2874
-
#1791 Ez egy nagyon jó játék lett. Kipróbáltam anélkül, hogy különösebben állítgattam volna a kormányt és második lettem a komplett Görög részen.
Nem gondoltam volna, hogy az én GTX 650-em így futtatja, de 1600X900-ba mediumon full jó. A grafika úgyis másodlagos...hiszen nincs nagyon idő nézelődni. Nagyon tetszik. Ha esetleg valakinek van valami jól wheel setupja logitech driving force GT-hez, azt szívesen veszem. -
GPx8 #1790 Pl.: hardverapro -
GPx8 #1789 Próbálj kifogni egy használt DFGT-t, az megfizethető. -
#1788 Probaltam mindkettot, de valami katasztrofa!
Mindig a DiRT3-nal ragadok... -
#1787 Kapcsolj be kipörgés gátlót, abs-t, stabilizálás helpet, csak jobb úgy ... -
Timbu #1786 Sebastien Loeb Rally, WRC5? Ugyan szidják őket, de inkább az irányítás miatt szimes oldalról, tehát még az is lehet, hogy neked pont ezek lesznek tökéletesek. -
#1785 DiRT 3 már rongyosra lett játszva. Showdown meg tudtommal nem rally. -
#1784 Dirt 3 vagy Showdown ha árkádot szeretnél, vagy jövő héten a Need for Speed -
#1783 Van valami olyan beállítás amivel árkádosabbá lehet tenni a játékot? Nagyon szeretnék vele játszani, de kontrollerrel elég nehéz az irányítás... -
#1782 Es a vegen a "velemenye" a tortentekrol (0:13) :)))))))
-
#1781 etölti a pályát és utána kiirja , hogy RaceNet service not available ??? Megoldás ???
Utoljára szerkesztette: JUVEfun, 2016.03.06. 19:24:09 -
Jövőhéten kiírásra kerül a VSR DiRT Rally bajnokság! Addig is egy kis gyakorlás. Monte Carlo - WRC 2000-es kategória.
>> Ligába itt tudtok belépni << -
#1779 En alternativat hasznalok 10K alatt megusztam cakk-pakk. Ha kell elerhetoseg szolj,es atkuldom! -
Musicking #1778 Teljesen jól működnek az alternatív megoldások nálam már több éve működik egy ir-szűrő nélküli ps3 eye cam + ir ledes clip, ha kellően le van szűrve a látható fény akkor nappali fényviszonyok között is problémamentesen használható. A DR alatt az opentrack-el hibátlanul megy headtracking késés sincs egyből fordul a nézet ahova kell , emelett elég széles skálán lehet állítani az érzékenységet és a tengelyekre vonatkozó paramétereket .Aki nem ijed meg a 'barkácsolástól' akkor a kamerán kívül fillérekből összehozhatja .
A másik felkapott alternatíva smartphone-os megoldás de ezt még idáig nem próbáltam.
alma2: A műszerfal nézetet szoktam nagyritkán használni, mert egyes járgányoknál túlzásba estek a szélvédő belső felületének tükröződésével, de a headcamhoz képest kevésbé érzem a járgány hirtelen megmozdulásait. Négylábúaknál ez nem olyan nagy gond, de egy stratos esetén hamarabb kell reagálni a dolgokra. -
#1777 nem szeretek:)
de közben nekem is rémlett h valaki hirdetett ilyesmit...megtaláltam,rá is írtam:)
elég működőképesnek tűnik leírás , videó alpján a megoldása...
-
Nem tudom mennyire jok az alternativ megoldasok, mennyire mukodnek nappali fenyben, mennyi a kesleltetesuk, de itt is valamelyik forumban arulja egy gyerek aki csinal hazibarkacsbol trackir masolatot, 10 ezer alatt arulta a kesz cuccot.
De magad is ossze tudsz hozni egyet, ha szeretsz barkacsolni.
-
#1775 Barhogy szepitem, egy hosszu versenyen, vagy amikor a tized, szazad masodpercekert hajtok, megha nem is erzem annyira a kocsit. Akkor biztos motorhaztetobol megyek, annal az egyszeru oknal fogva, hogy sokkal szelesebbnek erzem az utat, a latoszog miatt, emiatt sokkal jobban erzem, hova helyezem a kocsit, arrol az aprosagrol, hogy kozepen van a kamera nem is beszelve, illetve a koszos, megcsillano szelvedo a halalom, az sem zavar ilyenkor. Persze barmelyik nezetbol elkezdek jatszani, akkor aznap jellemzoen mar ugy tolom.
De dirtnel maradva, pont a kovetkezo palya, kar, hogy nem vettem fel, annyira szakadt a ho, ejjel, hogy gyakorlatilag vakon vezettem. Porgott ezerrel az ablaktorlo, de szepen mosta el a kepet a sok paca. Aztan a harmadik korben kiultem a motorzatetore, sokszorosara nott a latotavolsag, es mentem mint a barom :)
Szoval szerintem a gyakorlatban leginkabb jatekelmenyt fokoz, meg a beleelest noveli, az idokre oly ritkan van hatassal, hogy nem is merheto. Persze mindenki maskepp eli meg.
pl annyira nem latszik, de van, hogy jobbra balra dolongetem a fejem, na akkor mar az extazis fazisaban van az ember, attol fel, hogy leborul az utrol, felborul a kocsi, ezert a fix szekeben is, dolongel mint a bolond :)
Utoljára szerkesztette: alma2, 2016.03.04. 20:48:26 -
Solt #1774 Persze... -
#1773 működik más szimekben is?...pl Ac-ban használható? -
Musicking #1772 Pont ez a jó a headtrackingbe amellett hogy extra élményt ad részben meg is könnyíti a játékos dolgát.
