Ark:Survival Ascended,és Evolved 1-2.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az idegen lények már régóta köztünk járnak. Úgy hívják magukat, magyarok"
Ja, itt a 19 mutációs rexem statja. Még van 1 mutációja, utána a staminát fel szeretném nyomatni 2300-2500 körülire egy másik vérvonalon, majd akkor állok meg, mikor jön vele vmi brutál szín mutáció, h ne a default barna rexeim legyenek már. Babakék-piros, vagy zöld-sárga pl jó is lenne. 😊
Csak vicceltem,de valamivel vissza kellett vágnom 😊
Ha annyira sok van hogy nem birsz vele és nem tudod hova rakni,ajánlom figyelmedbe valamelyik segélyszervezetet.Kár lenne érte ha veszendőbe menne.
------
Sok más játékkal játszottam, föleg mmo-val. Ötletem nekem is túl sok lenne, ismerös ez a egyhelyben ácsorgás és filozás 😊
Arra véletlenül nincs ötleted,hogy lehet például keritéssel, vagy fallal, tökéletes szét egyenes vonalban épiteni ? 😊 Én akárhogy próbálom a végén mindig csúnya girbe gurba lesz 😊
Egyébként szerintem ez a Ragnarok nagyon jó pálya,más szempontból is. Ebből Beacon olyan sok lila ereszkedik le sárga gyűrűvel,meg piros.Izlandon,szinte csak kék,zöld,fehér,sárgát látni.
Van annyi sütőtök,szívesen adnék ingyen csak vigye.
Utoljára szerkesztette: T62A, 2017.11.01. 15:59:22
Nekem kegyetlen jó,és nagy a fantázia világom,el tudok képzelni olyan dolgokat ami nincs,és úgy próbálom megalkotni,de ahhoz idő kell,van mikor a játékban is csak bámulok előre a semmibe,mármint a karakterem csak egy helybe áll,nem mozdul,és közben jár az agyam mit,hogyan hova,építsek.Meg gondolom nálad se megy a szerver egész nap,csak egy bizonyos időbe,én meg kötetlenül játszok.Jön a szikra,elég a munkából,mármint az itthoni,jön a játék.
Van mikor a helyi játéknál is bizonyos dolgokat előröl kell kezdeni,és még egy ötlet,én elég sok cuccot raktam az obeliszkbe,átvittem a ragnarokra,kiszedtem,és elmentem az egyik sárkánnyal húst gyűjteni,majd a játék megakadt,lefagyott.Beléptem újra,ott voltam ragnarokon az obeliszk mellett egy ágyon,odafutottam kivenni a cuccom,de üres olt,és sehol nem voltak meg a dolgaim,tehát,ha utaztok,kiszedtek mindent,lépjetek ki menteni,mert lehet így jártok mind én.Eltűnt fegyver narkó,ruha,stb.
Ha egyszer mégis rászánnád magad hogy netes szerveren játsz, szivesen látnálak a szerveren
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2017.11.01. 15:31:39
Szóval, nem tudom ki volt ez a kemény legény,de hogy a kedvében járjak, mostantól a max player level szint lv 1000, wild dinó max szint 510, és 1x exp szorzó van, pvp módban és 7 mod a szerveren. <#nevetes1>#nevetes1>
Amugy egy kicsit csalóka ez a mikrofon dolog. Ezzel én is igy voltam. Vissza hallgatva a saját hangom más mint ahogy én hallom beszéd közben. Hogy melyik hasonlit jobban ahhoz ahogy mások hallják, azt inkább olyan személy tudná eldönteni aki ismer és naponta hallja a hangod.Valahol a hangeszközökben kéne körülnézned és ha van hangszin szabályzó tesztelgetni párat.
Egyenlőre most ez lesz a fő feladat, kizárni az ehhez hasonló helyzetet.
Köszönöm a tanácsokat.
Az a gépágyú körbe forog és már nagyon messziről leszed mindent. Pve modban megtámad mindent a beállitástól függetlenül. De erösen gondolkozok azok véglegesitem a szerveren a pvp modot.,
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2017.11.01. 13:44:47
Az alap elgondolásom az lenne,hogy készitenék egy zárt tetö nélküli fém épületet. Vagy inkább csapdát. Fém ablak keretekből. Quetzával, amit elbir dinókat felkapnám, és ide bedobnám, majd kivülről elkezdeném tamelni. Ebből született egy másik elgondolás. A behemot kapuk kapcsán. Amikor lerakok egy behemot kaput és nyitva van az ajtó, ha ugy raknák le kapukat, hogy a nyitott ajtók falat képeznének egy hatalmas zárt teret kapnák. Ez talán müködhetne védelmi célból, például egy területet körbe zárva. Mert akkor igy nem kéne alapokat lerakni majd falat felhúzni hanem csak simán fém behemot kapuk lennének. Nagyon sok alapanyag kell a behemot kapuhoz de vajon mihez kéne több alap anyag ? Simán alapok+falak vagy behemot kapuk ? Mert ha sikerülne gyártanom pár db behemot kaput, azzal csapdába tudnák ejteni akár gigantosaurust is terepen és quetza hátáról tamelni ? Probálkozott már valaki ilyesmivel ?
Szerintem úgy tudod likvidálni,hogy vagy megszelídíted,de lehet szétver mindent,vagy fegyverrel,ami gyorsabb de minimális kár akkor is lesz,de addig ne is építsd meg újra,amíg a felső rész meg nem csinálod.
Körbe a bázisod felett.a sziklák szélénél.
Utoljára szerkesztette: T62A, 2017.11.01. 12:54:49
Lenne valakinek ötlete mit kezdjek vele ? Ha megtámadom szétver mindent és annak nagyon nem örülnék ha szétzúzná az üvegfalakat, nagyon sokat dolgoztam mire ennyi meglett.
Köszönöm a tippet. Lehet keresek egy oviraptort. Egyenlőre csak sima tojás kéne.
Utoljára szerkesztette: T62A, 2017.11.01. 12:42:19
Kipróbálom,előre is köszi.
Lenne egy kérdésem,most vagyok először olyan helyen,ahol nincs nagyon víz,nem a tengerparton vagyok a Ragnarokon,hanem egy kisebb hegy tetején.Szerintetek ami a bázisomtól nem messze van egy kút,az bőven fedezne két ipari tűzhelyhez szükséges víz ellátását,és még egy ivó csapot?
És milyen magasra tudja felnyomni a vizet?
Utoljára szerkesztette: T62A, 2017.11.01. 12:39:34
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Ha sima tojást szeretnél sokat, ahhoz is kell pár,ha pároztatni szeretnéd,ahhoz is kell.Önmagában a nőstény nagyon,de nagyon ritkán tojik egyet,pár nélkül is.
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2017.11.01. 12:06:58
A csiterek, például a lövöldözös játékokban nem admin funkciót használnak hanem rendesen csalnak, többnyire egy program segitségével.
Mint például a wallhack. Átlát a falon, látja merre mozog az ellenség, vagy az aim, ami célzás rásegitő és még sorolhatnám.
Ugyanakkor egy admin például egy mmo játékban elengedhetetlen mert sokszor szükség lehet rá. Az egy dolog hogy mi helyi játékban is használjuk illetve saját szerveren használjuk erre-arra. De lényegében a fő feladata pont a konzol parancsok használata.
Az igazi csiterek igy járnak.