DiRT Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerintem
Aztan az uj fejlesztohoz kerult wrc jogutod is, jon a jatekaval, szoval egy evben 3 rallys jatek, ilyen se volt meg, remelem az osszes az elonyere valtozik. De ilyen multtal, grafikai engine-nel a hata mogott a codemasters, eleg nagy elonnyel indul.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.06.29. 16:50:51
szerintem
Egyetek vigyetek! 😊
szerintem
Month three of DiRT Rally and our next big update is now live. Version v.0.5 – more commonly known as the Tarmac Terrors update – has now been added to DiRT Rally; it’s fast paced, technical and is going to require all your focus. Here’s the full run down of what you can expect in this month’s update.
•12 new rally stages based at Baumholder in Germany
•Owners Club Online Events – A second DiRT Daily where you compete in your own car
•A second weekly event where we’ll be experimenting and throwing new challenges at you
•7 new rally cars featuring new Group B RWD & Kit Car Classes
•Renault Alpine A110 1600S
•Opel Kadett GT/E 16v
•Renault 5 Turbo
•Opel Manta 400
•Lancia 037 Evo 2
•Seat Ibiza Kitcar
•Peugeot 306 Maxi
•New calibration and options screens in “Advanced Wheel Settings” (added in v.0.4.5)
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
elite sorozatban ugye 10 szakaszst kell teljesíteni egy helyszínen...háát rohadjon meg 😄 (oké a pénz is jó).
beadta a közel 8 perces River Severn Valley-t éjszakára, tudtam hogy utána még egy szakasz lesz a szervízparkig, szal vigyáztam a kocsira, de elkaptam egy 'ne vágd le' követ...ennyi volt az össz hiba, teljesen elment a kormány, és utána még egy szakasz argh, már nagyon vártam a szervízt.
...
A 4. helyek egyébként simán hozhatóak, gyakran a 3. is, és ritkán (nekem) a 2. hogy tovább engedjen a következő bajnokságba, kár így stresszelni, csak még is azért kicsit para...nem tudom hogy kellene megnyerni a masters fokozaton...mert szerintem nekem sehogy 😄
egyébként van valami állítás arra hogy alt-tab után ne ablakban fusson?
Utoljára szerkesztette: b type free, 2015.06.29. 08:56:09
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Szep nyugiba vegigmentem, ketszer arokba hajtottam egyszer eltevedtem azt jovan 😊) A havas betonos palya nagyon rossz volt, betonra szerintem buta ez a jatek ....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.06.28. 22:12:53
Molnár Dániel \"Megingás nélkül hiszek a tehetségemben és a teljesítményemben.\" Piké
érdekes lehetőség egy bajnokság futása, pl. oké görög helyszín, de közvetlen futam előtt véletlenszerű szakaszsorrend 😊)
megoldás:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem tudjuk hogyan,de a győztes a full betonoson rosszabb időt ment mint a korábbi verzión...
Molnár Dániel \"Megingás nélkül hiszek a tehetségemben és a teljesítményemben.\" Piké

Pedig jövő héten jönnek a német szakaszok, remélem lesz valami a betonnal mert most nem jön be ....
Aki meg nem vette meg igyekezzen, mert ahogy töltik fel tartalommal egyre drágább lesz !!!
hát én is leizzadok egy menet után, van mit figyeln iazért, bár béna vagyok azért próbálkozom 😊)9
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.06.28. 09:06:25
megnéztem van steam teljesítmény Pikes Peak első szakaszára, valszeg direkt száguld annyira ott
élményautózás az igaz, de van hogy rendesen belefáradok fejben, és akkor pihentetem egy ideig....aztán fülhallgató fel aztán nyomok egy párat 😊)
Utoljára szerkesztette: b type free, 2015.06.28. 09:04:21
Jó lenne néha normálisan körbeérni 😊))
Nekem ez csak tiszta élményautózás, én ehhez topa vagyok ,de rohadt jó az egész 😊))
@akkyy: shadowplay ...
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.06.28. 08:55:46
Az AI verhető, Masters-n már elvertem mindkét felfutáson (és előtte is a másodikat) mert nem egyenletesen gyors, hanem vannak szakaszok ahol az istennek sem lehet megverni, jellemzően az első döngetős szakszon megy jobban, az összes többin meg lehet verni, asszem az utolsó teljes Pikes Peak körön 21 másodpercet kapott. Megnyertem Masters fokozaton, most azt szeretné hogy védjem meg a címet, de sztem innentől ezt kéri, mert más már nincs.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Start: 2015.06.27. 18:00
Vége: 2015.06.30. 18:00
Szakaszok száma: 6 (3 görök , 3 wales)
Géposztály: GroupA
Szervizpark: Minden szakasz után
pl az eszembe se jutott akkor h ha már még fent van a kis csoda fanatec váltó akkor lehetne az is a kézifék...végig a gombot kerestem a kormányon (nem nagyon sikerült megtalálni 😊 )
Utoljára szerkesztette: bosco05, 2015.06.27. 15:37:30
Ez a rallyzas mindig tavol allt tolem,de most megjott a kedvem hozza...majd belejovok...vagy nem😊
pár leírást és fórumot átnéztem, egyenlőre tele van a fejem, remélem hétvégén összerakok egy működő beállítást 😊
Uplay: Rakkimcer_HUN Steam: Rakkimcer
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
mondjuk tök béna vagyok (az FFB-t is tökre elállítgattam mielőtt jöttek a váltóval), de a váltó fasza lesz (na meg a kézi is remélhetőleg könnyen beköthető lesz majd😊
..már az ezt megelőző szakaszon is akkorát estem hogy nem tudtam megjavítani az autót, csak a leglényegesebbeket, aztán az utcsó szakasz elején annyira elbénáztam hogy embertelen nagyot estem,...pedig szóltak hogy tartsam bal oldalon, telibekaptam egy kis követ, az kidobott a csillagokba, szétesett a kocsi. megvolt a 3. felnis szakaszom (lehetne erre külön steam teljesítmény <#idiota>#idiota>)
eddig még nem volt ilyenem
nincs valami használható leírás, melyik opció mit is jelent pontosan? logitech dfgt-m van
ha valakinek ilyen van, magyar vagy angol, legyen oly kedves és dobjon meg vele 😊
npolos kukac gmail.com-re jöhet
köszönöm
Idegesítő egy játék ez ! 😄DD
délután meg is vettem a kormányt, meg a játékot is 😊
most tesztelgetem, de még nagyon szokatlan a gamepad után 😊