Ark:Survival Ascended,és Evolved 1-2.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem a quetzák aminél más lett a szin. A him és a nöstény arcán, a szeme körül van narancssárgás folt. Az utodnak szürkés szinü ugyanez a folt. A szárnya is kicsit más szin árnyalatú.

"Az idegen lények már régóta köztünk járnak. Úgy hívják magukat, magyarok"

Szerintem egy másik régióban nevelted volna fel más lenne a szine. De csak tipp.

Nekem az elején különböző színűk volt,az után változott meg,hogy felnőttek.Úgy rémlik valahova elmentem,és mire visszaértem a bázisra mind egyszínű lett.
Valaki majd kijavít, de én ugy tudom, sok dinó szine terület függö.
Nekem is jég sárkányom van de az sima szürkés színü.
(Adminból spawnoltattam)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2017.11.12. 20:40:32

Erre egy szakszerű válasz létezik: ez az ARK. 😊 Gondolom költői kérdés volt, kérdezd meg a fejlesztőket.
1
2
Az a baj,hogy egyszerre neveltem fel őket?És így jártam a griffel is,bár őket szelídítettem.
Utoljára szerkesztette: T62A, 2017.11.12. 20:11:08
Sziasztok
Nem tudja valaki közületek,ha két állatnak nem egyforma a szinte,az mitől van,hogy átalakulnak,és tök egyformán néznek ki?
Felneveltem 6 db jégsárkányt volt köztük fekete,volt olyan aminek a szárnya kék,a hasa fehér színű,volt olyan minek a szárnya lilás,a többi része világos zöldes.Mind a 6 egyforma lett tudom bizonyítani képpel is ha kell.
Hát srácok, akkor aki jönne unofficialra pvp-zni az vegyen fel
Unoffical szervert azt tudok ajánlani de csapatot azt sajnos nem.
37.221.209.129:27625

Én most kezdtem egyet EU-PvP175-ösön.
De szívesen játszanék csapatban! Steam

Egy n?nek legalább két férfira van szüksege: Az egyik ápolt, finom, gyengéd, kedves, ?szinte, megért?. A másik, pedig nem meleg.

Valamit tudhatnak, mert 2-3 nap alatt lettek 170+ osak, ipari kohójuk van meg jó pár tamelt dinójuk.
A facebook csoportban is irta valaki, hogy dungeonba menve dinón ült és meghalt egy csomo rex. Gondolom valami ilyesmi is lehet a dologban.
Crop plotokat majd ezután fogok telepiteni. De kipróbálom ezt az egymásra rakást.

Marha sokan elvesztik a karakterüket szerverek közötti transzfernél, és hetek után reagál a dologra a support. Egy unofficial szerónak általában van emberi időn belül elérhető adminja.

Más, alpha mosa tényleg csak 100 black pearlt ad? Láttam vmi videót, ahol a srácnak vmi 3-4 stack jutott.

Megint más, tudtátok, h egymásra lehet pakolni a crop plotokat? Most láttam egy videóban, azt hittem, hanyattesek. És mind működik, lehet bele ültetni, irrigated, és 300% effekt.
Nem tudom mi történhetett de az én szerveremre is most költözött egy olasz fickó pvp officalról. Éppen jól is állunk. Mindketten törjük az angolt 😊

