Ark:Survival Ascended,és Evolved 1-2.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PiszkosFred
Futtyot nem irtad, ha irod, nem irom 😊
Relog esetleg? Egyszer jartam hasonlokeppen egy pteraval Islandon, meg a karrier elejen, official, amikor veletlenul a ptera porgos tamadas gomb helyett megnyomtam a hasznal gombot es belefurodtam a foldbe. Respawn utan a madar fent volt, nem mozdult. Visszamentem a bazisra, reloggoltam, visszamentem a madarhoz es akkor mar a foldon volt, szerencsere idoben el tudtam vele jonni, mert passive-on volt es eppen harapdalta valami.
Neha akkor is beragadtak, amikor a vizbe szalltam le veletlenul harc kozben, de akkor csak par perces viz felett lebeges volt, azutan maguktol elrepultek a kozeli partra es ott szalltak le.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Avval mentem,és semmi

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Pont ezt irtam hogy nem segit a fütty se,és semmi.Beragadt,és kész ottmarad a levegőben,a szárnyait csapkodja csak.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

PiszkosFred
Nah ja, single/local eseteben nyilvan van tobb jarhato ut is, de szerintem nem ott jatszik Iron.

Caliph
vagy homing pigeon mod,és szépen hazarepül 😄

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

PiszkosFred
Jaja, vagy futty, hatha a hatotavolsagon belul van (vagy epiteni gyorsan egy tobb letrabol is allo tornyot es ertemenni gyalog)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.12.06. 20:13:44

Én is jártam sajnos úgy hogy meghaltam a levegőben.
Az állatka pedig ott várt hűségesen.
Nem szállt le. Bezzeg ilyenkor nem fárad el 😞
Egy másik madárral kell érte menni.
Ez a pálya hibája hogy tárgyak,és állatok a levegőben vannak? Madárkámról leestem,mert kurva nagy eső volt,és nem nagyon védett semmi.Ott is maradt a madár a levegőben,visszamegyek,de nem tudom sehogy leszedni,beragadt.Kész
Szerintem nagyon bugos Ragnarök

Azok fixen ott vannak.
Ezek a faládikók állandóak,vagy csak most spawnolnak szétszórva a pályán? Eléggé megkönnyitik a dolgokat,adja sorban a crossbowt,kardot,nyilakat,csákányt,igaz csak primitiv formában.

Nos, a 4 rexem rohogve szétszedi a 100 feletti vad gigát, nem is a sebzésével van gond, hanem a spec harapásával, mikor ömlik a rexemből a vér, akkor veszít rengeteg életet. Gyanúm szerint ugyanolyan %-os lehet a sebzése, mint a sárkány bossnak.
SZelidítettet sehogy. Ha szaporítod, akkor lehet 3 kívánság, egyik a simogatás, másik az, h sétáltasd meg, harmadik egy kibble, erről a listáról. Sétát úgy érdemes, h lowest követésre teszed az állatot, és jó 20-30 foundationt mész egyenesen, ne kanyarogj. Van, h alig kell megmozdulnia, random.
Nem használsz vmi modot? Stack mod mellett plö van, h nem működik a bogár. Vagy plö joan poop&egg collectorral sem megy, viszont megoldja a mod máshogy. De ha kell, adhatok pár ezer fertilizert. 😊
Azt keltetésnél irja és azt is irja mit szeretne. Van hogy valami kaját kér, vagy azt hogy sétálj vele, vagy valami mást.
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2017.12.02. 22:13:41

"Az idegen lények már régóta köztünk járnak. Úgy hívják magukat, magyarok"

Hogyan lehet szeliditett állatot, pl Ovis megsimogatni? Vagy mit kell csinálni akkor, ha "törődést akar"?
Srácok ganajtúró bogarak miért nem működnek? Hiába teszek bele szart, meg állítom vándorlása nincs olaj meg ferti!
Hm, 309-es szinten bújik ki a tojásból a boss rexem. Kellemes. 😊
Megvan a 2400 stamina a rexeknél, kezdek breedelni 18 + 2 tartalékot. 😊 Közben visszatettem a gigát, elvileg egyetlen rexem is simán lenyom 1 vad gigát (46k hp, 1005% dam, 182 def ascendant saddle), de biztos, ami biztos 4-el fogok vadászni rájuk.
Biztosan roppantul szégyellni fogják magukat. Tán még a könnyük is kicsordul.
PiszkosFred
Jo, de kb. 5-6 ezer forintrol beszelunk, amely penzert egy evig kaptal extra tartalmat HA KELLETT 😊 Igazad van, nyilvan bosszanto a dolog, de hat az ipar mar csak ilyen. Ha minden egyes jatekon felcsesznem az agyamat, amely ingyenesse, vagy nagyon olcsova valt az a premier utan 1-2 evvel, idegroncs lennek. Harom pizza ara nem er annyi 😊

Mindenesetre ird meg a levelet, kuldd el nekik, mert ki tudja, hatha pont a te leveled lesz a fordulopont, igy legalabb elmondhatod, hogy te tenyleg tettel ez ellen a unfair rendszer/felfogas ellen!
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.12.01. 13:36:39

Remélem az új kieg is olyan lesz, mint az SE, hogy vedd meg gecidrágán, majd egy év múlva jön egy olyan ingyenes map, ahol az adott Fizetős DLC tulajdonsági,állatai lesznek, INGYEN.

