2874
-
GPx8 #1110 Az én gépem a mai világban, már egyáltalán nem számít acélosnak, de nagyon durva fps esésről nem tudok beszámolni. A PC-vel pont az a baj, hogy gyakorlatilag nincs két egyforma (driverek, háttérben futó szolgáltatások stb...)
Egyébként nekem a DiRT Rally az év eddigi legnagyobb pozitív meglepetése. -
Solt #1109 Semmilyen szituban nem láttam 60 alatt az FPS-t, pedig Ultrán van a grafika. ( 290X ) -
#1108 70, 100 fps? atom fix 60, más nem létezik, mert az rossz.
Nem csak az RX lett rossz, a német pályákon is van dropp, éjszaka meg élvezhetetlen. 60-40re is lemegy random. GTX 970 mellett.
Nagyon jó akinek megy, nekem nem. -
#1107 Ki kell dobni azt a gepet ! :))
Viccet flreteve, ez pc, mindig van olyan konfig amivel nem megy jol, ezert beta meg, hogy ha ilyen kiderul akkor megprobaljak megoldani....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.08.20. 14:38:44 -
#1106 Mondok jobbat: van olyan, akinek 100-ról esik le 15-re... -
#1105 Az hogy lassult, meg hogy leesik 60-ról 12-re az az én kis agyamban nem ugyanaz :DDD
Bárki bármit mond, nálam, fullon, soha nem esik 70 fps alá .... , RX ben kicsit lassabb, de ott a legdurvább amit láttam ,az replayben volt 55 FPS .....
Igaz nekem jó a bevált win7, nem töltök le minden szar drivert csak mert ujabb stb :DDD
Nekem inkább a nevetséges foss betonfizikával van bajom, arra simán adnék 10-ből mínusz 1-et ! :))
Meg hogy most éppen a kuplung pedál nem működik ....:)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.08.20. 14:17:02 -
#1104 Mindenkinek lassult a jatek, vagy inkabb ugy fogalmaznek a rallycrossnal latvanyosan lassabb, mint mashol. (mondjuk mashol nincs is 5 masik auto a kepernyon, meg hat kocsi felkavart porfelhoje sem szallingozik stb. Azt fogadd el Laccoo a kivetel :)
Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.08.20. 14:08:46 -
#1103 2. -
#1102 Mennyi VRAM van rajta? -
#1101 Nem, 770 .... -
#1100 GTX 970? -
#1099 Nálam soha nem esett még le .... -
#1098 Éppen ezt írták fórumon:
"From what I know this slow-down when hitting the tyres will be much improved in the upcoming update to the game"
Egyelőre félreteszem, kövi update-nél megint előveszem, de kissé akkor is furának tartom a dolgot. -
#1097 A 100 km/h-s dolgot csak azért mondtam, mert ott tutira találkozol vele, de már kisebb sebességnél is drasztikusan leesik egyik pillanatról a másikra az FPS... -
#1096 0.6 bátaalfa, ez van.
Mindazonáltal nekem egy pillanat gondom nem volt még ebben semmi ilyesmivel .... -
#1095 Tegnap először mondom kipróbálom gamepaddal, hogy milyen, aztán akkor sikerült így beleállnom a gumifalba, és lepődtem meg rajta kissé.
4. heat után meg a hangom kezdett el recsegni, de PH!-n olvasom épp, hogy ez sem egyedi példa. -
#1094 De ha meghalsz a gumifalban onnantól minek érdekel az FPS, az a futam már kuka onnantól :))
De mondjuk ilyen nem történt velem, szóval lehet hogy ott leesik...De akkor már mindegy :))) -
#1093 Igen, mert a 60-ról 12-re leeső FPS biztos az én hibám, okos... -
#1092 De ez megiscsak 0.6 verzio, es a korabbi "egyedul korozok a palyan" melle most megjelent egy viszonylag rovid palyas, belathato, sokautos jatekomod. Majd a 0.7-ben jon valami optimalizacio. Akinek problemat jelent a verzionkenti valtozas es az esetleges lassulas, hiba, bug, annak nem feltetlenul jo valasztas egy Early Access folyamatos beta teszt programot hasznalni;) -
#1091 akkor az a problémám lesz, hogy 100-al nekimentem a gumifalnak, nem az fps :)))
a kroszt igaz nem sokat próbáltam, mert nagyon nem tetszik a beton továbbra sem, sőt szinte az összes 540-es kormányszögű autó nekem felejtős, de fps gondom itt nincs az tuti, pedig még az élsimítások is maxon vannak . -
Solt #1090 Milyen géped van?
Egyébként mit keresel a gumi falban? :D -
#1089 Erre annyit tudok válaszolni, hogy egy jó 80-100-as tempóval menj neki a gumifalnak, és akkor majd meglátod, hogy mi a probléma...
Minden más esetben nekem is megvan bőven a 60 FPS. -
#1088 Én nem értem mi van nálatok, az én közepesnek is alig mondható gépemen is teljesen hibátlanul fut ....
