Ark:Survival Ascended,és Evolved 1-2.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azzal,hogy átszínezném nem érnék semmit attól még tudom eredetileg,hogy nézne ki,meg biztos nem fogok rózsaszínre festeni egy sárkányt,én a vad színeket kedvelem,mint az első sárkányom,ő tényleg úgy néz ki mint egy sárkány,nem lila,meg ilyen fos színű.Lehet festeni,de festéssel nem lesz olyan részletes mint az eredeti szín.
Lammaer,tényleg jó lenne,de nem hiszem,hogy volna felesleges szabad ideje.Mivel már nem nagyon írogat,gondolom sok dolga lett/van.
Szia
Köszönöm,hogy válaszoltál,és igen nem is tévedtél abba,hogy nem szeretem a módokat.Csak kettő mód van fent ami nem juttat nagy előnyhöz a játékba.Fent van az a mód ami a tojásokat gyűjti egy tartályba,meg egy olyan mód ami egy plusz távcsövet ad amivel az állatok statját lehet látni.Olyan módom nincs fent ami különleges építő elemeket adna.Én ilyennel nem is szórakoznék,mivel tudnám,hogy bármikor eltűnhet.Azért meg nem rakok bele felesleges időt.
Szerintem az egy vad brontó lehetett.
Na megvolt ez első "wipe". Az éjszaka egy Brontóval lemészárolták 4 dodómat (hüpphüpp) 2 raptort 1 tricerotopszot meg 2 dilót.
Igazából sejtettem hogy ez lesz, túl sok állatkát halmoztam fel egy helyen, a pterámat pont ezért el is dugtam máshova, mert sejtettem, hogy reggelre a többi meghal :-)

A kérdés az, hogy a logban csak annyi látszik, hogy egy Brontó ölte meg mindet. A tribe-ot vagy emberkét nem kéne ilyenkor kiírja? Hogyan működik ez? Ha remote ölök meg egy dinóval valakit akkor nem látszik hogy ki ölte meg? Vagy valaki idecsalt egy wild bontót és úgy ölte meg az állatokat?

Egy n?nek legalább két férfira van szüksege: Az egyik ápolt, finom, gyengéd, kedves, ?szinte, megért?. A másik, pedig nem meleg.

Hát, ilyent még nem pipáltam. Gondoltam adminnal átszinezek 2 quetzát. A himet rózsaszinüre a nöstényt neon zöldre.Pároztattam öket, majd amit tojt 1 db tojást gyorsan beraktam a keltetögépbe. És mi lett belölle ? Ikrek. 1 db tojásból 2 quezta kelt ki. Mindkettönek zöld a szine, egyik him másik nöstény.
http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=63920171115002602_1.jpg
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2017.11.15. 00:33:10

"Az idegen lények már régóta köztünk járnak. Úgy hívják magukat, magyarok"

Még régebben azt mondtad nem telepitesz modokat, ezért nem is gondoltam rá hogy van neked.
Sajnos a mod eltávolitása okozhat galibát, nem is kicsiket. Van például olyan mod amitől szebbek az épitö elemek. Ha ezt eltévolitják, utolag hiába van vissza rakva, eltünik a háznak minden olyan része amihez használták a modot. Sajnos igy tüntettem el egy tribe ház kb felét. És hiába másoltam vissza mentélst, nem akart helyre állni.A dinó, avagy a sárkány szine változna valamelyik modtól ? Nem lehetetlen.
Szerintem nézd meg azt a konzol parancsot amit irtam.
Nem akarlak elkeseriteni de nekem nem sok bizadalmam lenne a supportnak irt levélben. Ha válaszolnak is valamikor, ami sok esetben hetek múlva történik, vagy valami sablon dumával lepattintják a dolgot vagy kiokitanak mit rontottál el. Nem hiszem lelkesek lennének ha megirnád hogy használtál egy modot. Ha mindenképpen irni szeretnél nekik én Lammaert tudom javasolni. Ha megkéred biztos leirná neked amit szeretnél.De én a helyedben csak simán átszinezném a dinókat a konzol parancsal.

