2874
-
GPx8 #1150 Kösz, az jó. -
#1149 Lehet. -
GPx8 #1148 Kuplungot lehet "csúsztatni" (indulásnál, pl.)? -
#1147 ez még beleférne ! :))
https://video-vie1-1.xx.fbcdn.net/hvideo-xaf1/v/t42.1790-2/11995921_10153597831839168_51321582_n.mp4?efg=eyJxZSI6InZpZGVvX3ByZWZlcnJlZF90YWdzXzIwMTUwMTIxLHRoZV9sYXVuY2hlZCIsInJsciI6MTYyMCwicmxhIjoxNzc4fQ%3D%3D&rl=1620&vabr=900&oh=f1664c317f27deb5c199bbd7fc5344e2&oe=55EE032F -
#1146 Mentem vele pár kört, hát így már aztán totál béna vagyok, fék kormány kuplung váltó kézifék meg csúszik mindenfelé az autó ... :)
a váltó fogaskerekeit megigazgattam rendesen ...
De én nem tudom mi ez, szim vagy nem az, de jó autóval, földúton, jól belőtt FFB-vel én nem nagyon találok kivetni valót benne ! -
#1145 Juppíí, végre van H-váltóm és kuplungom is ! :)) -
#1144 v0.71 Patch Notes
Additions
PVP - Session Visibility - When setting up an Online Custom Championship there is now an option to make the lobbies closed so only players who were either invited or on your friends list can join.
PVP – Race collisions can now be turned off when creating a custom lobby.
PVP - In a lobby, the user can now specify who they would like to communicate with via the Voice Channel option IE Everyone, Friends or no one.
Audio Options - There is now an option to set the chat receive volume.
Audio Options – Voice Chat can now be turned on or Off.
Controls – Users now have the option to enable Push To Talk for voice chat.
Fixes
HUD Fix – Rear view mirror in Rallycross is now correctly placed when using either internal camera.
Game Fix – Tooltip to repair a puncture now functions correctly.
PVP Fix – Players who jump start when in the staggered grid position can no longer collide with other users.
Save Fix – Fix for the game not saving when the player has entered 6 leagues. -
#1143 Ez nem offline játék, itt nem lehet ilyet. -
Diceboy1982 #1142 Hali. Valaki tudja hogy lehet a játékba át írni a pénzt hogy több legyen? -
#1141 Setupok vannak valahol?
Annyi mindent lehet állítani hogy nem nagyon merek belepiszkálni. -
#1140 -
Diceboy1982 #1139 Köszi. Erre voltam kíváncsi :) Esetleg abban tudsz segíteni még hogy a Warez topikot hol találom ennek a játéknak? Ha van. Elég rég jártam már itt az Sg és sokat változott. Köszi ha tudsz segíteni. -
#1138 Valszeg fut W10-en, a Win "engine nem nagyon valtozott" a Win7 ota (nem a koritest kell nezni, az csak parasztvakitas;P).
Amugy meg felesleges is, a Win7 Prof Eng tokeletes cucc! :P Foleg a 8-10 eves gepemhez:DDDD -
Diceboy1982 #1137 Most pontosan nem ez a gond. Azt hogy 8 ig van a támogatás ki írva az egy dolog de esetleg valakinek el indul e 10 en. Igaz a BF3 nak is a támogatás 8 ig van de mégis fut tökéletesen a w10. Én ezt csak kérdeztem mert ha valakinek fut 10 is akkor nem ez a baj. -
#1136 Ha a tamogatas 8-ra irjak es neked 10 van akkor mi a kerdes ? -
Diceboy1982 #1135 Köszike.
