DiRT Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Molnár Dániel \"Megingás nélkül hiszek a tehetségemben és a teljesítményemben.\" Piké
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2016.01.14. 13:41:18
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Lehet oltani 😊
VSR Event vasárnap éjfélig. Elkezdjük összeengedni a kategóriákat és több féle szakaszt is beraktunk. Szerviz minden után lesz, ugyanis amíg nincs saját személyzet,addig jól jön a javítás, úgyse ér kb semmit.
Autók :
- 80-as évek
- Kit Car
- R4
- WRC '10
Sok sikert! Belépni itt tudtok!
Molnár Dániel \"Megingás nélkül hiszek a tehetségemben és a teljesítményemben.\" Piké
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
kocc nélküli saját tempómban tartós pörgetés nélkül

Mindjár látszik a turbónál pl semmit se számít max a frontális kocc tudja tovább rontani az állapotát. A váltónál szintén nem látszik nagy különbség. A koccolt járgánynál látszik a kaszni és a kerekek sérülése de a lengéscsilapítóknál már nem. Innetől kezdve nem is csodálkozok hogy csak egy gyenge sérülésmodelt kapott ez a játék és nincsenek komolyabb meghibásodások mint pl, a turbó elszállása, motor megfőzése, és a váltó elszállása. Ezen a téren a sorozat egyes részei (cmr4-05, dirt 1) még mindig felülmúlja a dr-t.
Utoljára szerkesztette: Musicking, 2016.01.10. 17:48:02
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Motor: tiltáson menés
Váltó: elváltás, tiltáson pörgetés, gyors visszaváltások
Fék: gondolom a kopását jelzi úgy mintha sérülne.
de nem hiszem, hogy ezzel én most újat mondtam volna, a valóságba is ezek vannak 😄
Utoljára szerkesztette: Norbi1990, 2016.01.10. 15:54:52
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
VSR Event! Német rally - '70-es autók! Vasárnap este zárás!
10 szakasz. Sok mindent továbbra sem tudunk állítani. Lehet a szerviz sem lesz jó a megszokott, vagyis a saját embereinkkel.
belépés a league-be
már a dfgt-nél sem lehet érezni a ffb lyukat, ha megfelelően be van állítva... kíváncsi lennék mit tud a vegyes hajtás...
szvsz elég idiótának kell lennie annak aki képes pl. egy év alatt szétrángatni egy dfgt-t, vagy neadjisten egy komolyabb felépítésű, értsd. több fémet tartalmazó kormányt...
amúgy a dfgt-t szépen lehet moddolni is, ha van hozzá műszaki érzéke az embernek... nálam már fém váltófülek, bőr borítás, módosított pedálok... mondjuk nekem megvan a lehetőségem, mivel melóban hozzáférek olyan eszközökhöz, amelyekkel mindezt gyári színvonalon lehet kivitelezni... 😄
On
Ha van fogaskerék ffb lyuk is lesz. Max a vadiúj tesztpéldány még nincs szétkopva.
Friss technika, 1080 fok, vegyes hajtás (szíj-fogaskerék, ennek hatására nincs force feedback lyuk, mint a logitechnél), ha a pedált gagyinak érzed, lehet rendelni hozzá jobbat, valamint H váltót is, szóval abszolút jó vételnek tűnik hosszú távon, lehet fejlesztgetni, ha összegyűlik a pénz az egyes elemekre...
Ezt úgy írom, hogy nekem DFGT van, de a következő tuti T150 lesz...
42,de szintén nincs raktáron. 😄 De ha írsz nekik biztos válaszolnak, Ők jó fejek
Utoljára szerkesztette: danikosz, 2016.01.03. 00:59:23
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Uplay: Rakkimcer_HUN Steam: Rakkimcer
LOGITECH G29 Driving Force kormány
Uplay: Rakkimcer_HUN Steam: Rakkimcer
Maradt a G29 130k-ért. <#nyes>#nyes>
bütykölgetni kellett már,de törni nem tört egyik pedál sem (a gombok elkezdtek nekem is szarakodni,nem is értem hogy nem figyeltek erre mert ahogy a kábelköteg átjön a "komány oszlopon" egy fémcsövön annak a vége rohadtul nincs lesorjázva és szépen lassan elnyírja a kábeleket, ezenkívül eltört az egyik mikrokapcsoló a váltókarnál, de az az én hibámból)
Nekem egy RGT-volt, amire talán senki nem emlékszik, hiszen elég rövid ideig volt forgalomban.
Nos, az képviselt egy ma hiányzó kategóriát, mivel olyan húszezer körül lehetett kapni, három pedál, fülek+szekibot(kézifék), igen komoly ffb - viszont csak 270 fok (rally-hoz, gt-hez végül is szinte elég volt).
