DiRT Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

botyika
a videokártyám nekem is ugyanez. bár a procim i5 és win7. shader detail-t húzd le teljesen, de legalább utolsó előttire, és az aljnövényzetetet offra. nekem ez a kettő ette nagyon az fps-t. többi is eléggé nullán vagy minimumin van nálam, de így azért már úgymond "szép". mondjuk gondolom azzal sokat nem mondok, hogy mindent húzz le full minimumra és off-ra és a felbontást vedd kisebbre.
Viragboltra tores hol van?
Ezzel nem is vagy egyedül....<#eljen><#taps>
akyyy
loool, ,megyek a monacos pályán. észrevesze, hogy kicsit lagol, na mondom lejebb veszem a beállitást. levittem a weathert highről low-ra, erre elkezdett esni a hó a pályán. előtte semmi ilyen. mi az hogy a hóeséssel lejebb vetem a grafikát? nem fordítva kéne legyen? 😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Ingy2
Köszi megvan <#idiota>

Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.

Alexease
Ebbol meg barmi lehet.
A kormanyzas es az FFB necces, abba nagyon bele kellene nyulniuk, mert ez nem bugos vagy meg nincs kesz, hanem ez 10 eve igy mukodik es egyszeruen szar😉

Kell neki legalabb 2-3 EA-build. Utana kiderul mennyire veszik komolyan a szimesebb es normalisabb dolgokat, es a kozosseg igenyeit.
Ha addigra sem lesz erdemi valtozas (kormany es FFB beallitasok, lehetosegek; cokpit allitas ), es csak patch-eles lesz es aprobb valtozasok, meg persze a tartalom megjelenesek, akkor valszeg bukta. Legalabbis mint szimesebb (normalisan kezelheto/kormanyozhato es erezheto FF😎 cucc. Mint rally progi, valoban lehet belole eleg jo.

De sajnos ha a kezeles nem jo (normalis FFB-s kormannyal!), akkor ismet csak a nagykozonsegnek gyartanak egy jo programot (billel, gamepad-del, fenyceruzaval, mutogatassal, raolvasassal).

En abban remenykedem, hogy ez most egy "hirtelen" otlet volt (a bejelentett egyeb rally-s cuccok miatt), gyorsan osszelapatoltak a meglevo engine-re, kitoltak EA-be, es majd mellekesben (a fo programok melett) elszorakoznak ezzel is. Akkor talan hajlandoak lesznek belenyulni a komolyabb dolgokba is.

De ha ezt igy terveztek mar regen, es az EA igazabol csak "uzleti koncepcio", akkor lesz belole egy szokasos Dirt, de komolyabb rally koritessel, semmi extra valtozassal.
bosco05
proci+lap kuka és vegyél intelt, nem oltásnak szánom, az AMD tényleg ritka nagy szutyok mostanság... a procidat leszámítva ugyanilyen cuccaim vannak (vidkari, ram) és vígan arma3-azok, de nem hogy játszok, hanem streamelem 😊 AC maxon sima, sorolhatnám... ott sajnos tuti a proci a ludas, mondjuk a vinyó se segít neki az fix, bár az enyémben is egy ezer éves 500 megás samsung van szal...
Utoljára szerkesztette: bosco05, 2015.04.30. 14:49:53
BooMiller
Első blikkre😊 Nem írnám le de durván bele kellene nyúlniuk, szerintem nem fognak... Nézetek valami hihetetlen buták😊 Kormány/FFB már kiveséztétek.. egyébként lehetne belőle valami, meglátjuk😊

BooMiller
Nagyon meleg a driver profiban😄DD

lac coo
Jatek kozben nyomj egy escet, ott lehet egybol latod, lehet higy valami settingsben , mar nem tudom,
Eleg idiota helyre raktak 😊

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Ingy2
És hol van a preferences? Controlsban nem találom <#idiota>

Sziasztok!
Megvettem a játékot és piszok pipa vagyok!
Próbáltam a Benchmarkot és ultra lowon van átlag 50 fpsem.így rondább mint az alap Richard Burns.
A gépem Fx4170 4x4.2 Ghz,HD7770 1ghz OC,8Ghz Ram (2x4 dual 1600mhz) 320 samsung vinyó Win Ultimate 64 bit.
A World of Tanks is éppen hogy eldöcög rajta közepes beállításokon,ez meg még így sem!
Ezzel a két játékkal játszanék az RBR en kívül,valakinek valami ötlete lenne?Arra is gondoltam hátha a vinyó a ludas.
Válaszaitokat előre is köszönöm!

