Ark:Survival Ascended,és Evolved 1-2.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dehogy.
De ha befested, azt a szint nem örökiti tovább ?

"Az idegen lények már régóta köztünk járnak. Úgy hívják magukat, magyarok"

Be lehet, ecset kell hozzá, és festék. 😊 De az az olyan csajos dolog, én megvárom a szín mutációt. 😊
Nekem ugy rémlik valamelyik videóban mintha láttam volna olyant hogy be lehet festeni a dinókat ?

Én hagytam volna, hagy sétálgasson. 😊 Amúgy az a leggyengébb, jobb megatheriumokkal simán le lehet nyomatni.

Ja, itt a 19 mutációs rexem statja. Még van 1 mutációja, utána a staminát fel szeretném nyomatni 2300-2500 körülire egy másik vérvonalon, majd akkor állok meg, mikor jön vele vmi brutál szín mutáció, h ne a default barna rexeim legyenek már. Babakék-piros, vagy zöld-sárga pl jó is lenne. 😊
Én meg kiváncsi voltam milyen a Brotmother Lysrix óriás pók. Megidéztem egyet, de még szerencse csak lv 1 est. Kapásból megölt és mindent elárasztottak a kicsi poloskák vagy mik a francok, aztán simán átúszta a tengert és eltünt, igy nem marad mást adminból destroywilddinos 😊

Hát igen,aki mutációval,felhúzta egy állat statjait. Jó hogy 800 felett sebez. 😄😄😄😄😊
Csak vicceltem,de valamivel vissza kellett vágnom 😊
Holnap majd teszek fel képet, most nincs kedvem vele pöcsölni, de 31000xp szinten, 340-es szint, 1005% sebzés, 34xxx élet. Egy vadállat, alpha rexet úgy leharapja mint a szél, 800 felett sebez a kicsike egyedül.
Na végre, 1 pont a hp-ra több, mint 1000hp-t jelent a rexnél. 😊
Az sosem fog összejönni, elindulsz egy pontról, és végigviszed. A videóban pedig megvan az a trükk is, hogyan csinált meg úgy, h a teteje egy magasságban legyen.
Köszönöm de nem erre gondoltam. Hanem ha például elindulok egy pontrol, kerités alapokat lerakni. Benézem a pontot ahova szeretném elvezetni. Két távoli pont között lerakni. Mire odaérek tuti mellé megyek, nem pontosan illeszkedik. De van hogy csak egyszerüen ferde 😊

Megszületett a 19. mutációs rexem, hp-ra kapott, 14300 élettel, 508% sebzéssel születik. Szín mutáció nincs.
Sok anyag kell hozzá, de tessék. 😊
Imádom a sütötököt,de sajna nálunk csak ketten esszük meg, és én győri vagyok.
Ha annyira sok van hogy nem birsz vele és nem tudod hova rakni,ajánlom figyelmedbe valamelyik segélyszervezetet.Kár lenne érte ha veszendőbe menne.
------
Sok más játékkal játszottam, föleg mmo-val. Ötletem nekem is túl sok lenne, ismerös ez a egyhelyben ácsorgás és filozás 😊
Arra véletlenül nincs ötleted,hogy lehet például keritéssel, vagy fallal, tökéletes szét egyenes vonalban épiteni ? 😊 Én akárhogy próbálom a végén mindig csúnya girbe gurba lesz 😊

