DiRT Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Molnár Dániel \"Megingás nélkül hiszek a tehetségemben és a teljesítményemben.\" Piké
www.smart-bus.hu
Molnár Dániel \"Megingás nélkül hiszek a tehetségemben és a teljesítményemben.\" Piké
hát nem egyszerű...főleg a svéd pályák most..
kb 1 óra játék után már meleg volt a kormány motorja, annyit tekergettem 😄
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Amúgy az elsőt nagyon nem egyszerű megfogni,ráadásul nem hibázik,mindig ugyanaz az első,míg a többi azért cserélődik
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
A nehézséget merrefelé lehet beállítani? Nagyon élvezetes a játék, de a sikerélmény valahogy elmard, billel a 3. helyezet is rámver 10 mp-et... 😊
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Utoljára szerkesztette: Musicking, 2015.12.09. 16:47:19
Utoljára szerkesztette: Musicking, 2015.12.09. 16:39:04
www.smart-bus.hu
Ez mit jelent? Én csak "Custom event"-ben megyek, ott már fel van tápolva sz összes autó?
Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.12.09. 15:43:12
www.smart-bus.hu
Én billel nyomom egy ideje. Kíváncsiságból kérdem, hogy pl. a német Ruschbergen mennyit mentek? A 6:05 milyennek számít?
Amúgy ez a final verzió egy nagy bughalmaz, ennyi hibával összesen nem találkoztam az early acces alatt.
A hörjes pálya egy-egy részén villogó fekete textura a belső tükörben, sokszor már az rx pályát olyan nehezen tölti hogy annyi idő alatt majdnem lenyomom a futamot, ha nagy nehezen betölti akkor is random vacakol a verseny indítással. Ettől már csak az volt szebb mikor az egyik svéd szakasz rajtjához állt be, illetve próbált , mert nem jött össze aztán rajt után még nekem kellett kikerülni a jelzőtáblát.
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.12.08. 21:46:42
Egy kicsit erősnek érzem érzem már legkönnyebb fokozaton az ellenfeleket. 3. lettem az összesítésben,ebből a 2.hely könnyen meglehetett volna,de az elsőt csak a német szakaszokon tudtam néha megfogni. Kontrollerrel megyek,csak az automata váltó van jelenleg bekapcsolva,amíg megszokom a "fizikát", utána majd kilövöm azt is,ahogy néztem abban is marad bőven idő 😊 Jó lenne idő visszatekerés funkció itt a kezdetekben,sok anyázástól megmentene 😊
www.smart-bus.hu
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
Az RBR, hiaba tizen eves, es hiaba volt mar akkor is kicsit fapados kormanykezelesre (az eredeti, nem a mindenfele egyeb update-tel!), attol volt azonnal jo erzes, mert normalisan kzvetlenul szamolta a dolgokat. Nem sokat, de mar a minimal is jobb, mint a kulonfele effektelt megoldas.
Rengeteget szamit, hogy nem egy elore meghatarozott script patter minta alapjan tologatja ra az effekteket a kormanyra, ami osszeadodik, es kormanytol es beallitasatol foggoen, vagy csak egy nagy oldalra huzas vagy nagy rangatas lesz belole, hanem egy nulla es max nyomatek ertek koze, realisan ossza el az eroket, ami follyamatosan valtozik.
De nem akarlak meggyőzni, hogy ez így jó. Sajnos még nem mentem RWD-s autóval Montén valóságba, hogy megmondjam a tutit.
A svéd pályák elmebetegeknek készült.
1-1x megforogtam a Forddal...de elképesztő sebességre képesek ezek az autók..
A replayekre rá koncentrálhatnának majd...