csapdába sétált.
Ha éjszaka lesz, nézd meg távcsővel a csillagokat 😊 Fura csillagok vannak az arkban <#wow1> Némelyik távoli galaxisnak tünik mig mások szögletesek, megint mások mintha zászlók lennének, vagy éppen szakadás az égen 😊
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2017.10.25. 16:46:53

Érdekes,én eddig nem vettem észre ilyet,de lehet volt,csak nem tűnt fel.Viszont amit írtál az elején én csatlakoznék hozzád,mert igazad van.Csináltam kettő db üvegházat,kibányásztam az összes követ megépítettem amit szerettem volna,de ottmaradtak olyan kövek amiken át tudok sétálni,de bányászni már nem tudok belőlük.
Én az épitkezések során azzal szoktam kinlódni,hogy kigazolom a területet, lerakok mondjuk kő alapot, majd egy idö után kihajtanak a növények a kövön. Ez vagy bug vagy nem tudom,de engem nagyon zavar,hogy a falon keresztül bekandikál a faág vagy egy levél.
Ismét hoztam nektek videót 😊
Tegnap este, dolgom végeztével csak bambultam az semmibe, de aztán furcsa fény gömbökre figyeltem fel. Nem birtam megállni bekapcsoltam az adminban a repülést, egyre feljebb és feljebb mentem de nem sikerült megfejtenem a titkot. Csak tippem van hogy mik lehetnek. Ugy tünik mintha valahonnan nagyon messziröl érkeznének és random valahol le ereszkednek majd eltünnek. Elmentem egy-egy vélt helyszinre de semmit nem találtam.Ehhez hasonló imbolygó mozgást a bacenek csinálnak mikor még fent van a fénygömb.
Szerintetek ?

Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2017.10.25. 16:21:03

Keress rá arra, h mindwipe tonic. 😊 Plusz be lehet állítani az ini-be, h bármennyiszer resetelhesd magad. Érdemes a dropokat, vmint a cave/deep sea loot crateket runolni, gyűjteni a blueprinteket, és azokat nem kitanulni. Nekem általában 1000 körüli pontom szokott lenni szabadon.
Köszi a videót,ezt ismertem,az igaz nem erről a videóról lestem le.A mennyezetet szeretném alulra,mert elég hepehupás a talaj,de a meglévő alappal szeretném,hogy fusson,és ne legyen feljebb.
Úgy elvan rontva ez a játék,tudom írtam már nem elég a fejlesztési pont,főleg átjöttem a ragnarokra van kút,tartósító só,stb,és csak 6 pontom van még.
Tudtommal nem, kis eltérés mindig van. De tehetsz mindent oszlopokkal tetőre, csak az macerásabb, plusz áteshetnek rajta a földre a dínók.

Bár, ha jól meggondolom trükkösen lehet emelni az alapon is. Meg is van a video.

Amúgy breedelésre visszatérve, önmagáan állatokat pároztatni nem sok idő. Csak mikor mutációs céllal csinálja az ember, célzott statra, na az a sok idő. De a 95%-a automata, mod szedi össze a tojást, nekem csak ki kell keltetnem, és selejtezni a produktumot.
NCC1701
Szerinted a mennyezet részt ha kő alapra rakom,lejjebb lehet vinni a kő mennyezetet,hogy egy szintbe legyek a kő alappal,és egy kicsit se legyen feljebb?
Én anyámmal se feküdnék le!😊
A tesókat sose pároztasd, ez az az elvi hiba, amit sokan elkövetnek. Hanem a szülőket a gyerekekkel, azt már igen! 😊 Állatvilágban nincs vérfertőzés, szerinted hogy tenyésztettek ki például a kutyafajtákat? Igen, beltenyészettel.
Én azért írtam már egyszer,mindenki más örömet lel a játékban.Valaki építeni szeret,más szelídíteni,van aki felfedezni,van aki a mutációban leli örömét,és sorólhatnám
Például nekem nem lenne se türelmem,se kedvem orrba szájba pároztatni,és ha nem olyan állat kel ki,leölni.A másik van egy nőstény rex,meg van egy hím rex,pároztatod,lesz egy hím,megint pároztatod a szülőket,lesz egy nőstény.Majd a két testvér rexet pároztatod egymással,hát nekem nem volna rá gusztusom,az igaz nem látsz belőle semmit,meg vérfertőzés se lenne,de én se tudnék lefeküdni,ha volna húgom,vagy nővérem.Én még statilag nem is vagyok elszállva,vannak nálam sokkal durvábbak.Igaz használok admin parancsot,de csak ha éppen szelídítek egy állatot,akkor legyen nappal,vagy valamit keresek,és hirtelen rám sötétedik akkor is,meg amivel a vad dinókat eltünteti,és újra megjeleníti.Én másra nem használom.Van aki meg már annyira hozzászokott,napi szinten használja.
Én olyanba lelem örömömet,hogy olyan dolgokat tudjak megoldani ,mint pl a tengerben a kapu,vagy a lift,stb