Csak egy rakás árkád vacak ez az RX :))
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.08.20. 11:31:25 -
#1087 Eljutottam ma végre odáig, hogy kipróbáljam a v0.6-os frissítést (aka RX update). Maga az RX tök jó, de az optimalizáltsága a program egyelőre borzalmas. Tudom, még fognak javítani rajta, de meg merem kockáztatni, hogy perpillanat szarabbul fut a gépemen, mint az első verziók bármelyike. -
#1086 Fogják majd, update után 1 nappal már tele is volt a CM fórum ezzel, hogy túl könnyűre sikerült. Gondolom következő patch-be/update-be javítva lesz. -
#1085 Nehézségen lehetne még emelni, úgy 3szoroásra a mostaninak, hogy legyen valami kis kihívás. Ez a legnehezebb fokozaton a FINAL az elvileg a leggyorsabb AIkkal szemben. Az összes eventet simán nagy előnnyel lehet nyerni, kb mintha az AI nem is lenne a pályán.
Amúgy elviselnék egy teljesen külön liszenszlt játékot ebben a formában. Baromi élvezetes.
-
#1084 Próbából felraktam a Fanatec kormányt, most így elfogadja a H váltót, de a kuplungot nem !
Nem igaz, hogy CM nem tudja ezt a kontroller cuccot rendberakni, F1 is megy összevissza :))9 -
#1083 Alap hogy bevan. 60.0 fps mellett játszok mindent. F1 2015 pont annyi, mindig. Ez meg sehogy sem. Jobban nézegettem, rallycross aszfalton kb jó tartja a 60at, de amint murva van, por leesik 40re is. Akár lowon van akár maxon. Használhatatlan bármit bárhol állítok. :(( -
PacsutaTibi #1082 Nincs sok esély rá hogy bekerüljön Nyírád, mivel nem része sem a Rallycross VB-nek, de még csak az Eb-nek sem. -
balazsgigi #1081 Én lementem,B4L33 néven vagyok,köszi! -
#1080 Kicsit nagy volt a szám, azért a rallycross championshipbe kell kapaszkodni :) -
#1079 Heti VSR league menetrend : VSR_hu
Időpont: 2015. augusztus 10. (13:00-tól) - augusztus 15. (17:00-ig)
Szakaszok : 6 db görög szakasz
Szervizpark: Minden 2. szakasz után
Autók: '70 -
balazsb1987 #1078 Hol találom ezt a középrehúzást? -
#1077 Kapcsold be a vsyncet, nekem ugy jó. Most van egy gtx 980 kölcsönbe nálam és az RX-nél azért látszódik hgy azzal is leesik az fps.
Remélem azért majd még jönnek uj pályák rallycross-hoz, egy nyírád lenne az igazi:), bár kétlem hogy bele fog kerülni...
Ja és a nehézség is lehetne nagyobb, mert vagy very hardon is mindig nyerek. Még sima rallyba a nehezebb szinteken csak top3-ba szoktam beférni
Ahogy nézem a dirt blogon is ezt írják " forums telling us about the AI not being fast enough please make sure that you let us know what sort of lap and race times you are getting"
Utoljára szerkesztette: Shodan, 2015.08.10. 10:00:50 -
GPx8 #1076 Nálam tök simán fut, pedig nem mai darab a gépem, és nagyon jól is néz ki. -
#1075 Nem tudom, nekem csak kozepes gemep van de fut mint a barom.....
De amiota ilyen speci grafikak vannak ez rendre elojon embereknel, regen ilyenek nem voltak, ha volt gep ment is mint az alom...
Nekem pl input lagom szokott le. I, es az istennek nem jovok ra miert.... -
Solt #1074 Pedig NV-n minden tökéletes! Kapcsold ki a vsync-t, fixáld az FPS-t 60-ra, és nézd meg úgy.
Egyébként a mostani frissítéssel jött középre húzás effekt az FFB-hez, ne feledjétek kikapcsolni! :) -
#1073 Ahogy kitanulom egyre jobb a RallyCross. Itt nincs mese vakon tudni a pályát és pontosan húzni a kéziféket, tudni a sebességfokozatokat aztán taposni a gázt. Marha jól lehet csúsztatni ezeket a gépeket.
Kár hogy kb élvezhetetlen a játék. Egyszerűen nem tudom miért akad 970en már több hónapja. Előtte jó volt, azótra valami történt is nem jó. Lowon is, ultrán is ugyan olyan rossz :( -
#1072 Gondolnam akkor lehet penzt kiszedni egy fejlesztesbol, ha masba is bekerul :)))
Fene se erti hogy van naluk a DRalli...Meg a CM Racing logot sem kapta meg :))) -
#1071 Az F1 uj engine, fejlesztes alatt van, elsosorban mindenkinek szantak.
Az DIRT engine a regi, valszeg megkapta egy "masik" csapat, kihoznak meg belole ezt azt, esetleg az itteni kiserleti fejleszteseket fel tudjak hasznalni a "nagy" engine-ben is.
De az is lehet, hogy ez csak egy mellekes fejlesztes, hobby-szintu, ha belefer piszkaljak, es kiszednek meg egy kis penzt a regi engine-bol:)