Mozgatja a száját az első kínai humanoid robot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Persze a szopás a fontusabb ficsőr. Betonozás helyett lehet alternatíva a főzés is. :-D
"Egy humanoid robot szebb lehet bármelyik énekesnél, sosem fárad el, megállás nélkül képes énekelni"
Hát ez fantasztikus, pont leszarom hogy elfárad -e vagy sem. Ennyi erővel a nézőközönség is álljon robotokból, mert akkor azok sem fáradnak el ugrálás közben, és nem éneklik rossz ritmusban a refrént.
Ajánlom, hogy menjen el a mérnök csapat egy kis klubba, valami hardcore koncertre, ahol az énekes szinte a közönség soraiból üvölti a mikrofonba az érzelmeit, és koncert után bárki odamehet hozzá megköszönni a bulit. Na ezt helyettesítsék néhány logikai áramkörrel.
Jó, egy David Guettát végül is pótolhatnak robotokkal.. :D
Tinman
Ha nem tud betonozni és szopni, rám aztán nem sózzák az tuti <#schmoll2>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Az nem túl öreg? :-D
Majd figyeld a hörgést, mikor kijön az első tízéves kislányra hasonlító háztartási robot :)
A szexuális segédeszközök piacán látnék benne fantáziát.
sárkánylovag
Ha egy padon ülne egy plázában újságot olvasva lehet elmennék mellette embernek nézve... de a motorikus mozgása még elég gyenge meg visszabilleg az nagyon kiábrándító.
Ez jobb.

//www.youtube.com/embed/o-FJLMeYap4
Utoljára szerkesztette: sárkánylovag, 2015.05.07. 12:23:26
Hát amennyire ez emberszerű, én inkább rakodásra használnám. :)

A felforgatásról, egy volt KGB-st?l. http://www.youtube.com/watch?v=HyFhnnOSAqk

Hej, milyen tréfákat lehetne elereszteni egy teljesen emberszerű robottal egy alacsony nyomású környezetben! <#idiota>

Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.

"Egy humanoid robot szebb lehet bármelyik énekesnél, sosem fárad el, megállás nélkül képes énekelni,"

Kövezzetek meg, de szívesebben nézek egy csúnya, béna, neadjisten csak tátogó énekest a színpadon, mint egy mozgó hangszórót...
Ez vatárnak lenne jó a Hold felszínén. Csak energiaellátás kérdése.

A felforgatásról, egy volt KGB-st?l. http://www.youtube.com/watch?v=HyFhnnOSAqk

Annak a nônek nincs véletlenül ikertestvére?
WinT
Ügyes, de én annyira nem hangoztatnám ezeknél, hogy ebben meg abban milyen frankón helyettesítheti majd az embert. Ha jól rémlik volt már rá példa a történelemben, hogy a helyettesítendők lerendezték a masinákat.
Szánalmas!!! :D
De szarul mozog! Azért dugnám. :-)
Zenszkij
copni tud-e? :D

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

-bazári gagyisszimuszi

T800

Az élet egy sz@r játék, de a grafikája nagyon ott van. ;)

ja mozgatja a száját, pont úgy, mint Breki egy negyven éves bábfilmben.

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

:D
Alexease
0:20 :P