2874
-
Dabivantik #588 Szeva szep estet.
Sajnos erre nem tudom a valaszt,ugyan is en nem sajnaltam egy ilyen jatekra 25 30 eurot.:) -
Dabivantik #587 Hello Azt szeretnem csak mondani van slowmotion.replay-nel a gazt vagy a feket kell nyomni es ugy tudod a video sebesseget allitgatni.Nem emlekszem pontosan de lehet jol tudom a gazzal tekered szoval gyorsitod a replayt a fek nyomasaval pedig lassittod.Van is nekem egy videom a csatornamon ahol full be van lassitva a felvetel,eleg epic. -
#586 Ez a Pikes Peak csak eredetinél van? Virágboltinál felejtős mi? -
sqitex #585 ha valakinek még gondja van a tapadással, az lejjebb tudja venni a dirt game/cars/models/kiválasztott auto/tuning mappában. országonként kell átírni a fájlokban a grip értékét low_grip, med_grip vagy high_grip értékre.
szerintem jó úton halad a játék, hangok terén ismét lekörözi bármelyik szimulátort (bár rre se semmi), látvány tekintetében sincs panasz, de azért remélem a véglegesig még foglalkoznak a fizikával/ffb-vel is, visszajátszásban pedig nem lenne rossz a slowmotion opció. -
Dabivantik #584 -
#583 En meg az utolso build-et sem probaltam:) De mivel egy betut sem irtak a kezeles valtozasrol, nem is nagyon eroltettem:)
A megjelenes utan, minimum 3 honapot "adtam nekik", annal elobb nem varhato erdemi kormany/FFB valtozas. Ha valoban foglalkoznak vele. Addig nem is piszkalom a temat. De ha 3 honap utan semmi nem tortenik, meg igergetes szinten sem, akor mar gyanus lesz a dolog;) -
#582 Valaki amúgy olvassa a fórumukat, vagy valamit, van valami hír, terv, mondanak valamit az FFB-kormányzásra( a kamuszövegen kívül...) ? -
#581 én is így voltam/vagyok vele,de azt hiszem,hogy azért előrendelni nem fogom...kipróbálom majd előbb a végsőt vagy ha lesz lehetőség az utolsó verziók egyikét .
Utoljára szerkesztette: kemszi2, 2015.05.29. 22:13:44 -
#580 Úgy néz ki. -
#579 srácok az mitől lehet, hogy a földre érkező esőcsepp nálam hófehér textúrában tündököl? Tehát elkezd szakadni az eső és mindenhol fehér felvillanásokat látok...Ja és a grafikát maxra tolva 50fps-em van, de akkor nincs időjárás, csak az ablakot törli a kocsi, viszont vannak széteső textúrák és képhibák...
HD 6970+Q9550+Vista 64 bit -
#578 Telepítve van!
Igen kipróbálom aztán majd meg is veszem.
-
#577 Van viragbolti , leszeded , kiprobalod ! :) -
#576 Én is meg akarom venni!
Csak kíváncsi voltam hogy milyen. -
#575 majdnem beírtam, hogy bár tilos, én is abba játszok, de eszembe jutott hogy hát de én megvettem xD -
endy papp #574 -
#573 Érdekes nézni ahogy az RBR nél mennyire fel van rántva neki az ffb még a dirtnél szinte ki van kapcsolva :) remek összehasonlítás :) -
#572 Így kívülről nézve szörnyű az RBR :)) -
#571 Sziasztok!
Warez tilos ugye? -
#570 Ez nem volt kérdés:)) Legalábbis nekem...
Utoljára szerkesztette: BooMiller, 2015.05.28. 19:06:43 -
atiwrc #569 -
#568 Sajna nem tudom szerkeszteni a hozzá szólást mert igazából megnéztem ezt a beszélgetést hogy miből indult ki.
Na most én Laccooval poénkodok(mi közöd hozzá) amihez nem tudom mi közöd van, bele ugatsz és és engem kezdesz oltani. Meg hogy én kivel beszélek ház Laccooval nem veled. Arról nem tehetek hogy a Dirt topicban megsértették a kis játékodat és itt elkezdesz randarilozni... -
#567 Hóhhh rátapintottál a lényegre az iRacingal, érdekes nem írtam be hogy szar mert nem az hűha ehez professzornak kell lenni hogy felismerd.. mily érdekes az Assetto topicban sem fikázok ja hogy az rF2 topicban sem fikázom a cuccot(max a kiadás módját)...
Hmm mért is lehet ez kisbarátom talán mert nem egy szarkupac?
Térjünk vissza az orvosi esetre, kérdezel tőlem valamit és válaszolsz rá:) Most én beléd kötöttem? Megszólítottalak vagy te kötöttél belém és elkezdtél személyeskedni?:)) Én bírom, a kritikát is a fals dolgokat nem annyira meg a ferdítést...
Olvasd el a mondandóm elejét aztán gondolkodjál rajta.... -
endy papp #566 Ami az orvost illeti annak sem árt aki mindenben fost lát,csak a rosszat látja meg,emlékeztetsz valakire .....
Kapálózni te szoktál ha valami nem a te értékrended szerint jó vagy rossz,ja olyan még nem készült,te írtad hogy unatkozol,így mindenkibe és mindenbe belekötsz ,már már ez is orvosi eset. de ez legyen a te bajod.
Te emlegeted a cliót állandóan én egy szót nem írtam róla se jót se rosszat ,keversz valakivel.
Mész topikról topikra és mindenhol beírod de szar ez a játék ,meg az is.
Ha már így felhoztad az iRacinget oda még nem írtad be menyire fos....
