Ark:Survival Ascended,és Evolved 1-2.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez a bredelés az mi is pontosan ?
Láttam egy videót az ascendelésről. Egy másik játékból valamennyire ismerös ez a dolog. A jade dynasty nevü mmo játékban is van., Ott a lényege,ha eléri valaki a maximum szintet, megcsinál egy küldetést és ismét kis szintü lesz mint egy új játékos de valamivel több stat pontokat kap. Ark ban is van ascendelés. Mondjuk ugy újjá születés. A videóban nem 100 hanem 600 hp vel született újra a fickó. Hogy ezt megtudjam tenni elkell jutnom a tek barlangban egy teleport készülékhez. Ha jól értettem a videót. Ehhez ha jól gondolom nem árt igazán kemény dinó csapat háttérnek. Az argentavis és quetzal első gondolat az ezek a rexel szemben ami elönyük hogy repülni is tudnak. Ezért arra gondoltam mi lenne ha lenne egy tapejara ami a sebességre van gyurva, quetzal a súlyra argentavis a sebzésre ? Rex akkor is javallot ?
"Az idegen lények már régóta köztünk járnak. Úgy hívják magukat, magyarok"
Megin más: eddig lett hp+dam mutáció is a hétvégén, ez a 17. a vérvonalon, 13860hp-val, és 496% sebzéssel bújnak ki a tojásból a kis rexek. Még 3, utána még 3-4 staminás verzió, illetve ezt akkor fogom abbahagyni, mikor vmi szép színnel jön a stamina mutáció. Utána azokból breedelek 18-at.
Összemixeltem az 5 legjobb thylomat is, elég mokány kis dög lett belőle.
Game.ini
SupplyCrateLootQualityMultiplier=5.00000
----
Én meg ma belépek a játékba,.. amint megjelentem a tamelt madaraim szétrebbentek és elrepültek.Még folyamatban volt az istálló épitése aminek nem volt teteje. Ahány volt annyi felé repültek. Be kellett kapcsolnom adminból a repülést mert megszöktek volna. Füttyögetek, integetek de hiába. Elkezdték támadni amik az útjukba került én meg füttyöghettem nekik, rám se hederintettek. Nem tudom mi volt ez, valami új patch vagy valami más de már azon voltam mérgemben leölöm mindet. Vándorlás tiltáson van, kajájuk is van, csak annyi bünöm van bevannak zárva. És mégis szökésen törik az agyukat. <#szomoru1>#szomoru1>
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2017.10.27. 20:01:10
Szerintem ez a kastély épitös mód amit egyszer javasoltam neked. Igaz hogy rengeteg kö kell egyetlen fal elem elkészitéséhez de megéri. Mert a sima kastély fal ha jól emlékszek, 100.000 hp ja van.
Én ezt használtam. Csak elszúrtam a dolgot mert félig megépült és belenyúltam a szerver mentésekbe, és eltünt az egész épitmény és nem volt kedvem újra épiteni az egészet.
https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?l=hungarian&id=539464369
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2017.10.27. 17:29:11
Amit látni a videóban,először leraktam egy mennyezetet kő alapra,hogy lássátok milyen csúnya ha csak simán a tetejére van rakva,van olyan rész ahol még rés is van és át lehet rajta nézni.utána kibontok egy alapot,hogy ha majd visszarakom akkor lejjebb legyen,és mivel lejjebb van a kő alap ahhoz rakom a kő mennyezetet,és így nagyon minimálisan van csak lejjebb, a kő mennyezet,de szerintem így szebb is.maga a terület az nem lesz szív formájú,a szélei egyenesek lesznek,a másik oldalon csináltam egy nagyobb részt már kő mennyezettel,de azt nem mutattam meg,mivel ott nem tudtam építeni,mert a videó ötlet utána jött.Egyébkén jó nagy területem lett itt is,lesz hely sárkánynak bőven😊
Bázis 2 fejlesztés
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.10.26. 23:13:38
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Viszont abban bár ugyan minden bolygó más volt maga a játék lényege unalmasan és végtelenül minden bolygón ugyanaz volt.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Minden állatnak van valami specialitása. Az egyik hatalmasat képes harapni, a másik képes repülni, mig egy másik a viz alatt lélegzik,.. de az ember ? Eszközök nélkül még valahol a sivatagban kergetnénk a dögevöket hogy el lopjuk töle a tetemet. Az ember amiben kimagasló az eszköz használat, a komunikáció. Sok más faj év milliókkal régebb óta létezik mégsem épit ürhajókat és ir verseket. Az első eszközünk a fegyver volt. A harc, a háború és a munka amire születtünk. Csak mindezt elnyomjuk a különféle eszméinkel és kreált törvényeinkel.
