DiRT Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az elején én is sokat szenvedtem egy-egy zöldért, de ahogy többet megyek egyre jobb lesz a dolog. A group A-ban értem fel a Elit szintre most futottam az első Master szintű rally-t Walesben. Nagyon furcsállom, hogy a Master szint mintha könnyebb lenne mint az előtte lévő. Az elitben nagyon kellett küzdenem a második helyért, itt meg simán hoztam az első helyet, vagy 1 perccel megvertem a mezőny. Egyenlőre nem értem a dolgot, de betudom annak, hogy a Subarut most kezdem érezni igazán, plusz Wales a kedvenc helyszínem.

b-type
Monaco-t meg lehet nyerni, ott nüanszon buktam el....bár akit elütöttem az biztos nem gondolta annak 😄 bekaptam 15másodpercet emberhalálért, és ezzel buktam el, de most megvettem a másik autót, a Lancia-t, hátha majd az..
Sokkal rosszabbra számítottam, nem rossz ez...mondjuk a Mini elég béna a visszajátszásban, és a kormány is akkor jó érzésre amikor sérült egy kicsit 😄
De ez csak szörszál, elég jól el vagyok vele....csak elég kemény 😄 csóri driving force pro-m már vagy 9 éves, nem gondolta volna hogy ennyire megtépem öregkorára 😊)

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lac coo
Arról nem olvasott valaki valamit, hogy hogy miért nem lát más H váltót a kormányén kívül ? Sq modban megy, de ahogy h módba rakom nem lehet használni ...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
En nem vagyok egy nagy rallis, de talan egyszer lattameddig zold reszidot :-):-):-)
Az itinert azt ket kanyar utan elvesztem, szoval nekem meg kellene tanulni a palyakat :-)

b-type
Ez ennyire kemény, vagy én vagyok béna? 😄
néha nyerek egy szakaszt de kb. annyi a sikerélmény, 60'-s évek rally-ját nyomom clubman szinten szal eléggé az eleje, de nem nyertem még versenyt.. De tetszik, remélem nem lehet rajta nehézségi szintet állítani és frankó jósz@r kemény lesz végig...ezt még talán egy autós játék sem merte meglépni, miszerint itt ugyan nem nyersz pláne betanulás nélkül, belsőnézetben kuplungolva szpva 😄
Nincs nagy bajom az irányítással sem, meglepően jó, és fasza hangulatos is ...és jókemény. (vagy én vezettem már régen rally játékot..)

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lac coo
Fene tudja nem rossz az ffb, csak középen valahogy lusta . Meg lehetne nagyobb ellenállása a kormánynak, nagyobb ereje az oldalra tekeredéseknek .

lac coo
Viszont most mar nincs mire fognom....rohadt nehez ezzel jol menni 😊)
Nagy wrc nem izgat, M3 ast probaltam, kell mennem nem keveset , hogy megtalajam a ritmust.A gumi szerintem szuperul mukodik, igy higy mar jo a kormany !

lac coo
FFB annyira nem jó még, bár sokkal jobb mint volt, de legalább a kormány jó lett !
Bár FFB-t is állítgatni kellene .....

Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.06.17. 18:11:00

Tomsteel

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

bosco05
Minden esetre ez azoknak jó lecke akik azt mondták "úgyse fognak csinálni semmit, csak marketing", mert ezek szerint mégis csak csinálnak 😊
lac coo
Allitgatni nem probaltad ?
Majd meg dolgoznak rajta 😊 Ez CM, itt meg a budos eletben nem probalkoztak normalis ffb vel ! 😊

Tomsteel
Most olyan mintha kapott volna még egy utasítás sorozatot az FFB, és folyamatosan hadakozna a régivel. Néha arra mozdul amerre várja az ember, néha arra mozdul de félúton megáll, néha pedig úgy mint régen berántja a kormányt/autót az ív belsejére.

Ez most az a szint, amit egy ilyen beharangozó után legelső kiadásként elvártunk volna azzal a kommunikációval, hogy nyugi, dolgozunk rajta.