-
#565 Milyen autóid voltak? Komoly a kérdés, ha szerinted ha nyelezel egy hot hatchet akkor nem történik semmi:) Forzában sem történt semmi?:) -
#564 Nem veled az biztos..... Mer én pl Laccooval Alexel szoktam, de pl én még nem kérdeztem tőled semmit főleg úgy hogy válaszoltam is rá egyből:DD Lehet ezzel orvoshoz is fordulni:)
Kapálózhatsz it bármennyire is a Clio az maricart szint.. iRacingot is tudom fikázni ha szeretnéd, mindent lehet azt a legkönnyebb:)) De ami fos az fos nem fogok ódákat zengeni róla mint az idióta fanboyok... -
#563 OFf, de azert sem sem 100 as a clio, azert rf ben, meg foleg realban ki ki tor a segge, nem mert ott a hajtas, ilyen a felfugg, geometria.
De PC ilyen, nem a verszimet kell keresni benne, es akkor wlvezetes.
De pl a nagyobb autok nekem mar nem jonnek be, ott azert mar borul a bili .... -
#562 Törjön ki a ssegge, csússzon keresztbe? Minek kellene történnie kigyorsításnál? -
endy papp #561 Mert te kivel beszélgetsz?
Mindig csak a fikázol mindent ,mást még nem nagyon tudtál egyik játékhoz sem hozzá szólni.
Természetesen nem a pcarsról van szó elsősorban mert tudom nálad az is mariocart szint.....
"de ha nekem a szart ezüst tálcán nyújtják ár az akkor is szar marad..."
Na látod így vagyok én is a dirt-el,ami szerinted "a maga módján jó".
"És mint mondtam megértem ha valaki keresi azt amiben nem béna, meg olyan mintha hú de jó vagyok... nekem tetszene is csak olyan bugos hogy játszhatatlan a karrier:DD"
Na ebben egyet értünk ,én speciel ezért tolom az iRacinget...ha szimezni akarok,hogy maradjunk a szinél.
Ha meg csak szórakozni funra akkor online pcars.
-
#560 Tényleg ennyi? a francba nem nyomtam neki:))) Ja oda pakolod és ott van ott is marad, fékezésnél semmi nem történik kigyorsításon sem:)
-
#559 Nyomni kell neki és történik. Amúgy nagyon jót meccseltünk multkor SPAban mi bénák is. De egy klió milyen legyen? első kerekes kis autó elég fejlett technikával. Odapakolod a kanyarra és ott van. Ennek nem kell semmi mást csinálnia... -
#558 Ezt jól megfogalmaztad Össze tudnák rakni egy jó cuccot a meglevő 5-ből:) -
Pitti #557 Rossz a kérdés.... mert ilyen nem csak BooMiller szerint nincs, de pl szerintem sincs, pedig én már sokkal optimistább vagyok mint amikor az rfactor és lfs volt az etalon. ...kompromisszumokból áll az egész életünk :) -
#556 Rossz a kérdés ha kiveszed a szimet belőle, arra szerinted válaszoljak hogy magaddal beszélgetsz?
De Assetto Corsa vezetési élményre, iRacing.... maga modján ez a DirtRally is jó. Nem tudok mit mondjak egy olyan cuccra aminél úgy mész körbe a pályán hogy semmi nem történik oda van csavarozva a aszfalthoz az autó, lehet hogy kukacos vagyok de ha nekem a szart ezüst tálcán nyújtják ár az akkor is szar marad...
És mint mondtam megértem ha valaki keresi azt amiben nem béna, meg olyan mintha hú de jó vagyok... nekem tetszene is csak olyan bugos hogy játszhatatlan a karrier:DD
Utoljára szerkesztette: BooMiller, 2015.05.28. 09:48:57 -
endy papp #555 Mester.... már csak egy kérdés ,van olyan autós játék a mai piacon ami neked is megfelel és a te általad elvárt szintet hozza.???
Direkt nem írtam szimet,ne hogy megint azon legyen a rugózás
Ja igen tudom a választ......bla bla.....
-
#554 Nem tom lehet hogy régi a kormányom de nekem semmi extra ffb:)) -
#553 Ffb re gondoltam, fizika az olyan amilyen, jo kozepes, de ffb az jo szerintem, foleg igy higy mindent be tudok magamnak allitani, ahogy tetszik.
Szoval a hintalotol csak sikerult nekik eljutni valahova :))
Remenykedjunk, higy CM is mmeg akarja csinalni .... -
#552 És megcsinálták?? Az SMS most ugye viccelsz:))) Megnéztem SPA-ban a Cliot ne tom ott minek örültök hogy milyen jó, mert kb mint egy kötött pályás villamos annyira nem történik semmi... Ennyi erővel mariocart is lehetne,komolyan elhiszem hogy jól lehet menni online mert a bénábbak is tudják a tempot annyira egyszerű:((( -
#551 Hat ezt elore nem lehet tudni....
Szandek kerdese, szakemberuk van, ha nincs vesznek egyet kilora :)
SMS elozo jatekait ismerve , ott se raktam volna ra ti fillert. Se, hogy megcsinaljak :)
De ha egy jo rf szintet csinalnak ide , mar az is jo lesz......
De nagyon ugy tunik, higy most tenyleg akarnak valamit mutatni, az igergetes mar nem jon be nekik...... -
endy papp #550 Ha azt hozza akkor én is beleinvesztálok,de a codit ismerve marad ez is amolyan "dirt-ös" -
#549 Szerintem pont ez a baj, hogy lefáraszt. Ahelyett, hogy segítene ellenkormányozni átlendítéseknél, pont az ellenkezője történik és felkeményedik.
Utoljára szerkesztette: Tomsteel, 2015.05.27. 23:29:13