Ark:Survival Ascended,és Evolved 1-2.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De gondolom ez az alap dolog működne a földön is.A nád tető miatt tudja megcsinálni,vagy azért használ csak azt mert könnyebb legyártani?
Igy már tudom, hogy a vért lehet lecsapolni vele.Amit kerestem videót nem találtam,helyette egy másikat találtam ami épitésről szól és nekem nagyon tetszik. Lehet megépitem én is 😊 Tutajra épit több sor magasan alapokból. Nekem eddig nem sikerült 2 alapot egymásra tenni. Hát itt a megoldás. Nem gondoltam volna ilyen sok dologra alkalmas az oszlop
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Az idegen lények már régóta köztünk járnak. Úgy hívják magukat, magyarok"
Engramokban van a vérvevő készülék. Konkrétan mire is jó ez ?
Igaz nincs írva,hogy tőlem kérdeznéd,de sajnos,nem tudom,egyrészt mire gondolsz.Más részt még a neve sem ismerős.Ez a 100-as szint alatt van?
Az O betüt is és a T betüt is rendszeresen használom. De a videóban ugy tüni9k mintha egyszerre dobnál el több csomagot. Az én gépemen ez jócskán lassabb.
A youtubera amikor feltöltesz videót, a feltöltött videót a youtube rendszere átkonvertálja .flv fájlá. Ami jócskán kisebb méretüre konvertálja, ám ennek a minöség vesztés lesz a vége.
Én ilyen célokra a http://www.freemake.com/hu/ használom. Nagyon sok féle konvertálást tud. A másik pedig videót tölt le.
Hackelt programot meg én nem használnák a helyedben.Ha egy program nem elérhetö ingyenesen vagy megvásárlom vagy nem használom. Első sorban a virúsok miatt, másod sorban pedig önérzetből 😊
-----
Lenne egy ujjabb kérdésem 😊
Engramokban van a vérvevő készülék. Konkrétan mire is jó ez ?
Amit kitaláltam mennyezet,plusz alap,nem a tetejére rakás,hanem kicsit lejjebb,de mégse szintbe sajnos.Ezt a fajta ötletet,használtad már?Mert van vele egy apró probléma,már ha szeretsz részletesen építeni,és szépen.Miután alkalmazod,vagy alkalmazzátok,és falat raktok sorba,mivel egy kicsit így is lejjebb van a mennyezet,az is látszani fog,és nem lesz egyenes.Én azt tanácsolom,hogy kezdjetek el építeni az alaptól,és úgy megoldani a dolgot,hogy mennyezetet raksz a fal tetejére túl lógatod,és onnan építed lefele,ahol már mennyezet a talaj.Mert akkor egy szintbe kerül a fal,azzal a résszel,ahol alap van,a másik helyen mennyezet,és nem lesz csúnya.
Semmi gond,ha nem lehet érteni amit írok,nehéz elmondani,ha így van szólj,és bemutatom videón.
Kipróbáltam a főzetet,úgy is fogy az életem,de lehet nem annyira.Viszont valamit furcsállók,találtam egy jég sárkány tojást,nem szeretnék találgatni,de az biztos,hogy 100-as szintű alatt volt.Megettem,majd megjelent egy jég sárkány 126-os megszereztem a tojását,és benn van a konzerváló dobozban.Azóta nem találok jégsárkányt,most lehet mivel egy van belőle,addig nem jelenik meg új,amíg ki nem keltem,vagy meg nem eszem a tojást?Vagy szerinted ez nem összefüggő?Mert furcsálom.
elfelejtettem leírni,ha állaton ülsz,vagy csak simán bele lépsz a tárhelyébe,és minden másba is,páncélszekrény,eszterga,stb ami a te tárhelyedből szeretnél átrakni,vagy éppen fordítva,legyen mondjuk tele vagy narkóval,és ki szeretnéd rakni,de van még más cuccod is.Most vagy a keresőbe a te keresődbe beírod,narkó,és rányom a tárhelyednél,nem a billentyűdön rakok be képet,hogy melyik akkor egyszerre átrakja mindet,vagy nyomva tartod a T gombot,és nem kell egyesével átraknod.A O gombbal kidobod,a T gombbal meg egyesével átrakod anélkül,hogy húzogatnád az egérrel.
ötlet
Ha már ismered,vedd tárgytalannak,csak azért gondoltam,mivel írtad hogyan dobtam ki egyszerre sokat,és abból gondoltam,ha talán az átrakást sem hallottad még.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.11.03. 16:55:25
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
A legtobb rogzitonel be tudod allitani, hogy mekkora felbontasban rogzitsen. Bandicamet nem hasznaltam sosem, azt passzolom.