Azonban ezt a sok olcsó fícsört túl sokáig nem lehetett igazán élvezni. A pedál az ugyanaz a totál műanyag szégyen volt, mint ennek a T150-nek (csak +kuplug) - ez pár hét alatt eltört. Mindegy, valahogy megdrótoztam, végülis használható maradt. Azonban aztán szép lassan az összes kapcsoló megadta magát, és így vált végül hulladékká.
Ja, majd el felejtettem, a rögzítés az katasztrófa volt már új korában is, de aztán, mikor a szerintem nyersvas csavar rövid úton megadta magát és pótoltam egy rendessel, ami meg szétnyírta az anyamenetet...
Szóval nem ért az igazából húszezret sem.
Összegezve: a ffb biztos jó, és jóhír, hogy nem potméteres a kormány, hanem optikai. Viszont a kapcsolók egész biztosan ugyanaz a lóbadzsit kategória, a rögzítés pedig egy az egyben ugyanaz, mint az enyémen volt, tehát garantált szenvedés. A pedál pedig mehet a dobozból a kukába egyből. Ugyan a féket meg a gázt talán nem rugdossa annyit az ember, mint a kuplungot, tehát talán tovább tartana, mint nekem, de egyébiránt meg szekvenciális váltóhoz is kéne a kuplung, mert hiába, hogy automatára állítod, azért az kanyarokban is sokszor kellhet (hogy meginditsd a kocsi farát).
Tehát én azt mondom, hogy ezen az áron egyértelmű pénzkidobás.
Én azóta rábeszéltem magam egy akciós G27-re. Még én is hülyének néztem magamat, hogy annyi pénzt kiadok ilyesmire, főleg ha aztán ennek is csak jönnének a nyűgjei. De nem! Maga a tökéletes, brutálisan masszív, célra tervezett eszköz. Lassan egy éves, de még mindig amolyan bejáratós hangulata van (pedig már alig várom, hogy a bőrborítás kicsit patinásodjon).
Úgyhogy én mindenképpen ezt ajánlanám, mint legolcsóbb, ám hosszútávú, felhőtlen megoldást.
Esetleg használtan talán beleférne a "pszichikai határba" is.
Amúgy még a DFGT-t tartják sokan ár-érték bajnoknak (ha mindenképp kínlódni akarsz a kuplungnélküliséggel) de aztat meg már nem gyárcsák.
Utoljára szerkesztette: bosco05, 2016.01.01. 14:50:34
teszt
Az új évben nagy hardweres terveket szövögetek.<#circling>#circling> Egy Thrustmaster T150-et néztem ki, elsősorban rally-hoz, de zártpályások is szóba jöhetnek a jövőben. Ehhez szeretnék véleményt kérni, főleg olyanoktól akik használják. Ajánlhattok mást is ebbe az árkategóriába, de drágábbat ne, mert már ez is fölötte van az általam emészthető 50 ezres pszichikai határnak.
Leegyszerűsítve a kérdést: 50 K-ig (+/-10K), mit érdemes most venni?
Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE
Megnéztem nekem is ez.
steames 'v1.0.2'
Utoljára szerkesztette: Musicking, 2015.12.30. 17:02:49
Ott lehet allitgatni, de ahogy nezem, kikerulni itt nem lehet a frissitest, csak a prioritasat allitani.
Akkor a szokasos semmilyen valaszt, torold le steamen belul, tedd fel ujra, es valoszinu az utolso verziot teszi mar fel. Esetleg egy verify integrity of game cache-re rabokni, hatha akkor is frissit.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.12.30. 16:02:52
szerintem
Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.12.30. 11:28:54
szerintem
Ezt a 1.0.2 verziót, hogy lehet feltelepíteni a játékba? Nekem V 1.0 van jelenleg. Steamről?
Köszi
Irány Svédország! Nagy hófal és hatalmas sebesség! Ezúttal a betiltott szörnyekkel versenyzünk,avagy Group B!
12 szakasz! A rally lejárati időpontja : csütörtök 23:00!
>> csatlakozás a több mint 100 fős ligába <<
YouTube csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCKeOAuMll4Xwh6XlrCj2-1w EU4, CK2, The Witness & sok más végigjátszás.
A kérdés, hogy szokott-e lenni szervezett online futam? Egyáltalán ad-e a játék erre lehetőséget? Ha igen akkor max hány fővel?
VSR Event! Monte Carlo - 2010-es autók!
12 szakasz. Sok mindent továbbra sem tudunk állítani. Lehet a szerviz sem lesz jó a megszokott, vagyis a saját embereinkkel.
>> ligába lépés <<
"Available from Christmas Eve on PS4™ and Xbox One® Digital Stores."