2874
-
Solt #1831 17.3 GB-s frissítés érkezett... :)) -
PacsutaTibi #1830 Pff... ezek is értenek hozzá. 40 terepjáró..... Egy sincs benne, nem hogy negyven! Szerintem a cseh fordításban is ez van írva. A lengyel az jól van.
Kipróbáltuk múlt héten, szerintem jól sikerült, jót tett neki hogy elmozdultak a szimuláció irányába. Nekem még az aszfaltfizika sem volt olyan vészes, kicsit szokni kell. Tesóm, mondta hogy nem lehet irányítani. (Jah billel mentnük (mint a korábbi Dirt játékokkal is), mert a kormányunk még mindig rossz, az egeret meg nem bírtuk beállítani sehogy se, hogy szépen lineárisan forduljon :S ) Próbálta murván, rallycrossban, wrc-t, A8at.
Másnap odaültem, Hell-be végignyomtam egy teljes RX hétvégét. Aztán próbálgattam a rally-s autókat. 2001es wrc, Ibiza Kitcar, stb. A grafika pöpec, mint mindig, végre a motorhangok nagy része újra jó a sorozatban (Dirt2-3ban sok hasonló volt), de ezek mindig is a Codemasters erőssége volt. Úgy mint az optimalizálás, hiszen nem túl erős gépünkön is elszaladgál. És hogy ehhez társul egy a korábbiaknál sokkal élethűbb fizika...
Mondom neki próbálja már ki megint, na csakráérzett az RX lényegére, azután már a többi kocsival is jobban ment, el is kezdett egy Carriert, de a fulvia nem túl erős járgány, így elég hosszúnak tűnnek a szakaszok. :D -
#1829 13 990 Ft a bolti ár... omg..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#1828 Sajnos nem ! -
Musicking #1827 Ennek csak akkor lesz nagy értelme ha variálható lesz a guminyomás is. -
GPx8 #1826 -
#1825 Alt Enter se működik? -
#1824 Egyik napról a másikra csak ablak módba indul és nem tudom fullscreen be futatni. Van vkinek ötlete ? -
GPx8 #1823 Ez szvsz. - remélhetőleg - így marad (szerintem a murva és a hó (Svéd) nagyon élvezetes és a hangulat is rendben (éjszaka / eső)), de ha jön esetleg az új motorral a "DiRT Rally 2", akkor már sajnos esélyes, hogy megy "árkádiába"... :( -
Solt #1822 Jól belőtt FFB-vel azért használható... most pár napja a német pályát tesztelgetem Group B-vel, és azért elég jó élmény ad annak ellenére, hogy az aszfalt olyan, amilyen. Érdekes módon Monaco már megint más történet...
No igen, pont az ilyen mögöttes tartalom miatt aggasztó az az idézet! :)) -
#1821 Az osszekep valoban nem rossz, hosszu ido utan az elso rally, ami meg hasznalhato is. Raadasul eleg jo tartalommal, es rallycross-szal, ami nagyon jo lenne. De az aszfalt nagyon belerondit:/
Az idezetek foleg azerty neccesek, mert "hozzagondolva" azt is kozlik: "Latjatok, nem erdemes tul valrialni, csak a nagykozonseg latvanyelemeitol vesszuk el a hasznos fejlesztesi idot, az alig 10% kedveert." :) -
Solt #1820 Igen, sajnos így van ahogy írod... a kezdeti lendület alábbhagyott, az aszfalt meg tényleg nem az igazi... :S Mondjuk így is elég jó az összkép, de azért bíztam benne, hogy a végére rendbe teszik... viszont az ilyen idézetek nem éppen erősítik meg az ebbe vetett hitemet! :) -
#1819 Butitani valszeg nem fogjak, gondolom segitsegekkel igy is sinauto lehet. Max nem foglalkoznak tobbet/annyira azzal, hogy "komolyabb" legyen. Az elejen volt egy kis lendult, hogy az FFB-t/kormanyt rendbe tegyek, de latszott hogy mar a kozepen elfogyott a lendulet, tudtak, felesleges tul lihegni. A masik ket friss rally programot nem probaltam, de vaszleg meg igy is ez a legkomolyabb.
Nem lenne rossz, alapbol jol viselkedik, nem egyszeru kezelni, foleg nem normalisan es eredmenyesen, de az aszfalt azert kiabrandito:/ Nem mintha tudnam milyen az igazi, de ez eleg szar erzes ami itt van:D -
Solt #1818 Csak attól félek, hogy emiatt ezt is elviszik az árkádosabb irányba... :( -
#1817 off:
A steam már több mint játék, pl. fut nálam az Idle, ami ugye pörgeti ki a kártyákat a játékokból (most pl. a TW2-ből...sztem el se indulna a notin), ezért úgy néz ki mintha játszanék, de a francokat, csak netezek a notin.
