2874
-
Sponnyabob #668 Az elején én is sokat szenvedtem egy-egy zöldért, de ahogy többet megyek egyre jobb lesz a dolog. A group A-ban értem fel a Elit szintre most futottam az első Master szintű rally-t Walesben. Nagyon furcsállom, hogy a Master szint mintha könnyebb lenne mint az előtte lévő. Az elitben nagyon kellett küzdenem a második helyért, itt meg simán hoztam az első helyet, vagy 1 perccel megvertem a mezőny. Egyenlőre nem értem a dolgot, de betudom annak, hogy a Subarut most kezdem érezni igazán, plusz Wales a kedvenc helyszínem. -
#667 Monaco-t meg lehet nyerni, ott nüanszon buktam el....bár akit elütöttem az biztos nem gondolta annak :D bekaptam 15másodpercet emberhalálért, és ezzel buktam el, de most megvettem a másik autót, a Lancia-t, hátha majd az..
Sokkal rosszabbra számítottam, nem rossz ez...mondjuk a Mini elég béna a visszajátszásban, és a kormány is akkor jó érzésre amikor sérült egy kicsit :D
De ez csak szörszál, elég jól el vagyok vele....csak elég kemény :D csóri driving force pro-m már vagy 9 éves, nem gondolta volna hogy ennyire megtépem öregkorára :)) -
#666 Arról nem olvasott valaki valamit, hogy hogy miért nem lát más H váltót a kormányén kívül ? Sq modban megy, de ahogy h módba rakom nem lehet használni ... -
#665 En nem vagyok egy nagy rallis, de talan egyszer lattameddig zold reszidot :-):-):-)
Az itinert azt ket kanyar utan elvesztem, szoval nekem meg kellene tanulni a palyakat :-) -
#664 Ez ennyire kemény, vagy én vagyok béna? :D
néha nyerek egy szakaszt de kb. annyi a sikerélmény, 60'-s évek rally-ját nyomom clubman szinten szal eléggé az eleje, de nem nyertem még versenyt.. De tetszik, remélem nem lehet rajta nehézségi szintet állítani és frankó jósz@r kemény lesz végig...ezt még talán egy autós játék sem merte meglépni, miszerint itt ugyan nem nyersz pláne betanulás nélkül, belsőnézetben kuplungolva szpva :D
Nincs nagy bajom az irányítással sem, meglepően jó, és fasza hangulatos is ...és jókemény. (vagy én vezettem már régen rally játékot..)
-
#663 Fene tudja nem rossz az ffb, csak középen valahogy lusta . Meg lehetne nagyobb ellenállása a kormánynak, nagyobb ereje az oldalra tekeredéseknek . -
#662 Viszont most mar nincs mire fognom....rohadt nehez ezzel jol menni :))
Nagy wrc nem izgat, M3 ast probaltam, kell mennem nem keveset , hogy megtalajam a ritmust.A gumi szerintem szuperul mukodik, igy higy mar jo a kormany ! -
#661 FFB annyira nem jó még, bár sokkal jobb mint volt, de legalább a kormány jó lett !
Bár FFB-t is állítgatni kellene .....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.06.17. 18:11:00 -
#660 -
#659 Minden esetre ez azoknak jó lecke akik azt mondták "úgyse fognak csinálni semmit, csak marketing", mert ezek szerint mégis csak csinálnak :) -
#658 Allitgatni nem probaltad ?
Majd meg dolgoznak rajta :) Ez CM, itt meg a budos eletben nem probalkoztak normalis ffb vel ! :) -
#657 Most olyan mintha kapott volna még egy utasítás sorozatot az FFB, és folyamatosan hadakozna a régivel. Néha arra mozdul amerre várja az ember, néha arra mozdul de félúton megáll, néha pedig úgy mint régen berántja a kormányt/autót az ív belsejére.
Ez most az a szint, amit egy ilyen beharangozó után legelső kiadásként elvártunk volna azzal a kommunikációval, hogy nyugi, dolgozunk rajta.
