2874
-
Lezajlott a heti VSR party! Már 51 versenyző van a ligában és 13-an most célba is értek! Gratula!
Heti VSR league menetrend : VSR_hu
Időpont: 2015. július 25. (17:45-tól) - augusztus 1. (17:00-ig)
Szakaszok : Pikes Peak. Full aszfaltozott szektor 1-2-3 és a full kör.
Szervizpark: Minden szakasz után
Autók: Pikes Peak
Utoljára szerkesztette: danikosz, 2015.07.25. 17:53:23 -
PacsutaTibi #989 Abban nem voltak hivatalos Rallycross Vb-s kocsik. Most szerződést kötöttek a promóterrel, ezért lesznek benne ilyen jó kis kocsik. Ehhez még 3-4 valós pálya, és szupi lesz. A Rallycross része mindig is jó volt a dirt sorozatnak.
A Dirt3ban a régi B csoportos kocsikat, meg a Subarut, Micut leszámítva (amivel nem nagyon mennek RX-ba),
a Ford Focus (2006), Citroen C4, Peugeot 207, és a Fiesta Supercarok voltak. Bár a fiesta lehet csak a Ken Block féle amerikában használt 5 ajtós.
Szóval ez az új Fiesta, Polo és 208 új tartalom lesz. :D -
#988 ez elméletileg a hivatalos tartalom ami majd jön nemsokára -
WinStar #987 Ezek is Dirt 3-ból lettek átemelve? :) -
#986 -
#985 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
PacsutaTibi #984 Jah..... Csak a Dirt3 kocsijait rakta át, gondolom megfelelően elnevezgetve. De ezek egyszer úgyis átkerülnek ide is. Saját 3d-s modellt csak a CMR1-2-be lehetett rakni, a többibe nem. :S Bár szerintem nagyon kevesen vannak akik olyan szinten tudnának modellezni mint a kódmesterek...
Anno volt egy Corvette szerűség is a Dirt1-be, azt meg a Grid1ből rakták át. :) -
#983 de minek? sivatagba homokot? -
#982 Valaki már modot készít hozzá! :D
-
#981 nem rossz, de gamepaddel inkabb nem bohockodok most, majd jovoheten.
Egyszer jol megszivtam egy ilyen daily eventet. kb 6 perc volt delig, mire vegigmentem, addigra valtott, igy nem adta meg a rewardot, se a helyezesemet nem mutatta mar, ha jol emlekeszem,
Na ez nem tudom ki, de igy szemre igen gyorsnak tunik. Na meg vette a faradtsagot es alaposan megtanulta a palyat.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.07.23. 20:11:17 -
#980 Ez a FIAT 131 Abarth nagyon tetszik. Most van vele Daily Event, nagyon élvezetes volt a német szakaszon, egyből jöttem is egy 9. helyet :D -
#979 nezegettem a racedepartment-es modokat. Akinek tul konnyu tehet ala sokkal "realisztikusabb" damage-t, hogy egybol szetessen a kocsija. De amin igazan megakadt a szemem az ez, amit nagyon dicsernek.
IMPACT Force Feedback 5.0
Mielott felteszi valaki olvassa el a hasznalati utmutatot :)
Ha jol vettem ki es jol szamoltam akkor az utolso ujrairt ffb update utan is hasznos.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.07.23. 19:26:14 -
#978 végre én is ki tudtam próbálni, a dirt3 után ez azért elég pozitív csalódás :)
az elején borultam jópárat, az eurosporton kitöltöttem volna egy negyed órás watts-ot az tuti :D
idő után szépen rá lehet érezni.
már csak kéne egy rbr2 és akkor ezt is tolják sokáig :) -
Hasselhoff72 #977 Van most egy mazda3-as ülésem fullos még a légzsák is benne van, kell?:) -
#976 Nekem is gurulós lenne, de nincs rajta görgő :)))
Le szoktam negedni a magasságot egészen alacsonyra , így a kormány kb a nyakam magasságában van,egészen autós helyzet :)) -
#975 Nalam korabban meg annyival volt extremebb a helyzet (a gurulo es forgo szek melett), hogy egy kihuzhato asztallapon van a kormany bill.-lel egyutt, igy az is mozgot elore hatra;DD De azt mar fixaltam:)
Az ules pozicio sem az igazi, olyan szintu szar erzes, mint az igazi Citrom C3 volt;D -
#974 A tengelye koruli forgas megakadalyozasara az nem sokat segit...
A masik ami meg zavaro a hintazas a tengelyen, hiaba fixalja az ember egy par centit azert mozog, legalabbis az enyem. (Dol hatra-elore)
Na jojjon csak meg az akcios ocso janos cockpit. kivancsi leszek ra.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.07.19. 22:24:29 -
#973 Le kell húzgálni a görgőket a székról , azt jóvan ... :) -
#972 Ja a szék fixáláson gondolkodtam már én is :D Majd megmérkőzünk ha meglesz a kormányod :P Én hosszú hosszú éveket hagytam ki szimulátorozás pláne rally terén, így most próbálok visszarázódni, ez a 40 óra ennyire volt elég. -
#971 haha legalabb a fejeket amiket vagsz vicces nezni, ha mar a menet messze van a jotol :)
Amugy itt is mennyire latszik, ahogy beleeled magad forogsz jobbra-balra a szekkel. Anno ezert talaltam mar ki, hogy beteszek egy reteszt, ami megakadalyozza a jobbra-balra forgast, mert egy mas ulespozicio maris oda a labizmaidba beegett fekut stb. Bar ebben a jatekban annyira nem lenyeges.
