Ark:Survival Ascended,és Evolved 1-2.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én dupláztam a nappalok hosszát, és felére vettem az estét. 😊
Sziasztok.
Egy fura kérdésem lenne. A játék szempontjából van valami fontosabb szerepe a napi ciklusoknak ? Konkrétan arra gondolok,hogy kell hogy legyen éjszaka ? Játszott már valaki olyan szerveren ahol a valós napi ciklus volt, vagyis 24 órás ciklus ? Vagy ez teljesen mindegy ?

"Az idegen lények már régóta köztünk járnak. Úgy hívják magukat, magyarok"

Valamit kellett kavarnom, mikor single player játék állást áttettem dedikált szerver alá, de nem volt vészes. Át kellett nevezni valamelyiket, már nem emlékszem, mert már nincs single playerem.
Köszönöm a válaszod,ebben a helyi szerverben mások a játék fájlok mint azok amik nem helyi szerver?
Vagy totál hülyeséget kérdezek?
Helyi szerver.
Sziasztok!
Bocs hogy nem tudom.Ez mi local szerver?
Itten a link. Tök jó, délelőtt 2-3 órán át építettem a déli turret tornyomat. Csak 6x6 magas, 5 hatchframe szint van rajta, terveztem rá 75-100 turretet, amit le is gyártottam. Faja, remélem ki lehet kapcsolni ezt a butaságot vhogy.
Legújabb patch agymenése: ha már van 100 automata turreted, nem tehetsz le újabbat. Ez meg mi a f@sz? Idióták.
Ezek tényleg retardáltak. Már így sem lehetett megvédeni a bázist. Már eleve vagy 5x akkora sebzést adnék nekik, h kompenzáljam a könnyű raidet.
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2017.11.18. 14:46:02
Igen. mi is igy hivtuk, csak ezt a kifejezést már sokan nem ismerik ma, illetve más jut az eszükbe róla.
Ó, hát igen. A szesz 😊 A pizza,...igazi kan buli. 2-3 napig mást se csináltunk csak nyomtuk egész nap a játékokat. Lenne mit mesélni 😊
Kivánom sikerüljön a fiaddal az a háló parti. De szerintem csinálhattok olyant is, ő is hív egy havert meg te is. Az a 4-6 fő elkél egy jó partihoz.
Amugy akkoriban nagy divat volt haverok közt ez. Sőt, voltak olyanok hogy helyiséget lehetett bérelni. Az ilyen bérleti dijak fedezésére alakultak csapatok, kerestek szponzort. Ilyen rögös uton lettem admin a callofduty.hu oldalon. De az már egy másik törpénet.

Mondjuk tényleg volna mit fejleszteni az biztos.Valamelyik nap 6 szór pattantam 4 lájt oldaláról,és az volt benne fura,hogy 2 tierrel nagyobb voltam mint ők,de még goldal is pattantam róluk.Szerintem ott is csuklottak egy páran😊
Annyi szöglet már elfér, szóval sztem az nem epic innováció, de nem veszünk össze rajta 😊

A volt főnököm fia is szokott ilyen partikat rendezni.Legalább is ő így hívta háló parti,mindig jó történeteket mesélt róla.Meg a végére már részegek voltak,jóban az volt a céljuk.😊
Ha megérem remélem én is tudok háló partizni a fiammal,az a vágyam végig vinni a Gears of war szólóba ketten. xbox 360
Utoljára szerkesztette: T62A, 2017.11.17. 13:08:09
Szia!
Én ha tévedek,azt be is szokom ismerni.Ezért bocs nem jól írtam,nem hat,hanem 12 szögletűek voltak,15 perc kutatás utána találtam egy képet mi még nem HD [VK
Utoljára szerkesztette: T62A, 2017.11.17. 12:33:32
Akkor még kevesebb a fejlesztés.. ban hullámról nem tudok semmit, ártani nem árt ha kiszűrk a csalókat, persze 100%ig biztos módszer kéne, hogy vétlen áldozatok ne legyenek.