Biztos vagyok benne a föld egy tenyész bolygó, ahol munkásokat és katonákat hoztak létre. Ahogy több vallás is előre megirja, egyszer eljön a nap amikor az isteneink vissza térnek. Akkor minden ember el lesz birálva. De nem ugy ahogy mi azt gondoljuk. lesznek akik dolgozni fognak, rabszolgák lesznek és lesznek akik harcolni fognak. Egy nagy hatalmas, talán egy végsö küzdelemben, talán ama nagy sátánnal vivott harcban, talán galaktikus ütközetben mi leszünk a katonák és szolgák. Igy fogjuk szolgálni az isteneket. Akik túlélik majd élvezhetik az életet ama új világban. Ez egy hosszú és nem ide illö téma <#alien2>#alien2>
Utoljára szerkesztette: T62A, 2017.10.26. 21:55:10
Én őstermelő vagyok, fürjeket tartok. Mondhatni sokat keltettem, viszonylag sokat foglalkoztam a tojásokkal is. Egy régi vidéki megfigyelés például az, hogy tojás keltetésnél ha csúcsos, hegyes a tojás az nagy valoszinüséggel kakas lesz. Ha tompa, szinte majdnem kerek akkor tojó. Sok madárnál, föképpen a fürjeknél, már nagyon sok féle szin variáció van. Most csak betü jelekkel helyettesitem. Teszem azt van A és B szinü de én C szint szeretnék. Vannak jellegzetes szinek amik csak az egyik nem jellegzetessége. Ez ark játékban is igy van. A himek csilli villi ezer szinü mig a nöstények egyszerü alap szinek, néha ez pont forditva.... Szóval nagy rá az esély hogy sose lesz nekem kakas szinü tojóm. Mert mondjuk a piros szin kizárolag a him szineiben van.De szándékosan mutációt csinálok. Ahogy a valoságban a kikelt almon bellül, vagyis testvérek és szülök egymás közt keverednek. (Most csak a szineknél maradok) Ha valami véletlen mázli folytán létre jön egy egyedi sajátos szin, mivel az mutáció, nem fogja átörökiteni. Például egy szin tiszta fekete és szint tiszta fehér szülőpárnak vagy fekete-fehér foltos utoda lesz, vagy mutálodik és szürke szine lesz. Nagy esélyel vissza áll alap szinre ennek az utodjának a szine vagy tovább mutálódik. Tehát ha a valóságból indulok ki,egy mutáció nem lesz soha örök érvényü mert valamelyik irányba tovább fog mutálódni.
Vagyis egy fekete hajú apa és egy szöke nő gyermeke na nagyon ritkán is de lehet vörös hajú,de már neki a gyermeke nem biztos hogy örökli a vörös haj szint. Kb igy.
Eddig nem foglalkoztam különösebben a keltetésekkel,de nem lehet ilyesmi a játékban is ? Keltetésnél amit én hiányolok a keltetés feltételei közül a megfelelö pára tartalmot. A valóságban ez rendkivül fontos. Nem lehet se több se kevesebb mint amennyi kell. Ráadásul a kelés idö végéhez közeledve csökkenteni kell a hömérsékletet.