Latom van mar gaz, fek kijelzo app is. Na legyen csak meg a kormanyom vegre. -
#970 Ehhez különösebb kommentárt nem tudok fűzni! :D
-
#969 Tegnapi utolsó szakasz, van benne hiba, de élvezetre nem volt rossz :)
-
Lezajlott a heti VSR party! Már 43 versenyző van a ligában és 14-en most célba is értek! Gratula!
Heti VSR league menetrend : VSR_hu
Időpont: 2015. július 18. (17:20-tól) - július 25. (17:00-ig)
Szakaszok : 4 görög szakasz és 4 német szakasz
Szervizpark: Minden második szakasz után
Autók: 80-as évek RWD
Amennyiben van rá igény,jövő szombattól mehet egy Pikes Peak túra! -
#967 Es mi lenne , ha ne adj isten keyboard profilbol csinaltad meg a sajatodat, es nem lenne kis kocka meg kisharomszog hanem bill nev ?! :)
Fejlodni minden fejlodhetne.
A kormanyzas szeri tem teljesen jo, sot az a legelvezetesebb az egeszben, igaz en nem hekkelek meg mindent 540 fokra, marad natur ahogy kell :) -
GPx8 #966 Mondom, tök jó szerintem is.
Tetszik az eső, az éjszakai verseny a használható belső nézet, hangok stb. A kormányzás lehetne jobb.
Ráaádsul benne van a fejlődés ígérete is.
És mekkora boldogság volt, amikor végre megtanultam, hogy a kis háromszög az a 4-es gomb és a kocka a 2-es stb...! :) -
#965 bánja kánya, csak a kormány része maradjon, vagy legyen jobb. AC-ban is tartanak WR-t xbox kontrollerrel.
Sajna egy ideje kisebb bajom is nagyobb a játéknál, de mire újra lesz időm, remélem csak jobb lesz..vagy marad ilyen. -
#964 Jah, ertem , igaz !
Igen, a menu nyomkodos...de ettol meg en rohadt jonak erzem vagyis leszarom :)
Eszembe nem jutott ezen fennakadni....
Ffb, meg egyaltalan nem rossz, picit allitgattni kell de teljesen jonak erzem...
Most hogy irtak,igen azelso kerek csuszasat is lehet erezni.
Ennyi :)
Engem nem zavar, mert magaddal szursz ki, de ahol hozzaszolsz valami bagatell byjon tuti van valamivel :))
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.07.18. 10:29:27 -
GPx8 #963 Mi nem az? Pl. ahol egérrel is lehet a menüt kezelni? :)
Én eredetileg csak azt kérdeztem, hogy másnál is jelentkezik-e, hogy nem lehet a kormányon érezni a megcsúszást (nekem csak egy DFGT-m van), erre jön a fanboykodás... :D
(Nyilván ha jönne egy tuti FFb patch, akkor nem raknád fel, mert ez így pont jó... Hehe.) -
#962 Barhol szolsz hozza valami nyugod tuti van :))) Meg az altalanossaggban jonak mondott jatekokban is zalalsz magadnak valamit ..De te tudod, engem nem zavar. :)
Ha meg ez bananos gyerekeknek valo cucc, akkor nem tudom mi az ami nem az :)))
Ok, a beton az egy hulladek, de murvan nem is ertem mi a nagy baj vele...Persze talalnek en is valamit ha akarnek, de nem akarok, inkabb elvezem mert szvsz rohadt jo ! :)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.07.18. 10:17:57 -
#961 Szerintem meg a billes embereknek. -
GPx8 #960 Nahát! Nem Te sírtad végig az egész pCars fejlesztést? :D
Egyébként tetszik a DR, de lehetne sokkal jobb nem kellene sok hozzá. De sajnos ez is a "banános" gyerekeknek készül elsősorban... :) -
#959 Letezik jatek, ahol te nem a hibakra, hianyossagokra kattansz ra azonnal ? Teljesen jo ez a jatek meg igy is, elvezd inkabb ! :) -
GPx8 #958 Mivel most nagyon a rallycross-ra gyúrnak, kiváncsi leszek, hogy fejlődik-e a dolog... -
#957 mondjak jah, tényleg ! -
#956 pl monacoban nagyon lehet erezni amikor jegre mesz. -
#955 Hmmm arra mar nem emlekszem, szerintem jo ez igy ahogy van, nem ereztem hianyat eddig, sot inkabb igy legyen, a nulla ffb mert csuszik az elso kerek szerintem marhasag, bar jobbat nyilvan nem lehet kitalalni erre. -
GPx8 #954 Azért az Lfs-nél működött, ha jól emlékszem, rallycross-ban. -
#953 Gondolom itt nem hasznalhato a megszokott dolog, mikor megcsuszik az auto eleje " elmegy " az frb, mert ez ralli, eleg sokszor menne uresjaratban igy :) -
GPx8 #952 A megcsúszást csak nálam nem érezni egyáltalán a kormányon (nem úgy, mint pl. az AC-ben vagy az Lfs-ben), vagy ez egyelőre ilyen? -
Fantasy18 #951 első bénázásom ezen a pályán :D
Utoljára szerkesztette: Fantasy18, 2015.07.16. 14:12:30