DiRT Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
---
utana olvasok ennek a csikozasnak, mert itt nagyon bosszanto. Megnezem dirt3-ban, mi a helyzet.
szerintem
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
szerintem
Vagy az elejen doglott majd utana egyszer csak beharap, vagy az elejen harap es utana lustul el, es kacsazok egyenesben mint barom :-)
Viszont itt is van palya szakasz ismetlodes, most hogy mentem tobben, sot visszafele is van beteve palya.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.04.29. 21:26:29
szerintem
Egyszeruen egy CM nem szorul ra erre.
Ismerve az Ego motort ezt a jatekot kb csak ossze kellett lapatolni....
Max a palyakat modelleztek nullarol, ha nemvoltak meg ezek...
Most vagy a leheto legkisebb kockazattal tenyleg megprobalnak valami komolyabbat csinalni, mert aGrid bukott, tavaly mar az F1 is, gondolom az AC is szurja aszemuket, hogy egy garazsproject a ma leginkabb felkapott autos jatek, megprobalnak ok is komolyodni.
Vagy, vannak annyira pofatlanok, hogy szemrebbenes nelkul bekamuzzak ezt a szimesebb dolgot, esavegen tenyleg egy moddoltdirt lesz, eladnak meg egy szemetet a nepnek ! :-)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.04.29. 21:06:48
"Nulla tenaci invia est via"
Nalam a kormanyzas jonak tunik, linearis meg ami kell. Nem a kiporgo vagy csuszo kerekek miatt erzed hogy nem fordul rendesen? Vagy menetkozben kivulrol latod?
Valszeg kicsit jobban athangoltak az eddigi parametereket (gumi, ut, felfuggesztes stb.), kidobaltak a nagyon arkados dolgokat, aztan ennyi.
A tovabbi fejlesztesek, nagyreszt tartalmak lesznek. Az oldalukon is foleg a belekerulo tartalmakat reklamozzak, mint fejlesztesi utemterv😄
Egyelore sikerult beallitanom ugy ahogy. Ami most zavar, igy hogy elesben tesztreltem, a motorhangtol alig hallom a fickot, gozom sincs merre kell majd menni😄D Meg jo hogy korabban ezt reklamoztam, hogy igy az igazi😄DDD
megvettem 😄DD
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Az is kamu, meg buta, de legalább mindig annyit fordul a kerék mint a kormányom, semmi anomália, érzékeny, kevésbé érzékeny zónák stb ...
Itt bárhogy állítom mindig vannak bajok a kormányszög elején ....
Meg F1 ben legalább erősre állított FFB-nél ,volt valami kamu effekt, valami jó érzésű egészséges középrehúzás stb ....Itt lötyög, fityeg, remeg, nem akar visszatérni középre ....elég szar ...
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.04.29. 20:59:35
Mivel 10 eve tolja ezt az kormany/FFB stilust a Codies, felo/valszeg nem fog hozzanyulni:/ Allitgatnak majd eroket, erzekenyseget, esetleg tesznek be meg valami beallitast, de nem irjak ujra, az tuti.
Most probalgattam ezt azt, de max a hasznalhatatlanbol lehet hasznalhatot csinalni. Ha valoban foglalkoznak vele, meg ha igy is marad, talan ossze tudnak hozni egy elviselheto mukodest.
Ha lesz jobb kormánykezelés, az nem azért lesz mert sokan panaszkodnak, pontosan tudják, hogy egy ezer éves vackot tudtak csak mutatni a játékukban jelenleg ....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.04.29. 20:54:29
a látvánnyal, autólistával, hangulattal stb nincs gond.. már csak az autókezeléssel kéne kezdeni valamit 😊
"Nulla tenaci invia est via"
Nem hiszem el, hogy nem tudnának valami normálisabbat összerakni !!! Az FFB nem vérprofi ,azt még értem ...dehogy egy kormány össze-vissza mozgatja a kereket, az már megalázóan ciki egy ekkora cégtől .....