Utoljára szerkesztette: T62A, 2017.10.25. 14:08:08
Jabar
Hát, régen úgy 80 most 100%-ban egyedül szoktam játszani, officialon.
Repülő nerf után jutottunk oda hogy tojást szerezzünk.
Teljesen más érzés ha napokat "szopsz" mire nagy nehezen szerzel egy tojást.
Csalogatod a sárkányokat, megakasztod, becsapdázod őket, elég izgi. 😊

"Jabar sa bu eeda murishani!"

Én úgy kompenzálok, h jó minőségű (szintű, statú) állatokat témelek, illetve legalább breedelem őket, h az imprint bónusz meglegyen, illetve jó helyre teszem a stat pontokat (élet-sebzés). Ezen túl jó nyerget rakok rájuk, és ha még mindig para, akkor viszek egy ellentétes neműt a mate boost miatt. Ekkor már vastagon fordul a kocka, jöhet szinte bármi, és bármennyi, esélyük sincs.
De részemről semmilyen sastól nem várnám el, h egy sárkánnyal felvegye a versenyt. Nem egy kategória. Griffin talán, de azzal is csak csalogatni szokták inkább. Csapda, és kilövik plö auto-turretekkel.
Kedvellek téged ezen az oldalon,és bár a lottóba is előre meg tudnám jósolni a nyerőszámokat,de lemertem fogadni,hogy ezt be fogod írni 😊
Viszont valamivel kompenzálnom kell az esélyeket,nemde bár?
Az se fer ha egy súlycsoportba vagyok más állattal,de mégis többen jönnek rám egyszerre,pl 3 sárkány 2 rex,a tengeren 4 cápa,és sorolhatnám,erről mi a véleményed.😊Igaz,hogy igazam van?
El is felejtettem,azon a szinten amin ti játszotok,szerintem én félnék is,főleg az állataim elveszését.
Utoljára szerkesztette: T62A, 2017.10.24. 21:12:03
Azt azért tegyük hozzá, h brutális szinten fel vannak húzva szerver beállításból az állataid. Próbáld alapértelmezetten, ahogy mi toljuk. 😊 Egyből más lenne a szitu.
danone
Hát azért orrbakapni egy méregfelhőt nem igazán egészséges 😄
Jaj urak,én annyira féltem a sárkányoktól,a sasom simán megeszi őket.Gondoltam elmegyek megnézem milyen erősek,és tojást hol lehet találni.
Köszönöm a válaszod,és meglepő,hogy szinte alig eszik,és mégis felnő,én megértem a quetzának rohangálni hol halért,hol nyers húsért.Mikor mit találtam másik állatokba tartalékba,szoktam nyers húst vagy halat,a húsevő állatok tárhelyébe rakni ha már tele van az etető láda,de ilyenkor jól szók jönni,meg meg is romlik az meg jó nagy mennyiségben narkónak.
Ezt nem értem mit jelent,vagy mire gondolsz.
Egyébként valószínű megint hallgatok ncc1701-re,vagy inkább az ötletét fogadom el.Annyira összedobom a háza/bázist,hogy alkalmas legyen sárkány nevelésére,és most jön ncc1701 ötlete addig amíg nevelődik építem tovább a házat.
danone
Próbáld meg ezt egy official szerveren 😊
Bár ez a két álláspont szembenállása olyan régi, mint kb az IDKFA jelentése 😄
Részemről pont az adja meg a szépségét, hogy tudom, sem én, sem más nem tud így előnyhöz jutni. Lehet már túl öreg vagyok, de az út nekem legalább annyira fontos, mint az eredmény. 😉

> De én helyi játékkal játszok.Most te csak akkor adtál neki tejet amikor aszt kért enni?

Hogy mikor kapott kaját, az az határozta meg, hogy mikor tudtam fogni egy max 50-es szintű nőstény wyvern-t. Azt elaltatva kapsz 5 tejet.
Ebből 1-et általában egyből odaadtam, és kettőt eltettem a két imprint-re. Néha sok volt néha kevés, de egyértelműen a szűk keresztmetszet a nőstény elfogás volt.