Csak zárójelben: a 6 szögletű kerekű tankokra... lehet az emlékek tévednek... itt egy kép 2012-ből... itt meg egy videó arról hogy mennyivel lett szebb a HDsitástól egy tank... vesszek meg ha látok jelentős javulást 😊

Csak egy példa a sok közül. Mert például utólag kiderül,hogy az illetö török. 😊
Mindössze csak annyi a bajom velük,hogy több játékban is sokat szivtunk miattuk. De végül is, nem tart semmiböl beirni a jelszót, csak kényelmesebb lett volna.
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2017.11.17. 09:02:00

Minek jelszavazod? Úgyis admin vagy, ha vki nem tetszik, azt banolod. 😊
Nekem 2003 ban lett internetem. Elötte, munkatársakkal, haverokkal ha volt mondjuk egy 3 napos hétvége néha összejöttünk egy lan partira.
Mindenki hozta a saját gépét, monitort, meg az egész felszerelést túlélő készletekkel együtt. ilyen mint a cod,ut, wolfeistein, quake2, fear és hasonlóakkal toltuk non-stop. Számomra azok az idök voltak a legjobbak. Amikor még volt szeméályes találkozás is. De aztán mindenkinek internete lett. Elöször azt gondoltuk mennyit fogunk játszani majd, nem kell a gépeket cuccolni,...de a vége az lett szétszéledtünk. Aztán jöttek a jobbnál jobb mmo játékok. Silkroad, archlord,jade dynasty, cabal, meg még jópár. Eleinte mindegyik játék olyan volt, hogy igazán lehetett élvezni a játékot, nem voltak jellemzöek a fizetös itemek. De valami történt,mert roppant mértékben elszaporodtak, egyre több játék vált a fizetös playerek menyországává.Ezt részben meglehet érteni, hiszen valahol szükség van bevételre hogy fedezzék a saját kiadásaikat.De sajnos pont ez az amivel öngyilkosságot követnek el a játékok.
Egy alkalommal beszélgettem egy magyar mmo játék adminjával. Különféle dolgokat lehetett javasolgatni a játékba és hát nekem is volt jópár ötletem. De aztán elmondta nekem ez a srác,hogy egy-egy ilyen fejlesztés a játékban rendkivül nagy kiadással jár. Mivel nem értettem, nagy körvonalakban elmondta, azért mert ahhoz hogy megvalósuljon akár egy apró kis új fejlesztés egy egész csapat munkáját kell megfizetniük. Mert azt megkell tervezni, lekell programozni, tesztelni stb. De hát ugye mindenhez van egy külön szak-ember. És ami az összeget illeti millios nagyságrendekröl beszélt egy-egy fejlesztésnél. Ugyhogy lényegében maga a játék készitők azok akik vérszemet kapnak és egyre mohobbak lesznek. De ugyanakkor olyant is tapasztaltam, például a silkroadban olyanok mint a török játékosok, számunkra elképesztö pénzeket öltek a játékba. És mint utolag kiderült, maga a játék készitők tetté közzé a hirt, hogy egy társukat, egy admint lefizettek aki 400 USD ért egy egész klánt ellátott über fegyverekkel és ruhákkal. A másik játékban, az Archlordban szintén egy admin nyúlt bele drasztikusan a játékba akit szintén lefizettek. Ő konkrétan azt csinálta hogy durván legyengitette az egyik kasztot a másik javára ami ugy 2 év után derült csak ki. Ezek az mmo játékokra jellemzö játék funkciókat véltem meglátni az Ark-ban. Most is azt mondom még óriási lehetöségek vannak benne,de sajnos (vagy talán nem) a világ megváltozott az 2000-es évek elejéhez képest a virtuális világban is.A játék készitők szeme elött elsödlegesen a bevétel mennyisége lebeg, a játékosok zöme szeme elött pedig a gyorsan legjobbá álni dolog. Egyre több ember öl külömbözö játékokba rengeteg pénzt. Az emberek valós életében egyre kevesebb a siker élmény. Ez az ami sokaknak minden pénzt megér, az a pár perc boldogság, a mámor hogy valamiben tehetsélges, szuper, kivételes lehet. Hogy egy kis idöre ráfigyel egy egész közösség. Felnéznek rá.. szemben a szürke hétköznapokkal, amikor egy utolsó senki aki nap mint nap buszra száll, biorobot üzem módba vált a munkahelyén.
Egy olyan szerver mint például az enyém is, ahol 1-2x exp szorzó van csupán, ahol hónapkat kellene játszani hogy elérjen valamit az emberke, ezért nem lesznek soha sikeresek.
Na de nem nyújtom tovább a dolgot, inkább egy kérdésem lenne. Meg lehet azt oldani valahogy hogy ha jelszót rakok a szerveremre valahogy megjegyezze a kliensem hogy ne kelljen beirogatnom minden belépésnél ?

