2874
-
Solt #1871 Gokartoztam ma az Euroban, nem is tudtam, hogy ez ilyen jó! :D Az alkarom mondjuk kész van, sírni tudtam volna az első 8 perc után! :) -
#1870 Javították már ezt a blur bugot? -
#1869 nem tudom ebben a játékban hogy tudnék végig csinálni ilyen hosszú szakaszt :D -
PacsutaTibi #1868 Pundersaw, 58 km -
#1867 és voltak jó hosszú szakaszok is:D -
Musicking #1866 A racedepartment.com -on van egy Replay Cam Mod (No Onboards) project. A srác egyedül bütykölgeti/tesztelgeti így egyelőre csak pár pálya replay-ét változtatja meg.
-
#1865 igen, én áltlaába belső nézetbe játszom, azt ha van pár borulásom, vagy olyan szép első helyezést mentem hogy muszáj megnézni a vissza játszást, unom mikor a belső nézetet mutatja ahelyett hogy szép tv felvételeket mutatna :D -
#1864 Az a Network QRally allat volt;)
Vagy kellene csak nezo kamera. A fak mellett es a susnyasban allo nezok szemszogebol, kicsit rangatos kezi kameraval;))) -
Timbu #1863 Helikopter nézethez valószínűleg sokkal nagyobb sugárban kellene kidolgozni a pálya környezetét, hogy ne egy "csövet" lássunk. (Emlékszem a Network Q Rallyban volt egy szakasz, ahol egy nagy lejtőn mentünk le, és a távolban, a lejtő alján a látszott, hogy a pályamenti 2D-s fák után csak feketeség van ). -
El Gigante #1862 visszajátszás funkció lehetne jóval bővebb, a tv kamera az érdekes részeket mindig helikopterről mutatja -
#1861 írja itt a játék loading közbe hogy irjunk ötleteket a készítőknek itt és itt..
hát vazze, valami sdk vagy valamit amivel azt a kötsög navitágor hangot le lehet cserélni sajátra, mekkora lenne már (
jajj de jó is volt régen colin 2-höz a magyar szinkron :O ), vigyázz hajtű -
#1860 féket nyomja közben nagyjából ... -
Solt #1859 Engem az lepett meg, hogy mennyit "gurul" gázadás nélkül, meg negyed gázon... :) -
ez jó ! elég egybitesen rúgja apdlót, fene se gondolta volna :)
Ilyen jó lenne minden féle autóról ! :) -
Solt #1857 Kis érdekesség,
-
#1856 valami Driveclub féle jöhetne akár -
#1855 Codie megvette az Evolution Studios-t ( az volt a Sony belsős ótóversenyzős csapata pl WRC játékok, Motorstorm és most a Driveclub ). -
Paranoia #1854 egy kis érdekesség -
GPx8 #1853 Biztos, hogy jön a jövő héten javítás, mert pl. Logitech kormányokkal az új elsőkerekes rallycross autók használhatatlanok (indokulatlanul ráz a kormány össze-vissza). -
#1852 Es tudnak rola, mikor javitjak ? :) -
#1851 Csak biztos rákenődik mindig valami a kamerára:D -
#1850 az új frissítéssel kaptuk :D
-
#1849 Jah hogy sok usernek ilyen ? :)
Nem tudtam... -
#1848 jaja, ez új bug :D -
#1847 Végül egy shader quality low megoldotta ... -
#1846 -
#1845 Motion blurt hogy lehetne kikapcsolni ?
tök jól viszi a gép 3 monitorral (eddig meg sem mertem próbálni..), de valami van vele mert a kasztni egy bizonyos tempo után szétkenődik ...Majd töltök fel videót róla ....
Amúgy javult a mostani patch-el, legutóbb épp panaszkodtam, hogy túl könnyűek az autók ,de most ezt valahogy nem érzem ...Régebbi vasak a tomjók , beton nekem még mindig nem jön be . -
Hentes75 #1844 Elsőre ez tűnik jónak.
thrustmaster ferrari f430 -
Hentes75 #1843 Hali !
Kormányváltós kormánykereket szeretnék venni.A game által ajánlottak közül van valami rangsor?Mitől jobb egyik a másiknál.Nem volt még kormányom soha,nem tudok viszonyítani. -
#1842 -
#1841 Ne a kormanyt nezd, hanem az utat:) -
#1840 Ezt kipróbálom de érzése is kevesebbet fordul, legalább is úgy tűnik. -
#1839 A kéz animációját kapcsold ki, akkor a kormány animációja jó lesz. -
#1838 Szerintem az animacio fix, az nem fog igazodni a kormanyod beallitott szogehez ha az mas... -
#1837 Thrustmaster T150-nél (de szerintem hasonló TH kormány is jó) mit kell beállítani hogy jó legyen?
Az a bajom hogy eltekerem a kormányt 90 fokba és az autó kormánya olyan 80-85 fokra fordul csak.
-
#1836 Na a Cliot megnezem :) -
#1835 megjöttek a februárban ígért új autók
– Peugeot 208 T16 Pikes Peak
– Renault 5 Turbo
– Renault Alpine A110
– Opel Corsa Super 1600
– Peugeot 207 S1600
– Renault Clio S1600
– Mini Classic Rallycross
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.04.05. 18:14:34 -
GPx8 #1834 Hát ja. :( Nekem több mint egy óra van hátra és nem most kezdtem. :) -
Solt #1833 Nekem ez egy fél napos mutatvány... :) Kb fél éve azt játssza a steam, hogy minden letöltés állandóan megszakad... :( -
GPx8 #1832 Megint a komplett játékot le kell tölteni. :(