2874
-
#1070 F1 2015- hoz keszul a cockpit allitas, a beton-gumi is sokkal jobb..
Ebben jobb az ffb es a kormanykezeles.
Eleg hihetetlen, hogy ilyen szepen elmegy a ket jatek egymas mellett !
Remelem egyszer azert csak cserelrnek egy floppyt a szomszed irodak !!! :)) -
balazsb1987 #1069 Na ez már vmi:) -
#1068 Jo reszt a FOV kulonbozo erteketol is fugg. Minel nagyobbra allitod, persze egyre torzabb kep mellett, egyre gyorsabban suhannak el melletted a dolgok es egyre tavollabinak latod a kepernyo kozepen levo dolgokat.
Allitani egylore csak egy kulso progival lehet.
Nem, senki nem fogja lemondani, hogyan kell hasznalni, mielott megkerdezed :)
fov changer -
balazsb1987 #1067 Sziasztok! Beszereztem a játékot. Egy olyan kérdésem lenne h belső nézetből nem nagyon van sebességérzet. pl. Bumper camerából sokkal jobban érezni a sebességet. Ez mitől lehet? -
#1066 Kár érte, epic előzés volt. :)
Itt van egy onboard róla:
-
#1065 A pályaelhagyásos előzésért:) -
#1064 Igen volt bünti, de nem vagyok biztos hogy a lökésért, vagy pályaelhagyásért. -
#1063 azt hiszem bünti is lett belőle, de nem fix -
#1062 Ha ilyet csinálsz mint 3:15-től online akkor le "noob"-oznak nem?
Utoljára szerkesztette: bmwcrash, 2015.08.05. 21:50:32 -
#1061 Most örülök igazán hogy múlt héten vettem dedikált kéziféket, de ezt is szokni kell azért elég hamar keresztbe áll. Az aszfalt szerintem is továbbra sem az igazi. murva nagyjából ok. -
Musicking #1060 Ha jól hangolod a váltót és a difit akkor a DR esetében még ennyi se kell, persze segítségek nélkül és kézi váltással. :)
Utoljára szerkesztette: Musicking, 2015.08.05. 13:55:16 -
GPx8 #1059 Gondoltam, hogy sok kézifékezés kell a rallycross-hoz...
-
atiwrc #1058 A dirt3 rx részét én billel és kormánnyal is élvezhetőnek tartottam, a cmr2-t is szerettem régen, de azért az elég más világ volt, a dirt3 sokkal jobb RX téren. A cmr2-arcade rész kb az rf rallycross modjaihoz áll közelebb, ami elég gyengus főleg murván... -
#1057 Nézted már milyen autók vannak a Dirtben? :D Szerintem vedd meg, próbáld ki és csalódni fogsz, csak épp pozitívan. Az RBR szintjét simán hozza, illetve inkább úgy mondanám mindkettő másban gyenge. Ennek is vannak hiányosságai de még a 0.5-öt sem érte el és EA, szóval itt még bármi lehet :) -
#1056 Én anno billel próbáltam a Dirt3 RX részét, olyan CMR2 - arcade játékmód feelingem volt vele. -
atiwrc #1055 Jégen még lehet gyorsabban is fordulnak szöges gumival mint aszfalton( vagy talán murván?) ezt még anno Benik Balázs meg Szabó Gergő mondta.
Viszont RBR-hez visszatérve, egyetértek azzal hogy talán tapadhatna jobban is aszfalton az esős gumi. De tegyük hozzá amit a tv-ben látunk hogy esőben nem mozognak máshogy az autók. DE, máshogy mozognak látszik, ha sok rally felvételt nézel. Ráadásul ilyenkor pl a wrcket átkapcsolják esős beállításokra, amit az rbr-ben nem lehet megtenni, legalábbis úgytudom a setup részben a hajtással kapcsolatos dolgokban nincs annyi állítási lehetőség amivel ezt meg lehetne valósítani.
Olyan van aki próbálta a Dirt3 rallycross részét és élvezte? Az ő véleményét meghallgatnám a Dirt Rally RX részéről. -
PacsutaTibi #1054 Azért az túlzás hogy a rajttól a célig csúszol..... Esőbe tényleg csúszós, no meg ha rárakod a fűre a kereket.
De én még mindig azt mondom hogy Tv kamerából nézve nincs olyan játék ami közelebb áll a valós autómosgásokhoz.
A dirt rally-t még nem próbáltam. A korábbi verziókban elég jó volt az RX része. Videó alapján tényleg kicsit gyengusnak tűnnek a kocsik.
Az aszfalton pl német-en elég furán mozognak.
Az alap RBR-es kocsikat (2L turbó, aktiv difi stb,) meg ne hasonlítgassuk már az 1.6L-es, kisebb szűkitős, passziv difis mostani WRC-khez -
#1053 Ez a rallycross autó elég fura amúgy. Nem vagyok benne biztos melyik pályán mentem (elég egyszerű, kívül van joker kör murvás és a végén ilyen szűk derékszögű kanyar vezet vissza a pályára) van benne egy 180 fokos visszafordító jobb kanyar és ott ha csúsztatva mentem be, vagy kézifékkel és parkettáztam a gázt egyszerűen kiforogtam vagy olyan lett volna mintha nem vitte volna át a hajtást a kocsi, mert nem pörögtek a kerekek.