BooMiller
Nekem megvan a Rally Masters😊 Rakjuk félre az autó mozgását(fizika höhö) én a rally championshipet a rally feeling a sérülések az egész mint egy valós rally, azt már írtam hogy tök könnyen lehetne az easy/normal/hard combóval szabályozni ki mit akar, 5-10-20 perces szakaszok akár még több😊 A arcade-től a szim felé haladva, nehézséget meg tök egyszerű a szimet segítségekkel arcade tenni.
Én mivel félek a CM-től most hergeltem be a virágbótit😊 ha bejön ugyis meg kell venni mert hetente majd updatékat tolnak, de látatlanba CM játékot tuti nem... na majd most tapasztalatból írok valamit😊

RatBaG
hát én már nem tudom, lehet.
arra emlékszem, hogy mindenki el volt ájulva a hosszú szakaszoktól, szerviz, stb, de nekem jobban bejött colin 1 akkoriban, mert ott legalább lehetett csúsztatni murván valamennyire. milyen rally-s játék már az, ahol nincs powerslide? pff

egyébként még a rally masters volt nagy kedvencem. valamiért ezt mintha alig ismernék. alig találtam meg, elfelejtettem már a nevét, csak az rémlett, hogy sárga rav4-el is lehetett menni, meg tele volt ilyen race of champions-ös 1v1 pályákkal.
https://www.youtube.com/watch?v=3U_u3PR_YuI
most , hogy így nézem, elég jó kis fizikája volt azért...

Per Aspera Ad Inferi.

lac coo
Igyal meg egy poharral, es jatek kozben nezd a preferences menut , asszem ott kell lennie kuplungnak....

Szabi
nekem a Need for Speed: V-Rally 2 volt a nagy szerelem, árkád sínautós játék volt.. de imádtam, sőt néha még most is megyek pár szakaszt mobilon 😄

"Nulla tenaci invia est via"

BooMiller
Nem a RC2000-re gondolsz ugye?😊) Az egy fos volt, ami előtte 2 db azok jók voltak nem is a fizika😄DDDD(nem is volt olyan) hanem maga a körítés a megoldások, na az kellene egy közepesen szimes jó graffal megáldott cuccban.

Alexease
Valszeg nalam is megszepiti a 16 evnyi emlek, de talan azert tetszett, mert nagyon hosszu szakaszok voltak benne, egymasutan "valtozo" napszakokkal, jo idojarassal, mar akkor normalisabb cockpittel, ejszakai reflektorral stb.
Ingy2
Tudom hogy Örli Arcszesz de 2015-ben a kuplung hiánya engem nagyon zavar(vagy én nem vettem észre, pedig egy pohár bortól nem áll keresztbe a szemem<#idiota>), jobb szeretem a régi RWD-ket és vicces hogy a 300 lovas sierra 2-dikben befullad(murván), rúgnám neki a kuplungot de nem akarja <#idiota> Azt hogy futóművet képtelen csinálni a CM, inkább elfogadott dolog mint meglepő, de az hogy a százéves Rally Masters szintjét sem éri el a fizika az már szomorú. Grafika tényleg szép de a pályaterv miatt néha picit monoton tubussá válik az egész. A kormányt már írtátok nem megyek bele, és inkább nem is folytatom mert bunkó fikázó f@sznak fogok tűnni, amúgy az vagyok.<#idiota>
Amúgy nem lenne rossz és remélem csak egy összedobott tervezet a mostani állapot mert van bőven fejleszteni való rajta.

RatBaG
én nem bírtam megbarátkozni vele, még a kor szintjén is sínautózós volt.

Per Aspera Ad Inferi.

Alexease
A Rally Championship nagyon jo cucc volt!!!
lac coo
Nem tudom, most valamikor .....

akyyy
ha defektek van, melyik gombbal lehet kereket cserélni? mert valamit kiír, de nem találtam el.

jah egyébként megy xbox kontrollerrel.

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Totti5
CARS-al már bőven elvagyok, utóbbi 2 hétben csak azt toltam. AI is elég jó benne ( AChoz képest menyország 😄 ) FFBt is kipofozták élvezhetőre.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

BooMiller
Verdák mikor jelenik meg?😊))))

lac coo
Nekem olyan verziot adtak, higy valami vonzas van az arok aljan, mert mindig ott kotok ki 😊)))

BooMiller
Mi a faco ez a vonz a fa meg a kő??? Eddig is volt csak egy fos volt.. 20 éve meg tudtak rendesen oldani most meg omlik a szar😊

lac coo
Az a nehez, hogy vonz az arok es a fa ! 😊)

Karrier ilyen, javitani kell a szakaszok kozott , ha akarsz, penz az veges, autot kell venni a tovabblepeshez stb....

