2874
  • GPx8
    Szvsz. nem ennyire drámai a helyzet. Sok visszajelzés jön a v2-re, bízom benne, hogy módosítanak a leszorító erőkön, súlyokon, gravitáción(?) mit tudom én... :)
    Ha az ember "visszaül" a v1-es B-s AWD autókba, akkor most látszik, hogy az sem igazán jó. Valahol a v1 és v2 között lehet a tuti (legalábbis, számomra).
    Amíg nem zárják le a projektet, addig van remény! :)
  • Musicking
    Ez egy f*shalmaz lett, walesben 100-nál lepattanok a drótkerítésről na meg ugyanilyen tempónál egy kis bokor megfog ha így viselkedett volna a 0.5-ös verzió tuti nem vettem volna meg. A finn pályákon meg a 2 járgányon kívül ez ez rohadt nagy visszalépés. A handling v2-t itt csak azok éjjenzik akik bekapcsolt segítség mellett csak nagy szívások árán tudtak végigmenni a pályákon. Sajnos jelenleg még ezekből van több a fórumokon, tehát ha így halad ebben az irányba lesz eltolva és ha jót akarok csapatni le kell majd warezolnom az 0.7-es verziót.
    Utoljára szerkesztette: Musicking, 2015.10.03. 20:01:07
  • lac coo
    Hát én most próbálgattam kicsit, finn pályán, tiszta árkád lett ebből :DDD
  • bosco05 #1267
    Sajna megint nem én írtam ki és elfelejtettem szólni XD, de most átadtam már az üzenetet, bocsi :)
  • Musicking
    bosco05 , igaz ez nem görög pálya de akkor se ártott volna egy kezdő service area. . Így nemsokat fog érni a Kontinjarvi-ra belőtt subaru setupom.
    Utoljára szerkesztette: Musicking, 2015.10.03. 18:21:49
  • lac coo
    Igen, en is ezt erzem sajnos, remelem majd kitalalnak valamit ....
  • botyika
    hát, kissé fura, 2010-es kocsik rakétaautók lettek, a finn pálya meg egy repülőgépszimulátor :D szerintem kicsit túl elkönnyítették a gépeket.
  • GPx8
    Én rosszabbra számítottam, szerintem kifejezetten szórakoztató lett!
    Sokkal "rallysabban" lehet most vezetni! Nem "vér-szim." de közel sem arcade.
    A kapcsolódó videóban látható, hogy azért a 2001-es Focus eléggé stabil a Finn pályán (jól betapad :)), jó, hogy világbajnok vezeti, de ne felejtsük el, hogy a kor legjobb futóműve és jó murva gumik voltak alatta...

Utoljára szerkesztette: GPx8, 2015.09.30. 21:21:10
  • lac coo
    Az egerre mondtak is ,hogy egyelore hianyos lesz.
  • alma2
    en szemely szerint meg egy rallys jatekban nem elveztem igy a finn palyat, sot egyben sem esett szet ilyen hamar a kocsim sem.nagyon jo!
    Az oke, hogy beletettek az eger tamogatast,de hogy nem lehet rakattintani a menupontokra palyak kozot,eleg gaz...
  • lac coo
    Nekem így elsőre rosszabb lett, tényleg nincs olyan súlya a kocsiknak mint eddig volt, azonnal betapad bárhol nincs a tömeg ami vinné tovább .
  • lac coo

4,5 giga .
  • GPx8
    Megjött a frissítés!
  • Hasselhoff72
    Most lőttem a 290-et gondoltam valami támpont jó lenne:)
  • Solt
    A kolléga kérte, hogy nézzem meg mit megy a 290X-n. Megtettem! :)
  • lac coo
    Ezen mit kell nezni ? :)
  • lac coo
    Is olyan direkt inputon nem jo ?
    Be kell irni forumra, elegge figyelnek ra ,tuti visszarakjak ha elcsesztek.
  • Hasselhoff72
  • Hasselhoff72
    Leszedtem, újra raktam:) Mit tehetek még?
  • GPx8
    Kötve hiszem, hogy kivették volna a Momo Force-t, ha már benne volt. Szerintem driver probléma lehet.
  • Solt
    [email protected], 290X@1050/1250MHz, 1080p Ultra, 4xMSAA: LINK
  • Hasselhoff72
    Szeretem az olyan cuccokat amit vissza fele fejlesztenek, adott egy Momo Force ami teljesen jól felismert és működött. Van G27-em is csak az most nincs otthon gondoltam megnézem mi változott, annyira fejlesztenek hogy a Momo-t már csak direct devicenak ismeri fel. Kb mintha egy gamepad lenne olyan irányítani végén mindig kiderül hogy ezek csak moslékot tudnak kiadni a kezük közül...
  • bosco05 #1248
    Igen.
  • Musicking
    Tegnap délután lenyomtam.
  • Met
    Többiek végig tudtak menni?
