Ark:Survival Ascended,és Evolved 1-2.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sok sikert hozzá.
Én meg ma felneveltem 5 sárkányt egyszerre.
Nem találok jégsárkány tojást,vagyis de,de amit találtam azt megettem,mert kis szintű volt,és ott ahol a fészket találtam,most nincs fészek,de olyan nagy a terület,és mínusz 53 fokok vannak,olyan gyorsan lemegy az életerőm,pedig bundába vagyok.Láttam egy másik jég sárkányt 126-ost de a tojása nem tudom hol lehet.Nyolc sárkányom van már,és érdekes mind hím,plusz van egy kikeltetlen tojás.
Na, megszületett a 291-es kicsike, piros hassal, 508% sebzéssel, 18. mutáció a vérvonalon. Még 2 vissza. 😊 Szép piros hasa van, nem bánnám, ha a következő 2 mutáció életre menne, és a második egy babakék hát lenne.

Közben breedelek hódokat, 4-ből összebreedelek egy jót, majd meglátjuk, h az 522-es weight mire lesz elég, remélhetőleg fel tudok menni vele 2500-as súlyig.
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2017.10.31. 20:43:28
Na, csíter köcsög vagyok. Annyira lagolt már a bázisom, h admincheat destroymytarget kellett az aprajára.
Tegnap teleraktam a disznót hússal,erre mikor lépek be a komposzt szekrénybe,vagy láda.kifagyott,nem csinált semmit a játék,tölthetem meg újra.
Azt hittem elkaptál valamit,de szerencsére nem vagy beteg.De vagy az a lényeg,jó ötleteid neked is vannak.
Utoljára szerkesztette: T62A, 2017.10.31. 14:49:04
Csak csendben figyel... 😊

Szerintem előkerül, nem tudok róla semmit.

Sárkány csak 1x ad tejet. Alpha többet ad. 😊
Felfelejtettem leírni,a sárkány tej szerzésnél,én egy sárkány egymás után kétszer kábítottam el,de másodikra már nem ad tejet.
Tudtok valamit lammaer-ről?
Olyan rég hallottam róla,de komolyan érdekel.
Sziasztok!
Örülök,hogy sikerült megoldanod a gondot RAE APOFISZ
és neked is köszi a segítségedért,bár nem vagyok érintett,de jó volt olvasni lépésről lépésre a megoldást. NCC1701
Csúful meglepődtem volna, ha nem működne a mentés. 😊
Ugyanaz a helyzet fogadott mint helyi játékban. A sziklák és fák a házban,de legalább megvan minden 😊 Kicsit takaritani kell,és ennyi.Fene megette, hogy nem mindegy restart vagy stop szerver...
Még az idöjárás is ugyanaz és a idöpont is. <#worship>
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2017.10.31. 12:21:57

"Az idegen lények már régóta köztünk járnak. Úgy hívják magukat, magyarok"

Király vagy 😊 Sikerült. Köszönöm szépen.

Igen, át kell nevezned. És ez az a hiba,amit elkövetsz, leállít, mentést visszamásol, majd elindít. Semmilyen restart nem jó. Mert akkor a memóriából felülírja azt, amit odamásoltál, és értetlenül pislogsz. 😊
Azok a fájlok amiknek ilyen a nevük TheIsland_29.10.2017_11.33.07.ark. Ezt átkell nevezni TheIsland.ark és feltöltöm, müködnie kell ?
Én nem leállitottam a szervert hanem restartoltam.

Szerver leállít, 7634284637824623.arkprofile, Game.ini, GameUserSettings.ini, és a TheIsland.ark fájlt visszamásolod a helyükre, szervert elindítod. Ennek így mennie kell.
Ezt is próbáltam,de valamiért nem müködik. A szerver fellül irja a mentett fájlt. 73 mb fájl amit felmásolok, csinálok egy restartot, és már csak 42 mb lesz belölle.