Egy updattel ezelött akár át is tudtál menni. De azért van lezárva, h saját felelősségre építkezz oda, mert változtathatnak mindenen, és ami ott van, az mehet a levesbe.
Furcsa,hogy a ragnarok sincs kész pályailag,mert állatokat lehet látni,hogy mászkálnak,ma túl közel jött egy disznó a lezárásnál,az átlátszó falhoz.Mondom megnézem átmegy-e a sárkány tűz,és kinyírtam,de puskával már nem lehet átlőni.Szerintem lehet nemsokára kész lesz.
Van egy ötletem is,én kb 35 napja vagyok a ragnarokon,de már most több ovist láttam mint Izlandon,van olyan hely ahol csordába vannak 5-6 an.Érdemes akár állatot gyűjtésre átjönni,pl ha valaki pókot szeretne Izlandon,csak a barlangban van,és onnan kicsalva szelídíteni,legalább is videóban ezt láttam.Itt ragnarokon majdnem ahol a sárkányok vannak,a szabadba mászkálnak,meg a kígyók is.Izlandon mocsárba nehezebb észrevenni.
PiszkosFred
Ez a szornyu az egeszben, hogy ezekkel az idiota hibakkal egyutt is szorakoztatobb, mint sok masik piacon levo jatek. Hat ha meg ezek a hibak sem lennenek...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

A quetzal igazából egy papagáj, ami mivel sokat hallotta a láncfűrész hangját, megtanulta utánozni.
Ez aztán az intelligens programozás és egyedi játék 😄
Imádom ezt a játékot,elmentem fát szedni a láncfűrésszel.Végeztem elraktam a fűrészt a szekrénybe,de mégis a quetzába hallom a láncfűrésznek a hangját,már vagy 2 órája,de nem is tároltam benne.😊
Köszi amit írtál.Az autó loader az volt már 2012 ,nél is a Francia tankoknál.És mit szólsz a ban hullámhoz?Azt is ki kellett találniuk,miként szűrik az illegális módot használó játékosokat az is fejlesztés.
A grafikai tunning számomra (!!!) nem annyira releváns, nem tekintem igazi fejlesztésnek. Játékmódok, életminőséget javitó szolgáltatások, ötletes tankokkal kapcsolatos újitások - ezek az én könyvemben a releváns, konkrét fejlesztések.

Vegyük pl a tankok kezelését: a 2012-es wothoz képest összesen 2 dolgot találtak ki: az autoloadert meg a svéd TDknek ezt a saját TD módját (nemtudom mi az, nem volt ilyenem). SEMMI más nem jut eszembe, ahol bármiféle innovációt mutattak volna be ezen a téren. A tankok lényegében csak másolatai egymásnak, egy 3d model meg egy rakás véletlenszerűen kitalált paraméter, semmi egyedi érdekes dolog az emlitett 2-n kivül. Na jó, most a halloweenen megjelentek a kéttornyú tankok 😊

A minimap fejlesztés konkrétan egy olyan dolog amire azt mondom igen, ez valami. Apróság de hasznos (bár a modderek már rég megcsinálták ezt).

Ha összeveted azzal hogy mennyi új tank jött ki, mennyi új prémium kontra azzal mi az ami aktuális fejlesztés... sztem nagyon erősen dől a mérleg az egyik oldalra.

De mégegyszer, ha ezzel szalad a szekér nem kell más. Végülis néhanap én is belépek, petig a bétában már betegre játszottam magam 😊

PiszkosFred
Ahogy mondani szoktak: a kulcsin megfog, a belbecs megtart.

Nem mindenbe van igazad,mert az egész pályákat HD-be megcsinálják a 0.9.21.
Én 2012-ot játszok,még emlékszek amikor 6 szögletű voltak a tankok kerekei,meg van is még egy pár.Azokat is átdolgozták HD-be
Fejlesztették a mini mappot,bejöttek tier 10-ig a lájt tankok.
Utoljára szerkesztette: T62A, 2017.11.16. 16:31:25
Hát őszintén szólva, sztem a WOT sem jobb fejlesztés szempontjából mint az Ark...

Nézzük csak meg mit is fejlesztenek? Új tank (ami kb 0 fejlesztés, kell egy modellező csávó meg egy fejlesztő aki beir egy pár paramétert egy xml-be azt kész), sőt van amikor csak textúráznak (bl a T34 Black Edition).

Pályafejlesztés: 3 év alatt a legtöbb pályával az történt hogy kicsit dimbesdombosabbá tették, hogy ne lehessen snipeolni. Új pálya nem is tudom mikor jött ki utoljára.

Érdemi funkció fejlesztés az NAGYON minimális. A prémtank meg orrba szájba, semmi más. Szerintem.