Érdekes látni, ahogy a népek menekülnek elfele az official szerverekről.
Srácok! Nemrég volt szó PVP-zni vágyó emberekről, kinek van kedve jönnie unofficial szerverre?Ragnarok map, tamelés 10-11x körüli, xp, gathering 4x. Napi szinten 15+ ember játszik. Egyenlőre barátságos a szerver, normális a közösség. Pár napja kezdtük 2-3 an a játékot, felhúztunk egy kisebb metál bázist, farmolós dínók vannak. Akit érdekel, vegyen fel Steamen, többit megbeszéljük, ts van.
Sziasztok!
Végre kijelenthetem 100%-osan,hogy a lelkiismeretem meg van nyugodva.Nyilván akit nem érdekel,az nem neki szól.Írtam már a quetzás témát.Szeretném utoljára leírni,Izlandon elég kevés repkedett amikor csak ott játszottam,az első quetzám az 1-es szintű.Előtte találtam másikakat is,de hol valamit nem vittem magammal.Egy idő után elhatároztam,hogy kell még egy találtam ez lehet nem lesz pontos,33-38 között szintest.Ezt is megszelídítettem.Szerettem volna valami nagy szintű quetzát 200 felettit amire még külön rájönne a szelídítés által kapott szint.Nem találtam ADMIN kóddal létrehoztam quetzákat,zárt térben amit egy Brontóval zártam el.Egy nagy q volt közte ami kellett is volna de kiszökött,nem akartam öldökölni,azért zártam el brontóval,félreálltam,és így ki tudtak repülni.De mivel kiszökött az ami kellett is volna ezért befalaztam.Így lett két quetzám ami kódos,de nagy szintű.A lelkiismeretem nem hagyta elterveztem,hogy az a nagy szintű ami kiszökött azt el kell kapnom NCC1701 által sikerült is,mivel ő belinkelt egy youtubos videót amibe quetzát kap le szólóba.Sikerült nekem is.De még mindig szálka volt a seggembe,hogy de mégis kód.Pároztattam a két legnagyobb szintűt amit hoztam magammal Ragnarokra,Izlandon maradt 5.Keresgéltem Ragnarokon jégsárkány tojást,nagy szintű nem nagyon akart megjelenni,ezért a vaddino törlés admin parancsot alkalmaztam,meg valamiért nem jelentek meg a sárkányok,hiába mentem nem találtam.Miután töröltem a vad dinokat,elmentem keresni tojást,és tojás keresés közben találtam 2 db egyszintű quetzát egy hím,és egy nőstény.Nem nagyon messze egymástól,igaz a hímmel szerencsém volt,mert elég közel repült a talajhoz,és emelkedőnek felfelé ment a kis domb(vagy kisebb hegy)tetején voltak sziklák és megakadt egy darabig.Majd gondolt egyet,és megfordult figyeltem merre megy,milyen útvonalon repül,szabályos-e,vagy össze vissza.Szinte ugyan azon az úton repült.Gyorsan haza,majd Izlandra rex kibble,narkó,plusz egy puska,bió kábító,kő mennyezet,kő oszlop,vissza Ragnarokra. Sikerült elkapnom mind a kettőt 4 db videó van róla 3 az első quetzáról,egy meg a másodikról.Így már teljesen meg vagyok nyugodva,az igaz,hogy az elsőt is könnyen kaptam el,de nem én mondtam neki,hogy alacsonyan repüljön,másnál is be szók akadni fák közé.Egyébként a hím nagyon szép tiszta fekete.Meg a nősténynek is szép színe van.

1/3
2/3
3/3
4

Ez egy jó ötlet, köszi majd megpróbálom.
Visszatérve még a napokkal ezelőtt feltett "túl sötét a játékom" dologra, rájöttem, hogy az sm4 megléte a launch propertisnél a hunyó, ha az nincs bent, akkor nem sötét a játék, viszont ez eléggé eszi az fps-t, néhol akár az előző felére csökken. Szóval el kell döntenem, hogy szépen játszom-e, vagy baszott magas gammával 😄
Quetzre teszel egy platót, rá egy széket, amire ráül a másik, így be tudod tolni a sziklába. De h ott mit tud csinálni, az egy másik kérdés.
Srácok, valami tipp metállal tele textúrába (sziklába) quetzzel berakott ankyt hogy lehet kiszedni? 😄 Ostor off, quetz nem kapja el, egy módszert ismerek, quetzzel más valamit berakni oda, rajta ülve valakit, és az kidobálja a metált és kihozza, csak direkt nem lehet berakni oda valakit, csak véletlen... tipik.. <#falbav>
PiszkosFred
Elvileg ha followon van a hod es odafutsz egy fahoz, akkor neha bedaralja magatol, wandering nelkul is. Nem tudom en sem hogy mukodik pontosan, de azt megfigyeltem anno, hogy amikor kovetesre raktam es mentem veluk fat vagni (elol en lovagolva valamin, mogottem az anky+castro horda), akkor egy-egy megerkezes es nyeregbol leszallas utan gyorsan gyujtottek egy kis fat. Na persze kb 1-2 utesnyi mennyiseget, vagyis ez igy nagyon maceras - ennel meg a fejsze is jobb ugy, hogy kozben a hodban tarolod a sajat kezuleg kitermelt fat.