Vigyáznom kell a sárkányokkal,már vagy 3x meghaltam a hátukon ülve,nagyon közelre nem szabad se tűzet,se mérget,hányni/köpni,mert visszapattan szerintem.
Egyébként szerintem ez a Ragnarok nagyon jó pálya,más szempontból is. Ebből Beacon olyan sok lila ereszkedik le sárga gyűrűvel,meg piros.Izlandon,szinte csak kék,zöld,fehér,sárgát látni.
Szerintem ezt még nem kérdeztem tőletek,van közöttetek,olyan aki Siófokon,vagy attól nem messze lakik?
Van annyi sütőtök,szívesen adnék ingyen csak vigye.
Utoljára szerkesztette: T62A, 2017.11.01. 15:59:22
Nagyon sok olyan youtubon feltöltő átékos lép át unofficialra, vagy csinál saját szerót, aki eddig officialon játszott.
Igen,aztán valami,gond bejön,aztán eltűnik minden,és kezdhetjük előröl.
Nekem kegyetlen jó,és nagy a fantázia világom,el tudok képzelni olyan dolgokat ami nincs,és úgy próbálom megalkotni,de ahhoz idő kell,van mikor a játékban is csak bámulok előre a semmibe,mármint a karakterem csak egy helybe áll,nem mozdul,és közben jár az agyam mit,hogyan hova,építsek.Meg gondolom nálad se megy a szerver egész nap,csak egy bizonyos időbe,én meg kötetlenül játszok.Jön a szikra,elég a munkából,mármint az itthoni,jön a játék.
Van mikor a helyi játéknál is bizonyos dolgokat előröl kell kezdeni,és még egy ötlet,én elég sok cuccot raktam az obeliszkbe,átvittem a ragnarokra,kiszedtem,és elmentem az egyik sárkánnyal húst gyűjteni,majd a játék megakadt,lefagyott.Beléptem újra,ott voltam ragnarokon az obeliszk mellett egy ágyon,odafutottam kivenni a cuccom,de üres olt,és sehol nem voltak meg a dolgaim,tehát,ha utaztok,kiszedtek mindent,lépjetek ki menteni,mert lehet így jártok mind én.Eltűnt fegyver narkó,ruha,stb.
Az bérelt szerver, bárki betud lépni aki rátalál az unofical listában.
Ha egyszer mégis rászánnád magad hogy netes szerveren játsz, szivesen látnálak a szerveren
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2017.11.01. 15:31:39

Oda nem csak úgy tud valaki bemenni,hogy ha te meghívod?
Ok köszi
Nem rég belépett a szerverre egy illetö. Valami megjegyezhetetlen névvel. Pár perc után elkezdett irogatni a csetbe, kritizálta a konfigot, meg elszidta az összes felmenőimet. Legföbb problémája az volt, miért van szerverem. mert hogy szerinte nem kéne mert rontom az officalos játékosok eséllyét meg hasonló dumák. Fenn akad azon is,hogy level 500 a player szint és ehhez csak 2x exp szorzó van. És hogy jó lesz ha vigyázok magamra. <#crazya>
Szóval, nem tudom ki volt ez a kemény legény,de hogy a kedvében járjak, mostantól a max player level szint lv 1000, wild dinó max szint 510, és 1x exp szorzó van, pvp módban és 7 mod a szerveren. <#nevetes1>

Nem szoktam mikrofont használni,de egyes hangkártyákhoz léteznek olyan kiegészitők amivel lehet variálni a hangszinen.
Amugy egy kicsit csalóka ez a mikrofon dolog. Ezzel én is igy voltam. Vissza hallgatva a saját hangom más mint ahogy én hallom beszéd közben. Hogy melyik hasonlit jobban ahhoz ahogy mások hallják, azt inkább olyan személy tudná eldönteni aki ismer és naponta hallja a hangod.Valahol a hangeszközökben kéne körülnézned és ha van hangszin szabályzó tesztelgetni párat.

Köszi,lehet furcsa,hogy kérdeztem,de nekem még nincs ilyen lerakva.
Forog, és 100%-ban betalál.
Videó készítésnél,szerinted be lehet valahogy állítani a hang részt,hogy ne tűnjön az embernek a hangja olyan mélynek?Hogy még a program is mélyít rajta,meg mintha orrból beszélnék,pedig nem.
Bedobtam egy lv 100 as raptort. A bronto helyett az épületemet kezdte támadni a raptor. Hogy véget vessek ennek az egésznek kihoztam az összes madaram. 10 másodperc alatt elrendezték. Meg a bronto is szinte az összes ablaküvegem. Mindig tanul az ember.
Egyenlőre most ez lesz a fő feladat, kizárni az ehhez hasonló helyzetet.
Köszönöm a tanácsokat.
Az a gépágyú körbe forog és már nagyon messziről leszed mindent. Pve modban megtámad mindent a beállitástól függetlenül. De erösen gondolkozok azok véglegesitem a szerveren a pvp modot.,
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2017.11.01. 13:44:47