Esküszöm, érik bennem, hogy írok nekik egy levelet, hogy menjenek a faszba azok után amit így megcsináltak. Pénzt kértek egyszer azért, amit utána oda adtak ingyen. Valljuk be őszintén, nem sokan vették volna meg a játékot maga az SE által kínált map miatt a DLC-t. Leginkább az a néhány új lény miatt vette mindenki.
Köcsögök <#boxer>
Az eső meg halálos itt.Biztos ilyen savas eső hullik alá,egy-két perc alatt meg lehet halni ha nem találunk fedezéket.Nemtudom még hogy milyen öltözék véd ez eső ellen.

Ingame cuccok lesznek csak,de hamarosan jön az info róla

Ja és jó nagy szinten vannak az állatok Ragnarökön.Az Aberrált pályára leszek kiváncsi,D 12-én jön az új kiegészítő,gondolom ez lesz a 2.fizetős cucc Scorched Earth után.Majd nézek róla videókat,mert ha nem lesz occsó,akkor nem veszem meg induláskor,fél év után fele annyiért se fogják adni majd.

Ha jól emlékszem anno, még 2015 környékén volt valami event, amikor olyan lootok voltak, amik ark játék kulcsot rejtettek. Ilyenek lesznek most is, vagy csak IG cuccok?
Nehezen szokok hozzá az új kinézethez,viszont tetszik hogy az állatok nevei is szinezve lettek.Ahol vagyunk a Corvuson (felül a link),ott érvényben van a régi repülés (classic flyer mod),meg még pár apróság,nemtudom mik.Összesen 6 modot jelez induláskor.Nekem tetszik a map,kapjuk sorra az áldásokat a hegyről,jönnek le trexek,meg allosaurusok szép sorban,szinte ki se tudok mozdulni a bunkerből..DD

Akkor már én is a tavalyi eventről:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

PiszkosFred
Jaja, mocsok dolog volt az extra kontent visszavetele.
Mondjuk az ketsegtelen, hogy pl a WoW-ban par eve a winter veil event alatt karacsonyi hangulatban feldiszitett erodom meg juniusban is karacsonyfaval es egosorokkal vart engem, de hat na.... 😄

Én örültem is a sok kelléknek amiket ki lehetett váltani az összegyüjtött holmikkal.Pl Karácsonyfa,meg ajándékdobozok,meg az égősorok amivel feldiszitettem a házamat,erre januárban az event végével el is vették az összeset.A Dodorex viszont megmarad ha valakinek sikerül kiváltani,de mondom ahhoz meg kockának kell lenni az ünnepek alatt.D

PiszkosFred
(Tavalyi kep)

Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.12.01. 12:40:06

Általában karácsony előtt szokott kezdődni,és 2 hétig tart kb ha jól tudom.Az Island,és Center map behavasodik (először csak az Island volt havas,de tavaly már a Center is,azt nem tudom Ragnarök milyen lesz,szerintem az még marad igy,mert eléggé félkészen van még.)
Az égen feltünik egy raptormikulás minden éjfélkor,és szórja a gömböket amikben ajándékok vannak,és elég kemény cuccok,ha sikerül kifogni.Nekem tavaly igy jött össze sok lila,és piros eszköz.Jön még valami különleges,pl szén volt tavaly ami kell a különleges ajándékokhoz,és a Dodorex eléréséhez,de ahhoz nagyon sok szenet kellett összegyüjteni hogy azt elérjed.Szóval a téli event csak azoknak kedvez akik kb egész nap a gép előtt ülnek abban a pár hétben.

Mit takar pontosabban ez a téli event és mettől meddig lesz?
No, tesztek, és tapasztalatom szerint igencsak overkill lett az új turret. Drága, de megéri.
Jaja. Szépen ugrosnak a verzió számokkal, bár ezt mondjuk most megértem. Viszont legalább konfigurálhatóvá tették a szerver beállításban, h mekkora területen mennyi turretet engedjen, illetve akar-e ezzel a szeró adminja pöcsölni, mert legalább kikapcsolható. Elmúlt 2 patchben volt vmi optimalizálás, hát én rohadtul nem vettem észre semmit. Bázisomon ugyanúgy 10fps van.
Massziv patchekkel jönnek ki mostanában....

Patch 274.0, kijött a heavy turret, a skuló ugyanaz bele, mint a simába, csak 4x annyit lő ki adott idő alatt. Nincsenek tőle elájulva.
Persze tettek bele egy jó kis szop@tást, lvl 100 kell hozzá. Amit officiálon elég nehéz elérni, tekintve, h szerverek közti transzfernél simán el tudod veszteni a karaktered úgy, h a support hetekig lesz@rja az ilyen irányú segítség kérést.
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2017.11.30. 08:04:27
Azt nem figyeltem,utoljára is majdnem a legmagasabb szinten volt elérhetőek

Különös úri hobbi ez a fulladozás. 😊 Bár elég parasztul megemelték a búvár cuccok lvl szint követelményét, nem is értem, miért.
Ilyen nem is volt előtte.