Át kell nevezni a fájlt, és azt visszatenni. Valamelyiknek működnie kell, bár én nem azokat a mentéseket használom.
Ezt a videót már helyi játékban vettem fel. Mint látható az épületet ugyan berakta de mivel helyi játékban nem takaritottam ki az épület helyét ezért ott voltak a sziklák és a fák is egymás hegyén hátán. Valamennyire látszódik hogyan is nézett ki. A felső üvegházas szinten végig ültetö ládákat terveztem. A madaraimnál meg azért van dupla ajtó mert több alkalommal is ajtó nyitáskor azonnal megszöktek.Bocsi a rossz hang minöség miatt.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2017.10.30. 23:28:13

Köszönöm,hogy együtt érzel velem.
Szerintem is bátran oszd meg a sikered, örömed, mert mások abból is tanulhatnak és talán mások is megismételhetik a sikered.
Igazából szerintem vissza lehet állitani csak még nem jöttem rá hogyan kell helyesen. Ha a karakterem vissza állitható akkor az épületeknek is vissza állithatónak kell lenniük. De van egy tippem mi okozta a gondot. Arra tippelek az óra igazitás kevert be. Sok számitógépes eszköz automatikusan vissza beállitja a téli és nyári idöszámitást,de ilyenkor lehetnek gondok. Utolag eszembe jutott hogy egy másik játékban volt már ezzel gond. A játék egyszerüen nem tud mit kezdeni azzal hogy valamit megépitettem mondjuk 3 órakkor, akkor az hogyan létezhet 2 órakkor. Nem tudja kezelni a dolgot.
Na már most én mindent letöltöttem a gépemre a szerverröl. Mindent bemásoltam a helyi játék mappáiba. Elöször megv oltak az épületek de nem az én tulajdonom volt, mert a helyi játékban másik account van mint egy külsö szerver gépen. A szerveren lévö profile fájlt átneveztem simán intézöben a local profil szerint, igy már az én tulajdonom lett az épület és a karakter is. Vagyis ha mondjuk letöltöm akárki profil fájlját a szerverröl, azt berakom a helyi játékba akkor azzal én tudok játszani. Ha például átadnád a te fájljaidat a gépedről én is ugy játszhatnák mintha te lennék. Az épületeid, dinóid minden.
Az érintetlen letöltött fájlokat vissza másoltam a szerverre miután újra telepoitettem rá a játékot. Nem azokat amikkel helyi játékot is játszottam. A profil fájl müködik,de a többi nem. A szerveren bevan állitva elvileg hogy 20 percenként mentést csinál. És ezen a ponton már nem vagyok biztos a dolgomban. Van a TheIsland.ark fájl ami ha jól gondolom az éppen aktuális fájl. Ezen kivül vannak Theisland .....és kiegészitve a neve dátummal.ark fájlok,. TheIsland_29.10.2017_13.43.07
Helyi játékban igy müködnek is. De akkor miért nem müködik a szerveren ugyanaz ? Ez az amit nem tudok. Ha például ezt a TheIsland_29.10.2017_13.43.07.ark fájlt, ez egy mentés ebből az időpontból ? Hogyan állitom vissza arra ? Csak felmásolom a szerverre és ennyi, vagy átkell nevezni Theisland.ark -ra ? Próbáltam igy is meg ugy is, de se igy se ugy nem müködik.
Ami a legjobban bosszant az hogy igy akaratlanul is másokkal is kiszúrok, akik a szerveremen játszottak.És ez ami miatt nem hagy nyugodni a dolog.A mentés megvan csak hülye vagyok a vissza állitáshoz. <#confused>

