2874
  • Solt
    Tehát akkor az OFF... :))

Viszont a leírásban, ha jól értem azt javasolják legyen ON, winfos driverben meg 900 fok.

LINK
    Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.06.22. 21:51:57
  • lac coo
    A soft lock-al tudod becsapni magad, és pl egy 900 fokos Morrist 200 fokossá tudsz tenni :))

Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.06.22. 21:48:27
  • Solt
    Nekem elég a 100% is, így is elég birkózós. :)

b type free #702: Ezeket csak egyszer lehet megfutni ugye?

Adam Jonas #703: Az AC után ez a másik játék aminél azt érzem, hogy semmilyen moddolást nem igényel! :)

Azt mondjátok meg Urak, hogy ez a Soft Lock On/Off mit csinál tulajdonképpen?
    Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.06.22. 21:43:26
  • lac coo

• nagy891229
    G27-hez tudnátok egy jó beállítást ajánlani? (profil, játék). Köszi
  • lac coo
    Igen..lehet kevesebb tapadással egyszerűbben mennének a hajtűk, de szerintem ez pont így tökéletes ahogy van .
  • Adam Jonas
    Egy kis érdekesség: alacsony tapadású mod a DiRT Rally-hoz.

• b-type
    heti event most 60'-s évek beli autóval teljesíthető:
    Az utolsó 4 szakasz lámpás szakasz, érdemes vigyázni rá, én megtörtem a kiegészítőket, sokat buktam utána míg javíttatni tudtam.

mindjárt az első szakasz 7perc+ Sweet Lamb:

• MooneyR
    Tegnap engem is beszippantott, el is kezdtem a bajnokságot és meg is csináltam sorban mindhárom autóval a 70's club-os részt.. (mehetek majd mégegyszer, mert pont nem elég a pénz a következő autóra.. e30 vagy sierra).
    Ahogy Laccoo írta, fel kell venni a logi driverben az erőt 120%-ra és életre kel a kormányzás. Mondjuk aztán én kicsit visszább vettem a játék beállításában az erőket.. főleg a suspensiont, mert kegyetlen rázza a kormányt, azt meg nem szeretem. Egyébként 540 fokon tekergetem.
    Tetszik, hogy még kategórián belül is (70's) teljesen máshogy viselkednek az autók, más vezetési stílust igényelnek.
    A látvány pazar, a hangok-zörejek, az ugratás utáni puffanások mind-mind nagyon jól sikerültek. A kormányzást is meg lehetne már így hagyni ahogy van.. (csak le ne butítsák). Tartalommal kell megtölteni rendesen és a legtutibb rallis játék lesz.. bár nekem már így is az.
    Utoljára szerkesztette: MooneyR, 2015.06.22. 14:01:45
  • Solt
    No megvettem én is... háááát... nekem kurvára tetszik! :D Az aszfalt kicsit "érdekes", de a többi része nagyon bejön! Remélem marad az irány, mert ez így bétának elég ütős darab lett! :)
  • lac coo
    Sokszor kell probalkozni ! :))
    En minden fel percben megprobalom !:)
  • Pitti
    Honnan ismered a szakadékok alját? Én még soha nem értem le oda, pedig többször próbáltam
  • bosco05 #696
    nem sokat, hombár szar :D
  • lac coo
    Subaruval mit lehet csinálni, hogy ne tolja az orrát féktávon , KB mintha jégre menne az eleje semmit nem fordul szinte ...
  • lac coo
    Manapság én sem tudom már melyik micsoda !
    régen egyszerűbb volt. volt a szimulátor meg az NFS aztjóvan ! :))

Nyerni ....,
    a pályákat nem igen tudom még fejből, de a szakadékok alját elég jól ismerem már :))
  • b-type
    Mittomén már mi micsoda :D De jó az a lényeg...megvan a WRC4 is az arcade az ziher, de a két játék közt ég és föld a különbség, Nekem nagyon bejön ez a 'sz@r' Fulvia HF is, belépve az advanced setup részbe, és rövidebbre véve a váltó áttételeit nagyon jól be lehet lőni, és akkor nagyon élvezhető...és talán a rugózást is be lehet lőni úgy hogy ne rongyolódjanak az idegeim 100km/h-n a dobálós szakaszokon :D
    ...majd megpróbálom, a váltó a lényeg szvsz.
    nyertem volna szakaszt is gravel borításon, prof. szinten ha ...nem rajtolok be... (mindig ez a 'ha')
  • bosco05 #692
    nem árkád ez már egyáltalán :)
  • lac coo
    Hat ha ez arkad, es ilyen bena vagyok ebben, akkor kidobalom a kormanyt meg a tobbit az ablakon ! :)
  • b-type
    van az online cuccok közt a havi esemény, Lancia Stratos-szal mentem most rajta és qva jó volt :D
    én nem tudom hogy ez most árkádnak számít-e, de hogy nagyon-nagyon jó az ziher, f@sza hang, powerslide kontrol alatt, és eltünik a rally trophy feeling ami a 60'-s évek bajnoki kicsijaira jellemző, de pont jól tünik el szvsz. Sztem nagyon vigyorgós, de azért lehet hibázni...főleg a hajtűket.
  • lac coo
    En negativumkent azt tudnam csak mondani, hogy barmihez er hozza oldalrol felmaszik ra .
    Olyan , hogy surolja, horzsolja az oldalat nincs, ket kerekre all es felmaszik ra az oldala.
  • Adam Jonas
    A farakások is vannak egy-két szakaszon a valóságban is - erről szegény Mikko Hirvonen tudna sokat mesélni.