Ez a gépágyúnak forgós az ágyú része,vagy csak egy irányba tud lőni,tudja követni a vad állatokat?Nem úgy értem,hogy megy utánuk,hanem forgásban követni.
A bázisom körül van kb 200 db auto turret letéve, és ugyanannyi plant-x. Hozzám nem jön be semmi, már marha messziről ki vannak lőve. Muszáj a sok breedelés miatt, nem akarok egy igéretes lényt elveszteni egy véletlen betévedő raptor/akármi miatt.
Szerintem valami lehet félre olvastál,a hozzászólásomból.Én a gépágyú dolog írtam,hogy én inkább úgy oldom,meg,hogy ne tudjanak,még véletlenül se bejönni.Mert lehet a gépágyú szétszedné őket,de lehet hogy nem,csak a végér,de addigra meg már nagy kárt okoz,mivel fel lett idegesítve a vad állat.
A kapuhoz 2x annyi anyag kell, de mindenki kapukat használ, több okból is. Plö a kapuk nem gátolják a spawnt, plusz több a hp-jük, mert ha falat teszel le, az ugye kapásból kerítés alapra kerül, aminek kevés az élete. Plusz lecraftolod őket, és marha gyorsan készen van a kerítés. A kerítés elé ne tégy tüskefalat, mert azzal gyakorlatilag egy lépcsőt teszel le, azzal is csökken a falad magassága. És nem kell behemoth kapu, elég a sima dínó kapu, csak ahol át akarsz menni, oda kell a nagy.
Ez egy nagyon jó ötlet. Bedobok mellé egy vad ragadozót. Köszönöm a tippet 😊

Én nem szoktam őket bántani,úgy oldom meg,hogy ne tudjanak,bejönni,ha egy állatot,szintezek,akkor is a húsevőket keresem,mivel ők is a kisebbeket bántják.
Én igen,de én csak kő behemót kapuból csináltam négyet.Nem ígérem meg mára,de csinálok egy videó,mert az Izlandon van,hogy az enyém hogyan néz ki.
Igen, valami kéne a sziklafal szélére mert a tüske fal nem akadály neki. Mintha ott se lenne átsétál rajta. A tetön van pár db gépágyú lehet át telepitem öket,csak gondoltam várok hátha despawnol, de nem akar

Egy másik dologhoz is szeretném a véleményeteket kérni. Egy nagyszabású project lenne, mielött belevágnák gondoltam kikérem a véleményeteket.
Az alap elgondolásom az lenne,hogy készitenék egy zárt tetö nélküli fém épületet. Vagy inkább csapdát. Fém ablak keretekből. Quetzával, amit elbir dinókat felkapnám, és ide bedobnám, majd kivülről elkezdeném tamelni. Ebből született egy másik elgondolás. A behemot kapuk kapcsán. Amikor lerakok egy behemot kaput és nyitva van az ajtó, ha ugy raknák le kapukat, hogy a nyitott ajtók falat képeznének egy hatalmas zárt teret kapnák. Ez talán müködhetne védelmi célból, például egy területet körbe zárva. Mert akkor igy nem kéne alapokat lerakni majd falat felhúzni hanem csak simán fém behemot kapuk lennének. Nagyon sok alapanyag kell a behemot kapuhoz de vajon mihez kéne több alap anyag ? Simán alapok+falak vagy behemot kapuk ? Mert ha sikerülne gyártanom pár db behemot kaput, azzal csapdába tudnák ejteni akár gigantosaurust is terepen és quetza hátáról tamelni ? Probálkozott már valaki ilyesmivel ?

