2874
  • Sponnyabob
    Az elején én is sokat szenvedtem egy-egy zöldért, de ahogy többet megyek egyre jobb lesz a dolog. A group A-ban értem fel a Elit szintre most futottam az első Master szintű rally-t Walesben. Nagyon furcsállom, hogy a Master szint mintha könnyebb lenne mint az előtte lévő. Az elitben nagyon kellett küzdenem a második helyért, itt meg simán hoztam az első helyet, vagy 1 perccel megvertem a mezőny. Egyenlőre nem értem a dolgot, de betudom annak, hogy a Subarut most kezdem érezni igazán, plusz Wales a kedvenc helyszínem.
  • b-type
    Monaco-t meg lehet nyerni, ott nüanszon buktam el....bár akit elütöttem az biztos nem gondolta annak :D bekaptam 15másodpercet emberhalálért, és ezzel buktam el, de most megvettem a másik autót, a Lancia-t, hátha majd az..
    Sokkal rosszabbra számítottam, nem rossz ez...mondjuk a Mini elég béna a visszajátszásban, és a kormány is akkor jó érzésre amikor sérült egy kicsit :D
    De ez csak szörszál, elég jól el vagyok vele....csak elég kemény :D csóri driving force pro-m már vagy 9 éves, nem gondolta volna hogy ennyire megtépem öregkorára :))
  • lac coo
    Arról nem olvasott valaki valamit, hogy hogy miért nem lát más H váltót a kormányén kívül ? Sq modban megy, de ahogy h módba rakom nem lehet használni ...
  • lac coo
    En nem vagyok egy nagy rallis, de talan egyszer lattameddig zold reszidot :-):-):-)
    Az itinert azt ket kanyar utan elvesztem, szoval nekem meg kellene tanulni a palyakat :-)
  • b-type
    Ez ennyire kemény, vagy én vagyok béna? :D
    néha nyerek egy szakaszt de kb. annyi a sikerélmény, 60'-s évek rally-ját nyomom clubman szinten szal eléggé az eleje, de nem nyertem még versenyt.. De tetszik, remélem nem lehet rajta nehézségi szintet állítani és frankó jósz@r kemény lesz végig...ezt még talán egy autós játék sem merte meglépni, miszerint itt ugyan nem nyersz pláne betanulás nélkül, belsőnézetben kuplungolva szpva :D
    Nincs nagy bajom az irányítással sem, meglepően jó, és fasza hangulatos is ...és jókemény. (vagy én vezettem már régen rally játékot..)
  • lac coo
    Fene tudja nem rossz az ffb, csak középen valahogy lusta . Meg lehetne nagyobb ellenállása a kormánynak, nagyobb ereje az oldalra tekeredéseknek .
  • lac coo
    Viszont most mar nincs mire fognom....rohadt nehez ezzel jol menni :))
    Nagy wrc nem izgat, M3 ast probaltam, kell mennem nem keveset , hogy megtalajam a ritmust.A gumi szerintem szuperul mukodik, igy higy mar jo a kormany !
  • lac coo
    FFB annyira nem jó még, bár sokkal jobb mint volt, de legalább a kormány jó lett !
    Bár FFB-t is állítgatni kellene .....

Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.06.17. 18:11:00
  • Tomsteel
  • bosco05 #659
    Minden esetre ez azoknak jó lecke akik azt mondták "úgyse fognak csinálni semmit, csak marketing", mert ezek szerint mégis csak csinálnak :)
  • lac coo
    Allitgatni nem probaltad ?
    Majd meg dolgoznak rajta :) Ez CM, itt meg a budos eletben nem probalkoztak normalis ffb vel ! :)
  • Tomsteel
    Most olyan mintha kapott volna még egy utasítás sorozatot az FFB, és folyamatosan hadakozna a régivel. Néha arra mozdul amerre várja az ember, néha arra mozdul de félúton megáll, néha pedig úgy mint régen berántja a kormányt/autót az ív belsejére.