• Alexease

A vege valoban jo, az a szakasz tenyleg igy van benne, arra emlekszem! :P
    Azok a kapuk meg elmennek, nem veszes, valamelyik masik palyan vannak a nagyobb kapuk es a farakasok;)
  • Totti5
    De jó látni a valóságban is!
  • Adam Jonas
    A Sweet Lamb az igazi, a többit nem tudom.

Ha jön majd Finnország, egy Ouninpohja-nak örülnék.
    Utoljára szerkesztette: Adam Jonas, 2015.06.20. 14:15:15
  • lac coo
    Amugy ezek igazi palyak, vagy fantazia ?
  • Adam Jonas
    Ha a Sweet Lamb szakaszra gondolsz (ott vannak ilyen kapuk), akkor az a valóságban is van (13:20-tól):

Utoljára szerkesztette: Adam Jonas, 2015.06.20. 14:09:41
  • Alexease
    Ezekkel igazabol nekem sincs nagy bajom, ennyi valoban kell, boven belefer. Kicsit azert latszik a szandekossag, pl. Wales-en van egy kanyargos, dimbes-dombos resz, amelyek koze kapukat es/vagy a kulsoivre farakasokat pakoltak:D
  • b-type
    Ilyenek beleférnek sztem :)) ..kicsit gagyinak tűnik ilyen trükköket alkalmazni, de nekem pl. belefér, mint a hiányzó betonkorlátok pont ott ahol ha nem emlékszel a pályára akkor 90%-ban pont telibecsúszod a betont, vagy ilyen 'aljasságok'. :) ..pl. a kő az úton...azt sztem random dobják le, vagy olyan helyek ahol egy kicsit feszíted túl és leesel a pályáról akkor lapásból fel kell adni a rally-t.
    :))
  • lac coo
    Gorog palyan van a kedvencem, ugrato utan enyhe balkanyar, de lecsuszni nem lehet ivrol, mert odaraktak egy kettonnas sziklat :))
    A nyomorultak...Ha elrontom csat :)))
  • Alexease
    Szerencsere ez meg EarlyAccess, ugy nez ki valoban foglalkoznak vele, ev vegeig meg sokminden valtozhat. Majd kiderul.
  • Alexease
    Es azert a szopatas is bejatszik;) Monacon a legnagyobb fektavon vagy a legszukebb kanyarban van felfagyva az ut, ott persze megcsuszik, es a kulso iven "termeszetesen" ott parkol egy furgon;D
  • lac coo
    A replay cam CM baromsag, evek ota ilyen, F1 2015 be mar visszahoztak a normalisat, remelem idovel itt is lesz, mert az tenylegagyrem :)
  • b-type
    két hülyeség azért van...megvettem a Lancia-t, oké lezavarom az első Wales-i versenyt, majd kilépek a menübe mert dolgom van...oké vissza bajnokság-60-s évek..és elbaxtam mert a Mini-re kattintottam, majd resume (két enter szal nem nehéz), így Monaco-t a Mini-vel nyomtam le (megint csak második lettem :D) csak a fejlesztések miatt bosszantott, néztem egy replay-t majd continue...baxa meg...a következő rally-ra is a Mini-vel mentem így. Na itt kiléptem és újrakezdtem Lancia-val előlről.
    Szal elég sz@r hogy nincs visszalépési lehetőség a rally helyszínről.
    ...
    A másik hülyeség a visszajátszás...na az nagyon sz@r szvsz, nem tudom ki szerint ugrál a pulzusom ha hol a kereket, hol a csomifedelet, hol pedig a kormányt nézem 10 másodpercenként.
    külső nézet kell f@sza kameraállásokkal, hogy lássam ahogy sodor...sztem.
  • lac coo
    Nem hat, raadasul a palyak sem egyszeruek, kicsit lecsuszol mar beakad, felmaszik, felborul, szakadek, kerites farakas parkolo auto stb...
    Valami mindenhol van :))
  • Alexease
    A jol megy es az ertelmesen hasznalhato nem ugyanaz;) Korabban is hasznalhato volt, de pl. Pikes-on hasznalhatatlan volt, olyan szar erzes volt vezetni, hogy 2-3 kanyart nem tudtam ertelmesen menni. Semmi ertelmes kapcsolat nem volt az aszfalt, az auto es a kormany kozott. Mintha csak valami ossze-vissza scriptelt "valami" lett volna.

Az uj FFB-vel mar hasznalhato(bb), bar k*rv* nehez, de azzal nincs gondom;D Ha igazabol egy Kimi "alkalmatlan" volt rallyzni, sajat elmondasa szerint sem egyszeru, akkor valszeg valoban nem az;P
  • lac coo
    Nem az a lenyeg hogy ment, eddig a patchig elvezhetetlen volt a jatek, egy hulladek .
    Mondjuk forumon van aki ki van akadva, mert nem tudja 200(!) fokra rakni az autokat ! :))))
  • Dabivantik
  • Dabivantik
    FFB ? nekem regi FFb vel is jol ment.:)
  • bosco05 #670
    Akit érdekel nyugodtan csatlakozhat a vsr_hu nevezetű ligához, ez a vsr úgymond játszótere, hamarosan komolyabb dolgok is várhatóak :)
    Utoljára szerkesztette: bosco05, 2015.06.20. 00:19:00
  • lac coo
    WOW !

Feltoltam logi driverben 120 %-ra az erőt, és olyan ffb van, hogy beszarás ! Abszolut osztályon felüli ! minden kis dombot, mindet csavarodást teljesen jól visszaad! :)