Nem tudom én arra számítottam hogyha befordítom az autót 180 fokkal és nyomom a padlót akkor mind a négy kerék elkezd kaparni mint az állat (600 lóerőnek simán kellene szerintem) és kivisz a kanyarból, ennek ellenére tök mást csinált nekem..
Utoljára szerkesztette: Norbi1990, 2015.08.04. 18:36:55 -
#1052 Hat en finnyas vagyok , nekeü ez mar oriasi gond :)) -
#1051 Egy kicsit kockas a mukodes, az tuti;) Az aszfalt is azert nem tetszik, peldaul a cross palyakon, mert ha kanyarodas kozben megyek ra, azonnal megcsuszik, keresztbe all es dritelni akar;) -
#1050 igen ott van némi gond, de közel sem akkora mint ahogy írjátok :) igazából ennyi, hogy ezzel az átmenettel van gond túl hamar veszít tapadást és túl hamar is fog újra, ha ezen picit csiszolnak perfekt lesz -
#1049 Hat szerintem ilyen hirtelen egy bumi sem tud tapadast fogni.
Gyak itt ninxs is atmenet , csuszik, aztan egy szempillantas alatt etapadt megy egyenesen elore .Ilyen nincs , meg kivulrol a latvany is eleg lehetetlen.
Nem azzal van bajom, hogy nem csuszik mint diszno a jegen...De ez a tapadas visszanyeres ez nem jo, az tuti. -
#1048 Mozgasra, mukodesre, latvanyra valszeg eleg jol belottek, azzal nincs gondom, hihetoen mozognak, gyorsulnak, lassulnak es kanyarodnak. Nekem meg mindig az FFB-vel van bajom (nem mintha vzettem volna rally autot:DDDD)... Meg az aszfalt eleg furcsa. Persze tuti teljesen mas egy rally/terep/cross gumi az szfalton, de akkor is. -
#1047 Jó helyen tapogatózol. Én ültem már ilyen autókban hálégnek (corolla wrc és evo) és eddig ez a játék hasonlít a valóságra legjobban rally téren, meg talán a rallyfactor féle rf (az egy picit jobban :) ). Az RBR 1000x rosszabb ezen a téren, ott négy kerékkel csúszol a rajttól a célig és egy kis esővel már olyan lesz mintha tükörjégen mennél, pedig valójában alig van különbség a rallyban száraz jeges és esős pálya között, mivel ezek erre vannak kitalálva. Hóba jégen felrakják a szögeset és hajrá! -
#1046 csak neked.
dsfertujztuilgjk -
#1045 Nem tudja valaki mikor lesz már végre újra valami rally frissítés? Ezek a hegyrefelmenős meg rallikrosszos izék nagyon nem érdekelnek.. -
Pitti #1044 Na igen, az is... De Kunosnál az sem reménytelen :-)
Elég sokat javult már most is... -
#1043 Hat ahhoz kellene egy normalisabb utkozes modell is :) -
#1042 Én csak videókat néztem róla, el se indítom. -
Pitti #1041 Én AC-ban várom a rallycrost. Ha ott összeraknak valami jó kis murvás földes fizikát, akkor az mindent visz... -
Zoolee1976 #1040 Vicc hogy karral megy de avval meg kurvára nem érdekel! -
#1039 Én sem ültem, nem tudok jobbat csinálni, sőt semmilyent sem tudok csinálni...de nekem ez nagyon nem jó ....:)
Ha valóban ilyen egy rally, akkor se tetszik .
-
#1038 Hát nem tudom, nem ültem még ilyen autókban, csak láttam párat, meg belső felvételt és azokon is nagyon tapadósnak tűntek. Jó lenne, ha lenne valakinek rallys ismerőse és odaültetné pár órára a gép elé, hogy mondjon véleményt. -
#1037 Rossz galaxist , bolygót és fizikát vettek alapul ! :)) -
#1036 Nem jo
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2015.08.03. 22:24:58 -
#1035 Miért, mi a rossz benne? -
#1034 Nem igen írok ilyeneket ilyen fórumba, 600 db ember nekem szegezi a kérdést, hogy ugyan mi a rossz benne :))) -
#1033 Ne ide írd, hanem a Codies fórumra, hátha eljut a fejlesztőkhöz. :) -
#1032 Nem, nem müxik se aH váltó se akuplung...
De ez a beton még mindig förtelem, menekültem a cross futamból is, ez így egyszerűen kuka . Ennél még D3 is jobb ....:)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.08.03. 21:53:26 -
Timbu #1031 A honlapjukon erről semmit nem írnak. (Összesen ennyit találtam a Renault-val való kapcsolatukról. Ez inkább design, mint szimuláció.) Inkább hiszek a honlapjukon (nem) található információknak, a korábbi játékaik arcade mivoltának, a WRC 5-ről készült eddigi videók arcade mivoltának, mint hogy forrásmegjelölés nélkül milyen PR szagú cikk jelenik meg a magyar sajtóban.