  • bosco05 #1245
    Elvileg mennie kéne, akkor ez sajnos játék hiba :S
  • Met
    Két szakaszt már lefutottam tegnap de a harmadikra már nem jutottam be mert a szerviz után nem tud csatlakozni.
    Ma próbáltam megint, szerviz után nem jutok.
  • Musicking
    Próbaképp más ligákhoz se tudsz csatlakozni/belépni? A RaceNet-en is megnézheted hogy jelenleg társítva van-e a steam accountod.
    Utoljára szerkesztette: Musicking, 2015.09.27. 19:49:02
  • Met
    Továbbra sem tudok belépni a harmadik szakaszba, játék elindít, leagues, harmadik szakasz utáni szerviz, start, racenet nem elérhető, vissza főmenübe és utána már nem tudok a leagues-re menni mert a racenet nem elérhető.
  • bosco05 #1241
    :D Utánajárok, a kövinél figyelünk majd :)
  • Musicking
    Látom a VSR ligában még mindig luxusnak számít az, hogy kezdéskor elérhető legyen a setup. Pláne ilyen két szájbavert görög szakasz előtt.
    Utoljára szerkesztette: Musicking, 2015.09.26. 16:09:23
  • GPx8
    Blog
    Erről valami vélemény?
    Remélem, hogy a "v2", nem azt fogja jelenteni, hogy repkednek majd az autók...
    A leszorító erő csökkentésére nyilván szükség volt, de az az érzésem, hogy a Finn pályák tesztelésekor szembesültek a fejlesztők azzal a problémával, hogy nem tudnak elég nagyot ugratni(?), ill. az autó nem megfelelően fog talajt...
  • bosco05 #1238
    Nyilván ezek benne vannak, de most beszélgetünk a fizikáról erre beírod a kormánykezelést :D Na mind1 hagyjuk tényleg :D
  • lac coo
    Meg új ffb, új grafikai elemek, új kormánykezelés, meg a fizikán is toltak azért ....
    De nekem nyóc! :))
  • bosco05 #1236
    Hát figy okosabb sokkal ez sem lett, csak inkább jobb. Azt én sem tagadom hogy jobb, sőt sokkal jobb... De nem írtak alá másik motort, nem számol sokkal többet, nem nézi a gumit az utakat semmit... Nézd meg egy RX-es hétvégét lenyomsz 1 gumival :D Egyszerűen csak jobb értékeket adtak meg ennyi. A motor változatlan és a mechanikája is, tehát nem döglöttek bele a munkába. Egyszerűen az árkád értékek helyett most valami sokkal valósabbal próbálkoznak, de ennyi... A Dirt3 is tudta ha aszfalton mész, meg ha murván... Gondolj bele adott az rFactor, mennyi silány és mennyi jó modot írtak rá? Ez nagyjából ugyanaz. Szó sincs orbitális változtatásokról, egyszerűen jobbak a "modok" :)
    Utoljára szerkesztette: bosco05, 2015.09.26. 14:52:04
  • Met
    A harmadik szakaszra nem tudok bemenni mert a racenet szerver nem elérhető. Ilyenkor mi van?
  • Solt
    Nem fogunk közös nevezőre jutni, szerintem nagyon nincs igazad, szerinted meg nekem nincs, így itt tegyünk pontot a végére. ;)
  • Hasselhoff72
    7870-el nekem volt, most váltottam 290-re hibátlan. Hogy kellene fusson 290-e a cucc FullHD/ultra néztel benchet ha nem nézz már légy oly kedves:DD
  • lac coo
    Hát ez nem igaz, sokat mentem D3-mal, alacsony tapadással, nyilván olyan buta az sem volt, de ez sokkal másabb , jobb, mindenben .
  • bosco05 #1231
    Igazából kb át van írva pár tapadási érték, meg hozzáadtak mondjuk még két lépcsőt. Ez nulla kb és mégegyszer mondom, kapcsold ki azt a három parasztvakító effektet a menüből és egy az egyben megkapod a Dirt3-at átírt tapadási értékekkel és jóval rosszabbul fut. Én semmi lélegzetelállítót nem látok a grafikán, ráadásul a fák bugosak nem kicsit, a Dirt3-ban semmi baj nem volt velük. Szóval kaptunk egy csomó dolgot ami lehúzza a gépet és megjelenésben semmi extra, ellenben ha kikapcsoljuk a mézeskalács effekteket a menüben ott vagyunk ahol 2011-ben csak jóval, hangsúlyozom jóval jobban eszi a gépet. Valaki biztos leszámolja a részecskéket a porban, de én mint laikus játékos sok különbséget abban sem látok a Dirt3-hoz képest. Az eső meg a havazás tényleg szép, de inkább nézném a régit és azt gondolom sokan vagyunk ezzel így, ha cserébe mondjuk komolyabb szimulációt kapnánk. Persze a codiesnak nem ez a célja, hanem hogy eladjon még többet a szutyok f1-es szarjából :D Na mind1 még nincs is kész szóval bármi lehet :)
    Utoljára szerkesztette: bosco05, 2015.09.26. 14:03:50