Majd egyszer belevetem magam a játékban is ezekbe de kiváncsi lennék rá a játékban hogyan vannak ezek <#vigyor5>#vigyor5>
Más: Nem értem ezt a mutációt. Van, mikor kikeltetek vagy 200 tojást, de most csak 10 kellett. Female, 15. mutáció a vérvonalon, most damage-re jött, 13420hp-val, és 485% damage-el kel ki a tojásból. A tüskéje fos zöldről visszaváltott az anyukák mezei barnájára. Még 5 van vissza, utána egy másik vérvonalon fel szeretném vinni a staminát 2300-2400 körülre. Akartam menni artifactokért, de akkor most bázis építés, és imprintelés van.
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2017.10.26. 20:54:57
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2017.10.26. 20:52:42
Tényleg?Ezt nem is tudtam,és egy megtermékenyített tojás,az ugyan úgy 1-nek számít a kibblének?Lehet hülye a kérdés,gondolom ha már nem sima tojás,akkor legalább 5 kibblét adhatna.
Tojásról jut eszembe. Ha kibblének kell tojás, akkor pároztasd az állatokat, mert a megtermékenyített tojás ugyanúgy jó.
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2017.10.26. 20:01:55
Hogy öszinte legyek, egyenlőre nincs kedvem rexel bajlódni, hogy csak azért tameljem hogy tojás legyen. Jó lesz sima hús is a quetzának 😊
Amugy meg egy szigeten tengödök. A környéken hemzsegnek a cápák meg minden féle ragadozók. Amit legjobban utálok az a rázós hal vagy mi a fene az.
szelídíts meg 3 rexet,ami nem olyan nagy szintű amit csak tojásgyártásra használsz,1 hím,két nőstény.
Megtudnám oldani másként is, például a death recovery moddal. Bányászok, majd meghalok és a sirkövel haza viszem a cuccott. De ez olyan snassz 😊
Nem tudom pontosan milyen kampós lőszerre gondolsz, még nem használtam olyant, se csákját se semmi más ilyent. Nem tudom müködne-e. Ha újjabb befogásra adnám a fejem, azt hiszem inkább azt választanám hogy a meglévö hátára, a platformra, épitenék olyan csapda félét, mint a lepke háló 😊 Ha igy is lesz, ezt már simán tamelem. Amikor kibble gyártásra adtam fejem, hamar megbántam, de már belekezdtem, hát végig csináltam. Az a rex tojás megszerzés nem volt éppen vicces 😊 Kicsit csaltam is. Van az Automated ark mod. Ebben van lehetöség arra hogy készithetek egy tojás kosarat amit ha lerakok valahova nem kell keresgélni a tojást hanem automatikusan bele kerül ebbe a tojás kosárba. Jó nagy területet lefed. Tudom viccesnek tünik,de elöször leraktam 5 db ilyen kosarat szétszórva amerre rexeket láttam. Kerültem fordultam, éjszaka lett. Nem mertem elmozdulni se mert nem teljesen tudtam merre vagyok. De aztán sikerült eltévednem és fogalmam sincs hova raktam le a kosarakat. Egyetse találtam meg. Gyártottam újra, de most megjelöltem a helyet fa oszlopokkal 😊 Volt amelyik teljesen üres volt, de volt ami hipp hopp megtelt. Végül is nagy sokára meglett ami kellett,de ezt a részt ilyen formában kihagyom 😊
Bocs az amatőr kérdésért,de sajnos nem értem mire használják,vagy hogyan használják fel a tartósítósót.Most ha lesz tej,azt berakom a hűtőbe,és kell hozzá a tartósítósó,vagy a konzerváló dobozba kell rakni a tejet,és sziklapor helyett sót kell rakni,vagy szilaport is meg tartósítósót is?
Rexet a hátán tudsz vinni,ha van rajta platform.
Utoljára szerkesztette: T62A, 2017.10.26. 13:47:37