#6566 mindenkeppen szerezz egy nyerget, az a legjobb, ha mas nem, kerj kolcson.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.11.11. 19:15:31

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Elvileg ha wanderingre teszed, akkor szed ezt-azt némely állat. Sosem használtam.
Nekem 3 pálya van ami tetszik. Nehéz lenne választani ha csak egyet kellene megjelölni.
Ha szeretsz felfedezni, javaslom járjd körbe a pályákat. Keress eldugott helyeken romos épületeket. A környékén találni fogsz ládát amiben feljegyzéseket találsz. Ezek a ládák sok expet adnak ha megtalálod. Van amikor csak egy kő mögé van elrejtve, van amikor egy hegy tetején, erdö mélyén... Én szeretek néha csak úgy cél nélkül csavarogni. Benézni minden kő mögé, leülni egy hegy tetején és bámulni a tájat... <#awink>
Crystal Isles
Shigoislands
Valhalla

Amugy éppen ma végeztem. Letöltöttem az összes egyedi pályát, megnéztem öket,de csak ez a 3 volt ami igazán tetszett. Azt is észre vettem minnél több letöltött cucc van a játékba annál nehezebben indul, vagy fut a játék.
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2017.11.11. 16:36:13

Nagyon hangulatos tájak vannak a játékban, eddig csak az Island mapon játszottam és azt sem tudtam felfedezni teljesen. Weathertop eddig a táborhelyem és a redwood is nagyon bejön, később biztosan fogok ott egy fára építhető bázist csinálni :-)

Neten nagyon sok infó fent van viszont eddig azt nem találtam (nem nézegettem végig egyesével a dínókat), hogy hogyan lehet, lehet e szelidített dínóval nyersanyagot gyűjtani akkor amikor még nem tudod meglovagolni?

Tehát például lehet e hóddal remote fát vágni vagy hasonló.

Egy n?nek legalább két férfira van szüksege: Az egyik ápolt, finom, gyengéd, kedves, ?szinte, megért?. A másik, pedig nem meleg.

Én quetzán ülve gondoltam benézek a redwood erdöbe, hátha sikerül találnom és felkapnom valami ritka vagy érdekes dinót. A fák törzsének a középmagasságában mentem amikor a semmiböl, szemből tök hirtelen rámugrott valami. Elsőre ijjedtem eldobtam az egeret. Vissza mentem bosszút állni,de a kis dög már az erdön kivül, egyszerü fák tetejéröl ismét rámugrott és megölt. ha nem irja ki a játék mégcsak azt sem tudtam volna mi ölt meg. A bosszut késöbbre hagytam 😊
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2017.11.11. 12:56:45

Én szerencsére egy szép maga szintű therezino párral sétáltam a redwoodban, mikor kiütött a nyeregből. Nem élt sokáig. 😊
PiszkosFred
Thylacoleo lehetett, Redwood fain el es onnan ugrik ra barkire, aki kozelben jar. Szerintem az egyetlen dino, ami miatt percekig anyaztam, pedig nem szokasom. Hasonlokeppen jartam en is amikor bekerult a jatekba es megtortent a "first encounter", ket madaram latta karat, mert a kozeli terrorbird es medve paros megette oket reggelire, mire visszaertem a "harci" argymmal.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.11.11. 11:12:18

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

A kezdet szépségei. 😊
Egész jól sikerült a tegnapi este, bár voltak fennakadások, 1 pterát és full felszerelést buktam red woodban mert egy dinő leszedett a nyeregből és egy medve megevett 😄 Shit happens. Fogtam egy új pterát és sikeresen megnöveltem a raptor csapatom méretét 6 főre. Gondoltam megyek gyűjtök egy kis metált a csapattal. Jól fel is cuccoltam épp indultam volna haza mikor megláttam egy alfa raptort. Na mondom itt az ideje kipróbálni a puskát és a raptorokat, uccu neki támadás.

A 6 raptorból 5 beragadt egy kőbe amit még nem renderelt ki a játék (vagy a szar útvonalkeresés miatt nemtudom) így gyakorlatilag egyesével kivégezte a csapatomat az alfa raptor, meg persze engem is és a cuccost őrzi bőszen 😄 Megvolt a ragequit.