Egy mod van telepitve a szerverre, amitől egxy kötegbe több fér mint alap esetben. Ez a mod része a súly csökkentés is.
A sebzés kijelzéshez nézz körül a beállitások menüben.

Elindult új szerverünk a Octopus Pvp xp/harvest 4x,taming 8x classic flyer moddal, ragnarok pályán.
IP cím: 87.98.167.56:7510
Várunk minden barátságos játékost.
Szép estét.
Nemrég kezdtem játszani az ARK-kal.
Néztem videókat róla mi hogy merre meddig.
A KD csapat vidijeit nézegetem.
Több módot is használnak az egyik az S+.
Érdekes majd belejövök hogy is kell használni.

A kérdésem:
Náluk pl a nyers hús 100as kötegben tudják tárolni és a súlya is jóval kevesebb mint az alap játékban.
Ezt móddal vagy a játékon belüli egyik beállítással lehet elérni?
Van rá valami mód ami mutatja az hogy mekkora sebzést okoztam az adott dinónak amikor nem szerveren játszok?
Köszönöm.
Azt a madarat úgyis irtom shotival, ahol érem. 😊
A fütty parancsra is visszatérve,igaz abban is vannak értelmetlenek.De van ami hasznos is,pl van a Ichthyornis ő csak akkor hoz halat a vízből,ha füttyül neki az ember,de ahhoz meg az kell,hogy működő képel legyen a fütty parancs.
Köszönöm mindenkinek az ötletet!
Én is sajnálom,hogy nem sikerül,már a módra is gondoltam,hátha az okoz gondot,igaz teljese nem léptem ki csak a menübe,kikapcsoltam a módokat,majd visszaléptem a játékba de nem oldódott meg a hiba.Tudom van akit nem érdekelne,és igen én vagyok a hülye,de nem tehetek róla,ha valami zavar nem tudok szemet hunyni felette.Igaz ismerjük már egymást fórum által.De belinkelek képet,de van videó is netalántán kellene,nézzétek meg légyszíves akit érdekel,egy ilyen gyönyörű sárkányt nem tudok lecserélne ami a második képen lesz sárkányra.Na most tudom hogy ugyan az,de nem az mert más a színe.Igaz statilag egyforma,mert egy és ugyan az az állat,meghagyom a tojásokat,remélem jön valami frissítés ami javítja a hibát.Mondjuk ha volna közöttetek egy olyan frankó rendes,szabadidővel rendelkező ember aki tudja hova lehet hibákat,hibákról üzenetet küldeni.Az ARK atyaúristennek Angolul,és elküldené,hátha javítanák azt megköszönném.Tudom a játék működését nem befolyásoló hibáról van szó,és vannak ennél nagyobb gondok is.De attól még lehet javítanák,a wotba is van tesztszerver,ha sokan jelentenek egy adott hibát,kijavítják.
1
2
Azt is tudom sokan annak is örülnének,ha olyan sárkányuk lehetne mint a 2-es képen,de az elég sz@r volna ha az összes állatod így nézne ki a jégsárkányok közül,és nem tudnád követni mikor melyikkel mentél.De gondolom NCC1701 erre is tud megoldást😊van egy érzésem.
Használd ezt a modot, kényelmesebb mint spawn commanddal bíbelődni.

Nem tudom, hogy hivatalosan van-e a játékhoz kreatív mód.
Én találtam egy megoldást, hogy command-al itemeket tudsz spawnoltatni magadnak, ha érdekel benneteket otthonról megosztom majd a linket. Item ID lista is van hozzá.

Egy n?nek legalább két férfira van szüksege: Az egyik ápolt, finom, gyengéd, kedves, ?szinte, megért?. A másik, pedig nem meleg.

Igen tudom. Köszönöm

PiszkosFred
Igen, ott kell lennie a terminal mellett.

Csak nyugodtan, de korant sem teljes es nincs a folyamat osszes lepese lefotozva, azt ne feledd!

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Persze. Csak vedd le a nyerget, plusz pakolj ki belőlük mindent.
Dinokat úgy tudsz feltölteni, hogy ott kell lennie melletted?