-
#656 Kijott ? Delutan megszakertjuk ! :) -
#655 Patch V 04.5 - The one with the Force Feedback
Erről valakinek vélemény? Már remeg az ujjam a buy gombon :) -
#654 Szerintem Bosco az idovonalon 15.- e kornyeken levo patchre gondolt, azt nem tudom kijott e mar vagy sem .... -
#653 nem...
"DiRT Rally’s FFB update is almost ready to go live" tegnapi hir. -
#652 Nem igen követem, de szerintem a hegymászós ucc volt a legutolsó update ...
De nem tudom, remélem még nem mert akkor hamarost itt van :) -
#651 ez nem jött már ki? -
#650 Igen , az gyönyörű lenne ! :))
Jól értelmezem, hogy 15.-e környékén kell jönnie a patchnek?
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.06.16. 20:06:34 -
#649 gondolom igen, mint általában a saturáció :)
Bele nem élem magam, majd kiderül, de a hír jó, örülni kell ! :))
a videon én sokat nem látok az ffb-ből ! :P
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.06.16. 20:00:57 -
Solt #648 A videó alapján ég és föld a különbség... nagyon kíváncsi vagyok mit szóltok majd hozzá! :) -
#647 Most jól értettem, hogy ezzel a szaturációval állíthatod be azt, hogy hány fokon szeretnéd használni a játékba a kormányt? (Szóval valami olyasmi, mint R3E-nél a setup/Steerin Settings-en belül a Rotational limit?)
Utoljára szerkesztette: Adam Jonas, 2015.06.16. 19:59:17 -
#646 Azert tulsagosan ne eld bele magad, eloszor ki kell probalni, es raszanni 1-2 ora tesztelest es allitgatast. Persze, az lenne a legjobb, ha allitgatas nelkul jo lenne, de azert a celkozonseg nem valtozott, veluk sem szurhatnak ki:D
Meg persze akkor lenne meg kicsit kellemetlen a dolog, ha EZ valoban jo lenne, de az F1 2015 megmaradna az elozo 10 eves stilusnal:DDDD -
#645 FFB még nem is olyan lényeges, de legalább nem összevissza működik, csal, oszt szoroz a kormány ...az már jó ! :)) -
#644 Nah, erre kivancsileszek! Mondjuk rontani nem tudnak rajta, ha azok az FFB allitasok mar csak a jelenlegi rendszer alapjait piszkaljak, az autokhoz allitott/allithato kormanyelfordulassal, mar sokkal jobb lehet. -
#643 Gondolom a következő update-el jön majd. :) (Az meg nemsokára itt lesz.) -
#642 Remélem nem fél év múlva adják ki :))) -
#641 Yesss !!!! :))))) Jonak tunik !!!!! -
#640 Tessék :D
https://www.dirtgame.com/uk/blog/4718 -
#639 Azt mar varom ! Ha javul addig a kormany, az nagy zsivanysag lesz :)) -
#638 Lesz majd utána egy PvP Pack, szerintem azzal fog majd jönni ez az opció. -
#637 Én úgy tudom lesz .Július közepén ha jól látom .
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.06.14. 22:05:28 -
Sponnyabob #636 Bocs, hogy kérdéssel felelek, de van tervben rallycross játékmód is vagy ez még csak ilyen nagyon távoli terv? -
#635 Ha lesz majd benne rallycross, akkor lesz rendes online is, tobben egymas ellen, ahogy kell ? -
Solt #634 25%-s akció van steam-n. -
#633 Persze , de akkor is allat :) -
RYO21 #632 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem csak a nagy FOV miatt tűnik olyan durván gyorsnak és valójában normál rallis tempóban megy.
Utoljára szerkesztette: RYO21, 2015.06.08. 23:31:51 -
#631 -
#630 Nem fordult időben a kormány, nagy volt a kormányszög :))) -
haflac #629 Nagyon jól néz ki ez a szakasz is.Kár,hogy ilyen rövidke lett :).