Örülök,hogy a ti segítségetekért,valamit tudok törleszteni,az más kérdés,hogy kinek az kinek nem,és kit érdekelnek ezek a videók,és kit nem.Lehet még máskor is csinálok videó,amire éppen kíváncsi vagy,vagy mások,de ilyen formában nem nagyon szeretnék csinálni videót.Nem az zavar,hogy beszélek közben,és keresem a szavakat,mert például mondtam,hogy nem tud bejönni a bronto,sem de ugye az az állat nincs is a húsevő szigeten utólag jutott eszembe a giga az elég nagy állat,és húsevő,a bronto az nagy de nővényevő,és az nem jelentene rám nagy veszély a gigához képest.Nekem abban kellene segítség,hogyan lehetne megoldni,hogy ne legyen ilyen nagy egy videó fájlméret 4,5 GB és csak 10 perces,szeretném ha a videó kép,és hang az jó legyen,de nem ilyen nagy méretben?Akkora a mérete mint egy 2 órás dvd filmnek.Tegnap délután kettő órakor kezdtem el feltölteni,és ment a gép egész éjjel.Na most nem tudom éjjel hány óra volt mikor feltöltődött,vagy hajnal hány óra de sok.23 óra körül nézem meg még utoljára akkor már írta mennyi van még vissza a feltöltésből 2 óra 45 perc,hogy változott-e közben azt nem tudom.
"Láttam egy ponton,hogy egyszerre több csomagot dobsz el. Azt hogyan csináltad ?"ráviszem az egeret arra a dologra ami nem kell,és megnyomom az o gombot,ami az i ,és a p között van.Azért írtam így nehogy az hidd,hogy nullás gomb.
"A másik kérdésem az lenne hogyan csinálod hogy repülés közben időnként begyorsítasz ?"Nyomom a dupla w és néha nem folyamatosan,de az is lehetne a shift gombot a caps lock alatt.Ezzel gyorsabban repülnek az állatok,meg amire rá tudsz ülni állat,de gyorsabban fogy a kitartása is,és nagyon kell nézned mennyi van belőle még,mert ha olyan helyen szállsz le ahol vadállatok vannak,nem tudsz védekezni,mert a madarad el van fáradva,és nem tud felszállni.
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2017.11.03. 11:15:24
A szövegböl sajnos egy kukkott nem értek de ha jól értelmeztem a ruha álca képességét akarná bemutatni
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A videóban az lehetett, h ha vkire nem viszed rá a kurzort, akkor nem ír ki nevet, semmit a játék, így ha nyitva van az ajtó, és nincs turret, akkor bárki besétálhat. Az álca ruhának ehhez semmi köze nincs, lehetett volna flakban is.
Ezen felbuzdulva legyártottam egy ruha szetett. Első tesztem dinókra vadászás lett volna. Azt gondoltam nem fognak észre venni de nem igy történt. Egy raptor azonnal kiszúrt magának és meg is ölt. Valamit vagy én nem jól csináltam vagy nem tudom,de ez igy nem stimmel a videóban látottakkal. Potyára dolgoztam a ruhával ?
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2017.11.03. 09:06:01
Hasonlóra gondoltam én is,de a tied tökéletes. Mindig van mit tanulni.
Tetszik a kerités megoldás,nekem eszembe se jutott hogy oszlopra is lehet tenni a tüske falat. És kérdezni is szeretnék. Láttam egy ponton,hogy egyszerre több csomagot dobsz el. Azt hogyan csináltad ? Nekem csak egyesével megy,és sokszor van nálam felesleges dolog.
A másik kérdésem az lenne hogyan csinálod hogy repülés közben idönként begyorsitasz ?
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2017.11.03. 08:38:27
Szia RAE APOFISZ
Kész a videó feltöltve,van kommentárral.Szerintem el tudtam mondani mindent 2x néztem meg, szerintem annyira nem lett rossz,ahhoz képes,hogy első videóm ilyen formában.Viszont bocs a videóba,nem fért bele az elköszönés.
Ketrec
Mikor odamentem feldarabolni akkor láttam alpha volt. Amugy nem tudom mi az oka de idönként mintha megszaporodna az hogy föleg ragadozó halak a viz felszin felett vannak döglött állapotban. Jobban átgondolva szinte mindig megalodon vagy bálna. Talán kiugrik a vizből valamiért és kint reked és elpusztul vagy nem tudom. De azt is megfigyeltem vannak helyek ahol egyes dinók köröznek mintha lenne ott valami. Erre amugy van egy tippem mi okozhatja de csak tipp.Én erre az utasitásra tippelnék. DinoCountMultiplier=1.25
Ez alap értéken 1.0 Minnél nagyobb a szám annál nagyobb a dinó populáció a szerveren. Eddig 1.20 volt. Mindössze 5 századot emeltem rajta és már ugy tünik döglenek a halak. ShigoIsland pályán ez volt hogy 3.0 meg 4.0 értéken használtam. Nem tudom hogyan de mintha összefüggene a két dolog.