A linket elmentettem a könyvjelzők közé. Ezenkivül szeretném a hozzájárúlásodat kérni,hogy a képeket illetve a linken amik vannak, szeretném a honlapomon felhasználni. Berakni a linket. Egész pontosan erre a honlapra.
http://www.arksurvival.hu/
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2017.11.14. 11:14:28

Köszönöm!

PiszkosFred
Annyit hozza, hogy a targyakat/nyergeket is at lehet vinni, amikor en probaltam eloszor, meg nem tudtam igy az nincs benne 😊

Ha nem official, és nem single player, akkor clusteres szervert kell keresned. Vannak ilyen unofficial szerverek is.
Keresd PiszkosFred 6161 számú kommentjét.
Ha mégsem találnád, az általa linkelt képek.
PiszkosFred segédlete

Azt meg tudjátok mondani, hogy a serverek közötti transfer, hogyan is működik pontosan? Karakter, item és dínók esetében.

Fene ebben az időtúllépésbe 😊
Szóval, ha megnézed a szinkód listát, az alján ott van például a fire dragon szine, a 44 -es
Azzal a sárkány, vagy ami mellett álsz teljesen olyan lesz mint a tűz sárkány
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2017.11.14. 00:16:27

Én néha arra gondolok van beépitve a játékba valami nem is tudom mi, amitől a tamelt dinóknak van némi saját akarata vagy nem tudom minek nevezzem. Mert külömben miért akarna egy virtuális állat megszökni ? Szintet lépett a sárkányom az meg a nagy örömében fogta magát és elvágtatott. Nagy hirtelen ijjedtemben bekelett vetnem az admin hogy utána repüljek. Vagy 10 percig kergettem mire végre utolértem és feltudtam ülni a hátára. Füttyögethettem én neki meg nyomkodtam én azt a zöld jelet hogy hova menjen de bagozott rá.És ezt nem csak a sárkány, más tamelt repülö dinóm is eljátszotta már. Amint nyilik az ajtó már mennének kifelé és egyszerüen bármit csinálok nem hallgatnak rám. Pedig tömve van az inventorijuk kajával, van külön etetö láda is. Jobb hiján azt csinálom mielött kilépek játékból ha van idöm még rá, ugy megpakolom az inventoriját ne tudjon repülni.
Az angol nyelv hiányával nekem is sokszor szerencsém volt már. Már rég kibannoltak volna több játékból is ha tudok angolul olyan szinten.
Egy kicsit átbogarásztam a wyver leirását a gamepediában. A szin változás okát konkrétan nem találtam meg de helyette találtam egy érdekes konzol parancsot. Van egy admin parancs amivel a közeledben álló dinó szinét lehet megváltoztatni. Ez lehetséges a tamelt és a vadon élő dinóknál is egy aránt. Ezt kell beirnod a konzolba.(vagy másolod innen) A lényeg a színkód. Ebben a példában a 6 jelenti a szint.
cheat SetTargetDinoColor 0 6
Ezen a linken találod a szinkódokat. Az ID oszlop alatt lévő számokat kell figyelni. Ez a 6 -os szin a magenta.
Színkódok

Készitettem pár képet a bemutatásra. Arra figyelj csak a festékkel festet dinóknál a festékes felületet nem szinezi át.
Remélem valamennyire sikerült segitenem.

https://kephost.com/image/EJaX
https://kephost.com/image/EJaf
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2017.11.14. 00:10:55

PiszkosFred
Hat igen, de akkor meg nem volt ilyen opcio, hogy hagyja figyelmen kivul a futtyot 😊 Kb 100+ dino indult el a kovetkezo masodpercben iranyomba... A legtobb egy tobb emeletes bazisban elt, ugy, hogy a dinok kore epitettem a bazist belsejet es szintjeit (mert nem fertek volna el, vagy nem tudtak volna felmenni a ket szint kozotti lepcson/rampan). Egy szombat delelottom rament anno, hogy mindenkit visszavigyek a helyere, felvaltva epitettem, bontottam es lovagoltam a helyukre a dinokat.