BooMiller
Egyebkent mi a nehez? Meg hogy nincsenek otletek, pedig tok egy jo rally programot kesziteni, marmint koritesben nem fizikaban. Rally Championship!!! Rendes 20 perces szakaszok, tenyleg tartalekolni kell az autot, taktikazni mivel megyek mit javitok mit nem. Ebben megis mi a nehez???? Az arcade/sim ezt sem ertem, arcade az easy a hard meg a sim, 20 perces szakaszokbol lesz 5 perces meg segitsegek vannak ennyi... Nem az arcade fosbol kell szimet csinalni hanem forditva... Mert az lehetseges, meg egy gondolat online ebben a legkonnyebb mivel nem is kell csak az idoket kell ossze rakni megis a valos egymas ellenit eroltetik.. Telorol voltam😄

BooMiller
Es en meg bele sem kezdtem😊)

lac coo
Milyen programmal tudnám a váltót bill kiosztásra rakni ?
most , hogy kellene, sehol nem találok semmit, pedig tudom, hogy van ilyen 😊)

lac coo
Az első update-nél majd kiderül ,mennyire mondanak igazat ! 😊
Addig még mindig igen erős cars szagot érzek ...! 😄D
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.04.30. 06:35:24

bosco05
Nem tudom miért olyan nehéz feldolgozni, hogy mi is az az early access, de mivel látom, hogy sokan nem értik, köztük te sem, tessék: http://en.wikipedia.org/wiki/Early_access

Itt arról van szó amit valaki korábban írt. A CM valószínű egy kis gárdája, vagy épp új kis csapata készíti a játékot és se budzsé se a hova tovább ötlet nincs meg, ezért kérik a játékosokat, hogy segítsék a munkát.

Tehát ez nem készült, ezt még nem tervezték, hanem ez KÉSZÜL és TERVEZIK! Az igeidő nagyon nagyon fontos! Tessék végre megérteni, hogy ez NINCS KÉSZ! Ez még közel sem a végleges verzió, még béta sincs !!!

Fogták a CM háztáján fellelhető dolgokat és beleszórták, hogy majd innen haladnak valamerre. Végigküzdöttem egy-két EA játékot, láttam, hogy a jobbaknál hogy is megy ez, pl Rust, szóval én nem temetném, inkább írnék a készítőknek, hogy mi nem tetszik. Az a baj, hogy itt sokan úgy beszélnek, mint ha ezt rakták volna az arcunkba, hogy KÉSZ, pedig kurvára nem erről van szó, fel kéne fogni végre mit is jelent az EA. Könyörgöm pls álljunk már így a dolgokhoz, mert nagyon fájdalmas ezeket a sírós kommenteket olvasni, főleg úgy, hogy rohadtul nem jogos egyik sem... Vagy TV2-es jóslatok mennek, vagy úgy beszéltek, mint ha kész lenne. Sajnos bennetek a hiba, mert nem fogtok fel egy tök egyszerű dolgot, tulajdonképpen alpha teszterek vagytok, akik feedbackelnek.
Utoljára szerkesztette: bosco05, 2015.04.30. 04:49:26
barcalaci84
Ha 360-rá tervezték akkor vajon miért 270 fok az ajánlott? Ha 540-re tervezték volna már jó is lenne...Club sporton 270-nem bohockodnak a fejlesztok 😊
bosco05
ez akkor állná meg a helyét, ha már kint lenne a játék... ez early access alpha, sehol nincs még a vevőkör, még gondolatban sem...
Alexease
Mindenhol linearis a kormanyzas, csak mas lesz az attetel. A kerekelfordulas fix es nem is lehet allitani, arra van rahuzva a kormanyelfordulasa. Es mivel az attetelt a nagykozonseg miatt 360-ra terveztek, mindenautonal egyforman, igy 450 vagy afolott eleg szar/hasznalhatatlan (de linearis!).
Egyszeru megoldas, de ez van.