Más kérdés, a helyükben én sem csinálnám máshogy. Ha az embereknek ennyi és dől a lé, minek kockázatos új dolgokat fejleszteni.

Ennyi
Én nem értem mondjuk azokat az embereket,hogy ha valami nem tetszik neki amit a másik ír.Azt miért nem tud átlapozni felette.Például ha valaki itt az oldalon írna valamit,orbitális hülyeséget,hogy a REX gyorsabban úszik mint a MEGALODON,amit tudok,hogy nem igaz.Biztos nem állok le vele vitatkozni hanem tovább lépek,és "hagyom a faszba"ha neki ez a jó,higgye azt.És nem is húznám fel magamat rajta,mivel okos enged,és szóvá se tenném.
Ennyi.
Itt a készítők semmi más nem csinálnak, csak prostik seggéből szívják a kokaint egész nap, mert a sok ember megvette a játékot, és mivel még mindig nincs kész konkrétan a játék, de az ára majdnem a dupláján a réginek.
Azt hozzá se teszem, hogy az SE dlc lényegében annyira felesleges volt megvenni, hogy hihetetlen. Én spec a sárkányok miatt megvettem, illetve önmagábna érdekelt a téma, az új map, erre kijön egy ingyenes dlc ami tartalmazza ugyan azt miért valaki fizetett + egy új map, ami oké hogy nagy, de még mindig nincs kész, Centert már el is felejthetjük, mert az lehet sose lesz kész.
Egyetlen egy dologgal voltak úgy, hogy az kell, rettentően.. és azok az állatok voltak, mivel majdnem havonta jött ki 2-3-4 új dög, amiből ha egynek volt értelme (a zebra mi a f@sznak is jó? Mit keres ebben a közegben?) az egyik készítőnek volt egy unikornisos haluzása miközben az arcába fingották a kokaint, és voala, tegyünk be zebrákat.
A hibákat meg az otpimalizálást meg hagyjuk a faszba, ha megvették a játékot, lesz pénz gépet is venni, úgyis kell majd az egyszer.
Bocs nem veszik meg mert az a játék ingyenes,hanem bizonyos dolgokra költesz gold,prémium tank,prémium nap,álcafestés,garázshely,stb.
Én a wotot tudom felhozni,ott is javítanak,törekszenek a jobbnál jobb dolgokra,fejlesztenek ezerrel.És ez által jön be pénzük,mert lesz vele kedved játszani,és másnak is ajánlod,akik majd megveszik.
Ugyan, miért oldanának meg? Nálam plö van olyan, h elindulok a platós quetzzel, erre a fele plató lemarad a startvonalon. Kilép-visszalép, és már jó is. Szóval, hidd el, és ne légy naív, nem fogják a tökéletességig csiszolni a játékot. Ha megnézed, már mióta kijütt hivatalosan, alig jön hozzá javítás. A centerrel nem foglalkoznak, ragnarok is indokolatlanul lassan halad, szerintem faragják ezerrel az új DLC-t, h legyen belőle pénzük. Ez egy ilyen qrva világ.
Nem panaszkodni akarnék az ARK felé,hanem hibát jelenteni.Az nem ugyan az.Meg nem én,mert nem megy az Angol.Felejtsük el,most nekem van hiba a játékba,majd idő kérdése,és nálatok is előjön valami ami zavaró lesz számotokra,de idővel majd megoldanak mindent.
PiszkosFred
Hat en is inkabb mar csak emlekbol irok, bizva benne, hogy az elmult par hetben erkezett patchek nem valtoztattak annyit jatekotn, hogy a valaszok, amiket irok, ne alljak meg a helyuket. Ha nagyon ram tor a survival sandbox jatek iranti vagy, akkor elinditom az Osiris New Dawn-t, az kelloen szopat meg most annyira, hogy erdekeljen es "le akarjam gyozni". 😊 Illetve a Conanba is vissza kellene terni, de azzal lehet varok meg egy content patcht es csak akkor.

Ark picit pihen most, official jelenletet megszuntettem, single meg megvar.

Az totál véletlen lehetett h ugyanaz a szín jött ki.

Bennem még annyi van, h a bossokat le akarom gyakni. A quake-es haverok is zargatnak, h mostmáraztán takarodjak vissza, úgyhogy még van pár hónapom az ark-ban kb.
Egyszerűen csak végigjátszottam az Arkot és nem játszok vele többé. Max ha unatkozom bekukkantok a topikba, de már nem érint a játék, igy nem is vagyok jelen, de ha érdekelne is az ark, nem olyan témákról van mostanság itt szó amiben érdemben hozzá tudok szólni....