Bocsánat hogy ezt írom,de nem jól van megcsinálva a felső rész.Oszlopokat kellene leraknod elég magasan,egymástól nem messze, hogy ne tudjon bejönni a bronto, ha nem csinálod meg,ez a probléma elő fog jönni,és az oszlop tetejére rakhatnál tüskéket,vagy tüskefalat.
Szerintem úgy tudod likvidálni,hogy vagy megszelídíted,de lehet szétver mindent,vagy fegyverrel,ami gyorsabb de minimális kár akkor is lesz,de addig ne is építsd meg újra,amíg a felső rész meg nem csinálod.
Körbe a bázisod felett.a sziklák szélénél.
Utoljára szerkesztette: T62A, 2017.11.01. 12:54:49
Pár napja a tüskefalon keresztül besétált egy bronto a két épületem közé és nem tud kimenni. Kárt nem okoz csak kicsit zavaró a jelenléte.
Lenne valakinek ötlete mit kezdjek vele ? Ha megtámadom szétver mindent és annak nagyon nem örülnék ha szétzúzná az üvegfalakat, nagyon sokat dolgoztam mire ennyi meglett.

Köszönöm a tippet. Lehet keresek egy oviraptort. Egyenlőre csak sima tojás kéne.

Szerintem van,ráraktam egy víz bázisra,vagy mi a neve egy kutat,és ott ezt írja 1000/1000.Csak kérdés el-e bírná,mert ha iszok belőle lemegy 935/1000 ha jól emlékszem.
Utoljára szerkesztette: T62A, 2017.11.01. 12:42:19
Szerintem nincs viz korlátozás a játékban.

Amit piszkosfred írt,így van jól megfogalmazva.Amit ő leírt az a jó <#eljen> <#eljen>.Nekem is így vannak.Csak én már némelyik oviraptort leállítottam,mert sok a tojás egy adott állatból,vagy átvittem máshova.
Szia
Kipróbálom,előre is köszi.
Lenne egy kérdésem,most vagyok először olyan helyen,ahol nincs nagyon víz,nem a tengerparton vagyok a Ragnarokon,hanem egy kisebb hegy tetején.Szerintetek ami a bázisomtól nem messze van egy kút,az bőven fedezne két ipari tűzhelyhez szükséges víz ellátását,és még egy ivó csapot?
És milyen magasra tudja felnyomni a vizet?
Utoljára szerkesztette: T62A, 2017.11.01. 12:39:34
PiszkosFred
Alapbol, egyedul is tojik, csak ritkan. Ha parban vannak, nagyobb esellyel tojik tojast, mint mast. Ha van egy szabadjara engedett oviraptor az allat mellett, az megint noveli a tojasdobas eselyet.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Szia
Ha sima tojást szeretnél sokat, ahhoz is kell pár,ha pároztatni szeretnéd,ahhoz is kell.Önmagában a nőstény nagyon,de nagyon ritkán tojik egyet,pár nélkül is.
Minden élőlénynek kell pár, h utódot hozzon a világra.
Nöstény quetzám van de single, lehet azért nem tojik tojást ? Az argentavisoknál tiltva van a vándorlás, mégis tojik a nöstény, csak nem termékeny a tojás. De miért nem tojik a quetza ? Kell neki pár hogy tojjon ?
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2017.11.01. 12:06:58

Kentrosaurus pár befogva, várunk a tojásokra, kell a yutinak kibbléhez.
Pedig már a parancs nevében is benne van, h cheat. Mondjuk így utólag azt kellett volna csinálni, h azokat a dínókat, amikor már nem igazán kellenek átviszem máshova. Asszem az egyik szigeten fogok csinálni egy oldtimer helyet nekik. 😊
Légyszi ne keverd össze az admin funkciót a csíterekkel 😊
A csiterek, például a lövöldözös játékokban nem admin funkciót használnak hanem rendesen csalnak, többnyire egy program segitségével.
Mint például a wallhack. Átlát a falon, látja merre mozog az ellenség, vagy az aim, ami célzás rásegitő és még sorolhatnám.
Ugyanakkor egy admin például egy mmo játékban elengedhetetlen mert sokszor szükség lehet rá. Az egy dolog hogy mi helyi játékban is használjuk illetve saját szerveren használjuk erre-arra. De lényegében a fő feladata pont a konzol parancsok használata.
Az igazi csiterek igy járnak.

A hideg ellen csinálj ilyet. Szőrme cucc így is kelleni fog, de talán ez a kis plusz elég lesz.