Igazából fene tudja. Nálam kettő van, egyik a kakának, a másik a tojásoknak. És a tojásosban gyűlik.
Gondolom ez az ami a tojást is szedi,megmondod nekem,mi engedélyezzek?Mert én végig próbáltam mindent,de megint elég jól lett benne sz@r,de Achatina paste az nem.
Leírhatod nyugodtan az ötletedet, hátha még nem találta ki senki. A szándék a fontos. 😊 Tényleg sok féle dínóm van, kellenek a kibblék miatt. Én a játék elején elkezdem fogdosni őket, h tojjanak, az egg collector úgyis összeszedi a tojásokat. Bár tény, h megalaniám csak kb 2 hete van.
Esküszöm nem dicsekedek,csak az örömöm osztom meg veletek.Mind ahogy szívesen olvasom a ti történeteteket,nyilván ha rossz történik,annak én se örülök,mint RAE APOFISZ szerver kifagyása.
Bocs,hogy ezt írom,de kár szerettem volna segíteni benne,ha te is szemeznél a Ragnarok pályával,ahol a sárkányok vannak,majdnem azon a részen,de a tengerparton mászkálnak,és nem kell bemenni értük a barlangba.
Van 3 is, 2 lány, 1 fiú. Kettő 145-ös, egyik vmivel kissebb. Kellenek, mert jó lenne vmi nagy szintű therezinókkal is foglalkozni. Quetzzel kihoztam őket barlangból. 😊
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2017.10.30. 20:15:13
Ok köszi,kipróbálom.
Szeretnél fogni Megalania?
Nekem van hozzá egy nagyon jó ötletem.
Hát, nem cement, hanem csiga, de ja. És igen, 4 féle sari van.
Ma megint loptam 5 tojást,egy tűz,egy villám,és 3 méreg. Négyféle sárkányt lehet keltetni?Tűz,villám,méreg,és a jég,nem?Vagy van még valamilyen?
Láttam sárkányokat olyan helyen is tömegével,ahol nincs vulkán,sziklák oldalánál a tengernél,de fészkeket nem.Vagy minden sárkánynál kellene lennie fészeknek,függetlenül,hogy meleg van-e vagy nem?
Köszi.
Ez a cement paszta?
Tipp: ha van poop & egg collectorotok, ami szedi a csigakakált achatina pasztát is, akkor ne szedjétek ki a csigából a pasztátt, mert így annyival többet kakálnak, mint amennyit kiszednél belőle, csak így automata.
Négyszer kellett velük foglalkozni,kb 37 percenként.
Sziasztok!
A hétvégém igazi akció dús volt.Írtam már,hogy a ragnarokon vagyok,azt el is felejtettem leírni,és lehet másnak jól jön az ötlet,és nem esik ugyan ebbe a hibába.Még szerencse,hogy volt mentésem,mikor a ragnarokon lekértem az állataimat,összesen 3-at,utoljára a quetzát,de mind a 3-at egyszerre,akkor a quetza eltűnt,nem találtam sehol,se az obeliszkbe,se Izlandra nem dobta vissza.Így visszaraktam a mentést,és megcsináltam még egyszer,csak most külön lekértem egy állatot,és azt kivittem a körből,mert mikor a sas,meg a pteranodont lekértem először egymásra rakta.Sikerült lekérnem az összes állatot,és elkezdtem keresni azt a helyet ahol most vagyok,bázisnak.Repkedés közben láttam egy helyet ahol griffek repkednek,és az egyik 189-es szintű volt,mondom magamnak ez az az állat ami nekem nem kell,én csak azokat az állatokat gyűjtöm ami tetszik,vagy a tojása miatt.
"Jabar írta:Csalogatod a sárkányokat, megakasztod, becsapdázod őket, elég izgi. 😊"
Nézegettem videót,a griffről,hogyan lehet megfogni,mivel megfogadom Jabar hozzászólását,és nem öldöklőm le a sárkányokat,viszont nincs gyors madaram,a sasomat 3 x körberepüli a sárkány olyan gyors,tehát vele menekülni nem nagyon lehet,főleg ha közeledben van a sárkány. Pteranodon nagyon ő se alkalmas,úgy gondoltam fogok egy griffet,de csak a sárkány tojás lopásért,mivel gyors,főleg zuhanás közben.