Utoljára szerkesztette: b type free, 2016.03.28. 09:16:30 -
#1816 még csak az öreg mini-vel tolom a bajnokságot, Monte Carlo volt az első ahol sikerült nyernem.. az összes többin eldobtam a vasat néhányszor :D
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.03.28. 08:41:40 -
#1815 Mondjuk ezek érdekes dolgok, Assettoban sokan még a 100 km/h sebességet sem érték el :))
a játékosok 63 %-ának sikerült 200 fölé gyorsulni :)) -
#1814 Mostanában nem igen jutott idő rallizni, de ,még toltam én soha nem nyertem :)) Most nem tudom milyen, de akkor olyan nehéz volt mint a fene :) -
#1813 najó, nekem nem is célom mindenhol nyerni, második-harmadik helynek már örülök.. :DD
viszont az szomorú, hogy a nyerj egy versenyt belsőnézetben acsi is csak a játékosok 11%-ának van meg.. bár a vedd meg az első autód acsi is csak 86%nál jár...... :D -
Musicking #1812 Akkor ezért dekkol 0.38%-on a Maximum Attack achievement (Win every stage on a 12 stage event with all assists off.)
Utoljára szerkesztette: Musicking, 2016.03.28. 08:29:38 -
#1811 Mondjuk szerintem ebbe benne van az is, hogy a kuplung segítség is ki van kapcsolva. -
#1810 Ugyan ilyen arany volt meg a GRID korszaknal is, de ott a cockpit-et neztek. "Sajnos" mindig ez van, 10% a "komolyabb" felhasznalo. -
Solt #1809 Pffff... ez kiábrándító... :( -
#1808 Akkor csak 9% pro? -
#1807 Codietől :
Did you know: only 9% of players have braved driving with all the assists off. -
#1806 tárgytalan.
egy rossz pipa okozta :D -
#1805 Mitől lehet, hogy a játék néha nem érzékeli a kormányom? (G25)
Van amikor megy, következő játék indításnál hiába kalibrálnám, USB ki-be dugdosással sem ismeri a játék..
driverből a legutolsót használom. (ETS2, ATS, Assetto, rFactor gond nélkül megy) -
GPx8 #1804 Igen, elég jó kis patch jön áprlis 5-én. Jó lenne, ha jönne DLC majd valamikor utána. -
#1803 Aprilisban jelenik meg konzolokra, lesz valami patch is, multiplayer piszkalas, DLC esetleg majd azutan. Elotte nem erdemes kiadni semmit pluszban, mert akkor "bele kellene tenni" a konzolos megjelenesbe "ingyen":) Lasd AC. Bar ok a PC-s DLC-kkel turboztak fel a progit (es tamogattak a fejlesztest:P), hogy megfelelo tartalom legyen a konzolos megjelenesnel.
Tuti lesz DLC ehhez is, de majd ha mindharom verzio "fut" (PC, Box, PS).
-
GPx8 #1802 Sok minden jöhetne, de egyelőre nincs jó DLC-kről... :( -
#1801 Na egy ilyesmi pakk is jöhetne majd a dirt-be
S csoport -
#1800 Köszi -
#1799 Skin -
Musicking #1798 ezeken az oldalakon nézz szét, amelyiknél nincs mellékelt kép ott az EGO PSSG Editorral tudsz belenézni milyen festést tartalmaz
http://www.racedepartment.com/downloads/categories/dirt-rally.90/
http://dirtrally.ovh
http://www.rallygamer.com/downloads.html
-
#1797 A képen levő polo skint honnan lehetne letölteni ? -
Hamarosan rajtol a VSR DiRT Rally bajnokság! Kettő kategória lesz engedélyezve, az végén pedig nyereményeket kapnak a legjobbak! Mindenkit várunk sok szeretettel! > Jelentkezés és minden egyéb infó < -
#1795 Hát a 70-es évek hátsó kerekes Lancia-val már meggyűlik a bajom :D -
#1794 Hát karriert kezdve alapban Open van és mini-vel mentem. Minden segítség kikapcsolva. ABS off, manuális váltó.
1792 : köszi...megnézem. -
#1793 es milyen fokozaton, azert nem mindegy :)
Az autorol nem is beszelve.-
----------------------
mastersen most lett meg a harmadik eventre az elso engine upgrade-m. Meg a ket turbo hatra van. Igy mar verem a mezonyt konnyen ugy nez ki. Eddig 10 sec min tavolsagba voltam az elsotol szakaszonkent. -
#1792 Steam Workshopban rákeresel Porkhammer-re, neki van ott az ő G27 kormányához beállítás. Én azzal játszom és nekem bevált.