Dehát ezekből tanul az ember :-)

Megvettem végül a játékot, Pretor#3624 ként megtaláltok discordon, akinek lenne kedve PvP multizni szívesen kipróbálnám.

Bakker, micsoda mesés statok, ugye nem 150 a max lvl a szerveren, ahol vagy, hanem több? Csak akkor vidd tovább a nagyobb szintű állatot, ha arra a statra mutálódott, amire szeretnéd. Én azért szeretek ugyanakkora szintű nőstényeket használni, mert akkor nem kell megnéznem minden babyt, hanem elég csak a szintjét, és abból tudom, h melyik a mutálódott. Testvérek a játékban nem okoznak gondot, itt nincs vérfertőzés. 😊

Arra figyelj, h ha nagyon gyorsan érkezel vissza a bázisodra vmi repülő állattal, és nincs ideje kirenderelni a játéknak a kapukat, akkor a rexet át tudnak rajtuk bugolni. Úgyhogy érdemes speed limitet tartani. 😊
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2017.11.10. 20:37:00
Köszönöm. Meglehetősen korrektül leírtad. A Hp 11880, az Md 414, az St 2520. Ebből összejött az MD és Az St egybe. Hím lett. Összeraktam a Hp-s nősténnyel. Így elég sűrűn beteszi a Hp-t az Md és az St mellé. Ezt danonenak írtam.
Próbálom a több nőstényt összeszedni mint javasoltad. Ma dobott egy 281-es hímet. Gondolom, hogy inkább azt érdemes tovább vinnem. A nőstények lehetnek különböző szintűek? (Persze a 3 magas stattal gondolom.) Vagy belőlük is muszáj olyat összehozni mint a hím? Még egy kérdés. Amikor a hímet először mutáltatom, akkor ezekkel a nőstényekkel teszem össze? Azért kérdem mert ezek testvérek lesznek. Ez nem okoz gondot?
Az a beszorítás a videóban baromi jó. Legalább nem kell füttyögni. Meg a többi nagyobb állattal beszorítgatni. 8-9 rexet amúgy sem tudnék.
Ha mögé tudsz nézni a dolgoknak, akkor lehet tudni, h az állatnak van 6+1 statja, amire kap pontokat. Az állat szintje ezek pontok összessége. Ha egy rexet összeteszel 6db másikból, amikor kiválogatod a legjobb tulajdonságaikat, akkor simán felszalad a szint magasra. Plusz ha egy 150-es rexet kibblével témelsz, az 224-ről indul. Én most tartok születésnél 295-nél, 348 most a legmagasabb szintű, de ez még lesz bő 10-el jobb is.
Ha megy az angol, akkor nézd meg az általam linkelt videót, tanúlságos.
danone
Ja bocs, én csak belepofáztam a beszélgetésetekbe, nem én kérdeztem eredetileg 😄😄😄
CSak mintha alapban 200+-os rexeket pároztatnátok, olyat még az életben nem láttam 😄
Hogyhogyhogy? Van egy alap fiú+lány rexed azonos statokkal, nem? Ezt írtad. 😊 Őket szaporítod. A szaporulatból megtartod a nem mutált lányokat szülőknek, többit megeteted egy olyan dínóval, amit szintezni akarsz. Az alap párhoz pedig úgy jutsz, h rengeteg rexet témelsz, amik a felső 10%-ban vannak. Azaz 135-től felfelé. Official az opás, de ott tuti csapatban dolgozik az ember, többen vannak a dologra.
danone
Na ezt végig kell majd futnom megint, ha kipihentebb leszek <#worship> Viszont az alap "kezdőcsomagig" hogy jutok el? 😊 Értem ezalatt, hogy hogy lesz meg az a pl 7+1 dínóm, amivel elkezdhetem az egészet? Mert pl REX-ből már az 50.es sem gyakori official-on 😊
danone
Akció most volt, az alapjátékra 50% hivatalosan a steam-e, és a season pass-ra is. Nem tudom lesz-e több a közeljövőben.
Bocs, számokkal tévedtem. Szóval, ha 266-os szintű állatra rájon 20 mutáció, az 306-os lesz, és ha 3 ilyet szaporítasz, az már 386-os szinten jön ki a tojásból. De a többi stimmel.
Innen egyszerű, ha azt mondod, megvannak a bázis állataid. Persze zárójelben jegyzem meg, h a hp jobb, ha közelebb van a 11k-hoz, és a damage is jobb, ha 400% közelében van, de tegyük fel, h ezek vannak. Fogod a legmagasabb szintű (azaz a legjobb, fiúnál-lánynál hp-dmg) párodat, és elkezded őket szaporítani. Legjobb, ha van vmi egg collector modod, mert az nélkül elég sok melód lesz vele. Amit csinálnék a helyedben az az, h felnevelnék még legalább 4db 266-os lányt, aminek a statjai nem változtak, azaz 10k/350%/2k stam, amiket leírtál. Fontos, h nézd meg, nehogy mutálódjanak, mert ezek lesznek a szülők. Ezeket bezárod dinó gateway kapuk közé így. Ezt a videót amúgy javaslom nagyon. Utána wanderingre teszed mindet, a tojásokat vagy moddal, vagy sk összeszeded. Fontos, h csak akkor tojnak, mikor vki ott van a közelben. Utána a tojásokat kikelteted, esetedben a 268-as szintű rexeket megnézed, a többit kinyírod. A 268-as szint azt jelenti, h mutáció van, valamelyik statra.

