DiRT Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Es ugye ha lesz is kesobb az meg nem rally, csak egy- egy offroad futam.
Se szerviz, se serules, se semmi .
Ez jo lesz ha a kormanyt megpiszkaljak.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
bocsi az off miatt
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Amit irtam nyomatek ertek (scale="4.0"😉 az csak ex-has. Kormanytol fugg. Az 1.0 az alap, tuti erdemes magasabb ertekekkel probalkozni.
Az FFB erot erdemes max-ra venni, de a razast es a Seering Weight-et minimumra (10–20%). A nyomatek allitas mindegyikre vonatkozik, ami a razasnal necces😊 A lenyeg hogy a kozepero novekedjen.
Holnap talan lesz idom tesztelni.
Vagy csak nem jövök rá hogyan kéne 😊))
\"If in doubt, flat out!\"
Most lehet placebo erzes, de felhuzozz ffb-vel vannak a fenti szakaszon is olyan reszek, ahol picit maskepp viselkedik az auto, ami a jeges szakasznak szamit, de csak minimalisan jobban csuszik mind a 4 kerek es egyaltalan nincs szinkronban a grafikaval.
Alex ezeket az atirt ertekeket fogadjunk aszfalton tesztelted? Ott teljesen jo, de probald ki vele a murvat, szetesik a kormanyod 😊
--
pl a regi mini is egy erdekes joszag fek 0, nem kanyarodik, nem megy, sok mindenre nem jo.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.04.28. 22:08:26
szerintem
Nem próbáltam a játékot sem és igazából sem mentem hóban, jegen szöges gumival, de azt mondják a pilóták hogy szöges gumival talán még jobban tapad havon a kocsi mint aszfalton "slick"-el.
Nekem mar sok is picit, kiszedi a kormanyt a kezembol.
es ezek mennyire jonnek az ut feluleterol, mert a grafikaval nincs szinkronban a razas.
szerintem
jó a játék, ffb tényleg elég suta, a kormányzás is, ha ezeket piszkálják nekem jó lesz 😊
Valamilyen Tamas Strezseneczki vagy hasonlo, gyorsan elporgott..
Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.04.28. 21:16:23
szerintem
Végül megvettem, ha nem megy visszekérem a lóvét ...
Nekem az F1 2014-gyel nincs gondom, teljesen jo (a lehetosegekhez kepest).
Itt az egyetlen gond, hogy alaphelyzetben nagyon lightfoss az FFB😊 De ahogy irtam, allitgatva hasznalhato, es felhuzva a nyomatekat, mar teljesen "jo". Prsze, sose lesz annyi koze az autohoz, mint az AC/rF2-ben, de nem is az a cel.
Igy, hogy mukodik a nyomatekallitas, kis allitgatas utan, szerintem jo lesz ez.
Es kozben megjottek az erok is, meg kozepen is van normalisabban, csak allitani kell a nyomatekon.
..\DiRT Rally\forcefeedback\effectsetup.xml:
<FFBEffectSelfAligningTorque device="wheel" scale="4.0"/> // alapbol 1.0, ezt erdemes felhuzni.
Es meg talan ezt:
<FFBSuspension device="wheel" scale="1.0" thresholdLow="0.5" thresholdHigh="20.0" freq="5" length="0.4" sample="suspensionWheel"/> // alapon 2.5
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2015.04.28. 20:41:21
Megcsinalok egyet, hogy vannak e idok benne.
De ha valaki csak megnezi ez egy 100 %-osan mukodo jatek, teljesen kiforrott engine-nel, gyonyoru grafikaval, osszeadja a 26 szakasz palya idejet, szerintem siman kijon, hogy mar most tobbet ad mint a wrc 3-4 egyutt veve 😊
De szerintem a dirt 2-3-om szakaszait is egyuttveve, abban annyi ismetlodes es sallang volt.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.04.28. 20:28:17
szerintem
Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.04.28. 20:24:15
szerintem
Hátha valaki játszik külön pedállal ...
Utoljára szerkesztette: Adam Jonas, 2015.04.28. 19:50:56
Mert CM-nél így szokott lenni nálam 😊
Szerk kuplung H váltó hogy hogy nincs, most néztem videót ott a volt mindenféle váltó választási lehetőség ...
Asszem már apályán a preferences menüben ...
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.04.28. 19:44:31
Amugy mint program nem lenne rossz. Csak irto szar az FFB/kormanyzas😊 Eddig a legszarabb Codies probalkozas😄
Lehuzva nullara a razkodast es a kormany ellenalast, kozepen nulla ero van, masszivan fityeg, es csak nagyopbb terhelesre tortenik valami.
