2874
  • lac coo
    Mittudomén, nyomogass valamit ! :D
  • Hasselhoff72
    Hasznos tanács bazzee:D
  • lac coo
    Ha tök mindegy mire állítod , visszaugrik ablakba, akkor meg mindegy, nincs mit tenni, vissza fog ugrani, ! :DD
  • Hasselhoff72
    Ruszu:)) "Tök mindegy mire állítom simán vissza ugrik ablakba" mit nem értettél:DD
  • lac coo
    Jah, tök érthetően írtad ! :DD
  • Hasselhoff72
    Ez most komoly volt?:)))) Mint írtam vissza vált ablakba ha teljesre akarsz váltani..
  • lac coo
    Alt+enter
  • Hasselhoff72
    Valakinek tippje arra hogy nem vált full képernyőre a cucc? Tök mindegy mire állítom simán vissza ugrik ablakba, viszont noti igp 5500/940m valszeg valami ott kavar be:(
  • Alexease
    Es egyelore csak PC-s! :)
  • lac coo
    Mondjuk mostanaban nem is igen lattam, vettem mast mint felkesz jatekot :))
  • akyyy
    Pedig igazából nem is jelent még meg, csupán korai hozzáféréses a játék :DDD
  • lac coo
    Softlock, megvan ...:DD
  • lac coo
    Van valami kapcsoló ami aktiválja ezt az okosságot, de nem tudom most mi a neve :))
    amúgy jah, 900 fok mert a régi autókhoz az való, az ujakban meg leveszi magától ...
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.07.13. 20:16:09
  • GPx8
    Ezt úgy értsem, hogy nálad 900 fok a driverben?
    A játékban milyen beállításokat használsz?
  • lac coo
    Nem mintha nem állítaná magától arra ami az adott autóhoz való :))
  • bosco05 #935
    igen, wrc-re szoktam 540 like IRL
  • GPx8
    Sziasztok!
    Driverben állítjátok a kormányszöget? Ha igen, akkor mekkorára?
  • Fantasy18
    Estére egy kis nézni való rally fanok! :)

• bosco05 #932
    szerintem király :)
  • Adam Jonas
    Most nézem SteamSpy-on a nem hivatalos adatokat, már 109 ezren vették meg a programot. Nem is rossz ahhoz képest, hogy még nincs 3 hónapja se, hogy megjelent.
  • Fantasy18
    Csináltam a csatornámnak egy dirt rally s trailert. remélem tetszik srácok :) szerintem jó kis kedvcsináló :)

• alma2
    A verseny vegen mondjuk g25-tel h valto nelkul, a pillangoval lehe meg okoskodni (5,6-os gomb megfeleloje) meg az f1-f3 talan valami 17-19 megfeleloje. szoval el lehet erni a dolgokat, megha rohadt idegesito is.
  • lac coo
    Hozzaszoktak,higy csak egy kormany van elottuk :)
  • b-type
    profik, ..és a belsőnézet? :DD
  • lac coo
  • lac coo
    Ott működik de pont emiatt rossz ez a megoldás :)) Carsban még inkább ez van :)
  • barcalaci84
    hát nyilván azt akarja mert neked g27 van ahol a D+pad csak a váltón van...de dfgt-nél szerintem ugyanolyan pofonegyszerűen és nagyszerűen működik mint fanatecen...
    vagy g27-en akinél fel van szerelve a H-váltó is...:)

Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2015.07.11. 21:28:51
  • lac coo
    Pl nekem egy agyrém, mert nincs rádugva aváltó a kormányra és sok esetben a váltón lévő gombokat akarja :)))
  • barcalaci84
    amúgy nem lenne elég annyi h megnézed h a kormányod melyik gomb hanyas számnak felel meg?(akár controller setup menüben végignyomogatod és felírod magadnak, memorizálod h melyik az 1-es stb)
    sokkal kényelmesebb egyébként így mintha egér meg billentyű kéne...
  • lac coo
    En is neztem ezeket, de nem sikerult ertelmeznem mit kellene beirnom a h valto gombjaihoz mert csak valami kodokat ir :))
  • Alexease
    Sajnos ami ilyen multiplatform cucc, az mind gombnyomogatos. Ami szamozott, az OK, de talalkoztam mar olyannal is (valamelyik konzolrol portoltak) azmi haromszog-negyszor-kor es egyeb baromsaggal farasztott:DDD
  • GPx8
    Köszönöm, de a menüben zavar igazán, ahol 1, 2, 3 stb. gombokra hivatkozik, ez nekem nagyon furcsa.
    Legalább kattintani lehetne.
  • Alexease
    A dupla billt nem biztos hogy lekezeli, de egyszeru billentyuzetet be tudsz allitani. Nezd at mintanak a Keyboard.xml-t, es hasznald ezt a tablat a kodokhoz:
    MS Virtual-Key Codes
    Utoljára szerkesztette: Alexease, 2015.07.11. 19:33:55
  • GPx8
    Köszi, azt néztem, de jó lenne ezeket a billentyűzetre tenni.
    Mondjuk ctrl+r replay.
  • Alexease
    Az INPUT konyvtarban vannak a kormanyokhoz tartozo XML file-ok, amit menubol nem tudsz atirni, azt ott modosithatod. Erdemes a tobbi file-t is megnezni, az elnevezesek miatt, elsore kicsit bonyinak tunhet:)
  • GPx8
    Sziasztok!
    A gombok beállításait át lehet valahol írni?
    Pl. replay stb.?
    Kiírja, hogy 1, 2, 3 stb gombokat kéne nyomogatni, de csak az Esc és az Enter működik...
  • bosco05 #914
    Kicsit módosítottunk a kiíráson, ezentúl mindenkinek 1 hét áll rendelkezésére, hogy lefussa a teszt versenyeket.
    Ma 17:00-tól jövő hét szombat 17:00-ig lehet futni a 8 szakaszos kiírást. A változatosság jegyében telik most ez a verseny, mind a négy elérhető helyszínből 2-2 szakaszt kell teljesíteni.

https://www.dirtgame.com/uk/leagues/league/16482/vsr-hu

Sikeres versenyzést kívánunk mindenkinek!
  • b-type
  • b-type
  • danikosz
    Szerintem többször felvették. Látni az úton a csíkokat, amikor még ott sincs. Kóreiai Ken Block másolás :(