Úgy gondoltam elmegyek megnézem azt a griffet ami láttam a ragnarok kezdésénél,nagyjából tudtam hol volt,egy fa körül repült,és kergetőzőt egy másik állattal.Nem volt ott,sehol nem találtam griffet,gondoltam rákeresek hol élnek,szerencsére találtam egy videót róla,mint kiderült a bázisom alatt a vízparton is szoknak lenni.De előtte megnéztem mit eszik. Allosaurus tojásból kibblét,nagyon jó Izlandon van tojás is meg Allosaurus,csináltam 110 db kibblét,hoztam még Izlandról,narkót,puskát,bió kábított.számszer íjat,kábító nyílvesszőt.Megnéztem a bázisom alatt,és tényleg volt ott,volt egy 70-es meg egy 140-es,úgy gondoltam elkapom ketrec nélkül,nem sikerült,egyszer megölt,meg akárhányszor elérte a 11000-res kábulatot,elmenekült,ilyen egy szívós dögöt már rég láttam.Meghaltam,tehát kilépés,vissza a save,majd megint belépés,és ott volt megint alul,nagyon jó akkor gyorsan ketrec fől,majd a pteranodonnal becsalogatni a ketrecbe,szelídítés sikeres.Kipróbálom mennyi lóerő van benne,elég jó és ahogy repkedek össze vissza,megláttam azt a griffet ami az első napon láttam a ragnarokon,úgy döntöttem legyen meg az is tartalékba,na most a bázistól ez a madár,kb 20 fokkal volt arrébb,remélem jól írom két négyzet a térképen.Gyorsan haza pteranodonért,majdnem el tudtam csalni a ketrecig,volt egy rész ahonnan nem jött tovább,és visszafordult,próbáltam megszelídíteni a szabadban,de nem sikerült,megint kilép save vissza,mert nála is meghaltam,csináltam egy másik ketrecet,elcsaltam odáig,és megszelídítettem.Ezek a dolgok előtt én összegyűjtöttem sárkány tojást,volt vagy tíz,de a tízből csak 3 volt jó,az egyik 28,66,70,119,131.Ilyen szintűek,3 db volt ami jó,és mind a három 231-es. Na most megvolt a tojás,nincs kandalló,se tej,se sárkány elkábító ketrec,se tartósító só.Gyorsan menni Izlandra,legyártani a kandallót,mivel az állatokban van a fa szalma kovakő,kő stb. Kitaláltam egy oszlopból álló falat amibe megakadnak a sárkányok,ha üldöznek,természetesen fémből,ezt is legyártottam Izlandon.Kiválasztottam hova lesz a fal, és megépítettem,meg vittem magammal kábító íjveszőt,számszer íjat.Az tudtátok,hogy a csörlős íjba lehet használni a sima,és a kábító íjveszőt?Ha nem akkor most mondom,és baromi jó,mire a számszeríj betölt,addigra a csörlős íjjal kilövök kettőt.Kiválasztottam egy sárkányt nőstényt elcsaltam az oszlopokig,mondom ez jó lesz nem tud átjönni,ha már ott volt,mondom elkábítóm,adott 4 vagy 5 tejet most nem emlékszem pontosan,visszanézek a sárkány élőhelyekre, látom van egy alfa.Az ökör marhája megfürdött a lávába,olyannyira,hogy nem sok tartotta életben.Lelőttem sörétessel,még több tej.Vasárnap elkezdtem kikeltetni a tojásokat,ja igen előtte még áthoztam Izlandról a disznót,ami tud gyógyítani.Kikeltek a sárkányok egy tűz sárkány imádom,és két villám sárkány.
Igen jönnek a kérdések,a két griffet nem értem az egyik majdnem fekete volt a tolla,a másik meg barna,de nem annyira világos.Nem festettem át egyiket sem,de mind a kettő tök ugyan úgy néz ki nagyon világos barna lett mind a kettő,mind a kettő hím.Mitől változtak meg?
A másik kikeltettem 3 sárkányt nem tudtak arrébb jönni mikor sétáltatnom kellett őket,bele voltak ragadva a kő alapba,Miért?
Elégé megijedtem az első bevésődési százalék 26% volt,közben a disznónak elfogyott a hús,már minden kaját odaadtam neki,gyorsan leszaladtam húsért,a bázisom mellé öldökölni,visszamegyek lassan jön,hogy foglalkoznom kell velük,mert lejár az idő,megint 26%.Úgy gondoltam 26+26 az számomra 52%,de csak 51% volt,na mondom ez rohadt jó,nem lesznek 100%-os bevésődöttek.De szerencsére a végére 100%-osak lettek.
Ha van egy sárkány a sárkány élőhelyükön,ami nem alfa annak kell,hogy legyen tojása is?Láttam egy 224-es méreg sárkányt,de nem találom a tojását,már mindenhol megnéztem,méreg sárkángyík tojás az van de csak 60-77 stb.