És itt jön ketté a történet:
-Ha szimplán szuper jó rexeket akarsz, akkor azt mondod, h megtartod a hp/dmg mutációt, a többit legyakod. Szín nem számít, csak a stat. Ha lányon van a mutáció, akkor a szülő 266-os fiúval pároztatod, míg fiú nem lesz az utód 268-as szinttel, ha eleve fiún van a stat mutáció, akkor mákod van. Ha felnő a fiú, akkor a szex csapatból félreteszed a bázis fiút, beteszed helyére a 268-ast, majd vársz, h 270-es kicsi keljen ki, és kezded előről. Azaz nézed, h jön-e 270-es, ha jön, jóra mutálódott-e, majd ha igen, és fiú, kiváltod a szülők közül a 268-ast. Ezt én végig vittem, kb 6 hét kellett hozzá napi átlag 2 óra játékkal. Nekem jobb volt a kezdő rexem, így vmi 13500hp-val, és 510% dmg-vel kel ki a kicsike, és erre még jön az imprint bónusz is. Most még pár szintet csinálok egy másik vérvonalon staminára is, de annyi.

-Másik eset, ha űber brutál mega durva atom b@szó rexet akarsz, akkor az elején ugyanúgy indulsz, bár én a helyedben 1 fiú-8 lány kombóval indulnék neki. Itt azt mondod, h csak a hp mutáció felel meg, azaz jön a 268-as, és csak hp stat növekedés jó. 270, szintén csak hp, 272, szintén. Végig viszed egészen 286-ig, örülsz. Utána visszateszed a bázis fiút, és végig viszed mondjuk csak dmg-re egy másik vérvonallal, szintén lesz egy 286-os állatod, amin 2x20 pont van a sebzésen. Tök jó. Utána, ha akarod, ugyanezt megcsinálhatod staminára is. Majd ezt a 3 full mutált vérvonalat szaporítod, és megtartod azokat, amelyeknél megvan a maxos hp/dmg/stam. Azaz van 60 mutciója, lesz 326-os szintű születéskor. Ez alsó hangon 3-6 hónap. De a cél nemes. 😊