Ezt így le is fordíthatja valaki a fórumukba ! 😊))
Elmndja, hogy konnyu jobb, bukkano, bal jobb, bal, bal....Aztan a harmadik utan mar nem vagyok biztos benne hol is vagsok, folag ha utana megint belepofazik 😊))
Nekem az kellene, hogy ami előttem van, azt mutassa 😊))
Egy út járható, hogy végigmegyek 15ször a szakaszon és a szopatós részeket bevágom😊) nade annak már nem sok köze van a rallyhoz😄
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.04.29. 17:32:58
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Karriernek neki se allok, nincs annyi penz a jatekban....amennyi a javitsara eleg lenne 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
<FFBEffects soloRampRate="1000" soloAttenuation="0">
<FFBEffectSelfAligningTorque device="wheel" scale="1.0"/>
<FFBlateral device="wheel" scale="1.0" velocityFactor="0.03" frictionGripScalar="60.0" frictionSurfaceScalar="5.0"/>
<FFBCollision device="wheel" scale="1.0" thresholdLow="0.6" thresholdHigh="10.0" damageZone="0" freq="15.0" length="0.3" sample="smallCollisionWheel"/>
<FFBCollision device="wheel" scale="1.0" thresholdLow="10.0" thresholdHigh="5000.0" damageZone="0" freq="10.0" length="0.6" sample="largeCollisionWheel"/>
<FFBSuspension device="wheel" scale="1.0" thresholdLow="2.5" thresholdHigh="20.0" freq="5" length="0.4" sample="suspensionWheel"/>
<FFBCollision device="pad" scale="0.07" thresholdLow="0.01" thresholdHigh="0.6" damageZone="0" freq="20.0" length="0.1" sample="scrapeCollisionLow"/>
<FFBCollision device="pad" scale="0.07" thresholdLow="0.01" thresholdHigh="0.6" damageZone="0" freq="20.0" length="0.1" sample="scrapeCollisionHigh"/>
<FFBCollision device="pad" scale="2.0" thresholdLow="0.6" thresholdHigh="10.0" damageZone="0" freq="15.0" length="0.2" sample="smallCollisionLow"/>
<FFBCollision device="pad" scale="2.0" thresholdLow="0.6" thresholdHigh="10.0" damageZone="0" freq="15.0" length="0.2" sample="smallCollisionHigh"/>
<FFBCollision device="pad" scale="2.5" thresholdLow="10.0" thresholdHigh="5000.0" damageZone="0" freq="10.0" length="0.5" sample="largeCollisionLow"/>
<FFBCollision device="pad" scale="2.5" thresholdLow="10.0" thresholdHigh="5000.0" damageZone="0" freq="10.0" length="0.5" sample="largeCollisionHigh"/>
<FFBSkid device="pad" scale="0.55" thresholdLow="0.9" thresholdHigh="1.1" thresholdMin="3.0" freqLow="4" freqHigh="30.0" load="1.0" length="0.2" sample="skidBack"/>
<FFBSkid device="pad" scale="0.45" thresholdLow="1.0" thresholdHigh="1.3" thresholdMin="3.0" freqLow="16.0" freqHigh="16.0" load="1.0" length="0.1" sample="skidFront"/>
<FFBSuspension device="wheel" scale="2.0" thresholdLow="1.7" thresholdHigh="20.0" length="0.25" freq="10" sample="suspensionR1"/>
<FFBSuspension device="wheel" scale="0.045" thresholdLow="0.06" thresholdHigh="1.0" length="0.1" freq="5" sample="suspensionL1"/>
<FFBRevs device="wheel" scale="0.1" thresholdLow="0.1" thresholdHigh="1.2" freqLow="1" freqHigh="20.0" scaleLow="0.2" scaleHigh="0.95" length="0.1" sample="revEffect"/>
<FFBSample name="scrapeCollisionLow" wave="9" envelope="61125521121"/>
<FFBSample name="scrapeCollisionHigh" wave="9" envelope="98721" channel="1"/>
<FFBSample name="smallCollisionLow" wave="9" envelope="986454321"/>
<FFBSample name="smallCollisionLow" wave="9" envelope="982312531"/>
<FFBSample name="smallCollisionHigh" wave="9" envelope="986454321" channel="1"/>
<FFBSample name="smallCollisionHigh" wave="9" envelope="982312531" channel="1"/>
<FFBSample name="skidBack" wave="9" envelope="9" channel="0" solo="1"/>
<FFBSample name="skidFront" wave="9" envelope="9" channel="1" solo="1"/>
<FFBSample name="largeCollisionLow" wave="9" envelope="98675462584" solo="1"/>
<FFBSample name="largeCollisionLow" wave="9" envelope="98765432629" solo="1"/>
<FFBSample name="largeCollisionHigh" wave="9" envelope="98675462594" channel="1" solo="1"/>
<FFBSample name="largeCollisionHigh" wave="9" envelope="98765432628" channel="1" solo="1"/>
<FFBSample name="suspensionR1" wave="9" envelope="9564720" channel="0"/>
<FFBSample name="suspensionL1" wave="1" envelope="9564720" channel="1"/>
<FFBSample name="revEffect" wave="91" envelope="9" channel="1"/>
<FFBSample name="smallCollisionWheel" wave="124689" envelope="97654321000"/>
<FFBSample name="largeCollisionWheel" wave="5697641345" envelope="9879987542312"/>
<FFBSample name="suspensionWheel" wave="64" envelope="9"/>
</FFBEffects>
Javított FFB by msportdan
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Több helyen is olvastam, hogy sokaknak alig van FFB effekt. Átírják a cuccokat, mint ahogy Te is tetted, úgy már jó. Ehhez képest akinek Fanatec kormánya van, annak az alap értékekkel teljesen jó - ha átírják ezeket az értékeket, akkor meg nekik tűnik el teljesen a FFB.