Es ugye a "legjobb", hogy amikor zart terben indulnak el es nem tudnak kijutni, akkor az a 10-20 dino egy pontba vonul, egymasba gabalyodnak es akadnak - na onnan szedd ki oket, akar nyereggel, akar futtyogve, kesz remalom. Soha tobbet! 😄
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.11.13. 21:56:24

Egy ilyen fütty vmi nagyobb törzsnél a bázis közepén vicces. Utána fél órát rendezheted el az állatokat. 😊 A tojás dínóimat ezért be is állítottam, h ne hallgassanak a csapatos fütyülésekre.
PiszkosFred
Nem talalkoztam meg ilyen hibaval, egyelore mindig minden dinom olyan szinu maradt, amilyen volt.

Egyszer egy argyt festettem be teljesen pirosra, es egy szerver frissites utan eltunt a festes rola, de ezen kivul semmi ilyesmit nem tapasztaltam, sajnalom.

Futtyokkel mindig is voltak gondok, en kikapcsoltam mindegyiket csak a passive es stop all es attack my targetet raktam a numpadon az 1-2-3-ra. 0-val pedig aktivalom a kormenut, igy midnen mas futtyot en manualisan adok ki. Azota csinalom igy, amiota egy nagyobb update utan a follow all visszakerult az eredeti gombjara en meg a bazis kozepen allva megnyomtam. Na akkor kb annyira csuklott minden fejleszto, mint a te esetedben a szinvaltos sarkanyoknal. Azota a futtyokkel ovatosan banok.

Valamiért a játékból való kilépés zavar be. Piszkosfred te nem tudsz rá valami megoldást olyan sokszor segítettél nekem,lehet most is volna rá ötleted?
Leszarnám, a stat legyen jó. Amúgy a lila jobb, mint a rózsaszín, amire most esély van, úgyhogy jöhetne. 😊
Apám micsoda ötletek.Nem tudom te mit szólnál ha a rexeid mikor belépsz amit előtte felneveltél az lila lenne,és mind egyforma.
Biztosan nagyon megszeppentek volna. 😊 Sokkal komolyabb bajok vannak, fesd át.

100-as alpha mosa is csak 100 black pearlt ad, fenébe. Ez így necces lesz. Polipot nem is láttam, pedig kellene a csápja. Asszem muszáj leszek a center legmélyebb részeire lemenni, döbbenet, micsoda mély biomja van.
Sziasztok
Ma kipróbáltam újra a sárkány felnevelést,de csak egyet,és valami nem jó felneveltem a színe is olyan jó volt,addig amíg ki nem léptem menteni.Legalábbis akkor van a gond ha már visszalépek.Én még ilyet nem láttam.Mi a K@rv@ anyjukat csinálnak ezek barmok ott az arknál. Némelyik fütty parancsot sem lehet használni,az állatok színe,csak úgy megváltozik magától,anélkül,hogy én átfestettem volna.Ki van adva ez a rohadt játék végleges verziója.Mégis tele van hibával.Mi a francért nem lehetett inkább számítógépre bízni a játék megalkotását,lehet egy csomó hibát is kiszűrt volna.Az az egy szerencséjük van az ARK-nak,hogy nem tudok Angolul,biztos elküldeném őket,a francba.Mennyi órát elb@szt@m már erre a jég sárkány nevelésre.
Az élet néha elég furcsa vicceket csinál. Átépitettem a bázisomat, vezetékeket raktam a hütönek. Kiraktam az elosztót, áram alá került a hütö, egy szikra és elsötétült minden. Nézem mi a franc történt, hát elment az áram. Mármint a lakásban nem a játékban. Csak fura pont akkor ment el amikor bekapcsolt volna a hütő. <#mf1>

Nálam ez úgy működik, h miután kereszteztem a legjobbakat, a régieket kinyírom, mert nem kellenek. Onnantól kezdve nincs kavarodás, mert ha kell egy új, akkor szaporítom őket, és max az van, h az egyik szintezéskor megy speedre, a másik pedig weightre. De nálam még a súlyra húzott quetznek is van 200% speedje, 13-14k élete, és 4000 súlya.. A 300%-os quetz viszont már apró mozgásoknál zavaróan gyors néha. És ez még az islandról elhozott, ahol nálam 120 volt a max lvl. De egyszerűen nem kellenek jobbak, pedig centeren már láttam sokkal jobbakat is.