Ez most az a szint, amit egy ilyen beharangozó után legelső kiadásként elvártunk volna azzal a kommunikációval, hogy nyugi, dolgozunk rajta.
  • lac coo
    Kijott ? Delutan megszakertjuk ! :)
  • bosco05 #655
    Patch V 04.5 - The one with the Force Feedback

Erről valakinek vélemény? Már remeg az ujjam a buy gombon :)
  • lac coo
    Szerintem Bosco az idovonalon 15.- e kornyeken levo patchre gondolt, azt nem tudom kijott e mar vagy sem ....
  • alma2
    nem...
    "DiRT Rally’s FFB update is almost ready to go live" tegnapi hir.
  • lac coo
    Nem igen követem, de szerintem a hegymászós ucc volt a legutolsó update ...
    De nem tudom, remélem még nem mert akkor hamarost itt van :)
  • bosco05 #651
    ez nem jött már ki?
  • lac coo
    Igen , az gyönyörű lenne ! :))

Jól értelmezem, hogy 15.-e környékén kell jönnie a patchnek?
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.06.16. 20:06:34
  • lac coo
    gondolom igen, mint általában a saturáció :)

Bele nem élem magam, majd kiderül, de a hír jó, örülni kell ! :))

a videon én sokat nem látok az ffb-ből ! :P
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.06.16. 20:00:57
  • Solt
    A videó alapján ég és föld a különbség... nagyon kíváncsi vagyok mit szóltok majd hozzá! :)
  • Adam Jonas
    Most jól értettem, hogy ezzel a szaturációval állíthatod be azt, hogy hány fokon szeretnéd használni a játékba a kormányt? (Szóval valami olyasmi, mint R3E-nél a setup/Steerin Settings-en belül a Rotational limit?)
    Utoljára szerkesztette: Adam Jonas, 2015.06.16. 19:59:17
  • Alexease
    Azert tulsagosan ne eld bele magad, eloszor ki kell probalni, es raszanni 1-2 ora tesztelest es allitgatast. Persze, az lenne a legjobb, ha allitgatas nelkul jo lenne, de azert a celkozonseg nem valtozott, veluk sem szurhatnak ki:D

Meg persze akkor lenne meg kicsit kellemetlen a dolog, ha EZ valoban jo lenne, de az F1 2015 megmaradna az elozo 10 eves stilusnal:DDDD
  • lac coo
    FFB még nem is olyan lényeges, de legalább nem összevissza működik, csal, oszt szoroz a kormány ...az már jó ! :))
  • Alexease
    Nah, erre kivancsileszek! Mondjuk rontani nem tudnak rajta, ha azok az FFB allitasok mar csak a jelenlegi rendszer alapjait piszkaljak, az autokhoz allitott/allithato kormanyelfordulassal, mar sokkal jobb lehet.
  • Adam Jonas
    Gondolom a következő update-el jön majd. :) (Az meg nemsokára itt lesz.)
  • lac coo
    Remélem nem fél év múlva adják ki :)))
  • lac coo
    Yesss !!!! :))))) Jonak tunik !!!!!
  • Adam Jonas
    Tessék :D

https://www.dirtgame.com/uk/blog/4718
  • lac coo
    Azt mar varom ! Ha javul addig a kormany, az nagy zsivanysag lesz :))
  • Adam Jonas
    Lesz majd utána egy PvP Pack, szerintem azzal fog majd jönni ez az opció.
  • lac coo
    Én úgy tudom lesz .Július közepén ha jól látom .
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.06.14. 22:05:28
  • Sponnyabob
    Bocs, hogy kérdéssel felelek, de van tervben rallycross játékmód is vagy ez még csak ilyen nagyon távoli terv?
  • lac coo
    Ha lesz majd benne rallycross, akkor lesz rendes online is, tobben egymas ellen, ahogy kell ?
  • Solt
    25%-s akció van steam-n.
  • lac coo
    Persze , de akkor is allat :)
  • RYO21
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Szerintem csak a nagy FOV miatt tűnik olyan durván gyorsnak és valójában normál rallis tempóban megy.

Utoljára szerkesztette: RYO21, 2015.06.08. 23:31:51
  • lac coo
  • lac coo
    Nem fordult időben a kormány, nagy volt a kormányszög :)))
  • haflac
    Nagyon jól néz ki ez a szakasz is.Kár,hogy ilyen rövidke lett :).