Ark:Survival Ascended,és Evolved 1-2.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez esetben jobban jársz, ha a hódvárakat nézed át... sok paszta szokott lenni bennük. Csak mindenképpen semmisitsd meg utána a várakat, mert a paszta nem termelődik bennük újra csak ha a vár spawnol.
Illetve B verzióként javaslom csigák háziasítását, azok percenként 1 pasztát termelnek. Nagyüzemi mennyiségben ez a két módszer optimálisabb mint a craftolás...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.12.23. 10:08:28
Hiába, a basilo a legjobb víz alatti lény. 😊
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Utoljára szerkesztette: urbi, 2017.12.21. 15:42:45
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2017.12.21. 13:06:16
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2017.12.20. 23:25:47
"Az idegen lények már régóta köztünk járnak. Úgy hívják magukat, magyarok"
Amúgy nekünk jó a favágóék szerója,mert nem akartam sokat bibelődni a fejlődéssel megint.Ha van nagy szorzó,akkor jobb újrakezdeni egy mapot.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Bár ad horgászásnál is de az édes kevés.
https://ark.gamepedia.com/Chitin
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2017.12.20. 20:31:42
Ismét segítséget kérnék! Rengeteg (gondolom tudjátok hogy mennyi - több száz vagy ezer) kitinre/keratinra lenne szükségem. Nagyon kevés a bogár amiből ki tudom szedni. Mit és hol vadásszak érte?
Kiválasztom egyik partot,(Könnyü) mire megjelennék megöl egy lv 80 as raptor....Ezek ellenére úgy lettem lv 6 os hogy egy fát nem vágtam ki, semmit nem csináltam.
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2017.12.20. 18:21:57
Hacsak nem ez egy terrorista hal volt és ez egy robbanó hal 😄
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2017.12.20. 17:01:34
Ja, senki nem foglalkozik vele, de a griffek is kaptak egy 30% nerfet mostanában. Csak nincs ellenállás, mert mindenki az új dlc-t nyomja. Mondjuk a griff eleve túl OP volt szerintem is.
Egy sikeres méhkas kirablás után gondoltam ha már van mézem miért is ne pecáznák egyet.
https://www.kephost.com/image/EOqB
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2017.12.19. 21:09:06
Nagyjabol stimmel a story. 😊
aztán gondolom eljött ez idő hogy visszatérhessünk a Földre,ha már átvertük magunkat a korábbi bossokon
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Kihalást jelent,szal gondolom az arkot alkotó lények sztorija lehet ,vagy hasonló
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Ismét én. Tud valaki valami érthető válaszokat erre a videóra ?
Kiváncsiságból beidéztem egy Dodo Wyvernt. Még szerencse csak level 1 est. A probléma csak az,hogy ez egy eventes dinó és shigoislandon nem lenne szabad jelen lennie szerintem mert láthatatlan, nincs teste. Nézelödök hol lehet, paff, meghaltam. Újjabb paff, meghalt a quetzam,....<#zavart2>#zavart2>
https://arkservers.net/server/195.228.21.245:27015
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2017.12.17. 20:21:02
Jó gyerekek.
Kiegészítőt én sem veszem meg. legalább is így gondolom most.
