DiRT Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.
A kormanyzas es az FFB necces, abba nagyon bele kellene nyulniuk, mert ez nem bugos vagy meg nincs kesz, hanem ez 10 eve igy mukodik es egyszeruen szar😉
Kell neki legalabb 2-3 EA-build. Utana kiderul mennyire veszik komolyan a szimesebb es normalisabb dolgokat, es a kozosseg igenyeit.
Ha addigra sem lesz erdemi valtozas (kormany es FFB beallitasok, lehetosegek; cokpit allitas
De sajnos ha a kezeles nem jo (normalis FFB-s kormannyal!), akkor ismet csak a nagykozonsegnek gyartanak egy jo programot (billel, gamepad-del, fenyceruzaval, mutogatassal, raolvasassal).
En abban remenykedem, hogy ez most egy "hirtelen" otlet volt (a bejelentett egyeb rally-s cuccok miatt), gyorsan osszelapatoltak a meglevo engine-re, kitoltak EA-be, es majd mellekesben (a fo programok melett) elszorakoznak ezzel is. Akkor talan hajlandoak lesznek belenyulni a komolyabb dolgokba is.
De ha ezt igy terveztek mar regen, es az EA igazabol csak "uzleti koncepcio", akkor lesz belole egy szokasos Dirt, de komolyabb rally koritessel, semmi extra valtozassal.
Utoljára szerkesztette: bosco05, 2015.04.30. 14:49:53
Eleg idiota helyre raktak 😊
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Megvettem a játékot és piszok pipa vagyok!
Próbáltam a Benchmarkot és ultra lowon van átlag 50 fpsem.így rondább mint az alap Richard Burns.
A gépem Fx4170 4x4.2 Ghz,HD7770 1ghz OC,8Ghz Ram (2x4 dual 1600mhz) 320 samsung vinyó Win Ultimate 64 bit.
A World of Tanks is éppen hogy eldöcög rajta közepes beállításokon,ez meg még így sem!
Ezzel a két játékkal játszanék az RBR en kívül,valakinek valami ötlete lenne?Arra is gondoltam hátha a vinyó a ludas.
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Én mivel félek a CM-től most hergeltem be a virágbótit😊 ha bejön ugyis meg kell venni mert hetente majd updatékat tolnak, de látatlanba CM játékot tuti nem... na majd most tapasztalatból írok valamit😊
arra emlékszem, hogy mindenki el volt ájulva a hosszú szakaszoktól, szerviz, stb, de nekem jobban bejött colin 1 akkoriban, mert ott legalább lehetett csúsztatni murván valamennyire. milyen rally-s játék már az, ahol nincs powerslide? pff
egyébként még a rally masters volt nagy kedvencem. valamiért ezt mintha alig ismernék. alig találtam meg, elfelejtettem már a nevét, csak az rémlett, hogy sárga rav4-el is lehetett menni, meg tele volt ilyen race of champions-ös 1v1 pályákkal.
https://www.youtube.com/watch?v=3U_u3PR_YuI
most , hogy így nézem, elég jó kis fizikája volt azért...
Per Aspera Ad Inferi.
"Nulla tenaci invia est via"
Amúgy nem lenne rossz és remélem csak egy összedobott tervezet a mostani állapot mert van bőven fejleszteni való rajta.
jah egyébként megy xbox kontrollerrel.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Karrier ilyen, javitani kell a szakaszok kozott , ha akarsz, penz az veges, autot kell venni a tovabblepeshez stb....
most , hogy kellene, sehol nem találok semmit, pedig tudom, hogy van ilyen 😊)
Addig még mindig igen erős cars szagot érzek ...! 😄D
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.04.30. 06:35:24
Itt arról van szó amit valaki korábban írt. A CM valószínű egy kis gárdája, vagy épp új kis csapata készíti a játékot és se budzsé se a hova tovább ötlet nincs meg, ezért kérik a játékosokat, hogy segítsék a munkát.
Tehát ez nem készült, ezt még nem tervezték, hanem ez KÉSZÜL és TERVEZIK! Az igeidő nagyon nagyon fontos! Tessék végre megérteni, hogy ez NINCS KÉSZ! Ez még közel sem a végleges verzió, még béta sincs !!!
Fogták a CM háztáján fellelhető dolgokat és beleszórták, hogy majd innen haladnak valamerre. Végigküzdöttem egy-két EA játékot, láttam, hogy a jobbaknál hogy is megy ez, pl Rust, szóval én nem temetném, inkább írnék a készítőknek, hogy mi nem tetszik. Az a baj, hogy itt sokan úgy beszélnek, mint ha ezt rakták volna az arcunkba, hogy KÉSZ, pedig kurvára nem erről van szó, fel kéne fogni végre mit is jelent az EA. Könyörgöm pls álljunk már így a dolgokhoz, mert nagyon fájdalmas ezeket a sírós kommenteket olvasni, főleg úgy, hogy rohadtul nem jogos egyik sem... Vagy TV2-es jóslatok mennek, vagy úgy beszéltek, mint ha kész lenne. Sajnos bennetek a hiba, mert nem fogtok fel egy tök egyszerű dolgot, tulajdonképpen alpha teszterek vagytok, akik feedbackelnek.
Utoljára szerkesztette: bosco05, 2015.04.30. 04:49:26
Egyszeru megoldas, de ez van.
De nem ez a progi gondja, hanem az FFB. Ha valos elfordulasok lennenek es lehetne allitani az atteteleket, ugy is addig allitgatnad, amig max 450 lenne a hasznalhato, mert sose akarnal atfogni a kormanyon;D
Mikor meglattam h továbbra is maradt a 270 fok mint minden eddigi cimuknel akkor azért morcos lettem😞 nagyon bullshit szövegnek tűnik ebből nekem az egész komolyodas...
Nem hiszem el h nem tűnt fel eddig egy fejlesztoknek sem h egy autóban nem 270-t fordul a kormány...
Továbbra is úgy tűnik h nem mernek változtatni igazán, mert így nagyobb a potenciális vevőkör...
Ettől függetlenül el lehet vele jatszogatni, de kétlem h lesz normális kormányzás... Akkor majd a kontrolleresek meg a régi kormányok sírnak majd...
persze most hirtelen megváltoztak , eddig biztos csak elfelejtették olvasgatni a fórumaikat...😊
a legviccesebb az volt amikor egy a sok sirnkozás miatt egyszercsak megszüntették a fórumát az f1201x-nek az ígért patch meg elfelejtődött😊akövetkező évi f1 -ben sem sikerült javítani, mellé kaptunk még pár bugot...
"All Wheels - Recommend using 200 – 540 degree (however 270-400 is the sweet spot)"
Továbbra is EA a dolog, szóval nem kell vészmadárkodni. Egyébként az a gyanúm, hogy több lépcsőbe fogják ezt a fizikát/FFB-t csiszolni. Most megtették az első lépést azzal, hogy a DiRT3-at átalakították annyira reálissá, amennyire csak lehetett; és gondolom, ezután jönnek majd a komolyabb fejlesztések.
Amúgy annyira nem rossz játék ám mint hiszed ...😊)
sebességérzékenykormányzás van ha nem 270 fokot használsz...
Adam Jonas linkelte itt a CM által javasolt beállítást...nem véletlenül javasolják h 270 fokon hasznbáj Clubsport kormányt vagy g27-et vagy t500-at...
vicc az egész