Utoljára szerkesztette: T62A, 2017.10.30. 15:33:48
"Fasza lett az alap, tényleg egy szintbe került, és nem lett bonyolult a megoldása sem. 😊"
Köszi.Ha tudjátok használni,majd valahol,annak csak örülök,szinte mindig ti segítetek,én meg adni szeretek.
Beta bossokhoz yuti + deodon mennyire muszáj? Jó rexek, jó nyereggel nem elég? A cél az lenne, h ne nagyon haljanak az állatok.
Nem mondtam hogy a játék hibája.

AZ a növényevők szigete. És ha kevés a géped egy játék minimális szintű futtatására, az nem feltétlen a játék hibája. 😊
Island pályán, a jobba alsó sarokban van egy kicsike sziget. Olyan mintha felrobbant volna egy kisebb domb és félkör íves katlan van a helyén. Gyakorlatilag ezt az öblöt teljesen beépitettem. 2 akkora épületem volt amiben egyenként is elfért volna több tribenyi ember is.
Rengeteg üvegház fallal, generátor,... és a quetzám, 2 argentavis. Még teszek pár kisérletet a vissza állitásra de ha nem sikerült, ismét megpróbálkozok offical szervereken. Ha most is full laggos akkor maradok helyi játékban.Ha az sem müködik ahogy kéne, keresek másik játékot.
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2017.10.30. 09:56:06

Bocsi az elirásért, nem tudtam már javitani mert most meg egyfolytában áram kimaradás van

Akkor sérült a file, előző verziót kellene próbálni. Nálam óránkénti automata mentés van, h ne tudjanak velem kicseszni. Nem attól félek, h vmi állatot elvesztek saját hibámból, de elég rendszeresen kressel ki a game plö barlangokban. Na, ilyenkor lelkiismeret furdalás nélkül töltöm vissza. Írják meg úgy, h ne hasaljon el, akkor nekem sem kell visszatöltögetnem. Mert ez ugye ilyenkor nem az én hibám.
FTP-n letöltöttem az egész saved mappát, nem tudom mi lehet abban jó ? Helyi játékban ott volt még az utolsó épitö elem is aminél kifagyott a szerver. Kő oszlopokat rakosgattam le. A karakterem is megtaláltam a vizben, amire azt irta alszik. Búvár ruhában a víz alatt... 😊
A fájlokat sértetlenül ahogy volt ugy másoltam vissza. A karakterem meg is van, csak az épitményem és a dinóim azok nincsenek meg.

Nem volt jó a mentésed.