Ha mondjuk van 500 kajája jelenleg a bébi wyvern-nek, akkor 500/360= 1,38 óra múlva hal éhen ha addig nem kap semmit.
Ha nagyon alacsony a kajája, megeszi egyből amit az beteszel a tatyójába, de volt hogy én használtattam el vele.
Más kaját nem eszik semmit, csak a tejet, imprintnél is azt kéri.
Imprintél három lehetőség van:
- Egyszerűen megsimized
- Elviszed sétálni (max 20 mezőt, néha csak megmozdul és megkapod)
- Tejet kér

Tehát wyvern semmi mást nem eszik amíg fel nem nő, csak tejet.
Nagyon fontos még, hogy ne ijedj meg, a kaja és az életerő nem megy max-ra az elején! Tehát a bébi pl max 900-ig tud eljutni, míg a teljes kajája 3600 mondjuk. Belenyomtam csórikába kettőt mire megkérdeztem miért nem nő 😄
Nőni fog a maxig, ahogy nő felfele; ugyanígy az életpontja is.
Utoljára szerkesztette: danone, 2017.10.24. 19:05:54
Ez sokunknak nem így működik.
Ez igen. Képes vagy ilyesmivel bibelődni. Pedig csak pár szavat kell beirni a konzolba.
Például cheat giveitemnum 318 10 0 0
És az egész levan tudva 5 másodperc alatt <#awink>

Ez a jelenet a 8. utas a benzinkutas filmböl nekem se nagyon jön be. Már régen láttam de még mindig emlékszek,hogy a pasi ha jól rémlik éppen káposztát evett de nem izlett az éliennek hát menekülőre fogta 😊
Filmen tetszett de a játékban ebben a formában nekem nem.

Ez nekem kihagyós lesz.
Kezdem sejteni miért aberration a neve. 😊

Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2017.10.24. 15:14:07

Értem,de akkor hogyan ment feljebb az élete,és a jóllakottsága addig?Ha nevelünk rexet,vagy sast.Azoknak kell adni végig,vagy legalábbis 10%-ig,mert utána tud enni az etetőből.Ha én odáig eljutok lehet többet nevelek egyszerre.
Elég frankón belekezdtem az építkezésbe,először vittem egy pár alapot leraktam az obeliszkhez,meg egy ágyat.Meg láttam egy videót ahol srác hegynek a tetejére épített,és megtetszett a hely.Izlandon a földön vagyok,mondom itt meg legyek a hegyen.Elkezdtem csákányozni de beleuntam.Elkezdek agyalni áthozzam a hódot,meg Doedicurus,és kezdjek el gyűjteni nyersanyagot kő alapnak,á mondom inkább legyártom gyorsban Izlandon aztán csak át kell hozni,ott közel van a fa,meg a kő is.
Jabar
Amikor én neveltem, SE-n, nem hoztam át, akkor a 3 wyvern kb 4x kért összessen kible-t, a többi tej ill sétáltatás. Emlékeim szerint (bár nem ma volt úgy hogy tévedhetek) én csak akkor adtam neki tejet amikor kért ill ha következő kérési időszakig ha megromlott volna a tej akkor be etettem neki.

"Jabar sa bu eeda murishani!"

Köszönöm rendes vagy
De én helyi játékkal játszok.Most te csak akkor adtál neki tejet amikor aszt kért enni?Egyébként nem raktál az invertoriájába,vagy tárhelyébe tejet vagy más kaját?Tényleg kibblét nem kér egyáltalán?
Meg írtad az egyik lehetőség,de mi a másik?
Mármint amit megkajált azt osszam el 360-al?
danone
Én ma végeztem az első wyvernnel, az x2-es hétvégére időzítettem, így két nap alatt megvolt. 3-3,5 óránként kell abajgatni, amiből az egyik lehetőség az, hogy tejet kell neki adni. Érdemes úgy időzíteni, hogy az etetéssel ez egybeessen.
A legnagyobb szívás a tej, mert ugyan preserving bin-ben sóval 10 órát elvan, de a só maga 2 óra alatt megromlik... Jótanácsként annyit, hogy 150 alatti wyvern-el ne kezdj szerintem, mert nagyon kevés kajával kezd (900/3600 pl egy 50-es) és sokszor kell etetni. Hogy megtudd mennyi idő van még hátra mielőtt éhenhal, oszd el az aktuális mennyiséget 360-al és megkapod órában.
Ha a 210-es szerveren vagy, tudok adni 175-ös poison wyvern tojást, meg használhatod a trap-et is.
A mai munkám. Bár nem látszik, de még erkély is van 😊 A szemeim már kiestek de megérte mert tetszik 😊