-
#1134 Az elso gond a warez/crack, es mar tul is targyaltuk... :) -
Diceboy1982 #1133 Hali mindenkinek! Tud valaki segíteni? Először is nem tudom jó helyen írok e. Az a bajom hogy mikor indítom a játékot el indul és csak a Dirt Rally felíratnál meg fagy a kép tehát nem tölt be a játék. Le szedtem egy másik crack ot ami procihoz javasoltak mert sok ilyen gond volt. Tud valaki segíteni? Még esetleg arra gondolok nem e az a baj hogy Win10 en nem fut a játék mivel támogatás csak 8. van. Előre is köszönöm a segítséget. -
#1132 Nem mondtam hogy jo, mert nekem sem tetszenek az ilyen "megoldasok", csak azt, hogy talan az igaziban is lehet valami hasonlo megoldas, es ez a resze is annyival rosszabb, mint a tobbi, de ez igy szar lett;) -
#1131 Na jó de itt kb nullát fordul középen utána meg lefejeled az ajtót ))
szerintem szar...:)
-
#1130 Elofordulhat, hogy ezek igazabol is ilyenek vagy hasonlok. Kicsit logikus is lenne, mert ha ezeknel mar nagyobbat kell kanyarodni, akkor mar ugy ios durvan kanyaodnak, oda mindegy:DD -
#1129 ezeknek a kitcaroknak, meg a mai WRC-knek miért van olyan fura döglött rész a kormányon középen???
Nem ffb, kormányzás... középen olyan mintha holtjátéka lenne, utána meg kanyarodik mint a barom ...totál használhatatlan...Vagy ezekben gyárilag sem lineáris a kormány, ? :)) -
#1128 hát ez nem jó hír :/ -
#1127 ezt a hibát ma javítottak Az F1-ben, talán ide is bekerül .... -
Chief #1126 Nekem egy régi Thrustmaster van, és dettó ugyan ez a probléma... Megoldást még én sem találtam rá sajnos.... -
#1125 Helló !
Van valakinek olyan rajtam kívül hogy nem ismeri meg a kormányát a játék ?
Egy 10-12 éves ( ) Microfos kormányom van,tudom irányítani vele a játékot,de a beállításokban csak "direct input device"-ként jelenik meg. Így finombeállítani sem tudom,és akkor holtjáték van,hogy élvezhetetlen a progi. (ezenkívül oké minden)
Régebben próbáltam x360 kontroller progival,amit itt ajánlott valaki,de az sem segített.
Minden másban PCars,Assetto Corsa -meg persze a régebbi cuccok- tökéletesen működik.
Vagy esetleg valaki tudja hogy melyik .ini fájlban lehetne ezt átírni,mert én nem találom -ha lehet egyáltalán-.
Köszönöm.
u.i: tudom hogy le kellene cserélni ezt a retró kormányt,de olyan jól bírja a strapát... -
#1124 Nem. -
GPx8 #1123 G27 váltó? -
#1122 Mikor kijott se kuplungom se h valtom nem mumodott, legutobb h valto mar ment kuplung nem, most kuplung jo valto megint nem :)))
Huhetetlen cm mit ossze nem szenved az iranyitassal, itt is es F1-nel is . -
GPx8 #1121 Annyira azért nem rossz! Elég jól beállítottam a kormányom, nem egy AC vagy Lfs, de lehet vele játszani.
Online is kipróbáltam, teljesen jó a "netkód". Optimalizálták a futását is, nálam az RX esőben csak rajtnál esik le 60 fps alá. -
#1120 kipróbáltam, nem érdekes, ilyen rossz játékkal még soha nem mentem betonon mint ez, Nem akarom többet bekapcsolni se a krosszt :))) -
Musicking #1119 Az előző update is tartalmazta az összes járgány (kivéve hillclimb gépek) RX default setup fájlját, tehát a lehetőség adott a többi a cm-en múlik mikor engedélyezi.
Utoljára szerkesztette: Musicking, 2015.08.25. 20:09:18 -
#1118 Uj betonfizika gondolom nincs ...?
Aüugy nem terveznek olyasmit, hogy barmelyik autoval lehessen menni barmelyik palyan, ezt a krosszt is inkabb tolnam Fiattal mondjuk... -
GPx8 #1117 -
GPx8 #1116 Új update! -
Hasselhoff72 #1115 Olyan nálam is sajna, G27-el sokkal jobb. -
#1114 Be tudtad állítani rendesen?
Nekem valahogy olyan "hirtelen" a kormányzás, dead zone 5%, linearity 0 -
Hasselhoff72 #1113 Nekem van az is , mentem vele:) problem? -
#1112 Valaki játszik esetleg még rajtam kívül piros momo-val?:) -
#1111 Kicsit pangtunk mi is. Íme a "heti" VSR league menetrend : VSR_hu
Időpont: 2015. augusztus 21. (10:45-től) - augusztus 28. (17:00-ig)
Szakaszok : 6 db görög, 6 monte
Szervizpark: Minden 2. szakasz után
Autók: WRC