Mi ez?? Ha sok vizet nyel,akkor is megfulladunk? Pedig már rég kint voltam a vizből,és megfulladtam.

Hát, Centern volt húsvéti tojásgyűjtés, szóval ebből kiindulva valószinüleg az event univerzális dolog.

Ezt én is elmondhatom magamról. Offical szervereken elriasztott a túl zsúfoltság,hogy szinte nem találni egy talpalatnyi vadon zúgot, ahol az ember biztonságban érezheti magát. Az unoffical szervereken az egyiken ilyen a konfig a másikon olyan, az egyiket két fa kidöntésével már szintet lépek, a másikon szinte létezni se lehet az eltulzott dinó populáció miatt,... az ember mindig talál valamit ami nem kedvére való.
Egy ideig singleban játszottam, majd elkezdtem szervert bérelni. Mindegyiknek van elönye és hátránya. Én magamról azt gondoltam tök jól el leszek egyedül is. Még jelszót is raktam a szerverre. De egy idö után azt vettem észre magamon,hogy bár lenne mit csinálnom, unatkozok, nem látok sok dolognak értelmét és volt hogy 2-3 napig be se léptem a játékba.
Ugyanakkor nehéz olyan embereket találni aki huzamosabb ideig játszanának offical beállitásokkal. Mert valakinek elöbb utobb eszébe jut de jó lenne ez vagy az a mod, de jó lenne kicsit gyorsabban fejlödni...
Ha mást nem is veszünk példának, még itt ebben a fórumban is több olyan ember van aki szervert üzemeltetne, ahelyett hogy itt alakulna egy csapat és választanának szervert.Pedig ez csak egy a sok fórum és weboldal közül. Mások az igényeink, az elvárásaink. Ez valahol jó dolog,de ennek pont ez a hátul ütöje, a sok kietlen szerver.
Én filozok erösen azon hogyan tovább.

"Az idegen lények már régóta köztünk járnak. Úgy hívják magukat, magyarok"

Ombika
TheVr :-)

kérdés:Ragnarökre is érvényes lesz majd a téli event vajon? Vagy az csak Islandon lesz?

tehát amikor elindul a téli event,akkor a többi pályán is megjelenik? idáig csak Islandon voltam mindig amikor a raptormikulás repkedett.Le akarok telepedni az új pályán valahol addig.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2017.11.28. 01:01:09

Ezért kerülöm a pvp szervereket ha lehet

ne is mondd, amióta "tiszta" vagyok (olyan 1 hónapja bejelentettem a tribeban hogy ma még megetetek meg feltöltöm a generátorokat, holnaptol nincs wrk, mindenki vihet a cuccaim közül amit akar) azóta sok játékra van idő 😊

Igaz, a következőt ami ennyire leköt még nem találam meg...

PiszkosFred
Egyetertek. Sajat peldambol jottem ra en is 😊

Eleg hosszu official karriert zartam le, mert egyedul maradtam es mar nem votl annyi idom, mint szerettem volna. Azt hittem, ha singleben folytatom/ujrakezdem, akkor az fun lesz, aztan rajottem, hogy nem az. Hianyzik az online jatek, a szomszedsag, az elet, az interakcio - meg akkor is, ha csak korberepulok a terkepen es latok masokat, mas bazisokat. Ket het alatt meg is untam a singlet, hetek ota be sem leptem, ami kozel 1000 oranyi jatek utan azt hittem, sosem tortenik meg 😊 (mondjuk nem mondom, hogy panaszkodok, csak mert felszabadult heti jo par ora jatekido, de valahol mar banom a dontesemet)

Az emberek jönnek mennek, pont ez a lényeg és a szép benne... ha mindig ugyanazok az arcok lennének, unalmas lenne... hadd menjen el az akinek mindene megvan, az a te játékélményedet nem befolyásolja. Az meg hogy új arcokkal telik meg a szerver kimondottan jó.. most is elég népes a battlemetrics szerint.

Legrosszabb esetben még mindig játszhatsz egyedül a szerveren mintha singleplayereznél (minusza PVP az ugye szinglében nincs), de atombiztos hogy találsz valakit... és az MINDIG jobb játékélmény mint egyedül túlélni a világban.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.11.27. 16:16:49

Az egy dolog, szerinted nem gondoltam még rá? 😄 de ha jól látom, onnan is mennek el az emberek Rustozni, meg már mindenük megvan, lehet előbb megunnám, mint egyedül 😄
Igen, pont ezek miatt tartok ki a saját szerómon. És ha kihal, akkor már nem sok idő az sem, h ne legyen fizetve. Ami érdekesség az, h a játékosok 15%-a játszik offocial szervereken. Azt hittem, ez olyan 50% feletti arány, de tévedtem.

Hétvégén volt egy gyönyörű zöld rex mutációm, azóta is filózom rajta, h megtarthattam volna. De most már mindegy, a hóhér macska megette. 😊