2874
  • danikosz

Hamarosan indul a VSR DiRT Rally bajnokság. Addig is itt egy event. Mindenki körözzön,készüljön,fejlessze az autóját.
    >> Aki még nem lépett be a ligába <<
  • Különc
    Steam Workshopon belül keress Porkhamerre
  • JUVEfun
    valakinek van valami jó kormánybeállitása ( G25 ) és megosztaná ?
  • JUVEfun
    Megvan. köszi. Azt még nem tudom ,hogy müködik-e.....
  • Musicking
    régebben átrakható volt a mentés be is húzta az elért teljesítményeket
    Steam/userdata/saját ID/310560/remote
    a töréstől függ hova mentett , savegame@profile fájlokat keress
    Utoljára szerkesztette: Musicking, 2016.02.17. 16:16:16
  • JUVEfun
    Sziasztok ! kipróbáltam a virágbolti verziót. Most megvettem steamen. Át lehet rakni a mentéseket ? vagy elölről kell mindent kezdenem ? Egyáltalán hova ment ?
    köszi előre is a segitséget.....
  • Adam Jonas
    Ott lefullad szimplán, gondolom. Ritkán nekem is szokta. Automata kuplung nincs kikapcsolva neked?
  • warwot
    lehet,de visszavéltáskor miért csinálja ezt?
  • Adam Jonas
    Leginkább azért, mert túlzottan nagy sebességgel ugratsz? Ilyenkor képes a valóságba is az autó lerohadni. (RBR-be volt, hogy KO lett a kocsi egy ilyen megmozdulásnál.)
  • warwot
    sziasztok.lenne egy olyan kérésem,hogy tudna-e valaki segíteni abban,hogy ugratás után,meg néha visszaváltáskor miért rohad le az autó?nagyon idegesítő tud lenni.köszi a segítséget
  • Adam Jonas
    Oprendszer?
  • Musicking
    Az effektek miatt a monte pályák erőforrásigényesebbek, ha kizártál minden lehetséges vga hibát akkor és a cpu sem melegszik túl, akkor a tápegységet kellene terhelés alatt monitorozni.
  • terenyi
    Üdv. Nekem. Col de turini (monte) 9840 m asszem. Az utolso szektorban ugyanott mindig,kikapcsol a gép. Ujraindul,semmi hibaüzi. Már kiprobáltam mindent. Más auto is csinálja. Ha ez az első gyors akkor is meg ha a 10. akkor is itt kapcsol ki a gép. Videokártya stb végigzongrorázva,de itt állandóan kikapcsol ill ujraindul a gép.
  • Norbi1990
    A hosszú szakaszokon a jellemző. De Görögbe és Walesbe előfordul a rövideken is néha.
  • Gilb3rto
    Norbi melyik szakaszon van textura bugod?
  • ntex
    erre akartam célozni én is, amúgy a játékkal semmi bajom, WRC 5 után igazi felüdülés, ég és föld. RBR óta nem játszottam ilyen jó rallys játékkal.
  • Musicking
    Ha high vagy ultra részletesség esetén kikapcsolod a szűrőket és akkor is ilyen a látvány fogad, az azért mégsem annyira mérsékelt grafika. Kb ennyit ér az amd 'nagy' gurítása.

ntex: A legtöbb top időeredményt alacsonyabb grafikai részletességgel tolják, nem azért mert nem elég a konfig hanem éjszaka, ködben vagy hósesésben sokkal jobban látni pályát.
  • Solt
    Jó lassan mehetsz, ha van időd menet közben a fákat nézegetni! :D
  • ntex
    Csak annyiban érdekel hogy menet közben is sokszor látszik ilyen vibrálás a fákon a szűrő miatt, mikor az egész látómezőre kiterjedően csinálja kicsit zavaró
  • Különc
    Gyenge gépen mérsékelt grafika, mindig is így volt/van/lesz, gyenge pedig szubjektív, például nem tudom téged miért pont a fák érdekelnek egy ilyen játékban.
  • ntex
    Érdekes hogy így néznek ki a távolabbi fák a játékban, amúgy a gyengécske gépemen is egész jól fut ha nem kapcsolom be azt a szűrőt ami kijavítja ezt a szemcsézést a fákon, csak úgy meg leesik az fps a majdnem játszhatatlan kategóriába. Kár hogy ezt a textúrázást nem tudták másképp megoldani...