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

lac coo
Kijott ? Delutan megszakertjuk ! 😊

bosco05
Patch V 04.5 - The one with the Force Feedback

Erről valakinek vélemény? Már remeg az ujjam a buy gombon 😊
lac coo
Szerintem Bosco az idovonalon 15.- e kornyeken levo patchre gondolt, azt nem tudom kijott e mar vagy sem ....

alma2
nem...
"DiRT Rally’s FFB update is almost ready to go live" tegnapi hir.

szerintem

lac coo
Nem igen követem, de szerintem a hegymászós ucc volt a legutolsó update ...
De nem tudom, remélem még nem mert akkor hamarost itt van 😊

bosco05
ez nem jött már ki?
lac coo
Igen , az gyönyörű lenne ! 😊)

Jól értelmezem, hogy 15.-e környékén kell jönnie a patchnek?
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.06.16. 20:06:34

lac coo
gondolom igen, mint általában a saturáció 😊

Bele nem élem magam, majd kiderül, de a hír jó, örülni kell ! 😊)

a videon én sokat nem látok az ffb-ből ! 😛
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.06.16. 20:00:57

A videó alapján ég és föld a különbség... nagyon kíváncsi vagyok mit szóltok majd hozzá! 😊

www.smart-bus.hu

Adam Jonas
Most jól értettem, hogy ezzel a szaturációval állíthatod be azt, hogy hány fokon szeretnéd használni a játékba a kormányt? (Szóval valami olyasmi, mint R3E-nél a setup/Steerin Settings-en belül a Rotational limit?)
Utoljára szerkesztette: Adam Jonas, 2015.06.16. 19:59:17

Alexease
Azert tulsagosan ne eld bele magad, eloszor ki kell probalni, es raszanni 1-2 ora tesztelest es allitgatast. Persze, az lenne a legjobb, ha allitgatas nelkul jo lenne, de azert a celkozonseg nem valtozott, veluk sem szurhatnak ki😄

Meg persze akkor lenne meg kicsit kellemetlen a dolog, ha EZ valoban jo lenne, de az F1 2015 megmaradna az elozo 10 eves stilusnal😄DDD
lac coo
FFB még nem is olyan lényeges, de legalább nem összevissza működik, csal, oszt szoroz a kormány ...az már jó ! 😊)

Alexease
Nah, erre kivancsileszek! Mondjuk rontani nem tudnak rajta, ha azok az FFB allitasok mar csak a jelenlegi rendszer alapjait piszkaljak, az autokhoz allitott/allithato kormanyelfordulassal, mar sokkal jobb lehet.
Adam Jonas
Gondolom a következő update-el jön majd. 😊 (Az meg nemsokára itt lesz.)

lac coo
Remélem nem fél év múlva adják ki 😊))

lac coo
Yesss !!!! 😊)))) Jonak tunik !!!!!

Adam Jonas
lac coo
Azt mar varom ! Ha javul addig a kormany, az nagy zsivanysag lesz 😊)

Adam Jonas
Lesz majd utána egy PvP Pack, szerintem azzal fog majd jönni ez az opció.

lac coo
Én úgy tudom lesz .Július közepén ha jól látom .
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.06.14. 22:05:28

Bocs, hogy kérdéssel felelek, de van tervben rallycross játékmód is vagy ez még csak ilyen nagyon távoli terv?

lac coo
Ha lesz majd benne rallycross, akkor lesz rendes online is, tobben egymas ellen, ahogy kell ?

25%-s akció van steam-n.

www.smart-bus.hu

lac coo
Persze , de akkor is allat 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szerintem csak a nagy FOV miatt tűnik olyan durván gyorsnak és valójában normál rallis tempóban megy.

Utoljára szerkesztette: RYO21, 2015.06.08. 23:31:51

lac coo

lac coo
Nem fordult időben a kormány, nagy volt a kormányszög 😊))

Nagyon jól néz ki ez a szakasz is.Kár,hogy ilyen rövidke lett 😊.

„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen

Norbi1990
<#taps>
lac coo
Így kell ezt csinálni !!!! 😊

Totti5
PP-n lehet valahogy menni más fajta autókkal? 😊

Sehogy sem állnak kézre ezek a hatalmas turbólyukas gépek.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.06.06. 14:12:45

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

lac coo
Oh, bocsanat, elokerestem, a road book topikban van.
De asszony nincs itthon, ezt en probaltam meg ertelmezni, szovel konnyen lehet hogy hulyeseget beszelek 😊)))

Alexease
En sem latok semmit😉 Valami korkerdest tettek fel, de semmi ilyen nincs benne.
Adam Jonas
Én nem látok sehol ilyet.

Be tudnád linkelni azt a posztot?

lac coo
Jol olvasom a forumon, higy kovetkezo patchbe lesz uj vagy javitott ffb ?
Talan tegnap irtak a posztot...feedback freeday, 06.05.
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.06.06. 09:51:12

akyyy
nekem semmi se frissül steambe, elindul simán a játék.
semmi új pálya se autó, de a liga se müködik már ezer éve 😞

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Alexease
Mar aznap meggyogyitottak😉
akyyy
meddig nem lehet most játszani vagy jó már a patrch? mert fb-n irták hogy ne telepítserm mert tönkre basszak a savegame-t, azóta nem is használtam a gépet, de mostmár frissíteném, játszanék ha lehet 😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;