A pecázáshoz is van konfig,
Game.ini
[/script/shootergame.shootergamemode]
FishingLootQualityMultiplier=3.000000
HarvestAmountMultiplier=3.0 - Ez lesz az alapszorzó
Ezek pedig az alapszorzó értékével lesz növelve. Például a Chitin 3x3 vagyis 9x -es szorzó
Game.ini be
[/script/shootergame.shootergamemode]
HarvestResourceItemAmountClassMultipliers=(ClassName = "PrimalItemResource_Chitin_C",Multiplier=3)
HarvestResourceItemAmountClassMultipliers=(ClassName = "PrimalItemResource_Crystal_C",Multiplier=3)
HarvestResourceItemAmountClassMultipliers=(ClassName = "PrimalItemResource_Fibers_C",Multiplier=1)
HarvestResourceItemAmountClassMultipliers=(ClassName = "PrimalItemResource_Flint_C",Multiplier=1)
HarvestResourceItemAmountClassMultipliers=(ClassName = "PrimalItemResource_Hide_C",Multiplier=3)
HarvestResourceItemAmountClassMultipliers=(ClassName = "PrimalItemResource_Keratin_C",Multiplier=3)
HarvestResourceItemAmountClassMultipliers=(ClassName = "PrimalItemResource_Metal_C",Multiplier=3)
HarvestResourceItemAmountClassMultipliers=(ClassName = "PrimalItemResource_Obsidian_C",Multiplier=3)
HarvestResourceItemAmountClassMultipliers=(ClassName = "PrimalItemResource_Oil_C",Multiplier=3)
HarvestResourceItemAmountClassMultipliers=(ClassName = "PrimalItemResource_RareFlower_C",Multiplier=3)
HarvestResourceItemAmountClassMultipliers=(ClassName = "PrimalItemResource_RareMushroom_C",Multiplier=3)
HarvestResourceItemAmountClassMultipliers=(ClassName = "PrimalItemResource_Silicon_C",Multiplier=3)
HarvestResourceItemAmountClassMultipliers=(ClassName = "PrimalItemResource_Stone_C",Multiplier=3)
HarvestResourceItemAmountClassMultipliers=(ClassName = "PrimalItemResource_Wood_C",Multiplier=2)
HarvestResourceItemAmountClassMultipliers=(ClassName = "PrimalItemResource_Thatch_C",Multiplier=1)
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2017.12.17. 14:40:23
Sajnos egyenlőre a synhostingos webadmin eléggé szegényes, bár van rá igéret hogy a közeljövöben lecserélik jobbra.
Ezért a saját szerkesztésü konfig fájl javaslom. Én is ott bérlek szervert.
A GameUserSettings.ini be
serverForceNoHud=false vagy True. Ha tiltod akkor true, ha engedélyezni akaord akkor False
Ezek után a kliensedben is tudod engedélyezni, ha ott még nincs.
Pecázáshoz kell csali, az a lőszer. Például a méz is jó ahhoz.
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2017.12.17. 14:31:50
2. Maptol fugg, de altalaban hegyek, magasabb dombo kornyeken, azok oldalaban vagy csucsain.
3. Kell csali is, SAP (fanedv), ver (mocsari szaros piocakbol, csak ovatosan) vagy mez (ha van szelid mehed)
Tennék fel 2 kérdést:
Hogy tudom bekapcsolni a szerveren a célkeresztet? (Saját szerverem van, synhosting-os és a játékon belüli "célkereszt be" nem működik....)
Másik: hol találok sok fémet? Amit néha-néha kapok a sziklákból, az elég kevés...
Bónusz kérdés: hogy kell pecázni? Ráülök a székre, peca a kézbe és kiírja hogy nincs lőszer....
"...And a third Expansion Pack -- ARK: Extinction -- arriving 2018!"
;-)
Előbb is irhattad volna,sajna már berendezkedtünk a favágóékhoz.
37.221.209.129:27625
Csatlakozáskor bár 6 modot ir de valójában abbol egyik a Shigoisland pálya. Azon kivül
Stack Plus, Death Recovery, Classic Flyer, Homing Pigeon, Steam Punk modok vannak fenn.
Maximum player level szint lv 1000, wild dino lv 510.
Szintenként egyformán 70 engram pont kb lv 100-ig.
Szorzókat nem egyszerü leirni mert nagyon egyéni.
Alapszorzó xp 3x, de külön szorzó van mindenhez. külön a harvest, külön a kill, craft stb stb.
Level 1 től level 1000 ig, minden szinten azonos exp mennyiség kell, 500 xp a szintlépéshez.
Tame speed 5x , Harvest amount x1.5 ,de ez is egyénileg konfigurálva. Van amiből csak 1x ad van amiből 3x
PVE szerver de kérésre lehet hétvégeken pvp mód.
És csak 1 fontos dolog van. Nincs mod bövités. Ne is kérjen senki hogy ezt vagy azt tegyem fel mert inkább elvennék mintsem hozzá raknák.
És csak 1 szabály van. A konfigban apró változtatások jogát fenn tartom. Értem ez alatt azt hogy egyes értéket vagy lejjebb vagy feljebb viszem ha jobbnak látom úgy. A cél a finom hangolás és nem a kibabrálás másokkal.
https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?l=hungarian&id=600705968