Fontos: egyszerre ne akarj javítani mindenen, mert rohadt kicsi az esélye annak, h mondjuk kijön a kicsi magas hp/stam/dmg stattal, plusz mutált is. A magas hp/dmg stat, plusz mutáció is már nagyon ritka, lehet, h az a jó, ha csinálsz mondjuk 10hp mutációt, majd másik vérvonalon 10 dmg mutációt, majd a harmadik vérvonalon staminát, és ezeket kombinálod. Ugye ahhoz, h egy jobb stat öröklődjön van 70%-od. A fenti videóban is ezt a módszert javasolja a srác. Megint fontos, h mindíg az ellenkező nemű bázis állattal szaporítsd, mert ha összerakod a két 10 mutációs állatod, és azt próbálod meg mutálódtatni, már nem fog menni, mert elérte a számlálója a 20-at, azaz nem lesz képes rá. De 3 vérvonalat össze tudsz kombinálni.
Megint fontos, h a bázis állataidon egyátalán ne legyen mutáció. Azaz 0/20-nak kell lennie.
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2017.11.10. 08:22:20
Sziasztok!
Egy erős másfél-, két hét alatt az egész fórumot végig olvastam tisztességgel. Rengeteg infót találtam benne, amit persze ezúton meg is köszönök. Sok kisebb-nagyobb dolgot tanultam tőletek. Amit szeretnék megkérdezni az az, hogy van 3 rexem melyek a 3 fontosabb magas szintű stattal rendelkeznek. Amit sikerült egybe gyúrnom. Értékeket csak kereken írok az átláthatóság kedvéért. Hátha mást is érdekel, aki ilyen kezdő cipőben jár mint én.
Pl.: 1-1 Hím és Nőstény. 266-os szinttel és azonos stattal mind kettő. HP 10 000; St 2000; Ox 500; Fo 11 000; We 850; MD 350; Sp 100.
És egy darab Nőstény 249-es mely csak a súlyban tér el. We 700. Értelemszerűen ezek 3 ugyan azon Rextől származnak. A kérdésem, hogy melyiket érdemes tovább vinni és miért azt. Illetve hogyan tovább? Tudom mi a mutáció. Azt is, hogy csak 20 alkalommal lehet mutáltatni egy ágon. A gyakorlati kivitelezést nem értem. Most másik 3 magas stattal rendelkező állatot kell keresnem, hogy ezeket tovább szaporítsam? Az kemény dió lenne. Elég rengetegből lettek ezek is. Vagy van egy sokkal egyszerűbb megoldás amit nem látok? Szeretném mind a 3 statot végig mutáltatni. Egyenlőre cél nélkül csak a tenyésztés kedvéért.
Megnéztem elég sok videót, de nem igazán értem. Még mielőtt valaki a hiányos angol tudásomnak tulajdonítaná jelzem, hogy ami nincs az nem lehet hiányos. Köszönöm annak aki segít és próbálja velem megértetni.
Eredetileg nem mézért indultam,csak belefutottam véletlenül, és nem tudtam ellenállni a csábitásnak 😊

Sajnálom én is, de a desktop linux saját tapasztalataim alapján elég nagy önsz*patás. Céges notimon a legfrissebb ubuntu van, sajna a win10 jobban fut rajta.
Platós quetzzel leharapod a méhkast, közben kinyírod a méheket, majd a táskához odamanőverezel, és a platóról könnyen eléred. Én így csináltam, míg sikerült témelnem egy méhet nagy nehezen.
Az bezony nagy kár. Köszönöm.
Én meg tök véletlenül jöttem rá egy apróságra. Éppen menekülöre kellett fognom a dolgot egy méh kas kifosztása után,de a menekülést rossz irányba vettem és egy tüske fal az utam álta. Jobb hiján lehasaltam a tüskefal tövébe és vártam a csodát. És bejött, nem tudtak megtámadni a méhek.Ezentúl ha egy kis mézre fáj a fogam viszek magammal tüske falat álca ruha helyett, ez olcsóbb 😊
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2017.11.09. 21:17:58

Ja, úgy van, ahogy gondoltam, ugyanazon gépen sokkal vacakabbul fut. Sajnos a driverekkel nem foglalkozik a két nagy vga gyártó, valamint a desktop linux gui-ja hogy is mondjam csak, elég kaka. Gyakorlatilag sokkal több cpu időt kér, mint a windows, fáj leírnom, de ez van.
Azt írja,. h natívban fut, ez azt jelenti, h van linuxos futtatható verziója. Nem is tudtam. 😊 Nagy linuxos vagyok, de kétlem, h jobb lenne, mint windows alatt, mégpedig sajna a vga driverek miatt.

Ja, fogtam egy 135-os basilót. Kicsit breedelem őket, az imprint bónusz miatt, ebből főleg a speed érdekes, de a többi sem jön rosszul nyilván. 😊
Menni megy, talán még jobban is mint windowsal, csak ha jól értem gyengébb a grafika.
Csak számomra nem derült ki amit tudni szeretnék, hogy fut-e linux mintel és kell -e neki virtuális gép és azon windows vagy külön linux verzió van.

Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2017.11.09. 19:30:25

Kötve hiszem, h fut linux alól.
Próbálta már valaki azt,hogy pc verzió után, ugyanarra a gépre linuxot telepitett és azzal próbálta az Arkot ? Van erröl valakinek tapasztalata ?

Mondjuk, hogy a demóval játszom jelenleg :-)

Ha találsz olyan hivatalos pvp szervert amin még van értelme játszani én szivesen játszanák akár ott is.
A játékba ahhoz hogy játszani tudj nem kell befizetni semmit. Magát a játékot kell megvásárolni. Bár nem tudom, lehet arra gondolsz nem eredetiben van meg neked ?

Srácok köszönöm mindenkinek a beszámolót! Ezek alapján nem tűnik semmivel sem jónak vagy rosszabbnak a hasonló típusú játékoknál.
Amennyiben lesz most év végén black friday vagy karácsony alkalmából valami jó kis leárazás akkor valószínűleg be is fizetek rá. Addig meg játszom singleben.

Az aggályaim a multival kapcsolatban, hogy a progressiont gyakorlatilag ki lehet skippelni ha csatlakozol egy csapathoz és ők pillanatok alatt felhúzhatnak max szintre, bár ahogy néztem 1 szeres szorzókkal is ha valaki már egy kicsit ért a játékhoz akkor is elég rövid időm belül tud mondjuk puskához jutni (lvl 32 körül van ha jól tudom).

A legjobb élményt úgy nyújthatja a játék ha egy közösséggel együtt végigküzdi az ember a fejlődési létrát. Szerintetek lehet még ilyesmihez partnereket találni?
Innen valakinek lenne kedve elkezdeni egy új "játékot" hivatalos PvP szerveren év vége fele?

Sziasztok.
Lenne egy kérdésem. Olvasgatva a véleményeket arra következtettem, nagyjából hasonlóan gondolkodunk például a csapatot, társaságot illetöen, és nagyjából a játékot illetöen is. Nos, nekem van egy bérelt 6 slotos szerverem, amin egyedül rohangálok. Arra gondoltam kinek mi lenne a véleménye arrol ha összedugnánk a fejünk és megvitatnánk ki milyen formában szeret játszani, mi a célja, melyik pályát szereti és alakitanánk egy csoportot, vagy akár tribet. A megvitatás után ugy állitom be a szervert ahogy mindenkinek megfelelne. A szervert bár ugyan jelenleg havonta fizetem,de ami a legbiztosabb hogy nem fog megszünni egy jó ideig. A webadminban tudok kiosztani különféle jogosultságokat, mint például azt hogy szerver restartolni tu, vagy akár a pénzügyi dolgokhoz hozzá férést. Sajnos jelenleg elég szegényes a webadmin funkció de a support igérete szerint terveznek nagyobb fejlesztést, és azt hogy a jelenlegi árban ami havi 2862 ft, több slotot igérnek. Én sok mmo játékkal játszottam, több elképzelésem, ötletem is lenne különféle event félékhez is. Söt magában a pve vagy akár a pvp játék stilushoz is. Cserébe nem kérek semmit,ha valaki esetleg ezen gondolkodna. lehet furcsa, de nekem az okoz örömet ha másnak örömet szerezhetek. Szivesen segitek bármiben amiben tudok. Mindössze annyi, nehezen viselem ha valakit lenéznek, kiközösitenek, megbélyegeznek. Még a tribe tagságot se kérem ha valakit zavarna a jelenlétem. (Igazából még nem is voltam tribeban)
Kinek mi a véleménye ?
És még valamit. Nem akarom részletezni se firtatni,semmilyen részletét. Ha Lammaer (bocsi ha hibásan irom a neved) egyszer képes lesz eldobni a kanalat amiben szive szerint megfolytana, szivesen látnám őt is. Mondjuk ugy, lapozzunk egy üres tiszta oldalra.Persze csak ha ő is elfogadja ezt. De ugyanezt itt is ebben a topikban.
Lammaer.
Tudom,hogy te is olvasod. Ha ez egy közös jó ügy lehet szeretném ha te is részt vennél benne.Miattam ne büntess másokat,ha szabad igy mondani <#worship>