Köszönöm a választ.
Konkret targyak (vagy azok tervrajzai) eshetnek alfakbol, vagy komolyabb csucsragadozobol (BP-k allatbol nem esnek), esetleg loot ladakbol vagy az altalad emlitett beaconbol.
Egyszer valaki mondta, hogy talan a fishinggel is ossze lehet kukazni par ertekesebb targyat, de sosem volt ra turelmem, hogy kiprobaljam.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.11.02. 23:44:04
Csiga kakával meg azt lehetne kezdeni lekéne tesztelni hogy a game.ini fájlban lévö utasitás.
PoopIntervalMultiplier=1.00 - Ezzel lehet állitani milyen idöközönként kakál az ember és a dinó. Ha a csigánál a cement paszta kakálásnak számit akkor ezzel fel lehet turbózni azt is. Csak hát ugyen akkor ezzel ha csiga gyakran kakál akkor az ember is és más dinó is.
Hogy az ark automated szedi e a csiga pasztát még nem tudom,de alkalom adtál kipróbálom.
http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=535821068
Tedd a legaljára.
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2017.11.02. 19:29:14
"
MaxPoopStacks=15
MaxAchaPoopStacks=0
CollectInterval=40.0
IncubateDistance=1500.0
IncubateBoostMultiplier=1.5
BlockAutoCompostBins=false
CollectDistance=20000.0
SiloDistance=20000.0"
?
Az biztos, h pick only egg van bekapcsolva rajta. Nekem van kettő, egyik csak kakát szed, a másik csak tojást, és a tojásos szedi a csiga cuccot is. Ez a kék bödön ugye. A sárga a fertilizert szedi ki a large compost bin-ől, és ha bekapcsolod az "enable send fert to crops"-ot, akkor küldi kifele a növényeknek. A kis lapos pedig keltetéshez kell. Két dolgot csinál, egyrészt nem kell 15-20 légkondit letenni, csak ezt az egyet, másrészt pedig megakadályozza, h a kék collector felvegye a fertilized tojásokat a szűk környezetéből. Magyarul ahol keltetsz, oda egy ilyet le kő tenni.
Pick azt a valamit szedni (gyujteni), jelen esetben (ossze)szedni vagy (be)gyujteni. Ha poop, akkor csak szart szed, ha egg, akkor csak tojast, ha "both" akkor mind a kettot.
NCC1701
Légyszíves,csinálj képsorozatot,vagy egy nagyon rövid,videó,hogy nálad,hogyan gyűjti,és mi,vagy mik kellenek a csiga cementpasztához.Nálam van egy lapos valami a földön,van egy magas kék,meg egy sárga.A sárga az a trágyát gyűjti,és úgy veszem észre,hogy szét is osztja,a lapos nem gyűjt semmit,a magasabb kék,meg a tojást,ha valami állítok,akkor meg a sz@rt szedi.Mindent végignéztem,de paszta nem jön,az igaz,nincsenek a közvetlen közelben a csigák,de ha a rex tojást összeszedik ami a bázis végén van,akkor ezt simán össze kéne szednie,mivel a berendezés közvetlen felette vannak a csigák csak egy szinttel feljebb.Az a baj,nem magyar fordítani próbáltam de megint értelmetlen,ezt a játékból néztem ki amit írt.Pick Only Poop=Válaszd csak a Poopot. Hát nem mondom szeretem a popot,de nekem az nem két o betű,meg mi közül válasszam,a punci helyett? <#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3><#vigyor5>#vigyor5><#smile>#smile>
Nem értem ezt az Angolt,pedig próbáltam kisbetűvel,meg naggyal is.<#szomoru1>#szomoru1>
Fegyvernel es nyeregnel meg nyilvan szamit a minoseg es a random stat is, de szerintem azokbol is megtalalhato minden tervrajzkent is.
Vagyis en azt mondom, hogy 99.9%, hogy minden engram helyettesitheto tervrajzzal.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.11.02. 18:41:03
Centeren vicces a Boss-ozás. Egyszerre spawnol a majom, és a pók, egyszerre kell velük küzdeni. Plusz a majom ha eltalál egy kővel, mikor egy állaton ülsz, akkor kilök a nyeregből, és az állatnak kapásból annyi. És vmi bóvli mennyiségű elementet kap az ember. Mondjuk az element mennyiséget meg tudom növelni configban. Ja, és hiába gyakom le őket, mivel a centert nem frissítik, ezért egy rakat engramot nem kap az ember. Úgyhogy ebből az lesz, h islandra visszamegyek bossolni.