Ark:Survival Ascended,és Evolved 1-2.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lammaer,tényleg jó lenne,de nem hiszem,hogy volna felesleges szabad ideje.Mivel már nem nagyon írogat,gondolom sok dolga lett/van.
Köszönöm,hogy válaszoltál,és igen nem is tévedtél abba,hogy nem szeretem a módokat.Csak kettő mód van fent ami nem juttat nagy előnyhöz a játékba.Fent van az a mód ami a tojásokat gyűjti egy tartályba,meg egy olyan mód ami egy plusz távcsövet ad amivel az állatok statját lehet látni.Olyan módom nincs fent ami különleges építő elemeket adna.Én ilyennel nem is szórakoznék,mivel tudnám,hogy bármikor eltűnhet.Azért meg nem rakok bele felesleges időt.
Igazából sejtettem hogy ez lesz, túl sok állatkát halmoztam fel egy helyen, a pterámat pont ezért el is dugtam máshova, mert sejtettem, hogy reggelre a többi meghal :-)
A kérdés az, hogy a logban csak annyi látszik, hogy egy Brontó ölte meg mindet. A tribe-ot vagy emberkét nem kéne ilyenkor kiírja? Hogyan működik ez? Ha remote ölök meg egy dinóval valakit akkor nem látszik hogy ki ölte meg? Vagy valaki idecsalt egy wild bontót és úgy ölte meg az állatokat?
Egy n?nek legalább két férfira van szüksege: Az egyik ápolt, finom, gyengéd, kedves, ?szinte, megért?. A másik, pedig nem meleg.
http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=63920171115002602_1.jpg
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2017.11.15. 00:33:10
"Az idegen lények már régóta köztünk járnak. Úgy hívják magukat, magyarok"
Sajnos a mod eltávolitása okozhat galibát, nem is kicsiket. Van például olyan mod amitől szebbek az épitö elemek. Ha ezt eltévolitják, utolag hiába van vissza rakva, eltünik a háznak minden olyan része amihez használták a modot. Sajnos igy tüntettem el egy tribe ház kb felét. És hiába másoltam vissza mentélst, nem akart helyre állni.A dinó, avagy a sárkány szine változna valamelyik modtól ? Nem lehetetlen.
Szerintem nézd meg azt a konzol parancsot amit irtam.
Nem akarlak elkeseriteni de nekem nem sok bizadalmam lenne a supportnak irt levélben. Ha válaszolnak is valamikor, ami sok esetben hetek múlva történik, vagy valami sablon dumával lepattintják a dolgot vagy kiokitanak mit rontottál el. Nem hiszem lelkesek lennének ha megirnád hogy használtál egy modot. Ha mindenképpen irni szeretnél nekik én Lammaert tudom javasolni. Ha megkéred biztos leirná neked amit szeretnél.De én a helyedben csak simán átszinezném a dinókat a konzol parancsal.
A sebzés kijelzéshez nézz körül a beállitások menüben.
IP cím: 87.98.167.56:7510
Várunk minden barátságos játékost.
Nemrég kezdtem játszani az ARK-kal.
Néztem videókat róla mi hogy merre meddig.
A KD csapat vidijeit nézegetem.
Több módot is használnak az egyik az S+.
Érdekes majd belejövök hogy is kell használni.
A kérdésem:
Náluk pl a nyers hús 100as kötegben tudják tárolni és a súlya is jóval kevesebb mint az alap játékban.
Ezt móddal vagy a játékon belüli egyik beállítással lehet elérni?
Van rá valami mód ami mutatja az hogy mekkora sebzést okoztam az adott dinónak amikor nem szerveren játszok?
Köszönöm.
Én is sajnálom,hogy nem sikerül,már a módra is gondoltam,hátha az okoz gondot,igaz teljese nem léptem ki csak a menübe,kikapcsoltam a módokat,majd visszaléptem a játékba de nem oldódott meg a hiba.Tudom van akit nem érdekelne,és igen én vagyok a hülye,de nem tehetek róla,ha valami zavar nem tudok szemet hunyni felette.Igaz ismerjük már egymást fórum által.De belinkelek képet,de van videó is netalántán kellene,nézzétek meg légyszíves akit érdekel,egy ilyen gyönyörű sárkányt nem tudok lecserélne ami a második képen lesz sárkányra.Na most tudom hogy ugyan az,de nem az mert más a színe.Igaz statilag egyforma,mert egy és ugyan az az állat,meghagyom a tojásokat,remélem jön valami frissítés ami javítja a hibát.Mondjuk ha volna közöttetek egy olyan frankó rendes,szabadidővel rendelkező ember aki tudja hova lehet hibákat,hibákról üzenetet küldeni.Az ARK atyaúristennek Angolul,és elküldené,hátha javítanák azt megköszönném.Tudom a játék működését nem befolyásoló hibáról van szó,és vannak ennél nagyobb gondok is.De attól még lehet javítanák,a wotba is van tesztszerver,ha sokan jelentenek egy adott hibát,kijavítják.
1
2
Azt is tudom sokan annak is örülnének,ha olyan sárkányuk lehetne mint a 2-es képen,de az elég sz@r volna ha az összes állatod így nézne ki a jégsárkányok közül,és nem tudnád követni mikor melyikkel mentél.De gondolom NCC1701 erre is tud megoldást😊van egy érzésem.
Én találtam egy megoldást, hogy command-al itemeket tudsz spawnoltatni magadnak, ha érdekel benneteket otthonról megosztom majd a linket. Item ID lista is van hozzá.
