2874
-
#628 -
#627 Így kell ezt csinálni !!!! :)
-
#626 PP-n lehet valahogy menni más fajta autókkal? :)
Sehogy sem állnak kézre ezek a hatalmas turbólyukas gépek.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.06.06. 14:12:45 -
#625 Oh, bocsanat, elokerestem, a road book topikban van.
De asszony nincs itthon, ezt en probaltam meg ertelmezni, szovel konnyen lehet hogy hulyeseget beszelek :)))) -
#624 En sem latok semmit;) Valami korkerdest tettek fel, de semmi ilyen nincs benne. -
#623 Én nem látok sehol ilyet.
Be tudnád linkelni azt a posztot? -
#622 Jol olvasom a forumon, higy kovetkezo patchbe lesz uj vagy javitott ffb ?
Talan tegnap irtak a posztot...feedback freeday, 06.05.
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.06.06. 09:51:12 -
#621 nekem semmi se frissül steambe, elindul simán a játék.
semmi új pálya se autó, de a liga se müködik már ezer éve :( -
#620 Mar aznap meggyogyitottak;) -
#619 meddig nem lehet most játszani vagy jó már a patrch? mert fb-n irták hogy ne telepítserm mert tönkre basszak a savegame-t, azóta nem is használtam a gépet, de mostmár frissíteném, játszanék ha lehet :D -
#618 Még nem próbáltam a játékot, a nehézséget mennyire lehet beállítani? Értem ezalatt, ha könnyűre állítom billel el lehet vele lenni? A Dirt 3 minden segítség off elég könnyű billel is, mennyire hasonlítható hozzá, ha mondjuk ezt könnyűre állítom a Dirt 3at meg legnehezebbre? -
#617 Én is így vagyok vele. Élvezetes lesz ez, ha működésre bírják végre a kormányt. -
Pitti #616 Én is ilyenkor megyek 2-3 szakaszt aztán teszem vissza a helyére... valahogy nem érzem.... most főleg, hogy hajtű kanyarokban nem lehet alászedni, rendesen. Ráadásul 300 fok környékén jön valami erősebb középre húzó erő függetlenül mindentől... Nem értem..
Hasítok mint a szél, minden második bukkanó vagy kanyar után a mázlira bízva, hogy jó helyre esek, majd checkpointnál 10 másodperc hátrány, na mondom ezt meg hogy?
Nem szeretem mikor nem én kontrollálom az eseményeket, hanem reménykedem, hogy jó fele esek meg jó irányba
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.06.03. 19:26:23 -
#615 En akkor is szurkolok ennek a jateknak, most nem a legjobb de remelm jo lesz ;) -
#614 :)) -
#613 Most hogy mondod, valoban ilyesmi lehett. Egy menet gorog palya utan, nem gyoztem porszivozni a szobaban;D -
#612 En nem tudom....
Asszem uj 1200 herzes ffb- t , ballonos gumit, allithato kamerakat, es vadioj reszecskealapu gumifizikat...
De elrontottak a vizcseppeket, ugyhogy kikukaztak az egeszet ! :))) -
#611 Amugy mit tartalmazott a mai (hibas aztan javitott) patch? -
#610 Regen en is hasznaltam sokat, de ahogy jobb kormanyom lett nem voltam hajlando szivni vele....
Meg annyira soha nem jott be a kevegoben lebego autofihika, moddolva jobb lett, de abbol meg mar kinottem :))))) -
#609 Azert az RBR sem HC szimnek keszult;) Ha az eredeti natur valtozatot vesszuk, azert PC-szinten eleg komoly problemai voltak a normalis kormany, FFB, valto es pedal beallitasokkal. Ami miatt azonnal sikeres lett, hogy az akkori divattol elteroen, nem doboz+kamu fizikat tettek ala, hanem eleg jol osszekapcsoltak a felfuggesztest es a gumi erzest a kormannyal.
Aki nagy RBR fan, sokaig hasznalta/ja, annak azert sokat szmitott az evek alatt, hogy lenyegeben az egesz programot nem hivbatalosan kicsereltek, es evente lefissitettek. -
#608 Csak ez meg nincs kesz, az meg mar jobb nem lesz :)))
Amugy nem ertem mi a baj itt,, ffb az tenyleg szar de talan llesz jobb.....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.06.03. 18:47:54 -
#607 igen, csak az is egy szar sajnos :S aszfalton botrány, murván jó, de minden téren elavult már szegénykém :S -
#606 -
#605 Richard Burns Rally marad a toppon és még maradni is fog 2500-ig, mert életbe nem fognak csinálni olyan jó szimet, mint az RBR. -
#604 Kipróbáltam ezt a Dörtöt. Méghogy szimulátor? Ugyanolyan szar az FFB, mint a többi Codis termékekben. Nem érezni semmit a kormányon. Sajnos az F1 2015 is ilyen lesz annyi változással, hogy talán 400° ig tekeri a pilóta a kormányt a játékban. -
#603 Biztos az uj FFB kod nem kompatimbilis az elmentesekkel. Vagy meg sem:D
De ezt mar megszoktuk, az elmentes problema sokeves problema a Codies cuccoknal. Bar valszeg a Steam online szinkronizalos dolga is bekavar. -
#602 "If you receive an update for DiRT Rally today please do not download it. If your Steam auto updates then please don't run it.
Look's like we've hit our first rock in the road and you could potentially loose your save game.
We'll update you later on our progress."
:DDDDD -
GeriDoc #601 -
#600 Regisztráció időpontja: 2015. 05. 06. -
#599 Ekkora hőség volt ma ? :P -
Dabivantik #598 Szep estet szevasztok
Jo jatekot szevasztok
Tovabbi szep estet. -
#597 Jó, az nem is baj, ha nem olyan hardcore szimulátor. Én vhol az arany középutat szeretem a full árkád és a szimulátor közt. :) -
#596 Ez maximum talan lesz szimesebb, egyelore DIRT2-szeru;) Legalabbis az iranyitas. A jatekmenet es a tapdas az mar "hasznalhatobb". Egyelore gamepad optimalizalt:D -
#595 Sziasztok! Ez a rész tényleg olyan szimulátoros lett, mint ahogy írják? Gamepaddal élvezhetően lehetne játszani vele? -
#594 az valami bug lehet én is észrevettem már, olyankor lépkedni kell a kamerák között! -
#593 az miért van, hogy megyek egy versenytr (általába mostanába csak a napi/heti versenyekel megyek egy kört elfoglaltásg miatt).
a végén meg szoktam nézni a visszajátszást, főleg az olyan jeleneteket, ami külső kameraállásból van, szóval nem a kocsiból veszi, hanem valahol a pályáról. nagyon hangulatosak ezek. meg a drónos felvételek
a gondom az, hogy berakja a kamerát a kerékhez, és onnan többé nem veszi ki a kamerát. ha kilépek a verseny eredményeire, akkor már átvált, ilyenkor vissza tudok lépni, de macverás, meg problémás. -
#592 A többség szerintem kormánnyal, de hallottam 1-2 emberről, aki paddal tolja. -
#591 Értem! Köszi a választ !
Mivel irányítjátok ? Bill?Gamepad? Kormány? -
#590 Ha csak nem találtál egy olyan virágboltit, ami a múlt heti állapotot tükrözi. -
#589 Nem mondtam hogy sajnálok rá pénzt :-) Csupán csak tesztelgetem ,aztán majd veszem...Így voltam sok játéknál is.
Ez a játék úgy is remélhetőleg nagy változásokon mehet át.