• Különc
    Ncore fórumon próbáld meg Kappa
  • matyi0323
    Hali.
    Egy kis segítséget kérnék. Felraktam a játékot, indítanám bevillan a Dirt logó és annyi, utána nem csinál semmit, kilép. Letöltött játék. Mi lehet a baj? Már próbáltam újratelepíteni, de ugyanaz.
  • Musicking
    A február 3 előtti crimsontól nálam w7x64 alatt random lagolt a dirt rally (a többi játék esetén nem voltak gondok), w10th2 alatt normálisan futott csak helyenként voltak textúra hibák. 7es alatt visszaraktam a legutolsó catalyst betat azzal hibátlanul megy.
  • Norbi1990
    Nálam nem változott semmit sajnos. Hihetetlen, hogy még mindig nem javítják. Már több mint fél éve tudnak erről a problémáról...
  • danikosz

Hamarosan rajtol a VSR DiRT Bajnokság!
    Utolsó előtti tesztek.

Minden második szakasz után lehet javítani a kocsit és setupolni.
    Minden harmadik szaksz után van chekpont,szal azokhoz dob vissza ha kilépsz a játékból.

Autók :
    Autók : WRC 2000
    - Ford Focus RS WRC 2001
    - Subaru Impreza WRC 2001
    - Ford Focus RS WRC 2007
    - Citroen C4 WRC 2009

> ligába lépés <
    Utoljára szerkesztette: danikosz, 2016.02.09. 18:16:49
  • danikosz
    Ez így kurva jó lett. Belőttem a VSR eventen az első szakaszra a chekpoint-ot.

Elsőt letoltam, de úgy, hogy megtörtem elég szépen. Utána alt f4-el kiléptem a másodikon 10 méter után -> visszadobott az elsőre az eddig használt autóval. Első szakasz végén lévő roncsot adta.
    Elsőt letoltam, de úgy, hogy a másodikon save and quit. Ekkor is visszadobott a ronccsal.

Ez baromi jó így. Aki nyomja a havi eventeket annak lehet előjött korábban. Talán a wrc 10-el volt. Német után kiléptem mert elég volt és visszadobott 2 szakasszal korábban. Valszeg ezt próbálgatták,hogy működik-e.

Viszont honnan tudod,hogy ha használtam ezt?
    Belövöd a negyedikre a következő pontot. A harmadiknál megtöröm és defekt. Esc után lenyomom az egészet újra. Igaz, megszopatom magam mert törött autóval megyek,de te semmiből se látod azt, hogy 3 szakaszt mentem-e a kocsival szerviz nélkül vagy mondjuk 6-ot. Igazából így,hogy nem új autóval mész már hátrány mert a törött kocsi.

Már csak rendesen kéne látni a szakaszok után,hogy az adott szakaszon ki mit ment és az összetett,aztán jó is lenne teljesen a történet :D
  • Norbi1990
    Jött vmi új frissítés ATI driverhez, próbálta már vki akinek szar textúrája volt?
  • Met
    Super rallyt hogy lehet?
  • Tommy78
    Technikai probléma, benne van a pakliban, ahogy a valósàgban is, ilyenkor fel lehet hasznàlni a super rallyt.
  • Musicking
    Mi van abban az esetben ha megszakad a netkapcsolat vagy ledöglik a racenet? Pár daily eventem ugrott már emiatt.
  • Tommy78
    Magyarul és egyszerüen, abban a pillanatban ha megnyomod az alt+f4-et, törli az összes szakasz idödet, amennyiben az elsö szakaszra van beàllítva a checkpoint. Szóval nagyon könnyen nyomon követhetö ki az aki hasznàlta.
  • Tommy78
    Igen a Tuning az a setup.
    Checkpoint, ha alt+f4, akkor ide dob vissza, ha mentés és kilépés akkor onnan folytatod ahol abbahagytad, ha mentés után csinálsz alt+f4-et, akkor is a checkpiont-tól kezded, nem ahol mentettél
  • danikosz
    Tommy gondolom leteszteltétek ha megy a bajnoki. Kérdeznék párat. Az új dolgok :
    Owned vehicles : Ez evidens. Sajáttal mehetsz és gondolom fejlődik is a kocsid ha még nem maxos.
    Career engineers : Végre jó a szerviz.
    Vehicle tuning : Ez mi? Setupolás?
    Checkpoint : Ha kilépsz akkor ide dob vissza ha jól sejtem. Save and quit-nél is ezekhez dob,vagy ha szakasz után lépsz ki akkor nem?
  • Tommy78
    Mai nappal elkezdődött az SRS Dirt Rally Bajnokság, mindenkit szeretettel várunk, aki egy kis szórakozásra, kikapcsolódásra vágyik!
    Jelentkezés/infók:
    Jelentkezés

Leg1
    Leg2
    Leg3

• danikosz
    Terveink szerint március elején rajtol. Most rakjuk össze a dolgokat,meg próbáljuk ki a módszereket, hogy a különböző vágásokat és 40-szeri újrakezdéseket megakadályozzuk. Szerintem kb 2 hét és láttok róla infót.
  • Különc
    Van erről újabb info?
  • janihunk
    Üdv hogy kapcsolom ki az elmosódást?
  • goldboy
    Cigi Racing !
  • bosco05 #1711
    Elvileg nem.