Egy n?nek legalább két férfira van szüksege: Az egyik ápolt, finom, gyengéd, kedves, ?szinte, megért?. A másik, pedig nem meleg.
Csak nyugodtan, de korant sem teljes es nincs a folyamat osszes lepese lefotozva, azt ne feledd!
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
http://www.arksurvival.hu/
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2017.11.14. 11:14:28
Ha mégsem találnád, az általa linkelt képek.
PiszkosFred segédlete
Szóval, ha megnézed a szinkód listát, az alján ott van például a fire dragon szine, a 44 -es
Azzal a sárkány, vagy ami mellett álsz teljesen olyan lesz mint a tűz sárkány
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2017.11.14. 00:16:27
Az angol nyelv hiányával nekem is sokszor szerencsém volt már. Már rég kibannoltak volna több játékból is ha tudok angolul olyan szinten.
Egy kicsit átbogarásztam a wyver leirását a gamepediában. A szin változás okát konkrétan nem találtam meg de helyette találtam egy érdekes konzol parancsot. Van egy admin parancs amivel a közeledben álló dinó szinét lehet megváltoztatni. Ez lehetséges a tamelt és a vadon élő dinóknál is egy aránt. Ezt kell beirnod a konzolba.(vagy másolod innen) A lényeg a színkód. Ebben a példában a 6 jelenti a szint.
cheat SetTargetDinoColor 0 6
Ezen a linken találod a szinkódokat. Az ID oszlop alatt lévő számokat kell figyelni. Ez a 6 -os szin a magenta.
Színkódok
Készitettem pár képet a bemutatásra. Arra figyelj csak a festékkel festet dinóknál a festékes felületet nem szinezi át.
Remélem valamennyire sikerült segitenem.
https://kephost.com/image/EJaX
https://kephost.com/image/EJaf
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2017.11.14. 00:10:55
Es ugye a "legjobb", hogy amikor zart terben indulnak el es nem tudnak kijutni, akkor az a 10-20 dino egy pontba vonul, egymasba gabalyodnak es akadnak - na onnan szedd ki oket, akar nyereggel, akar futtyogve, kesz remalom. Soha tobbet! 😄
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.11.13. 21:56:24
Egyszer egy argyt festettem be teljesen pirosra, es egy szerver frissites utan eltunt a festes rola, de ezen kivul semmi ilyesmit nem tapasztaltam, sajnalom.
Futtyokkel mindig is voltak gondok, en kikapcsoltam mindegyiket csak a passive es stop all es attack my targetet raktam a numpadon az 1-2-3-ra. 0-val pedig aktivalom a kormenut, igy midnen mas futtyot en manualisan adok ki. Azota csinalom igy, amiota egy nagyobb update utan a follow all visszakerult az eredeti gombjara en meg a bazis kozepen allva megnyomtam. Na akkor kb annyira csuklott minden fejleszto, mint a te esetedben a szinvaltos sarkanyoknal. Azota a futtyokkel ovatosan banok.
100-as alpha mosa is csak 100 black pearlt ad, fenébe. Ez így necces lesz. Polipot nem is láttam, pedig kellene a csápja. Asszem muszáj leszek a center legmélyebb részeire lemenni, döbbenet, micsoda mély biomja van.
Ma kipróbáltam újra a sárkány felnevelést,de csak egyet,és valami nem jó felneveltem a színe is olyan jó volt,addig amíg ki nem léptem menteni.Legalábbis akkor van a gond ha már visszalépek.Én még ilyet nem láttam.Mi a K@rv@ anyjukat csinálnak ezek barmok ott az arknál. Némelyik fütty parancsot sem lehet használni,az állatok színe,csak úgy megváltozik magától,anélkül,hogy én átfestettem volna.Ki van adva ez a rohadt játék végleges verziója.Mégis tele van hibával.Mi a francért nem lehetett inkább számítógépre bízni a játék megalkotását,lehet egy csomó hibát is kiszűrt volna.Az az egy szerencséjük van az ARK-nak,hogy nem tudok Angolul,biztos elküldeném őket,a francba.Mennyi órát elb@szt@m már erre a jég sárkány nevelésre.
Viszont a rexeim úgy tűnik, rózsaszínek lesznek, még kell 1 stamina mutáció, és lesz 2300 staminájuk.
Megint más, h rohadjanak meg, hiába állítom be, h bármennyi mind wipeom lehessen, ha régebbi a karakter, mint az a patch, ahol ezt letiltották, akkor nem lehet mindwipeolni. Úgyhogy tegnap nem tudtam eg csak craft skill karaktert csinálni, maradt az alap 180-as rex saddle, nem gyenge az így sem, de nyerhettem volna akár 30-40%-ot is rá.
A papir meg nem mászkál össze-vissza, egy helyen van egymás mellett. De nem szándékozom quezta farmot csinálni. Csak jó lenne egy olyan aminek a lehetö legnagyobb a teherbirása és a sebessége is. 😊 Na nem mintha sokat használnám vagy sokat számitana az egy pár %
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2017.11.13. 10:58:15
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.11.13. 09:44:35
Eredeti statokat témelés/születés után illik beleírni az állatba, de van egy super spy glass mod, ami mutatja is őket.
Ez volt az egyik pároztatás eredménye. Crash és Flimbo utoda a Beles. Hol ez hol az a stat jön be. Sose jön be az összes jobb stat.
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2017.11.13. 01:26:05