De nem ez a progi gondja, hanem az FFB. Ha valos elfordulasok lennenek es lehetne allitani az atteteleket, ugy is addig allitgatnad, amig max 450 lenne a hasznalhato, mert sose akarnal atfogni a kormanyon;D
barcalaci84
Látszik h vannak új arcok is a csapatban és tényleg akarnak valami jobbat...De
Mikor meglattam h továbbra is maradt a 270 fok mint minden eddigi cimuknel akkor azért morcos lettem😞 nagyon bullshit szövegnek tűnik ebből nekem az egész komolyodas...
Nem hiszem el h nem tűnt fel eddig egy fejlesztoknek sem h egy autóban nem 270-t fordul a kormány...
Továbbra is úgy tűnik h nem mernek változtatni igazán, mert így nagyobb a potenciális vevőkör...
Ettől függetlenül el lehet vele jatszogatni, de kétlem h lesz normális kormányzás... Akkor majd a kontrolleresek meg a régi kormányok sírnak majd...
bosco05
Ez úgy működik, hogy egy fejlesztőnél/kiadónál több csapat van. Ezáltal tehát előfordulhat, hogy egy darab ember sem dolgozik az F1 fejlesztők közül ezen a játékon és mivel itt lehet érezni az új irány szagot (EA megjelenés a semmiből is pont ezt támasztja alá, a nagy hype és a nesze semmi fogd meg jól bevett szokás helyett), feltételezem, hogy mások, más hozzáállással álltak neki. Csak egy példa. Ott a valve, de tök mások csinálják a Dota2-t, mint a CS:GO-t... Ne feltételezzük egyből a legrosszabbat... Ha észrevétel van tessék megírni nekik és pont.
barcalaci84
olvasd el figyelmesen te...200 és 540 közt tartják kb játszhatónak....de mivel csak 270 fokon lineáris a kormányzás így minden kormányhoz az ajánlott 270....Clubsport G27 stb... ők így használják hisz szerintük így rendben van😊
Adam Jonas
F1 2010-et ne keverd ide, mert hál'istennek azt Bernie bácsi igényei szerint (á lá minél többet lehessen eladni belőle) alakítják. CMR (DiRT) sorozat meg sose arról szólt eddig, hogy az eladási listákon a top10-be kerüljön.

Adam Jonas
Nem hát, de azért pCARS szagot érzel <#banplz>

barcalaci84
kicsit szkeptikus vagyok a CM -mel kapcsolatban..f12010 óta sírják/sírták tele a fórumot h talán pl javíthatnák az online részt és ne állandóan connection lost legyen , az olyan apróságok minthogy a köridő ne függjön attól h hány fps-em van stb változtak az f1-ek az évek alatt, egyre rosszabbak lettek...
persze most hirtelen megváltoztak , eddig biztos csak elfelejtették olvasgatni a fórumaikat...😊
a legviccesebb az volt amikor egy a sok sirnkozás miatt egyszercsak megszüntették a fórumát az f1201x-nek az ígért patch meg elfelejtődött😊akövetkező évi f1 -ben sem sikerült javítani, mellé kaptunk még pár bugot...
Adam Jonas
Látom figyelmesen elolvastad.

"All Wheels - Recommend using 200 – 540 degree (however 270-400 is the sweet spot)"

Továbbra is EA a dolog, szóval nem kell vészmadárkodni. Egyébként az a gyanúm, hogy több lépcsőbe fogják ezt a fizikát/FFB-t csiszolni. Most megtették az első lépést azzal, hogy a DiRT3-at átalakították annyira reálissá, amennyire csak lehetett; és gondolom, ezután jönnek majd a komolyabb fejlesztések.

bosco05
ezért mondom, hogy valamelyikőtök szépen fogalmazza meg angolul és küldje el nekik... ha megkapják 650x ezt a kritikát, szerintem odateszik magukat...
lac coo
Picit fura az tény, de én pl 540 -.ben használom ....

Amúgy annyira nem rossz játék ám mint hiszed ...😊)

barcalaci84
nem a grafikai kormány a gond... ez a játék 270 fokos kormányzásra van írva... ha nagyobb szöget állítasz nem lesz 1:1-es akormány /kerékelfordulás...(nem grafikailag a lényeg...eleve azért nincs megcsinálva mert 270re van tervezve ahogy az összes eddigi jnátékuk...

sebességérzékenykormányzás van ha nem 270 fokot használsz...

Adam Jonas linkelte itt a CM által javasolt beállítást...nem véletlenül javasolják h 270 fokon hasznbáj Clubsport kormányt vagy g27-et vagy t500-at...
vicc az egész
lac coo
Hát nem egyszerű végigmenni, az tuti 😊))

lac coo
Mondjuk a garfikai kormányt leszarom, úgy sem látom, műszarfalnézetből tolom 😊)

barcalaci84
CM -ék nagyon komolyan veszik h kicsit komolyabb játékot csinálnak...csak szegényeknek nem tűnt fel h egy rally autónak nem 270 fokos a kormányszöge...senkinek eszébe se jutott idáig a stábból, de Lacoonak meg kéne írnia és akkor majd megoldják... apró figyelmetlenség ez , nekik fogalmuk sem volt róla h milyen egy rally autó kormányzása ...azt hitték ugyanolyan mint az eddigi összes játékukban...
lac coo
Cars szagot érzek ! 😛