Mikor szerverről teszed át locálba, akkor szoktak a kövek visszaspawnolni, akár be a bázisba is.
kb 2 hete mást sem csináltam napi szinten mint épitöanyagot fuvaroztam és épitettem és épitettem. 2 hatalmas épületem volt. Ma, csak ugy a semmiből minden ok nélkül kifagyott a szerver. A lementett fájlokat vissza töltöttem a szerver újra telepitése után,de csak a karakterem szintje maradt meg. Se az épületeim se a dinóim nincsenek meg <#falbav>
Ez már a második eset volt hogy csak úgy elszált minden amit csináltam.... és nem lesz 3. eset.
Valaki tud javasolni valami viszonylag nyugis offical szervert ahol vannak normális magyarok is ?

Mindössze ez maradt a helyén 😞

Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2017.10.30. 01:42:38

A szerverem kifagyott játék közben. Fura modon ftp-n meg müködött. hamar mindent lementettem a gépemre. Hogy ne unatkozzak, a mentést bemásoltam a helyi játék mappáiba. Csakhogy nem stimmelt az ID és nem a szerveren lévö karakteremmel játszottam ,de ennek is megtaláltam módját. 😊 Végül aztán be léptem helyi játékban. A házam helyén hatalmas kő tenger és dzsungel volt, amit kipucoltam. De helyi játékban még nem, igy a házam a dinóim ugyan meglettek helyi játékban is de a házban is még ott voltak a sziklatömbök és a fák.
És az jutott az eszembe,igy simán lehetne cserélgetni épületeket, dinókat. Csak a megfelelö fájlokat kéne cserélgetni egymás közt.
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2017.10.29. 23:21:24

Lehet hogy túl sok épitő elemet raktam le, vagy mert saját tulajdonba akartam venni egy öbölt és azért fagyott le ?
atti, javasolnám az én szerverem, de az hétköznap pve, hétvégén pvp szerver, the island. 6 slotos de van böven hely még, kb egyedül játszok <#awink>

Hello!

Tudtok mondani magyar szervert, ami aktív? Dragonclavon voltam ezelőtt , rég nem voltam fent, de ahogy látom már offline.
Pvp kell annak ellenére, hogy magányos farkasként szoktam játszani Pve. szerver nem jó
Előre is köszi!
Ja és lehetőleg island map vagy center...
Tök mindegy a statok, breedelés szempontjából, h fiú, vagy lány. Vegyesen fogdosd őket, úgy könnyebb dolgod van az elején.

Nálam a szerver a szomszéd szobában van, szünetmentesen, az nem áll le. 😊
Ez a nagy vihar azt hiszem kibabrált a szerveremmel. Nem tudom fizikálisan helyileg hol van, elvileg valahol magyarországon, de éppen a víz alatt épitettem kő oszlopokból gátat amikor lefagyott a szerver, és hiába restartolom, offline marad 😞

Hát a videóban csak annyi látszodott bemegy a kapun és elsétál valami teleport féléhez 😊
A pároztatások során, megfigyeltél valamit a nemek külömbségéröl ? értem ez alatt a statokat és amiket örökitenek. Arra gondolok például ha van egy jónak vélt him, hogy az mellé fogni nöstényeket vagy forditva.
Vagy érdemesebb himet és nöstényt is befogni többet is ?

Breedelni akkor érdemes, ha van vmi olyan, hasznos állatkád, amit sokat használsz, és van belőle egy olyan, aminek jó az élete, egy olyan, aminek a sebzése, egy másiknak jó a staminája, stb. Akkor ezeket úgy pároztatod, h a jó statok egyben legyenekm plusz megkapod az imprint utáni bónuszt is.

A repülő állatoknak sosem lesz jó sebzése. A rex egy tipikus b@szó alap állat, amivel oda lehet menni, és lerendezni a problémákat. Végleg.

Az ascensiont kb felejtsd el. Az oda való eljutás csak egy dolog, de utána már változott a szitu, mert kapsz egymás után 4 fő bosst a teleport után. Én még nem láttam videót, ahol bárki legiten megcsinálta volna.