(tudod, még mindig fenntartom az álláspontomat a wiki használatról, na itt a kérdések nagyrészére két kattintásra van a válasz bárkitől, a maradék meg beszámoló arról hogy sikerült befesteni egy állatot vagy meg elmélkedés az arkos állatok szabad akaratáról, amire nincs mit mondanom - szóval inkább bölcsen csendben maradok)

A quetza esetében nekem ugy tünt ugy szinezödik át mint az eredti,csak olyan szinre amit én adok meg.
Lammaer lehet elfoglalt,de szerintem miattam nem irogat itt. A legutobbi vita óta passivan van jelen. De én arra tippelek, ő is lebeszélne a supportnak való panaszkodásról. Ha modokat használsz az olyan mint ha azt mondanák azt a saját felelöségedre használd, ök azért nem vállalnak felelöséget mert azokat más játékosok készitik, nem a support

Izé, bakker, ijeszt. Bakker megintcsak, sorry. 😊
Thylo-t a Yuti meg tudja ilyeszteni? Van erre vmi oldal, ahol le van íva, h mi immunis rá? Rexet nem, azt már tudom. 😊
A nagyobb tudású, rutinosabb játékosok szerintem itt már megúnták a játékot, és csak alkalmanként játszanak. És kommentelnek. 😊
Nincs. Mivel azokat az engramokat nem tudod kitanulni, hanem az egyes boss legyakásak után tanulod meg. Mondjuk az is érdekes, h jópofa a tek armor cucc, de se a durabilityje, se a defense nincs a fasorban sem egy ascendant flak cucchoz képest.

A lognecket azért írtam így, mert kb mindenki tudja, miről van szó. A jelek szerint mégsem. A shoti pedig dettó, még a quake idején is shoti volt. 😊 Az meg vagy 20 éve lehetett.
Húha itt úgy gondolom komoly nehézségekbe ütköztünk <#finom> főleg miután a fórum egy chat.hu -s privát szobává változott, ahol 2 ember beszélget, és néha hozzá szól egy harmadik, aki éppen tudja, hogy létezik ez a weboldal.
Az utolsó 2-3 oldal konkrétan olyan szintű elmélkedésekről, matematikai számításokról, képletekről és hogy is mondjam "lowlvlnoskillemajátékhozminekvettemmeg" dolgokról szólt, hogy lehet nem kéne ránéznem naponta, majd elég pár hét múlva szerintem.
<#banplz>
Vannak tervrajzok a tek tárgyakról is?
Köszi
Akkor ment volna nekem is szerintem,ha nem ascendant longneckem,ha így írja longneck rifle.
Vagy így kellett volna ascendant longneckem rifle?Lemaradt a rifle,nem,az volt a gond?
PiszkosFred
longneck rifle
shotgun
Ascendant meg a legjobb minosegu receptek (ill. az abbol gyarthato targyak) egyike - lasd a targyak minosege
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.11.15. 19:24:54

Én nem akarlak bántani,és tudom bennem van a hiba,de ha te írsz valami Angol szöveget azt akár hogyan írom be nem ad be sz@rt se.
ascendant longneckem
shotim
ascendant longneckem=próba ascendant longnecke,ascendant longneck,ascendant longnec,ascendant longne,ascendant,ascendan,ascenda,ascend.
shotim=próba shoti,shot,sho.
Mondom hátha kiegészíted,azért vettem le az utolsó betűket egyesével.
Google fordító ennél valamit beadott. shot= lövés
"Majdnem 1500-at sebez. 650-es shotim is van. 😊"=Majdnem 1500-at sebez.650-es lövés is van.Most 650 x lősz?Vagy mi az 650 lövés?
És próbáltam az is amit egyszer lammaer tanácsolt az ark oldalon a keresőbe is betűnként, hátha a kereső bedob valamit de nem jó,vagy én vagyok béna.

Utoljára szerkesztette: T62A, 2017.11.15. 19:20:50
Nekem van plö egy 750 körüli ascendant longneckem. Majdnem 1500-at sebez. 650-es shotim is van. 😊
Nem dicsekedek,de tegnap olyan jó dolog történt velem az ark-ba találtam egy lila láncfűrész tervrajzot.Úgy örültem neki,még egy ágy kellene,egy lángszóró,páncélszekrény,rakéta vető,ipari kohó,hűtő szekrény,ipari vegyész munkapad,meg egy lila távcsöves puska,tervrajzok tudom sok kívánság.😊