A razkodas allitas a szokasos mukodes, plusz a kis/kozepes felfuggesztes mozgasokat is az "szimulalja". A kormanyellenallas a "statikus" cucc, de sebesseg fuggo, csusasokkor valtozik (lagyul, megszunik).
Valszeg 360/450 fokon, ezt a harmat egymashoz love, elvezeti faktorba meg jo is lehet, bar nem sok koze van az autohoz;D
Ezty maximum warezbe probald ki, meret agyverzest fogsz kapni😄 Az F1 2014 FFB-je ehhez kepest HC szizmes😄DD
Amugy jo lehet ez, ha kiszedik az automata driftet, hatterben futo segitsegeket nekem tetszeni fog 😊
Minden nem lehet verszimulator, de a funfaktor lehet brutal attol meg .
Csak kellene valami warez, hogy kiprobaljam mukodik e, anelkul nem merem megvenni...
Pedig nagyon kiprobalnam en is 😞
A kormany elfordulast fizikalisan kell beloni hozza, semmi lehetoseg nincs ra a progiban (auto setup-okat nem neztem). ~720-ra fok, de inkabb 450-re. Ami az uj autoknal nem erdekes, de a regieknel sem veszes, mert valszeg az igaziakban is fokaslecet es hasonlot piszkaltak, +1000 fok feletti utcai attetellel mentek😊
G25/G27 amugy is egyszeru, a jatekban (vagy akarhol;P) a kozepso ket piros gomb es vagy a bal (~450) vagy a jobb oldali (~720) fekete egyszerre.
Jó lenne, ha tényleg lenne ERC licenszük.
A jatekelmennyel es a hangulattal a Codies-nal sosincs gond (leszmitva 1-2 dolgot). Az F1 is nagyon jo lenne. Az egyetlen gyikjuk, szamunkra a lenyegi resz, az a kormany es az FFB kezeles:/
50+ autó lesz, köztük sok-sok klasszikus és legendás gép, de nagyvonalakban az eddigi dirt-ek rally autói +15-20 új
szóval az autólistával itt se lesznek gondok.. viszont vagy legyenek valós festések is, vagy engedélyezzék a festések hozzáadását és ne kelljen felülírással szrakodni.. 😄
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.04.28. 15:44:15
"Nulla tenaci invia est via"
\"If in doubt, flat out!\"
Szoval dirt3 rally dlc. DE a murvas utakon akar csak a dirt-ot elveztem a magam modjan, es sokkal jobban mint a wrc-ket. Vagyis akkor mar inkabb ez mint azok.
ui: sokkal rosszabb vagy mint a legtobb no, ha ok vesznek egy uj cipot, mar a boltbol kifele jovet, de legkesobb mar a kocsiban felveszik, te meg csak halmozod a dolgokat, hihetetlen vagy 😊
Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.04.28. 13:52:15
szerintem
Valszeg a szimesebb/komolyabb program inkabb azt jelenti, hogy kiszedtek a drift, zuzas meg a csuszkalos bohockodos dolgokat, es az azok miatt kicsit lebutitott kezelest, mukodest, tapadast stb.
Amugy tegnap 2-3 orat kibirtam, aztan beszereztem😄DDD
Meg nem neztem, csak letoltottem es install, de teljesen Dirt-alap. Ami ismet valtozott, hogy az FFB effektezos reszt ismet atvarialtak. Most sokkal kevesebb a script. De az alap koncepcio es mukodes ugyanaz.
A korabbi verziokban (F1, Dirt, Grid) csak a jobbra-balra eroket tolta a kormanyra (persze csak fix erovel, fix kormanyszogekkel). Aztan kesobb valtoztattak (F1 2014), es mar a fuggoleges eroket is parametereztek. Plusz minden mas FFB-re (kerekveto, razkodasok, tores, utkozes, es ami a legrosszabb, az osszes kissebb felfuggesztes mozgas) elore beallitott effetsorokat tologatott ki a kormanyra. Vezerlo fajtatol (gamepad, kormany, joy) es azok tipusatol fuggoen, sulyozva-szorozva az ertekeket.
Most kihullott az osszes effektes resz. Ami vagy azt jelenti, hogy elobb utobb atirogatjak normalisra, vagy csak azt, hogy "elrejtettek", es ezeket nem lehet mar XML-bol modositani;D