2874
  • Solt
    Gokartoztam ma az Euroban, nem is tudtam, hogy ez ilyen jó! :D Az alkarom mondjuk kész van, sírni tudtam volna az első 8 perc után! :)
  • lac coo
    Javították már ezt a blur bugot?
  • kemszi2
    nem tudom ebben a játékban hogy tudnék végig csinálni ilyen hosszú szakaszt :D
  • PacsutaTibi
    Pundersaw, 58 km
  • kemszi2
    és voltak jó hosszú szakaszok is:D
  • Musicking
    A racedepartment.com -on van egy Replay Cam Mod (No Onboards) project. A srác egyedül bütykölgeti/tesztelgeti így egyelőre csak pár pálya replay-ét változtatja meg.
  • akyyy
    igen, én áltlaába belső nézetbe játszom, azt ha van pár borulásom, vagy olyan szép első helyezést mentem hogy muszáj megnézni a vissza játszást, unom mikor a belső nézetet mutatja ahelyett hogy szép tv felvételeket mutatna :D
  • Alexease
    Az a Network QRally allat volt;)

Vagy kellene csak nezo kamera. A fak mellett es a susnyasban allo nezok szemszogebol, kicsit rangatos kezi kameraval;)))
  • Timbu
    Helikopter nézethez valószínűleg sokkal nagyobb sugárban kellene kidolgozni a pálya környezetét, hogy ne egy "csövet" lássunk. (Emlékszem a Network Q Rallyban volt egy szakasz, ahol egy nagy lejtőn mentünk le, és a távolban, a lejtő alján a látszott, hogy a pályamenti 2D-s fák után csak feketeség van ).
  • El Gigante
    visszajátszás funkció lehetne jóval bővebb, a tv kamera az érdekes részeket mindig helikopterről mutatja
  • akyyy
    írja itt a játék loading közbe hogy irjunk ötleteket a készítőknek itt és itt..

hát vazze, valami sdk vagy valamit amivel azt a kötsög navitágor hangot le lehet cserélni sajátra, mekkora lenne már (

jajj de jó is volt régen colin 2-höz a magyar szinkron :O ), vigyázz hajtű
  • lac coo
    féket nyomja közben nagyjából ...
  • Solt
    Engem az lepett meg, hogy mennyit "gurul" gázadás nélkül, meg negyed gázon... :)
  • lac coo

ez jó ! elég egybitesen rúgja apdlót, fene se gondolta volna :)
    Ilyen jó lenne minden féle autóról ! :)
  • Solt
    Kis érdekesség,

• Szabi #1856
    valami Driveclub féle jöhetne akár
  • Totti5
    Codie megvette az Evolution Studios-t ( az volt a Sony belsős ótóversenyzős csapata pl WRC játékok, Motorstorm és most a Driveclub ).
  • Paranoia
    egy kis érdekesség
  • GPx8
    Biztos, hogy jön a jövő héten javítás, mert pl. Logitech kormányokkal az új elsőkerekes rallycross autók használhatatlanok (indokulatlanul ráz a kormány össze-vissza).
  • lac coo
    Es tudnak rola, mikor javitjak ? :)
  • bmwcrash
    Csak biztos rákenődik mindig valami a kamerára:D
  • Szabi #1850
    az új frissítéssel kaptuk :D
  • lac coo
    Jah hogy sok usernek ilyen ? :)
    Nem tudtam...
  • Szabi #1848
    jaja, ez új bug :D
  • lac coo
    Végül egy shader quality low megoldotta ...
  • lac coo
  • lac coo
    Motion blurt hogy lehetne kikapcsolni ?
    tök jól viszi a gép 3 monitorral (eddig meg sem mertem próbálni..), de valami van vele mert a kasztni egy bizonyos tempo után szétkenődik ...Majd töltök fel videót róla ....
    Amúgy javult a mostani patch-el, legutóbb épp panaszkodtam, hogy túl könnyűek az autók ,de most ezt valahogy nem érzem ...Régebbi vasak a tomjók , beton nekem még mindig nem jön be .
  • Hentes75
    Elsőre ez tűnik jónak.
    thrustmaster ferrari f430
  • Hentes75
    Hali !
    Kormányváltós kormánykereket szeretnék venni.A game által ajánlottak közül van valami rangsor?Mitől jobb egyik a másiknál.Nem volt még kormányom soha,nem tudok viszonyítani.
  • Met
  • Alexease
    Ne a kormanyt nezd, hanem az utat:)
  • Met
    Ezt kipróbálom de érzése is kevesebbet fordul, legalább is úgy tűnik.
  • Adam Jonas
    A kéz animációját kapcsold ki, akkor a kormány animációja jó lesz.
  • lac coo
    Szerintem az animacio fix, az nem fog igazodni a kormanyod beallitott szogehez ha az mas...
  • Met
    Thrustmaster T150-nél (de szerintem hasonló TH kormány is jó) mit kell beállítani hogy jó legyen?
    Az a bajom hogy eltekerem a kormányt 90 fokba és az autó kormánya olyan 80-85 fokra fordul csak.
  • lac coo
    Na a Cliot megnezem :)
  • Szabi #1835
    megjöttek a februárban ígért új autók

– Peugeot 208 T16 Pikes Peak
    – Renault 5 Turbo
    – Renault Alpine A110
    – Opel Corsa Super 1600
    – Peugeot 207 S1600
    – Renault Clio S1600
    – Mini Classic Rallycross
    Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.04.05. 18:14:34
  • GPx8
    Hát ja. :( Nekem több mint egy óra van hátra és nem most kezdtem. :)
  • Solt
    Nekem ez egy fél napos mutatvány... :) Kb fél éve azt játssza a steam, hogy minden letöltés állandóan megszakad... :(
  • GPx8
    Megint a komplett játékot le kell tölteni. :(