Headcam esetében az oldalmozgás tengelyét elég szűkre szabták (nagyobb mozgásszabadság volt a korábbi Dirt és CMR részekben), bár előre-hátra hajlással valamennyire be lehet látni holtterekbe. Valahogy sose érttem azokat akik motorháztető- vagy lökhárító nézetből tolnak egy autós játékot. -
#1771 Vegul elkzedtem a 2010-es kocsikkal ujra a bajonksagot, valoszinu ugy allitottak mar be az idoket, hogy a upgradelt kocsihoz mertek. Gyakorlatilag igy a nullarol elindulva lehetetlenseg a verseny idoket (masters) hozni monte carloban. annyira nem megy az auto.
De olyan erzesem van a peugeot utan, mintha nfs-t tolnam annyira konnyu az uton tartani. -
#1770 Hm, nem gondoltam, hogy ennyire nem lesz latvanyos, trackir-rel a jatek belulrol, illetve anelkul. A fejmozgas figyelese 1/1 vagyis ennyit nezek ki a kepernyo szele fele. Erdekes mikozben, ugy erzem mindent latok amit csak akarok, belatok a hajtu kanyarba is, visszanezve a videot, ~max 15% fokot fordul a virtualis kamera, ettol fuggetlenul teljesen mas erzes/vilag igy jatszani. (de versenyen jellemzoen nem szoktam hasznalni).
Csak 1 perc, 2 hajtuvel, a lenyeg latszik, kozben az erzest nem lehet elmondani, mennyire mas. Ezzel megerositett a hitemben, ha nincs a tesztelo fejen, hiaba magyarazok, mennyit ad hozza az elmenyhez, pont annyit, mint video alapjan, kb semmit :)
Mondjuk, ha joval hatrebbrol tolom, vagyis rendesen latszik a teljes kormany, akkor a mozgas is joval intenzivebbnek tunik, meg az oldalso ablakon is kinezek olykor-olykor.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2016.03.04. 18:59:25 -
#1769 900 at. Ami olyan auto ott majd nem kell annyit tekerni.... -
Solt #1768 A 900 fokkal semmi baj... autónként állítja a játék. LINK -
#1767 900 fokra allitom ugye profilban,de rallyban ugye alig kell tekerni kormanyt,h gyorsan vissza bird hozni autot. Ehhez gameban mit allitasz? -
#1766 De nem kell allitani autonkent, felteve ha 900 fokon van a kormany.
Ha nincs annyin akkor a regi autokon "csalsz".:) -
#1765 EGyikkel finomabban lehet iranyitani,masikkal nem,de mindig auto fuggo ugye.... -
#1764 Na szep lassacskan vegigtoltam a masters bajnoksagot, Bar olyan regen kezdtem, hogy meg csak negy orszag volt benne. A legregebbi szakoszok joval kemenyebb idoket szabtak, sokszor nekifutottam, hogy par masodperccel verjem meg az elsot. A nemet bajnoksag vegere viszont mar tobb percre volt a masodik is. Mennyire helyatallo, hogy a 205 t16 evo 2 a leggyorsabb kocsi? Most barmelyiket nezzem, mivel vedjem meg a bajnoki cimem, olyan lassulnak, jol manoverezhetonek, fekezhetonek tunnek, hogy tiszta uncsi :) Leginkabb a 2010-es kocsikban gondolkodtam. Lehet valami hatsokerekessel kellene kezdeni, hogy izgalmasabb legyen.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2016.03.04. 12:04:39 -
#1763 Regi autok 900 fokosak ujam mar nem, mi ezzel a baj ? -
#1762 900 fokkal ugye az a baj, hogy tul sokat kell kapkodni a kezed, mig 1 rally auto direktebb,alig kell "par" fokot mozgatni ellenkormanyzashoz..... De letoltom hozza dirt profilod es kiprobalom azert...
Utoljára szerkesztette: Ombika, 2016.03.04. 11:00:13 -
Solt #1761 Én ÍGY használom, próbáljátok ki. Aszfalton sehogy "nem jó", azzal ne foglalkozzatok... -
#1760 Ezzel szenvdek en is,eddig a gyari volt a legjobb! :-) 540 fok talan a legjobb eddig,de a tobbit osszeloni egy elet is keves lesz,mar most latom! :) -
#1759 Ha találsz vmi jót oszd meg velem is légyszi ! Sehogy nem birom jól beállitani.... -
#1758 Kozben este mar talaltam,de szinte mind rossz. Egyik se valosaghu szerintem... -
#1757 http://www.racedepartment.com/downloads/impact-force-feedback.6603/ -
#1756 Rakerestem es van jopar auto beallitasa,de kormanyrol semmi?! -
#1755 ooo, mondjuk a racenet oldalan, belepsz a steames felhasznaloddal, ha eleg bator vagy.
De mas modja is van.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2016.02.28. 09:03:23 -
#1754 Hogy kell össze kapcsolni a steam fiokod a racenettel ? -
Musicking #1753 Mivel a játékot tartalmazó steam fiókot kell összekapcsolni a racenettel így csak eredetivel játékkal lehet ligákhoz, bajnokságokhoz csatlakozni.
Időmérő a pályaversenyeken szokott lenni ez meg rally. Gondolom népes tábora van annak az oldalnak is ahonnan lecibáltad a játékot, rendezzetek offline bajnokságot és az elért időeredmények screenshoot-jaival 'gurulyhattok' egymás ellen vagy otthon hot-seatbe. -
idfmaximusaudi #1752 sziasztok olyan kerdesem lenne hogy bajnoksagba csak eredeti jatekal tudok be lepni ?
es csak idomero futamok vannak olyan nincs a jatekba hogy masok ellen gurulyunk (nem multira gondolok itt)