Viszont a rexeim úgy tűnik, rózsaszínek lesznek, még kell 1 stamina mutáció, és lesz 2300 staminájuk.

Megint más, h rohadjanak meg, hiába állítom be, h bármennyi mind wipeom lehessen, ha régebbi a karakter, mint az a patch, ahol ezt letiltották, akkor nem lehet mindwipeolni. Úgyhogy tegnap nem tudtam eg csak craft skill karaktert csinálni, maradt az alap 180-as rex saddle, nem gyenge az így sem, de nyerhettem volna akár 30-40%-ot is rá.
Mennyi is volt a hp-ja ? hm, hol is van... állj már meg... ja ez nem az, mm a másiknak mennyi volt ?.... 😊
A papir meg nem mászkál össze-vissza, egy helyen van egymás mellett. De nem szándékozom quezta farmot csinálni. Csak jó lenne egy olyan aminek a lehetö legnagyobb a teherbirása és a sebessége is. 😊 Na nem mintha sokat használnám vagy sokat számitana az egy pár %
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2017.11.13. 10:58:15

Papír... Ugyan már, azt elkavarod, az állatba beírva mindig megvan. 😊
Jó lesz az nekem papiron is. Már igy is 5 mod fut a szerveren. Pedig azon gondolkodok vissza rakom a kastély épitős modot, csak akkor lekéne vennem valamelyik modot ne töltsön sokáig a loginnál. Igazán beépithetnének pár modot a játékba.

Nevébe is bele lehet, én oda breedelésnél szoktam, h 65d, meg ilyeneket. De ha belépsz az inventoryba, ott lehet csinálni könyvtárakat, vagy mit, oda lehet írni, h h8000, s2000, stb. De mondom, super spy glass mod.
Én papiron irogattam egy ideig,de már azt csinálom hogy leölöm a gyengébb statosokat. Eddig kis helyen voltak és volt hogy mire beléptem a játékba újjabb jövevény fogadott.

PiszkosFred
Igen, ugy nevezed at oket, hogy beleirod a vegere, mert par tucat dinoval par nap/het utan nem fogod tudni, hogy melyik honnan indult 😊 Lehet persze papiron is vezetni, de talan egyszerubb a nevekben jelezni.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.11.13. 09:44:35

Hogyan beleirni ? A nevébe vagy mire gondolsz ?

ELeve 70%-od van egy db jobb stat átadására. Érdemes egyesével-kettesével csinálni, mert két állatból elég kis eséllyel jön össze a legjobb, de 3-4 generáció után már meg lehet.

Eredeti statokat témelés/születés után illik beleírni az állatba, de van egy super spy glass mod, ami mutatja is őket.
Ez pedig Crash és Beles utoda. Ennél van valami mutáció,de mi nem tudom.
Apa+lánya kapcsolatból 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2017.11.13. 01:33:02

A szerver konfigban a keltetési paraméterek még csiszolásra szorulnak, igy kihasználva az alkalmat keltettem pár quetzát. Próbáltam követni mikor milyen statok jönnek. De a végére belebonyolodtam 😊 Elöször random párositottam. Majd a jobb statos fiút a jobb statos lánnyal párositottam. Hol apai hol meg anyai ágról örököl. Csak mindig az van,ha apai ágról a jobb statokat akkor anyai ágról a rosszabbat és forditva.,Aztán lett egy olyan aminél irta apai ágon mutáció 1/20. De hogy az mi még nem sikerült megtalálnom.
Ez volt az egyik pároztatás eredménye. Crash és Flimbo utoda a Beles. Hol ez hol az a stat jön be. Sose jön be az összes jobb stat.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2017.11.13. 01:26:05

Akkor mégsem jó a tippem. Nem tudom.

Másik sárkányt is neveltem ugyan azon a helyen ami 3 egyforma fajta villámsárkány,mégsem változtak meg egyformára.
De nem ott születtek

Bocs de nem értem a ragnarokon találtam a tojást,és ott is neveltem fel.Az igaz nem a havason neveltem fel,ahol a tojásokat lehet találni.Nekem a színük az tetszett az zavar mind egyforma.