DiRT Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
Hasítok mint a szél, minden második bukkanó vagy kanyar után a mázlira bízva, hogy jó helyre esek, majd checkpointnál 10 másodperc hátrány, na mondom ezt meg hogy?
Nem szeretem mikor nem én kontrollálom az eseményeket, hanem reménykedem, hogy jó fele esek meg jó irányba <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.06.03. 19:26:23
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Asszem uj 1200 herzes ffb- t , ballonos gumit, allithato kamerakat, es vadioj reszecskealapu gumifizikat...
De elrontottak a vizcseppeket, ugyhogy kikukaztak az egeszet ! 😊))
Meg annyira soha nem jott be a kevegoben lebego autofihika, moddolva jobb lett, de abbol meg mar kinottem 😊))))
Aki nagy RBR fan, sokaig hasznalta/ja, annak azert sokat szmitott az evek alatt, hogy lenyegeben az egesz programot nem hivbatalosan kicsereltek, es evente lefissitettek.
Amugy nem ertem mi a baj itt,, ffb az tenyleg szar de talan llesz jobb.....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.06.03. 18:47:54
De ezt mar megszoktuk, az elmentes problema sokeves problema a Codies cuccoknal. Bar valszeg a Steam online szinkronizalos dolga is bekavar.
Look's like we've hit our first rock in the road and you could potentially loose your save game.
We'll update you later on our progress."
😄DDDD
"Nulla tenaci invia est via"
Jo jatekot szevasztok
Tovabbi szep estet.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
a végén meg szoktam nézni a visszajátszást, főleg az olyan jeleneteket, ami külső kameraállásból van, szóval nem a kocsiból veszi, hanem valahol a pályáról. nagyon hangulatosak ezek. meg a drónos felvételek
a gondom az, hogy berakja a kamerát a kerékhez, és onnan többé nem veszi ki a kamerát. ha kilépek a verseny eredményeire, akkor már átvált, ilyenkor vissza tudok lépni, de macverás, meg problémás.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Mivel irányítjátok ? Bill?Gamepad? Kormány?
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Ez a játék úgy is remélhetőleg nagy változásokon mehet át.
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Sajnos erre nem tudom a valaszt,ugyan is en nem sajnaltam egy ilyen jatekra 25 30 eurot.😊
szerintem jó úton halad a játék, hangok terén ismét lekörözi bármelyik szimulátort (bár rre se semmi), látvány tekintetében sincs panasz, de azért remélem a véglegesig még foglalkoznak a fizikával/ffb-vel is, visszajátszásban pedig nem lenne rossz a slowmotion opció.
A megjelenes utan, minimum 3 honapot "adtam nekik", annal elobb nem varhato erdemi kormany/FFB valtozas. Ha valoban foglalkoznak vele. Addig nem is piszkalom a temat. De ha 3 honap utan semmi nem tortenik, meg igergetes szinten sem, akor mar gyanus lesz a dolog😉
Utoljára szerkesztette: kemszi2, 2015.05.29. 22:13:44
HD 6970+Q9550+Vista 64 bit
Igen kipróbálom aztán majd meg is veszem.
Csak kíváncsi voltam hogy milyen.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Voodoo
Warez tilos ugye?